klago

Det känns som man inte gjort så jättemycket nu senaste tiden, man har bara jobbat och när man väl fått ledigt har man legat som en död fisk och kolla på serier eller hängt hos någon granne bara. Men på onsdag kanske de blir sverige, beroende på om vi hinner får vårat skattekort vill säga. Norge är as sega med papper, helvette alltså!! Så har vi otur drar de 50% skatt nu bara för att de är så jävla sega.. Men Erik gör allt för att försöka försena allting så vi ska slippa. vi får ju så fall tillbaka de pengarna i maj, men de är ju surt i nuläget!

Igår så fick jag en present när Tanya kom hem.. ett par jobbarbyxor som jag väntat på.. De var mindre än de jag från början testade.. Och det har ju tagit 1,5 månad att få detta så Erik var måttligt glad, så igår när vi kom till jobbet som kom Erik förbi då jag berätta om problem då sa han "Okej, men det gör absolut ingenting jag fixar det, kan skriva ett mail idag..eller vafan dom är så jälvla sega, gå ner till Centrum istället och så tar du ett par som du trivs i och vill ha så betalar jag dem åt dig sen!" Visst är han snäll!?:) Jag sa att det inte behövdes men han sa att det är pinsamt att det tar sådan tid att beställa så han sa att jag skulle göra de!:)

Så nu på måndag ska jag ner på jackt samtidigt som vi ska förbi skattekontoret. Och har inte dom fixat fram de än... blir jag troligtvis väldigt arg.... Vi var liksom där den 4 december och inte fått de än.. ku-ul...

haha klago inlägg.. De ändras nog snart ska vi se;)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0