....

GAAH !

yeej =)

Idag var jag inne i stan tillsammans med Tina, vi handlade lite kläder, iaf jag =P det blev två jätte söta klänningar, bikini, sen en bh och en hårfärg till J . =) Och det verkligen spöregnade i stan idag..helt sjukt =P men jag och Tina var inne på banken och pratade med världens charmigaste "man" ;) haha..Ne men han var riktigt trevlig faktiskt =)

Helen kanske har ny chans att få en lägenhet, iaf hyra över 1 år.. och det tycker jag helt seriöst att hon ska ta, en 2a för 2500 i månaden är väl ingenting? TA DEN !! =P Hade inte jag varit långledig och jobbat hade jag verkligen tagit den =) !!

Just nu sitter jag och kollar på tv5, det handlar om ett par tvillingar, som måste göra exakt allting ihop, och när dem äter räknar dem så dem får exakt lika, så dem får i sig lika mycket... dem är typ 35-40 år och beter sig som 4 år :S helt sjukt.. haha !

Nu är det 100% säkert att jag följer med familjen Svensson till Turkiet, det ska bli hur skönt som helst att komma bort från allting ! =)

Nu ska jag faktiskt söka lite jobb..och sen ska jag kolla lite på lägeneter, inte för att jag tänkte flytta, nej nej, utan för att jag VILL mer än gärna flytta =) Sååå, Helen, du förstår väl att du SKA ta denna lägenhet va? ;)

/A

Okej .

Haha va? det funkar inte så boys ! =S

Imorgon ska jag upp tidigt, kl 9 ska jag vara nere vid bussen och åka in till stan med Tina..Sen måste jag väl förbi Täby påvägen hem för att fixa ett nyss pass.. Jag åker med familjen Svensson till Turkiet =D sjuukt glad =D jaa jaa jaa! Men jag ska be min far att möta mig där, så slipper jag göra de själv ;) haha ! även fast jag känner ALLA dem på Täby polis ;) HA !

Tyvärr måste även jag erkänna min sjuka humor.. Jag vet inte riktigt vart ifrån allting kommer.. Jag har helt enkelt bara ett gott sinne för humor ;)  Och här får ni en liten bild, som gjorde att vi hade sjukt kul ikväll åt ;) Någon som vill gissa vad det är för slags kniv? ;) HAHAHAHAHAAHHA !!!



Men nu helt seriöst..ska jag sova..måste få lite sömn i mig.. =P

Gonatt mina fans .

/A

Vi är coola !

Nu ska jag J, J, T och C åka och bada i garnsviken..det kommer säkert att vara iskallt, men det skiter vi i =)

kanske kommer några sexiga bilder sen om ni har tur ;)

/A

Seent inlägg.

Kom nyss hem.. eller aa kom hem till ödet brottby för 1 timme sen, men sen måste man ju ha eftersnack med J =) <3

Kvällen på Roberts var väl ingen direkt höjdare.. det var inte speciellt mycket folk.. men sen när totte och jack och några kompisar till dem kom förbi blev det roligare, kändes som kvällen blev lite lyckad för att dem kom(Iaf T o J) .. annars hade vi väl dött där inne på Robbans =P

Och nästa helg.. då vill jag lova..att det inte blir Robbans =D haha, vi ska nämligen in till stan och gå på krogen där ;) det planerade vi med Tina i fredags kväll =) och då ska vi dra med Danne och hans kompisar också.. ju fler destu roligare =) sen så kanske även några kompisar från min klass i gymnasiet dyker upp också, förhoppningsvis, inte träffat dem på ett tag =) så det vore lite skojj =)

Jag säger bara..nästa år....då är vi också där =D HAHAHAAHA !!! det är lixom 2009 som gäller ;) !

Nej nu ska jag faktiskt sova, och njuta av min underbara säg! =)

"- Nee, fyfan va taskigt, tycker synd om honom.."  =P Haha..skaplig otur ;)

Gonatt mina fans ! vi hörs.. TJA


/A

R.

ROOOOOBERTS...DET ÄR JÄÄVLIGT NÄRA NU ;)

/A

Nice pics..



/A

Haha, jag i telefon ;)

Jag efter typ 2 min i telefon..

A: Aa, men vad heter de..
J: NEJ..
A: Vadå?
J: Du ska inte lägga på!!
A: Hahah

Jag tycker inte om att snacka i tele =P så är det bara ! =D

/A

Ikväll ikväll ikväll ;)

Ikväll är det Robbans ;) haha.. men det blir en lugn kväll, för imorgon ska jag vara bort kl 1 och fira mamma och moster som fyller/fyllt år =) Jag har fixat 1 sak till mamma, men ska kolla lite mer =P känns dumt annars :D haha..
J sov inte hemma inatt..men denna kväll..då..då ska vi hem...annars jääävlar =P Jaag lackar AZZO ;)

Det var trevligt igår på middan hemma hos Cia =) vi blev bjudna på kyckling och sallad, sen dem som ville fick coscos/bullgur till. men jag stod över det, det är vidrigt !! ser ut som myr ägg =P haha.. men annars var det gott =) Meen, det enklaste som cia säger, är att redan ha maten klar när jag kommer eller att vi bestämmer och gör allt ihop =P för annars pillar jag och ändrar ;) haha..usch, jag är så otacksam =P Och allt slutade med att ingen som kvar hos stackars Cia =P haha.. Helen skulle upp och jobba idag, Mikaela skulle iväg och jag orkade inte, och då ville inte Tina heller =P haha.. Men det var trevligt så länge det varade, även om några saker "förvånade" mig =P Sen fick vi skapligt problem med att tanka..vi är inte smarta någonstans =P haha!

Men nu ska jag gå ner och hjälpa pappa att fortsätta baka inför imorgon..Jennifer vi göra bullar, jag lägger undan 1 påse åt dig ;) HAHA!!! <3


/A

Fredag =)

Nu kom jag nyss hem fårn moster Cina.jag och jossan var där och städa åt henne som en liten present för att hon fyllde år igår =) (Hon kom med förslaget) ;) haha..

