Hej då Svea

Oh herregud.. vilken jäkla dag..

Inatt kunde jag inte sova för fem öre.. 1,5 timme hade de gått sista gången jag kollade på klockan och då var den 01.10.. Sen ringde den 05.45.. Då gick jag upp till William och Oliver! Dom vaknade tidigit imorse, men det var bara mysigt, vi satt i derass rum och läste bok och sjöng. Sedan åt vi frukost ihop innan det var dax att gå hem med dom till dagmamman.

Mamma var ledig idag, så hon och jag har städat hela Tessans och Robins lägenhet grundligt. De var rätt trevligt! Bara knalla runt och lyssna på musik och sedan se ett riktigt snygg resultat. Så Tessan blev glatt överaskad när hon kom hem från rasten. Eftersom det är hennes födelsedag idag så kan de ju vara lite kul att det blänker hemma när man får hem gäster! Och som plåster på såret erbjöd jag mig själv ett bad. ett långt varmt bad, häärligt!:)

Så efter att ha fixat till mig lite drog jag iväg till Norrtälje, jag gillar att mottagningen på mobilen försvinner när man åker ut dit, haha!! Där iaf mmötte jag upp Lisa och Maria. Handlade ett par skit snygga skor, jag får visa en annan dag! Sen lite nödvändiga sista minuten saker!:)

Väl hemma sen var de bara kasta in alla mina saker innanför dörren för att sedan knalla upp till Tessan på födelsedagsfika. Trevligt att umgås och träffa massa folk! Tur att min kusin var där med, hade inte klarat av att åka iväg utan att säga hejdå till honom.

Och nu mina tre senaste timmar har jag packat och packat o packat. Det slutade med att jag var nere i källaren och hämtade ännu en till resväska. Så nu står det två st monster nedanför trappan som ska följa med mig imorgon!! Känns as spännande samtidigt som det är pissjobbigt att säga hejdå. Fick tårar i ögonen uppe hos tessan när jag sa hejdå till alla där, sen nu ikväll var jag tvungen att säga hej då till pappa, min bästa älskade pappi.. usch då rann verkligen tårarna. Tur att Mamma, Jossan och Gurra börjar tidigt imorgon för jag orkar inte säga hejdå och gråta mer ikväll! Har redan tillräckligt med tårar i ögonen nu när jag skriver detta! puha!!

Fan detta blev ett monster inlägg, men de är iaf så jag spenderat mitt sista dygn. Nu ska jag försöka sova några timmar, mina ögon går i kors just nu... Vi hörs igen när jag befinner mig på Norsk mark!!


Passande bild! ;)

Nostalgi

Såg att både Mikaela och Zandra kommenterat ett kort från sommaren 2010, så var tvungen att slänga in en kommentar jag också. Och även kolla igenom bilderna. Nostalgi om något!

       



2010 var oslagbart!


Älskar den här bilden, fina vän! ♥

dagen

Idag har jag verkligen fått saker gjort. Packningen är princip klar. Sedan har jag, Tessan, Jossan och twinsen bakat pepparkakor! blev faktiskt riktigt bra! När allt var klart började jag och T baka födelsedagstårtor inför imorgon då hon fyller år!:)

Imorgon kl 06.00 ska jag upp dit igen för att ta över ansvaret att ta upp, fixa iordning och lämna William och Oliver hos dagmamman!:D det ska faktiskt bli lite kul! Testa på att vara morsa för en morgon;) haha!

Svar;


Svar; Hihi yes jag drar dit nu på torsdag morgon!:) Kommer att jobba på ett Radisson Blu Hotell i Trysil! Vet inte mer vad jag kan säga om det just nu, utan uppdateringar kommer komma här och troligtvis framöver på facebook också. Lucky you att vi är vänner där! ;D haha!


Bild på hotellet. Tagen av Carro :)

Tisdag

Gah, jag kan verkligen inte sova länge på mornarna nu bara för att jag väl är ledig. Antar att jag inte alls är lika trött som efter en jobbdag och att det är där problemet ligger.

Igår så tog jag även hjälp av min bettskena. Jag sov även med den inatt också.. Så just nu känns det som att min plasttand och sedan tanden på sidan av den ska typ lossna. haha.. Ena tanden har vridigt sig och plasttanden har inte samma plast nu som när jag fixade skenan.. De går bra för mig!.. ;D

Just nu sitter jag och kollar på Vakna med the voice, alltså jag förstår inte varför jag kollar för blir liksom lite irriterad varje gång på Josefine. Tycker inte om henne. Och hennes respons på killen som skickade in och frågade om sitt sockerberoende.. Och hon börjar driva om hur gott de var ist?! Jävla människa alltså. usch!

jaja.. ska inte slösa energi på det.. Nej jag är hungrig så jag ska istället göra iordning lite frukost.. En turkisk omelett kanske? Iiiinte helt fel så får de bli!

