In Alanya!

Då har man varit nere här i Alanya nu i några dagar. Det är brutalt varmt om dagarna och livet leker!

hej o hå!

Efter jag dammsugit både över och undervåning så tog jag en lång dusch innan jag och pappa vandrade upp till bigsis. Där blev vi bjudna på mat och inte långt efter vi kommit upp joinade även lillsis oss!:)

Sen dess har vi druckit kaffe och hängt i soffan. En riktig slappardag, men de behövdes!:)

Nä nu ska jag fortsätta umgås med familjen.

städa städa städa!

Jag har verkligen följt pappas ord inför dagens planer. Nämligen att bara "vara". Sitter i soffan och har väl gjort det sen jag vaknade runt 9 tiden!;)

Kollat lite BB, snackat lite på WhatsApp, lyssnar å musik osv.. Funderar på om jag kanske ska dammsuga! Blev sugen på att städa av någon konstig anledning, kanske var det Dolly Partons låt Why'd you come in here lookin' like that som fick mig på humör!;D haha. Min och Minnas låt som vi går igång på;)

Får nog bli så..!

Söndag

Min helg har varit hur mysig som helst!

Tina hoppade på min buss i Linköping så vi samåkte sista biten ner mot Jönköping. När vi kommit fram möttes vi upp av Zandra och Mikaela. Riktigt kul att se dem båda två, de var inte igår om vi säger så! Sen var ju självklart lille Milo med!:D Vilken guldklimp!:)

Vi har käkat den underbara pizzan, det är inget som slår pizzan i jönköping. Just so you know! Sen har vi spenderat våran vakna tid genom att snacka minnen och spela massa spel! Haha satan vad roligt det var!:D Jag blev även påmind om hur fruktansvärt dåliga mina geografikunskaper är! ;D

Jag är iaf riktigt glad att jag drog iväg på denna lilla tripp, de var det absolut värt!:) ♥

Och nu är jag åter hemma i Sthlm igen och jag ska bara ligga och lata mig heeeeela dagen imorgon, jag orkar inte åka runt mer! haha!

Och med de säger jag gonatt, på återseende!

~

Fredag!

Ohh herreguuuud, det verkligen regnar hysteriskt ute.... Vad hände med solen som fanns här igår? Trodde den skulle komma förbi idag också! men nej, inte än iaf!:)

Jag ska straxt fixa mig iordning för att sedan dra mig in mot stan. Fixa en sak, ev träffa Mona en snabbis och sen hoppa på bussen mot Jönköping där jag ska spendera en helg ihop med Zandra, Mikaela och Tina!

såååå jaa!

Nu har jag packat min väska inför helgen!:)

Jag valde att spendera princip hela min dag i Täby tillsammans med mina två systrar. Galet vad de håller på att bygga om där, man känner ju knappt igen sig! Men trotts all ombyggnad så fick lite kläder följa med hem!:)

Nu sitter jag i mammas säng. Glor runt på datorn och pappa ligger brevid och kollar på tv! Funderar på att gå och lägga mig faktiskt. Ska ändå upp ganska skapligt imorgon!:)

ja så får de bli, gonatt gott folk!

Packa ?

Drar till Jönköping imorgon och jag har inte börjat packa något än..
Sitter bara och tar de lugnt, så kanske borde styra upp det nu så de är klart!;D

Torsdag

Det var riktigt trevligt att träffa Maria och Lisa igår. Det blev en fika på ett mysigt café och en liten tripp på stan som slutade med att jag blev en kofta rikare! sweet!:)

Väl påväg hem drog jag och pappa till Täby för att fixa en grej för att sedan dra vidare till mor och hälsa på henne!:)

Idag vaknade jag upp "som vanligt" 06.30 hos T och R. Eftersom Tessan är nyopererad och inte får lyfta så har jag hjälp henne att få iväg grabbarna till dagmamman osv!:) Så nu sitter vi och tittar på plastikoperationer. haha vilket nöje va?!;D

Ska iväg senare idag igen med lillsis för att handla lite:) de blir bra.. jaa de blir deee ;)

The truth hurts for a little while, but lies hurt forever

godmorgon däär!