Så nu ska jag käka lite lunch..sen efter våra bästa år ska jag möta upp jennifer ett tag.. för kl 3 ska jag jossan och Sebastian och moster åka till Häggvik..det är tydligen jätte mycket rea och sånt, så vi skulle dit och kolla =) trevligt.. men kan ej vara där så länge..runt 4 kommer Helen hit och vid 5 ska vi möta upp mikaela vid ica, och sen hem till Cia på middag =)

Sen i söndags har jag slutat med onyttiga saker, ex läsk godis och fet mat, och när jag var uppe hos Moster så hade 1 kg försvunnigt denna vecka =) GRATTIS TILL MIG =D .. själv tycker jag inte det är så mycket, för jag är sådan att jag måste se resultat på än gång =P men jag får inse att livet inte funkar så =P haha.. men det är väl en bra början lixom =) så jag är nöjd! =)

Men nu är maten klar=) så ska käka och sedan in i duschen och göra mig iordning =)

/A

Älskling<3

Några pics på min älskling =)




Nu ska jag sova, upp vid 9 imorgon för att gå ut med Troya, sen hem till Cina och städa hela hennes hus, sen direkt hem till tvättstugan, och sedan vidare hem till Cia på middag..och blir det nog kvar där hela natten.. Så känns som det är dax att sova nu för att orka..Sedan får sova i sin egen säng..imorgon blir det madrasser..skööönt, de tackar vi för ;) Tack..TACK ;P


/A

Helg snart ;)

Kom precis hem från garnsviken, jag var där och badade med J och J.. Lite kalt var det i början men sen var det bara skönt =) ikväll..vad har vi för planer då? haha !

Idag tänker inte jag berätta vad jag har gjort !

Jag vägrar faktiskt !

/A

Kommer bli kalaskväll =)

Om en halv timme ska jag möta upp Jemps vid 9an =) sen ska vi kolla på Maddis match som börjar kl 7 =) jag blir alltid så sjukt taggad när jag sitter på match.. jag brukar inte göra mig hörd speciellt mycket bland folk.. men på en fotbolls match, där jag har inga gränser :P där kan jag snacka hur högt som helst..oftast är det väl "Men vafan..Du måste ju faan passa..Åhhh" Haha, som ni märker består det mycket av kommentarer kring hur "dåliga" dem är :D haha.. men vafan, jag hade nog inte gjort det bättre själv, men det skiter jag i ! =P för jag har ju inte valt att spela! eller hur! ;)

Och senare ikväll ska vi ut och åka eftersom Cia klarade körkortet idag=) men vi har inte riktigt bestämt vart än..Det får vi se sen =) längtar lite faktiskt =) Kanske följer "JT" med? Det vore skoj =)


/A

några pics..

Här är lite foton sen midsommar=)



Fanns mer bilder, men vi stannar här =)


/A

GRATTIIIIIIIS!!!

GRATTIS TILL KÖRKORTET CIA !!!! =D




/A

Snaaaart !! =D

Om EXAKT 6 Timmar och 20 minuter kör Cia upp.. hoppas hoppas hoppas att hon klarar det =)

Lycka till snäckan ;)


/A

Då var man hemma..

Kom precis hem igen.. har varit ute och övningskört, vi åkte till mamma för att lämna en laddare..hon ligger ju inne på sjukan nu igen. Sen efter det så åkte vi hem till min sjuka syster och fikade så hon fick lite sällskap eftersom hon är ensam hemma i hennes lägenhet =) Och där hjälpte jag henne och gjorde iordning deras rebatt..och Troya hjälpte också till =P så jag fick göra om allting efter jag var klar eftersom det var stora hål i rabatten =P haha.. men jag gillar Troya ändå =D <3
Och eftersom hon bor i sollentuna så åkte vi bort vid häggviks rondellen ner på den nya motorvägen som dem döpt till  törnskogstuneln som är öppen nu för att åka en lite nyare väg hem.. as skönt och åka på ny asfalt =P  Men hela är ju inte klar än, så man får fortfarande svänga av vid täby kyrkby =)

Skulle igentligen åka till Bromma idag, men jag blir hemma eftersom nu känns det onödigt att åka dit..känns som man ska sova på en gång.. så det får bli torsdag-fredag ist =) och det LOVAR jag ! =)

Jag har tänkt lite på en liten Ålands tripp, bara för några timmar, åka någon dag nästa vecka, och köpa lite öl och sånt =) det vore kul.. att hitta på något, även om det bara är för några timmar..Det händer ju ändå ingenting.. och det kostar 25 kr att åka..Så bortförklaringen att det är dyrt finns inte!! =P Och imorgon är det löning..perfa lixom ;)

Men jag har även tänk lite på åka på kryssning också.. om man tex åker någon dag i veckan, så är det ju 18 år som gäller.. och hur kalas är inte det? var jätte länge sen jag var på kryssning, typ 1,5 år eller mer.. och då var typ massa vuxna med.. nu tänkte jag mest vi ungdomar ;) bara för att göra något roligt!! =) Sen är ju mamma medlem och skit, så hon kan fixa billigare med hyttar och sånt, så vi får det ju lite billigare iaf..sen behöver man ju inte det bästa direkt, för man lär ju inte vara i hytten så speciellt mycket ;D :P så det låter väl som en kanon idé? Jaa! =)

Nu kom J innanför dörren, så ska umgås med henne nu =) bajj bajj

/A

Så där ja..

