Resfeber.

Nu är det mycket nära, Jerkan är inne i dushen, så tänkte jag boggar lite snabbt innan det bli min tur. Vi ska straxt äta lite mat också, sen blir det att göra sig iordning och sen dra oss mot arlanda!! :D:D Ohh, pirrigt!! :D

La precis på ett samtal med pojken, det kändes bra att säga "see you tomorrow!" :D

Nu ska jag dra. Vi får se om några uppdateringar kommer:)

/A

Like always;)

Jag kom aldrig i säng. Efter Ice age upptäckte jag på 2an att det var program om michael jackson, så där blev jag fast, men det är slut nu.

Imorgon så ska jag dra in till stan och käka lunch tillsammans med Mia, hon ville ses en snabbis innan jag far iväg och blir borta ett tag. Ska bli riktigt trevligt! :) Och vi kan nog få in en Rosa där mellan också! ;) haha!

Har ni sätt att det är snöstorm utomhus? :O iaf här hemma. Helt galet så mycket det snöar, och enligt ryckten ska det bli värre inatt.. we will see, we will see ;)

Juste, sängen var det! ;D Gonatt mina fans!

/A

ohoo

Nu ska jag kolla klart på Ice age 2, sen blir det sängen. Blev otroligt trött bara sådär! Så, gonatt så höres vi imorgon.

Jag i Urfa <3

/A

Merhaba

Nu har jag fått ner massa saker i monstret, det går frammåt, och det blir tyngre. menmen. Nu väntar jag på att min kära kusin ska ringa så vi kan gå upp dit och få middag. Sen när jag kommer hem igen måste jag leta fram min mobil sladd, så jag kan föra över lite låtar och sånt på telefonen.. Slarvar bort ALLA mina saddar hela tiden, ganska idiotikt av mig!! :P haha!¨

Snyggingen själv på julafton ;)


/A

Så jäklans nära nu!

Jag blir bara helt galen :D Just nu är jag så otroligt glad. Jag har plockat upp mitt monster, och kläderna som jag tagit fram ligger på sängen, det är snart dax att börja packa ner :D Ohhh!!!  Imorgon har jag tvättstugan mellan 07.00-11.00 .. Sen efter det ska resten av kläderna ner. Jag säger bara en sak, tur att dom höjt så man får ha 30kg packning! :P

Det är jäkligt nära nu! På söndag kl 17.25 lyfter planet mot paradiset. Glassigt!!

Nu ska jag försöka att komma på vad jag ska packa ner! :p

/A

Race

Jag Jossan och Basse hade race på åkern utanför oss. Vi åkte madrass efter fyhjuling, det var riktigt kul faktiskt!! :D haha. Jossan och Basse var iväg typ 1,5 timme imorse och åkte. Och imorgon ska jag och han iväg en liten snabbis på dagen och åka en sväng. :D



/A

Smakprov .

Tessan, Jossan, Jag och Sebastian .

/A

:)

Vilken otroligt mysig dag!

Allting började med att kolla på Kalle när vi kom upp till moster. Sen den otroligt goda julmaten, mormors sås och köttbullar var inblandade! ;D Hur gott är inte de lixom?! :D

Jag fick så himla bra julklappar, fick turkiska lira vilket passar perfekt nu :D och sedan fick jag ju självklart min älskade Ice Age box :D Jag blev så lycklig att ja började gråta. Förstår ni då hur mycket jag ville ha den? :'D haha Denna jul har varit perfekt. Haft en lugn jul. kändes som det är vad som behövdes. Så tacksam så för allt jag har fått! :)

Det känns som det varit så mycket stress nu innan jul, och det kommer väl inte lägga sig riktigt än. Men på måndag kväll kommer jag nog somna rätt gott! Eller rätt gott?! Jag kommer sova underbart!!! :D

Men just nu är jag inte så trött, så sängen blir det inte än. Kanske ska lägga in lite julbilder?! :)

/A

God jul!

Det blev ett inlägg idag iaf, på självaste julafton! :)

Vi har avslutat en riktigt mysig julfrukost tillsammas allihopa! Och lite julklapps öppning blev det också eftersom Tessan och Robin inte firar jul med oss ikväll! Detta borde vi börja med som en liten tradition varannat år då vi befinner oss i Sthlm.

Jag föll en tår imorse, när Robin fick sin julklapp, det var så himla fint, och han var som ett äkta litet barn på julafton. Han fick tillbaka någon han saknat så otroligt mycket! :) Så fint! Välkommen tillbaka Buddah!

Nu ska jag plocka fram mina kläder och sedan själv bege mig in i duschen. Ha en trevlig dag allihopa!

/A

Slit slit slit!!

Jag är äntligen hemma, puh....

