Årskrönika 2012

Januari.
Jag var bosatt i Trysil. Träffade massa nya härliga människor. Jag, Allyson, Tanya och Linda införde "gråttisdag" då det var jobbigt att va ifrån alla nära och kära hemma. Vi hade MRT Challenge I på jobbet, första tävligen var tävlig i Snowraiser då jag kom på grymma 14.1 sek. Det var mycket fest och jag knarkade serien Meneske ile Halil. Sen var det mycket jobb och lite sömn.
 
Februari.
Tanya flyttade hem vilket var hjärtekrossande. Sjuukt stressig månad på jobbet. Allyson fyllde år vilket så klart firade med en utgång! sen blev de lite mer fest, och mer.. Jag hade kommit in i Kapten Röd period och spelade hans musik i öronen både på jobbet, hemma och förfester. MRT Challenge II, Bad teast var temat. Jag kom dit i strumpbyxor, solbrillor och klädd i morgonrock, det spårade och vi fick varning om att bli av med jobbet. Dulle och Gurra kom i slutet av månaden och hälsade på.
 
Mars.
Dulle och Gurra var kvar, så vi spenderade dagarna i backen. Fortfarande lite strul på jobbet efter senaste challenge festen. Mycket jobb även här vilket också ledde till många filmkvällar. Jag började hänga mycket mer med Minna och Amanda än innan. Vi åt frukost ute ihop ett gäng och njöt av solen som började titta fram. Minna fyllde år vilken blev en överaskningsfrukost med tårta osv. Feeeeest. Jag och Minna lyssnade sönder Dolly Parton.  Jag fick lite panik och drog hem och hälsade på.
 
April.
10 timmarspass på jobbet var en vardag. Att solen titta fram blev en vardag. Att sitta och chilla med nya vänner på lediga dagar blev en vardag. Kramen från J sista dagen på jobbet, haha det blev en high five med mig själv!;) Jag började packa och sen var det dax för hej då. 15 april drog jag hem. Efter några dagar hemma drog jag ner till Jönköping för att träffa lite Alanyatjejer, mycket trevlig vistelse. Sen hängde jag med systrarna mina väldigt mycket innan det bar av till Alanya.
 
Maj.
Var kvar de första dagarna i Alanya. När jag kom hem packade jag om och mötte sedan upp Minna och Amanda på centralen i Sthlm för att börja våran resa mot Bergen. Hade fått jobb på Gate Gourmet men jobbade även lite på glassfabriken. Pappa fyllde år men kunde tyvärr ej vara hemma och fira. Minna som bott i Bergen förut visade oss runt så vi ej var helt lost. Tony flyttade in hos oss. Trotts sk regnigaste stället fick vi två veckor med sol och värme utan regn! Några mysiga ölkvällar hann vi med.
 
Juni.
Ali hade kommit och flyttat in. 3 dalmasar och 2 stockholmare i vårat lilla kollektiv. Vi jobbade, vi festade, vi chillade i olika parker. Jag lagade mercimek soppan som aldrig förr då alla älskade den. Jag och Tony kom in i någon shoppingberonde och var ute på stan såfort vi fick tillfälle. Alla på Gate var helt underbara och börja hänga mer med folk från jobbet. Vi besegrade Flöjen gående. Häst, klövar. Midsommarfest ihop med väldigt många andra svenskar, vilket va as roligt.
 
Juli.
Mycket jobb, lite sömn, mycket fest. Drog hem till Svea för att vara med på min faster examenfest då jag också passa på att träffa Helen. Jag lärde Amanda att man måste stretcha;) Andreas kom och hälsade på vilket vi såklart skulle fira men allt slutade i kaos, haha! För några dagar var vi 6st i kollektivet vilket var påfrestande med tanke på mycket jobb osv vilket okså ledde till mycket fördelningar och onödiga tjaffs. Konsert med Lars Winnerbäck. Kuzey Guney kom in i mitt liv.
 
Augusti.
Med bara några dagar kvar i Bergen började det bli jobbigt. Jag mådde så fruktansvärt bra där så det skulle bli jobbigt att lämna allt och alla. Avslutningsfesten innan vi drog spårade såklart, men skitkul så länge de varade att så många ville komma och "festa-av" oss! :)) Väl hemma hängde jag med Tina och Danne, kollade fotbollsmatcher som aldrig förr, svampplockning, jobbade några timmar både hos dagmammorna och på dagiset. Oliver och William blev 2 år. Mycket fest och häng på Tegel. Norrköpingshelg med Zandra och Tina.
 
September.
Drog till Västerås för häng med Amanda. Bio snabba cash II med Tessan och Robin. Drog till Grekland en vecka med Amanda. Hängde med far på jobbet och hjälpte honom, jag var fruktansvärt rastlös här hemma. Jag började mindfucka mig själv ordentligt och sa upp kontakten med mitt x. Robin fyllde år. Sen hände DET.
 
Oktober.
Första veckan var jag i Alanya med familj/släktingar. Dulle fyllde 18 år, vilket också innebar fest och slutligen utgång. Amanda fyllde år. Hängde med Helen och spöade henne i spel. Min resa med plasttanden hade börjat. Mulle fyllde år. Promenader blev en vardag.
 
November.
Jag bodde hos mormor och morfar ett tag. Drog till Västerås. Drog ner till Borås. Målade en hel del (terapi?!) ;). Hängde väldigt mycket med Tessan. Jag fyllde år då vi både firade mig och hade avskedsmiddag. Hängde på haket John Chris Cafe med Amanda R. Såg bio Breaking dawn part II med Dulle och Gurra. Tessan blev 25!.
 
December.
Adventsmys. Helg i Norrköping hos Tina. Drog till mitt gamla gymnasium och fixade papper på samlat betyg. Bakade en hel del, hann träffa Helen och Tina.ö. Drog till västerås igen för sista mys med Amanda. Sen var det bara packa inför Trysil där jag befinner mig nu igen.
 
Måste säga att jag har haft ett grymt år. Snart är 2012 över. Om två dagar är det julafton och mina planer är att jobba men tur nog bara fram till kl 17. Sen blir det lite firande med M och några till! :)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0