Kom precis hem från täby =) var där med Jossan och Helen.. Jossan fick 2 par byxor av mig =) känner mig jättesnäll.. =P sen köpte jag en skit fin bh till mig ;)  nu du Jemps ;) haha  sen drog helen hem och jag o jossan gick runt lite, innan Daleke kom och mötte upp oss.. då kollade vi bara runt lite snabbt, och sen drog vi hem =P så idag åkte vi bil hem.. skönt =P

Jag brukar säga att man inte ska ringa mig innan 12 på dagarna nu när jag har semester.. men imorgon.. då ska lilla Cecilia Krumelur ringa mig direkt efter hon kört upp..jag ska vara den första som får veta den glada nyheten ! =D sen kommer hela Brottby veta om det innan Cia hunnit lagt på ;) hahah ! känns som jag bara gör en tjänst ;) Ne men seriöst, jag hoppas eller aa jag och Jennifer hoppas verkligen att hon klarar uppkörningen =P men det tror jag.. det kommer gå kalas bra =) !  Som Jennifer säger till mig "Jag kommer nog vara 10 ggr gladare än dig när du klarar ditt körkort" haha =P men hon har ingen tanke på att plugga lite själv?! :D hahaha.. Så på Onsdag kväll har vi planerat in en road tripp om Cia klarar det =)  Cia.. du känner väl ingen press?..Nee det är bra de ;) haha..

När jag kom hem nyss så mötte vi pappa i bilen.. undra vart han skulle.. han svarar inte på sin mobil..dödar honom om han är påväg till DJ.. för då kunde han skjussat mig en bit =P 

Idag är det många som sliter i mig ;) H ville att jag skulle med henne hem..T vill att jag kommer till Bromma, och ST vill att jag kommer hem till henne och sover där =P sen vill självklart J träffa mig.. och jag henne ;P MEN..jag har en plan.. :P

När vi var i Täby idag så tog jag ut pengar inne på banken eftersom jag vägrar att beställa ett nytt kort :P och killen som hjälpt mig var en kopia av BJÖRN GUSTAFSSON!! Gaah, dååligt snygg han var =D haha ..då menar jag verkligen att han var SNYGG.. typ snyggaste på länge ! ;P haha !

Jag måste söka mig ett jobb snart om jag ska följa med J  och hennes familj utomlands i sommar.. Och jag har t.om en plan på vad flr jobb..det ni ;) fick lönespec idag från förra månaden, det blev ganska mycket för typ 4 dagar =) så då lär den vara saftig nästa månad nu när jag jobbat så mycket mer =P haha..  jag blir inte lycklig av kärlek, jag blir lycklig av pengar! ;) Hahah !

Senaste tiden har folk sagt att jag pratar väldigt mycket, och undrar om jag kan vara tyst.. men jag vägrar :D men det värsta är att ibland kommer jag på mig själv att prata för mycket..men det är inget som stoppar mig... jag fortsätter att snacka..! ;) men vadå? det är väl rätt bra egenskap? :D haha !

Men nu ska jag iaf sluta skriva =P och göra något vettigt.. pappa klagar på att det är skitigt.. så jag tänkte ta en sväng med dammsugarn nu! :P faan vad jag är snäll nu för tiden ! :P

/A

=)

Galet vad vi längtar <3

Måndag.

Vilket konstigt väder det är ute=S ena sekunden så regnar det. och andra så är det fint ..

Just nu sitter jag och kollar lite på outsiders.. handlar om en 18 årig kille som väger 203 kg.. och han kan typ inte gå ner i vikt, så nu har han gjort en magsäcksoperation .. så nu har han typ gått ner 60 kg på ett år =)

Imorgon är planen atrt dra till Täby med Helen och handla lite saker =) ska bli kul .. Sen efter det tror jag att det blir Bromma.. men vet inte hur länge =) var längesen jag var där..

Nu ska ja klä på mig lite mer kläder, och sedan gå ut =)

/A

YO yo yo ..

Idag vaknade jag vid halv 12 tiden AV ETT SMS..smsa inte mig innan 12 okej ?.. då gick jag upp och böt om till jogging kläder ;) jag drog med mig jossan ut och joggade lite =P lite jobbigt var det, framförallt när solen var framme, men det var väldigt skönt efter, och man känner sig väldigt duktig =) Och just nu håller jag på med tvättstugan.. faan vad duktig jag är ;) riktigt duktig..


Sen vill jag tacka http://artondejuni.blogg.se för hon hjälpte mig med designen =) tackar!


/A

HAHA!

Vad är detta? läste nyss Cias blogg.. såhär löd hennes lilla inlägg från kvällsturen !

"Anna, haha du utnyttjar mina svaga sidor! ditt as :P Jack e inte din lilla hora,
spelar ingen roll hur mycket du betalar.. han kommer ändå inte åka mer frivilligt
nästa gång:D...  Zzzznarkar vidare i baksätet på den blåglittria volvon..."

HAHA, frågan är vad den lilla flickan menar?! för jag fattar det då inte! ;D

och du Cia..Jack älskar mig, han gör allt för mig ;)

/A

Varför?

Det regnar helt galet mycket ute! varför? bara att gå från bussen och hem blev jag helt dyngsur ..men ändå, det är natt, så då kan det faktiskt få regna =)  men det regnar inte lite..det kan jag lova ;)

Idag har varit en fruktansvärd dag =P jag har varit så sällskapssjuk att det inte finns.. =P jag har t.om sovigt lite för att tiden ska gå lite snabbare =P då är det illa ! Men lite senare nu ikväll kom Cia hem hit och gav mig lite sällskap =P sen kom Jemps vid halv 1.. och straxt efter det kom Jack. och som vanligt har vi ingenting att göra..Brottby är dött.. så vi körde runt lite i kärran.. Vi tjejer tycker det är mysigt att åka runt, frågan är om jack tycker det! ;) haha..men det tror jag, han älskar oss ;)

Meen nu ska jag väl försöka sova lite..känner att jag har ont i huvudet.. =( så kanske blir bättre om jag sover lite. =)

---------------------------------------

Det är inte menat så <3


/A

Åh.

Jag somnade inte förns 4- halv 5 inatt.. Tess fick inte sova i jossans rum för jossan "stör sig på att sova i samma säng" =P och eftersom tessan drog på högsta på sterion.. så tänkte jag vara lite schysst och erbjuda Tess att sova i mitt rum, i min bäddsoffa.. och det ville hon.. hon sa: bara så du vet så snarkar jag.. ja men det är lugnt, jag tänkte på hur mycket pappa snarkar..och det är bedrövligt.. men jag har ändå lärt mig att somna.. MEN Tess..fyfan säger jag.. jag har aldrig varit med om något jobbigare.. aldrig att jag har hört någon snarka så mycket och så högt..jag var så sjukt trött, så jag började kasta saker på tess så hon skulle vakna, så jag skulle hinna somna in innan hon somnade om igen ;D haha.. meen hon vaknade ju inte..jag höll på att få panik av att jag inte fick sova..

