Fick det!

Jag borde sova men kan inte. Imorgon ringer klockan och det är dags för jobb. Även fast jag längtar att få knega lite så hoppas jag ändå dagen går fort så vi får komma hem och göra oss iordning inför kvällens festligheter!:D De ska bli kul att hänga med alla från jobbet privat, speciellt nu när det är blandat med både nytt och gammalt folk!:)
 
Tidigare idag fick jag besked om att jag börjar på nytt jobb. haha.. igen.. ;) Jag hoppar nu in på Tax Freen f.om tisdag på heltid och slutar helt i produktionen! schysst att jag hinner jobba där inne i en dag och sedan ska jag hem till Sthlm på onsdag. Men de känns bra. Skönt att det är lite svennar där inne också!:) Kan nog bli kul!
 
Kändes lite som att nu kommer jag få börja knega på riktigt! Äntligen säger jag bara!! :))
 
Nu ska jag försöka sova. gonatt.
 
Fina Bergen!

Håller tummarna!

 
 

Bobby Oliwier

Igår var en till mysdag. Jag, Ann oh Bobby var ute i flera timmar. Vi tog även med oss systemkameran och tänkte ha en fotodag då Ann klagat på att hennes käre pojkvän aldrig tar några bilder på henne och Bobby medans de finns hur mycket som helst på far o son.. Så jag erbjöd mig att jag kunde hjälpa till att fota lite!:)
 
 
Dock var Bobby inte på sitt bästa hurmör. Han som alltid annars är glad var inte alls nöjd med sitt liv igår! Men några bilder fick vi iaf medans han var glad!:)
 
 
Vi får göra ett nytt försök en annan dag och då kanske solen förhoppningsvis gassar lite mer! :))

Life is awesome!

Igår hade vi verkligen en kalasdag! Ute i säkert 6 timmar och tog vara på solen. Väldigt mycket promenad innan vi sedan bestämde oss för att gå upp mot flöjen en bit och sätta oss där och chilla medans vi åt lite yoghurt och banan vi köpt med oss:)
 
Igår var verkligen en sån där typisk dag då jag verkligen bara njöt och livet och hade skitkul! Vi skrattade som galningar och jag njöt av fina människor sällskap och fantastiskt väder. Ja vad ska man säga..?! Sometimes life is awesome! :))
 
 

Seven days

Tror ni att det fanns något mer jobb denna vecka? Nepp, säsongen är så sjukt sent år. Så blir ingen sjuk får jag bara jobba fram till helgen igen. Tur att det är skitfint väder ute och att Ann är mammaledig! Annars hade jag nog snittat en hel del. gaah! Sen att det brunnit i huvudet på våran ansvariga är ju en annan femma.
 
Idag är det även bara 7 dagar kvar tills jag beger mig hem till Svea. Onsdagen var billigaste biljetten, annars hade jag nog redan åkt hem på måndagen. Men tänkte att nä bäst att jobba så mycket som möjligt också.. yeah yeah fml yaa... haha.
 
Inte konstigt att jag har varit en riktig bitterfitta sen jag kom hit. Det går faktiskt att störa sig o hitta fel som fan när man inte har något liv! :))

Söndag 26 maj

Tack vare mors dag blev de att slå en pling o gagga lite. Mycket trevligt när man är borta såhär! <3

Det händer inte så mycket i vårat liv annars. Vi är ute när det är sol, vi kollar på film när det är regn och vi jobbar när vi ska. Lite så vi lever.. simpelt. Nästa helg har vi dock två som fyller år från jobbet så då blir det troligtvis en dusch på som höjd och kanske en öl! Vi får se!;) haha. Nää men de ska bli kul och komma ut lite!:)

Sen på onsdagen efter de så drar jag ju hem till Sverige för en liten vistelse eftersom lillsyrran tar studenten. Jag och min storesyrra har ju inte tagit den så vi ska också festa som svin och låtsas att vi tagit den vi med!;) allt för att göra våran lillsyrra stolt över oss! Haha :D

Trotts att jag redan sovit typ 3 timmar efter jobbet o vaknade upp för en så ligger jag åter igen i sängen. Imorgon får jag sova ut igen. Sen hoppas jag att veckans schema rullar in och att det ser bra ut!:)

Nu tackar jag för mig. På återseende!:)

