Ut på tur, aldrig sur.

Jag vill verkligen ut och resa. Amanda frågade mig idag om jag vill med på en weekend i höst, troligtvis Berlin. Why not sa jag. Alltid varit sugen på att åka dit. Och det har ju inte blivit bättre angående att dra iväg på massa ställen efter att jag har börjat hänga inne på Backpacking.se .. Man vill liksom bara resa. Dock är jag inte alls sugen på ställen som Australien, Thailand och nya Zeeland. Det känns som dit åker bara människor För Att.. Man kan ju egentligen säga att man redan varit där efter att ha kollat på allas bilder inne på facebook. :)
 
Tror inte de är riktigt min stil. Utan jag är mer sugen på Polen, Berlin, Nederländerna och Irland.. De skulle va en upplevelse i min smak! ;) Så vi får se. Bila genom Europa hade inte varit helt fel de heller. Dra bara en dag och inte ha ett återvändningsdatum. De hade varit gött..
 
Få se om jag drar tillbaka till Norge efter denna säsong, jobbar ihjäl mig lite till och sedan drar ut och upptäcker världen! Låter inte allt för dumt tycker jag! :)
 
Sen är ju Alanya egentligen ingen resa att räkna så. Jag åker ju bara till
mitt andra hem och njuter av trevligt folk, värme, fest och drama! ;)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0