Bilder från senaste tiden!

30/7-12

Men vad glad man blir när man ändå suttit och skrivigt ett halvlångt inlägg efter några dagars uppehåll och så försvinner allting.. Då blir man verkligen glaaad.... eller?
 
Kan väl börja med att säga godmorgon. Hade klockan ställd imorse för att inte sova bort dagen men slog upp jacken innan den ringde. Trodde jag inte jag skulle göra.. Dock vettefan om jag ens vaknat till efter över en timme som "vaken" .. haha :P
 
Senaste tiden har varit rätt rolig. Jag har fått hälpa till att göra ännu VIP mat till en världskändis.. nämligen Bruce Springsteen! hähä.. Sen har vi jobbat över en heeel del och hjälpt till med andra första klass maträtter osv. Faktiskt riktigt kul för de är inte vad man brukar göra, utan de är mest vanliga maten osv.. Sen bestämde vi oss här om dagen för att gå ut och bara dricka lite Cava, så jag Minna och Lina drog ner på byn men fick senare mot kvällen sällskap av andra jobbarkompisar!  
 
Om 10 dagar beger sig några av oss hem mot Sverige igen. säsongen är över för våran del och nya äventyr väntar. Dock vill jag inte riktigt hem. Saker man sätt fram emot och längtat till känns inte ens viktiga längre, saker man fått reda på gör så man önskar man bara fick vara en annan för ett tag för att slippa känna efter. Jag är verkligen känslomänniska just nu. Jag vet inte vad jag vill, men ändå så vet jag.. Spelar livet sitt spel igen?..
 
Nu ska jag göra iordning lite frukost, och medans jag avnjuter den tänkte jag bjuda på lite bilder från senaste tiden!:)

Svar

 
Haha.. denna text kan ja ju bara koppla till två personer.. En av dem är den som hoppat av.. Så Liiiinda är det du som skrev detta? ;)
 
Jag har fått tag på en ja! :)
 
 

Torsdag

Igår var jag över 10 timmar på jobb. Så de ända som fanns i mitt huvud när jag väl kommit hem var att gå och självdö lite lätt i min säng. Idag har jag också varit galet trött och bara yrat runt som en zombie på jobbet!
 
Men med lite vila så överlever man ju även de!:)) Nu har jag (som är schemalagt) endast 7 dagar kvar att jobba, hoppas dock på några extra. Igår bokade jag även flygbiljett hem till Svea, sen också varit duktig och fixat nytt jobb. Ja de rullar på just nu!:)
 
Dock längtar jag nog mest till Alanya just nu. Komma ner och få lite sol på sig igen!:)
 

Torsdag

Igår var jag över 10 timmar på jobb. Så de ända som fanns i mitt huvud när jag väl kommit hem var att gå och självdö lite lätt i min säng. Idag har jag också varit galet trött och bara yrat runt som en zombie på jobbet!
 
Men med lite vila så överlever man ju även de!:)) Nu har jag (som är schemalagt) endast 7 dagar kvar att jobba, hoppas dock på några extra. Igår bokade jag även flygbiljett hem till Svea, sen också varit duktig och fixat nytt jobb. Ja de rullar på just nu!:)
 
Dock längtar jag nog mest till Alanya just nu. Komma ner och få lite sol på sig igen!:)
 

hihih

Svar till Kristina; Jaaaaag ocksååå, massor! <3
 
Idag efter en runda på stan fick ett par jeans och en jättefin topp haka på hem. Naaaajs azzzöö, Älskar att det är sån galen rea här hela tiden. + så får jag med mig massa nya fina sommarkläder till Alanya, så trött på mina gamla! haha.. :)
 
Nu är det faktiskt bara veckor och två dagar kvar här i Bergen, sen är det dax för hemgång! Känns jättekonstigt. Vi har suttit och kollat på massa bilder från i början idag när vi kom. Och det känns så himla längesen.. Känns även lite overkligt att Ali har bott här, tiden går så himla fort. Men ja, tills nästa sommar är jag troligtvis tillbaka som de verkar nu.! :)
 
 

godmorgon tisdag

Solen lyser här i Bergen och jag blev direkt sugen på att gå ut.. I förrgår kom nämligen första "höst stormen" här till Bergen och i ca två dagar har det bara vräkt ner i regn och blås.. Så nu måste man faktiskt passa på när man kan gå ut utan att bli dygnsur!
 