På återseende!

hjärtat utanför

Sådärja. Nu är jag hemma från Helen igen. Det var riktigt trevligt att få umgås lite med henne och Camilla, snacka lite skit, dricka kaffe och smaka på Helens mors bullar! niiice!:) 

Nu har jag precis packat lite mer. känns som de aldrig tar slut.. Imorgon ska jag försöka att komma iväg och handla de sista sakerna som saknas, sen ska jag nog lägga ner de mesta så det blir klart någongång. Kommer nog ändå slita upp väskan en sista gång innan jag stänger igen den om jag känner mig själv rätt! haha! :P

Mitt hjärta sitter lite haft utanför kroppen just nu, känns som det är så himla mycket runt om kring! Men de lugnar väl ner sig snart.. förhoppningsvis!

Så kvällen får avslutas med att lyssna lite på Sebastian Krantz, blev en del av honom i sommras!:)

Hey boy, hey girl

Nu har jag vilat i några timmar så känner mig bättre. Så om en timme får jag skjuss till Vallentuna där jag spendera lite tid med Helen!:)

har precis suttit och knaprat i mig lite torkat majs och kollat på Karatefylla. Haha så jäkla klockrent program! Älskar't!

Karatefylla - Humorserien helt utan gränser. Haha stämmer fan! ;D

Och juste.. har fått frågan vart jag har tagit vägen på facebook. Jag inaktiverade mitt konto så de är inte de att jag tagit bort er!!

aj aj

Jag ringde upp till dagmammorna idag och hörde om jag skulle komma förbi med lite kaffe och fika tillsammans med dem. Den idéen tacka dem glatt ja till. Men kände att jag började må illa. Så när syster ringde o fråga om jag skulle med ut på promenad med jycken så tacka jag ja i hopp om lite friskt luft skulle rädd mig.

Tyvärr inte. Så nu har jag ställt in kvällens planer och kommer befinna mig i soffan/sängen resten av dagen/kvällen!

Förhoppningsvis mår jag lite bättre imorgon, då kommer Lisa förbi här på en liten fika. Sedan på onsdag är jag bjuden på middag hemma hos Maria. Då måste jag vara frisk! Och sen torsdag morgon 06.30 bär de av mot Arlanda, och snäll som min kära mosters man är så skjussar han dit mig! :)

ohoo, det är galet nära nu!

Bästa William!



Loggade nyss in på facebook och fick se att Niclas tagit en bild på ena mosters älskling som precis ska knalla iväg till dagmamman! :D Vem blir inte glad av den här bilden liksom?! :D Bra start på morgonen! :)

~

Söndag

Då var även denna helg förbi. Men satan vad grym den har varit! Det har varit riktigt trevligt att få umgås en hel helg med Mattis innan jag drar för nu kommer vi inte ses på lääänge.

Fredagen var lugn. När jag anlänt lyckades vi handla i två timmar, sen kom vi hem till mattis där de bara blev mys, båda var trötta efter jobb. lördags vaknade vi upp runt nio. Städade hela lägenheten, åkte iväg på lite spa, åkte iväg och shoppade lite till, förberedde oss för kvällens festligheter då även Petra joinade oss!

Efter att ha sätt en hel del snyggingar på bmb och dansat oss svettiga i perioder så drog vi där ifrån när de var smockfullt. Man stod still på ett ställe och blev knuffad fram o tillbaka och åt sidorna. När de är så sjukt mycket folk blir de inte kul längre, så vi drog. De blev en mumsig kebab som fyllekäk. Vad annars liksom. Och väl hemma slog man igen ögonlocken ganska snabbt!

Imorse väckte jag Mattis med "Vaaaakna nuuu, du kan inte sooova..heeela dagen!" Ni vet den där från Big brother:P Jag fick ett fuck you tillbaka!;) tror nog hon är rätt trött på den. Princip varje dag i sommras när vi bodde ihop så väckte jag henne med den! ;)

Som alltid är de jobbigt att säga hejdå till den kvinnan. Fick tårar i ögonen när vi stod där och kramades och de var dax för mig att dra. uff yaa, jag älskar denna kvinna väldans mycket!




Och det är med glädje jag kan meddela att jag kan sova hur länge jag vill imorgon!;)

Fredag 25/11

Sitter just nu inne på kontoret och gör min sista lön. Men ja de går ju sådär eftersom sidan inte värkar vilja sammarbeta! Så typiskt!!

Sista dagen idag på dagiset. Nu är jag ledig fram till på torsdag då det bär av till Norge. Men jag ska ju såklart göra massa roligheter innan dess också! Så idag direkt efter jobbet drar jag till Mathilda över helgen. Jag tänkte att jag skulle ha packat igår så jag kunde dra direkt från jobbet in till stan. Men jag hade bakningen tills idag och det tog all min tid igårkväll så jag glömde bort packningen! Och när jag såg att klockan var 22.00 kastade jag mig i säng. Klockan ringde nämligen 05.30 imorse.. yepp min sista dag fick jag öppna. Snälla dom är mot mig.

Neej nu ska jag försöka att lösa detta problem, man vill ju gärna att de ramlar in lite slantar även i december liksom. Annars får jag väl maila min chef alla tider och så får hon fixa det efter helgen! :)

Hoppas ni får en bra helg, för de ska jag ha!

heeej!

Otippat..

En unge på 4år från andra sidan gården ropar...

U- hej anna-panna!
Jag - Man säger inte så!! (rätt trött på det...de var ju liksom inte första gången jag hörde det.......!)
U- anna-panna...
Jag- säger du så en gång till säger jag åt Carina!! (Deras fröken)
U- hahaha jag måste ringa Carina...

