Så!

Nu är vi hemkomna från Kista. Jag hittade lite saker som jag tyckte om..eller jag hittade inte, Jennifer hittade åt mig!;D haha. Kanske kommer en bild på det senaste införskaffade plaggen någon dag när jag orkar fota och överföra till datorn! =)

Vi kom in på att vi snart måste bränna våran skiva vi ska ha med oss ner till Turkiet. Vi ska ha massa sköna låtar man kan dansa loss till. Och eftersom Adem är DJ så ska han få spela den! ;) kommer bli galet!! =D Så har ni något förslag på en sjukt skön låt, en riktig party låt så får ni gärna skriva en kommentar och berätta vilken/vilka! =) Skulle vara riktigt snällt! och väldigt uppskattat! =)

Nu ska jag kolla klart på Simpsons filmen jag inte kolla klart på igår. den är ju sjukt rolig! =D

/A

Tjena folket!

Idag ahr jag inga klagomål. eftersom man inte ska klaga på att det är sjukt varmt ute så kan jag inte de heller. =P

jobbade över lite idag, jag hade börjat med en grej så då kunde jag bara inte avsluta det sådär. Har knappt tillbringat någon tid med barnen idag på jobbet, bara under lunch blöjbyten och mellis. För idag har jag fixat med att diska alla leksaker och sen göra nya skylltar till barnen som börjar efter semestern nu. Så nu är det bara att plasta in dom, sen är det klart! =)

kl 6 så drar jag till Kista med mamma Carro o Jempa. Carro tyckte att vi kunde åka dit och ragga lite ;) haha!! Ni som tänker efter vet nog vad hon syftar på! ;D haha!
Så nu ska jag hälla i mig liter med vatten så mitt huvud inte går i bitar, har haft galet ont i huvudet idag, inte druckigt bra för 5 öre! får skärpa mig på den delen! och sen att jag varit inomhus typ 98% av dagen också. menmen!

Avslutar med en gammal psyk-bild på mig och dulle! ;) njut, för den e halv snygg! ;)

/A

Systern min

Ja henne får man inte se mycket av denna sommar verkar det som.
Igår kom hon hem från Holland efter 1 vecka. Och idag drog hon vidare till
Åtvidaberg och blir där 1 eller 2 veckor. Och om 13 dar drar jag till Turkiet och blir där i
 2 veckor. Men vi får väl ses om 1 månad då ungefär om hon inte kommer hem
innan jag hinner dra iväg. haha =P

Dulle <3

/A

Hej o hå!

Hur har ni det? Saknat mig som bara den antar jag! Ni kan va lugna, nu är jag tillbaka! =)

Jag måste säga att jag inte gör allt för mycket, sitter bara och lyssnar på musik och sen pratar med min kära kusin Jocke(Vi är kusinbarn egentligen men det är enklare att säga kusin;) så vi säger så!) hehe! Har inte pratat med honom sen...jaa jag vet inte hur länge. Så det är alltid trevligt! =)
_________

Något som jag är lite knäckt över är att jag inte kan följa med till Åland i år heller! Förra året följde jag inte med för att jag var hundvakt åt släktingar samma vecka. Och i år kan jag inte följa med för att jag måste jobba! Kanske nästa år då.. Saknar det lite ju! Och var inställd på att följa med i år! =/

Bild på huset vi bor i och lite saker vi sysselsätter oss med! =)
Kan ju tyvärr inte visa bilder på allt. Men kan säga att det blir ju en hel del party! ;) hihi.

1. Huset  2. Iväg på gocart  3. Minigolf

4. Kort är något som görs mycket!  5. Bad och sol!  6. Singstar! =D

/A

Yeah det är måndag .

Denna vecka tror jag kommer gå väldigt fort.
Dagen idag har bara varit bra, Jag och Jennifer var ute hela förmiddagen med alla barnen på promenad! Det var mys! Det är ändå rätt lugnt på jobbet, bara 8 barn idag! =) Imorgon tror jag också att dagen kommer gå rätt snabbt. Och på Onsdag ska vi(Som jobbar kvar på Gul) möta upp nya chefen och tillsammans dra till norrtälje och prata barn och terminen och sånt i norrtälje. Jag tror det kommer bli kalas, fint väder och chefen bjuder på lunch ute! ;) Och så fick jag reda på idag att jag är ledig torsdag och fredag! Det känns galet skönt, på torsdag måste jag fixa en sak i vallentuna, så blir att dra dit, men efter det, då blir det sol och bad hela dagarna =D

Sen fick jag schemat om hur jag kommer jobba nästa vecka 7.00-13.00 mån, tis, tors och sen 10.30-16.30 onsdag och fredag! Jag sa det idag innan jag drog hem, skit schysst schema, verkligen bra! ;) Jag tycker det är bättre att börja tidigt och sluta tidigt, det är mycket skönare, och speciellt nu när det är så fint väder här hemma. Då har man ju hela dagen på sig att sola och bada! =D Härligt!

Eftersom min mor fyller år idag så ska vi fira henne lite igen, så jag har precis hjälpt till att ställa iordning utemöblerna, det är klart att man sitter ute i denna värme!=) fortfarande 27 grader på våran baksida. tummen upp! =) Så ska väl in i duschen straxt och vara lite fräsch tills dom dyker upp! =)

En avslutningsbild på fördelsedags"barnen" =)

Grattis Mamma 47 år och grattis kusinen Jocke 21 år! =)

Vi hörs senare mina fans! Tjao!
/A

Rubrik .

Ja då var man tllbaka här igen då.

Efter middagen så kom Basse kusin ner eftersom han var lite rastlös, så vi tog en filt och la oss ute på gräser i kvällssolen och bara låg och prata, väldigt mycsigt! =)
Sen lite senare så mötte jag upp Jennifer så gick vi hem till T o R och satte oss. Och kom hem för inte allt för längesen!
Bild på mig och Basse i typ maj där någongång :P


Jag är så otroligt taggad in för våran resa. det känns som de är det ända vi pratar om. och det är säkert så också, till 95% ;) haha. Det är bara så att vi är lyckliga där nere! Men det är sånt vissa av er inte förstår som möglat sönder i Sverige, som vägrar uppleva saker! ;) haha ;D
Får avsluta med en bild på mig och kvinnan!
/A

Etkin Hoşcakal Semihjk - Minnen

Oj oj oj säger jag bara. Vilka minnen jag har tillsammans med denna låt!
Det är helt sjukt. Har börja tänkt lite på den här låten och minnerna med den
de senaste dagarna. Och nu hitta jag den! =D Äntligen! Ohhh!!

