ADHD-Anna

Äntligen hemkommen! Jag satt sista 40 min och gäspade.. Men det var inte så att vi avbröt vårat lilla möte inte. haha. Men vi fick mycket gjort så jag är nöjd! :)

Annars då.. Denna dag har varit förjävlig.. Ni måste ju tror att jag är störta schizofrenen som går i ett par skor i tanke på mitt första inlägg imorse!.. Men jag har blivigt så uppretad på många olika håll under dagen och sen ringer min mor och skriker på mig, då svepte bägaren över och jag börjar skrika sparka och gråta samtidigt.. Min ena kolega frågade om jag verkligen mådde riktigt bra.. mitt svar blev ett otrevligt "JA DET ÄR SÅ JÄVLA BRA!".. haha stackarn.

Och när jag ska gå in på möte sen, då har städaren varit där och våttorkat våra golv.. Ahh ni vet väl vart jag ska komma nu?!.. Vem halkar om inte JAG?? tar imot mig mot dörröppningen och halva handen är nu blålila.. YES..sen kom några väl höga svordommar.. Chefen som var med på mötet kollade upp för att se vad som hände.. jag reser mig och säger "NEJ MEN DET ÄR BARA JAG SOM HALKAR PÅ DETTA JÄVLIGT RENA GOLV!" städaren bara kolla på mig med en hatblick! HAHA.. snacka om att dagen kan gå från jäkligt bra till botten...

Mmm, man kanske ska testa sig för ADHD?!
Kommentarer
Postat av: Mikaela

Haha men lille! Hoppas det är bättre nu <3



Haha jaa you are living the dream! ;);)

2011-03-01 @ 21:27:46
URL: http://melvan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0