Haha Wtf!? Dåligt snopen jag blev.. Var ju tvungen o vända mig om rätt snabbt så att han inte insåg att han faktiskt fick till det rätt bra!;)


Jag måste nog fan ..

Jag har en sådan beslutångest så jag nästan tappar ena hjärnhalvan alltså. We will see, we will see..

Onsdag

Nu är alla papper påskrivna, så imorgon ska jag lägga dom på lådan! Ett steg närmare! :)

Två dagar kvar på jobbet! 8 dagar kvar med idag innan avresa. ahoo vad tiden går snabbt just nu,
hänger liksom inte meeed! :P haha!


Mjaaa vi lyssnar lite musik nu ist!

Özledim


Snaaart! :)

I helgen drar jag till Västerås! Soooom jag har saknar min Mattis!! :)

Aj som fa-an!!

Jag hade precis klätt av ytterkläderna på sex av barnen. Då en unge gör något mindre passade och jag säger "Neej sådär gör man inte!!" och tar bort ungen..

Jag sätter mig ner på golvet och ungen jag nyss sa åt kommer med satts och slår upp en stenhård docka i ögat på mig...

Jag säger bara Far åt helvette vad ont det gjorde, kämpade för att inte börja gråta mitt i barngruppen..

Kändes ju "kalas" efter en dag som sjuk att komma tillbaka... Just idag älskar jag detta jobb... ELLER?????

Hej hej hemskt mycket hej

Då var snart denna dag över!!

Har sysselsatt mig med ännu lite mer packning. Sedan försökte jag sova lite men de gick ju sådär.. blev väckt tre ggr.. av samma person, man kan ju undra om han hade tråkigt på sitt jobb idag!..

Sitter just nu och kollar på Den som dräper som är en dansk film. Jag ÄLSKAR danska filmer, dom är grymma!! :)

Pratar även lite med Aty som kom tillbaka till Side idag och Emrah som är tillbaka i Alanya!:)) Härligt att dem åter igen är där de ska!!:))

Lyssnar väl sönder lite ra..

21-11-11

Blev hemma idag iaf, imorse när jag gick upp så kändes det som jag hade hällt i mig en eller två vodka flaskor, princip så yr var jag!! Men gick upp iaf och försökte få i mig lite frukost. Vilket resulterade i två ägg och en kopp kaffe. Sen ringde jag och sjukanmälde mig.

Så jag har legat hela förmiddagen i soffan och kolla på Jims värld, fan va bra det är!! Sedan har jag även packat lite. Det läskiga är att min väska är princip redan full, och jag har inte ens börjat lägga ner alla mina kläder. vårdar bra detta hurreni!:P

Annars så är det ju min birthday idag! :D hihi. Känns ju jättebra att bara bli äldre o äldre. haha! Närå känner faktiskt ingen störra skillnad just nu! Det ända speciella är väl att mamma och lillsis väckte upp mig med en falsk sång och en lampa i nyllet tidigit imorse och då kunde jag ju inte direkt be dom dra! ;D haha!

fick massa praktiska saker imorse inför min lilla flytt så som handukar o lakan osv som jag aldrig hade gått o köpt själv. Så de var ju perfekt!:)


Jag Tessan och Dulle igår när vi blev firade:)

Söndagen

Imorse vaknade jag upp hyffsat tidigt. Jag började hämta saker i förådet osv som jag ska ha med mig vid resan. Så nu är det framplockat!

kl 14.00 idag så stod det fika på schemat. Eftersom jag fyller år imorgon och min bigsis nästa vecka så slog vi ihop och lite släkt kom hit på besök! Och som jag hade önskat mig så fick jag en as snygg praktisk resväska och en teddyfilt :D haha. De ända jag önskade mig i år så var ju härligt att man fick de! ;)

Sedan drog jag till Danderyd och hälsade på M på sjukhuset. Fan va cp dåligt jag mått så det kändes skönt att han har repat sig. Tror jag behövde se det för att lugna mig lite!!

Direkt där ifrån drog jag in till stan. Jag gick först runt lite och kollade på den fina julbelysningen de börja få fart på innan jag mötte upp Amanda. Och som vanligt gick vi till vårat älskade hak Chris John café och snacka om allt mellan himmel och jord! Vi har lite planer som kanske blir av väldigt snart, vi får seee! :D i hope!

Nu sitter jag i sängen och hinkar i mig bubbelvatten. Har fruktansvärt ont i huvudet och mår illa, så jag hoppas jag inte blir sjuk nu!! :/

Grattis :)

Först vill jag bara säga grattis till min sööta broder på födelsedagen!
Och sedan vill jag även säga grattis igen för att du idag gjort din sista dag i armen! :D

True

Länkar .

