"Martin, fan vad du är snygg"

"Äh håll käften med dig jävla pappskalle!" sen härmar han min bittra ton "martin, fan vad du är snygg" haha.. Jag rent ut sagt älskar Martin! ;D haha!

Senaste dagarna har varit lugna, vi har badat under dagarna och sen lugna kvällar. Men igår tänkte vi att vi skulle festa till det lite och gick ut. Och här o häpna så träffade vi på tre SVENSKA killar som vi satt med ett tag innan vi begav oss ut. riktigt trevligt då vi till 99% bara umgås med turkar när de kommer till killar! (Haha, Pappa nu blev du glad va?!;))



Men det var faktiskt en trevlig kväll. Väl inne i hamnen så mötte vi även upp Rami, Josef och Mustafa och skakade våra arslen på Latino, de var grymt! Dock var jag med om en mindre rolig grej då en i personalen helt plötsligt ville tända en raket vid vårat bord och så började han leka med den vilket slutade med att den sprutade mot mig och jag fick de som kommer från raketen rakt i ansiktet och Mathilda skrek efter is så jag fick hålla där de brände. Men tack och lov gick det bra!





Ja det var en rolig och minnesvärd kväll! :)
Kommentarer
Postat av: Linda

Snygga bruuuds :)

Men hur kan man älska Martin undrar ja :P

hahahhaha!!

2011-07-10 @ 14:44:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0