Ska aldrig älska dig igen

Lyssnar på Winnerbäck och dricker kaffe. Skummar igenom Hugo Rosas blogg också. haha eller skummar?;) Vem försöker jag lura? Jag lusläser den. Får mig alltid ett gott skratt när jag är inne på den!:) Senaste inlägget med hans pappa.. haha alltså varfööör?! :D
 
Idag är det grått här i Bergen. Men ska möta upp Ann snart för en promenad innan jag ska göra mitt prov.. ja det är en massa tester till alla jobb verkar de som;) Nä men mitt andra nya jobb är princip samma som Gate, så troligtvis har jag gjort detta eller iaf ett liknande test förut!:)
 
Igår hade jag lite o göra trotts att John Bon Jovi var i byn. Så kollade två ggr på filmen Tomten är far till alla barnen, sen en gång på The Notebook. Om jag grät något? Mjovars..
 
Dags o byta om. tjao!

Para para

Jag kunde verkligen inte sova ut idag utan var uppe redan vid 07... Vägrade gå upp för dagen så satt på lite kaffe och slog på dokumentären Searching for suger man. Bra var den! :)
 
Medans jag kollade på dokumentären så fick jag sms från våran ansvarige. Kl 13 ska jag hämta upp lite kläder för ett annat jobb. Nämligen sagt åt henne att jag vill jobba massa nu, så hon har fixat ett till jobb till mig! Det är ändå inte så mycket jobb på Gate då det inte dragit igång än så kan lika gärna ha två jobb samtidigt. :)
 
Våran härliga Gate-outfit! ;D

hot hot hot

Alltså vad är det med att jag är så klantig så fort jag ska kocka saker? Så fort varmt vatten kommer i min närhet så bränner jag mig tammefan! Vet inte hur många små brännmärken jag har på mina fötter. Sen imorse satt jag i köket och råka hälla kockat vatten på ena låret. FML. Sen nu fick jag nykockat kaffe på ena foten. FML igen.
 
Kan inte förstå hur jag lyckas. Inte nog med det har de nu börjat vrääka ner ute, så vägrar gå ut. ungefär 1,5 timme kvar av min ensamtid! Sen börjar packet jag bor med rulla in!;)

Senaste tiden.

Några riktigt fina dagar har passerat. Bergen har erbjudit sol och värme. Från och med igår eftermiddag så kom lite regn, inte mycket men de blev grått. De är grått idag med. Dock gör det ingenting, Bergen är fint iaf! Det är det som är så galet, man uppskattar denna stad lika mycket ändå!:)
 
Senaste dagarna har vi egentligen inte gjort något. De dagarna vi jobbat har vi gått hem, bytt om och gått ut och solat, ätit glass, gått på stan osv. Likadant med lediga dagarna. Man måste ju även hålla i Rhodos brännan vilket jag faktiskt lyckats med!:)
 
lite pics från senaste tiden! :)
 
Här var det två killar som satt och spela lite random.
Så då bjöd folket på sig själva o började dansa!:D
 
Klockan 20.00 var det fortfarande varmt så vi åt gourmet middag ute;)
 
Chillbill nere vid vattnet!:)
 
Årets första mjukglass! :)
 
När vi besökte tivolit dagen de regnade.
 
Folk som går på lina! :))
 
 
det var det. På återseende! :)

Sov gott vännen!

19 Maj

Först ska jag skriva GRATTIS på födelsedagen pappa!:) Sen för de andra FAN VA BRA SVERIGE, VM-GULD!:)
 
Annars har det varit en slapp dag. Vaknade ganska sent, gick upp å åt frukost sen slog jag på en film. Rock Of Ages, härlig film. Sen skrev Minna att hon fått slut tidigare så hon kom hem straxt efter att den va slut så de var bara att byta om till något lättklätt och sen bege sig ut i solen för stekning.
 
Det var sjukt mycket folk ute. Vi gick ner mot Bryggen. Där har de slagit upp ett litet tivoli som hållt öppet nu i ca 1 v. Vi har varit in och kolla en annan dag men då regnade det. Så var härlig att få se så mycket folk nu. Sen så självklart köpte vi glass, mjukglass. Tog ungefär 2 min, sen låg Minnas glass på backen. Så går det när man är klantig!;) Men jag va snäll så hon fick mer än halva min glass!:)
 
Eftersom vi ej har TV hemma så kunde vi ej se kvällens match, men snälla Zandra har hållt mig uppdaterad. Medans så såg vi på en film, Charlie St.Cloud. Viiilken film alltså. Se den om ni inte gjort de!
 
