Sådan otur!

Igår när vi är påväg hem från jobbet så hände det... När man ska hem går man ned för en trappa och så kommer man ut där alla transportbilar står. Så när vi går ned för trappan så ska jag vända mig om och säga något till Anna medans jag fortsätter att gå rakt fram.. sen säger de bara dunk.. Då slår jag i halva ansiktet i backspegeln på en av transportbilarna som står där... Jag fortsätter att gå halvt skrattande och håller mig för ansiktet eftersom de gjorde ändå ganska ont!
 
Anna bara viker sig av garv. En kille som jobbade i produktionen gick hem samtidigt såg ju självklart också allting så han börjar ju skratta men går iaf där ifrån! :P Men Anna bara står där, kan inte röra sig och bara pekar på mig.. viker sig igen direkt efter att hon kollat upp.. där står vi säkert i 2-3 minuter.. haha. Jag försöker böja av allting o prata om något helt annat..
 
Så från jobbet hela vägen till bussen som normalt inte är så lång kändes väldigt lång just igår.. Sen när vi sätter oss på bussen precis framför Per o Erik säger Anna "Fan grabbar nu missade ni något riktigt roligt!" och så börjar hon as garva.. De kollar frågande och Anna berättar självklart. Båda brister ut i garv och ångrade att de inte väntade in oss så de kunde sätt.. Charmiga killar delux!
 
Men även om det gjorde ont så var det ändå ganska kul. :P Typiskt mig att råka ut för något sådant! :P men jaja, en bula och en erfarenhet rikare! ;) Och de gör inget att de skrattar, hade det varit någon av dom hade jag garanterat skrattat minst lika mycket åt den som råkat ut för de! ;)
 
Och innan allt hände hade vi bestämt oss för en öl. Det blev en välbehövlig öl! ;)
 
Anna :)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0