Hemma igen .

Jag drog iväg efter middagen och mötte upp min kvinna James!
Det  blev att ligga och lata sig framför tvn där de visade filmen om Michael Jacksson! Den var bra av de jag såg. Dock såg jag ej klart hela. Och eftersom Jennifer hade sett den förut gick hon iväg och gjorde lite äppelpaj, mums!=)

Så nu är jag hemma igen, kollar lite på LA INC. Tycker det är riktigt kul att titta på! =D Och jag blir mer taggad, jag har funderingar om en till, det ska också vara en mening,m fast på andra armen..(på turkiska också självklart!) Men det blir senare som den blir av. troligtvis kommer den göras av samma grabbar som den andra!! =) yeeeah!

Planerna om min flytt går bra, det ser väldigt ljut ut! jag är massa glaaaad!!! =D

Så slänger in en bild på en glad-lycklig-taggad-Anna!!

/A

Ohh!!

Just nu sitter jag och pratar med älskade Adem. ohh vad jag saknar honom. Kommer inte få träffa honom på ung 2,5 år. Så när Jennifer drar ner så får hon krama om honom bra hårt ifrån mig!! =) Han visa nyss sina solbrillor i camen, och så säger han "Anna..vad tycker du om mina solglasögon då?!" Och så började han as garva!! =D HAHA!! Jag sa bara att det såg grymt ut!=D ohh... Sätter in lite bilder på mig o Adem =)


/A

Godmorgon

Om man kan skriva det såhär dax? =P haha. Men vaknade kanske för 2 timmar sen, men då hjälpt jag mammsen med att städa hela huset, iaf nerevåningen! =P hihi.. Så fått lite gjort iaf. =)

det får bli ett kort inlägg, orkar inte skriva så mkt mer just nu! =P
/A

Come to mammie!! =D

TAGG TAGG TAGG....SÅÅ TAAAAAAAAAAAAGGAD!!!!



/A

Lavash .

Jag har nyss suttit och kollat igenom gamla Turkiet bilder. haha inte speciellt ovanligt tänker väl ni. Men då fastnade jag på Lavash bilderna. Jag tycker gymt mycket om det stället, och de är en restaurang jag kan tänka på och sakna. 

Jag minns första gången vi var i Turkiet i Juli 08. När Jennifer o hennes familj frågade om jag ville följa med, jag var tveksam, för alla tänker väl "ohh men turkarna är så äckliga och på!" Det var min tanke iaf. Men vem är dum nog att inte följa med på en utlandsresa när man får chansen?! Inte jag iaf;) Så jag följde med. 

Och redan andra dagen när vi bestämde att vi skulle gå neråt på gatan för att kolla efter en restaurang och käka på så möts vi just av en av dessa "jobbiga" turkar =P  Och eftersom det var sista restauranen på den gatan, så slutade det med att vi gick in där. Och jag måste säga att det var den äckligaste pizzan jag käkat i hela mitt liv, eftersom dom inte käkat skinka så fick jag ju korv på pizzan, inte allt för gott må jag säga! =P

Och till maten beställde vi en öl...Såklart;) haha... Och killen som kom och servera ölen var just N. När han gick från bordet sa jag genast till dom andra "såg ni honom?!" ..."Galet snygg han var..han ska jag ha!" haha!! ;)

Och så blev det ju ;D höhö. Så Lavash blev ju vårat favoritställe där nere. Och eftersom jag då umgicks bara med N för det mesta så blev det ju att man träffa alla dom som jobba där hela tiden.  Och sen dess har det ju bara rullat på. Varje gång vi åkte/åker dit så springer man in på Lavash och hälsar =D Dom är riktigt trevliga där..