Jag har varit lite slarvig med att inte lägga till länkar. För mina länkar är princip bara de bloggar som jag läser, så varför inte göra lite reklam för dom!? :)

Såå, de nya är Kristina, Pernilla och Carro! :) Sååå nu flickor hoppas jag att det var okej, annars får ni väl gnälla lite så tar jag bort dom! ;D

Trysil

Som Carro sa så skriver jag inte speciellt mycket om Trysil. Har iaf inte gjort de på länge! :P

Men det har iaf nu blivigt klart att Carro också har fått jobbet och här om dagen fick vi besked från Erik att vi får bo ihop också. Så nu är det verkligen säkert till tusen. Fick ett sms förra helgen att det äntligen var klart med att hon fick det och jag hoppade runt och bara skratta av lycka! :D Jag blir väl där ca en månad innan hon dyker upp. och då har jag ju bara något att se fram imot! :)

Och eftersom Carro var där uppe på intervjun så har hon ju tagit en hel del kort, så jag tänkte om ni vill se lite hur de ser ut runt om kring och lite så så kan ni klicka in på hennes blogg Häääär och kika!:)

Efter imorgon ska jag börja packa lite.. har inte börjat än och jag är typ väääldigt stressad! haha, Men ja så är jag alltid, jag kommer slita upp allting kvällen innan ändå och kolla igenom allt.. En packlista kanske vore något. ;)

Lördag

Dagen till ära mår jag bra! wiho liksom.

Igår så fick jag förfrågan av syrran om jag skulle med ut. Men med mina slantar som jag har kvar tacka jag vänligt nej. Fick närmare en chock när jag kollade kontot, haha! Men ja jag fick svar att min utgång skulle bli gratis. så jaa varför inte då..?!

Vi drog hem på några föröl hemma hos Angelica. Sen när tiden var kommen drog hon med oss på någon rockbar inne i stan! :) Det var en trevlig kväll och jag ska nog tacka mig själv för att jag inte blandade massa skit igår, för idag kan jag stå på benen innan kl tre. vanligtvis händer inte det mig;)



Dock blev morgonen lite omtumblande.. Jag drömde om döden och när jag vaknade kände jag att Fan något har hänt.. När jag kommer ner får jag besked om en hemsk sak och jag börjar storböla på en gång. Det är så läskigt hur man kan känna på sig om det är något. Så jag avslutar detta med ett, Jag älskar dig ♥

Överraskning!

Efter att jag kom hem från jobbet idag så såg jag att det låg ett paket från posten i köket. Jag tänkte att Oh yes nu har jag fått mig bok jag beställt. Neråå det var de inte..

Utan det var ett ANGRY BIRDS SKAL till min mobi från min älskade vän Zandra som en för tidig födelsedags present. Jag blev så glad så att jag började gråta!! :D Ohhh, tack så hemskt mycket för det! :D <3


Min syster sa att hon var tvungen att ta ett kort eftersom jag blev så jäkla glad! ;D
Åter igen, tusen tack Zandra! :D

Svaren =)

Linda om Så jaa!: jobbigt, jag som inte har några frågor för tillfället..så jag skickar en kram istället, bara för att ;P
Svar; haha ingen fråga men du är så go så jag svarar med en magiskt omfamnande kram! trycker till lite extra hårt så du tappar andan och slår dig senare i ryggen så du repar dig! ;D *Kram* :D

Kristina om Så jaa!: varför är du så skööön anna ;) ?
Svar; Hahaha Kris dååå! :D jadu, jag vet faktiskt inte. That's just me i guess! ;D

sofia om Så jaa!: Hur känns de angående Norge?
Svar; Jag är taggad och ser fram emot det samtidigt som jag är nervös som ett as ;) Men de ska bli kul och de blir nog en härlig upplevelse!:)

Linda om Så jaa!: Jag vill veta när du var i Alanya första gången o hur det kom sig att du bara förälskade dej i denna staden :) Puss
Svar; Jag var i Alanya första gången i maj 09. Men det började inte med kärlek.. Jag hatade den staden till en början, det var förstort tyckte jag då.. haha! Jag hade ju bara varit i Side innan!:) Men ja, eftersom pojkvännen flytta dit så haka jag på och efter tiden började jag tycka om den mer och mer! Och nu känner jag väl en hat/kärlek till den. ;)

M om Så jaa!: Har du någon kontakt med ditt x fortfarande? Om ja, är den bra? om nej, varför?:)
Svar; Nej inte längre. Jag avslutade den på ett vänskapligt sätt för ca 1 månad sen. Och varför.. Ja känslorna från båda hållen fanns forfarande lite där längst in så jag tyckte det var bäst av avsluta det.

Linnea om Så jaa!: Halloj:)! När åker du tillbaka till Turkiet nästa gång? Och är det någon stad/by i turkan du helst skulle vilja åka till som du aldrig vart in innan?
Svar; Hejsan!:) Jag vet inte exakt nu när jag kommer att åka tillbaka. Men Juni nästa år som det ser ut nu!.. Men jag är ju ganska spontan av mig så vem vet om de blir en snart;)  haha..Oj vad svårt.. Ja jag skulle nog vilja se Adana, vad jag sätt bilder från kompisar som varit där ser de riktigt fint ut!:)

Sanna om Så jaa!:Hur länge tror du att du kommer att fortsätta blogga? :) vad är dina framtidsplaner just nu?:)
Svar; Jadu.. Jag vet inte hur länge jag kommer att blogga. Jag tycker det fortfarande är kul och jag mår bra utav det också, så det lär bli när jag tröttnat totalt. :P
Mina framtidsplaner är just nu att bege jag mig till Norge och stanna där i några månader. Och sen får nog tiden visa mig. Vem vet vad som kommer att hända där borta. Jag har ingen plan alls, utan jag drar bara iväg på saker och sen får man se vart man står sen! :P