Jag, mamma, syster, moster och Susanne drog till Täby redan kvart över 9 imorse. Jag lyckdes handla till alla utom mamma och pappa när kl blev två. Innan vi var påväg där ifrån ringde Robin och fråga om jag ville följa med honom och handla. Så efter en stund hemma så tog jag bussen tillbaka till täby för att möta upp honom.

Så det har varit mycket shopping idag. Även till mig själv, kände att jag behövde de ;) hihi.. Och även om jag bara skulle spåna lite till Nusse så hittade jag en grej! great!! Men är inte klar än. Så ja Järkan, vi får gå upp tidigt och dra iväg!! :p haha!

Sista sekunden..ohh vad jag älskar det, haha.. Man blir ju inte ett dugg stressad ;)

ALLTID kvällen den 23 så gör vi iordning julskinkan, så vi har precis tagit oss en skinksmörgås, som smakade gudomligt. Min far är bäst på att göra skinkan!! Nu har jag väldigt stor julkänsla. Och snön ligger t.om kvar, det är helt fantastiskt! :D

Imorgon kommer Tessan & Robin, hans bror, mor och Roger, kusin, moster och Mulle hit på julfrukost. Det kommer bli hur mysigt som helst!! :)) Det ser jag fram imot!

Nu ska jag göra mig iordning för sängen, och sedan kanske ringa ett litet samtal till Älsk, och sedan sova :) Hörs vi inte imorgon så får ni ha en fantastiskt jul! :))

Visst blev den fin ;) hihi..


/A

Kärlek!

Avslutade för inte allt längesen ett samtal med kärleken. Alltid är det något som man sitter och skrattar sig intill tårar av när vi pratar. Han är bra rolig den där killen! ;) haha!

Han har lite planer också, dom låter bra! Detta kommer bli kalas! Och nu så bor även Fatma och Ibo hos dem, vilket passar mig utmärkt :D Mina två män och älskade Fatma på samma ställe! Det slår allt! :)



/A

Freedom!

Jag sjöng på låten Freedom idag när jag gick hem, för NU ÄR DET ÄNTLIGEN LOV!! :D Nu är jag ledig ända fram till den 18 Januari! LOVELY!!! ;D

Jag stängde idag, men det kändes ändå som dagen gick väldigt snabbt. Har haft så några barn så dom knappt har märkts! :P haha. Vi hade det så mysigt så, satte oss i "poolen" och åt pepparkakor:D Det är kvalite det! ;) haha!!

Imorgon ska jag upp skapligt, för då står det julhandla på schemat!! Greeeeeeat!! ;D

/A

Sängen lockar .

Jag känner mig typ as sliten, så nu blir det till att ta en as varm dusch, sen hopp i säng. Imorgon är det äntligen sista dagen innan julledigheten börjar!! Fantastiskt!! Vi hörs imorgon.

Gonatt mina fans!

/A

<3

Seni seviyorum, i love you, Jag älskar dig, ez te hezdıkım, jeg elsker deg, te amo, Minä rakastan sinua, je t'aime, Ich liebe dich, "jåg älsker dig foor fään"... ;))


/A

Jag och Mia :D

En bild från förrförra helgen :)

/A

Nöjd

Har ett leende på läpparna.. Öppnade precis lönekuvertet ;) niiiice..

/A

sweeeet

Kom hem för ett tag sen, direkt när jag slutade gick jag hem och hämta nykeln till T och R för att hämta Nero och Nova så tog jag en timme i skogen med dem :) Man känner sig så himla duktig efteråt ;) haha!!

Idag ska jag börja kolla på lite kläder och sånt som jag ska packa ner i mitt monster, måste nog slå en pling till Edsbyn-trollet när hon slutat för att se om hon kommit på något hon ska ha med sig.. Nu börjar jag bli sådär psykad som jag alltid blir innan jag ska åka iväg! :D haha.. tagg tagg tagg!! ;D



/A

Många tankar ..

Ibland när jag har lite tråkigt. Så kan jag sitta och läsa igenom gamla inlägg som jag har skrivigt. Det som jag oftast brukar gå tillbaka till är juli 08. Första gången det står om Turkiet. Det är rätt roligt att läsa om hur man upplevde allting just då. Och hur man har mått genom gångerna som man varit där.

Nu i December så blir det min 7e gång, på 1,5 år.  Rätt mycket om man tänker efter, men det har varit värt det! Tänk om jag aldrig hade följt med första gången när jag blev tillfrågad?! Undra hur mitt liv hade sätt ut idag då.. Troligtvis helt annorlunda. Jag är iaf glad att jag följde med! Riktigt glad!

Och att jag är glad över att jag sitter på planet om en vecka, det går inte att dölja. För det ska bli så otroligt roligt. Kan nog inte tacka nusse och hans familj och släkt tillräckligt för allting jag har fått upplevt tack vare dem. Självklart finns det andra som också biddragit med mycket kul. Glömmer aldrig någon av mina resor. Men då jag får vara tillsammans med Familjen, då mår jag som bäst, och alla mina beskymmer försvinner! är jag som lyckligast!! Det är så jag vill ha det! <3



/A

Dagen

Dagen har bjudigt på ..

