ahhhhh <3



/A

Söndag

Gud vilket fint vänder det är ute, helt galet. Jag gick upp runt 12 imorse och käka lite frukost, sen gick jag ut på baksidan och la mig och sola. Men då fick jag ett sms att Cia som hörde om jag ville haka på och bada och sola. Självklart! =) Så vi svängde in på Ica och köpte vindruvor och jordgubbar, sen drog vi bort till berga och glassa oss.. GALET kallt det var i vattnet, men jag bada iaf! =P Årets första dopp(I Sverige) sen 31 Maj! =P haha..
Där träffade vi även på Jemps och Mickis, men dom skulle dra när vi kom! Men det gjorde ju inget! =P

Så nu är jag hemma igen, ska snart hoppa in i duschen. Sen MÅSTE jag smörja in mig, så min härliga bränna inte försvinner! ;) hihi..

/A

Jag är duktig =)

Nu har Cina hjälp mig att söka så jag kan betala min räkningar vid internetbank..Det var väl på tiden ;) hehe.

Så nu har jag varit så duktig så. Betalt alla mina räkningar och sedan även beställt en bok. Inte vilken bok som helst.. Nej nej.. En så jag kan plugga turkiska med =) Kommer bli kalas. Jag har verkligen gått in för detta.. Om det skulle vara så att det tar slut eller vad som än händer med Nusse. Så kommer jag ändå fortsätta åka till Turkiet och det är bara roligt att lära sig ett nytt språk! =) och eftersom jag inte kommer ge upp turkiet, så är det ju kalas att kunna turkiska!! ;)

Fick nyss ett sms av Gamen om vi skulle ses. Självklart, hon fick som svar. Aa visst, vill du komma ner? Jag är ensam.. jag kan bjuda på turkiskt te och glass! ;) hehe..Och det går inte att motstå.. hon går om 10 min ;)  Det blir mys! =)

Så ska förbereda te´t nu så det är klart tills hon kommer! =) Ni kan väl gissa vad vi kommer prata om?! ;)

Två heta kex påväg ut sista kvällen i paradiset! <3

/A

Bilder från paradiset .

Klicka för att se större!





Detta är vad ni får se av över 950 st bilder! ;)

/A

300509

Lördag idag då. Planerna ligger lågt, fortfarande ont i huvudet. Skulle åkt till Vallentuna och mött upp Helen igentligen. Men mitt huvud vägrar att ge sig! Inte bra! Så vi får se. Kanske tar jag en ensamdag?! Vi får se. Robin har match som börjar uppe vid IP vid 3 tiden, kanske går dit och sätter mig och bara glor och njuter av solen?!  Det vore inte dumt!

Jag tänkte att ni skulle få se lite bilder från Turkiet eftersom ni tjatar så! ;) haha!
Men tar det i nästa inlägg. så kom tillbaka snart, för då är det lite bildvisning! =)

/A

För att jag har minnen med denna låt!



/A

Sjuk

Jag mår inte bra. inte för 5 öre. kunde inte somna förns kl 4 inatt..och då hade jag inte sovigt på ung 24 timmar..Sen har jag inte kunnat äta ordentligt på några dagar, bara känns som det vänder sig i magen när jag ser mat.. Och imorse höll jag på att spy när jag gick upp, så jag hörde av mig till jobbet och sa att jag blir hemma!
Så dagen har jag endast ägnat åt att kolla på film. På den där hemsidan som Ali visade mig.
_________

Jag vill bara åka tillbaka. Satt och kollade på resor igår. Kan det inte bara bli Juli nu? snabbt! Så jag får åka iväg igen! Och slippa allt. Jag och Jennifer pratar om att man kanske bara ska ta en enkel. Men det beror ju helt på med jobb och allt sånt. Våran anställning går ju ut sista Juni. Så efter det är jag fri om man nu kan säga så. Igentligen kanske man ska ha ångest och börja leta efter ett nytt jobb. Men min hjärna och jag sammarbetar inte just nu.

