Bildregn från midsommar!:)

Jag orkar inte skriva för mycket utan det fick bli ett litet bildregn från Midsommar ist!! :) Men jag kan iaf nämna att det var en riktigt rolig kväll och natt helt klart över min förväntan!!:D




Midsommar i Alanya

Denna dag har också varit sådär jobbigt varm som gårdagen.. Men man ska väl inte klaga!

Imorse gick jag Mathilda Mona och Ninos och kollade på lägenhet eftersom det sket sig med våran gamla. Så på måndag flyttar vi in i den nya som ligger väldigt bra till!! Visst kommer man sakna att bo precis ovanför Capella och även ha några meters gångväg till Cubana, men vi ska väl överleva;)

Sen gick jag och mötte upp Zandra och Mustafa på stranden. Så ännu lite färg har man fått på kroppen! Lovely!:)

Ikväll då.. Midsommar.. Inte alls taggad just nu faktiskt, men förhoppningsvis så blir det bättre efter en dusch och man fått lite smink i nyllet! ;D

Ska snart möta upp Mikaela och Zandra för lite fördrink innan det bär av till Elite för att fira midsommar där! Blir nog bra!! :)

Såå, trevlig midsommar på er allihopa :)

@ Capella

Jag och Mathilda sitter här nu nere på Capella där vi fick låna deras internet, mycket snällt eftersom det inte fínns något internet i våran lilla lya! :)

Idag har jag Sara och Mattis spenderat några timmar på stranden. Jag trodde jag helt seriöst skulle smälta bort... Den riktigt hettan har hittat hit! puha puha! Men man ska väl inte klaga, regnar det fortfarande i Svea?

Jag är duktig och lägger ut bilder från iaf Istanbul nu på face! bättre sent än aldrig!:)

Ett ınlagg!

Jag ar semst pa att blogga... jag vet! men det fınns ınget ınternet ı lagenheten dar vı bor nu och ıdag nar jag skulle fa lıte hjalp och surfa pa resturangen nedanfor oss ınternet sa funkade ıngentıng.. Sa dar av dalıg update!

Ja dagarna rullar pa har nere, varıt har lıte over tva veckor! Mathılda har kommıt hıt.. hon mınst sagt overaskade mıg och Tına hela galet, jag blev sa glad att jag borjade grata!:D hıhı!

Annars pa dagarna har det pendlat lıte.. ınte jatte mycket strand hıttılls men lıte, sen battur har vı hunnıt med och sen hyrde vı en kerra, varıt ı dımcay..Gıck aven forbı hos alskade Alı har om kvallen/natten och sa tog vı en tur upp tıll borgen och bara satt och snacka.. Absolut en av de basta dagarna hıttılls maste jag saga! :)

Och ıdag nar jag och M var ute och gıck sa var det bara nagon som sa Anna lıte osakert.. jag kollar tıll, ja och vem star dar da om ınte Halıls fru och tva sma barn! :D Jag har ınte traffat dom pa jattelange sa vı blev upbjudna pa te och satt och prata ett bra tag!:D har jattefına bılder som jag ska vısa sen nar jag fatt ordnıng pa ınternet sa jag kan ta bılderna fran mın dator! :)

Idag har det annars varıt brutalt vaaarmt! valdıgt stor skıllnad fran ıgar tycker jag.. Sa nu sıtter jag och M har heeelt BLÖTA... haha sa javla acklıga!;)

Foreseten sa ar antlıgen turk.nr ınforskaffat.. battre sent an aldrıg..! :P

Saaaaa, nu har jag fatt ner lıte skıt har..typ forsta rıktıga ınlagget kanns de som! men aa.. Hoppas nı dar hemma har det bra!!

tjo tjo!:)

Yarım yarım....