Alla pratar ju inte engelska, men några =) Men bara stämningen är skön!! Jag kan bara sitta där en hel dag och bara kolla på folket som går förbi och kommer in. Ibland fråga om dom behöver hjälp så hjälper man dom att jobba lite! =) Eller att försöka konservera med Eko även kallad "Fast man" som är chef på stället. Jag lovar på heder o samvete att han älskar mig =D haha... Han skiner upp som en sol när jag kommer! =P
Och nu när jag kommit själv så kollar han typ med en blick bakom mig och så säger han "Nusret nerde...nusret nerde?" Jag pekar och säger Alanya! Jag tror att dom saknar N väldigt mkt, iaf Eko.

Jaja nu blev det väligt mkt text, men nu fick ni iaf liten historia bakom vårat älskade Lavash!! =)


/A

Ny header!

Vad tycker ni om min nya header då?:) Den är väl inte spciell så, men var så otroligt trött på den gamla, så lyckades helt på egen hand byta ut den =D Fett nöjd! =D Hahaha!
Så nu kommer det säkert att bytas oftare när jag nu vet hur man gör! höhö ;D

Ikväll ska vi ha mys-kväll. J och P är på fotboll, men T och R är här ist! =) Så det blir mysigt!! =)

/A

Bilder .

Här kommer lite bilder från i förrgår och igår. 

Storasyster och Robin

Mamma

Faster och Moster

Mulle

Kusin och lillsyrran

Pappa

Farmor


Så, nu fick ni se massor med bilder. Blev ingen på mig, ni får ju se mig rätt ofta ändå!! ;)

/A

Hallllåå

Då var man på banan igen då, tagit en dusch och fått i sig lite frulle ;) Nu sitter jag oc nördar mig här framför datorn och TVn. upptäckte att det var "Not another teen movie" på TV4 Film. Och jag tycker den är bra härligt allså! :D haha!!

Jossan kom in i rummet i morse o fråga om jag skulle med till Täby me henne mamma o moster, men tackade nej, min ekonomi är inte på min sida just nu. Och det suger!;) haha! Det får bli en annan gång. =P

Nu ska jag fortsätta kolla på filmen samtidigt som jag lägger in lite nya bilder, orkade aldig det igår!

/A

Ho ho

Har precis käkat middag, tillsammans med Jossan,pappa, Mulle o Basse! Mycket trevligt!! Fotade väldigt mkt på kusinen, kanske kommer någon bild senare! =)

Så nu sitter jag och lyssnar på när Jossan sjunger sing star =P Man kanske ska vara med och krossa henne totalt?! ;) haha!! Mmmm... jag är bäst!! ...På det också!! ;) Så får det bli! =D

Avslutningsbild;
Bollar från vattnet i Karlaplanens fontän! =P


/A

Godmorgon!!

Har ni sovigt gott mina fans? Min sömn har varit perfekt. Dock drömde jag om barn inatt =P På sista tiden har det pratas väldigt mycket om barn, jag vet inte varför. Så nu börjar jag t.om drömma om dem! =P haha..

Idag så åker kära Cia till Alanya 1v, jag är ju inte ett dugg avensjuk!! Inte alls... GAAH alltså!! Jag vill ju också!!! Men nu är det ung 2 veckor kvar tills jobbet börjar, sen jobbar jag konstant fram till jul, men har ett schema på 4dagar/v, så det är ändå rätt skönt!! :) Det kommer gå bra! Jag ska jobba som en tok nu fram till jul..(Har papper fram till jul!) sen ska jag försöka hitta något fram till April, och då....då flyttar jag utomlands i ung 8 månader! =D Tror ni att jag längtar eller? =D Jag är total taggad, och inget ska knäcka min dröm! :)


Skrattar lite när jag ser denhär bilden..Precis innan tog jag foto på alla andra,sen när ja tar på mig själv säger mamma.
M - Men Anna, verkligen att du tar kort på dig själv...
A - Haha, ja jag är så jävla snygg alltså!!
M - ...

Mormor krullet är med mig...JAPP
Dom snygga solbrillona....JAPP
Ego-kära Anna....JAPP
;D

/A

Tatto!