Jag saknar familjen otroligt mycket. Min andra halva som finns där! Konstigt hur vissa personer kan fastna och betyda så mycket på så kort tid igentligen! Samma dag som jag åkte tillbaka till Side så satt jag och Fatma och kollade på deras familjebilder. Det var riktigt kul att se..Och när vi kollat klart så tog hon även det fotot som Nusse har på mig och la det bland familjebilderna. Det kändes bra. Väldigt bra på något vis! Det känns bra att kalla dom min andra halva!
Den här bilden är det dom har på mig bland familjebilderna.


Jag vill inte lägga ut några bilder än på familjen. Eftersom jag inte vet om dom vill det. Men så fort jag vet svaret så kommer ni märka det! =P

Han är GALET snygg, och det vet jag att NI också tycker ;) <3

/A

Vad som än hänt/händer...

SÅ ÄR JAG ALLTID LYCKLIGARE DÄR!



/A

A drop in the ocean .

Fan vad mycket minnen denna låt ger mig.
Ohh vilken ångest ...


/A

Fortfarande kvar!

Just nu trodde jag igentligen att jag skulle vara hemma i Sverige igen. och jobba.. Men icke, det blev massa strul sa vi ar fortfarande kvar i Turkiet men gor allt vi kan for att forsoka ta oss hem sa snabbt som mojligt!!! 


/A

Tja .

Laget da? jo men tackar som fragar. Med mig ar det bara bra. kanns som jag nastan sitter lite val mkt vid datorn, men det ar ju som sagt bara pa kvallarna nar solen har gatt ner :)

Vi har precis atit middag. jag gjorde min kyckling haha.. det blev inte lika gott som den i Sverige eftersom det inte finns grillolja eller sotsur sas har.. Sa det fick bli en mixad sas. Men dom gillade det. Sa jag sa det, nasta gang jag kommer sa tar jag med orginal grejerna! hehe..

Nu ska jag fortsatta kolla pa en sjukt bra film som Ali visade mig igar. vi hores!

/A

Hej igen =)

Jag tankte val mest bara skriva nagon rad och beratta hur bra jag igentligen har det. haha, nera!

Sitter nu hemma hos Nusses syrra och man. han har precis haft lite ledigt. han har ledigt 3 timmar om dagen. jag kan inte pasta att jag gillar hans tider. 11.00-02.00 med 3 timmar ledigt pa dagen. Men sant ar livet har. haha. Han tjanar tydligen stora pengar. sa det ar bra for honom, aven om han sager varje dag hur mycket han hatar turkiet-livet. haha! sotnosen!

Jag har fatt en jattefin ring och ett jattefint halsband i silver, de ar grymt snyggt! me like very much! <3

Jag har det valdigt knackigt med pengar pa mobilen. darfor har jag inte svarat pa era sms ni som har skickat. Men jag har det bara bra, sa nu vet ni de. hehe

Idag har jag varit pa stranden hela dagen med Ali(Nusses syrras man) det ar 33 grader varmt. riktigt skont. xD och jag har borjat bli riktigt brun, vad jag tycker iaf.haha. dom sager att jag ser ut som en akta turk nu, haha! Och det ar faktiskt ganska bra. for nar man handlar har i turkiet sa ar det ju skillnad mellan turkarnas pris pa saker an va turisterna har, dom far det ju billigare. och eftersom jag kan prata lite nu, och sen att jag ser ut som en turk, sa far jag det billigare, det ar kalas XD hahaha!

Det blev visst lite langre inlagg an vad jag hade tankt mig. Men nu vet ni lite mer iaf =)
Och vi avrundar har. Kan val avsluta med att saga att jag aker tillbaka till Side pa fredag. Och tillbringar min sista kvall dar tillsammans med Jennifer och Adem. Om dem nu ska ut, dom kanske vill tillbringa sista natten ensamma. Men tro mig, jag ska springa runt som en dare! Haha!! Jennifer vet vad jag menar iaf!

Vi hores kanske nagot mer. vi far se!

/A

Fran Turkey

Jag sa ju att det skulle komma en uppdaterıng. och har e den ;) hıhı. Sıtter nu pa ett ınternet cafe me Nusse.
det ar rıktıgt bra vader. lıgger runt 27 pa dagarna. Men dock regnade det de 2 forsta dagarna nar vı kom!

Ar nu ı Alanya. men har halsat pa ı Sıde. och kommer aka tıllbaka dıt senare! =)

Nu ska vı dra. Ha de bra!

