Härlig dag!

Idag har vi spenderat hela dagen ute. Vi har fixat massa nödvändigheter och strosat runt både i bokbutiker och klädaffärer. De finns mycket fint som man vill ha nu. Dock ska de första jag införskaffar vid löning vara ett par gympaskor. då jäklar smäller de!!

efter vi fixat allt gick vi och satte oss i parken, njöt av solen, kollade på folk och bara umgicks. Mys! :)



haha gillar gubben i bakrunden, han ville gransh vara med på bild han också! ;)

mosters troll!



titta vilket sött kollage jag satt ihop :) De fick bli nya fb omslagsbilden!:)

tre st FML moments!

Vad glad jag är över att jag har jobbat idag, för nu är jag ändå ganska så trött.

Tidigare ikväll höll jag på att få panik. Så jag drog ut en sväng lagom till att Tony slutade så vi kunde gå hem till Ann och hämta en madrass, dock sov hon när jag ringde så de blev inget av med de. Gör ingenting för då fick jag min lilla prommis iaf.

Direkt när vi kommit hem hörde Minna o Amanda av sig och fråga om vi skulle med och käka pizza.. men ingen av oss var sugna på att lägga ut över 100nok på de, så vi drog till kebaben istället och köpte en rulle för 35, cheeeep! :)

Jag har haft tre st FML moment's idag..

1. Jag skrev en lapp igår i hån till A och T och satt på dörren för att de skulle upp tidigt och jobba idag medans min plan var att inte göra ett piss... Vilket slutade med att jag själv blev inringd kl 07.20 och fick jobba jag också... FML!
2. Sköljt in mig med tvål i duschen och plötsligt tar vattnet slut... FML!
3. Minna och Amanda står och skojjar om kackerlackor... Jag står och hulkar mig i köket av gråt... FML!

Jag har iaf kunnat lugnat ner mig nu. Alltså ahhh.. vi lämnar det där annars börjar jag väl böla igen!

Gonatt säger jag på de. Sitter inne i Minnas rum nu på golvet medans hon ligger i sin säng och sover med datorn i knät ;) haha. fler som är trötta tydligen... ha de!

De är inte varje dag...

Imorse blev jag inringd till jobbet eftersom en annan var sjuk. Och när jag kom dit fick jag reda på en rätt cool grej.. Nämligen att jag skulle hjälpa till och göra lite finare mat till en speciell passagerare..

Nämligen Ozzy Osbourne. Coolt va! :D
De är ju liksom inte varje dag man gör mat till honom ;)

~

de var den dagen de!

Haha sicken dag. Har princip inte gjort ett skit. Men jag brukar se de som så att sin första lediga dag får man va as slapp och bara finnas till utan ha några måsten. Dock tog rastlösheten över och bestämde mig då för en promenad men som resulterade i 1,5 timme på sjukhuset, ye-hu.

Men hemma nu igen iaf:) Så nu ska jag njuta av mitt kaffe och åter igen bara finnas till i soffan ;)

Måndag

ah-hoo!

Vaknade inte upp förns runt ett idag.. Tur att inte solen skiner som bara den. Idag är det faktiskt första dagen på säkert 1,5 vecka som det inte är helt molnfritt på himlen. Man har verkligen blivigt bortskämd med massa fint väder!:)

Och idag är det ju även röd dag, vilket betyder att ALLT är stängt här borta förutom typ sleven... mindre kul de också! Så vad som händer senare idag är ännu en gåta! Kankse borde städa lägenheten! de behövs om man säger så!!

Vi hörs!

natttiiii

Efter jobbet idag när vi kommit hem var jag tvungen att ta en liten powernap. Kvällen kom så M och A gjorde sig iordning för utgång, jag pallade inte utan sa redan tidigt i veckan att jag inte skulle haka på. Och efter hur dåligt T mådde förra måndagen valde han att stanna hemma han med. Så ist slutade det med att vi suttit och kollat på Tomten är far till alla barnen fram tills nu, den filmen är ju bara för underbar alltså:D haha.

