Alone

jahaja, då var man själv hemma.. första gången sen man kom hit? haha.. Nerå. Men alla mina roomies har dragit ut på krogen. Jag är nämligen den ända av oss som jobbar imorgon. Lite surt men ändå jäkla gött att vara ensam. T tänkte t.om stanna hemma men jag gjorde allt för att han skulle tagga till och haka på, vilket jag även lyckades med.. haha ;)
 
Så nu ska jag ha lite myspys för mig själv. Började med en lång varmdusch och håller nu på att värma upp "gammal oboy".. Vilket jag menar med att jag gör de på det gamla viset och inte att den är gammal.. Ni vet som ens mormor alltid gjorde, att värma upp det i en kastrull på spisen..! Så både gör iaf min mormor och har alltid gjort till oss när vi är där hemma!:))) blir ju lite nostalgikänsla faktiskt:D haha.
 
Såå, funderar på om jag kanske ska sätta på en film jag kan bli trött till, klockan är ju trotts allt ganska mycket ändå.. 05.15 står alarmet på. Och eftersom jag knappt ens vaknat till liv de senaste två nätterna så borde jag ändå försöka sova skapligt..
 
Igår när klockan ringde hade jag tydligen bara tryckt av den och fortsatt sova.. Efter ett tag kommer Amanda in och säger att "anna sover du än, gå upp nu. skynda dig!" jag hade kollat på henne, sen på mobilen.. 05.50 stod den på sen sagt "men vafan du är en timme tidig, lägg av!" och så vände jag på mig.. Amanda fucka ur och skrek på mig att vi ska gå till bussen om 5 min och att klockan snart är 06. haha fan jag tror jag aldrig flygit upp så snabbt ur sängen..  Ibland är de bra med roomies;) Inte aaaallt för kul om de skulle ringa och fråga vart man är..
 
 

;)

* - annnaaaa are you alive?
A - yes?
* - why you never call or text me back?
A - i never call people from my swedish nr now when im here in norway..
* - ahaaa, so now im just one of everybody.....
* - ok.....
A - mmm...
* offline*
 
Hahaha.. jag ba älskart! ;)

Fredag!

Jag bestämde mig för att efter jag kommit hem här ifrån behöver jag galet med sol. Sååå där var den resan bokad! :)))
 
Vart jag ska? hähä, vart tror ni? ;)
 

Torsdag

Ny dag, nya möjligheter.. Eller vad är de man brukar säga?!.
 
Vi har precis kommit hem från en liten shoppingtur! :) Jag fick med mig ett jättefint halsband, en marinblå blus, oranga jeans och en tjocktröja. Det är massor med saker på rea just nu och jag har varit duktig och inte handlat något alls på senaste så de var jag värd!:))
 
Annars har dagen på jobbet gått bra. Hade senvakt idag vilket betyder att man jobbar 9-16.30.. Men de rullade på bra!:) Känner dock att jag är sliten i kroppen, men har bara fyra dagar kvar med jobb och en dag ledighet innan det är dax att packa väskan och åka hem till Svea på lite semester.! :) Ska bli härligt att träffa familj och vänner på hemmaplan! Men självklart kommer jag sakna min lilla familj här under tiden!
 
Medans jag väntar på maten så ska jag leta lägenhet!:)
 
Mina fina! ♥

Några bilder från midsommar:)

 

Onsdag

Vilken mysdag jag har haft idag. Imorse var jag den ända som började kl07. Det är oftast att vi iaf är två st som börjar då, men icke idag. Det var helt lugnt och tyst. riktigt skönt, jag vandra runt här i min ensamhet och bara va innan jag sedan gick till bussen. Redan vid den tiden såg man att de skulle bli bra väder ute idag.
 
Jobbet rullade på. Ann slutade samtidigt som mig så vi åkte ihop. Då skulle hon möta upp Lina för en fika så de hörde om jag skulle på. Så vi slog oss ner på en uteservering nere i parken vid stora fontänen. Bergen är verkligen fint, de är inte många ställen som jag uppskattar så mycket som detta. Kan varje dag säga flera ggr hur fint allting är. För de är verkligen det!:))
 
Efter ett tag drog Ann hem medans jag och Lina satt kvar och stekte lite i solen och kom in på longboards. Vore de inte lite kul? De känns så somrigt. Så vi gick på upptäcksfärd för att se om vi hitta några. Dock låg de på mellan 2500-3000:- vilket vi tyckte va lite dyrt för ens första när man bara vill öva, så de blir att kolla upp om man kanske kan få tag på något billigare någon annan stans!:)
 
Och istället för att gå hem och dega efter de gck vi hem hit så jag kunde byta om till träningskläder och byta skor. Sen drog vi ut på en långpromenad och disskuterade allting mellan himmel och jord. Mycket trevligt. Nu ska vi få in detta lite som en rutin!:)) hejja hejja!