Anonym om *: Så det finns ett "Oss" i ditt liv? hur kommer det sig att du blivit så förälskad i Turkiet?
Svar; Jag vet inte riktigt hur jag ska svara på det första, jag kan bara säga att det är ett annorlunda oss. Haha! ;) Hur jag förälskade mig.. jadu, haru smakat deras mat?;D haha skoja! Nej men allt började väl hos dåvarande pojkvännen, de var lite mer så att jag tänkte inte på landet utan princip bara honom, hade jag hittat honom i Spanien/Frankrike lr Afrika så hade jag nog rest dit ist för fram o tillbaka till Turkan. Men sen är det att man fått lära känna underbara personer och det är väl de som gör landet lite.. Jag trivs där, de känns lite som ett second home och jag bara älskar't. :)

Carssa  om *: Frågestund: min fråga ;)Varför skriver du inte så mycket om Trysil?
Svar; Haha Carro, förlåt. Men jag vet faktiskt inte varför jag inte skrivit så mycket om det. Det har bara inte blivigt av. Och eftersom jag inte varit där så vet jag ju inte så mycket. Men jag lovar att i väntan på dig så kommer jag att skriva massor ;)

Marie om *: Åker du själv till Norge? Hur känns det att behöva lämna alla hemma och bara dra?
Svar; Jag drar dit själv till en början, men efter ca en månad kommer en vän så helt själv är jag inte:) Det är klart de känns lite jobbigt att lämna och åka ifrån alla här hemma. Men jag ser de som en prövning och en grym livserfarenhet! :)

Josefine om *: Vem ser du som din närmaste vän?
Svar; I dagsläge är det Zandra, Mathilda och Tina! :)


Tack alla trevliga människor för era kommentarer! Hoppas att ni är nöjda med era svar också! :)

Heeey

Jag tänkte att jag svarar på frågestunden lite senare ikäll!:)

Först har jag i uppdrag att städa iordning på mitt rum. Och det tänkte jag sätta igång med nu!



såååå, vi hörs senare!

*

Jag vet inte hur länge frågestunden håller på. Men låter den vara igång ett tag till. Med tanke på hur många de faktiskt är som läser bloggen tycker jag ändå att ni är kassa på att kommentera! Dock har jag fått några av både kända o okända folk! Wihoo för er! :D <3

Just nu har jag ingen blogg lust alls. Mitt hjärta och min hjärna är allt för fucked up. Så nu spenderar jag min vakna tid genom att försöka förstå mig själv, honom och oss.

Så jaa, ni märker väl när jag är tillbaka igen, lär inte dröja allt för länge. Jag trotts allt älskar min blogg! ;)

Så jaa!



Nu kör vi på en frågestund! 
Vi kör på tills jag tycker att ni varit schyssta nog och iaf fått iväg ett gäng kommentarer!
Ni kan fråga vad ni vill och jag lovar att svara helt ärligt! :)

Go for it!

:)

Nu är jag hemma igen efter mitt dygn i skutkär hos Tina!

Vi har haft ett riktigt mysdygn. Ett tag efter att jag kommit fram fick vi låna bilen och körde in till Gävle där vi satt på ett fik i några timmar och snackade oavbrutet medans vi avnjöd en kaffelatte och en fruktansvärt god morotskaka!! Vi hann även med att strosa runt i massvis med butiker! Det är ju mycket man vill ha om man säger så!!:) kvällen sen bestod av mys i Tinas rum där vårat snack fortsatte och bilderna från i sommaras jag missat fick se och även fick överförda på mitt usb! yehj! :) Kanske kommer någon upp senare!:)

Imorse ställde vi klockan tidigt, åt frukost och sen drog ut på en promenad, hon visade runt mig i den lille staden och vi hann även leka lite på skolans lekplats.. Man växer aldrig upp, de där lilla barnet finns alltid inom än!;D

Det är alltid tråkigt att säga hejdå till Tina, hon är sådan otrolig glädjespridare! Men vem vet om hon dyker upp i Trysil o hälsar på någon gång?! ;) 


Älskade vän! ♥♥♥

grattis på fars dag!!


Jag älskar dig pappa!

På upptåget!

Sitter just nu på upptåget hem till Tina! Tåget gick 11.50 och 11.49 glider jag in haha!!;)

Hade en timme på mig och är som vanligt i sista sekund! Haha jag brukar till 99% passa tider, skillanden är bara om jag kommer cool lugnt gående eller springandes som ett as!;) haha! Men jag hann iaf och det är huvudsaken!:)

Och eftersom våra 3 par hörlurar är borta så kan jag ju direkt inte sitta o lyssna på musik något, för de lär säkert inte vara så poppis att dra på högt inför alla! Hade fan behövt de nu för killen snett framför mig har seg dialekt o pratar om hästar (!?) wtf liksom..

Vi hööörs im!

*

Man förändras som människa.