Vaknade upp som en zombie imorse hos Helen. Där kom Susanne och hämtade mig för att sen ge oss iväg mot Kungsholmen ett gäng för att hjälpa Robin att flytta. Väl hemma, så hann jag knappt in förns vi blev överbjudna till dom igen på lite Kina lunch som tack för hjälpen :)
Och sedan har jag bara njutigt här hemma tillsammans med mamma och moster som har julbakat halva dagen. Trevligt! :))

Så dagen i sig har gått rätt långsamt tycker jag, och sen blandade jag ihop dagarna lite, när jag insåg att det var söndag idag fick jag lite panik, men den la sig rätt snabbt, för det är ju bara 2 dagar kvar att jobba, sen är det äntligen långledigt! :) Ska bli så skönt så!

En fin nyhet är ju att Emelie nu också kommer åka till sin man i turkiet :) På tisdag lyfter hennes plan, och jag vet att hon kommer känna en massa lycka! :D gooodie!! :))

Nu ska jag dricka kaffe med min mor! :)

/A

ME like this pic.

/A

Julklappar

Dom har jag inte kommit igång med än, men är ledig på onsdag, så det får verkligen bli att handla då, verkligen sista minuten, greaaaat!! haha! På min önskelista så står det en sak, och det är Ice age boxen, haha jag dööör om jag inte får den!! :D Men troligtvis så ;)

Någon bättre film är nog svårt att hitta!! :D


/A

1 vecka kvar! :D

Om en vecka så befinner jag mig på arlanda för att sedan lyfta med flyget mot älskade turkiet :D



Äntligen så ska jag få träffa älskling, och alla andra underbara personer som finns där!! :D jag längtar så mycket så det känns som jag ska spricka! Det är så otroligt nära nu!!



Visst är alla vi fyra coola på bilderna! ;) Tyvärr har jag ingen på Fatma, det måste jag skaffa mig;)

/A

Yo!

Igår drog jag hem till Helen på eftermiddagen till hennes nya lägenhet, hjälpte henne att få ordning lite, så nu är iaf det mesta på plats! :) Otroligt fin lägenhet :) Sen som ni såg på bilden längre ner så kom även Cia förbi och så kollade vi på filmen Flyga Drake satan vilken bra men samtidigt hemsk film. Så se den om ni inte har gjort det!! :)


/A

Svar på kommentaren.

mikaela om Saker som får oss att vilja ta självmord.. :han hänger ju i mål för att han är anfallare.. om han varit mittfältare hade han ju sprungit omkring.

Svar: Så bara för att man är anfallare så är det okej att bara stå framme vid mål, i fotboll spelar man som ett lag vad jag vet?!

/A

haha

vad säger man?!;))

Lördag .

Riktigt trevlig kväll igår, mycket god mat och bra musik. Och självklart trevligt sällskap! :D Känner mig as sliten idag och som mitt huvud ska sprängas.. Och då blev det inte änns sent igår, konstigt!
Försökte lägga in bilder från telefonen, men utan minneskort kan jag inte det, så det får väntas med dom!

Lyssnar just nu på den här låten. haha Nusses favvolåt ;) Helt plötsligt i telefon kan han börja sjunga på den ;) Ni måste lyssna på hela, den är sjuk skön!! :D
 
Den piggar iaf upp än om man inte är på bästa humör! :D

/A

Julbord

Ska straxt iväg på julbord med jobbet. Ska bli trevligt, tyvärr mår jag inte hundra, känns som jag håller på att bli magsjuk, har precis den känslan i kroppen.. inte rätt tid för att åka på sånt just nu... usch.. Kanske piggnar till efter en dusch, ska vara med på middagen iaf!

Vi hörs!

/A

Saker som får oss att vilja ta självmord..

- Tiger woods, hans fru och 300 älskarinnor....
Alltså, dumpa han då!?

- Zlatan...
En lat fotbolls spelare som hänger vid mål då bollen kommer så han slipper springa under matchen... *Matchhjälte* yeah right!!

- Svininfluensan...
Ta vaccinet om du är så himlans orolig!!

- Anna Anka...
Förlåter när hon insåg att det inte blev några pengar eller? HA, pls!!

Snälla.. sluta skriva om det bara, man skulle kunna säga att det är ganska uttjatat!!