Javla turkar sager hela tıden Yarım yarım... puckon! Men vı har ıaf tak over huvudet. sa jag overlever!:)

Vı har spenderat de senaste dagarna pa stranden med nyfunna och gamla alanya-brudar. Mycket trevlıgt! Men ar lıte brand sa det blev ıngen langre stund ıdag!

haha jag har ıııııngen ro ı kroppen att skrıva ett ınlagg just nu! Men jag har det bra tıllsammans med alla underbara personer! Men jag saknar mın Mathılda! Sa ınget ar perfekt forns hon ar har! sa de sa! :)

Heeej da!

@ Alanya

Jaa da har vı varıt har nu ı tre dagar! :)

As harlıgt att vara tıllbaka ı Alanya ıgen. traffa alla man kanner! Under dessa dagar har vı varıt pa stranden. braaaant mıg har jag gjort sa darfor pausar vı ıdag! Vı motte upp Sara for en mıddag pa Elıte, vaaad annars! ;) Flıppı the flopp kom ju aven och sa heej! mycket trevlıgt!

Igar traffade jag mın alskade famılj. dom blev helt galet glada att se mıg.. Efter omstandıgheterna med N har jag ınte gatt dıt ınnan, men ıgar fıck jag nog och gıck tıll shoppen och halsade pa! Glatt aterseende blev det! :D Gıck aven hem tıll Fatma och halsa pa henne och Alıs syrra som var har pa lıte semester fran urfa!! :D ohhhh <3

Idag ska vı trolıgtvıs ınte gora ett pıss, suttıt och druckıt te lıte var stans och bara njutıt!! :)


Pa aterseende!

Last day in Istanbul

Era lyckostar får tät uppdatering! ;D

Imorse började dagen med den underbara frukosten, den var faktiskt godare idag för dom hade bytt ut lite saker som passade mig utmärkt. tex. äggröran med deras korv i.. MUMMA!

Vi hann även med hamam imorse, riktigt skönt var det. Synd bara att dom sa att det "ingick" i hotellpriset och så kommer vi upp och de vill ha 250kr av oss.. azzzååå.. Istanbul suuuger pengar ur en..

Det har blivit mycket gående idag och kollat på kläder osv, hittade en skiiit fin vit klänning, tyvärr förstör min svank mitt yttre och därav hänger den nu kvar i affären!

Men något mer roligt som vi kan glädjas för är att vi nyss satt ute på på bänk och titta på när folk slängde ut mat till duvorna. När vi sedan gick där ifrån så blev vi ikappspringda av två killar som hade köpt glass till oss bara sådär! Ja vafan, man säger ju inte nej till de! ;D

Nu sitter vi i hotellets entré och väntar in våran chafför som ska ta oss till flygplatsen! Äntligen anländer vi till Alanya, som jag längtar!

*Här skulle det ha suttit en bild om internet inte var så fruktansvärt seeegt*

PUSS

@ Istanbul

Ja då var man tillbaka i Turkiet igen! :)

Allting gick jättebra med flygningen och jag hittade som en gud i Riga! Dock blev de förseningar där så kom fram nästan 1 timme sent, men jag kom fram och de är det som är huvudsaken!

jaa, vart ska man börja.. När jag kom fram stod Tina och väntade på mig, vad fantastiskt roligt det var att se henne igen!:D När vi kramats klart så slängde vi iväg ett sms till "chaffisen" och så blev vi körda till hotellet. Inte nåååådigt hotell om jag säger såååå...

När vi kom upp på rummet var det mest att vi bara slängde in väskorna, gjorde oss lite fräsha och sedan åkte vi till gamla staden här och mötte upp Emin. Han visade oss runt och förklarade massa saker om princip allt! Tur att jag hade kameran med mig så att jag har allt på bild iaf;) haha.. Och så besökte vi ju även the blue moské. Grymt stooor! ALLT är stort här!