Jag har ju glömt berätta att jag gjorde en tatto nere i Turkiet=D

Då undrar väl ni vad det beyder, tyvärr kommer ni inte få reda på det,
jag valde att skriva på ett annat språk just för att alla inte ska förstå!

Jag är riktigt nöjd!

 


/A

Pic <3

Jag saknar familjen något så sjukt mycket <3



 

Har som en stor klump i magen, jag vill bara hem igen!!
/A

<3

En bild säger väldigt mycket!

Tycker om den här bilden otroligt mkt, Jennifer ser så sjukt lycklig ut, och jag gör min "vanliga" min! =P haha!

/A

Första kvällen!

Här är lite bider från första kvällen i paradiset!
 


  
  
/A

hoho

Gud vad det kommer uppdateringar nu da... Det ar bara for jag ar for lat att an sa lange ga ut, imorse nar jag vaknade holl jag seriost pa att do av varmeslag...Sen var det lite pinsamt ocksa med en grej..haha, kan saga sahar, efter Nusse gar till jobbet maste jag lara mig att dra over overkastet ;P blir annars mer pinsamt, har redan skamt ut mig for 2 dagar sen ;) Nu far det racka! :D Tur att dom kanner mig iaf!! ;) haha!

Helen skrev nyss om Oboy pa msn med mig, gaaaalet sugen jag blev pa det, tank er ett stort glad oboy med iskall gron mjolk!! ohhh lovely!! :D Jag ska be pappa kopa en en gron mjolk(vi dricker bla hemma) som jag ska halla i mig pa natten nar jag kommer hem ;) Kanske t.om ber han ta med den i bilen nar han hamtar oss vid flyget..eller gar jag forlangt da? ;D
_______________________

Igar beratta Ali for mig att han tyckte att jag skulle boka om min biljett till 1 vecka till, han och Fatma hade tydligen pratat om det!! haha dar ser man lixom ;) Sen sa aven Nusse lika dant pa kvallen, vi gick ut o kaka igar for att komma bort lite fran alla...haha... sa da blev det massa prat! Och som avslutning blev det sjalvklart varat alskade Robin Hood! :D hihi...

Nej nu avrundar vi har, jag ar svettig, ska ta en dusch! :)
Ha en bra dag!

A

Hej igen .

Speciellt mycket har inte hant sen sist. Igar var vi ute pa markad eller marknad o marknad.. nagot stort stalle som man kan kopa massa frukt och sant, ja typ som Hotorget fast mycket storre, och yp 1 miljon mer manniskor :P haha nera, men nastan, fick lite panikangest nar det blev for trangt.. :P

Och igarkvall vid halv 11-11 tiden blev jag sa rastlos, sa jag foreslog att jag o nusse skulle dra ut nagonsans, men slit som han ar tar det ca 30 min att vacka honom och sjalvklart ar det da sa himla synd om honom att han e sa trott;D haha, sa jag borjade byta om eftersom han somnade om igen, sen nar jag var klar och drog upp dorren for att dra far han panik och flyger upp..haha.. :P sag sa himla kul ut, da sa jag att jag drar nog till Robin Hood dar hans polare jobbar, da bot han om och fixade sig valdigt snabbt!! ;D  Det galler ju att trycka pa dom svaga punkterna nar man vill ha sallskap!! ;)

Idag har jag som sagt mest sovigt.. fattar inte hur jag kan vara sa trott... N sa igar hur kan du vara trott?.. du gor ju inget pa dagarna!.. aaa, precis, det e val darfor jag e sliten lixom!! ;) haha, kommer hem runt 2-3 pa natterna sen innan man somnar, sen ringer hans klocka vid 06.30, och sen kommer familjen in och vacker mig 1 timme senare for frukost... Inte konstig att man ar sliten!!! ;D haha!!