Igår på min ensamma lediga dag gjorde jag inte ett skit. Satt hemma och kollade på filmer. Filmen "This means war" var faktiskt en riktigt skön film, så se den!:)) Sen började jag kolla på lite dokumentärer som jag fått av Lina. Jag har bara hunnit sätt "Behind Bars" och lite av "A plance for paedophiles".. Riktigt intresanta dokumentärer!
 
Nu ska jag käka frulle och sedan leta upp en adress på eniro så jag hittar till min bank där jag måste göra ett ärende idag! Egentligen skulle jag väl vilja bränna av några avsnitt av Kuzey güney nu när Viki.com äntligen funkar, den gjorde nämligen inte de igår för mig. Men nej, vädret lockar mer!;)
 
Ha en bra dag fint folk!

Någon?

Den 27 augusti - 3 september drar jag till Alanya.. Dock har men resekompis fått förhinderna och kan ej haka på.. Sååååå... Är det någon som är sugen? Endast flyg från Arlanda är vad som gäller! :)
 
Bara att höra av er..2200kr och den är din! whooop! :)

Jag vill liksom bara åka hem!

 
Men snaaart så!

Hästgården

Andra dagen som day off. Och sitter nu och avnjuter min första kopp kaffe i soffan!:)
 
Jag och Amanda sa att vi skulle ta vara på våran day off igår och inte va hemma eftersom vi var lediga tillsammans. haha slutade med att jag gick ut och träffa Lina i några timmar, sen påvägen hem mötte jag upp Tony och vi gick och handla middag till oss. Påväg hem mötte vi A och M som gick ut. Så jag och Tony gjorde iordning våran mat och sedan satt i soffan och snackade i ca 8a timmar.. Vilka har så mycket att snacka om när man både bor ihop och jobbar på samma ställe?!  Nej men det är härligt att umgås med honom och jag lyckades få ur honom lite saker.. han är nämligen mussla! ;D
 
Och eftersom T är rätt duktig på hemsidor och allt sånt där, så föreslog jag att han kunde ju fixa en snygg och stilren header till mig.. Så snart kommer väl den upp när han är klar med det!:)) Han gjorde en test för att visa mig, kul dock att han hade skrivigt Annas hästblogg.. sen som små gnägg texter bakom.. haha detta med hästar har nog gått överstyr totalt! :P Men de blir nog bra när det är klart.. allt är väl bättre än den jag har!
 
"Alltså ja alla bloggar jag gått in på har liksom en bild, vit bakrund och sen någon skrivstilstext, så jävla tråkigt!"
Jag vänder min dator mot honom..Och vi båda börjar asgarva... Kan de va därför han hjälper mig måntro?! ;P
 

Fina vän!

Igår efter jag gick in på bloglovin kom de upp att min älskade vän Zandra skrivigt inlägg, klickade ju såklart in och reagerade på detta inlägg. Sen såg jag denna text lite längre ner..
Jag fick mina aningar. För Zandra vet jag säger bara saker hon menar. Och jag vågar ta åt mig och litar på henne till fullo. Mycket riktigt. Kolla vad som dök upp bland mina kommentarer sen när jag loggade in på min blogg.
 
 
Hur underbar vän har inte jag egentligen?! Ohhh, min fina vän som jag älskar så mycket!
 
♥♥♥

Lovely day!

Ohh vilken underbar dag det har varit! Hur skönt som helst hela dagen lång!:))
 
Har ganska nyligen vaknat upp efter ca 2 timmars sömn.. Kanske inte jättebra men å andra sidan är jag ledig imorgon! Bara Minna från vårat lilla kollektiv som ska upp på jobb imorgon. Tyvärr är det sagts att de ska regna nu de närmaste dagarna. Så fick ett sms av Lina tidigare att vi kanske kan liva upp regnet imorgon med en kaffe på något mysigt litet fik!:) Inte helt fel!
 
Funderar på att kanske ta mig något litet att äta eftersom jag inte ätit middag än, bra rutin, naaat. och sedan kanske kolla klart på skräckfilmen som jag påbörjade innan tröttheten tog över!

Fredag!