Ibland mer, ibland mindre. Detta år har varit galen och jag är verkligen inte samma person som innan. Jag har sagt till mina närmaste att jag känner själv hur jag förändrats. Till något mer possitivt. Till en bättre människa.
Det känns som att man kommer till olika nivåer i livet och att jag just klivigt upp ännu ett steg för trappan.. Den är väldigt lång den där trappan, men sakta och säkert ska jag nog ta mig upp för den!!

Jag vågar vara mycket mer ärlig, säga vad jag tycker och jag har även bättrat på mina sämre egenskaper. Jag har gett upp min stolthet för jag inser att jag kommer ingen vart med den, jag är en större person utan den. Jag vågar erkänna att jag har fel och jag vågar be om ursäkt!

Ett av mina sämre egenskaper förut var att säga förlåt. Jag fick höra av en gamal vän att "för fan anna svälj din jävla stolhet och våga säga förlåt!" Jag vet exakt hur jag tänkte när jag hade den i mig. "haha yeah right att jag kommer ge mig, jag tänker inte göra de och inte de!". Att ett förlåt har varit så svårt för mig att få fram tidigare är sjukt. Men varje gång folk påpekade de mot mig fick jag mig en tankeställare. Men man kan inte göra något åt sina sämre egenskaper förns man själv kommer till den punkt då man inser vafan man håller på med.

Jag har kommit fram till bra många punkter under många långa sömnlösa nätter med tillbakablickar på livet. hur jag betett mig, hur andra har bettet sig mot mig och även mot andra. Vad som faktiskt är okej, vad man kan acceptera men samtigt som en riktig vän även förlåta.

Det finns folk i mitt liv som jag saknar något så otroligt. Jag är faktiskt riktigt jävla ledsen att vissa av de inte finns där. Medans jag har några som att nej de tog slut där och de kanske var lika bra?!.. Ibland är allting kaos i ens hjärna, så varför då inte lyssna på sitt hjärta.. där har man de rätta svaret.
En "töntig" grej som jag brukar köra med för att jag själv ska förstå mina tankar är att säga personens namn. Det känns i hjärtat om man saknar den riktigt jäkla mycket. Iaf på mig. Jag blir helt varm om jag känner något för den medans jag kan även kännas helt kall!

Ja, jag svammlar på om massa saker som typ redan spårat i andra meningen. Men ja jag ville skriva av mig vad som tyngt mig nu ett tag.

gonatt

Tjabba tjena

Precis kommit hem från middagen inne i stan tillsammans med jobbet. Det var faktiskt riktigt trevligt men jag och troligtvis många fler var slitna efter veckan så vi alla drog hem!:) Skönt det. Slank ner två öl och jag kände mig lite sliten.. jag har liksom aldrig varit en fest människa på de sätter och kommer aldrig att bli heller! ;) Men ibland då kan jag säga er att då kan även jag! ;D hö hö..

tog med mig båda telefonerna, för även om jag typ inte vill att en viss person ska ringa så väntar jag ändå samtalen. skumt det där, men han förstör just nu mitt huvud så jag är liksom helt lost. Tur att Mattis finns. För utan att jag märkte det så var hon ett av tre missade. Fick väntilera mig lite, kändes skööönt! :)
 
Och vad säger ni gott folk.. Äntligen är 11-11-11 över.. Nu slipper vi de tjatet för 1 år framöver.. Då kommer de väl bli ännu värre, då är de ju trotts allt sista chansen! ;D Mmjaaaa jag bara älskar vad folk orkar ödsla energi på! tihi! ;D


face for tonight

Torsdag

Jag har precis avnjutit ett bad. Inte helt fel måste jag säga! :)

jag är ganska tom idag. Så jag tackar för mig med lite musik!

Meh ..

Det var bara menat som ett vanligt samtal.
Och här står man med hakan nere vid backen och svär.
Ibland är de orättvist! fruktansvärt orättvist.

BF

Haha jag är BF ikväll. Allt som kommer i min väg skriker jag åt. Jag är en riktig 3åring då och då! fyfaan.

Har jag bestämt mig för att gå tvärt imot så gör jag de, det funkar inte med någon muta lr så.. nepp! Och ikväll har jag varit väldigt otrevlig här hemma. Jag bestämde mig för de och jaa.. jag är fortfarande sur. Jag vet inte riktigt varför jag är de.. utan de bara kom. Sur lr arg.. är nog lite och!

Egentligen vet jag vart de kom ifrån, men att det fortfarande sitter i är ju sjukt.. jaa jag kanske vaknade på fel sida idag bara. De kanske är allt.

Onsdag

Halva veckan hat gått och den har dessutom rullat på i bra tempo! helt galet att det redan är torsdag imorgon!

Jag ser fram imot denna helg!! På fredag blir det till att gå ut och käka med jobbet och gratta både A och C, men även att tacka av Maria.. Fyfan hur ska jag klara mig utan att få jobba med henne de sista veckorna jag har kvar? satan så tomt det kommer att kännas! Men iaf.

Dirr efter jag käkat tänkte jag lämna dom och bege mig hem till Amanda, kolla idol och ha spelkväll! Tror nog jag ska ta med mig en liten överaskning, hon behöver de just nu. Min fina vän! :)

Och på lördag, då ska jag få träffa en person som jag verkligen har saknat något så fruktansvärt mycket! Äntligen!!! :D <3

Sorma kalbim

fullmåne ute.. jahopp, då kan jag inte somna ordentligt ikväll alltså! alltid så.. såfort de är att jag inte kan sova kollar jag ut.. javisst där lyser den runda månen.. buhuu..

som vanligt har jag inget vissentligt att säga;D mina dagar består av jobb.. hemskt kul!

