Spirit - Hästen från vildmarken

Då var det lördag igen!

Gårdagen var riktigt trevlig. Jag mötte upp Maria på bussen och sen mötte vi senare upp Mia, Carro och Ullis inne i stan. Vi käka as god mat på något Thai-ställe! Det var som att vara i Thailand när man satt där inne. Man hörde ljud från sysor och helt plötsligt blev de mörk och så hördes de som de började regna osv, aa as coolt iaf!:D haha! Ska lätt tillbaka dit någon dag!:)

Sedan när vi käkat klart drog vi vidare till Högbergs på söder för att dricka lite Rosa såklart, smaka bra smaka bra! :) Vi avslutade rätt tidigt då alla var slitna efter veckan, men ack så trevligt det var att få träffa dom! På vägen hem sen gick jag Maria in på Sleven (7-eleven) och köpte oss Kaffe och en bulle som vi avnjöt på bussen hem! Det är inte ofta (typ aldrig) man får sällis hem, men igår fick jag hela vägen! lyx!:)

Jag kollade just klart på Spiri - Hästen från vildmarken! Oh vad jag älskar den filmen!

Igår!
 

Alltså jag har inte ens varit här en timme...

Denna morgon var garanterat händelserik på ett mer vidrigt sätt! Haha!! Imorse när jag kom luktade det skit inne på avd där vi hämtar alla våra barn innan man går in på sin egna avdelning! Då en av "mina" ungar reser sig upp och springer mot mig så ramlar det (håll i er nu!) LÖST BAJS ut ur blöjan och byxorna!! Jag slet av mig mina kläder och tog ungen under armarna och in i badrummet. De slutar med att jag fick bajs lite var stans! Så insmord i sprit och en tvättmaskin har gått! Ja jag tror inte ni vill veta mer alltså...! Sen när vi satt och åt frukost häller en annan unge fil över hela mitt ben. Ja allt inom loppet av 1 timme! Life is good....Eller?

Anna ve Matte

Jag saknar dig! ♥
Känns så konstigt att jag saknar Mathilda så himla mycket som jag faktiskt gör, men vi har kommit varandra så otroligt nära nu senaste tiden så de känns som en liten del av mig är borta när hon inte finns att nå 24/7...

En typiskt Anna....Igen..

Nog visste jag att Henrik fotade mig förra helgen och att jag gjorde min typiska "Anna-pose", men att han sen hade lagt upp den på facebook och man hittar den en vecka senare, är de schysst?;)

Charmen bara lyser igenom!;D

 

Torsdag

För Lindas skull så kommer väl ett litet inlägg! Haha nerå, jag böt dator då jag var tvungen att få iväg ett viktigt mail! Så varför inte slänga in ett inlägg mär man väl håller på!:)

Dagen idag har varit kalas! Det var hur varmt som helst typ, as skönt! Satt mig även ute med Lisa och Susanne i solen på rasten och då brann de till bra, så nu är jag helt röd om mina kinder!:P haha

Bara en dag kvar på denna kortvecka, sen är det heeelg! haha som man inte latat sig allt för mycket! Men jag är igång med träningen nu ordentligt igen iaf, känns gooood! :)

....

Bloggningen är inte den bästa när datorn princip är oanvändbar!

vi hörs!

26/4

Då var man uppe på benen idag också!

Precis suttit och avnjutit min frukost, dock har inte mina ägg ens börjat kocka och det var säkert 10 min sen jag åt klart. Bra att våran nya spis typ tar 2 timmar att få varm.. Så har man inget att göra man kan ju alltid kocka ägg liksom!

Jag trodde jag hade min tidiga dag idag men neeej, slutar 17.00 (grattis Filippa din dröm gick i uppfyllelse!;D). Det sas att de skulle bli dåligt väder idag men solen lyser iaf, kände dock att de är kallt i luften när mamma slet upp dörren! But hey, vi får se hur varmt de blir fram mot dagen! :)

Nej nu ska jag försöka logga in på min bank åter igen, ingenting fungerade igår! Jag blir tandlös på denna dator alltså!

Ha en bra dag!:)

From white chicken to a brown asshole

Haha, med rubriken menar jag självklart min bränna!;D 

Jag känner mig ofräsh som fan efter en dag i solen pendlandes med lite städning, lukar svett och bara är halft vidrig!;D Tänkter inte duscha heller, tänkte att mina arbetskamrater ska få känna på min lukt imorgon! haha nej fan va äcklig jag är! Jag ska snart möta upp Moster för lite träning, sen blir de dusch och förbereda sig för BB ikväll. Shit alltså jag är typ fortarande arg för att Rodney åkte ut igår.. helt sjukt! haha!