Så nu ska jag straxt slå igen mina bruna, nattiii :)

Bojkottar ESC 2012!

Jag och Tony sitter och roar oss med annat istället!;)

Denna lördag i bilder!









Life is good!

~

Torsdag

Skulle egentligen ha day off idag men hoppade in och jobbade extra, samma blir det med morgondagen!

Det har blivigt lite förändringar nu på jobbet, Amanda kommer inte jobba med oss utan kommer hjälpa till på tax freen ist och Minna går in på fast schema, jag hoppas till tusen att jag får jobba massa nu när A försvinner lite fint sådär!:)

Igår så packade jag, A och M kylväskan med pasta/räksallad och en massa vatten och tog med oss bort till Nordnäs. De är dit alla går om de vill sitta och chilla, grilla, spela vollyboll eller dricka öl medans de njuter av fina vädret.. ja de man känner för princip!:)


yesterday! :)

Another sunny day

Ut i parken med oss ba! ;)

Skön dag!

Denna otroligt fina dag började med en glass nere vid hamnen. Sedan kolla vi runt lite i fiskmarknaden innan vi gick vidare och satte oss i en park för att sola, spela kort och lyssna på lite musik. Följde även med T till skattekontoret så alla hans papper är inlämnade nu! Sen gick vi tillbaka till A och M och spenderade 4 timmar till i solen!

Vi har rent ut sagt haft oss en riktig slappardag! loooovely!







Ja de var iaf lite av dagens härliga bilder. Detta är vad vi gör på våra day off's!:))

Nu ska vi fixa iordning egna hamburgare från grunden och njuta av kvälls solen som lyser in genom vårat fönster!:)

see yaaaa!

chillibilliiii!

God förmiddag till ett soligt Bergen!

Idag lyser solen på som bara den, tydligen ska denna vecka ligga på bra grader hela veckan lång! Känns underbart att vara ledig då. Jag har spenderat några timmar sittandes på "uteplatsen" som är utanför mitt fönster. Det är som en liten plattform man kan klättra ut på och sätta sig. Helt vindstilla och jag har redan fått några skapliga ränder! Antar att veckan i Turkan gjorde sitt med grunden, annars brukar de faktiskt ta en stund innan jag får färg på riktigt...... eller vem försöker jag luuura? ;) hähä...



Aja annars är väl livet bra! Vi har inte skaffat internet som är vårat i lägenhet och kommer troligtvis inte göra heller för Tony hittade en öppen tråd här om dagen, så när man vill koppla upp sig på internet så går man dit till den punkten och så surfar man lite!;D Dock är det faktiskt riktigt skönt att vi inte har de i hela lägenheten. Vi är mer sociala med varandra, vi alla har stängt av våra svenska mobiler och vi umgås, ni vet som förr i tiden när inte iphones fanns.. sånt gör vi!;) och det är riktigt trevligt! :)

Igår var vi även ute igen. Gick till ett ställe där de sålde både öl och drinkar för 33nok styck.. WTF så billigt har de väl aldrig varit? Och jag lovar, drinkarna var fan starka också!! Dock är det bara på söndagar det är så billigt för de tänker väl att alla jobbar en måndag. så feeeel de hade, haha! Det kryllar av studenter här och det är party princip alla dagar. Stället var proppat och stämningen var skööön!

fan va långt detta inlägg blev, jag som kom på en annan sak som jag ska ta upp också, angående norges vs sveriges nationaldag. Men de får bli senare eller en annan dag! :)

Nu ska jag göra iordning lite lunch och vänta in Amanda som var påväg hem för ungefär en timme sen fast hon är max 10 min gångavstånd bort. haha!

ha de!

Svar;

Dulle: Klart att det är piss tråkigt och man blev besviken, men vi vet ju varför. Och ja de är jävligt surt! :/

Linda: Nej de har hänt lite saker som gjort att de inte går just då!:)

Grattis!!

Grattis på födelsedagen till världens bästa pappa som jag älskar mestaste! ❤

Ändrat!