Gör verkligen allt nu för att inte somna.. tror jag inte kom i säng förns runt halv två natt.. så fick väl ca fyra timmars sömn, inte kul. Dock var de ändå inge större problem med att gå upp.. De var värre på bussen in, kändes som jag skulle syp och jag har fortfarande ont i huvudet.. Vet ej om det är baksmällan som sitter kvar lite fortfarande eller rättare sagt kommit tillbaka eller vad det är för något. Illa som fan mår jag och kan knappt äta något heller.. Varken någon av oss alla fyra kan.. magsjuka på g? myys så fall.. nooot!
 
Ligger i tystheten på mitt rum nu iaf och kollar på Kuzey Güney. Oh vad bra de är. Dock ringde nyss Rami och för första gången på...1,5 månad?!.. så svarade jag faktiskt.. Han var fan helt uppspelt.. haha.. rolig typ de där!
 
Nää, nu ska jag fortsätta kolla fler avsnitt och avnjuta min kopp kaffe jag nyss gjorde iordning!:)
 
tjao!

22.24

Snacka om bakisdag!
 
Efter mitt första inlägg imorse så tog vi oss faktiskt ner till Remi och handlade.. Sen blev vi bjuda på frukost av Andras igen. Det behövdes verkligen mat i min kropp.. Sen efter frukosten som var vid typ 1 så spenderade jag flera timmar framför Kuzey Güney. Men efter två säsonger tog tröttheten över och jag slagga in i ca 2 timmar.
 
Vaknade och var hur rastlös som helst.. Började baka bullar men mitt i allt hade jag inge smör så jag sprang åter igen till Remi.. Sen fortsatte jag mitt bakande och under jäsningen så gjorde jag iordning mercemek soppan som Tony ville ha till middag. När jag sen ska dega ut så upptäcker jag att vaniljpulvret är sluuut... först lackar jag totalt men kollade in i kylen och löste det istället med hallonsylt. Blev faktiskt riktigt gott även om jag var skeptiskt till en början! Så de borde ni alla testa någon gång!:))
 
Så jaa, en riktig hemmafru kväll har det varit. Bara sprungit runt och uppvaktat mina älskade roomies! :))
 
Mina små hjärtan!

schleeeeet

Vafan är det med norge och all denna fylla..? Igår körde vi igen och där snackar vi karatefylla.. Vi fick nog uppleva de mesta, flygande stolar och allt där till.. Men trotts allt sånt så älskar vi varandra väldigt mycket!
 
Dom ända av oss som kom ut på krogen igår var jag, Minna och Tony.. Tonkiboy var absolut den mest slitna och för en gångs skull var vårat egna lilla mumintroll nyktrast;) Innan allt spåra totalt igår så sa Tony att han väntat på att de ska slå till för mig så han kunde få se mig riktigt full..han har nämligen insätt att jag faktiskt klarar av en hel del! ;) Igår fick han sitt moment när de hände.. Dock var han värre än mig och missade nog de iaf!;) haha.. Men vi hade fan jävligt kul!
 
idag kommer nog alla ligga inne på sina rum, asociala som aldrig förr och bara må dåligt.. Jag sover ju nu inne i Minnas rum och vi ligger och snackar om fall man kanske ska orka dra sig ner till Remi och köpa glass.. De hade inte suttit fel idag..
 
Juuste, vet ni vad vi fick till kvällsmat igår?!.. Vi fick väääärsta gourme maten! Andreas bjöd oss på mat och de blev krabba, hummer och räkor med rom och olika röror till förrätt, potatis i ugn och stekt val till middag, sen jordgubbar och champang till efterrätt! heeelt galet gott allting och vi alla käka som vi inte sätt mat på flera dagar!;D Har aldrig tidigare testat Val.. Men de var faktiskt riktigt gott! :))
 
Nu har jag suttit och hällt i mig massa vatten, funderar på att gå iväg och handla lite frukost.. men troligtvis kommer jag bara lägga mig ner i sängen igen och eventuellt somna om någon timme till.. Risken finns..

Onsdag!

sådärja. Nu har man vaknat till liv lite efter gårdagens bravader!
 