Och imorgon så drar min lilla flicka iväg till Turkan utan mig. buhuu.. Jag kommer sakna henne, jag saknar henne redan liksom! Men snart så kommer hon få träffa mig vaaaarje dag under en längre period! Vi får se hur länge hon står ut och tycker de är kul!;D hahaha!

PUSS på dig underbara flicka, tiden kommer gå fort och snart ses vi igen!:)

Mmm sol sol sol!

Jag tror jag spenderar denna dag i solen också! ;) vi hörs när den gått i moln!:p

Inge bra

Nej nej nej nej nej nej nej nej nu kommer de igen!

Söndag

Till en början vill jag bara säga Fyyyfaaan.. Hur fan tänke folket när de röstade ut Rodney?! BB´s kung är borta! vilket besvikelse alltså!!

Dagen annars har varit grym. Jag sov ut idag och gick inte upp förns halv 11, förjäkla skönt måste jag säga! Sedan blev det att glassa i solen på baksidan! Tessan, Robin och twinsen kom förbi och drack lite kaffe innan vi efter ett tag begav oss upp till Inger och Roger där vi legat i bikini hela dagen och bara pressat insmorda i coscosolja! mmmm, färg färg färg!;D

Vi blev bjuda på både lite påsklunch och sen grillat till middag, det smakade ljuvligt med allting dock börjar jag bli riktigt trött på påskmaten, inge mer nu alltså, urk!

Härligt!

Jag älskar känslan jag har just nu. Att jag mår bra, för den känslan har jag saknat!

Igår em drog jag hem till Maria där vi grillade, drack kalla öl och njöt av solen och trevligt sällskap som kom förbi! Lite senare kom de förbi några till och kvällen slutade med att vi drog till Piren och festade där, där de visade sig finnas ännu fler ansikten man kände igen! En riktigt rolig kväll var det iallafall! :)

Men klockan två drog jag och Maria hem, det gäller att sluta när man är på topp! Och efter att pressat lite i solen tidigare så var vi väldigt trötta! Men ändå så slog vi upp ögonen vid 9 imorse då vi städade iordning allting från igår och även gjorde iordning oss en frukost som vi tog med oss ut på ballen i solen. Vi satt ute i 3,5 timme och färg de har vi garanterat fått!:D

Efter att jag kom hem så fortsatte jag ute i solen, målade om alla staket och yttermöbler vi har sen slet jag fram solstolen och läste tidningen och njöt! Galet så skönt det är ute, man vill verkligen inte vara inne alls!:)

Men nu ska jag duscha, sedan kommer Cia hit!:)

Och förresten, Glad Påsk på er!

L-F

Godmorgon då får man väl säga, långfredag idag!

Gårdagen var hur härlig som helst, jag och Maria hade bara sex barn så vi drog med oss alla ut i skogen och åt mango och bananer, klättrade på stubbar och njöt av solen! cant be more perfect liksom!

Idag står det hem till mormor och morfar på schemat. Äta påsklunch som vi brukar göra där varje år tillsammans med mammas sida. Dock är far och lillsis inte med då de befinner sig i Tyskland för att spela fotboll!! Egentligen skulle vi ha skitit i det i år eftersom alla var slitna och alla inte var hemma, men när lilla jag fick reda på de slog de slint i huvudet och nu är det fixat igen!;)

Annars då...Ja förhoppningsvis kommer det vara lika varmt idag så att man får bättra på den lilla brännan som man fått!;D


Bjuder på en bild från när Lisa var påskkärring till våra barn i onsdags!;D haha!!

Wooohoooooo!!

Alltså jag kör nog fan lite på Ani yasa fortfarande! ;D

På eftermiddagen idag fick jag massa mail.. Från min älskade och saknade vän Tina! Vi bokade biljetter! Den 7 Juni lämnar jag Svea för att bege mig till Turkiet.. Men inte till Alanya.. Nepp! Utan jag möter upp Tina i Istanbul och spenderar lite tid där! SEN blir det Alanya!! :D


Goooooood yaa! :D

Vilka minnen!


<3

Måndag!

