Nu funkar allting igen =)

Tänkte berätta om den underbara helgen =)

I fredags vaknade jag vid kl 14.00 ungefär av ett sms från Jempa, hon undra fall vi skulle iväg och bada och sola.. jag hakade på.. så vi cyklade till garnsviken och låg där i 2 timmar.. det var lite kallt i början, men hade du väl kommit i vattnet så var det as skönt att bada sen =) vid 4 började vi åka hemåt, vi båda skulle hinna käka innan vi skulle dra iväg till Tantolunden.. vi kom fram till hornstull vid halv 10 ungefär.. det var mycket trevligt =) (vi tänkte att vi skulle slippa brottby och ha lite kul..men tro det eller ej..det var både vallentuna och brottby bor där =P haha) .. men vi hade det trevligt, jag och jennifer lyssnade medans dem andra spelade TP, vi är världelösa ;D ... sen spelades det lite brännboll.. eller aa, dem kastade lite boll och sköt lite med racken..det var ju galet mycke folk =)
senare på kvällen kom även Cattis jonas och cattis kompis från gbg dit, mycket trevligt.. Mina blåmärken och min ömma skind tackar jag jonas för ;) tack :P det fanns även väldigt trevligt med folk där som vi snackade lite me =)



Igår, lördag vaknade jag ändå väldigt tidigt.. eller aa runt 10... så satt jag och pappa och umgicks lite.. sen skulle han med Mulle och basse och åka båt och bada.. sen skulle han upp till dem och grilla.. jag kunde inte följa med och bada, fick bara plats 3 i båten.. så jag blev ensam hemma =P så jag gjorde inte mpnga knop =P men vid 4 kommer pappa hem från båten och hämtar lite kött och sånt som han ska ha med sig.. och när han går vid 20 över 4 så kommer Daleke hit och hämtar mig..vi åker till vallentuna och handlar, sen vidare till lindholmen och hämtar upp Helen.. sen hem till Daleke och börjar med middagen =) sen kommer typ cia efter en kvart =) det blev grillat med kött, tazsiki, och sallad! hur gott som helst...men som vanligt när vi gör mat så blir det för mycket =P haha..men det var mysigt iaf =)



sen kommer Jemps hem till Daleke ett tag, sen drar jag Cia och jennifer till så kallade Roberts ;) Hahah ! vi är för slitna alltså ;) men på Roberts är det trevligt som vanligt =) mycket mysigt.. och på Robbans träffar vi Lina, viggo och Robban också =) och idag åkte ALLA hem tillsamms, det ni ;) det är jääävligt bra gjort =) !!

Nu ska jag sova, oc´h hoppas på att det blir bra väder imorgon så jag kan ligga och sola, för på måndag är det jobb som gäller =P och så måste jag vara pigg och glad =P haha...

Saknar T.. <3

En som börjar på E och bor i H-näääs kan INTE sjunga ! :D HAHAHAH !!

Bajj Bajj

/A
Kommentarer
Postat av: TinA

Hahah är T TINA? :D

eller TESSAN eller THOMAS :p

jag gissar på den sista :P

2008-06-08 @ 12:44:59
Postat av: Anna

Haha det är du Tina, alltid ;)

2008-06-08 @ 12:58:40
URL: http://annisen2.blogg.se/
Postat av: leia

nu blev jag hungrig och sugen på att grilla!



kramar


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0