Människor är svin!

Jag såg nyss en jävligt dålig kommentar i liveuppdateringar.. ni vet där på sidan på facebook?

En grupp som har startats av vuxna människor på facebook av alla som typ gick i skolan tillsammans. Jag klickade in på sidan och ser hur folk hänger ut personer men framförallt en på ett jävligt dåligt sätt.. Det är hur många medlemar som helst. Alla hakar på och skriver till värre saker som de "minns" istället för att kanske ifrågasätta vafan resten håller på med?!

Hur fan kan vuxna människor bete sig på de sättet? Jag blir så jävla arg! Mobbning av alla sätt är inget man ska acceptera! Varför säger ingen att "fan de räcker nu!" ??..

Jag minns en dag i skolan när jag gick i 9an. Vi 9or hade överskåpen och 7orna hade nedeskåpen.(vi gick nämligen 9or och 7or ihop, 8or och 6or.) Då fanns de en kille i 7an som hade skåpet under en av de som då ansågs vara en av de populäraste killarna i 9an.. Han och hans polare står och bankar in skåpet i huvudet på killen i 7an och tar godis av honom och även puttas. Killen i 7an har jag har kännt i hela mitt liv. Jag sitter i soffan brevid och ser allting hända, jag bli skitförbannad och skäller ut de två klasskamraterna till mig och frågar om de är riktigt jävla dumma i huvudet och vafan de håller på och jävlas med *namnet* för!?.. Båda blir helt stumma och hade nog aldrig räknat med att jag som ändå var väldigt tyst av mig skulle vråla till.. Jag tvingade dem att be om ursäkt och sen gå där ifrån. Dem gjorde som jag sa och rörde inte den killen igen.!

Ibland räcker de med att man säger till en gång för att personen/erna i fråga ska fatta vad de håller på med. Och jag vet inte, men säkerligen räddade jag hans dag. Jag vet själv hur de känns när någon annan tryckt ner en och man inte vågat säga och då en annan person hjälpte till att få slut på det. De kändes jävligt bra och jag tackar personen i fråga fortfarande!

Kommentarer
Postat av: linda

Visst att man vet att barn/ungdomar kan vara riktigt jävla elaka mot varann, men vuxna människor?! Herregud, man får väl förfan växa upp nån gång! Blir så arg på sånt där, vet också själv hur de känns att bli utsatt. vilka idioter.

2012-04-11 @ 17:27:33
URL: http://psykedeliaa.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0