Jag har andrat lite i schemat, och aker redan till Side imorgon ist for pa fredag, jag kanner att jag maste svina lite! :) Och det gor jag bast i Side tillsammans med Jennifer och Adem..eller jag svinar och dom ar sallskap ;D hehe.. Sa nasta steg ar att beratta det for familjen, alltid lika jobbigt att saga hej da till dom! Usch .. Hatar det, och kommer gora mer ont an nagonsin nu!! Men kanns bra att Ali kommer och halsar pa mig i Sverige nar sasongen ar over har :)

Jag ska snart dra mig bort till Ali, ska snacka lite med honom och fixa lite saker till min moster! :) Ska bara orka ta tag i livet lite..! :P haha!!!

Nu blev det ett langt inlagg, men det gor val ingenting, ni har ju saknat mitt skrivande! ;)
Jag har borjat flagna massa i ansikte och axlar, tog i lite val hart i borjan, sa dom kallas mig Michael Jacksson har nere nu..haha skit kul lixom!!! :P Men det kommer nytt, far pressa nu sista dagarna, sa ar jag brun och fin lagom tills jag ar hemma igen!! ;)
Som tur var sa det som flagnar pa axlarna ar det fortfarande brunt under, men mesta fargen fran ansiktet ar borta tyvarr..  Som Jennifer sa "Nu nar du flagnar ser man hur jakla svart du blir!" haha :P

Pa lordag dagen innan vi aker hem ska jag gora en sak som an sa lange ar hemligt!! Ska bli as spannande!! Vad det ar kommer ni fa reda pa senare!! :)

Nu ska jag dra mig till Ali! :) Ha en bra dag!
Evine git şimdi, hayatın bitti !!

/A

Uppdatering!

Har kommer en liten uppdatering, fran det galet varma landet.. det ligger runt 48 grader nu pa dagarna. det gar knappt att rora sig utan att bli dyngsur!! Men man ska val inte klaga antar jag!?!

Nu ar det bara halften kvar av semestern har. kanns lite trisst. Jag hade verkligen inte klagat pa att stanna kvar har ett tag!! Och att mamma var med denna gang var ocksa riktigt roligt!!:) tror hon tyckte det var kalasbra!! :D haha!

Jag var i Alanya nagra dagar sedan och halsade pa! Riktigt trevligt, det visade sig att Ali hade sin mamma och hans tva sma syskon har hemma, sa nu har jag fatt traffa dom. Trevliga manniskor! :) Men gulligaste av allt var nog nar jag skulle tillbaka till Side igen, och Ibo blir jatteledsen, han borjade grata och skrek att jag ska inte alls till side, jag ska dricka upp mitt te som jag holl pa att dricka, sen visade han "mitt" sovrum och sa "har ska anna sova" :P sot-unge!!
Och aven det Nusses mamma sa i telefonen nar vi prata.....Det kommer jag sent glomma! hmm...

Sa nu ar jag i Alanya. Och vi far se hur lange jag blir kvar har.!! Sa nu ska jag ga och vara lite social med dom andra!

Om det inte kommer mer uppdatering sa hors vi om 1 vecka! Tja!!

/A

YEAH!

Jag är redan uppe, det gick bra att somna igår, för jag var väldigt trött.  Men tanken om att sova ut funkade inte. Jag vaknade redan vid kvart över 9. och jag var typ inte änns trött efter att gått och lagt mig straxt efter 2 =P

Men nu är det iaf inte långt kvar =) Vid halv 4 så drar vi mot arlanda, eftersom vi är 5st får vi inte plats i 1 bil. så pappa hjälper till att skjussa dit oss också! 
Juste nu måste jag erkänna att jag inte är så taggad..vafan lixom, jag som ALLTID är toktagga in för resorna. Men det var bara för att jag upptäckte imorse att  CD-skivorna vi har bränt funkar i datorn att spela, men icke i sterion!!! Vilket betyder....ingen av våra CD-skivor kommer kunna spelas?!
Men jag tar iaf med mig dom, eftersom Adem(som är DJ) har en dator där han står och jobbar, så han kanske kan på något sätt kan fixa det där.... typ spela-via-dator-kopplad-till-bergsprängare?!!? ;) Haha!! förhoppningsvis kan det gå!! =)