Mådde riktigt dåligt imorse och kändes nästan som jag bara ville springa och spy för att få ur mig skiten. Men lite frukost som btw bestod av fattiga riddare som jag åt för första gången.. de ni!;) och en kopp kaffe så piggnade jag på mig!:) Fattiga riddare var faktiskt inte så äckligt som de låter.. haha.. Eller så var bara Andreas väldigt duktig på att göra dem..
 
Nu är minna och tony på jobbet, amanda och Andreas ute så jag tog en dusch, har gjort kaffe och tänkte sätta mig och kolla på Kuzey Güney.. Men nää, nu är internet as segt så de gick ju inte för sig! vad typiskt!
 
På återseende!

En lista sisådär på morgonkvisten!

Hur bor du: I en vindsvåning på 100kvm.

Brukar du komma i tid: Beror lite på vart jag ska, men gällande jobb är jag alltid i tid.

Hur lång är du: 169cm

Kan du laga mat: Ja de kan jag.

Vad jobbar du med/pluggar du: Jag jobbar just nu som produktions medarbetare på Gate Gourmet.

Vad har du på dig just nu: Linne och mjukisar.

Har du någon fobi: Kackerackor.

Hade du en bra kväll igår: Ja, de var riktigt trevligt.

Vilket är ditt senaste inköp: En jättefin spetts tröja.

Din favoritdryck på morgonen: Kaffe

Var fick du dina senaste pengar ifrån: Lönen

Har du sovit i din egen säng inatt: Nej de har jag inte

Vad hade du sönder senast: Ett glas på jobbet.. I fredags den 13e...

Vem snackade du med senast: face to face så Minna.

Varm favoritdricka: Kaffe

Favoritdricka när du är riktigt törstig: Vatten

Alkoholhaltig favoritdricka: Öl

När gjorde du senast något riktigt dumt: I förrgår, men vet ej om det var dumt sådär.. skrämdes ju bara lite.

Saknar du någon just nu: Saknar är fel ord.. Jag tänker att "jag ser fram imot att träffa vissa personer!"

Vad ska man göra för att få dig irriterad: När jag vet att det tex är på ett sätt eller de har sagts en grej, och folk som vet att de också stämmer gör sig löjliga och påstår något annat bara för att jävlas. Då blir jag irriterad på riktigt.

Någon jag stör mig på: Att jag själv ibland är slarvig med att ta tag i saker.

Intressen: Resa och vänner är väl de jag kan komma på..

Senaste person du kramade: Amanda

Senaste person du ringde: Var till min far

Senaste person som ringde dig: Från jobbet

Vad drack du senast: öl igår :P

Vill du ha barn:  Ja det vill jag ha, senare.

Längtar du till din nästa födelsedag: Nää, aldrig gillat att fylla år...

Har rakat dina ben någon gång: Självklart!

Är du sugen på något nu: Vatten.

Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: Ska jag verkligen erkänna de?.. 7 kanske.. beroende javisst..

Använder du hudkräm: Då och då..

Attraheras du av män med skägg: Skägg är väl kanske inte så hett, men stubb är.

Micro-pop eller poppa själv: Äter inte popcorn.

Brukar du baka: Ja, det händer. Inte ofta men ibland.

Röstade du i det senaste valet: Nej.

Är du nöjd med ditt liv som det är nu: Ja, det är jag. Så jäkla glad!

Vilken låt lyssnade du senast på: Svenne Rubins - Folköl och dunkadunka ;)

Har någon annan sovit i din säng inatt: jaa

Vad tycker du är äckligt: småkryp, när folk smaskar

Har du pengar på mobilen: Har abonnemang så ja.

Vilken svordom använder du mest?: Vafan tror jag..

Vilken tid är din väckarklocka inställd på?: När jag jobbar 05.15, när jag inte jobbar 10.00.

Var köper du dina matvaror ifrån?: Remi

Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?: Haha, är nog både och där!

Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?:  One word, AUDI.

Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan?:  Ja.

Vad åt du till middag senast?: Ris och kassler i ugn med annanas och purjolök.

Kan du vissla?: Ja

Tittade du på tecknat när du var liten?: Ja, såklart jag gjorde:)

Äger du några popband t-shirts?: popband vettefan men Rolling Stones har jag.

När flög du senast?: Den 10 juli Stockholm - Bergen

Pratar du några andra språk?: Ska väl vara engelska då.

