Vafan gör jag uppe?

Ja de kan man ju fråga sig.. Men kom hem för ett tag sen och har liksom inte blivigt trött än.. Halvsov på bussen så piggna väl på när man gick hem ifrån den..

Har haft en riktigt trevlig dag måste jag säga. Den började på sjukaste sätt, kan inte gå in på hur men ja... jag vaknade med blandad känsla av panik och skratt attack!;) haha.

Sedan frågade Helen om jag ville komma förbi, så jag drog hem till henne. Fan jag hittar inte ens i Vallentuna längre.. gick gymnasiet där och varit där en hel del ändå.. förut.. Nu fick jag beskrivning på telefon exakt hur jag skulle gå! bra jobbat liksom.. Vi slurpa i oss ett par koppar kaffe, satt och prata en heeel del. Helt plötsligt bestämde vi oss för att baka. Det blev mockarutor och sata i gatan så goda dom blev.. Mmm mumma! :D

Tiden var kommen och det var dax att bege sig igen.. Mot kungsholmen hem till Amanda. Där även Jepser och Viktoria fanns. Riktigt kul att träffa Jesper igen då det var ett tag sen, fan roligare kille får man leta efter! :) Där hemma blev man bjuden på middag och så kollade vi på Så mycket bättre, skönt program!

Sedan tyckte Viktoria att vi skulle gå ut. Jag, Amanda och Jesper dricker Cola, V var på en heeelt annan nivå om man säger så.. haha! ;D Men ja, det var trevligt att komma ut, kolla på lite folk och ha allmänt jätte trevligt! Ingen tyst stund där inte.. Mycket prat och många goa skratt. Precis som det ska vara!:)

Men nu är klockan tooo much.. Fan minns ju inte sist jag var uppe den här tiden!;D haha!! 

Och hurreni... vad är ett inlägg utan en bild? ;D Mmm menar det. Och mitt val av bild kan jag förklara väldigt enkelt.. Jag har kännt mig som en lysnade sol idag, riktigt jäkla glad!



Med det säger jag gonatt gott folk!
Kommentarer
Postat av: Zandra

Och du är ALLTID snygg!

2011-11-06 @ 11:48:46
URL: http://zandraorneling.blogg.se/
Postat av: Linda

HAHAHA :) Underbar du är!

Det var ett tag sen vi prata på vårat sedvanliga uppdatera varandra ställe nu :)

tror vi behöver en sån dejt snart för nu vet jag knappt nåt vad som ska hända för dej (L)

Puss!

2011-11-06 @ 12:08:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0