Då var en ny vecka igång! Och det har varit underbart varmt ute heeela dagen!:D Man blir så jäkla glad!:D Dagens spenderades till största del i sandlådan tillsammans med dom små! Oh det är verkligen en kalasjobb man har nu när man kan vara ute så mycket! :)

Sen så fick jag ännu ett nytt schema idag, eftersom nu kommer hon jag jobbat för tillbaka från sin sjukskrivning mer och mer! Vilket ger mig mindre timmar! känns lite surt, så är det någon som vill ge mig ett jobb så varsegod, jag är inte omöjlig! ;)

 
Vad tycker ni om brillorna? Jag gled runt i dom även idag! Jag tycker det är tråkigt med svarta.. Alla har det.. Det är liksom inte riktiga jag.. Nee färg ska de va! ;D

Denna sommar dååå...

Något där inne säger att "det kommer inte bli någe bra..." Men en annan del säger "klart som fan de kommer rocka!" 

Men om man tänker på alla galna människor man känner och lärt känna som kommer bo där nere nu i år under både längre och kortare perioder så kan väl sommaren inget annat än rocka?! Nee, troligtvis inte!! 

Och för DIN skull Sarriiiis så får vi hoppas att de styr upp något galet på midsommar detta år också! :D Annars så tar vi tag i allt själva! :D
 

Midsommar, Alanya 2010.

Spontankvällen på QG

Som ni kanske minns så tackade min gamla dator för sig i juli förra året. Igår skulle jag bara testa för testandet skull och vips så funkade den igen! Jag kastade mig efter min externa hårddisk och alla bilder från förra året som inte hann sparas är nu räddade! Hur tur kan man ha?! :D

Såå har suttit och kollat på bilderna nu och så kom de fram till när vi hade våran spontankväll på QG! :D haha alltså fan vilken rolig kväll! :D






Galen kväll minst sagt! :D

Trevlig dag!

Efter jag fått iordning på mitt rum så begav jag mig in till stan och mötte upp frugan! Vi knallade ner till kungsan och njöt av den härliga solen och en riktigt god glass! De är kvalite det!! Och hon är bra underbar min fru, vilken tur jag har som har fått lära känna denna kvinna!!


Seni seviyorum ♥

Lördag och det står städning på schemat!

Dåååligt varmt det är ute, pratade nyss med en vän i Alanya och där penlade det i molnigt och lite soligt! känns bra känns bra! ;D haha!

Vi har rensat ut hela vårat badrum där nere då vi ska göra om, sen har jag kastat ut "turkskåpet" så nu har jag alla mina saker i min säng och INGENSTANS där jag kan lägga det... fan mitt rum ser värre ut nu än innan jag börja göra iordning det! ;) Zandra ska du komma o städa lite?:) haha!

Neej nu måste jag fortsätta så att jag blir klar någongång!

Anlamam

Sitter just nu på mitt rum och sjunger på Anlamam.. Har lite paus i mitt så kallade rensande (SHIIT, NU KOM SEMMAME!!!! de ba rycker i axlarna!:D) ahh iaf jag håller på att rensa ut mitt turkskåp som de blev döpt till förut för några år sedan.. Det ska liksom bort då jag har övermublerat i mitt rum! Någon dag är det tänkt att jag ska måla om mitt gråafärgade rum i vitt. Kommer nog bli nice den dagen de händer!:)

Annars då.. Jag och Mor har besökt Danderyd. Sen tog vi en fika efter de innan vi åkte hem. Ikväll är det bara jag och far hemma.. SKÖNT! Så vi ska grilla ihop och ha trevligt ensamma idag!:) de gillas!

Solen lyser försig. Borde egentligen sitta på baksidan och bara sluuuka färg, men de blåser lite vilket halv stör mig lite! men vafan ska man va fin får man väl lida lite också! :)

Fan vad jag pratar om allt och ingenting.. haha vi höörs!

Jag vill åka nuuuu!




Hur kan man inte sakna detta? Fan de skär lite i bröstet på mig!!

Sol sol sol

Jag satt nyss på framsidan där vi har kvällssol (om det nu är det än, såg att kl bara var kvart i fem) haha! Och kollade när ungdomarna stod och övade sina trix på skateboarden och även hoppade studdsmatta! hallå till sommaren liksom!

Det får mig att tänka tillbaka på ens egna unga dagar i livet;) haha låter som jag är 50+ men nej nej.. Minns när vi alla ungdomar eller aa typ 12-13 år gamla samlades efter alla slutat i skolan och sen spelade dunken osv i området, eller när vi gick ner till det stora trädet i området bakom (den som våga klättra högts var liite coolare) eller när vi spela fotboll tillsammans, eller körde brännboll på åkern! Ohh vilka härliga minnen som kommer upp i mitt huvud! Dom åren var grymma!! :)

Ska se om jag kan hitta en gammal bild från när vi var små som jag kan visa! :)

Haha tänk vad lite sol kan få en att bli glad och även få en att tänka på helt andra saker! :D

But hey, thats not my problem!!