Jag blir helt varm inombords av denna låt, helt galet!!

Självklart är minnerna med Nusse, så sätter in en bild på oss från första gången vi träffades! =)
Nu den 13 Juli är det precis 1 år sedan vi sågs första gången.
Och det känns väldigt bra att vi är nere nu när det blir precis 1 år sen! =)

<3
För er som inte vet..Hoşcakal betyder Hejdå
Så ni kan ju tänka er hur mycket den spelades när jag åkte hem då =P

/A

Söndag

Jag brukar mest ligga hemma och försöka att inte göra ett skit på söndagar, för jag hatar söndagar! sista dagen innan jobb lixom. Men jag orkade inte änns det idag =P

Så imorse när mamma väckte mig vid halv 12 så gick jag upp på en gång när jag hörde massa andra röster här nere =P Så då möttes jag av Tessan Robin och Jessica. Dom skulle hem till Inger och Roger och sola och bada. Så jag hakade på hem till dom. =)
Så vi köpte med oss pizza till alla, sen glassade vi vid poolen och solade i den sköna värmen. det var sjukt varmt idag! Men man ska inte klaga, utan bara njuta! Sen kom även Niclas och Therese dit lite senare!
Vi hade lite tävling i vattnet om vem som kunde gå och stå på händer bäst. Therese vann, sen kom jag.  Robin och Niclas var lika dåliga båda två! =D haha!

Väl hemma så satt jossan och Jennifer i soffan. Jag fick en tröja av jossan som hon hade köpt till mig i Amsterdam! Och JÄVLAR så cool den är! =D Ni kan få se en bild senare, jag ÄLSKAR den! Tur att man har en lillasyster som tänker till riktigt ordentligt när hon köper saker! =D haha!!

Jag har fått lite färg idag också! Jag tycker att jag själv ser ganska så blek ut, men sen när man kollar in bikini linjen så ser man att det finns färg kvar! ;) Och mina ben, dom är gudomligt bruna och fina..Oh varför måste jag vara så perfekt?! =)

Nu ska jag ta en dusch, sen är det dax för en sen middag! Vi hörs senare!

/A

Bild-Triss



Lägger bara in bilder på oss eftersom jag inte vet om jag får lägga in på dom andra!

/A

hoho

Då var man redo för att skriva sig ett litet inlägg igen.

Dagen har bara varit bra, vi hann men bussen ocvh allt ;) haha! Det var trevligt inne på djurgården. Först hittade jag och Jennifer värsta läget där i parken. brevid ett gäng killar med bara överkroppar som festa lite. Vi tänte att vi kunde ju slå oss ner brevid dom. Men sen bangade några på det! Men det blev bra ändå där med vattnet precis framför oss! =) Stockholm är himla fint egentligen när man tänker efter och när det är fint väder såklart. Det blev lite solning. även om jag inte tycker att jag fått någon färg! =P

Många bilder är tagna men jag är alldedes för trött för att lägga in dom på datorn idag.(Vem vet jag kanske får ett ryck snart och gör det iaf!) =P Jag och Jennifer avrundade lite tidigare än dom andra. dom hoppade på en färga och fortsatte, men vi tacka för oss. Vi stanna till liten stund vid fontänen vid karlaplan och satt där ett tag och snacka..eller mer pausa från solen =P Sen blev det att dra sig hemmåt. Och eftersom vi fick vänta 20 min i danderyd på bussen så slog vi upp filten och sola lite till! ;D hehe. livet är bra härligt ibland! =)

Sen när vi väl kommit till brottby typ 2,5 timme senare drar vi hem till mig, gör oss lite middag. Sen blir det tv en liten liten stund innan båda somnade och vaknade för 1 timma sen! =P Så frågan r hur bra jag kommer sova inatt! =P menmen..

Nu blev det massa text, men eftersom ni älskar min blogg och har kommit hela vägen ner hit så tyckte ni tydligen det var så pass intressant så ni ville läsa klart! =) Bra jobbat! ;D

Men hoppas ni iaf har haft en bra dag ute i solen! =)

/A

Jag är redan uppe!

Ja, tro det eller ej. gick upp för kanske 10 min sen, så är rätt död. Men iaf. Mamma skulle åka med moster och fler till Eriksö och bada. gud vad man saknar det. Varje sommarlov förut när man var mindre så gick vi alltid upp tidigt när antligen Cina Carina eller pappa hade semester och så åkte man dit och badade varje dag! =) Det var underbart!
Men nu har jag inte varit där på jag vet inte hur länge! Men vem vet, kanske imorgon! =)förhoppningsvis!

Om drygt 1 timme ska vi börja röra oss in mot stan. Jag har ställt in biran och ciderna på kylning så det är klart ;D Sen går vi förbi ICA och köper en sallad innan vi går ner till bussen och möter upp några av dom andra! =) Det bli kalas!  Och idag så är det ju också varmt. Så vi får se vad jag har väl lättklätt på mig;) haha!

Bilder kommer senare, hoppas ni får en bra dag!

/A

Sent .

Då var man hemma. Jag hitta massa fint i täby, eller ja iaf 4 tröjor. sen hittade även jennifer en galet snygg jeans kjol och Cia testade ett par cykelbyxor som var galet snygga dom med. Så dom tycker jag hon ska köpa! =)
Sen när man kom hem till moster, försenade som vi var så bjöds det på en otroligt god smörgåstårta! =) härligt, me like! =)

Egentligen så borde jag sova nu med tanke på att jag ändå ska upp skapligt imorgon för att åka in till djurgården tillsammans med alla på jobbet och överraska en arbetskamrat! =) Jag tror att det kommer bli riktigt kul. Egen picknick korg och sånt ska med. välfigt mysigt, jag är taggad!! Kameran åker mer så bilder kommer upp=)
_____________________________________

I miss you my smal love =) <3
Finns det någon sötare unge eller? Ohh älskade Ibo! =)

/A

Tjena tjena

Då var man uppe och hyffsat pigg. kom ut från duschen för ett tag sen, så ska straxt torka håret sen ska jag knalla iväg till jobbet, ibland är det bra att ha jobbet 1,5 minut från sin ytterdörr ;) haha..

