Hejråå hörs på söndag!

Jag har ingen större lust ang bloggen just nu, så därför det uppdateras lite dåligt men ett om dagen ska jag väl va snäll och ge er. För mitt liv är ju så jävla intressant...ELLER? ;)

Iaf, fick ett sms igår när jag var i Örebro av Amanda som frågade om jag ville möta upp henne och Mehmet när jag landade i sthlm igen. Såklart att jag ville det, så de blev att jag hängde på när dom skulle äta lite och sedan tog vi en promenad runt om i Sthlm, mycket mysigt!:)

Och vi kom ju självklart in på en hel del om turkar och kurder, skillnaden, hur de ser på varandra, politiken osv osv.. Mehmet är Kurd. Vilket man märkte ganska snabbt! haha. Men det var intressant! Tycker det är rätt kul att disskutera!

"Om du frågar både en turk och en kurd om något, så är alltid det kurden säger sant! Men turken lär säkert också säga att det dom säger är sanningen, men så är det inte!"
- Vad jag har för erfarenheter så är kurder förbannat bra på att ljuga dom också!

Iaf...Dagen idag har gått as segt och jag var skit trött hela dagen.. Så väl hemma la jag mig och slagga på soffan tills mamma satte sig brevid och prata as högt i telefon, då förflyttade jag mig en våning upp i hopp om att somna om.. Då ringer telefonen och syster frågar om jag vill komma upp till henne. Så där har min kväll spenderats.

Imorgon var jag snäll och ställde upp på en öppning.. så klockan ringer 05.45 imorgon bitti. Men hej massa extra timmar!! Tummen upp!

Dirr när jag slutar imorgon drar jag ner till Gränna/Jönköping. Såå, hörs på söndag igen! Ha en bra helg gott folk!!

Tjaaaaao!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0