Nu ska jag nog dra och fixa lite av det sista..som är.?!...haha jag vet inte riktigt vad jag har kvar att lägga ner! =P Bra koll lixom ;) Jag har typ bara duscha och klä på mig shortsen och "The Queen" tröjan!! ;)

HAHA!! Jag är för skön!! Kan slänga in en bild på dagens klädsel bara för att den är perfekt!! =D

Den snygga "Queen" tröjan jag fick av lillsyrran!! =P Den är alltså inte tryckt.. utan hon köpte den så till mig! =D
Passar ju mig utmärkt eftersom favorit restaurangen heter "The Queen" ;) haha!!! =D Det är bra att ha en lillasyster om tänker till ibland! ;)

Nu ska jag dra. Det kan komma en uppdatering från Turkan..Annars hörs vi när jag kommer hem den 25Juli!! =)
Ha det bra mina fans!!

/A

SEMESTER!!

Idag gick jag på semester!! =D YEEEES!! Fick t.om sluta 1timme tidigare än planerat! Sånt uppskattas alltid! =D Så jäkla skönt!! Nu är man ledig i 4 veckor! OM jag ska njuta!! ;)

När jag kom hem gick jag ner och hämtade bagen. Så den är typ halft färdigpackad. Jag håller samtidigt på i tvättsugan! Så springer fram och tillbaka här! =) Men snart så!

IMORGON DRAR VI!! Kan ni fatta?! Jag vet inte om jag insätt de än! =P Jag är jätte taggad in för att träffa TREVLIGT folk =) Nyss när jag loggade in på msn så skrev Emrah att det är nära nu!! :D OM det är lixom!!!=D Jag VET att han saknat mig brutalt! ;)Hahah.

Som avslutning kan vi ta en bild på mig och Emrah! ;D


Vi hörs!!!

/A

Snart så!

Jag skulle kunna slå sönder min dator, så bra funkar mitt tangentbord!! Jääävligt nöjd allså.. OH!!

size ev sahibi bir şey değildir...

Vi säger gonatt här! TJA!

/A

Onödig fakta?! :P

Jag var ju ganska så dum i tisdags. för då var det ju om Michael Jackson, ja ni vet. Och det började kl 2, och ja slutade vid 1, så vet inte varför jag var så dum och inte kolla. glömde helt bort! Så nu sitter jag inne på den där hemsidan som Ali visade mig och väntar på att det ska ladda klart så jag kan få se det! =) Så det så!=)

/A

Hemma!

Nu har jag kommit hem igen. Hittade ingen snygg tröja eller klänning. Men kom iaf hem med lite nya snygga underkläder! =) Så något fick jag med mig hem trotts allt! ;D haha!! Så jag är nöjd ändå!

Orkar inte skriva så myket mer nu. Så slänger in en bild på mig som liten! =)
Hur perfekt som helst....redan då! ;D

Det är en kanin jag håller i, var tvungen att kolla
noga själv innan jag såg vad det var, haha ;)

/A

Låtarna!

Kate perry - I kissed a girl
Akon. feat eminem - Smack that god
Florida. feat Kesha - Right round
Cidinho & Doca - Rap das armas
Black Eyed Peas - Bom boom pow
DJ North & DJ Gain - Stylez Vol
Lishas - Low
Shaggy - Hey sexy Lady
Pink - So What
Kelly Clarkson - My life would suck without you
No Mercy - Where Do You Go
Akon - That girl is so dangerous
Swigfly - Touch and go
Yves Larock - Rise Up (Remix)
(Fetskev varannan låt, fick för mig att det var enklare att läsa då, kaske stämmer eller så är jag bara psykad!;D)

Några låtar kanske ni tänker "vad är det för partylåt" te.x som låten "where do you go".. Men vissa låtar är bara så Turkiet, och just den låten är Min och Jennifers Turkiet-låt. Den finns många minnen med!! Love it! =)

som ni förstår, skivan är GRYM!  Vi har t.om ett perfekt namn till den !! =D
/A

Torsdag .