Jag slutar halv 5. har jag lite tur kanske man får gå tidigare;) höhö. Och så har jag fått med mig Cia till Täby! Så det blir dit en snabbis och kolla om klädesplaggen jag hittade på hemsidan finns i butik, ska bli intresant! För dom var galet snygga. Så finns dom inte där lär jag ju typ kasta mig över datorn när jag kommer hem och gå in på ginatricot.com =P haha!

Sen efter det blir det att gå upp och fira min älskade moster OCH mamma! Cina fyller år idag och mamma på måndag, så vi slår ihop och firar dom tillsammans idag! =)


Just nu visar det 26 på baksidan och då är lite av markisen nerdragen, så denna dag verkar också bjuda på kalasväder =)

Nu ska jag torka mitt hår lite, sen är jag reda för att gå till jobbet! Vi hörs senare!
/A

Gammal och nyare bild .

Ungefär från 1995-1996



Och denna från 2008 =P



Frågan är om man ska leta upp dom där kläderna om dom finns kvar, och ta en likadan bild! ;)

/A

R.I.P MJ

Kungen är död =(

/A

Täby .

Jag MÅSTE...då menar jag verkligen MÅSTE till Täby. och helst av allt imorgon. Någon som ska me?? ;D Jag har hittat något som jag älskar. som jag måste införskaffa!! =D

/A

Strand-Triss = Helnöjd

Snygg-Anna och Adem ;D

Jag och Jennifer kör en pose! ;)

Påväg hem =)

/A

Mohahaha



Jag är snart där igen för att värma upp gatan..restaurang efter restaurang!
Det kommer bli kalas, de kan inte bli bättre. Och jag säger bara en sak...
"Jääävlar vad jag ska svina!" ;D

/A

Me like !

Gonatt


/A

Hej .

Nu har jag tagit mig lite tid för att skriva. Jennifer kom hit hem inte långt efter att jag slutade jobba. Sen dök även Cia upp som man inte träffat på länge, så det var trevligt! =)
Vi käkade middag ihop, det fick bli kycklingen mamma gjorde iordning och ris till de, det blev massa gott! =)

Men vid halv 10 så drog Cia hem, och nu kom jag själv precis hem efter att ha följt Jennifer hem. Det är bra med lite frisk luft nu innan man ska sova. Men det är inte okej att det är ganska så kallt ute! =O Galet ju!

Nu ska jag läsa lite bloggar ;) Sen så ska jag nog sova, annars kommer jag vara död imorgon när jag ska upp för jobb! =P
Vi hörs hurrni!

Avslutningsbild;

Här har vi en svettig bild på mig och Jennifer från Juli förra året i Turkiet ;D HAHAHAHHAHAHAHAH!!! Det var precis när fukten hade börjat komma och man kände knappt att man andades! Man skulle kunna säga att det var en rätt jobbig tid;)

/A

Godmorgon .

Sånt här inlägg var det väl ett tag sen jag skrev.?!.iaf såhär tidigt på morgonen..Om man nu kan kalla detta tidigt.! =)
Jag börjar halv 10. så har fått lite sovmorgon, det behövs nu när jag jobbar till 5 idag.

Idag drar mamma iväg, så jag blir helt ensam i huset tills imorgon när hon kommer hem igen. Så Jennifer kommer ner och äter middag tillsammans med mig idag =) Så lite sällskap kommer jag ju ändå ha! Det blir kalas!

Jag gillar att klockan endast är straxt  9.20 och att det står 24 grader på våran termometer! =D Känns bra, hoppas på massa varmt väder idag.! =) Så idag fick det bli kjol leggings och en cool tröja ;) hihi.

Vi hörs senare! Ha en solig och bra dag! =)

Sen benim her şey vardır!

/A

Snart .

Hur mås det där ute?  Jag mår bra förutom att jag är ganska så trött. Så det blir snart sängen.

Idag kom jag på att det endast är 19 dagar kvar tills vi drar iväg. Det känns skönt. Det ska bli skönt att komma bort ett tag.

Här kommer lite bilder från när vi var en dag på stranden i Side!! =)
Jag

Jennifer och Adem


Och Emrah


Det var en av alla trevliga dagar! Nu ska jag tacka för mig och sova!
Vi hörs imorgon. Gonatt!
/A

Tiiisdag .

Guuud så trött jag är. Dagen idag har varit sliten,  våra grannar vill gärna spränga vattenledningen nattetid, så att man inte kan sova!! Gah! Men det känns som en liten lättnad nu när dagen är över... Det känns bra! Och sen får man väl tacka för det OTROLIGT fina vädret vi fick idag! =D Underbart! Hoppas nu att det håller i sig resten av sommaren! =)

Juste nu sitter jag och väntar på middagen. Det är mormor som lagat maten, jag älskar mormors mat! :D Hon är bäst!

Sen efter ska jag ringa Jennifer så ska vi ut på en promenad! Det blir kalas! =)
Vi hörs senare!
/A

hmm ..

Det känns väl lite bättre, men är inte alls okej. Jättesnällt av både M och L att höra av sig efter jobbet och höra hur jag mådde. Det uppskattades väldigt mycket! Tackar!

Nu har jag även fått prata och tillbringat kvällen tillsammans med den Bästa. Och det känns bra! <3

Mormor kom idag, det är trevligt. Det uppskattas alltid!

Nu ska jag snart sova, så jag överlever morgondagen också! Usch!

/A

Jobbigt!

Jäkligt jobbig dag. jag längtar inte tills imorgon. och sen får vi se om jag överlever onsdagen!
- Jag får nog ta och tänka om lite.. Mitt beslut kom nog lite för hastigt!