/A

Hej då!

Nu kommer Carina och Jennifer vilken sekund som helst, så måste ju skynda mig lite! =P haha!

Det kommer att komma uppdateringar från Turkiet, dock ej varje dag men iaf så ni vet att jag lever ;) haha!

Ha det bra! För det ska jag ha! =D

Heeeej dååå!!! <3

/A

Godmorgon!

Idag så åker vi, och det känns himla skönt, men nästan lite overkligt! =D hehe. Det kommer väl snart, känner att jag pendlar mellan tvättstugan och hemmet här och är ganska så stressad.. Och det värsta är att allt får knappt plats i väskan..Jaa ni hörde rätt, allt jag har med mig får knappt plats i min monsterbag!! Det är illa! ;) Hahah..

tänk..om 12 timmar, då sitter troligtvis vi i bilen påväg mot underbara Side! =D Ohh.. Jag är lagom taggad! Jag är glad!
Jag har precis pratat i telefon med Mormor, hon ville att jag skulle plocka lite fina stenar och sånt om jag hittade från stranden. Jag har inte sätt så jättefina stenar på stranden förut, men vem vet, dem kanske kan något hemligt ställe ;) hihi!

Nu ska jag kolla igenom allting en gång till så jag verkligen har allt! =P haha! shit alltså, så nära det är! =D

Vi hörs säkert något mer innan jag drar iväg! =)

/A

Taggad !

Snart är allting nerpackat, inte riktigt klar än. imorgon ska jag ställa klockan, för 11.00 börjar tvättstugan, känns bra att ha något inplanerat så man inte bara går runt och väntar. Sen så tror jag att jag ska knalla bort till bilisten också och sola en sista gång. haha! Var de Turkiet jag skulle till? ;) haha! Det blir nog bra!

kl 16.45 beräknar 2 medlemar av fam.Svenssons att komma hit och plocka upp mig,det tycker jag låter bra! Då bär det av norr ut mot arlanda, och vi kommer nog vara gladare än på väldigt länge! =)
Första natten kommer jag inte få tillsammans med Nusse som känns lite surt, men jag tar bussen på söndag och åker och hälsar på honom i några dagar, sen är jag tillbaka på banan i Side igen! ;D Så det bli nog bra iaf! =) guuud vad jag längtar! <3

En bild från självaste Stockholm får avsluta inlägget! =)

/A

=)

Maten var riktigt god, det blev grillat, och det behövdes säkert nu innan jag åker iväg, för då får man inte pappas goda mat inte. =P haha.
Sen så pratade jag nyss men Cetin som ska komma och hämta oss på flygplatsen! Och allt är lugnt, vi skulle ringa honom innan vi går på planet imorgon också.. shit alltså, det känns helt sjukt att säga att imorgon så åker vi! Man kan verkligen inte tro att det har gått ett halvår. Eller jo, ibland har det känns som en evighet. Men imorgon, då når vi vårat mål för måndad Maj ;) haha!

Jag har tänkt på det, jag har lite ångest över resan, alltså jag känner att jag typ kommer att längta hem väldigt mycket, vet ej varför. Jag har redan sagt hej då till mamma eftersom hon åkte iväg på kryssning idag och kommer hem efter att jag åkt imorgon. Så jag har fotat alla här hemma nu så jag kan kolla när jag känner lite saknad! =P haha. Men samtidigt tror jag att jag kommer nog inte tänka på dem här hemma i början av resan. jag kommer nog bara njuta att äntligen få tillbringa massa tid med min älskling! =)

/A

1 Maj .

Oj oj oj.. NU är det nära hurrni!! IMORGON DRAR VI!!! TAGGAD SOM TUSAN! =D OHHH...

vid halv 1 tiden så drog jag och J till Täby och handlade det sista till resan, jag är himla nöjd! =) Sen de jag köpte till Nusse är också himla snyggt! =D hihi.  Sen när jag precis kom hem runt halv 4-4 tiden, då ringde Cia och hörde om jag skulle med hem till Tina som fyller 21 idag GRATTIS och käka lite tårta! =)

Men nu är jag hemma igen. och ska käka lite mat, sen blir det att packa klart hela väskan, så det är gjort! =)

Vi hörs senare.
/A
RSS 2.0