Läskigt!

Direkt efter att vi hade varit varit ute i snöstormen tidigare idag så gick jag bara förbi här hemma inne hos mig och hämtade kaffe. Sen spenderade jag några timmar inne hos L och A. Det läskiga är att när jag kommer tillbaka hit till min lägenhet så ser jag ett par skor på andra sidan..

Alltså våra lägenheter är ju sånna att man kan gå in från varsitt håll, och så har vi två dörrar så vi kan stänga om oss och så kök och toa där imellan som vi delar. Men eftersom min sambo jag har just nu skulle vara uppe i sin stuga här i närheten över helgen med sin kille så skulle hon inte komma tillbaka förns imorgon. Så när jag tittar in så är sängen bäddad, telefonen låg där brevid och skorna i hallen. Och täcket var liksom knöggligt så de såg ut som hon sov där under. Så när jag ska sätta igång o diska försöker jag inte låta allt för mycket. Sen tänkte jag att Men vafan jag säger att jag är hemma iaf.. och när jag skakar på täcket är det tomt under.. haha.. wtf? Så vart hon tagit vägen nu vet jag inte. Har inte sätt till henne på hela kvällen. Dock ej varit hemma men ändå.. :P

Hon kanske bara kom hit och gjorde iordning och sedan drog på nytt igen:P haha. Men att någon liksom hade gått runt här var lite läskigt när man inte har räknat med det alls!:P haha!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0