Fuck this world!

/A

Snart måndag .

Dagen har varit bra. Det var trevligt att familjen Svensson kom hit på en kvällsfika. =)

Jag känner att lite av ångesten börjar komma. klockan ringer lixom om några timmar. inte kul. Men vafan det är bara att kämpa på, det är ju bara 1,5 vecka kvar! =) Känns gudomligt skönt!!

Igår när jag skulle vara lite snäll och hämta pappas plånbok han hade glömt i bilen så var jag så himla klumpig så jag ramlade rakt ner på asfalten..och det gjorde förbaskat ont!! =P hahah...satan alltså.. Och det gör fortfarande riktigt ont i mitt knä.. jag kan inte ställa mig upp normalt utan att det känns som hela knät ska vika sig.. =P Men elitidrottare som jag är så går det väl över snart hoppas jag! ;D

Jag ska faktiskt ganska så snart sova, för jag är trött.

För att göra inlägget lite roligare så slänger jag in en bild på mig när jag var 2,5år gammal! =)
Jag var gaaaalet söt när jag var liten! Visst var jag!?!

/A

Söndag

Ja då var det söndag. och jag är pigg o glad. Efter att pappa kom in vid ung halv 12 och väckte mig så gick jag upp, åt lite frukost, sen gick jag ut och spelade fotboll på ängen tillsammans med Jossan. Och pappa kom inte långt efter det. Så nu har man fått lite träning för idag också! Känns bra.

Om ett tag så kommer familjen Svensson ner hit på fika. Det blir trevligt! Så ska snart hoppa in i duschen så jag inte skrämmer iväg folket;) haha! Kan ni tänka er vad det stora ämnet kommer vara under fikan? ;) haha! 21 dagar kvar laaan!
Men kommer väl handla lite om Holland också eftersom Pappa och Jossan drar dit imorgon! =)

Men Snart så är vi på banan igen ;)

Carina och Svesse!

Jag och Jennifer

Och denna gång är även Majsan med på resan! ;D


Vi kommer att ha det så jävla kul!! Jag tror inte ni förstår hur taggade vi alla är!!! GAAAAHHH!!
/A

Kolla vad jag hitta ;)

Haha vad ska man säga?!
En av alla trevliga kvällar vi hade!!
- Hur pigg som helst! ;)

/A

Sitter och lyssnar.

Igår när jag satt och pratade med min man på msn så fick jag även se älskade lilla Ido. Han är ju gudomligt söt. Så dom skickade lite röstklipp när både Ibo och Nusse sitter och pratar. Så sitter och lyssnar på dom nu! =) Riktigt kul att ha. och härligt att lyssna på! Att bara få höra deras röster! =) Det värmer väldigt mycket! =) <3
 Mina två prinsar!

/A

Seriös som alltid ;)

Min man ville ta en bild på oss tillsammans..Och jag är lika seriös som vanligt! ;)
Tur att mormor-krullet är med mig iaf! ;)
Ni ser ju vad snygga vi båda är. Kan ni tänka er hur perfekta våra kära barn kommer vara? =)

/A

Lördag

Ni alla kan väl hålla med om att det känns underbart att det är lördag idag?! Det är sjukt underbart! Jag älskar när det är långhelgar! ;) hehe. Lat? Nee, jag trivs bara inte på mitt jobb. Jupps så är det!

En lite kul grej som hände idag. Han som jag hade pratat med om jobb i Turkiet kontaktade mig idag. Jag hade ju pratat lite med honom för ett tag sen, men valde att inte haka på. Men idag hörde han av sig. Och som det ser ut nu så ska vi träffas nästa vecka och prata lite. Det känns rätt bra! För jag pallar inte vara kvar i Sverige längre!

En bild på mig och lillsyrran från igår! <3

/A

Hoho

Sådär, nu är man på banan igen. Gårdagen måste jag säga slutade väldigt trevligt. I början på kvällen måste jag nog säga var väldigt seg. Men sen blev allt bra! =) Trevligt folk och mycket skratt. Kvällen började med sill lunch här hemma med lite folk. Sedan gick jag över lite och kollade på andra sidan gatan, men det var inte speciellt lockande så jag gick tillbaka hit. Det slutade med att alla kom hem hit efter ett tag. (som vanligt, som varje midsommar) =P haha. Och då blev det brännboll. Tyvärr vann inte mitt lag. men vafan ;) jag var glad ändå. Orkar inte skriva så mycket, så visar midsommar i bilder ist! =)




Jaa det var iaf lite bilder från gårdagen.
Sen som avslutningsbild kommer en på mig och Niclas.
"Guds gåva till kvinnorna" som han säger att han är! ;D

 /A

Anna <3 Mamma Mu´s Kråka .

Jag har inte kommit så långt, för min man kom in på msn. och då är det svårt att slita sig! =)

Jag tänkte kasta en bild på min heta kärlek. Kråkan i Mamma Mu. Vi har hittat varandra och nu bestämt att det blir vi!
Kråkan BeValla!

/A

Glad midsommar .

Sitter här och har precis duschat, gick direkt från sängen till duschen och det känns som jag sitter här och skriver med 1 öga öppet. jag vaknade garanterat inte till ordentligt. Men vad gör man inte för sina läsare ;) haha!

När jag gick ner såg jag att mamma hade gjort jättefint här hemma och dukat upp så fint osv. Ni får se senare för kameran är med mig idag.

Så nu tänkte jag göra henne lite sällskap med frukost/lunch =) vi hörs senare. Hoppas ni får en glad midsommar. Och super er riktigt fulla, för det är vad denna överskattade dag går ut på va?! (höhö)

/A

Dax för sängen .

Jag är sliten . Så det blir till att sova .

over and out!

/A

Torsdag .

Sådärja. Då var man redo för helgen. Dagen har varit bra, vi firade midsommarafton med barnen, dukade upp långbord ute och åt tillsammans allihop! Mycket trevligt! Sedan även mycket dans runt midsommarstången! Alla barn var så duktiga så =)
Sen att det finns en person som man skulle vilja sticka kniven i är en annan sak!