/A

Ebba grön - die mauer

/A

WOW!! :D

Alltså, ser min kväll lysnade ut eller?! i thiiiiiiink sooooo!! :D

19.30   Simpsons
20.00   Simpsons
20.30   Simpsons
21.00   Paradise Hotel
21.30   SIMPSONS FILMEN LYCKA! :D

Nog gillar jag Paradise Hotel också, men Simpsons slår ALLT!! :D Och filmen har jag inte sätt, så det ska bli riktigt kul! :D Gaaaaaah vilket bra humör jag blev på nu.. Tack kanal 6 för att ni räddar mitt liv! ;)

/A

Svar på kommentaren.

Från Mikaela.
-Du kanske ska lista ut varför du inte konfronterar männisorna, och sen gå och konfrontera dem. Om du mår sådär liksom kan det vara värt det.

Skrev innan att jag inte orkar ta disskutionerna.. Jag har försökt förut, det har jag verkligen, men när det inte leder någon vart, orkar man inte ta dom längre ..
Vill inte säga för mycket här, men kan säga att TRO MIG, jag har försökt X antal gånger. Men när en person kommer i underläge och säger "Jag tänker inte disskutera detta mer!" och sen går sin väg och vägrar lyssna eller prata mer, då vet jag inte vad jag ska göra.. Eftersom det inte heller hjälper att prata med chefen..


/A

Torsdag .

Tackar älskling för att han är bäst! :)

Skit bra kvalite, verkligen..Min gamla mobil var semst! ;))

/A

Negativt inlägg från butterlutter a.ka Anna!!!

Känns som jag måste försöka lugna ner mig lite, varit så mycket jobb nu på sistonde + möten och allt sånt. Känns som jag inte pallar mer snart... Ikväll var jag hemma 20.15 från jobbet... Försöker att varva ner lite nu, går sådär.. Nu känner man att man behöver lite ledigt. För jag är inte glad, inte ett dugg. Och det går inte att dölja på jobbet vilket är största problemet... uscha!!!

Mitt schema känns inte heller bra, förut hade jag min senaste dag kl 17.00 en gång i veckan, och alla andra dagar slutade jag runt 3.. Nu börjar jag tidigare och slutar tidigast 17.00 nästan varje dag förutom måndagar.. Man tror inte att det gör så stor skillnad på 30 och 40 timmar i veckan.. DET GÖR DET!! speciellt när man jobbar med lata personer... To bad om någon på huset läser det här, det skiter jag faktiskt i!!

Så trött på det stället just nu så jag vet inte vad... usch!

Skiter i om det klagas myket i detta inlägg, men jag har en ilska i mig och frustation som jag aldrig får ut eftersom jag inte orkar ta disskutioner med folk som inte inser när dom har fel och inte änns lyssnar på vad man har att säga, för de har redan bestämt sig för "vad som är rätt!" Idioter!!

Och en grej till... SLUTA SLICKA CHEFEN I ARSLET!!!! mmm det var väl allt!!

hej då!!

/A

Sååå snart!!

Nu är det bara 5 ynkla dagar kvar att jobba...
Nu är det bara 9 ynkla dagar kvar till julafton...
Nu är det bara 11 ynka dagar kvar till TURKIET!! :D

Det är nära till det mesta!! Nu vill jag bara att dagarna ska springa iväg, iaf till den 24, och så kan man få avnjuta julafton tillsammans med släkten, sen får det gärna bli 27 December. Och efter det, då kan dagarna få gå hur långsamt dom vill, dem behöver t.om aldrig ta slut. För det kommer betyda lycka, obeskrivlig lycka!

Älskling <3

Nu ska jag gå och lägga mig. Gonatt!

/A

Gooooooooooooood morgon!!!!

Wazzzzaaa? ;)

Nu är jag GRANSH vaken och utvilad efter 13 timmars sönm... somnade kl 7 igåkväll... Jag fattde ingenting.. Hur kunde jag vara så galet trött? Jag hade ju planerat in att se Simpsons mellan 19.30-21.00 .. Mmmm, nu missade jag det..

När jag gick upp imorse och innan jag hunnit fått upp rullgardinen så hörde jag dörren slå igen där nere, så skulle se om det var mor eller Jose som gick iväg, det var mor, men något annat jag reagerade på är att vi har typ HUR MYCKET SNÖ SOM HELST PÅ BACKEN!!!! :D :D Jag vet vem som kommer ha roligast på gården idag av alla barnen OCH fröknar!!! :D Yeeeahjjj!!! Thats me!! :D

Men nu ska jag fixa det sista sen ska jag gå upp och ha lite försnack hos coachen!! :)))

Ha en trevlig dag!!

/A

Askim


Satan så glad du gör mig! <3

/A

Måndag

Då är det en ny arbetsvecka. Känns bra. Slutade tidigt idag, så gick även förbi Mamma och resten för att se deras luciatåg, mycket fint var det! :)

Vad kul det känns att det kommit massa snö på backen idag, det ska tydligen bli riktigt kallt nu, vilket jag även kände när jag och K var ute och gick under rasten idag, och förhoppnigsvis försvinner då inte våran snö nu! :)

/A

Dagens bild

Nero :D

Han är ju förbannat söt alltså!! :D

/A

Gravid ?!

