22.51

 
Can i just stop mindfucking myself? Det verkar inte så, någon slags omedvetande idiotiskt hobby man har?!.. äh.. Ska inte va neggo!
 
Det är bara att livet här hemma gör mig rätt uttråkad om man säger sååå. Jag har försökt att ta tag i det utan några större framsteg. Hur ska jag klara lite över en månad till här hemma? Jag kommer ju hinna slå någon.. jag är ovanligt negativ och arg. Det är verkligen bevisat att man blir cp i huvudet av att inte jobba. Även om man klagar när man väl jobbar, så är det ändå skönare att jobba än att gå hål i golvet hemma!
 
jaja.. På fredag åker jag eventuellt till Västerås över dagen och hälsar på om jag får ihop det. Kan behöva umgås med min älskade vän lite!.
 
För att byta samtaltämne helt.. Nu kom Semmame på spellistan.. Mitt humös vände ganska snabbt då jag sitter och ler lite för mig själv nu. ;) Det är verkligen en av mina blipåbrahumör-låtar. Om jag är stressad eller på dåligt humör brukar jag spela den. Den med alla dess minnen till just den kan inget annat än få mig att le! :))
 
haha om jag är schitzofren? Jora ibland! :)
 
Dans till Semmame på Caligo 2011.
 
Kommentarer
Postat av: Zandra

Du är alltid välkommen ner hit. Du kan jobba dom nanny så jag kan plugga ;)

2012-10-30 @ 06:19:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0