Jag har gaalet ont i min svank, så jag tänkte bara ta det lugnt idag. slappo slappo!
____________________________

Måste tacka ett speciellt barn och hennes föräldrar för den fina chokladen vi fick som lite avslutning. Den familjen kommer man verkligen att sakna!  =) Tack så mycket!
____________________________

Nej nu ska jag typ hitta på en middag..till mig själv..jag är själv hemma..lycka!
Vi hörs senare mina fans!

/A

Palla !

Kom nyss hem från att varit iväg i bällstaberg och kollat när Moif spela match. Dom vann med 1-0. härligt!

Imorgon är sista dagen att jobba för denna vecka! SKÖNT!
__________________________

Gaahhh jag pallar inte längre alltså. Jag tänker inte vänta!

/A

Orken är slut .

Jag känner att en bild på Snygg-Anna behövs som sista inlägg idag.
För min ork är slut.
Så denna bild får avsluta inlägget. Nu säger jag gonatt.
Startar 9.30 imorgon = Skööönt!

Sweet dreams <3


/A

Jag och Mikaela.

Jag ägnade faktiskt lite tankar åt min kära vän Mikaela igår. Det kändes som det var
år och dar sen som vi sågs. väldigt synd tycker jag. Vet inte varför det blir så egentligen.
Båda är upptagna på egna håll hela tiden typ. Och sen måste väl jag erkänna att jag inte
är den bästa på att höra av mig. Måste ändra på det!

Det är faktiskt lite roligt när man sitter och tänker tillbaka på allt vi gjort tillsammans. Man skulle kunna
tro att jag var inneboende hos henne när jag var mindre, det var i en period som vi var med varandra
heeela tiden, då menar jag verkligen hela tiden. Jag typ bodde där. =P Undra om egentligen Sussie
och Ola tyckte det var okej =P haha.
Jag tror det var typ 8 nätter irad som jag sov där som max utan att vara hemma, pappa kom förbi och lämna kläder;)
 Jag minns när jag kom hem till henne bland dom första gångerna i mitt liv och fick se deras loft,
jag tyckte det var jätte coolt att man kunde sova där uppe.. haha, lite kul att tänka på nu såhär efter! ;)
Och hur vi skulle tälta typ hela tiden där i en period också och vi gick ALLTID till Ica innan för att köpa
choklad som vi kunde ha över natten. Vi har båda varit heeelt galna i choklad. helt sjukt! =P

Jag kan tyvärr inte skriva alla minnen här. för då kommer ni få läsa länge! =P
Vi får helt enkelt ses snart och skaffa mer minnen ihop! Vi får ta oss tid!

<3


/A

JAG ÄR BRA ROLIG IBLAND!

HAHAHA.

En av helgens skämt!
- Ja, det var jäkligt roligt! =D

Och det värsta är..är att jag fortfarande skrattar åt den när jag ser den!! ;D



/A

Äntligen .

Det var väldigt länge sen jag kände "Äntligen får jag gå hem från jobbet!" Denna dag har varit helt sjukt.. 12 av 14 ungar var där. och ALLA skrek imorse. Jag trodde denna dagen skulle bli mer än kalas, solen lös och vi bestämde att vi skulle ut på utflykt. Det var bra på utflykten, men sen..Fyfan, Jobbigaste dagen sen jag började i Oktober. Idag sattes mitt tålamod på en stor test. och jag kan säga såhär.. Dom ska vara glada att jag har ett jävla bra tålamod!! slut om de.

Tanken när jag kom hem var att försöka sova lite, nej nej..jag åkte på gräsklippningen..och nu ska jag stryka. Yeah.... =|

Vi hörs!

/A

Gokväll folket

Jag är galet trött. Så jag tänkte gå och sova. för annars så kommer jag vara heldöd imorgon när min klocka ringer 06.30 för att jag ska gå upp. bläää.. give me some sovmorgon lixom ..
_____________________________

En härlig kväll hemma hos familjen med grillning och mys!!=)

Seni özlüyorum! <3


Vi hörs imorgon!

/A

SOL SOL SOL

- SOLEN LYSER!!
Kände att jag var tvungen att säga det! Welcome back baby! =D

____________________

Som ni märker så är jag GANSKA rastlös. Musiken spelas på högsta, coola människor på msn skriver. Men inte är man nöjd. typiskt! Men sen så är jag faktiskt ganska sugen på att sitta och skriva också. Så jag gör det. Det är ju faktiskt bara kul med uppdateringar. =)
____________________

Jag insåg nyss att alla nya bilder jag hade tagit med min digitalkamera hade jag glömt att lägga in.. Jag är smart som kollar det innan jag raderade allt från kameran. BRA jobbat! FAN vad arg jag är just nu..
Får slänga in en snygg bild på mig som lite tröst för mig själv!


Och nu har soljäveln gått i moln också!!
Aja. 27 dagar kvar till värmen, 27 dagar kvar till paradiset !

/A

Ang jobb.

Jag fick för ett tag sen ett sms om att en person ska prata med sin chef om jobb till mig. Jag hoppas på ett bra resultat!

Hur många kunder skulle inte jag dra in med mitt utseende lixom? Gaaalet snygg ;)

/A

Måndag

Då var man hemma från jobbet. Och jag kom hem till ett tomt hus. Det är härligt! Det är nog ett av det skönaste som finns. Bara få komma hem efter en dag med 14 barn och sen är det helt knäpptyst. Me like very much! ;D

Så nu sitter jag och lyssnar på musik. jag kan lyssna hur högt jag vill, och på exakt vilken musik jag vill och hur många gåner om och om igen med samma låt utan att någon klagar;D.. Det är också skönt! :D haha. Nu kanske ni ser varför min syster tror att jag alltid kommer att bo själv?! haha ;) Men vem vill inte ha lugn och ro efter en heldag lixom? Mmm tänkte väl de! ;)

Vi hörs! Nu ska jag plugga lite medans det väl är lugnt här hemma!