Jag har fått mail av folk, även på facebook där dom undrar om jag är gravid?! svaret är NEJ! Jag vet inte vad ni fått det ifrån.. Så ni behöver inte oroa er, det stämmer inte!! haha :P

/A

Söndag

god morgon folket!

När man kollar ut så ser man lite solsken och så regnar det.. igårkväll när man tittade ut innan jag gick och la mig så vräkte det ner i snö. Den är borta nu.. Nu är det bara 12 (med idag) dagar kvar till julafton, och ingen snö på backen..tragiskt...

/A

sleeptime

Jag ska nog gå och sova. Iaf knalla från datorn, för jag börjar bli trött. Känns inte som jag fått sova ordentligt.. Öppnde igår, 06.30 sen iväg direkt efter jobbe och gick och la mig 02.30 ... Rätt sliten man var.. Så imorgon ska jag sova ut..

Hörs imorgon gott folk!! Gonatt..

/A

=P

Det är lördag, och jag är rätt rastlös. Fick sms från kära tobias om jag ville följa med ut och så. Men icke, min ekonomi tillåter inte det! :P

Som när jag och Mia pratade om ekonomi igår, så sa jag "Jag hade en räkning på 218kr denna månad, min ekonomi vill att jag tar det lugnt!" Då fick hon det ett gott skratt iaf! "Anna..218 kr var din räkning på och du påstår att du inte har pengar?! hahaha"

ähhh, jag är bara ekonomisk! ;D

/A

Lördag

Granen blev himla fin, jag hade lite problem i början där, jag blev nästan så arg att jag föll en tår. Men sen så fixde jag det!! Nööjd! Så nu står den där i vardagsrummet på sin vanliga plats och lyser så fint!

Äri har gjort mig kär i låten Love Theme, Soundtrack!! Nykär t.om!!

Visst är den underbar!? :)

/A

Pynt!

Nu ska jag och mor ner till källaren och hämta våran snygga julgran. Vi ska upp med den redan nu. Har för mig att man tar upp den dagen innan julafton, minns inte, firade ju jul med moster och dom förra året när mamma och resten av familjen var hos faster mfl. Och mitt minne är inte det bästa!! ;D
Men måste hinna pynta den innan Jossan kommer, för annars ska hon hjälpa till, och jag är perfektionist när jag gör sånt, och hon bara hänger upp sakerna här och var, så det slutar inte bra om vi hjälps åt! ;) haha!!

Några kommentaren som är typiskt mig under julgrans pynt!! ;)

"Meeen..."
"Där ka du ju inte hänga den där!!"
"Men vafaan"
"Det är bättre om jag gör det här själv, det blir inte bra när du hjälper till!"

hahaha, det ska vara snyggt!! ;)

/A

Nervös!

Pratade nyss med en väldigt omtyckt person, A. Och han berättade en sak för mig.. Jag är riktigt jäääävla nervös!! fyfan alltså.. Vi får helt enkelt se vad som väntar :P ohooo...

/A

I´m back!

Gårdagen var riktigt kul. Barnen var så himla duktiga på Luciatåget, och mitt under allting så började det snöa, hur perfekt var inte det?!:D Och sen så hade vi julklapps utdelning för våra barn, jag var tomte :D Och jag sa att jag skulle iväg och köpa tidningen ;) Och när allt var över och jag kom in på nytt igen så skrek alla barnen "Anna, tomte här!!" "tomte anna!" :D Så jäkla gulligt, och så gav jag som svar "Ohh typiskt, Anna missade tomten!" :D haha..

Sen när allt var slut så var det dax att mötas upp i personal rummet för att avslöja "tomtarna" .. Jag gissade fel.. Kockerskan "cauchen" tomtade för mig!!:D haha.. hade jag aldrig trott!! :D Men trevligt var det!! :)

Sen så hade ju några av oss bestämt att vi skulle ut och käka middag och sånt, så jag och Mia drog hem hit och gjorde oss iordning, sen begav vi oss in mot stan, börja med en snabbis inne på Grodan, sen drog vi vidare till Restaurang Tiffany där vi mötte upp resten. Slutade som en riktigt trevlig kväll! :)

/A

Wazzzzzzzzzzaaa?? ;)

Sitter här i tomteluva, laddar inför imorgon!! Lucia imorgon..Niice! Jag ska ta med mig luvan och gå runt i den hela dagen!! ;) Coolt!!

Sitter nu på mitt rum och lyssnar på turkisk musik.. är jag tragisk? ;) haha..Väntar på att syster kommer hem så blir det till att ta en kvälls promenad!:)

/A

Ohooo :D

Slappo dag, great.. Har börjat säga det ordet rätt ofta nu..kanske ska sluta? ;) haha!!

