Måndag

Haha alltså vilken start på gårdagen.. Det började med att de hade bytt busshållplats utan att informera, så vi står där och bussen åker förbi oss.. Vi får ringa Erik och det slutade med att Arvid fick köra upp oss til fjället. 5 min sena men dagen var så otroligt lugn så de var hel lugnt när vi kom. Amanda är en jätte härlig tjej och hon var duktig. Vi gjorde lite extra saker och var ändå klara 21 alltså 1 timme tidigare.

Dock kom vi inte hem förns vid 23.. Servitriserna vi skulle åka med fick inte sluta i tid och vi åkte då tillslut med två tjejer från receptionen. Skönt de för man ville bara hem.

Nu är jag helt slut i hjärnan.. Men ville iaf ställa klockan så jag kom upp hyffsat!

Snällt nog hade A och L hämtat upp Carro igår, så nu är hon på plats. Och redan idag hade hon sin första arbetsdag så hon har redan åkt iväg på jobb!:) Hoppas att det går bra för henne! Jag har ju dragit iväg på jobb igen innan hon kommer hem idag, så vi ses väl inte förns 23 ikväll igen.. lite trist att en jobbar morgon och den andre kväll såhär i början när hon precis har kommit men jag är ledig onsdag & torsdag så förhoppningsvis slutar hon tidigt då om hon inte också är ledig!:)

Nu ska jag käka frukost, sen ska jag väcka Allyson som är ledig idag!;) hihi..

Kommentarer
Postat av: Marre

Eller hur! Där stog jag rakryggad och var jättestolt iver den fina plånboken och vad händer? Jag blir sågad... Haha! Men han verkar gilla den iaf, han använder den! :)

2011-12-20 @ 10:58:39
URL: http://maaarre.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0