De blir inget Turkiet i sommar. Ändrade planer.

hey soul sister

Nu har sista lediga dagen för denna vecka snart passerat. De ska bli skönt att få gå till jobbet imorgon, speciellt när det är Norges nationaldag vilket betyder röd dag.. dubbelt betalt ni vet. klirr klirr..

Jag har annars gjort en väldigt bra investering. I ett par gummistövlar, de regnar nämligen idag, passade ju perfekt att va ute och knalla i dem! :)

Äntligen har jag tagit tag i detta med norskt nr också. Nu är svenska telen avstängd! Norska nr finns på feeejs för er som vill åt de! whoop!:)



vi höööörs!

Puckon!

Pratade med R igår efter ha ignorerat honom lite fint i sisådär nästan en vecka.. Synd att man verkligen inte kan lite på någon längre, de är ju en sak som är säkert!

Riktigt skönt att befinna sig i norge och slippa allt jävla skit!

Love is like a wind.. i can't see it, but i can feel it.

heeeeey dääär!

Har day off idag också, med Amanda. Vi var iväg en sväng till skattekontoret för att amanda skulle fixa sitt skattekort som jag och Minna gjorde igår. Men hon råkade då få med sig Tonys arbetsintyg så de sket sig:P vi får gå dit imorgon istället. haha klaaantigt;)

Idag regnar det inte här i bergen, inte än iaf.. Det ser ut som en helt annan stad när de inte regnar här. Och man ska väl vara glad för de heldagarna utan regn när de väl kommer;)

bild från igårkväll när jag och Amanda varit ute på våran kvällspromenad! :)



Gröna huset som är längst bort på bilder är våran lägenhet, den längst upp.. Vindsvåningen;)

Alanya April 2012, lite bilder

  
 
 
 
 
 
 

Jaa där har vi iaf lite bilder!:) Det var en härlig resa och jag längtar redan tills jag är påväg igen, mindre än två månader kvar nu! whooop!

Söndag

Nu har det gått några dagar igen.

Har bara jobbat fram tills igår. Idag har vi alla fyra day off, sköönt!:)

Igår bestämde vi oss för att kolla utelivet här eftersom alla var lediga idag. Vi gick till en pub först för att ta oss en föraröl. Dock visade det sig att de senaste blev en club som öppnade upp dansgolv osv en våning ner. de var grymt ställe iaf!:)

Dock glömde ju jag mitt legg hemma klant som jag är. Men eftersom jag redan varit inne fick jag en stämpel när vi gick ut och så sa han "kom tillbaka med legget och så släpper jag in dig gratis sen!" skulle någon säga så hemma? don't think so va?!:P

Även om vi vandrade runt på tre olika ställen så var ändå kvällen härlig. Schysst stämning och trevligt folk!

Idag vaknade jag och amanda upp vid halv 3... Minna och Tony var redan uppe kl 10.. Vi behövde verkligen sova ut! haha! 

Torsdag

Ja dagarna flyter ihop här borta.

Man jobbar, man sover.. Det är väl typ allt? haha.. Nu är vi även fyra personer i lägenheten. Amandas bror Tony har anlänt hit.

Jag har ingen ro alls i koppen för att sitta och skriva.. Så jaa, ha de bra tills vi hörs på nytt!

Isbjörnen

Hette det där vi jobbade idag. haha lite roligt namn..

Det var jag och Minna, vi gjorde olika glassar och fick packa i kartonger osv. Rätt så nice, fick dessutom äta så mkt glass vi ville, men njaa de blev en iaf:P

Vi kommer hoppa lite från och till mellan flygplatsen och detta isbjörnen. Skönt att inte göra samma saker hela tiden, då kommer man nog inte tröttna heller!:) de e niiiice!

Imorgon har jag day off. De andra två jobbar, undra vad man ska hitta på då.. utforska stan lite kanske!:) We will see. Jag lär iaf sova ut.. klockan ringer nämligen 04.50 på mornarna nu för tiden. Lite skillnad från Trysil då jag ställe klockan på 11 för att ha några softa timmar innan jag började vid tre..