Grattis till Fatma & Ali som fått sin andra lilla knodd nu!! :D Ska bli kul att se han sen när jag kommer! :D

/A

Härlig kväll

Bonde sökte fru slutade inte helt som jag trott. Får se mer nästa vecka hur alla väljer.. haha, snacka om att vara insatt i skit program..

Lugn kväll annars, har precis slutat en lång varm dusch.. Skönt till högsta grad. Och straxt ska jag ringa upp älskling som jag lovade att göra. Såå, vi hörs troligtvis imorgon.

Avsluningsbild på min sötnos! <3


/A

Onsdag

Alltså, denna vecka går så segt så det är sjukt!! Onsdagen är över iaf, och 2 dagar kvar på veckan..! Och på fredag har vi lucia på jobbet, jag slutar halv 4, men måste stanna kvar till efter 5..känns sådär!!!

Snart ska jag gå ner på ica och köpa någon fin cholkad och ge till den person som jag tomtar för, för hittills så har jag bara varit dum! ;) haha!! Hon kommer nog bli massa glad! :)

Och sen nu kl 8 är det ju dax för bonde söker fru, det får jag inte missa! ;) haha!!

Vi höres senare raringar! ;)

/A

Den som sa så ljög!!

Jag har sömnproblem, så där av ännu ett inlägg…

Sitter och drömmer mig bort. Jag pratade just med Helen om drömmen att vinna 187 miljoner kronor, vad skulle man göra egentligen? Jag hade typ inte ens hunnit fått upp mitt monster innan jag hade varit halvvägs på väg mot Arlanda ;) haha!!

Den som sa att "man blir inte lyckligare av pengar!" Den ljög!! Säg någon som inte blir lycklig om det skulle ramla in lite extra på kontot!! Mmm..Precis!!!

Gonatt, jag måste sova nu, för jag har inte vunnit pengarna än, jag har fortfarande ett arbete att sköta!! ;D

18 Dagar kvar! <3

/A

Hejdå

Jag har inte fått i mig någon mat, det blev inte så ikväll. Men det är snart dax för frukost så...

Jag gillar den här bilden! ;)


Och med det säger jag gonatt!! Vi hörs imorgon!!

/A

Tisdag.

Dagen var bra trotts min förkylning. Viker mig inte, räknade idag..det är bara 10 dagar kvar att jobba för i år.. Hur härligt är inte det?? :D ohh..
Och min tomte var snäll mot mig idag, jag fick choklad och en blomma! :D

Nu ska jag försöka få i mig lite middag.

/A

Tomta!!

Vi tomtar på jobbet, iaf vissa av oss, och för er som inte vet vad som menas med det så är det som en liten lek.. Vi skrev ner alla deltagares namn på en boll och la ner alla i en burk sedan drog vi ett namn, man får absolut inte tala om för någon vems namn man fick...
Och då ska man skojja lite med den personen som man fick, jag sa "stackars den som ja drar!!" ;) haha. Och idag så började allting.. Jag blev tomtad två gånger.. Och man får bara tomta med den personen man har på bollen, ingen annan.

Så idag när jag kollade i min låda där jag har mina papper i så såg jag att någon hade lagt ner en påse med chokladtomtar i :D as gulligt ju!! MEN, sen när jag skulle gå hem, så klädde jag på mig mina ytterkläder och så som vanligt, och när jag tog mina skor.. då ser jag att dom är IHOPTEJPADE! hahah, dålig chock jag fick!! :D Och igen aning har jag om vem det kan vara. Och de gäller ju att vara smart, för ingen annan som är med i spelet får ju se en, för då kan ju dom i sin tur lista ut vem som tomtar för den! ;) Så ju fler man är i spelet, ju svårare blir det! :P

Riskabel, spännande och rolig lek! :D

Sorry för att jag är sämst på att förklara! ;) haha!! Men troligtvis förstår ni! :P

/A

ohhh

Blir så trött, min förkylning leker med mig!! Det är inte okej!!:( + så hittar jag inte min sladd till kameran, så inga bilder går att lägga in heller! Great!!

Men jag är iaf JÄVLIGT nöjd med nya mobilen!! ;)

Nu står mamma och gör en sån där varm svartvinbärs dryck igen, och jag hoppas den vill hjälpa mig denna gång! Imorgon står det sovmorgon på schemat, det ser jag fram imot, fråga är om man ska knalla upp lite tidigare och ha försnack hos coachen(kockerskan) tillsammans med en kaffe i handen ;) haha!! we will see how tired i am.

19 Dagar!! jaa, ni läste rätt!! det är 19 DAGAR kvar till paradiset!! <3

/A

Älskling!