Har du gråtit offentligt?: Ja, det har jag

Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar?: Yes har två tattos jag ska göra!

Vad har du med dig in på bion?: Haha, inte så jätteförtjust i att gå på bio. Alla sitter och prasslar och smaskar...

Vad har du för väder?: Just nu är det soligt.

Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet?: Idrott.

När sov du senast på golvet?: Minns inte.

Vilken är din favorit drink?: Rosa pantern

Gillar du din boendesituation?: Jag älskar den. Kommer gråta ihjäl mig när vi skiljs och lämnar älskade Bergen.

Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?: Ca:6-7timmar

Är dina dagar fullbokade och stressiga?: Det är högsäsong på jobbet så joo, stressigt är det.

Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna?: Jo, prata var nog de ända jag gjorde egentligen.

Hur gammal blir du nästa födelsedag?: 24 år.

Tror du på liv på andra planeter?: Jo något liv tror jag att de finns.

Vad säger du till dig själv när allt känns svårt?: Det löser sig på ett eller annat vis!

Skulle du någonsin hoppa fallskärm?: Nej, men skulle vilja testa någon gång.

Tycker du om att krama folk?: Ja, älskarr att kramas!

Äger du en digitalkamera?: Nää, inte längre.

Vilka kändisar har du blivit jämförd med?: Tror inte jag blivigt de.. inte vad jag minns..

Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det?: Ibland.. beror lite på vem de är och om vad saken gäller.

Får du dåligt samvete efter du ätit kött?: Nej, och kommer aldrig någonsin få heller!

Är du mörkrädd?: Ibland, men de är oftast när jag inbillar mig saker..

Tre saker du alltid har med dig?: Mobil, plånbok och busskort.

17.38

En kastrull mindre, sönderbränt ris, brandalarm urdragna och en rökig lägenhet.. haha update från oss i köket;)
 
Vädret idag har verkligen varit fram och tillbaka.. ena stunden har de vräkt ner i regn, andra sekunden sol och man kände värme och sen moln osv.. men som jag har förstått de på facebook så är det likadant hemma också. Fantastiskt hur man nu för tiden bara behöver logga in på FB istället för att kolla nyheterna..haha ;)
 
Det var planer på utgång idag.. men nu är jag inte alls sugen. Sitter i soffan och dricker öl och njuter av min ledighet.. funderar på att fortsätta med det ikväll också! :)) Vi får helt enkelt se vad jag som människa orkar göööra...
 
Det fick iaf följa med en tröja hem idag efter att varit på stan!:) whoop, jättefin är den!:)))
 

Update från ett regnigt Bergen

Sitter i badrummet och spelar Ken Ring för Amanda som duschar.. har day off idag och imorgon. Kan lova att sova ut imorse var skööööönt!
 
Och om ett tag ska vi dra ner på stan och fixa lite saker. Idag får vi nämligen besök från Västerås. Så måste ju få iordning lite i lägenheten också! Kan ju inte se ut som skiiiiit liksöööm! :P
 
Ne man kanske borde ta tag i livet.. vi sääääs!
 
 

Bangar på öl!

Nu för tiden brukar inte jag vara den som bangar på öl.. Tony hörde nyss med mig om jag skulle med honom, Simon och Robin ut och dricka lite öl. Men idag blev det faktiskt ett "nä jag bangar!".. Jag har två dagar kvar att jobba och de är verkligen inte kul att komma bakis till de jobb jag har. De har man gjort och vill aldrig göra om!:P
 
Har annars spenderat min kväll genom att titta på Ica age.. 1an och halva 2an.. Sen tog rastlösheten över.. Bästa av allt är ju faktiskt 1an, den kan jag bara inte slita mig från.. spelar ingen roll hur många ggr jag har sätt den! ;D im just loving it!
 
Ja, klockan är ju faktiskt över tio redan.. Så sängen är de som gäller straxt.. klockan ringer ju tidigt imorgon igen!:))
 
Jag och William från när jag var hemma på besök! ♥

Lördag!

Denna dag började faktiskt bra. jag hade humöret uppe men fram mot eftermiddagen så gick de bara neråt.. jag och Lina stod och muttra lite småhögt båda två.. vi fick vara med två nya idag och det rullade inte på.. Så blev att jobba lite längre. Dock är DE något jag verkligen inte klagar över. All övertid är man tacksam för.
 