Sitter i vardagsrummet här hemma nu och njuter av en kopp kaffe i tystnadens lag.

Idag är planen att träffa Maria och Lisa, knalla runt lite i Norrtälje och kanske ta någon fika. Träffade bara Lisa sist jag var hemma så ska bli extra kul att träffa Maria nu. Och se hennes fina mage som bara växer och växer!:D

Ska nog försöka slänga ihop en liten väska inför trippen ner till Jönköping i helgen också så den står klar. Är nämligen så jäääkla stressad angående min visstelse här hemma, kommer inte hinna med något alls känns det som!

nu ska återgå till mitt kaffe, sen upp till syster lite snabbt och hjälpa henne!:)

Svar



Hahaha, Zandruuuuwe!! Jag har ju inget rum längre:'(  ;D
Men hade jag haft så hade de nog garanterat behövt städats! haha!

Du vet nu har jag ju precis kommit hem efter att ha hållt på med sånt här i 5 månader.. Då är jag ett psykfall de första dagarna och städar ihjäl mig. Men tro mig, de går över;) haha!

~

I want to cuddle into your arms, just having you wrap your arms around me just makes me feel safe. I want to give you cute little pecks, maybe tease a little by biting your lip or tenderly kissing your neck. I just want to lay next to you, look at your face and pinch your cheeks wide. I honestly don’t care what we would do, as long as you’ll be the last person I close my eyes to and the first person I see when I open my eyes.

Städmani?

Jag måste ju verkligen ha fått det. Igår städade jag princip hela lägenheten hemma hos Tessa och Robin. Idag när jag kom hem för första gången på riktigt så började jag städa här hemma också.. Stod i badrummet och puttsade väggarna.. wtf?

Vafan händer liksom. Satt på 70'tals skivan i sterion, sjöng med och gjorde några härliga movies medans jag städat som en tok.. haha jag börjar ju bli galen!;)

Inte nog med det, så har jag tvättstugan just nu, så ska hämta de sista innan jag planerar att lägga mig ner på soffan och självdö lite för ett tag.

på återseende!

Stockholm Sverige

Nu är jag på hemmaplan igen!

Jag har inte varit hemma hos mig något än. Hann slänga in väskorna hemma och packa upp lite. Drog direkt hem till storasyster och Robin eftersom jag skulle passa tvillingarna igår då Tessan opererades. Men eftersom hon blev kvar över natten på sjukan så stannade jag en extranatt hos Robin för att hjälpa han lite.

Så imorse väckte jag upp William och Oliver redan kl 07 för lite frukost innan de var dax för dagmamman. De har inte varit där på nästan två veckor så de var väldigt glada när jag sa att vi skulle gå dit!:)

Efter jag lämnade O och W drog jag med mig Shiro och Holly ut på lång promenad. Så en timmes mortion sådär på morgonen var inte fel!:)

Nu sitter jag i soffan, kollar på extreme home makeover och inväntar Tessan medans två hundar ligger och sover brevid mig! ska nog lägga mig lite i bakåtlutat sidoläge och koppla av lite;)
see yaa!

Ha'de Trysil!

Då skulle man kunna säga att dagen med D är kommen, eftersom klockan är efter 00.

Jag har jobbat mitt sista shift och imorgonbitti ringer klockan redan 08 för att jag ska hinna vakna till och fixa till mig innan bussen hem går vid 10.15! Det känns sorgligt att åka här ifrån faktiskt, allt folk man har fått träffa och lära känna. De sista månaderna har gått riktigt fort, för fort!

Dagen sista pass blev med Minna. De kändes skönt!
Det är så lite folk på hotellet just nu så det har gått smidigt ikväll, då har jag även haft lite extra tid med folket man ville krama om och snacka lite med innan man säger hejdå på riktigt.