Så nu sitter jag här i min säng nyduschad och frääääsh. Ska kolla efter lägenheter, våran arbetsledare vill nämligen att vi stannar kvar här. Känns riktigt kul, dock är problemet att hitta en lägenhet. Men ja.. we will see!:)) jag har inget emot att stanna kvar här, jag trivs som fisken i vattnet!:))
 
 
Gott folk... På återseende!:))

Måndag

Juste, glömt att säga att vi var på Lars Winnerbäck konsert för några dagar sedan. Det var grymt! Hade tänkt att bjuda på lite bilder, men blogg.se verkar inte vilja sammarbeta..! Men iaf, precis innan Lasse skulle börja så satt vi och drack lite öl.. Vilket slutade med att min kamera badade i Minnas ölglas, de var bara att säga vila i frid. Där dog den, så de får bli ett senare projekt att skaffa en ny! Men kvällen i helhet var heeelt awesome!! :D
 
Annars så händer de väl inte så mycket. Jag ligger just nu inne på rummet med en kopp kaffe och bara njuter av att jag är ledig två dagar framöver, Amanda och Minna är ute på stan och handlar, Ali och Tony sitter ute i vardagsrummet och garvar som fan.. Härligt för T att ha lite manligt sällskap efter nästan 1 månad ihop med oss tjejer. Dock har vi tjejer snart varit här i 2 månader. Helt galet vad tiden går fort, känns som år och dar sedan jag mötte upp A och M på centralen för att börja vårat lilla äventyr hit till Bergen.
 
Appropå äventyr.. just nu så har mina tankar börjat ta över igen. Och det är eventuellt så att jag kanske stannar här längre än planerat. Men jag vet inte än. Just nu känns de inte som jag kan välja nöjen framför jobb. Men som sagt, ingenting är bestämt än så we will see!
 
Nu blir ju detta inlägg as trist för att de fuckar med att lägga upp bilder.. aja, en annan gång! :)

häääj dääär

Ohoo jag kan nog fan inte minnas som jag var såhär trött senast.. Igår var det midsommar och självklart firade vi det här borta ändå.. Det var en killkompis till Lina som vi jobbade med som skulle ha fest, så vi blev inbjudna vi också. Lina hade gjort en jättefin midsommarstång och gjort massa tårta. De var lekar osv osv.. Dock glev vi typ in 3 timmar senare än alla andra så de vi hann var med på va quiz, men de är inte min starka sida så jag drack istället;)..
 
På festen var de runt 30-40 pers och till 99% svenskar. Så jäkla härligt att va på en tillställning och man förstår vart ända ord när folk pratar, haha de var inte igår man upplevde de!:P
 
Vi gick alla hem olika tider också, ja en av oss kom t.om hem för ca 30 min sen.. haha.. schleeeetet! Och på vägen hem kom även jag och Tony i en het konflikt. Sådan jäkla löjlig sak så det är sjukt.. Vi båda var väl rätt slitna om man säger så.. Endast klädd i underkläder står jag i köket och skäller ut han för noter! haha, då förstår ni.. och varför jag tagit av mig alla kläder.. ja de har jag ingen aning om!....
 
Så efter 3 timmars sömn fortfarande lite halft full och 8 timmar på jobbet ligger jag nu i sängen och ska kolla film och bara chilla gääärnet. Det regnar här idag, då känns de extra bra att se en film!
 
Minna, Ali, Tony, Jag och Amanda.  ♥
 
Mer bilder dyker ev upp senare!:))

Flöjen

Wiiihoo, jag klarade att ta mig upp för hela backen som gick till Flöjen! :D
 
Minna störta på men Amanda gick med mig i min takt, även om jag bara ville stanna och börja gråta för att de var så jäääkla jobbigt och jag var totalt utmattad så gav jag inte upp! Nej utan jag tog mig hela vägen upp, riktigt stolt över mig själv att jag lyckades!! :D

Efter en timmes uppför kan jag lova att man var rätt slut! :P
 

Muslimerna i Haag

Neej, nu får dem fan ge sig. Jag blir fan upprörd!
 
http://www.swedenconfidential.info/2012/01/31/muslimsk-politiker-vill-forbjuda-hundar-de-kranker-islam/

Skägget i brevlådan

Står jag här med nu.. NU ändrades min design också.. haha.. dock inte sååå himla annorlunda som jag trodde men ändå så det ä irriterande.. plus så känns det lite mer seeegt allting..Kanske blir bättre..

