Detta Trysil alltså

Ja det snöar ju garanterat här borta i Trysil i alla fall. Tog en bild på Minna och Kakan igår på väg hem från jobbet, men de har inte varit något skillnad från idag. Förutom att de faktiskt va ljust när vi fick gå hem!:)

När jag kom hem så satt jag på kaffe för att pausa lite efter dagen, as trött. Hann dricka upp halva koppen, sen somnade jag men vaknade bara efter en timma. Skönt va väl de, en varm dusch och sen på med mjukiskläderna. Man gör ju inte mycket här när man slutat jobba. Eftersom vi jobbar så mycket med kroppen är man väldigt slut när man kommer hem.
 
Förstår inte hur vi orkade festa så pass mycket första året som vi gjorde!? heeelt galet!
 
lite pics från säsong 1.
 
 
 
 
 
 
 
vilken jääävla säsong! ;) Största minnet från den säsongen måste va när jag bodde helt själv där ett tag. Hade gett min ena nyckel till Allyson och Linda då jag hade problem med att alltid lyckas låsa in min egna. Men de va en kväll efter jobb, var hemma vid 23 tiden och kände hur jävla sliten jag va och planerade en lugn kväll. Ju närmaste min lägenhet jag kom, ju mer röster och musik hörde jag. Ja vad e de jag ser när jag öppnar? Ett helt gäng med folk som sitter och festar.. Blir nåågot chockad men förstår ju att detta är ju någon ide som kommit från Allyson ;) Jag som skulle chilla blir direkt tillsagd att gå in i duschen för att sen byta om, de var ju utgång på G. Tror ni att jag hakade på? Klart jag gjorde, grejen var nog mer att jag inte hade något val. Alls. PUSS PÅ ER.
 
Att jag drog iväg till ett helt nytt ställe, helt själv kan va en av de absolut bästa sakerna jag har gjort här i livet.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0