Så nu har jag precis kommit in från 1 timmes promenad, och nu tänkte jag vila lite =P jag ligger efter i sömn, och när jag inte får sova får jag ont i huvudet, och det är det värsta jag vet !

Mm...nu känns det bättre när man fått ur sig lite irritation =P Nu känner jag mig lixom nöjd ;)



/A

Söt nöt =)

Jag kan iiiinte soova.. blir ganska galen..på riktigt lixom..

kom nyss och tänka på en liten rolig sak... tidigare förut när jag satt och gjorde min iordning innan vi skulle dra, så kom min kusin in i rummet och skulle snacka "buisness" med mig ;) och allting gick väl ut på att han skulle visa sina muskler som han har fått =P han har ju börjat träna och sånt, och måste erkänna att han hade fått rätt snygga arm muskler, men han har fortfarande kvar lite av sin "bebis kagge" som han alltid har haft, men det är bara gulligt =D men det var lite roligt att lyssna på, jag sitter och är konsentrerad på vad jag gör.. så hör man honom i bakrunden samtidigt som han ska visa i spegeln.."Anna..alltså visst har jag fått snygga bröstmuskler..kolla mina armar, den här muskeln alltså.. men jag har fortfarande kvar bebis kaggen." haha =P sööt han är..Tycker om min kusin =) <3 Haha sen ska han börja snacka om killar med mig haha..

Men nu gick han hem efter att vi suttit och snackat lite i min säng =) och han hann nämna lite om hans muskler nu också =P hehe..


Söt nöt <3 =)

/A

Gah !

Det blev ingen Robbans idag..det var stängt.. gah ! varför ? detta var inge roligt.. kändes tråkigt också eftersom Lisett var med, och hon var galet taggad =P synd synd synd..

Och ni drar vidare.. JAJA ..okej . Vi hörs senare ! ;)

Men nu har vi iaf bestämt att vi ska dra ner till skåne när det är Malmö festivalen. Jag och Jennifer är sjuuukt taggade ! Det ska bli hur kul som helst =D då ska vi bo där i 1 vecka ! Yeees ! :D ÄNTLIGEN lyckas vi komma bort från Sthlm ! ;D

<3

/A

då är det dax ;)

Nu är midsommar över, och den var riktigt lyckad =)  vi blev kvar hemma hos oss, och festade med dem vuxna =P först blev det lite sill, sen grillade vi på kvällen.. efter middan kom Erik och Jennifer ner hit och gjorde oss alla sällskap =) Efter maten satt vi alla och snacka lite, sedan blev det brännboll. Men mitt lag förlorade..MEN det är ju bara en lek..SOM SAGT !! ;)

Men festen slutade jävligt tidigt..redan kl 1 ..men jag jennifer och erik gav inte upp i första taget ;) vi var jävligt trötta, men som vi sagt skulle vi hålla på hela natten.. meeen vi var jäävligt döda vid halv 3.. men vi kämpade på till kl 3.. då gick det inte mer.. så vi skildes och dem gick hem .. guuud vad skönt det var att sova i sin egna säng..Åhh !

Och mycket snack inatt och idag så har vi kommit fram till att dra till Roberts ikväll !! =D haha och Lisett ska med ;) Jennifer har lyckats lura med sig henne =D och för er som inte vet vem hon är så är hon en tjej från Skåne.. jag har bara träffat henne 1 gång och det var typ för 7 år sen ;) men nu ska hon med oss, och hon kommer älska Roberts ;) verkligen ÄLSKA ! ;)  så snart ska jag börja göra mig iordning, för om 20 min kommer Jemps och Lisett hit och vi ska åka hem till Erik och föra =)

Nu ska jag göra mig iordning flör ikväll..

- Jaa, vi väntar fortfarande på dig !

/A

NU är det midsommar !

FÖR NU REGNAR DET !!!!!

Nooo ;)

Nu är familjen hemma och allt folk kommer snart.. nu är det lugna över =P Så nu blir det duchen och sen göra sig iordning =)  niiice !

Midsommar kan väl inte sluta i Brottby? Det finns inte !


/A

HA !

HAHAHHAHAHAHAHA !!!

- Du är väldigt patetiskt =)

Midsommar..

Igår när vi trodde att bara Jack skulle komma så var Totte också med i bilen!! =D Så längesen man träffade honom, så det var riktigt kul =) !!

Idag så.. vad händer?  Jemps ska åka om ett tag till Uppsala, men kommer hem lite senare =) Det blir mat och sånt hemma..iaf för min del.. sen får vi helt enkelt se.. Tessan har erbjudigt lite..men vettefan.. =P Det ska tydligen bli bra väder idag, så då känns det nästan som man har massa allternativ =P

Snart ska jag göra min lite frukost..resten av familjen åkte nyss till grönan, så är ensam hemma till halv 5-5 ..lite skönt =)

Haha det är lite roligt med midsommar igentligen.. Mamma och pappa har alltid fest här utanför oss varje år.. först åker vi alltid till grönan och sen vid 4 drar vi hem och så kommer massa folk från 5 tiden.. så har det säkert varit 10 år irad, om inte mer =P så i år hade mamma och pappa ingen lust att ha någon fest, så dem drog ut på tiden för att se om dem blev bjuda på något ist.. så för några veckor sen började folk höra av sig och fråga varför dem inte pratat något om festen dem brukar ha.. =P och som alla andra år, så blev det fest här utanför i år igen =P haha ibland känns det som folk tar för givet.. men efter 10 år skulle nog jag också göra det ;)
Men detta år hänger inte jag med till grönan då jag blir yr bara av att kolla på karusellerna =P jag förstörde mitt åkande för kanske 3 år sen när jag började med att åka pop expressen 7 ggr i rad.. det kanske inte var det smartaste jag gjort, nu kan jag knapt gunga på en vanlig gunga =P

Nu ska jag fixa lite här hemma.. Hoppas ni får en jävligt bra midsommar, för det ska jag ha !