Igårkväll så gjorde vi om lite här hemma. Möblerade om i mitt och amandas sen gjorde vi iorning i T's rum så A skulle få plats och så fick dem även min och amandas hylla som vi använde för att kasta-alla-kläder-på-när-de är rent. Så nu måste vi lägga in i garderoben:) bra de! haha.


Ja damma fick han ju göra själv..Men med en öl i handen gick de bra:P

igår under städningen..
A - Tony gör inte såhär mot mig, jag har lite panik...
T - Men nej anna sluta nu, de kommer gå hur bra som helst!
A - Men jag är en inåtvänd person och hatar sånt där!
T- Ja men de är jag också, jag vet hur de är!

Det är så sjukt när jag umgås med Tony, för vi är så fruktansvärt lika som personer så de blir läskigt ibland. vi behöver tex bara kolla på varandra så fattar vi direkt vad den andra menar. Skönt att hänga med någon som allt blir så självklart med. :)

Tisdag

Jag har nu bestämt mig på allvar att åka hem på en liten semester.. Bokade nyss biljetten! Så nu kan jag ha en liten nedräkning för mig själv, mår som bäst då jag har något att längta till!:)

Hittade även rätt billiga biljetter för att vara direkt ifrån Bergen till Stockholm, för jag orkar inte dra upp på en mellanlandning i Oslo och sen vidare. Och sen när jag flyger hem hit igen så kommer det kännas som man kommer hem på en gång eftersom jag princip spenderar varje dag på flygplatsen. :P

Nu funtar jag på att slå på lite skön musik och sedan diska innan jag hoppar in i duschen. Det är fiiiint vänder idag här i Bergen, solen lyser på bra! Efter regn kommer solsken! :D

Skål på de!

Måndag

Vad är det för ny grej blogg.se kör med som alla verkar ha fått problem med och som jag inte har märkt något av alls?!... Min är iaf precis som vanligt.

Aja... just nu sitter jag här hemma själv. Har städar hela badrummet, köket och torkat av vardagsrummet:P är så himla lugnt och skönt. Öppnade upp fönstret och de ända man hör är knäppandes från datorn och skrattmåsarna som flyger omkring utanför.

Ska njuta av de sista ca 10 min innan Amanda och Tony kommer hem.. För sen kommer de bara fyllas på med mer folk.. Det har nämligen blivigt ändrat så Ali som jag nämnt tidigare, kompisen till Tony kommer hit ikväll. Tillsammans med två andra killkompisar.. Dock är det bara A som kommer bo här. Så jaa, nu blir vi 5 här i lägenheten iallafall! Men de gör ingenting. Billigt och bra!;)

Imorgon och på onsdag har jag day off.. Då ska jag ta tag i lite saker som jag bara skjutit upp hela tiden. Dock har jag varit väldigt dyktig och pratat med rektorn på min gamla gymnasieskola osv.. saker börjar ta form om man säger sååå! :)

Nej men på återseende gott folk! :)


Kluven

Jag är så jäääkla kluven.. Nu börjar man komma in i det där vad-händer-efter-detta stadiet.. Min plan nu är Trysil till vintern, men jag kan ju inte sitta hemma 3 månader och inte göra ett piss fram tills dess. går fjortontusen tankar i mitt huvud just nu. Är egentligen sugen på allt alla försöker att dra med mig på, men samtidigt så ja..  jag vet inte.. kluven som sagt.. iiiiingen aning om något just nu.. gaaah!

Något som jag faktiskt vet.. är att jag saknar familjen. Men snaaaart är jag hemma!:)


♥ William & Oliver, mosters allt ♥

Hola

De har blivigt lite segt med uppdateringar. Inte riktigt orka skriva och egentligen inte haft något speciellt att skriva heller. Men tidigare i veckan hade jag och T bestämt oss för att dra till Scotsman och kolla Sverige matchen som gick igår. I sista minut hängde även Amanda med. Synd att dem förlora.. Blev rätt stel och tyst stämning där inne när domaren blåste!:P haha. Men ja, vi drack öl och hade det najs iallafall.!:)





Efter scotsman gick vi till Lille och skakade lite ruuuumpaaa!

