Onsdag 13/7-11

Vad har hänt sen sist då? Inte allt för mycket, vi har hängt mycket med Kristina och Fanney på dagarna, + så har jag även fått in en liten dejt med Filippa!:D inte helt fel:)

Har inte blivigt mycket strand nu senaste dagarna pga värmen.. låter kanske sjukt! Men man orkar inte, den tar kål på en och vi är bara i början/mitten på juli! jeeej!

Måste bara berätta en annan rolig sak, riktigt rolig faktiskt! Igår efter våran kväll på trogna Capella så drog jag och Mattis ner till hamnen, NYKTRA OCH DANSADE!! Och när vi precis ska gå in på Robin Hood så får vi syn på Rami och stannar till och hälsar på honom. Och när vi står där kommer en tjej fram till mig och säger "Jag bara måste säga hej, jag läser din blogg och känner igen dig från bilderna!" Sen vände hon sig om och sa att hon läser Mathildas blogg också! :D

hur kul är inte de då? :D Det var verkligen skitkul att du kom fram Linda! Mer folk som dig, de uppskattades verkligen!:) För egentligen, man har inte en aning om vilka som läser ens blogg, utan man vet bara några enstaka! :)

*Nu tänkte jag sätta in en bild på mig o Kristina här från när vi två och Mattis för två kvällar sen tog ett nattdopp! Men så funkade det inte så klart! Men de var en riktigt härlig o spontan kväll!:D*

Kommentarer
Postat av: Linda

Hahaha de va ju bara lilla jag som ville hälsa, kul o se dig/er på riktigt o kul att ni också känner ramazan:P

2011-07-13 @ 15:13:33
URL: http://psykedeliaa.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0