/A

Rubrik

Jag satt med Jossan och mamma och kollade filmen på 5an. Jag vet inte om jag tyckte den var bra eller bara hemsk. Tänk att det säkert finns tjejer som hon Maggie och blir utsatta för sådan mobbning i verkligheten. Det får mig att må illa och bara vilja spy på dom mobbarna! hur hemsk kan egentligen en människa vara?
Jaa jaa, jag blir bara arg av tanken, så vi lämnar det! =P
______________________________________________________________________

Idag har jag en sån där dag som jag bara saknar min man. En sån där dag när man önskar att man vara mijadär eller något och bara kunde ta privatplanet bara för att åka och träffa honom. Även om det bara var för 5 minuter så skulle jag åka. Det är ingen rolig känsla när man saknar en person så otroligt mycket och inte kan träffas!

Jag har tänkt på en sak...Det är säkert många som läser min och även Jennifers blogg som skrattar åt oss för att vi vägrar ge upp Turkiet och våra män. Dom sitter och tänker på hur dumma vi måste vara som tror att detta kommer funka. Men det värsta av allt, det är dom som lyssna och säger "fan va kul för er!"Och sen får man höra något helt annat om vad vissa personer sagt på omvägar!

Men det som är mest kul. Det är att vi har fått uppleva så jäkla mycket som inte ni kommer vara i närheten av att få uppleva! Hur vi fått se en helt annan värld! Jag ångrar inte en sekund att jag tackade ja när Fam.Svensson frågade om jag ville följa med!! Jag älskar Turkiet, och kommer ALDRIG sluta åka dit. Och det svider nog i mångas ögon att vi har det så jävla bra!! Och att jag har min andra familj där, och det ger mig ännu en bra anledning till att åka! =)

mın biriyatekırıyı <3



/A

En tanke <3

Sen måste jag faktiskt skänka en tanke åt min älskling som är jättesjuk och bara ligger hemma. Får hoppas att han friskar på sig. Tyvärr kan jag ju icke vara där och ta hand om honom. Så han får extra mycket kärlek nästa gång jag kommer ist! =)

My love <3

/A

En trevlig helg?

Gårdagen var bra. En stund efter att jag kom upp till Tessan och Robin så åkte vi vidare till bunkern och tog lite öl. Det var prat om MG efter, men det var inget jag var sugen på, så jag hade sagt att jag drar hem om det blir att åka dit senare. Men lättövertalad som jag är så följde jag med, dock ändrades planerna innan rondellen i Vallentuna, så vi svängde av och kvällen slutade på Tegel.
Var ett bra tag sen jag var där. så det var trevligt, och där befann sig även mina pysslingar Anna och Adde. Det var kul för har inte träffat Adde på ett tag, men jag tror inte jag träffat Anna på år och dar. Så det var riktigt kul! =)

Och idag har jag väl inte gjort speciellt mycket. Vi har firat pappa lite i efterhand. och eftersom det är svensk sommar ute så har jag tillbringat denna dag inomhus! När ska solen komma? Det har regnat konstant sen i fredags eftermiddag. Det är sjukt!

Nu ska jag nog vara lite social och gå ner och kolla film. Vi hörs!

/A

En knackig uppdatering!

Hmm, ja det är inte min starka sida verkar det som just nu;) Men idag orkade jag inte vara sitta och ruttna. Så jag drog på mig kläderna snabbt efter jag fått i mig frukosten och så följde jag med mig Pappa och Jossan och kollade på hennes Match. Den slutade i seger 3-2 =) Sen när matchen var slut åkte vi direkt upp till IP och kolla på Robins match, som även den slutade med seger, 5-1 Grattis! =) så det är bra!

Men jag har faktiskt lämnat tillbaka filmen I TID som jag och Jennifer hyrde igår;) haha bra va?! ;D

Nej nu ringde Tessan och Robin och ville att jag skulle komma upp och dricka lite öl och vara social. Så jag ska göra mig iordning lite och sen knallar jag upp dit! =) Det blir nog bra!

Vi hörs imorgon eller inatt kanske;)

peace bitches!

/A

Natten

Kom hem för ett tag sen, som vanligt följer jag ju alltid James hem efter en kväll hos mig. Det var mysig!t vi hyrde filmen "I taket lyser stjärnorna". Och den gillade jag verkligen, har läst boken men tycker filmen var bättre! Så kan det va!

Och detta blir inte så långt inlägg, för jag är ganska så trött. så tänkte lägga mig och sova nu så jag är hyffsad pigg imorgon och inte sover bort hela dagen! Såå, vi hörs imorgon!

Idag säger vi gonatt med en familjebild! =)


/A

Tjena tjena .

Nu är jag hemma. Dagen har varit bra. lite trött men bara bra annars!=) Slutade vid halv 4 idag. så när jag kom hem var jag ju tvungen att kolla lite tv. Men satt faktiskt på kaffe, för jag hade ingen lust att somna. Så efter middagen, vi åt kyckling ;D haha, åt det till lunch också, min dag kan inte bli bättre! ;) haha.. nej men efter maten iaf så kom Jemps ner. Sen har vi varit ute på promenad hela kvällen! Härligt!=)

Men nu är jag iaf hemma och ligger i sängen. Börjar inte förns 10.45 imorgon,så då blir det sovmorgon! härligt! Men det kommer ändå bli en bra dag känner jag!! ;) haha!!

Aşkim <3

Får be om ursäkt för kvaliten, men det är taget med min mobil! =)

/A

Gäääsp .

Jag vaknade för inte speciellt länge sen. varit ganska seg idag tycker jag, sen har jag en konstig känsla i hela magen så jag typ vill spy. men jag har inte tid för att vara sjuk. så jag sover ist! Men lite nytta har jag fått gjort iaf. Jag har ju jobbat! ;) haha, nerå. men när jag kom hem vid 5 och satte mig i soffan så kände jag att jag kommer somna när som helst. så jag gick upp, bytte om och gick bort och gymade 1 timme! Det kändes bra! Jag är duktig! =)

Och nu när jag kom upp och tänkte lägga mig och sova så satt Jossan i mitt rum, och Nusse hade frågat efter mig så hon gav snällt datorn så jag fick prata med min man ett litet tag! Det känns bra! =) <3

Jag tycker lite synd om Jennifer som börja kvart i 9 imorse, och direkt när hon slutade åkte hon och jobba på bergtorpskolan med deras bal. och lär inte vara hemma förns sent, och så ska hon upp tidigt imorgon! Stackarn, men vafan gör man inte för pengar? ;) haha!! Det är bara att kämpa! ;)

 Nu ska jag vara social, vi höres!

