Jag köttar på!

Nu har det gått ganska precis två månader sen jag satt igång med träningen ordentligt. Första månaden la jag ut dessa 8,5cm vilket enbart var runt magen. Skulle jag räkna med allt (då menar jag lår, mage och armar) så skulle resultatet bli -21,5 cm. Nyss mätte jag mig igen, vilket resulterade -11cm totalt.
 
Jag har inte tränat så pass mycket senaste då vi jobbat som idioter. Ser dock jobbet lite som träning eftersom vi springer omkring konstant mellan 7-9 timmar om dagen och jag har varit för slut för att orka dra mig till gymmet så jag har valt vilan före köttandet. Dock håller jag mig så gott jag kan till bra mat. Hatar hur svårt det är att va iderik och hitta på massor. Gymmet är ju en lek i gemförelse med att laga mat!;) haha.
 
har ca 2 månader till på mig att träna mig fit innan hemfärd, kanske mer 1,5 för att vara exakt. Sen ska jag ju såklart hålla i det. :))
 
Men i helhet och trotts vilandet så går köttandet framåt. dagens pass va vidrigt, svetten rann om mig. Men helvette så skönt de var efteråt! :D
 
köör ba!
 
Kommentarer
Postat av: Zandra

Duktig du är hjärtat

2013-02-26 @ 15:02:01
Postat av: Mikaela

Tack gumman!! Och du, du är så jävla bra!!!!

2013-02-26 @ 20:38:55
URL: http://mikaelis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0