Seriöst allså.. Vad är det för skeva människor som finns runt en alltså?! Från ingenstans kommer utbrott, vafan äre me er? Tänk igenom lite innan du öppnar din trut! Tack o hej

I just miss the person you used to be..

Nu tänkte jag proppa i mig någon tablett till sen lägga mig död i soffan för att invänta kvällen och BB. Imorgon blir det upp tidigt då jag ska iväg till doktorn och se vad han har att säga!!



Klart slut!

Lycka!


Man kan troligtvis inte vara lyckligare, faan ni är bäst mina älskade vänner! ♥

Överraskning

Jag håller på med en överraskning. Kan inte avslöja något än! Har pulat lite på förmiddagen och när min far kommer hem ska han hjälpa mig fixa det sista! ;D hihi.. Älskar att vara hemlighetsfull! ;D

Som ni kanske inte vet, eller några av er vet ju..Har ju Erika Umbrella aka Jekkisen fyllt år, hela 20 år! Tyvärr fick hon inget eget inlägg den 9e. Så vi sätter in en liten bild och hyllar henne nu efter!! :)


Grarre i efterskodde! :D

Sjuuuuuk

Life is shit.. Redan i fredags kände jag att allt inte var hela hundra i kroppen.. På kvällen fick jag brutalt ont i öronen och det gick inte över, har t.om sovit med vitlök i öronen och pannband... Det hjälpte inte, har även knaprat alvedon och medicin för öronen.. Det hjälper inte.. Svar på allt = öroninflamation i BÅDA öronen.. Jag är en död tjej! Hörs när jag är människa igen!

bye bye so long!

Imorgon kommer min älskade vän Zandra hit, äntligen liksom! Så någon uppdate inom söndag kommer det troligtvis inte bjudas på! Men som sagt, man vet ju aldrig med mig! Annars ha en fantastisk helg så höörs vi! :)


Då får hon mig att skratta By Andreas Challis



Äntligen har Adde gjort en singel! :D

Min pappa är för skön!!

P - Vill du höra en rolig histora, eller aa ett skämt?
A - Ah visst!
P - säga vad man vill om pedofiler men man ser dom aldrig köra för fort utanför skolan..
A - HAHAHAHAHHAHAHAHAHAH alltså... HAHAHHAHAHAHAHA fan va rolig! 
P - Hahaha jaaa!!!


Älskade pappi får mig alltid att skratta! :D ♥

Jag orkar inte tänka längre..

Han fick mig att skjuta upp min resa. Han får mig att tveka på allting. Han förstör alla relationer jag har till folk jag verkligen bryr mig om. Jag blir så trött. Han är ett svin.

Jag kanske har det bättre i Sverige trotts allt?!

You try to hide it, i know you do.. When all you really want is me to come and get you!

Då var det en dag kvar att jobba på denna vecka, skööönt! För den har gått fruktansvärt segt! Och imorgon är det en helvettes dag.. Bara jag som är orginal! yee-aah..

Dirr efter att jag slutat så drar jag in och möter upp Zandris! Wiihooo! :D Ska bli så härligt att få hit henne i helgen!! För att inte tala om hur grymt det kommer bli på söndag när vi två + min älskade fru har 1 år tillsammans! kärlek till dom!<3

men yavas yavas, vi tar en dag i taget! :)

Min kropp är död

Jag är förkyld, hostar sönder både hals och lungor. Jag snorar och känner mig helt tung i huvudet!!.. Jag tänkte att äntligen kan jag köra stenhårt med träning igen efter min halsfluss.. Men nejdå då blir jag dålig åter igen med annat skit!! jag skulle busa med William och Oliver igår och springa med vagnen... Efter 20 meter var jag helt död och min hosta blev ännu värre.. Uff yaaa..

Vem fan gemför religion och prostitution om inte Tessan....

Jag och Tessan sitter och pratar om min flytt till Turkiet....

T - Du får fan inte flytta till Turkiet, man kan inte lita på människor som tror på något som skrevs för miljoner år sedan!
A - Men vadå det finns ju kristna som också tror på saker som står i biblen och lever efter det..
T - Men jag umgås ju inte med sånna heller!
A - Nä men du kan ju inte dra alla över en och samma kant!!
T - Det är ju ungefär som att jag skulle föreslå för J att bli prostituerad, alla torskar är ju inte psykopater och det är ju inte säkert att man blir mördad..
A - Hahaha alltså du kan ju fan inte gemföra religion och prostitution!!!
T - hahaha joo!!
A - Neej det kan du fan inte göra! Hahahaha fyfan ....
T - Men jag vill inte höra om att du blivigt mördad oh nergrävd i en hönsgård!
A - hahahahhahahaha!!