/A

Niiice

Kom nyss hem för ett litet tag sen från garnsviken, jag var där med Jemps mickis och Cia, vi satt och öla och snackade lite skit ;) haha.. dåålig jobbigt det var att cykla hem, den här gången var nog jobbigaste av alla :D haha.. jag fick ju INTE kramp i benen iaf ;) ..jag får inte sånt..jag är för vältränad för det ! ;) jag är nöjd ;) !!
Här satt vi, ensamma och förnedrade vid garnsviken i spöregn ;)



Snart ska vi gå till den härliga busshålls platsen, och umgås.. mycket trevligt ! =)



/A

långledigheten har blörjat ;)

Idag var sista dagen att jobba, lite tråkigt tycker jag.. =/ Men jag har ju Jemps, hon har också semester nu ;) så det är en liten tröst =D haha !

Igår åkte jag och Jemps in till stan för att se Sverige matchen.. vi drog först till humlegården där vii drack lite och kollade på folk.. vilket är sjukt kul =P vi satte oss så himla bra ;) bakom ryggen var skateboard banan så det kom hur mycket ljud som helst, sen framför oss satt en kille och en tjej..mer säger jag inte =P sen drog vi till östra och satt där och tänkte vi skulle se första halvlek där, och andra halvlek i kungsan.. Men då kom Jack oskar och hans tjej förbi, så vi blev kvar där tills det stängde.. Sen hoppas vi över en del..Jag fick en "snyggt" märke på kinden..Tackar ! sen drog vi hem med 25an, och gick direkt hem och la oss.. Sverige var verkligen dåliga !



TurteDuvorna, PG och jag =P
Tack för gårdagen älskling <3

(Haha, skämtet om TurteDUVORNA kom jag på igår HAHA, sämst jag är =D)


På måndag börjar vi kära J, vi ska träna upp vårade slimmade kroppar, vi är jävligt vältränade, men det går alltid att bli liiite mer slimmad ;)


/A

Gästbloggar

Och jag är åter tillbaka för att gästblogga i min älsklings blogg.


Vart ska jag börja någonstans?!
Som vanligt hänger vi kvar på roberts, vårat älsklingshak... kan aldrig få nog av det stället! I fredags när vi var där så hände någon som jag aldrig skulle tro... jag pratade med (håll i er nu) KVINNOHATAREN. Varför? varför? varför? Jaa den frågan ställer jag mig själv också. Men jag tyckte väl att det var läge att prata med honom och jag verkade tydligen trivas i hans famn!
Han presenterade mig för hans supersöta vän också, allt verkade helt lugnt mellan oss. Men vänta bara, snart bryter kriget ut... eller? han va ju faktiskt ganska trevlig iallafall, men han har inte vart guds ängel precis mot min kära Malin så ett till krig lär det ju säkert bli!

Lördagen blev bara lugn, mys hemma hos min andra familj, familjen Gustavsson. Vi spelade kort, var och badade... men allt det vet ni ju redan om, eftersom min älskling redan berättat allt.

Jag pratade med min morbror idag och han befinner sig just nu i spanien, dom har haft regn hela veckan. Det har tydligen inte vart sånt här skitväder på 40år i spanien ! HA...skadeglädje på hög nivå! Om inte jag får njuta av lite sol så ska fan ingen annan heller göra det ;)
Men i sommar ska förhoppningsvis min älskling följa med oss utomlands, då ska du få träffa min kära vän Aty.
Jag tycker det är så kul att t.o.m min mamma frågade ifall du ville följa med, det skulle hon inte göra om hon inte tyckte om dig, så känn dig speciell... hoppas bara dina kära föräldrar snart kan börja älska mig en gnutta ;D
Men innerst inne tror jag att dom gör det ;D


Tack och hej för mig, hoppas ni njuter av läsningen !=)

Puss&Kram, J

yeah..

Som sagt blev det ingen bandy, hon som jag pratade med hade fattat fel, så det var imorgon ist.. =P

så jag hoppa in i duschen och drog till kvarnen där jag skulle möta Jennifer mickis och hennes kompis. så vi satt där ett tag, sen kom Erik och Kissi förbi en snabbis.. men Jennfier var "sliten" så hon drog hem, så det blev så vi alla skildes åt .. men självklart följde jag min raring en bit "till 9an" ;) och så satt vi där ett tag innan vi skildes! =)

nu ligger jag i sängen och funderar på att sova ganska så snart iaf.. fick ett sms från L för någon timme sen om att jag börjar halv 9 imorgon ist, fett skönt =D lite sovmorgon =P förstår igentligen inte varför jag inte varit tröttare när jag kommit hem vid halv 2 tiden och gått upp vid 7 =P meen inatt, då får jag mycket sömn ;)


Tjoooooooo

/A

Snabb dag..

Tycker att dagen har gått väldigt snabbt idag.. kanske inte sista timmen mellan 3-4 idag när jag jobba, men annars så =) och sen var det massor med barn som var sjuka idag, så vi hade 12 st ist för typ 20 =P så var en rätt slapp dag..

Och på Jennifer ska jag ta tag i nacken och vrida om!! ;) Hahah ! jag säger bara OKEJ ;D

Hoppas ni får en skit tråkig kväll allihopa =)

DAGENS BILD:

Kalle 5 år !


Bajj bajj

/A

Helgen..