Imorgon ska de va fint väder, M är ledig och vi ska chillibilla heeeela dagen! :D
 
Peace out.

Sol och värme

Minna läste igår att vi skulle få fint väder idag. Men inte trodde jag att vi skulle få såhär fint!? :) solen lyser fortfarande och det är över 20 grader varmt utanför fönstret. Det skulle även va såhär imorgon och på måndag och de hoppas jag verkligen eftersom jag är ledig!:)

Mina två första dagar har passerat. Det är verkligen lite att göra på jobbet just nu. Så får se om de blir något mer pass innan nästa helg, hoppas de!

Igår bokades även min hembiljett. Ska ju hem på en liten vistelse eftersom min kära lillasyster tar studenten!:) Sweeet!

Nu ska jag dricka kaffe och kolla film.. Inte bestämt riktigt än men lutar åt Tomten är far till alla barnen!

Ha de!

17 maj

Får börja med att säga Gratulerer med dagen Norge.
 
Fullt med folk ute när vi kom från bussen. Och igår firades det garanterat i byn. Imorse när vi gick hemifrån 05.40 stod det fullt med folk ute på balkongerna mitt emot våran lägenhet. :P Men härligast av allt är nog att vi fick dubbelt betalt!;)
 
Skit kul var det att komma tillbaka till jobbet i alla fall! :D Få se gammalt folk osv! Jag trivs verkligen på Gate, de e mysigt och alla nya man träffade på var väldigt trevliga!:))
 
Nu ska jag återgå till ingenting! ;) 
 
ha de!

Jobb

Äntligen är dessa lediga dagar förbi och imorgon börjar jag kötta! Klockan är ställd på 05.10! Hiiieeppa! Jag är taggad för att komma tillbaka och träffa alla och framför allt komma in i rutiner igen!!

Förhoppningsvis kan jag somna snart också. Sovit runt 2-3 timmar per natt nu senaste dagarna... Varit som ett lite fml moment..!

Med de säger jag, gonatt!! :)

käppar i hjulet

Inte bra. Förhoppningsvis löser sig allting ändå..

Solsken!

Idag hade jag och Minna ställt klockan för att gå till skattekontoret, men vi fortsatte att sova så antar det är en gullig kö där sen!

Nu ska jag iaf hoppa in i duschen sen beger vi oss ut på stan. Det är solsken ute och jag hoppas det håller i sig resten av dagen, vore lovely!:)

Later.

Fixar lite!

Imorse ställde jag klockan för att gå iväg till kontoret för att göra prov om säkerhet mm på flygplatsen. Hade tre försök på mig så var orolig pga mina svårigheter men klarade provet på första försök, heja mig!:) skönt att ha det klart.

Efter jag var klar gick jag hem till Ann där jag hjälpte henne ner med vagnen o Bobby så vi kunde ta oss en promenad. Vi var nog ute och gick i 2 timmar!:) hur skönt som helst.

Vi har sagt att vi ska börja träna, dock vet vi ej om de blir Itrain eller Sats, de får vi se imorgon då även Lina anländer till Bergen! :D Det ska bli så kul att träffa henne igen också!:D

Nu ska jag o Minna ta en liten siesta!;)

Later.

Andra dagen

Nu har man landat lite. Jag och Minna trodde att våra andra roomies skulle komma den 15e. Men ack så fel vi hade, de dök upp igår!! Haha.. Så ja de var bara glida o möta upp dem.

Minna jobbade idag och de två är inte hemma. Ska väl kanske erkänna att jag ganska nyligen vaknade och precis avnjutit frukosten. Havregrynsgröt med apelsin. Nu är man tillbaka i Norge igen, haha!;)

När jag kollade mailen hade jag fått ett av Ida, så fick tid om när jag ska ha mitt prov kl 10.00 imorgon!:) så nu hoppas jag att jag klarar provet och att jag får börja jobba snart!:))

Det har varit spöregn här i bergen förutom några små uppehåll.. Brukar annars vara tvärt om att de är ganska fint men att de alltid kommer en skvätt regn varje dag typ. Värmen va sen i Svea, här verkar den också va sen! Men ja, de känns bra att va tillbaka iaf!:)

Later.