Sitter just nu och lyssnar på Tarkan - Sorma kalbim. Men ska sätta på lite mer gung nu så får bli älskade Şemmame! ;D

Måndag

Dagarna rullar verkligen på.. Helgerna går tyvärr för snabbt just nu, känns som jag behöver dom mer än något annat!!

Dagen har bestått av jobb och träning. Trodde att jag skulle få kolla på klockan och den skulle visa typ 8.. men nej klockan var över 10 då! Så jag slog på datorn och la mig tillrätta i sängen. Pratat lite med älskade Erika som jag saknar så mycket. Och även ett litet samtal med Rami har jag hunnit med!

Med de säger jag gonatt!

Hahaha jag o Jerkis i sommras;D



PUSS!

Du!


Det finns ingen som du, jag älskar dig!

Kärlek ♥


haha kusin och mosters älskling var tydligen lite trötta! :D

Vafan gör jag uppe?

Ja de kan man ju fråga sig.. Men kom hem för ett tag sen och har liksom inte blivigt trött än.. Halvsov på bussen så piggna väl på när man gick hem ifrån den..

Har haft en riktigt trevlig dag måste jag säga. Den började på sjukaste sätt, kan inte gå in på hur men ja... jag vaknade med blandad känsla av panik och skratt attack!;) haha.

Sedan frågade Helen om jag ville komma förbi, så jag drog hem till henne. Fan jag hittar inte ens i Vallentuna längre.. gick gymnasiet där och varit där en hel del ändå.. förut.. Nu fick jag beskrivning på telefon exakt hur jag skulle gå! bra jobbat liksom.. Vi slurpa i oss ett par koppar kaffe, satt och prata en heeel del. Helt plötsligt bestämde vi oss för att baka. Det blev mockarutor och sata i gatan så goda dom blev.. Mmm mumma! :D

Tiden var kommen och det var dax att bege sig igen.. Mot kungsholmen hem till Amanda. Där även Jepser och Viktoria fanns. Riktigt kul att träffa Jesper igen då det var ett tag sen, fan roligare kille får man leta efter! :) Där hemma blev man bjuden på middag och så kollade vi på Så mycket bättre, skönt program!

Sedan tyckte Viktoria att vi skulle gå ut. Jag, Amanda och Jesper dricker Cola, V var på en heeelt annan nivå om man säger så.. haha! ;D Men ja, det var trevligt att komma ut, kolla på lite folk och ha allmänt jätte trevligt! Ingen tyst stund där inte.. Mycket prat och många goa skratt. Precis som det ska vara!:)

Men nu är klockan tooo much.. Fan minns ju inte sist jag var uppe den här tiden!;D haha!! 

Och hurreni... vad är ett inlägg utan en bild? ;D Mmm menar det. Och mitt val av bild kan jag förklara väldigt enkelt.. Jag har kännt mig som en lysnade sol idag, riktigt jäkla glad!



Med det säger jag gonatt gott folk!

Idioooot du är! ;D

- Anna..
- mm..
- Do you miss me?
- pls, wtf?
- i miss you!
- How much?
- like a fat sad boy just finish his last cake
- HAHAHAHHA!!
- did you understand how i ment?
- Hahaha jaaa ofcourse!
- Hahahahahah!!

Det måste fan ha varit dagens roligaste! :D ... Och med det säger jag gonatt.

resanärbokadochjagärlycklig

ja iaf väldigt lättad. Som det ska vara, en resa ska alltid vara bokad! ;D

Kvällen då. Skulle egentligen ha varit hemma hos Helen ikväll men allting drogs ut på tiden här hemma. Så senare ikväll kom ist imoster ner och vi alla har suttit och spelat spel, minns inte namnet på det nu men fa-an så kul det var! :D Ska kolla upp de! Måste fan samla ihop ett litet gäng och spela!! :)

A women has got to love a bad man once or twice in her life to be thankful for a good one..

gonatt

Öööö

Jag borde egentligen vilja ha heelt tyst runt mig. Dagen fick mig att typ vilja sjunka genom jorden och be någon ställa min gravsten ovanför.. fan va kaos.. Jag är helt slut i huvudet..

Men jag kan inte få nog av Kapten Röd så hans musik dunkar just nu sönder mina öron. Grymt jävla avensjuk på Petra som får se honom ikväll. Vill också!

Svar till Sofie

Japps, de måste jag påstå att jag tycker! :P

Roligt minne!

Jag kom på ett jäkla roligt minne.. nu när vi väl är inne på turkan..

I sommras en kväll så är både jag, Rami, Mathilda och Y hemma hos oss. Mattis och Y sitter i hennes sovrum och halvbråkar/disskuterar om en sak.. Då jag och Rami är i mitt sovrum och snackar om vad vi kan göra för att "bryta" den stela stämningen som man kände av genom HEEELA lägenheten..

