Tisdag!

Jag älskar hur det bara blåååser i storm ute och alla uppdaterar hur det drar till Thailand i 6 månader, New York i 26 månader, Australien i 10 månader. Haha Jag kan inte säga mer än HA DET GRYMT!:)) Vem hade inte velat vara i deras skor nu? :)
 
godmorgon för övrigt.  Det är tisdag och jag sitter i soffan och kollar på Efter 10 och avnjuter en kopp kaffe. Haha tragiskt. Dock har det varit rätt intressant hittills. Handlat om barn och deras utväckling. Varje dag lär man sig något nytt!:))
 
Kom på idag att jag och mormor snackade lite tidigare om att jag skulle komma ner typ måndag-tisdag denna vecka.. Jag skulle hjälpa till att måla, har nämligen inte kommit dit än! Kanske kan höra om far vill skjussa dit mig så jag får den där målningen gjord innan jag drar. För på ett sätt när man har några måsten som man SKA ha gjort innan avfärd så går tiden plötsligt väldigt väldigt snabbt!
 
Nä, nu ska jag klä på mig lite mer lämpade kläder för en promenad. Det finns inga dåliga kläder, bara dåligt väder.. Lr hur är det man brukar säga? jaja, jag ska ut iaf. Då kommer jag va nöööjd sen! :))
 
på återseende!
 
Hahahahahha!!!
Kommentarer
Postat av: krisssss

haha sicken bild

2012-11-03 @ 19:15:47
URL: http://xos.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0