Denna disskution retar säkert många, speciellt de med turkiska pojkvänner! Men ta det med en klackspark! :P Det går inte att disskutera sånt här med Tessan, för hon lyssnar ändå inte på vad man har att säga! :P

When will you go?

Han har hört av sig igen.. Han ger sig verkligen inte den där pojken.. Jag tycker det är så kul att speckulera i varför han gör som han gör... Om det inte är mig han försöker få kontakt med så pratar han med våra gemensamma vänner OM mig.. Han gör även verkligen allt för att jag ska få reda på saker som han gjort så jag kan bli "svartsjuk", kyss mig i röven liksom! jag känner ingenting för den killen längre. Jag ska inte säga att han är helt borta, men til 98% iaf. Tillräckligt lite för att inte må dåligt över att se honom live tillsammans med en annan brud! Och då bokstavlig talat avgudade jag den där pojken ett tag!

Tänk vad känslorna förändras med tiden.. Det är ganska sjukt!


Jag i Viransehir, den platsen av något saknar jag som tusan!

Dagen

Måndag morgon IGEN.. Alla veckor bara springer iväg med en snabb fart!

Idag har det ju faktiskt varit rätt schysst väder. Typiskt bara att man håller på att bli sjuk! Igår mådde jag piss, efter vi kommit hem från fotbollen så var jag tvungen att lägga mig ner för att jag höll på att svimma! Det slutade med att jag somnade och vaknade upp 2 timmar senare! Sedan låg jag nedbäddad resten av den kvällen! Idag har det varit sådär! Märks att såfort jag anstränger mig för mycket så får jag som svart framför ögonen och inte nog med det så är rösten halft borta! Fan det går bra för mig!!...

Söndag

"Sol och upp till 15 grader" var vad det stod i tidningen om helgen.. Tjena, det har fan regnat och blåst och varit grått hela helgen lång..

Har spenderat min dag vid en fotbollsplan, lillsis hade match, tyvärr blev det förlust med 3-2! Jag får psykbryt men lika bra att vara tyst för jag hade troligtvis inte gjort det bättre!!:P haha! Men något jag blev sugen på när jag var uppe och sprang i torsdags kväll var BANDY.. Jag vill börja spela igen så snart som möjligt för det finns inge roligare! Men först ska jag få upp konditionen, sen så!:)

Nej nu måste jag ätaaa, min mage dööör av hunger!! hörs!

i´m the boss

Min hals börjar bli lite förstörd och hosta det gör jag så det känns i lungorna! Tur att vi har medicin hemma så jag kan proppa i mig och slippa bli sjuk IGEN. För nu är det jobba som gäller in i det sista!!

Har haft en riktigt skön dag idag men klockan springer på och det är sängen som kallar, såå see yaa fuckers!!

I think you're kinda cute when you try and act like you ain't looking

Jag är less på allt nu. Planen är ändrad och jag åker tidigare än planerat! Trevligt att vissa kan vara ärliga iaf, det uppskattas! Galet mycket tankar snurrar i huvudet på mig. Det ska bli skönt att lämna Svea för ett bra tag. Jag vet att jag kommer längta hem eller inte hem utan efter familjen! Men samtidigt så kommer jag ha det kalas där, med underbara vänner och min andra familj! 

The summer 2011 will rock minst sagt!! 


Kan de bli bättre? I dont think so!

Gårdagen

Jag hade en riktigt trevlig kväll igår!

Jag Madde och Maria drog in till gamla stan där vi mötte upp lite annat folk för en middag! Det blev renskav nästan för alla och det smakade förjäkla gott måste jag säga! Jag som alltid brukar köra på "det jag tycker om" ändrade mig igår och testade ölen Kwak, någon belgisk haha kolla mina kunskaper;) höhö, nej men iaf den var riktigt god och man drack den i en hållare typ, för er som inte druckigt sen ska ni få se bild!;) haha!

Efter middagen så drog vi alla hem till Rasmus och drack lite till och mer folk kom! Det var riktigt kul att umgås med folk man inte känner! Vi svängde alla våra små höfter till musiken som spelades högt och bara hade sjukt kul! Joo, fler sånna kvällar!

Lite bilder da...




Äh as segt och ladda upp, de får räcka! :)
RSS 2.0