Just nu sitter jag och lyssnar på alla låtar vi har samlat ihop till skiva! Det är den perfekta skivan ever!! ja sväääär assså! ;) haha! Jag blir total taggad av den, känner hur det rycker i axlar och benen! ;) haha! yeah säger jag bara!!

Om ett tag så drar jag iväg till Täby tillsammans med mor och moster, dom har tid för att noppa ögonbrynen, och jag ska växla pengar till resan, kan hända att jag går förbi Gina eller något sånt påvägen så det blir en litet inköp också!=P haha! Det vore inte fel!

Jag är taggad, musiken jag ständigt sitter och lyssnar på, och sen inser man att det bara är 3 dagar (idag,imorgon&lördag) kvar, sen sitter vi på planet till paradiset! finns ett ord för de...YEAH!!!

Jag kan skriva ett inlägg på vilka otroligt sköna låtar vi har valt ut om en liten stund! =)

/A

Onsdag .

Jag fick sluta lite tidigare idag..LYCKA! =P haha, nej men det har varit en bra dag, spelat bandy med grabbarna, och mitt lag vann! ;) Tyvärr är jag lite väl tävlingsinriktad och hatar att förlora, så man spelade rätt ego faktiskt, men det märkte jag inte förns en unge frågade när jag skulle börja passa honom!! ;D hahah.. va dum fröken jag är! =D men vårat lag vann iaf som tur var! ;) haha!!

Jag har inte så mycket mer att säga just nu. Så vi hörs!

/A

Tisdag.

Det känns bra att det regnar ute..det regnar verkligen också, hur mycket som helst. Jag är glad att jag jobbar nu när det regnar. Men eftersom jag nu slutat vid 1 på dagarna så känns det nästan som tiden går lite långsamt. klockan är straxt efter halv 5 och känns som jag varit hemma i flera timmar redan.. Och det gör ju så dagarna går ganska så segt .. Menmen!

Jag orkar verkligen inte göra något alls nu i veckorna. Och det kan ju försig vara väldigt skönt att bara vara också. Jag har inte sovigt något idag än. men känner att tröttheten börjar komma lite svagt. Igår hade jag väldigt svårt för att sova, ligger bara och tänker massa på kvällarna. Men idag gör det inget om jag inte kan somna speciellt tidigt eftersom jag inte börjar förns halv 11 imorgon! =)

Jag har tänkt på en sak, en unge är nog den ärligaste personen du kan prata med. dom säger precis vad dom tycker och tänker. Vilket kan vara både bra och dåligt i vissa sammanhang! =P

En konversation mellan mig och ett barn för ett tag sen;
Jag går runt och sjunger och dansar..
Ungen - Tyst
Jag - Meh...Tycker du jag inte sjunger fint ?!... jag fortsätter att sjunga och dansa...
Ungen - Nej!
Jag - ......
Det roliga var att ungen hade skit seriös blick och kolla på mig som jag var dum i huvudet! ;D haha!!

Jag en dag på jobbet när vi lekte med utklädningskläder! ;D


/A

HAHAHHAHA!!!!

Samtal med Kusin nyss på msn!! :D

Anna | I was praying that you and me might end up together . säger:

-FAN VAD BRA LÅTAR JAG HAR PÅ MIN DATOR!!!
-ROCKAR LOSS FETT MYCKET HÄR HEMMA!!!
-DUNK...DUNK....DUNK...
Mattesson! säger:
men anna hallå!
Anna | I was praying that you and me might end up together . säger:
-HAHAHAHHAHAHAHHHAHAHAH
-jag är så sjukt rolig!!!!!!
Mattesson! säger:
nej!
Anna | I was praying that you and me might end up together . säger:
(K)(L)



/A

Tjena snygging!