Sen var det inte så farligt att gå från två dagars senvakt och byta till tidig.. visst jag var väl inte as pigg 05.15 imorse men de gick ändå ganska smärtfritt:))
 
Den 9e augusti är biljetten bokad. Då åker jag hem till Svea.. För ett tag iaf! Sen får vi se vart jag mig i världen vänder!.. Och sen kan ju jag hinna ångra mig tio ggr... Så ja, man kan väl säga att man inte riktigt vet än;)

Spännande!

Nu är mailet skickat.. nu väntas svaaaaaar...

Bästa news eveeeer!

Nog med att de finns många lek kamrater samtidigt nere i Alanya när jag drar ner där i slutet på auguti. Men nyss fick jag reda på bästa nyheten, nämligen att min älskade vän Amanda (inte hon här i norge för er som inte är med!) ska ner dagen innan mig!! :D LYCKAAAAAA!!!
 
Det vi snackat om som vi aldrig trodde skulle hända, händer nu! ;) hihi.
 
Nu kööööör vi!
 
 

12-07-12

 Ligger i soffan och lyssnar på Ronny och Ragge. Det är fan gamla godingar;) haha! vilken jäääävla barndom;)
 
dagen idag på jobbet har bara gått fint, känns bra att vara tillbaka. Och till Anns lycka travade jag in på produktionen;) haha! Även fast jag hade senvakt som jag bävat mig för gick de väldigt fort, kan berott på de härliga sällskapet av Amanda som jag hade den ihop!:))
 
Min vistelse hemma i Sthlm var iaf bra. Det var även skit trevligt att komma ner och hälsa på släkten i Åtvidaberg. Så synd att jag precis missade familjen Nilsson. Men ja, de får bli en annan gång!:)) Vi ska ju trotts allt fira jul i Åtvid detta år, dock ser det just nu inte ut att bli en jul i Svea.. Så de blir väl...ja... en annan gång..
 
hahah amanda och Minna kom precis hem från en promenad.. jag sa till dem att "fan ni stetchar ju aldrig, era ben kommer snart bli så stela så ni knappt kan böja dem!" Amanda "VA??? Nääää sluta!!!!" jag "Men vadå, klart du blir stel som en pinne om du inte stretchar...!" Amanda "meh shiiiit!"... Nu sitter hon på vårat golv och böjer sin kropp på alla möjliga vis och säger "fan alltså detta måse jag ta tag i nu, de är typ andra gången av alla gånger vi gått som jag stretchar!"
hahahha, kul o se vilken panik A får;D
 
Nuuuu, ska jag kanske käka något.. inte riktigt gjort de än... det var ju trotts allt bara två timmar sen som jag kom från jobbet..

Back in norway!

Är nu tillbaka. Allt har flytigt på. Men heeerrreeeguuud vad alla norbaggar är stressade.. sliter i väskorna och knuffas osv.. hallå ta det lugnt, väskan kommer tillslut, jag looovar! puckon!
 
Skönt var det att se lilla familjen igen!:) Fick långa kramar när jag kom. Jag tänkte inte göra någon större uppdatering utan jag ska nu knalla in på rummet och kolla på tomten är far till alla barnen med Amanda!:)
 
 
seee ya!

The day is here!

Dagen med D har kommit och det är dax att bege sig "hem" till Norge igen! Det ska faktiskt bli skönt att få träffa min lilla familj igen, hörde dock att Ali har begett sig hem till Borlänge igen så de är bara tre roomies som väntas där hemma!:)
 
Skönt att vara ledig imorgon, då ska jag spendera dagen med amanda slm också är ledig!:)) det blir naaaajs! 
 
På återseende!:))

Sverige

Jaa då var man hemma i Sverige sen några dagar tillbaka. Det har varit riktigt kul att få träffa alla och så. Dock har jag tyvärr inte träffat Amanda som jag såg fram emot mest att göra då hon behöver åka tillbaka till Norge tidigare..:/  så nu får jag inte träffa någon av de två personerna jag verkligen verkligen ville:((
 
Men jag ska inte deppa, life goes on. Jag blev hembjuden på middag hos Helen här om dagen. Jättegod mat, trevligt sällskap och en hel del skratt. Haha vi skratta så tårarna rann och magen krampade på oss!:D 
 
Nätterna sover jag knappt något på heller, går och lägger mig mitt i natten och sen vaknar av mig själv jätte tidigt.. Kanske saknar jag min sovkompis?;) haha!
 