Gårdagens festande resulterade i en chilldag.. Med pizza, cola och filmtittande. De regnar i Bergen idag, vääääldigt mycket dessutom. Men de kan de gått få göra, de var väl snart 3v sen de gjorde de!:)

Today

Jag mötte upp Ann lite tidigare idag för att vandra runt på stan. Sen mötte vi även upp Lina och Minna och drog iväg och tog en fika:))

Minna, Lina och Ann.

Sedan påvägen hem såg jag Minna och Amanda en rolig butik och var bara tvungna att gå in i.. vilket resulterade bl.a detta..



haha, nej men hurrni, ha en bra kväll!;)

The typical invandraren

Hahah fick nyss ett tips om just den gruppen på facebook! Fan vilken rolig grupp! :D

Och namnet förklarar ju väldigt bra vad de är, så gå in och läs. Lovar att ni får er ett gott skratt! :D

Smakprov...



Klockrent ;)

Saknar massor ♥



Älskade ni!

you’re going to make it. It’ll be hard, but you’re going to make it.

Idag har mitt humör varit helt galet.. haha, till en början var jag faktiskt riktigt glad. Sen vettefan vad som hände med jag fucka ur lite och svärde och skit sen gick jag och la mig i soffan med högsta i hörlurarna. Amanda och Tony bara skratta åt mig och bad mig gå och kolla på The secret. Men nej, jag låg bara där raklång i soffan sur och ignorerade alla.

Tony tyckte väl jag var lite för bitter så han drog med mig ut och köpte mat och vad jag tror försökte göra mig lite glad. De hjälpte faktiskt så jag bestämde mig för att behålla mitt glad jag så till middag fick det bli min och Erikas egna turkrätt med pasta, tonfisk och majonäs. MUMMA blev det, som vanligt!:))

Och till middagen satt jag på filmen We own the night, och fa-an så bra den var! Har precis kollat klart på den nu så för er som inte sätt den, gör de, den kan jag varmt rekomendera!! :))



peace, nu ska jag sova!

She's my sunshine!



På't igen ba!

Sitter ensam hemma i soffan och lyssnar på musik och bara njuter av att vara själv.

Igår var vi iväg på Scotmans bar och kollade på Sverige matchen, satan vad mycket folk det var. fullt med Svennar:) Även om vi förlorade igår så kör vi igen på fredag!:) Inte deppa utan tagga tagga tagga!

Nu ska jag kolla upp vad biljetterna kostar till Lars Winneräck som kommer hit nästa vecka, whooop! :D

lovely sun





parkhäng med solning och läsning, nu ska jag skala upp en mango vi tänkt trycka i oss:)

"De mellan oss var äkta på en gång, de är det som är så jävla skönt. Inget spel"

Igår drog jag och Minna direkt ner till centrum när vi kom men bussen. Sen efter 1,5 timme fick jag med mig ett par nya leggings och en söt klänning hem!:)

När vi kom hem möttes vi av en rastlös tony och en as trött amanda.. Jag gick princip direkt och slagga in i soffan med ett paraply uppfält ovanför mig.. Jag tyckte det tydligen var en bra lösning för att få mörkare i vardagsrummet medans jag tog min eftermiddagslur istället för att gå in på rummet. haha.. Har alltid en tilldens att sova i soffan av någon anledning..

efter 40 min vaknade jag av att de snackas as högt om vem som skulle diska, haha. sicket problem vaaa... Men eftersom jag lagar mat 9 av 10 ggr valde jag att dra ut istället och leta kläder till T. 10 min efter att mestadels av alla butiker hade stängt glider vi in.. hääärligt, vi gick bara runt på byn och bestämde oss för en välförtjänst öl. Någon sunkbar gick vi in på och snacka. Sen gick vi förbi Remi påvägen hem och inhandlade middagen som amanda skulle stå för, nämligen ris, bacon i ugn med sås, ananas. MUMMA säger jag bara, faaan va gott de blev!:))