Aja.. jag bjuder på en bild från när jag hade mött upp Amanda och Minna
på centralen i Sthlm innan våran resa började!:P

Bergen

Så nu har jag landat lite här i Bergen.

Även om resan var över 12 timmar hit så lyckades vi underhålla varandra väldigt bra men lite sovpauser imellanåt. Jag gillar våran lägenhet som fan. Vi bor på fjärde våningen som jag tror egentligen går lite som en vindsvåning. Är lite gammalt stuk osv men jag diggare det, de kändes som hemma på en gång!:)

Två dagar har vi även hunnit jobba! Det gick bra båda dagarna, de är possitivt att man får göra så himla mycket olika saker hela dagarna. Dagarna går också väldigt fort! Vi ska även denna vecka och säkerligen lite framöver jobbar lite på glassfabriken, de blir nog kul! :D

Det finns inget internet i lägenheten än.. ingen av oss är speciellt duktiga när de kommer till allt sånt där. Men nu i veckan kommer Amandas bror som fått jobb här och ska bo med oss och då hjälpar troligtvis han oss med allt sånt där!:)

Ni får ha de bra så hörs vi!:)

Från Turkiet till Sverige för sedan vidare till Norge

Då har man hunnit mellanlanda lite i Svea och trippen mot Norge är igång.

Varför jag inte skrivigt ut om min tripp till Alanya är för att vi skulle överaska folk där nere och eftersom jag vet att vissa av mina turkvänner kollar igenom min blogg ibland så kunde jag inte skriva ut det. Där har ni anledningen.

Men jag har haft en bra vecka. Turkiet börjar få upp graderna rätt bra nu, de börjar bli varmt ala väääldigt varmt nu! Synd dock brände jag typ sönder min rygg så jag knappt kunnat ligga på den, vilket lätt till flagning redan nu.. FML moment.

Annars var väl allting sig likt där nere, en hel del nya människor har kommit in i ens liv vilket är riktigt kul. Och på vårat älskade Capella fanns de bara tre kända ansikten från förra året. Till en början tänkte man såklart "Fan"... Men de har ändrats, dem nya är allihop väldigt trevliga och vi blev kärt välkomnade!

Tiden där nere spenderade vi genom att hängde i alla möjliga shoppar hos folk man känner, festligheter i hamnen, strosa runt på gatorna, äta ayran och dönner efter en härlig partykväll, glänsa på Capella genom att kunna ALLA danser;), te i solen brevid havet, träffa familjen. Jaa.. lite allt möjligt har vi hunnit med!:)

Efter hemkomsten var de bara sova några timmar, packa upp, tvätta och sedan packa ner. Var lite stressad igår för att hinna med allting då jag även skulle iväg och handla osv men de funkade faktiskt.

Idag vid 08 mötte jag upp Amanda och Minna på centralen och har suttit på tåget sen 8.30.. Vi är framme i Oslo vid 14.30 där är de paus på en timme innan vi fortsätter resan mot Bergen som vi kommer till runt 23 ikväll, my gaaad yaaa haha. Vet dock inte heller hur snabbt vi kommer kunna fixa internet så de blir säkert lite glest med uppdateringar framöver. just so you all know!

Dock är jag fortfarande kvar på svensk mark och kan surfa på datorn genom telefonen. Såå tänkte slänga in ett litet inlägg med några bilder från resan om ett tag!:) whooop!

Hemgång!

Sitter nu på Capella och njuter av sista tiden kvar i Alanya. Spenderat hela dagen med en massa hej då'n!!

Om 30 min ska vi börja bege oss mot de hotellet som bussen går ifrån, då blir de bye bye turkey och hej Svea i ca 24 timmar innan de bär av åter igen till Norge för nya äventyr i Bergen tillsammans med mina älskade vänner Minna och Amanda!:))

Vi hörs när jag är hemma igen. Sååå på återseende!:))

RSS 2.0