Onsdag

Vad är detta med att inte kunna sova ut? 05.30 slog jag upp ögonen imorse.. tur nog var det inte ljust ute så jag vände på mig och somnar om till 08.. vafan.. Bara för att man kan så sover man aldrig ut. Kanske är så att man inte hinner vänja sig vid ledigheten. aja imorgon ringer klockan igen och då kommer jag säkert va as trött!:P
 
Igår hade vi avskedsmiddag nere på pizzerian i byn. Jag, Minna, Amanda, Madde och Christian. Riktigt trevligt hade vi och satt säkert 2,5 timme där nere och bara snackade och umgicks. Idag jobbar Amanda och Madde sin sista dag på jobbet och när de slutat ska vi mötas upp för ett sista hejdå och sedan drar de. Riktigt tråkigt måste jag säga, jag gillar dom som fan och har riktigt kul ihop med dom! så dom kommer garanterat att vara saknade!!
 
Jag ska nog orka logga in på facebook för att få tag på Minna så vi kan gå ner till gymmet. Jag fick ett spydigt sms från en otrevlig kurd igår precis innan jag gick och la mig som fortfarande ligger i mitt huvud och irriterar mig så jag behöver få träna av mig lite irritation! :P haha.
 
Solen lyser här, så en liten prommis innan den går ned vore ju inte helt dumt de heller!:)
 
Sen en sista sak. Grattis Milo på 1 års dagen! :D <3
 
Kommentarer
Postat av: Zandra Örneling

Kärlek

2013-02-28 @ 19:40:09
URL: http://zandraorneling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0