Duktig har jag varit sen jag kom hem också, varje morgon har jag sprungit i spåret!:) inte illa pinkat! Glad att jag tog med mig träningslorma hem, jag visste att de skulle bli lite dötid så vad passade då med bättre än att träna lite!:))
 
Idag drar vi ner allihopa till Åtvidaberg ett dygn, min faster tar examen och ville fira de! Så härligt att man även får träffa släkten både där och ifrån Gränna under sin vistelse också!:D hihi.
 
Nä kan ej sova längre så ska nog ta tag i mitt liv lite.. Men ja en liten update om att jag lever och har de bra Iaf!:)))
 
 
 

Hej Sverige!

Ja här är man ju nästan uppe med tuppen. Jag kom i säng sent inatt, jag kunde inte slita mig från de jag gjorde riktigt. hähä :))
 
Men nu så är man på banan. Ny duschad och redo för att göra iordning lite frukost och se till att de sista är nedpackat. Om två timmar ska jag börja röra mig mot flygplatsen. Även Minna som är ledig idag ville följa med mig dit och säga hejdå, eller jaa.. på återseende kanske passar bättre!:))
 
6 dagar kommer spenderas i Sverige. Och denna gång ska jag inte stressa runt som ett as vilket jag gjorde sist för att träffa alla.. När t.om familjen klagar på att jag aldrig är hemma, DÅ är jag inte de.. haha! gillar att jag snackade med min bigsis igår och hon sa "Anna, du kommer inte ens märka att du varit borta.. de är preciiiiis som vaniljt" haha.. hääärligt att höra.. De där precis som vanligt.. De får liksom mig att vilja stanna kvar i Bergen!..
 
Slut om de. Nu ska jag sätta på lite vatten så jag kan avnjuta någon kopp kaffe framför aftonbladet.se ;)
 
Vi hörs när jag är i Svea, adios amigos!
 

Mina älsklingar!

Är dem något ut över de vanliga eller? Måste ju vara världens sötaste små troll! Och Audi kör dem också!;D

Tisdag

Då var det tisdag. Första dagen på länge som jag fick sova ut. Något som verkligen uppskattades!:))
Annars å har denna dag bara spenderats hemma. Amanda och jag har varit lediga idag. Så vi har mest bara kollat klipp på youtube, snackat, dansar och tagit en liten promenad till affären. Ja en lat-tisdag helt enkelt. Lagade iordning en god lunch och bara va.. Behövligt liksom.
 
Väskan är även packad och imorgon bär trippen av mot Sthlm! Vem som ska hämta mig är dock oklart!;D haha.. kanske borde ringa min pappa och styra upp detta!;D hähähä...
 
love!

död.se

Tror ni att jag fick sova bra den där natten när alla andra gick ut i festa?? Amanda och Minna kom hem redan 00.15, den ena fullare än den andra. Hörde redan i trappan när dem var påväg upp, så då vaknade jag till och de blev tillslut även så att jag var tvungen att gå upp... så kl 02.30 blev de tyst och jag hade 3 timmar kvar att sova.. 02.55 ringer de på dörrklockan och de var bara att hasa sig upp och öppna upp till Ali.. halft död gick jag och la mig igen... Sen någon timme efter vaknar jag när Tony och Simon ramlar in även om dem var väldigt tysta.. Man skulle kunna säga att jag var helt borta och inte fattade ett skit när min telefon ringde.. heeeeelt sjukt trött.. Så både igår och idag har varit helt galna på jobbet... Mitt huvud har inte funkat och de ända jag egentligen gjort på jobbet de senaste dagarna är att gå runt och skratta åt allt och alla.. haha!
 
Men imorgon är jag ledig, sen på onsdag åker jag hem till stockholm!:))) De ska bli skönt att få lite paus här ifrån och komma hem och umgås med familj och vänner. Ser även fram i mot trippen ner till Åtvidaberg och träffa folket där!:)) whoooop!!
 
på återseende!
/Hästen
RSS 2.0