Vi alla har en tilldens att spåra lite i våra konversationer här hemma. Pratar om helt skumma saker under våra middagar, gårdagens snack innehöll magneter, dagen innan de var de hästflugor. jaa ni hör ju:P

efter lite matkoma i soffan bestämde sig jag och T för att öldrickandes kanske inte var tillräckligt så vi bestämde oss för att dra ut en runda. Gick till ett ställe som vi inte varit på förut, as skönt förkröks ställe med bra musik.. Jag kan ju bara meddela sådär lite fint att de vi lyssnade på när vi gick i kanske 7-8an lyssnar de på NU och bara festar loss till.. medans vi står där med hakan i backen.. iaf första gången haha.. :P Men de var skönt ställe iaf, sen slutade vi på Lille. Schysst när de inte är inträde så man kan vandra lite!:)

Efter några flera öl öste även vi på dansgolvet. De var härligt att bara gå ut och dansa och ha kul! inge drama, inga problem. Man ska gå ut med killar. Baaaara soft ;) hähä.  dock så kom vi i våra deep talk moment igen.. haha..

Som vanligt finns de inga bilder, vet ej vad som har hänt med mig.. jag älskar ju att fota och brukar alltid ta massa bilder på allt. Men nej jag har blivigt dålig på sånt nu, don't know why..  

jaja skiiiitsamma, nu ska vi ut i soooolen..
På återseende som man brukar säääga..

Worrying is a waste of time. It doesn’t change anything. It messes with your mind and steals your happiness

"Ska vi gå till stan och shoppa när vi slutat?"

Jag trodde jag hörde väääldigt fel när Tony frågade mig de idag.. haha, varför skulle man tacka nej?

Minna och Amanda har dragit ut på promenad, så jag och tony tänkte gå och kika på nya träningsskor och nya byxor!:)

nu kööör vi!

Ska någon med?

Vi är nu 6 personer som drar till Trysil en säsong till och jobbar. Vi behöver nu två personer till som söker jobb i Trysil till vintern för IDP eller någon annan stans och sliter med oss en säsong! ;)

Jag har fixat en egen stuga som vi kommer att bo i. Hyran per person kommer ligga på 1759 nok vilket är riktigt jävla billigt om man tänker på att det alltid är pissdyrt med boende i norge. Och eftersom jag antar att vi kommer få samma i lön som förra året så kan ni räkna med att kunna lägga undan iaf 10.000nok efter att ha betalt hyran osv, sen är det ju om man vill snåla lite och spara mer såklart! :)

Sååå, någon som läser min blogg som känner sig sugen eller har en kompis som inte har något jobb som kanske kan tänka sig så hör av er på [email protected] eller släng iväg ett mail på facebook.

ha'de!

One year ago!

Tänkte på det igår. Och nu blev jag påmind igen när jag läste Tinas blogg..

Idag för ett år sedan drog jag iväg till arlanda inskjusad av pappa för att hoppa på flyget som skulle ta mig till Istanbul där jag skulle möta upp Tina. Vi spenderade några dagar i Istanbul innan det var dax för en sommar i Alanya. En sommar jag minst sagt kommer glömma. Vilken jääävla sommar! :P

Tummen upp!

2012-06-06

Vilket vill säga att det är Sveriges nationaldag. Som stolt svensk kommer jag garanterat gå runt med en svensk flagga här i Norge imorgon (idag).

Dock är jag riktigt jävla upprörd just nu! Först är de snack om att våran nationalsång ska ändra text för att delen "Du tronar på minnen från fornstora dar. Då ärat ditt namn flög över jorden. Jag vet att du är och du blir vad du var. Ja, jag vill leva jag vill dö i Norden" är "inget mindre är än en hyllning till den svenska stormaktstiden! En hyllning till den ­imperialism och brutala kolonialism som svenska kungar på 1600- och 1700-talen ägnade sig åt ute i Europa och i de nordiska grannländerna. Den imperialism och det kolonial­förtryck som det moderna Sverige alltid har kritiserat USA, Sovjet­unionen, Storbritannien, Belgien och Frankrike för att utöva, det utövade vi själva under åren 1611-1718 med Gustaf II Adolf, Drottning Kristina, Karl X Gustav, Karl XI och Karl XII som anförare.."

Alltså slutaaaa, vafan håller de på med? bara idiotiskt.

För de andra....
Svenskar slängs ut från sina hem - för att bereda plats åt invandrare.

GRUMS. Åke Wigren har bott i samma trappuppgång i 43 år. Nu kastas han och hans fru – tillsammans med de övriga svenskarna på adressen – ut från sina hem. Detta efter att Grums kommun beslutat att göra om hela trappuppgången till ett boende för unga illegala invandrarmän.