I Bergen

 

Hej då Svea, Hej Norge

Inatt sov jag som en kratta.. Kunde verkligen inte somna. Men sen när jag väl gjorde det så var det nere i soffan.. Det sägs ju att kan man inte sova beror det på att man är i någon annans drömmar. Hade de stämt och jag visste vem hade jag fan bett den personen fara o flyga. Låg säkert i tre timmar o bara vred och vände på mig. Jag var måttligt sur.
 
Nu är jag iaf uppe, ska straxt hoppa in i duschen sen äta frulle, checka så de sista finns med och sen börjar de bli dags. 11.15 ska vi bege oss mot Arlanda. Schysst grej jag fick reda på igår är att Minna jobbar idag, så hon slutar jobbar 5 min före att jag landar. Awesome, då får jag lite hjälp med mitt pick och pack hem till lägenheten! :)
 
Idag börjar det nya äventyret. Det ska bli spännande och se hur denna sommar blir! :D Redo? Alltid redo! ;)
 
Fridens.
 

26 timmar kvar

Tiden i Svea har verkligen gått fort. Dock känns det som att jag har hunnit med ganska mycket på dessa 22 dagar hemma iaf. Som vanligt har jag flygigt runt lite här o var. Fick lite nog på det i slutet eftersom jag började känna mig stressad och det är inte meningen, så bangade på sista målet. Men jag har iaf hunnit hängt med alla som jag verkligen vill ha träffat innan jag drar igen vilket känns skönt!:)
 
Jag har även haft de riktigt kul hemma denna gång, känns som det var jätte längesen som man var hemma och bara levde svenssonliv (dock utan jobb;)). Men ska bli skönt att få börja slita lite igen också, på tisdag är jag även inbokad på kursen om säkerhet på flygplatsen, ska bli skönt o ha den överstökad!:)
 
Igår på dagen fixade jag allt de sista som behövdes, sen drog vi hem till mormor o morfar o fika och träffa dom en sista gång. Sen på kvällen drog vi upp till Alström. Vi grillade och drack lite grogg ett gäng och bara snackade. Det var trevligt även om man kom om in på rätt sjuka samtalsämnen! Men schysst sista grej. Idag ska jag packa de sista, sen ska jag bara chilla hemma, upp tidigt imorgon som sagt.
 
När jag kollar på alla bilder inser jag att det princip bara finns fest/drinkbilder och sen några ego och så William och Oliver! haha. Varit väldigt mycket alkohol så nu ere slut med det när jag åker. Uschaaa.. Så denna bild tycker jag passar utmärkt som sista bild! ;)
 

Hej o hejdå

Detta med bloggandet lyser ju inte. Men kan sammanfatta två saker iaf.
 
1. Helgen i Norrköping ihop med mina girls var riktigt grym, alltid trevligt att få umgås med två av mina finaste!:)
2. Planen var Norge imorgon, jag åker på lördag istället! haha.
 
Så, vi hörs troligtvis igen när jag är i Bergen.
 
 
Tjäääääna..
 
 

1 Maj

Då var vi inne i maj månad. Om 1v så är jag tillbaka i Norge. Läskigt hur snabbt tiden gått här hemma. Nu när man träffat alla så har man fått lite mersmak så det känns sådär att behöva dra igen. Men jag vet att Bergen rockar fett så vafan! :))
 
Valborg igår. Planen var Tyresö, men efter precis kommit hem från tandläkaren som är inne i stan att då åka söder om stan igen kändes sådär, så jag käka hemma sen gick jag med Tessan, Robin, William och Oliver till brasan här i Brottby, kolla lite på den, snacka med massa gamla föräldrar sen min dagistid osv. Faktiskt riktigt trevligt. Sen drog jag och Tessan hem hit och drack grogg och snacka skit ett bra tag innan vi proppa i oss massa tuggummin och sedan gick upp till fältarna och grilla korv och snacka lite med alla där. Och otippat nog kom ju självklart ett litet sms tillslut. haha..
 
Jag som knappt drack något alls på 4,5 månader dricker nu varje helg + lite där till, börjar ju bli fet igen... Fan hade lyckats bli lite slim men nä de e borta igen känns de som! Tur nog ska jag och Minna köra stenhårt igen om 1v. Och tills dess kan jag väl bara då njuta av livet lite! haha. I helgen blir de pang påt igen iaf. Ska ÄNTLIGEN ner till Norrköping och möta upp mina giiiirls för en helg där, kommer bli awesooome!
 
Såå vad e de man brukar säga.... på återseende!
 
RSS 2.0