Vi kom fram till att vi sjunger och dansar in i Mattis sovrum så kanske dom blir lite glada... Jag minns inte vilken låt men vi börja sjunga och kör en styrdans från mitt rum in i deras..

Dom båda bara kollar på oss och Mattis säger "ursäkta men kan ni lämna oss ifred ett tag?"

Jag och rami vänder på oss sjungandes och dansar ut ur rummet. Vi tänkte men vafan dåå.. Men efter har Mathilda avslöjat att hon tyckte det var förjävla roligt men då kunde hon inte brista ut i garv mitt under ett allvarligt samtal.. Hahaha.. Men fan va vi skrattat gott åt de efter! :D

Fucka ur;)

ahooo.. haha bilden som jag la upp på skinmackan på facebook var inte speciellt poppis bland alla.. ;) Rami fucka ur och bad till gud.. hahah!! Sen skickar han en video på chatten och säger åt mig att kolla på den och sen säga vad jag tycker.. Sen visas han som offline! :P

Jag kollar på videon och då är det en muslimsk man som står och pratar om hur "orena" grisar är.. Jag vet inte om han fullt seriöst så jag skrattar och tänker vafan jag måste ringa honom och höra om han verkligen lacka!! :D

R - ANNAAAAAAA
A - mhmm?
R - Vad gör du?
A - öhm.. inget och du?
R - i will close the shop now i call you soon..

10 min senare ringer han.. han fråga om jag kollat på videon och vad jag tyckte.. sen börja han prata kurdiska.. var väl säkert någon bön;) Jag sa att vi är inte uppväxta där folk printat in i oss att gris är orent och så sa jag tydligt att jag har käkat det hela mitt liv och kommer fortsätta.. sen fråga jag om han skulle ha en puss! ;D hahahah.. "walla annaaa yaaa". Men ja helt plötsligt i samtalet började han sjunga på "sommartider hej hej sommartider" så jaa..man kan väl dra slutsattsen att han var ganska glad iaf! :)


Saknar dig min vän! :)

Juste ;D

Ni som känner mig och min far vet ju att vi är ett enormt fan av julskinka.. och den har ju redan kommit ut i butikerna nu..... haha så vem tror ni om inte pappa har införskaffat en??!;D Så igår när jag stötte på honom lite snabbt innan avfärd så sa han med ett stort smile att han gjort iorning den! haha jag sken upp som en sol och sa "whoooop då blir de en knäckemacka med skinka och senap på ikväll när jag kommer hem!" då min lillsis lägger in..

J -men ni äter inte upp den förns jag kommer hem!!
A - när kommer du hem då?
J - på onsdag!
A - men hallå klart vi inte gör de..
P - säg inte de!

haha.. Han har fan rätt. Det är typ som en drog och man hettsäter ;) iaf vi.. Ingen kan ta ifrån min kärlek till juskinkan! ;D

Om tex en muslim skulle fråga mig "skulle du kunna sluta äta skinka för min skull?" så skulle svaret ungefär bli "Ehm.. skulle du kunna sluta vara muslim för min skull?!" Oddsen är typ samma! ;D

Fick faktiskt frågan "har du någon gång tänkt på att bli muslim?" här om natten.. Jag svarade "tänkt har jag gjort, sen slog jag bort den tanken!" Klart man har tänkt efter att ha haft en muslims kille i 3 år. Men inte direkt att man skulle göra det, iaf inte jag! Har ingenting emot att andra är muslimer, deras val. Men jag trivs bra som helt otroende som varken fattar någonting om något. Yes baby, thats me!

Fast ibland känner man sig lite som en! ;D


Jag och min vän Emin i den blåa moskén i Istanbul!:)

1 November 2011

u-my-guud. Det är den första november. Jag lovar att snart kommer de bara slå till och då har vi både 1m snö och vi fryser ihjäl. Lovely de låter måste jag säga! :)

Igår var jag död. En fruktansvärd huvudvärk gick jag runt med på jobbet. Tog en alvedon och man kände verkligen när den gick ur kroppen då var de som att någon tröck på en knapp och det slog till i huvudet igen. Men jag pina mig igenom dagen, för efter hade jag ju planer!

Japps, dirr efter jobbet drog jag in till stan och mötte upp Marie. Härligt återseende.. Vi har ju inte setts sen i sommras så de var en del att ta igen! Först vandrade vi runt lite innan vi kunde bestämma oss för vad vi skulle köra på för ställe.. Det blev grekiskt i kungshallarna. Man blev ruggit mätt men mumma var det! :)

Påvägen till Marie stötte jag på Amanda på gatan, läskigt för jag gick precis innan och tänkte på henne och så kollar jag upp så ser jag henne 10 meter framför mig.. haha vad är oddsen? :P Men vi bestämde dejt. Så efter vi käkat och hon käkat klart på varsina håll möttes vi upp på vårat hak John Chris café. Fan deras stolar har snart börja forma sig efter våra arslen så ofta som jag och Amanda är där! ;D

Men det var riktigt mysigt. Mycket skratt och prat om allt möjligt. Som de ska vara!:)

Svar till Sofia

Tack så mycket! :) Ja skönt å höra att man inte är ensam om det.
Jag tror det kommer till en gräns och då släpper allting och man vågar stå på sig!:)
RSS 2.0