Denna helg har varit ganska så mysig =) inte i fredags, men annars =P

Igår åkte dem andra i familjen förutom jag och jossan på 45 års fest.. som skulle vara som en överaskning för Sten, men tydligen visste Sten om festen sen i januari, och lurade alla dem som var bjudna, så festen slutade med att dem gifte sig, rätt coolt =)

Så igår hade jag jemps tess jossan och thomas lite myskväll, vi käka gott, sen drog vi till garnsviken och badade.. fast det var ju lite kallt i vattnet, men när man väl kommit i så =) senare på kvällen drog thomas hem, och vi andra satt och snacka och spelade kort och så till halv 2 =P sen hade vi mysigt och bara snacka hela natten, tills vi somnade =P Dagen efter vaknar jag vi 30 min efter mamma skickat sms om att dem var påväg hem.. så flyger vi ner och börjar städa, vi hade stökat ner ganska så mycket =P låg saker typ överallt.. men allt blev klart och det var snyggt när dem klev innanför dörren..

och idag har väl jag och jemps inte gjort mycket..först hos mig, sen vid fotbolls planen och kolla match, sen hem till henne ;) och sen har vi ju faktiskt varit ute lite imellan åt =P så kom hem för ett litet tag sen nu.. och funderar på att sova innan 2 iaf, ska trotts allt upp kl 7 imorgon bitti =/ ..

Jag tycker om våran plan! ;)

Baajjj baajj

/A

Aha..

- Aha
- Vem säger?
- Kille
- Aha
- Vem säger?
- Annan kille
- Aha
- Ähh skit ner dig!
- WOOOOKEEJ!!

Det gör ingenting om du inte förstår ;)


-----------------------------------------------------------------


Jag la precis in nya bilder på datorn från mobilen.. så tänkte visa några sexxi photos här ;)





---------------------------------------------


Pappsen och Mammsen påväg till fest =)





/A

?!

Jag säger bara..vilken misslyckad kväll.. allt är konstigt..och mina fötter lever inte för mig längre !

imorgon är jag ensam hemma, jag ska låsa in mig, dra för parsienerna, stänga av mobilen och inte sitta vid datorn.. jag är död..


- knacka inte på, försök inte kika in, ring inte, skriv inte ! vi säger så..TJA!

ja Ja JA!

Imorse gick jag upp 07.00 på min lediga dag för att åka och kolla på min lilla systers skolavslutning.. hon skulle ju sjunga, så man var väl illa tvungen ;) haha... nej men det blev bra..

Nu ska jag dra hem till PG och dricka lite för att sedan dra vidare till robbans ;)

idag är det bara jag om någon som ska sova hos PG..bara jag..jag Jag JAG!! alltså..bara jag !

Jag såg en person idag, och jag blev lite chockad. Intressant !


Baaaajjj

haha !

Här får man höra att man är en dålig uppdaterare ;) Lina får ju inget å göra på sitt "jobb" =P haha.. det är såhär att jag arbetar nu för tiden.. och då blir man jävligt sliten, så man pallar inte att blogga så mycket.. igår var jag så trött, så satt inte något alls vid datan på hela dagen, det ni ;)

denna vecka har jag jobbar från 8-16.30 hela veckan, låter kanske inte mycket, men att gå från "långledig" till full vecka känns..väääldigt mycket =P haha.. men fick reda på idag att jag ska få vara ledig imorgon =D hur skönt som helst, för jag har så ont i halsen så jag knappt kan svälja :(  så imorgon ska jag umgås med Jemps och vi ska ladda mentalt inför Robbans på kvällen ;) haha.. för imorgon är det ROBERTS som gäller ;) haha ! Dem som vill får följa med.. förra helgen när vi kom dit blev jag besviken..dem hade möblerat om.. nu kan man inte ha koll på allting längre ;) hahah ! FAAN ! :P Vi måste ta ett snack med Roberts.. eller så kan PG snacka lite me P..i  och så kanske han kan snacka me Robert? ;) VAD SÄGER DU PG??? ;)

Nuu ska jag inte sitta här och skriva, nu måste jag få tag på denna PG..
Bajj bajj

/A

2-0

Till vårat Sverige =D

Sliten måndag..

Vaknade imorse av klockan som ringde vid 7.. jag bara vred på mig och somna om, tills den ringer igen vid 10 över.. jag går upp och gör mig iordning.. vid 5 i 8 hämtar Lotta mig vid skolan och vi åker ner och jobbar.. denna dag var otroligt seg..alla var trötta.. och sen jobbade jag till halv 5 ist för 4 också ;) haha, men det kändes kan jag lova !! =P

sen träffar jag självklart jennifer runt 6 tiden =) vi skulle cykla och ta ett kvällsdopp.. meen det drog ut lite på tiden, så vid 8 kom vi iväg =P och när vi kom cyklandes så ser man ju om någon är vid badet, och det var ingen där.. yes tänkte vi.. men när vi har kanske 2 m kvar att cykla, kommer en bil från Åkersberga hållet och svänger in framför oss, vi blev helt chockade och cykla vidare.. då tänkte vi att vi tar badberget ist.. och då när vi cyklar, verkligen kämpar oss upp för den där backen då åker 3 st moppar förbi oss och svänger in vid badberget.. vi börjar bli sura nu..vilken jävla otur vi har =P haha.. så vi åker ner för backen igen och cklar runt lite.. och efter kanske 10 min som kändes som en evighet så försvinner dem från stranden som kom i bilen, och vi cyklar dit, skit glada =P men väl framme har suget efter att få badat försvunnit helt.. så vi skiter i att bada, och sätter oss på bryggan och myser ist =) MEN... då kommer en bil efter kanske en halv timma, och parkerar.. det är en gubbe i 65 år åldern som kommer.. han ursäktar och frågar om han kan få ställa 2 frågor.. självklart säger vi.. då berättar han att han fotar för österåkers tidning eller hur det var och så.. och frågar om han får fota oss, han snacka typ om ljuset på himlen och så som skulle vara i bakrunden eller så.. så först säger vi nej.. då säger han att vi inte behöver visa våra ansikten..så då går vi med på det.. och sen visar han hur fotonen blev, dem blev jäcligt bra =) sen säger han..jaa jag vet inte om jag vågar ställa min andra fråga nu.. men Jemps säger att jo men gör det, det är bara fråga.. då säger han.. jag tänktehöra om det är okej att jag tar ett kvällsdopp, men jag har inga badbyxor med mig.. vi blev helt chockade.. men säger ja av någon dum anledning.. vi tänkte, vi sitter ju med ryggen, vi kollar ju inte på honom.. så han klär av sig helt naken och sen går i vattnet.. och när vattnet är upp till låren på honom då säger han as högt: jaha har ni badat något än då? vi vänder oss mot honom av en reflex, och ser HELA ja ni vet.. men vänder snabbt bort huvudet och svarar jaa.. sen simmar han ut.. och sen in igen.. sen klär han på sig och går..tackar för att han fick bada och fota.. sen åker han hem..

