Söndag

Då var även denna helg förbi. Men satan vad grym den har varit! Det har varit riktigt trevligt att få umgås en hel helg med Mattis innan jag drar för nu kommer vi inte ses på lääänge.

Fredagen var lugn. När jag anlänt lyckades vi handla i två timmar, sen kom vi hem till mattis där de bara blev mys, båda var trötta efter jobb. lördags vaknade vi upp runt nio. Städade hela lägenheten, åkte iväg på lite spa, åkte iväg och shoppade lite till, förberedde oss för kvällens festligheter då även Petra joinade oss!

Efter att ha sätt en hel del snyggingar på bmb och dansat oss svettiga i perioder så drog vi där ifrån när de var smockfullt. Man stod still på ett ställe och blev knuffad fram o tillbaka och åt sidorna. När de är så sjukt mycket folk blir de inte kul längre, så vi drog. De blev en mumsig kebab som fyllekäk. Vad annars liksom. Och väl hemma slog man igen ögonlocken ganska snabbt!

Imorse väckte jag Mattis med "Vaaaakna nuuu, du kan inte sooova..heeela dagen!" Ni vet den där från Big brother:P Jag fick ett fuck you tillbaka!;) tror nog hon är rätt trött på den. Princip varje dag i sommras när vi bodde ihop så väckte jag henne med den! ;)

Som alltid är de jobbigt att säga hejdå till den kvinnan. Fick tårar i ögonen när vi stod där och kramades och de var dax för mig att dra. uff yaa, jag älskar denna kvinna väldans mycket!




Och det är med glädje jag kan meddela att jag kan sova hur länge jag vill imorgon!;)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0