Genomtänkt... verkligen.. Konstigt att folk blir rasister?
_____________________________________________________________________________________

Men "grattis" Sverige vårt älskade land på nationaldagen! :)




Du gamla, Du fria, Du fjällhöga nord
Du tysta, Du glädjerika sköna!
Jag hälsar Dig, vänaste land uppå jord,
Din sol, Din himmel, Dina ängder gröna.
Din sol, Din himmel, Dina ängder gröna.


Du tronar på minnen från fornstora dar,
då ärat Ditt namn flög över jorden.
Jag vet att Du är och Du blir vad du var.
Ja, jag vill leva jag vill dö i Norden.
Ja, jag vill leva jag vill dö i Norden.


Jag städs vill dig tjäna mitt älskade land,
din trohet till döden vill jag svära.
Din rätt, skall jag värna, med håg och med hand,
din fana, högt den bragderika bära.
din fana, högt den bragderika bära.


Med Gud skall jag kämpa, för hem och för härd,
för Sverige, den kära fosterjorden.
Jag byter Dig ej, mot allt i en värld
Nej, jag vill leva jag vill dö i Norden.
Nej, jag vill leva jag vill dö i Norden.

başe baaaaşe

Jahaja, detta är andra låten som folk lägger upp eller spelar som jag lyssnat på tidigare och som jag nu börjar spela sönder;) haha. Tack Rami....

mercimek çorbası

-In my heart!

De blev de igår till middag, gjorde iordning det idag till lunch och håller just nu på med det till middag idag igen. Haha.. Vad gör man inte när alla i lilla familjen här älskar't?! :)) hihi

A guy is only insecure of losing his girl if he knows that someone else can treat her better

Herre min gud. Vi skulle gå upp på flöjen nyss. Jag vände när vi gått upp för alla trappor.. Backen upp hade inte ens börjat när jag vek av hemåt igen, de där var inte att leka med. När jag kom hem skratta Tony åt mig och jag sa bara "utsätt dig aldrig för de där, inte ens om det tjatar sönder dig!" .. Nej nästa gång tar jag linbanan..

Annars så har jag mest varit ganska lat idag. Kollat på The Secret och slurpat kaffe. Även suttit och pratat en hel del med mihao, ohh saknar att umgås med den människan. I hans närhet mår man verkligen bra, där snackar vi kramp i magen dagen efter pga all skratt!:) Tänk att vissa människor kan få en så himla glad!:)

Su getir

Satt nyss på låten su getir här i vardagsrummet då Tony skriker till..

- Braaaa där Annnaaa!
- vad ere?
- höj!
- kan ej, de är högsta..
- men vafan, vad heter låten så spelar jag från mina högtalare!

Hahah. så nu spelas den för fulla muggar här hemma!;)
Får väl tacka Pernilla från sista turkresan som gjorde att jag på nytt börja lyssna sönder denna låt;)


Word

If you ask me how I'm doing I would say I'm doing just fine
I would lie and say that you're not on my mind
But I go out
And I sit down at a table set for two
And finally I'm forced to face the truth
No matter what they say I'm not over you
- Not over you.

1 månad + 1 dag

Vaknade upp på bästa sätt imorse.. Nämligen genom en mms bild på Roddan ;) haha! Tack lillsis! ♥

Annars så händer det inte allt för mycket i livet just nu. Man jobbar, lagar mat, ute och upptäcker byn och sover. Men på fredag rullar första lönen in så då kommer det troligtvis bli lite mer liv i luckan!:)

Jag har day off ensam idag och imorgon, sen på onsdag är både jag och Minna ledig. Då kanske vi ska gå upp till Flöjen beroende lite på vädret. Solen har nämligen övergett oss för stunden och de blåser nu väldigt mycket hela dagarna och kvällarna och eftersom de ligger högt uppe på ett berg känns de inte allt för lockande att gå upp dit då. Men snart är solen tillbaka igen får vi hoppas!:) 

Och nu ska jag lyssna på spotify OCH youtube samtidigt. Bara för att jag kan! ;D

Attraktionslagen it is!

Minna har knarkat ner oss i detta med attraktionslagen, vi har blivigt som en liten säkt här hemma!;) På ett sätt är det jäkligt bra, för man blir så himla mycket mer possitiv i sitt tänkande.