Måste säga att det var riktigt obehaligt.. och tur att vi inte gick med på att visa våra ansikten på bild.. vem vet om han talade sanning ! =S jaa jaa..väl hemma så gick vi till våran älskade hörna vid 9an =P och där kom jag ifrån nyss.. tänkte att jag skulle gå så jag var hemma till 11.. eftersom jag gick innanför dörren 01.30 igår och var så sliten imorse.. så tänkte vara lite pigg imorgon.. får se hur det går med de =P ska iaf ge upp bloggen för denna natt =P

Bajj bajj

/A

Nu funkar allting igen =)

Tänkte berätta om den underbara helgen =)

I fredags vaknade jag vid kl 14.00 ungefär av ett sms från Jempa, hon undra fall vi skulle iväg och bada och sola.. jag hakade på.. så vi cyklade till garnsviken och låg där i 2 timmar.. det var lite kallt i början, men hade du väl kommit i vattnet så var det as skönt att bada sen =) vid 4 började vi åka hemåt, vi båda skulle hinna käka innan vi skulle dra iväg till Tantolunden.. vi kom fram till hornstull vid halv 10 ungefär.. det var mycket trevligt =) (vi tänkte att vi skulle slippa brottby och ha lite kul..men tro det eller ej..det var både vallentuna och brottby bor där =P haha) .. men vi hade det trevligt, jag och jennifer lyssnade medans dem andra spelade TP, vi är världelösa ;D ... sen spelades det lite brännboll.. eller aa, dem kastade lite boll och sköt lite med racken..det var ju galet mycke folk =)
senare på kvällen kom även Cattis jonas och cattis kompis från gbg dit, mycket trevligt.. Mina blåmärken och min ömma skind tackar jag jonas för ;) tack :P det fanns även väldigt trevligt med folk där som vi snackade lite me =)



Igår, lördag vaknade jag ändå väldigt tidigt.. eller aa runt 10... så satt jag och pappa och umgicks lite.. sen skulle han med Mulle och basse och åka båt och bada.. sen skulle han upp till dem och grilla.. jag kunde inte följa med och bada, fick bara plats 3 i båten.. så jag blev ensam hemma =P så jag gjorde inte mpnga knop =P men vid 4 kommer pappa hem från båten och hämtar lite kött och sånt som han ska ha med sig.. och när han går vid 20 över 4 så kommer Daleke hit och hämtar mig..vi åker till vallentuna och handlar, sen vidare till lindholmen och hämtar upp Helen.. sen hem till Daleke och börjar med middagen =) sen kommer typ cia efter en kvart =) det blev grillat med kött, tazsiki, och sallad! hur gott som helst...men som vanligt när vi gör mat så blir det för mycket =P haha..men det var mysigt iaf =)



sen kommer Jemps hem till Daleke ett tag, sen drar jag Cia och jennifer till så kallade Roberts ;) Hahah ! vi är för slitna alltså ;) men på Roberts är det trevligt som vanligt =) mycket mysigt.. och på Robbans träffar vi Lina, viggo och Robban också =) och idag åkte ALLA hem tillsamms, det ni ;) det är jääävligt bra gjort =) !!

Nu ska jag sova, oc´h hoppas på att det blir bra väder imorgon så jag kan ligga och sola, för på måndag är det jobb som gäller =P och så måste jag vara pigg och glad =P haha...

Saknar T.. <3

En som börjar på E och bor i H-näääs kan INTE sjunga ! :D HAHAHAH !!

Bajj Bajj

/A

Niice =)

Idag åkte jag och Cia på Helens student mottagning =) det var trevligt =)


Sen hade även älskade kusin bal idag, han var kalas snygg =) <3


/A

PINSAM !!

Du är så fruktansvärt pinsam !

ÅHH

blev ingen bandy jävla suckers !!!

Dagen..

Idag har jag faktiskt inte gjort något ansträngande allt =P jag vaknade upp vid 8 imorse.. så jag gick nästan upp på en gång.. så vid 9 gick jag ner på Ica för att handla lite saker som jag skulle baka med..Låvade mamma igår att baka åt henne som hon skulle ta med sig till jobbet och så.. så jag har nog igentligen bara bakat hela dagen =P haha..
Och nyss pratade mamma med Carro en arbetskamrat om att hon var sugen på kladdkaka =P så kanske kan jag överaska henne med en kladdkaka imorgon bitti när jag kommer =P

Just nu sitter jag och kollar på unga mödrar, tycker det är riktigt intressant och se .. skulle inte vilja själv ha barn nu, utan tycker bara att det är väldigt intressant =P hehe..

klockan 8 är det bandy träning, så får se när Tina dyker upp =) ska jag väl börja ta fram skor, vatten flaska och allt sånt snart också =)


Bajj bajj

Vad som hände..

Denna lång helg mellan 29 Maj - 1 Juni på Hölick ..

TORSDAG


Vi kom dit ungefär när klockan slog över till 00.03 enligt gamla bettans klocka ;) Alla var väldigt trötta efter 3,5 timme i en bil.. men vi packade iaf in allting och ställde in all mat i kylen och frysen, sen bäddade vi våra sägar och gick och la oss..