Haha.. ja är man snygg spelar det ingen roll vilket tillstånd man befinner sig i!! ;D



/A

Aaa hej

Jag är vaken... När jag kom hem så slappa jag ett tag, sen drog jag iväg ett tag och träffade Jennifer. Hon hade köpt gala snygga skor, och det har jag också! Vilket glassigt liv vi lever ;) haha.

När jag kom hem så käkade jag middag, och somnade straxt efter det, och vaknade för kanske någon halvtimme sen. Hoppas bara att jag kan somna inatt. Imorgon står det 7 på schemat igen.. Sen måste jag till Vallentuna..men bussarna går typ cp-tider!! =| som vanligt ungefär.. och jag Måste verkligen dit också, får hoppas på att pappa kanske kommer hem lite tidigare. menmen..

Jag har ont i magen, och sen känner jag mig rätt äcklig, så ska nog gå in och ta mig en dusch nu...Vi hörs!

/A

Gonatt fansen

Jag måste sova nu, jag börjar 07.00 imorgon.. jag kommer vara helt död. :| Men slutar kl 1, så då kommer jag väl troligtvis att gå hem och sova i någon timme för att palla med resten av dagen..

Så nu måste jag gå upp och bädda sängen också.. gaah. jag vill bara lägga mig ner och sova! blev helt plötsligt bara hur trött som helst! Så vi säger gonatt nu. Hörs väl imorgon när jag vaknat till liv efter jobbet..!

Avslutningsbild;  Jag & Adem
Det är bara 7 ynka dagar kvar tills vi drar igen!


Gonatt

/A

Tillbaka!

Nu mår jag bättre! Helgen hos mormor och morfar har verkligen hjälpt!  Och det är nog inte bara jag som mår bättre..Det gör nog ni också efter att ha saknat mitt skrivande! ;D Har jag fel? ;) hihi..

Just nu håller jag på och samlar ihop lite party hits.. ja juste..tack för tipsen ni gav..INTE! ;) haha! Nej men nu har jag ändå fått ihop några godbitar. Får höra med Jennifer om hon har någon mer låt hon gärna vill ha med också! =)

Hoppas att ni har haft en bra helg!
7 Dagar kvar till Turkiet <3
/A

Fuck this life .

Jag mår skit. Så tänker lämna bloggen ett tag, för tänker inte sitta
 och skriva och låtsas vara glad när allt egentligen är skit!


Tja!

/A

Hemma!

Det blev sent det där kvällsdoppet! Men riktigt mysigt! Vi var på något bad där i Väsby som jag inte minns namnet på! =P haha.. Och det var skönt i vattnet, inte alls kallt! =)

Så imorgon bestämde vi att även Cia följer med på våran lunch! =) Sen när Helen drar iväg till jobbet så drar kanske jag och Cia in till stan och kollar runt lite! =) det kan bli nice!

Så ikväll blir det inte så sent som det brukar bli! ;) haha!
/A

Snart, jäkligt snart!

Det känns otroligt bra att det är så få dagar kvar nu, jag har saknat honom
sjukt mycket, även fast vi bara varit ifrån varandra lite över 1 månad.
Igår satt vi i timmar och bara prata och prata om saker om allt möjligt,
jag gillar dom stunderna! väldigt mycket!

Den 13 juli förra året var det första gången som vi träffades.
Och den 14 var vi på våran  första dejt! Så det känns otroligt bra
att få vara där med honom nu när det precis blir 1 år sedan!
Jag kommer njuta av varje sekund som jag är där nere.
Jag kommer njuta extra mycket! Och framför allt,
 den lyckan jag har inom mig där nere finns inte när jag är här hemma i Sverige!