Jag vaknade igårkväll efter bara någon timmes sömn i panik, jag var skit rädd, jag drömmde en mardröm men minns inte vad den handlade om, men jag kände hur hjärtat bara slog as fort..
Så jag ringde älsk för att lugnas ner. Vilket jag gjorde. Stackarn som väcktes av en livrädd människa. hehe :P Så det slutade med att jag ist låg och skrattade tillsammans med pojken min:)

Tycker det är så gulligt att han har koll på hur många dagar det är kvar tills vi ses!! När vi pratat ett tag efter vi nämnt det så frågade jag var klockan var, den hade precis passerat tolv, och han säger glatt att det var ännu en dag mindre!! :) sööto!! <3


Jag älskar dig!!

/A

Måndag

Då var det en ny vecka igen, känner mig inte ett dugg pigg, så tog en panodil med svartvinbärs smak som man kokar i vatten och dricker så hett man kan, den är inte speciellt god, men den brukar hjälpa, dock ej imorse. Och bara 7 av 14 barn var på dagiset också, kaske börjar sjukdomarna komma nu?!..

Jag tänkte att jag skulle ut och springa idag, men kan dock inte eftersom jag är halft sjuk, och måste jobba hela december, det är ju snrt julledighet och jag fick mina dagar jag ville ledigt! :) Så 22 december går jag av mitt pass för i år. :P

Fick precis ett sms om att mitt paket kommit till posten!! :D Jag vet vem som ska springa upp till pappa nu så han kan skjusa bort mig så jag kan hämta ut det! :D

Vi hörs!

/A

hej och hå

Nu har det luktat nybakat här hemma ett tag. Mamma har bakat både hennes omtalade bullar och även lussebullar :D Så provsmakade precis en varm och fruktansvärt god lussebulle! :D hihi.. Man ska inte klaga!

Ska kolla klart på Filip och Fredrik, sen sova, det är jobb imorgon!

Puss på dig min lilla sötnos! Snart ses vi!!:) <3


/A

2 advent

Vilken mysdag. Både jag och Jose blev väckta av mor och far när dom frågade om vi ville följa med och julhandla lite, så vi åt lite frukost och sedan begav oss iväg till Stinsen, hitta en julklapp till Jose och farmor, sedan lite till mig själv jag ville ha.. haha! :P

Och när vi kom hem satte vi igång och städa lite och tände massa ljus och fick det riktigt mysigt. Det är så fint och mysigt här hemma nu så det är galet. :) Känns att det är nära julen nu. Undra vart julafton blir i år.. Här eller hos moster!? Vi får helt enkelt se!! :)

Nu ska jag hjälpa att färga jossans hår! :)

/A

tjaa

Man skulle kunna tro att jag dog efter promenaden som blev halft en joggingtur..Jag låg där i hallen när jag kom hem och försökte få syre och benen var helt bortdomnade ;) Men jag klarade det iaf. Jag är grym!

Så spenderade jag lite av kvällen tillsammans med kusin och syster, kommer heta bilder sen! ;) haha!! Och nu har jag precis avslutat kortspel tillsammans med Jose, Emil och Ebba. Jag kan säga såhär...jag vann inte.. Det räcker ;) haha!!

Nu ska jag gå en våning upp och inta en plats i min säng!!
Gonatt!
/A

Promenad

Nu tänkte jag ta mig en rask promenad, great!! :)

/A

Inte mer än rätt

Gaaalet så bra idol var igår.. Grabbarna iaf, fan va härligt att dom gick vidare, precis som jag ville!! Men dock så trodde jag att Erik var den självklara. Men icke!! :)

Tove tycker jag inte var speciellt bra.. Inte med Kate parrys låt, det söög. jag och pappa bara kolla på varandra och sa "alltså va?!" :P haha!! Tove har aldrig varit någon jag fastnat för..nepp. Det har varit Calle och Erik hela vägen! Och se vilka som står och gör upp i globen nästa fredag!! Great!! :)

/A

Helg

Jag kom på nyss att det är ju faktiskt helg. Och jag har faktiskt inte lust att hitta på något. Iaf inte som jag känner nu, så det kanske blir att kolla idol ikväll.. Som jag tror kommer det säkert blir Tove och Erik i finalen, men jag skulle vilja att finalen bestod av killar detta år fakiskt!! Men vi får se!!

Nu ska jag och pappa försöka hitta på någon kvällsmat! får se hur det går...

/A

Jepp

Jag är glad idag, faktiskt riktigt glad. Ni vet att man kan ha vissa dagar då allting bara känns så jäkla perfekt?! Idag är det min dag!! Haft en lugn dag. Mycket tankar har snurrat genom mitt huvud, bara positiva dessutom!

Avslutade för ett tag sen ett samtal med älskligen, känns som jag har haft en riktigt nusse-dag idag. Som ni också kanske har märkt.hehe :) Och som han påminde mig om, bara 24 dagar kvar, sen äntligen! Tänk att bara få se honom stå där, vilken underbar känsla! Vilken lycka! :D



/A

MY love


your proximity makes me indescribably happy <3

/A

Haha!

