hey you

Haha senaste dygnet har jag gråtigt väääldigt mycket! Både igår och idag har det varit mycket känslor. (Vet dock inte om jag kanske fått ur mig allt, de svider i ögonen.. kan försig även vara löken som pappa satt och skar mitt imot mig för ett tag sen också..) hihi..i'm just saying!
 
Imorse drog jag och min kusin iväg på ett litet äventyr. Men innan dess var det förberedelser inför lördag.. Tar ju flera dagar att fixa, rätt galet! Men ja, man vill ju få det bra liksom! :)))
 
Jag är tydligen dålig på att blogga nu för tiden enligt vissa. ;) Men grejen är att just nu är jag en arbetslös människa som klättrar på väggarna och det finns det inte mycket att skriva om!;) Och det är ju bara pisstråkigt om man ska tvinga fram inlägg! :P hähä.
 
Men en annan schysst grej.. Mormor och moster var här ikväll.. Jag hade skickat en länk till moster igår om ett par skor jag tyckte var jättesnygga som jag tänke att de kunde ju jag få i present av henne;) Hon hade inte sätt det så bad mig visa.. 10 minuter senare las skorna i varukorgen och skickades hem. hähä sweeeet! ;D Hoppas att dem passar nu. perfekt att det var 30 dagars öppet köp och fri frakt och retur fall de skulle vara något!:))
 
Nej, nu ska jag försöka sova. Ska nog ta lillsis rum som är ledigt. Det är INTE kul att sova på loftet när man hör allting och blir irriterad på ljuset som kommer på morgonen! När jag drog iväg till Norge första gången blev jag av med mitt rum.. Och jag kommer tydligen aldrig få tillbaka det. Men de gör inget, jag vill ut ur boet. En och en halv månad kvaaaar sen är jag fri som en fågel påväg mot grannlandet igen!  :D
 
Gonatt!
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0