/A

Galet taggad! ;)

Hahha, dåligt taggad jag är inför resan..tror ni att ni kommer få läsa om så mycket annat nu när det är så nära? ;) tror inte det!! haha!

Jag är t.om så taggad att jag dansar runt här i vardagsrummet till "Hey sexi lady" ;D jag är farligare än någonsin på dansgolvet.. och det kommer vara gropar i golvet på T-Q i Juli ;) Haha!! YEEEAHH!!

Ni kan ju tänka er själva.. jag och jennifer glider in..hur snygga som helst.. vi börjar med att knäcka några Effes ;) sen närmar vi oss dansgolvet och det lär ju vara ganska mycket folk i juli.. så vi dansar oss igenom folkmassan mot stripstångerna...och där är vi som hemma. Det är lixom en självklarhet som bara händer! SKAKA SKAKA SKAKA BABY!!! SKRIIIIK LITE...SKAKA SKAKA SKAKA!!! Hahah... Alla andra turister kommer släpa hakan i asfalten 1 vecka efter ha sätt oss showa loss... vi är gryma! Jag älskar det! yeah!!!

Turisterna kommer ungefär se ut såhär... och ni kan ju tänka er vad alla kommer snacka när dom åker där ifrån.."Vilka snygga brudar..ni skulle ha sätt!!" osv ;)

/A

Yeeejjj..

Såg nyss att några räkningar hade kommit, delvis min..Jag har 1 räkning varje månad på 218kr för internet..känns i plånboken! ;) haha skojja:D Nej jag hatar utgifter, så varför skaffa sig några?! ;) höhö.

Sen så fick jag även reda på att jag och Jennifer blir kvar 2 veckor i Turkiet ist för 1v som var planerat! =P Det känns också bra!! inte bara bra, utan det känns JÄVLIGT BRA!! =) Mamma Carina är underbar som fixar och donar åt oss! =D

2 JÄVLA VECKOR TILL, FATTAR NI? JAG VET INTE OM NI FÖRSTOD FÖRSTA GÅNGEN, FÖR JAG ÄR FORTFARANDE LITE CHOCKAD ÖVER HUR JÄVLA BRA OCH VILKEN TUR VI EGENTLIGEN HAR!!!!! =D <3


För att jag ska fatta att vi verkligen är påväg så måste jag nog lyssna lite på våran låt
No Mercy - Where do you go  =D

En bild på när vi GRANSH var påväg till The Queen en kväll ;) haha!!

/A

Tisdag.

Idag så hade vi då basdag, så ungarna var lediga. men själv var man på plats halv 9.  Måste ändå säga att dagen gick fortare än jag trodde. Man var lite seg där på morgonen innan vi tog en liten minipaus för lite kaffe + skorpor och en frukt. Men efter de så vaknade man till =) 
Så eftersom jag började 1 timma senare än jag borde imorse, fick jag vara kvar 1 timme extra, men eftersom tiden gick så snabbt så är det okej! ;) haha! + så slapp jag vara med på APT´t som började halv 5.. Det kändes bra. annars hade jag inte varit hemma innan halv 7-7 som tidigast.

Familjen är borta på en studentmottagning hos ett gammalt dagbarn till mamma. Grattis till honom! =) så jag är själv hemma, vilket jag tycker är underbart skönt!! ;D haha! snacka om ensamvarg ;)

/A

En tanke.



Jag har tänkt lite angående att flytta hemifrån. Det känns som typ alla gör det. Alltså det är väl en dröm alla ungdomar har, ju tidigare ju coolare;D Men jag chillar fortfarande, jag är inte stressad, även om jag ibland skulle vilja ha eget mer än någonsin. Det är ju inte speciellt många som flyttar helt ensamma, alltså antagligen är det tillsammans med killen/tjejen eller kompis..

Men ska jag vara ärlig, jag tror aldrig att  jag skulle palla att bo tillsammans med en tjejkompis. Något säger mig att det skulle vara bättre med killen eller en killkompis. Men det är min åsikt. Så, antagligen killen, eller en killkompis. Jag vet ej vad det beror på. jag känner bara nu när jag skriver vad irriterad jag skulle bli.. 2 tjejer lixom... nee, jag har alltid kommit bättre överens med killar. Sen har jag ju 2 systrar..det säger ganska mycket! ;)

Men jag behöver inte oroa mig än, för när jag väl flyttar, då blir det till Turkiet till min man! :)
/A

Perfect !

Jag ska "jobba" imorgon. Dom ringde för ett tag sen och sa det, men jag börjar halv 9 ist halv 8. ;) så jag klagar väl inte allt för mycket! =P lite extra sovmorgon, det behöver jag! =P + Så har jag träningsvärk..mina ben viker sig sakta men säkert;) haha, det är sjukt! =P Jag skulle vilja gå iväg och träna ett tag, men jag har en konstig spykänsla, så bangar idag!

____________________________________________________________________________

Men vi avslutar nu detta inlägg med en bild på min älskling! <3
Han är grym!


/A

hey sexy lady !

Denna låt fick jag höra väldigt mycket sist jag var i turkiet, och jag gillar den! ;)
Man skulle kunna tro att dom sjunger om mig! ;) Haha!


/A

Måndag .

Nu är jag hemma från en fruktansvärt seg dag. känns som tiden har gått baklänges. inte okej! Men äntligen är den över. Hmm.. det lät väldigt dåligt.."äntligen är den över" så sa jag inte om mitt jobb förut.. hmm..

Idag ringde jag ett väldigt speciellt samtal som jag var fruktansvärt närvös inför. Men personen i fråga svarade inte tyvärr! Så jag ska försöka senare eller imorgon.. Så hoppas på ett svar då! jag hoppas på ett positivt svar! =) Jag är taggad!