Man klagar ofta på vad man inte har osv.. Tänk om man istället säger "Jag är tacksam över att jag har detta!" De är inte direkt ofta man vänder på det. Man letar fel och sänder ju då ut den attraktionen och såklart drabbar bara massa fel dig då!

Jag har redan ställt in mig på en sak och de kommer bli så. Förr eller senare. Just wait! :))

Ingen fast plats

Jag har tänkt lite på vad man vill göra framöver. Jag har funderat rätt mycket på ännu en säsong till i Trysil. Även om det inte är som en sommaräng så trivdes jag ändå jävligt bra på public och med de folket jag umgicks med. det funkade liksom! Och som de ser ut nu är det ändå några som ska tillbaka!:)

Förra säsongen var de man brände sina pengar på mat, liftkort och svindyr hyra.. Denna gång om man hör av sig inom ett viss datum får man gratis lifkort. Sedan har jag även hittat en stuga att hyra för billig peng vilket man också skulle tjäna som fan på! Varför tveka då?

Efter de ska jag ta tag i mitt körkort! Så långt har jag kommit i mina planer. Och de räcker med de tycker jag! haha. Största problemet just nu är vad fan jag ska göra när detta jobb tar slut och fram till november då jag troligtvis drar till Trysil. kommer ju klättra på väggarna om jag inte skaffar mig ett jobb, dock har jag ju införförskaffat mig väldigt bra referenser så kan ju alltid söka jobb på hotell i Sthlm under tiden och hoppas på de bästa!

Jag kan inte se mig på någon fast plats här i livet, kan inte se det framför mig att jag har ett jobb och är där i flera flera år.. Utan jag kommer nog fara och flyga några år till! jag har fått smak på detta flygande nu;) but hey.. if you like it, why change it?!... :)

De blev mycket babbel. Men iaf, man kan lyckas med saker om man bara vill. Man kan avbryta sitt liv helt och dra iväg på andra saker, man sitter inte fast och jag lovar, när du kommer tillbaka ser ALLT exakt likadant ut, de ändra som har ändrats är att du har skaffat dig tio gånger mer erfarenhet! :) Man borde göra de man vill och vad man själv tycker om!

Jag säger inte att alla som går i samma rutiner där hemma har tråkiga liv, de finns säkert de som älskar att ha det så, men de är nog rätt många som inte trivs och som inte vågar vika av ifrån det heller. Var ju knappt så jag vågade klippa navelsträngen. Säger bara att om du vill något annat så gör de. Livet löser sig alltid på ett eller annat sätt!


3 Dalmasar, 2 Stockholmare

Igår var det en jobbig dag. På jobbet gick det bra förutom att jag höll på att falla ihop på golvet i slutet pga av yrsel. Jag satt helt tyst bussresan hem och gick in direkt på rummet när jag väl var hemma och försökte somna. Dock gick de inge bra utan satt bara i soffan, fick i mig lite mat sen somnade jag dock och sov i 5 timmar...

Efter jag vaknade upp var jag hur blödig som helst, gick runt med tårar i ögonen, börja böla när jag tvätta av mig sminket, bölade när jag gick och la mig och somnade helt igentäppt. Jag har en liten aning om att de kan va hemlängtan, även fast jag trivs här så saknar jag familjen. Jag pratade lite fort med pappa igår och då satt han hemma själv, då blev jag blödig över de och tyckte synd om honom. haha.. (Josefine du kan inte bara va hos Gurra all time, åk hem till far också!!)

De gick lite rykten här igår också... Vi verkar nu blir 5 pers här i lägenheten om ett tag. Ali en killkompis till Tony kommer ev att dyka upp här och bo med oss.. De blir nog lite roligare för T efter att ha bott med tre tjejer i snart 1 månad kan jag tänka mig:P  Ännu en dalmas in i vårat lilla hus, haha de tar över oss stockholmare nu!

annars rullar väl dagarna på. jag är hemma själv idag, de ska jag verkligen ta vara på! Inte ofta som de sker.. De roliga är att när man kommer från jobbet är oftast en alltid hemma om man inte är den första hem vs.. Tony sa här om dagen när han kom hem och vi alla andra redan kommit hem "men suprise å se att ni sitter hemma!" sen någon dag efter hade jag och Minna day off och hade varit ute hela dagen och då har man ist missade samtal och sms om vart man tagit vägen.. haha! ;D Jobbigt att ha alla nära men man vill inte va själv heller! :P


Jag och mina sambos!:)) ♥
RSS 2.0