När jag mor och far var och handlade här om dagen inföskaffade jag mig lite basgrejer in för resan, men jag behöver fler saker! Och jag vill inte stressa in i det sista!! haha som sist, då började jag packa om och byta väska och massa sånt bara en liten stund innan vi var tvungna att dra!! :D haha!! Och allt slutade med att jag tog gamla vanliga monstret och var sönder stressad ist!! great! haha ;)

Och Niclas verkade nog vara ganska så stressad också!! Haahahaa... kommer aldrig glömma den bil turen,och det gör nog inte ärri heller :D hahha!!! "kan vi inte åka flygbuss denna gång?" :D så skön!! :D

"Aldrig förut har någon varit så svettig och haft så mycket kramp i armarna!" ;)

En fågel, rätt cool!!! Den lever och håller hus vid kusten i Edsbyn....
har du tur får du se en glimt av den. Jag hade en himla tur!!


/A

:)



När man saknar männen så är alla inspelade ljud och filmer underbart att lyssna och titta på!
Man blir glad och varm i hela kroppen!! :)

Massa kärlek till dom! <3

/A

Torsdag

Än har jag inte orkat lägga in bilderna från när jag fotade här om morgonen. Det kommer, synd att jag slutar så sent på dagarna så det hinner bli mörkt. Idag när vi var ute på gården fick jag himla fotosug, kanske ska ta med mig kameran till jobbet! ;) haha! Det skulle ju se ut! :P

2008

/A

Tummen upp!

Ända sen igår morse har jag mått skit rent ut sag!! Men tack vare goda vänner och pojkvännen är nu känslan av massa dåliga tankar borta!! Men nu ska jag faktiskt sova! Blev väldigt sliten bara sådär!!


Vi ska fixa detta tillsammans älskade vän!!! <3 


/A

N.c


Jag älskar dig!
<3


/A

Tisdag

Man ska väl inte klaga på livet, men dagen idag var fan värre än igår, och det är illa!! Fuck vad arg och less jag är!! Men skit samma. Torsdag imorgon och 2 dagar kvar till helg!! Great!!!

Ibland så önskar jag att jag var lika stark som min syster!!
<3


/A

bläää

Jag hade ställt kl på 06.00 imorse.. även om kl bara ringde så tröck jag på uppehåll, så den fortsatte att ringa var 10de minut.. Men vid 7 då tvingade jag mig upp iaf, började ju iaf halv.. MEN .. när jag stressat klart och klockan är typ minuten innan jag börjar... SÅ UPPTÄCKER JAG ATT DET ÄR ONSDAG OCH INTE TORSDAG!!!! Jag böjar kl 9.00 idag!!! Jag kunde fått sova så mycket längre!!

Visst blir man trött på sig själv? Gaah!! Snacka om att vilja att tiden ska gå snabbare än vad den gör!! ;) haha!

Så snart ska jag väl ta tag i livet och göra iordning lite frulle, vilket kommer sluta med gröt. Även fast jag alltid får kamper i magen efter gröt. Men vafan det är ju gott!!;) hihi..

Jag hoppas att denna dag kommer bli bättre. När jag sitter här i köket så ser man att det är sjuukt kallt ute, när jag kollade på temprometern så visade den -5 grader. Kylan har kommit för snabbt! Inte okej!!

Jag tänkte sätta in en bild på snö.. Men den här på pappa var den ända jag hitta.. Jag har inga bilder på snön som jag själv tagit förutom denna.. Illa!! Och där ser man ju bara lite!! haha, jaja!! :p


Ha en trevlig dag!!

/A

snö

Det kom snö här idag!! Inte för att det ligger kvar, men ändå!! Vad tror ni om snö på julafton? Det hade faktiskt inte suttit helt fel! Det hade gjort julafton sjukt mysig!! :)

Men lite julkänsla har man ju fått, även om det inte ligger ett vitt lager snö över marken. Men det dyker förhoppningsvis upp!! Vi har fått upp lite julpynt. Dock ej...håll i er nu...dem fyra ljusen!! Mamma var helt säker på att kartongen på mitt rum innehöll en fyrarmad ljuskrans, men icke, det var en sexa!! Så det står mossa med små röda svampar och tomtar i, med ingen ljuskrans! 

Slut för idag, nu ska jag sova!!

/A 

A men tja!

ohhhooooo era svin! haft en bra dag eller? Min börja äckligt som vanligt, men har blivigt bra mycket bättre nu!!
varit iväg och storhandlat med mor och far. Det gick bra även om det sved lite i plånboken, jag betalade deras storhandling. Visst är jag schysst?! OM jag är!! ;)

Nu ska jag fortsätta lyssna på dålig musik!! ;)

/A
RSS 2.0