Och imorgon vet jag inte änns om jag jobbar. Det är Basdag så alla barn är lediga för att personalen ska prata om hur det kommer bli med alla avdelningarna och sånt. Men eftersom jag slutar nu den sista juni så frågade jag om jag skulle vara med på det eller om jag blev ledig som barnen. Men det visste hon inte så hon skulle kolla upp det.. och hon har inte hört av sig. Och varför ska jag ringa och fråga för? Det är hennes ansvar! Så vi får väl se om hon ringer!

Nu ska jag tillbringa lite tid åt att läsa bloggar! ;) hehe! Vi höres!

/A

Smile your fucking ...

Jag ÄR snygg! Tur det.. ni skulle se insidan!


/A

Lite bilder.




Det var lite bilder från igår ! =)

/A

Jag lever.

Man skulle väl inte kunna tro det, men jag är i livet! Jag mår iaf bättre nu.

gårdagen var bra! Vi började vid 3 tiden att gå upp till Cina och Mulle för att ta en för drink innan vi skulle gå hem till fam.Wallberg, vi skulle ju fira Vickis som blev 20 år nu i veckan som var!
Hon hade en sjukt fin klänning på sig, där blev man lite avensjuk! ;) hehe.. Maten var kalas god också! =) Alla var laddade lite för Sverige matchen, för den fick vi se där. tyvärr blev det ju dock förlust.
Det kändes som jag skulle somna vilken sekund som helst. Så jag ville komma igång och hitta på något, inte bara sitta! Så jag följde med ungdomarna hem till Westbergs. Men var ej där länge utan vi drog hem till T och R och spelade lite gitarr hero. Sen var det prat om MG hela kvällen, men jag kände mig inte allt för sugen.
Men det slutade där iaf. Det var helt okej, galet mycket dans! =D Och med tanke på att jag nog inte varit ute på krogen på snart jag vet inte hur länge! Minns faktiskt inte änns VART jag var sist jag var ute..Det är illa! ;)
Men tycker det inte är lika kul längre så! Jag festar bara i Turkiet! ;) haha!

Så vid 8a tiden gled jag in här hemma, (då hade jag sovigt några timmar hos T och R!) =P Sen vid 11 tiden kom Cina förbi så då vaknade jag till men somnade sedan om när alla drog här hemifrån och så har jag sovigt fram till ungefär 1 timme sen.. Och känner mig ganska okej i huvudet. det börjar bli bättre!

Lite senare kommer bilder upp. för det går segt nu! =P

/A

Heej!

Nu var det ett tag sen en uppdatering kom, men det beror på att min dator har bott i Gurraberra (Gustavsberg) i 2 dagar nu för lite kontroll hos Mias begåvade son! ;) haha! Tack för hjälpen Alex! =)
Men nu är den på hemmaplan igen!

Denna vecka har jag kännt har gått väldigt segt, vet ej varför. det är väl bara så efter allt man får reda på! Menmen. MEN en grej som är väldigt fantastisk är ju att vi har bokat in en ny resa! =D  Den 11 Juli drar vi.. Jag, mamma och fam.Svensson! Det kommer bli lagom GLASSIGT!! =D Och jag får träffa min man igen! Sen får vi hur den semestern slutar! Jag smider planer! ;) haha!!

Jag fick reda på att resan var bokad nu på eftermiddagen, och efter de gick allting lite lättare! haha..undra varför;) Som ni säkert märker, så kommer jag och Jennifer aldrig ge upp Turkiet! Mmm så är det!! Och pluggandet går bara bra, jag pluggar varje kväll..Men guud så svårt det är. men kul också! =D

Nu ska jag dricka lite kaffe och njuta av tanken att vi snart åker tillbaka! ;) <3

Vi höres gott folk! ;D

/A

Yeah!

Idag när jag kom hem från jobbet och kollade i brevlådan så såg jag ett stort paket! Och det visades vara min bok jag hade beställt.. Turkiska/Svenska lexion, jag har redan kollat igenom boken, men gud så svårt det är! =P Lite kan jag ju, typ det enklaste, men det är mycket och lära! =P Men det ska bara bli kul! =) jag SKA lära mig! =)

En bild för att visa hur snygg jag var idag! ;D

/A

Jag är bra sugen!

JAAAAG ÄR TAGGAD! Inte för att jag vet om jag kommer genomföra det, men jag har hittat jobb i turkiet.. Alltså man måste ju söka. Ett är hotell i Side, det andra är på en klubb i Alanya! =D Dååligt taggad jag är! haha, Och engelskan är ju med mig, den har jag inte problem med! Jag har blivigt GRYM på engelska!!!

Och jag har ju inget jobb nu efter den sista juni.., Hallå där turkiet, är jag påväg eller? ;) Och as sköna tider var det också! =D tro mig..JAG ÄR TAGGAD!!! =D

Jag måste få tag på Jennifer, och det är NU! :D

/A

En förändring?!

Här i bloggen hade inte suttit fel alls!  Tröttnat väldigt mycket på min design. Vore roligare med lite ljusare färger. Har ingen aning om hur jag vill ha det, bara den förändras lite! =P hehe. Så jag har en tanke på att kanske Jasmine vill hjälpa mig.. Så Jasmine, om du läser detta nu och tänker OH NEJ!! Då tycker jag du ska ändra din inställning! ;) Ställ upp nu! ;D haha!!

/A

1 Juni

Ja då var det första dagen i Juni och det är sjukt varmt ute! =D Vad glad man blir! Dock var våran kockerska sjuk idag och jag fick stå i köket och göra mat och diska mm hela dagen. Men det var kul, jag gillar att testa på lite nya grejer. Rutiner är tråkigt! =P
Men nu är dagen avklarad. Och jag har ett projekt på G. som börjar idag. Tänker dock ej säga vad det är. Det får ni reda på ung i slutet av denna månad! =) Så håll ut! ;) hihi..

Jag kör en bild-avslutning på en MÅSTE-bild jag och Jennifer har i Turkiet. VARJE gång har vi fotat oss tillsammans med denna Ros-killen =D Hahah!

/A
RSS 2.0