later on

ohhh min maaagee... vad är det för fel.. Har så sjukt ont. Kan knappt böja mig framåt utan att jag får som att de hugger, eller när jag hostar måste jag liksom hålla mig på magen. De kom inatt så jag har knappt sovit och de håller i sig än. Förhoppningsvis går de över. Kanske stress..
 
Har ej tagit tag i kontrakt skrivandet än heller. Hade andra saker för mig på mina lediga dagar. Så funderar på att dra dit på söndag innan jobbet. Börjar ju inte förns kl 10.00.
 
Det är så sjukt. I några dagar nu så har vi gått runt och pratat om att S som jobbar på vårat jobb skulle behöva ett break. Han är ännu smalare än vad han vanligtvis är och börjar se riktigt sliten ut. I gårkväll fick vi reda på att han ramlat i backen och om jag förstått de rätt fått en fraktur på ryggraden eller något sådant. Blir borta iaf 1 månad. Attraktionslagen?! Sen är de ju sjukt läskigt att han va tvungen att vara med om en olycka.
 
Vilket klagoinlägg de blev! haha.. hade inget positivt alls att dela med mig av!;) För de roliga som kanske sker, de väntar jag med att avslöja förns det verkligen är spikat!:))
 
yo yo!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0