Trött ?

Detta med att försöka sova.. vad är det??

Jag kan inte sova. Första natten somnade jag i utmattning, natten till idag låg jag och vred och vände på mig och vaknade till hur mycket som helst.. Nu sitter jag här och inte kan sova igen... Fan va underbart det är..

Såg ni föresten nyheterna idag om kackerlackor? JAG DÖR rent ut sagt. Det finns två personer som verkligen kan bevisa vilken panik jag får när en kommer!! Och nu förökar dom jävlarna sig här i Svea framförallt Sthlm. Dra mig baklänges liksom! Det är tydligen pga att folk reser mycker mer nu och att det väntar med att plocka upp sina resväskor när de kommer hem!

Började direkt tänka på mig själv. Jag packar aldrig upp min resväska direkt när jag kommer hem.. Och det har aldrig kommit något djur ur den inte. Då hade jag garanterat märkt det! Denna gång plockade jag upp resväskan med en gång då mamma gnagde sönder min hörselgång.. Lika bra var väl kanske de för annars hade väl jag fått panik just nu!

Fyfan för dom djuren!
Kommentarer
Postat av: Mathilda

"Rami, come...!" Haha! Min väska står fortfarande ouppackad :O Blir inte direkt sugen på att packa upp den heller efter jag läste det här :P

2011-07-29 @ 21:45:24
URL: http://mathildaliksom.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0