Vilken dag!

Vadå sista solen? De va ju as varmt idag också!:D ute på våran altan visade termometern chockande 37 grader! Men då var de gassande sol rakt ned och heeelt vindstilla! Helt lovely!

Så dagen har spenderats i lekparken ihop med syster och mina två älskade syskonbarn!:) grävde sandslott där vi "hoppade med crossen" haha. Trevligt var de iaf!:)

Ett tag efter pappa kom hem från jobbet började det klia i fingrarna och rastlösheten talade för sig själv, jag hade ju redan städat klart hela nerevåningen, så vi drog iväg och köpte målarfärg.. Så ikväll har jag målat om hela hallen:p snackat om att jag skulle ta tag i den och mitt rum ett tag nu, och när skulle va mer lämpligt än nu när jag ändå inte jobbar!?:)) så rond två på hallens väggar blir imorgon!:))

Så trotts en riktig bra dag och kväll behövdes bara lite negativitet från min... Öhm jaa... Vet inte... För att dra ner mig på noll och jag blev lack.. Så jag tackade för mig och gick in i duchen där jag högt satt på Kyss mig och sjöng med! Så nu är jag på lite bättre humör och tackar där efter för mig!:)

Sååå, gonatt readers! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0