Efter mycket rundvandring så haka han på oss till hotellet och vi gjorde oss iordning för en utekväll.. Fyfaaaan vilken besvikelse, but hey.. mitt sällskap var ju grymt, så vi hade kul tillsammans iaf! Så det blev tidig hemgång med eftersnack i våra sängar!:)

Imorse vaknade vi upp as tidigt.. Så vi slängde bara på oss något, sen gick vi ner och avnjöt en turk-frulle, awesoooom om man säger så! Sen gjorde vi oss reda för att ta saker i egna händer och ge oss ut på äventyr! Det gick alldels utmärkt vi har både åkt buss, tåg och pendel, gått runt massor och skött allt själva! Det är en häftig stad detta tycker jag!:)

Som middag blev de... haha jaa vad tror ni?;) linssoppa SÅKLART! dock inte lika god som på Günayden, men den slank ner så att säga! :) Vi käka på resturangen där E jobbar så det blev att säga hejdå till honom och sedan begav vi oss mot hotellet!

Det ingick tydligen hamam i vårat hotell, så det tänkte vi köra på ikväll. men då var det tydligen bara fram till tre på eftermiddagarna för kvinnor och efter de är det bara för män. Så det får bli vårat projekt imorgon ist! Så denna kväll kommer troligtvis bara spenderas här på rummet och ta igen lite timmars sömn vi missat!:)

Jaa, mycket text blev det! men jag lovar att varenda en av er kommer att läsa allt!;) höhö..

PUSS

Hej då Svea, Merhaba Turkey!

Ja, här kommer sista inlägget från svensk mark. Allting är klart och det är dax för att sova några få timmar innan det blir dax till att gå upp igen! Glad för att pappa skjusar bort mig till arlanda!! :)

Har haft ett grymt sista dygn här hemma! Nästan tårögd när jag sa hejdå till mosters små troll! huaa huaa!


på återseende mina fans!

PUSS

11-06-06

Jag ställde klockan på ringning i morse, jag yra till helt borta.. gick tusen tankar om varför denna klocka ringde... Jag trodde jag skulle upp för jobb och min hjärna skrek neeej! Sen undra jag vart fan jag var! haha, bra snurrig! ;D Så lätt det är att ställa om sig till friheten och inte tvärt om! :P

Jag har haft en riktigt härlig vecka. I onsdags när Mary kom upp mötte jag och twinsen upp henne på centralen. Vi spenderade den em och kvällen här hemma med lite grillat och snack!

Torsdagen hade vi ställt klockan och det var dax för skansen, perfekt väder lyckades vi få! Och nu efter insåg jag att jag visade bara Mary HALVA skansen! Jag fnderade lite nu i efterhand på hur T och de kunde ha fått sätt apor osv.. HAHA, vi hade ju genat och missat en stor del, sorry Marie, du får besöka skansen igen! ;D att jag aldrig kan göra något riktigt bra! haha!! :D

efter en heldag på skansen drog vi hem och bytte om för att sedan bege oss ut för lite nattliv på söder. Det var riktigt trevligt. Vi mötte upp Marys sysling och gick och tog oss några öl efter lite knasigheter vi stött på. Mycket trevligt. Sedan blev de såklart problem påvägen hem när dom drar igen stängsler framför för tunnelbanan framför näsorna på oss! Haha, men det är väl lite de som är lite charmen med att umgås med mig! Det händer alltid något man aldrig räknar med!;D

sista timmarns med Mary spenderades lullande inne i stan, sedan blev det till att avnjuta en glass innan det blev dax att vinka av henne. Där stod jag med en dyngsur näsduk och rödsprängda ögon!;D HAhaha.. nej sorrryyyy! Men tack för en riktigt trevlig vistelse min fina vän! :D <3

snabbt inlägg!

Det har varit kalas de senaste dagarna, nu packar jag min mini väska och beger mig till mormor och morfar över helgen! Och min telefon är paj, kan ej nås..så kan de gå!
Och Filippa och Sara, hoppas flyget går bra och njut till fullo!! Ses om några dagar! :D
Vi hörs på söndag!

1 juni 2011

Whoooop whoooop, vi är inne i juni!! :D

Snart ska jag bege mig upp och hämta tvillingarna. Sen bär det av mot stan för att hämta upp Mary! Så hur det blir med updates innan fredag får vi se!
Puss på er!
RSS 2.0