Mysdag!

Idag har jag varit ute på en liten mystripp med Emma. Vi gick ner till centrum och handlade lite saker. Vi var även tvungna att testa den Norska varianten av choklad, för jag har hört att den ska vara godare än våran egna älskade marabou.. Jag säger bara Vem faan hitta på de? För de smakar inte alls som våran, den är inte alls lika god. Så det var ju en liten besvikelse. För att ge er en liten aning om hur de smakar kan ni tänka er chokladen i Julkalendrarna.. Vissa älskar ju den, jag tycker inte om det alls!

Och som vanligt kan man knappt andas när man gått hela vägen upp hit till fjället igen, men det är bra med motion så något gott kommer de ur det också!:) Så väl här hemma bjöd jag med Emma in till mig och vi gjorde iordning varm oboy. Riktigt mysigt!

Och tydligen så ska vi dit på middag idag jag och Erika. Så jag tänkte att då kan ju jag blogga lite i väntan på att hon ska bli klar!;) haha alla här tycker jag är en tönt som bloggar, men jaa, de tycker inte jag!;) hihi..


Bilen är från vägen hem idag och jag fotar typ allt jag passerar;)

A - Oh här måste jag bara ta en bild..
E - Anna du vet att du ska vara kvar här 5 månader till va?
A - hahahaha jo men jag måste bara ta en här också...
E - hahaha!

Neeej nu ska jag stressa på Erika så vi kan dra, hööörs!
Kommentarer
Postat av: erika

vaaaa?? VEM har sagt att freia är godare än marabou??? Måste ha varit en norrman, de är lite knäppa.. Hur som helst kan jag ge dig ett tips, freias vanliga mjölkchoklad är den äckligaste av alla sorter. Själv har jag bott här ett tag och smakat alla som finns, tar du någon med daim eller nötter eller liknande så smakar det bättre, för då känner man inte bara chokladen. Min favorit är kvikk lunsj! Smaka den och berätta vad du tycker, lovar att du inte blir besviken. Men viktigt är att du köper 200g, inte den där som ser ut som kitkat :D det är en hel värld det där med choklad..... lite pinsam kommentar när jag tänker efter, men om du ska vara här i 6 månader måste du få veta hur man överlever utan marabou :D

2011-12-06 @ 18:12:43
URL: http://erikabergstrand.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0