Bra helg!

Vilken härlig helg jag har haft!!

När jag väl hade anlänt så mötte Mathilda upp mig på stationen så skulle vi sedan gå och käka på någon kina resturang. Och efter vi även mött upp Petra som också skulle med så stöter vi på ingen mindre än Veysel.. Haha shit vad både vi och han blev chockade! :D  (Veysel är Monas man som vi bodde hos våra första veckor i turkiet innan vi fick våran egna lägenhet!) Saatan vad roligt det var att se honom, ohhh!! :D ♥

Efter vi ätit oss pissmätta så mötte jag och Mattis upp Cia för en fika. Riktigt trevligt att se henne, det var ju inte igår som sagt!:)

Efter de var det dax att dra hem till Cattis och överaska henne. Så där blev vi bjudna på tre-rätters som var underbart gott. Mycket snack och skratt bland riktigt trevligt folk hela kvällen lång! :)

Och idag firade vi Mathilda som fyller år imorgon. Alltså jag tycker om Mathildas mamma o peter väldigt mycket, så himla trevliga och roliga.. Härligt välkomnande man fick när dom båda skrämmer skiten ur mig och M när vi glider in och dom står i dörröppningen och skriker till! haha galningar ;D

Skön och avslappnad släkt har hon verkligen också! Så ingen prestationsångest här inte ;D haha! Även idag fick man gudomligt god mat och mycket skratt! Härligt!! :)  Och hon blev massa glad för min present också, som har varit mitt hemliga uppdrag nu i typ 1 månad! haha många timmar har det tagit! :)

Nu är man hemma igen och självklart saknar jag henne som alltid. Men vi ses säkert snart igen! :)

 
Cia igår den galningen ;D sen jag och Mattis idag! :) ♥
Kommentarer
Postat av: Zandra

Vad fick hon då??? :)

2011-10-03 @ 13:17:38
URL: http://zandraorneling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0