FREDAG

Vi vaknade runt halv 10..gick upp och käkade lite frukost och sedan bytte vi om och gick ner till stranden och körde lite yoga, Cia går ju på det, så hon visade oss det hon kom ihåg utantill eftersom CDn hon brände inte funkade =P det var extramt jobbigt vissa delar, Daleke och Helen tröttnade efter typ 5 minuter ;) haha, men jag och Cia körde på =P sedan gick vi upp till huset efter ett tag, solade lite och sedan lagade lunch, det fick bli pastasallad=) blev hur bra som helst.. och efter det fördrev vi tiden med skip-bo tills middagen =P kändes verkligen som vi käkade oss igenom varje dag =D hahaha... men väl framme vid middagen så blev det grillat, jag tog tag i grillningen medans dem andra gjorde iordning allt annat =) det blev kalas gott, vi gjorde spett av fläskfilé och korv =P schysst blandning ;) hehe..på kvällen blev det lite dricka och massa singstar =D och efter singstar så sjöng vi från några bäcker som mikaela tog fram, fanns jättebra låtar där i =) så dem satt vi och sjöng till Cia och Helen nästan somnade in..  =P och så bröt vi för att lägga oss =)

LÖRDAG

Denna morgon vaknade vi upp vid halv 12..  vi började med att käka lite frukost =) sedan drog vi ner till campingen, vi gick till den stranden och tog lite foton, Cia läste ett tag och så.. sedan blev det typ massa mer foton =D haha, sedan så badade cia i östersjön, gissa om hon är liiite cool ;) hehe.. sedan började hon frysa ganska mycket så vi gick hem och bytte kläder och sedan vidare ner till våran egen strand, så låg vi där och solade, och fotade lite till ;) haha.. sen gick vi hem för jag och daleke tänkte börja med blåbärspajen.. och efter ett litet tag kom cia och helen.. men då kom jag och Cia på att vi kunde tvätta bettan ;) så det gjorde vi och helen och mikaela började ist med lunchen :D som skulle bli korv i ugn med spagetti, och medans dem höll på hittade dem en maräng botten, och föreslog att vi skulle göra en tårta av våra jordgubbar och blåbär vi hade med oss, så jag och cia "drog" ner till campingen och skulle köpa grädde, meeen det fanns ej =P så det blev ingen maräng tårta =P haha.. ingen blåbärs paj som vi först tänkte oss heller =P  men lunchen blev god, och vi blev övermätta..Igen =P haha.. sedan blev det lite kort och 4 i rad och massa sol på tarassen =) hur mysigt som helst =)  sedan efter det kollade vi på film, det blev Beck =) och efter filmen började vi med middagen ;) HAHA.. fyfan..gissa om vi käkade liiite mycket mat ;) men det blev iaf en tacos middag, och den blev god ;D  sen efter det låg vi som döda =P as mätta allihopa =P sedan blev det lite drinkar och singstar på det igen ;) hehe =D och tyckte nog dem andra att jag blev lite jobbig när jag blev övertrött, så dem föreslog att gå och lägga sig =D hahah.. så så fick det bli =P

SÖNDAG

Jag vaknade till lite lätt av att jag hörde att något smällde, men tänkte inte mer på det och somnade om..efter ett tag får jag ett sms, och då vaknar ALLA av min signal ;) haha.. men det roliga var att det var bara 3 st i huset, jag Mikaela och Helen..Cia var borta =P vi gick ner och kollade över allt, sen gick vi ut på baksidan för att kolla om hon var nere vid stranden och kanske körde joga eller så.. men vi såg ingen Cia.. började fundera på om hon var ute på promenad eller vart hon nu var.. men efter ett tag iaf går vi ut genom vanliga dörren och börjar kolla ner på gångvägen..men ingen Cia.. då när vi vänder oss om och ska gå in i huset igen så ser vi henne sitta på hörnet på huset och läsa.. och jag kan säga såhär.. när cia läser, så är hon så inne i texten så du kan spela trummor brevid utan att hon regerar ;) haha .. klockan var runt 10.. och vi börja med att käka frukost, och sedan börja vi göra ordning huset, vi städade så mycket vi kunde, alla hjälptes åt =) vi ville ju göra Susie och Ola glada så vi får åka upp igen (A) ;D hehe.. nej men klart att man ska göra så fint som möjligt nu när dem varit snälla och lånat ut huset =) .. sen vid 12 tiden var vi klara och började röra oss hemmåt.. kändes lite tråkigt att lämna Hölick, det var ju så mysigt =) med det går säkert fler tåg..det ska jag se till ;) hihi.. resan hem tog lite längre än när vi åkte upp.. vi var hemma till halv 5.. så det tog 4,5 timme hem..men det var bara för att det var as konstig med ALLA tankgrejs =P bara så ni vet så behövs det 2 st tjejer för att tanka ;) både jag OCH mikaela =D ahah... jag skäms iiiinte ;) haha !

Jag har inte tagit imot alla bilder än, det får bli över usb, eftersom det är runt 500 st =P

Och nu på lördag är det middag hemma hos Daleke, det kommer bli hur kul som helst =D

Vill bara tacka för en hur trevlig helg som helst =) tack girls =)


Ledsen att jag inte kunde vara med på Jennifers student, men det gjorde nog inte så mycket efter det skicket jag hört att hon var i ;) hihi, men tack för smset älskling, det värmde verkligen =) <3 <3 <3
"Det var bra, men jag saknade min bästa vän idag! =)"

/A

Den var bra ;)

Jag läste på en killes bdb att han blivigt utmand om att
skriva sitt namn på google, och personen på
bild nr 2 skulle han se ut som när han är 30 år ! =P

Jag testade också, och fick upp denna brutta ;) HAHA!
känner igen henne, har för mig att hon är någon b-kändis
som typ varit med i Big brother eller Paradise hotel ;D
yeeey ;)

HAHAHA, lite roligt är det faktiskt ;D




Anna 30 år ?

Här har ni några av mina 30 åriga kompisar också =D



1. Cecilia 2. Mikaela 3. Helen

Hahaha, vettefan va jag tycker om Cia och Helen, men Mikaela ser ut att bli het ;)


/A

Hölick !



Yeeah, snygga bilder ;)

Home sweet home ..

Nu är vi hemma igen från en långhelg på hölick =) det var en riktigt trevlig resa som vi får göra om =)  jag vet inte riktigt hur mycket bilder vi har där uppefrån nu..någon stans runt 200 iaf ;) vi låg i bra :D haha..

jag orkar inte skriva så mycket just nu.. sitter och tar imot massa bilder =P

Bajj
RSS 2.0