Resan är bokad på två veckor. Men jag är ledig i 4!
-man vet aldrig vad som kan hända! :)
 

/A

Kvällsdopp!

Vilken härlig dag, vilket väder! Jag har spenderat dagen på baksidan i solen. hur skönt som helst! Men gick in för någon timme sen för att solen försvann från baksidan. Så nu har jag precis kollat klart på unga mödrar!

Maten håller jag på och gör, och efter det blir det att åka och ta ett kvällsdopp med Cia och Helen, det ska bli riktigt trevligt! =) Jag och Helen har även bestämt att vi ska luncha och så imorgon! Ska bli trevligt! =)
Och då ska jag även kolla upp en grej som jag egentligen borde passat på och gjort idag!  Men vem kunde slita sig från solen lixom?! :P

/A

Godmorgon typ .

Idag är jag sliten, jag vet egentligen inte varför, gick inte och la mig speciellt sent igår. men iaf så vaknade jag runt halv 1.

Snart så ska jag gå ner och fika med mamma tessan och Kribbe. När jag kom ner förut så stod mamma med vattenslangen och sprutade vatten på alla dagbarnen, dom tycker verkligen att det är skit kul och bara springer som galningar. Så då tänkte jag och Tessan vara lite busiga. så vi går in fyller upp en sor skål, och så kastar Tessan den över Mamma! =D Hahahah!!! Såg så jäkla kul ut, dålig chock hon fick. Och som hämd blev JAG nedsprutad av henne för att T sa att det var min idé...Visst det var ju de, men ändå! ;D

Det är sol ute, så jag har inte tid att sitta inne nu. Jag måste hålla i brännan! Ska jag vara ärlig så måste jag säga att jag aldrig blir brun på benen, utan jag blir ist svart på hela ryggen. Men nu sist tror jag att jag lyckades få riktigt bra färg på benen, så nu vill färgen inte gå bort! ;D Lite färg är väl borta, men inte alls mycket! Fett bra! =D och om 10 dar åker jag och bättrar på brännan lite till.. Tänk er..det är bara 10 dagar kvar! =)

Nu ska jag ut i solen, vi hörs!

/A

Tog mig i kragen!

Så nu har jag lagt in lite bilder från kameran, så här kommer lite på lillasyster och söta Mojo =)

Jag ÄLSKAR att se Jossan "arbeta" ;) Här hämtar hon tvätten! 1a gången för detta år? 2a kanske! ;)  (Ser tungt ut för henne ju, ser ni va mycket det ligger i? HAHA)


Söta lilla Mojo är ute och leker! =)


/A

Den här musiken är vad som behövs nu!


/A

Om och om igen .

Jag blir hela tiden så himla besviken, om och om igen.
 Orkar fan inte med det där längre!


/A

Jag säger bara äntligen!

Nu har jag äntligen kommit hem, eller ja varit hemma i snart 45 min iaf. Dagen har varit hur trevlig som helst. Vi fick träffa U som ska börja jobba tillsammans med oss, hon verkar väldigt bra! Så känns kalas! =) Sen har vi även blivit bjudna på en jättegod lunch nere vid vattnet på restaurangen Piren.(Vi var i Norrtälje) jätte mysigt ställe! =)

Inget tal om att det varit varmt idag, helt galet! Men dock så kom det lite regn där i Norrtälje! Men det var så lite så de gjorde ingenting! =) Jag trodde imorse att dagen skulle bli kortare än vad jag brukar gå till, men det blev 4,5 ut över mitt schema! Men det är ingenting jag tänker skriva upp, chefen var ju schysst o bjöd på lunch! =) Visst är jag snäll! (A) hihi

Nu ska jag vara lite social med min raring på msn, och sen ska jag nog bara pausa =P Vi hörs!

/A

Konsten att ha en snygg pojkvän!

<3

     


/A
RSS 2.0