Direkt när jag kom hem sprang jag hem till Mihao också för att säga hejdå. Tugnt att lämna honom. Även Martin och Greg dök upp ett tag. Fan vilka fina killar dem är alla tre, kommer sakna dem allihop något så otroligt mycket!! Tackar gud för telefonen och internet!

aja, princip alla saker som jag haft här är nu nedpackade, bara några få saker att lägga ner innan avfärd im.

Även om det kommer bli jobbigt att lämna allt folk så ska det bli riktigt skönt att få komma hem, träffa familjen och vänner och bara vara. För innan jag vet ordet av de så kommer nästa äventyr att börja! :)

Tack och hej Trysil.

My last day

Yepp, sista dagen på jobbet idag då, nu kör vi! :)

Krångel...

Det är rätt krångligt detta med att jag ska börja ett nytt jobb i norge nu i maj igen. Det är väldigt mycket papper som ska fyllas i. Vad man har bott och intyg från vad man arbetat med de senaste 5 åren, polisutdrag både från sverige och norge, passkopior osv..

Det är en hel del. Tur nog är Minna lite av ett proffs på detta så hon har hjälpt både mig och Amanda med princip allt. Nu sitter jag och fyller i mitt bakrundspapper. Ingen dans på rosor direkt.. haha!

Fick dock ett schysst intyg från Barbro min gamla chef på dagiset.. Istället för att hon skulle skriva uppdelat då jag faktiskt slutat och dragit ner till turkiet till och från så skrev hon ihop att jag jobbat hela tiden där från okt 08 - maj 11. As schysst eftersom de underlättar som bara den då man verkligen måste ta med allt! :P haha.


från dagiset

Vååååår :)

Lördag

Jag såg nyss allas uppdateringar om att det verkligen SNÖAR hemma. wft?

Visst att det fortfarande är snö här just nu men som ändå håller på att smälta bort pga den underbara solen som lyser på. Jag byter alltså ut sol mot snökaos.. Förhoppningsvis har de lagt sig tills imorgon då jag ska dra hem! Slog på tv4 som är den ända svenska kanal jag har för lite nyheter!:P

Ska nog faktiskt ringa till min far och påminna honom om att han ska hämta upp mig imorgon, man vet ju aldrig!;)

tjing

one day closer

Då var även denna fredag förbi. Att det just var den 13 hade ingen påvärkan på mig utan det har gått som smort hela dagen lång!:)

Hade en trevlig avslutningsmiddag med god mat och trevligt sällskap.. hähähä.. Sa aldrig hejdå till Linda ikväll utan gör det imorgon istället! puha puha!

Så nu ska jag försöka få mig några timmar! Som alltid ringer kl 09. Ett tag för sig själv innan jobbet är ett måste!;)

gonatt!

the moment when you turning into a child..

Jag har bestämt mig, jepp jepp jepp.

När jag kommer hem ska jag införskaffa Nintendo DS lite. haha, suttit nu som en idiot och spelat. Jag och Minna fick låna de av Mihao igår eftersom han inte spelar just nu och sen är vi faktiskt tio ggr bättre än han på det dessutom!;D Vi snackar naturligtvis om Mario här. ;)

Eftersom jag verkar vara den ända som har Day off idag så har jag inte så mycket annat att sysselsätta mig med. Skulle kunna packa lite till men skjuter de framför mig just nu. roligare att spela!;)

Och hur bra kommer de inte vara sen om man har ett när man tex åker buss/tåg/flyger.. ja you name it!;D

Ny blogg

Jag har bestämt mig för att byta blogg. Ska dock inte öppna upp den än.

När den nya startar kommer denna ligga kvar sparad och lösenordsskyddad. Just för att jag själv ska kunna gå tillbaka och se hur allting var! :)

Ibland behöver man helt enkelt en förändring!:)

Motgångar är livets fria erfarenheter

Eller vad säger ni? Alltid lär man sig något av en motgång.

Denna dag ska jag spedera med att packa ihop resten av sakerna jag har här. Tur jag har en snäll vän som börjar sent på söndag som hjälper mig till bussen med allting! Det hade nog varit jääkligt knöligt annars! Men jag får tänka possitivt så ska de nog gå bra! Man oroar sig för mycket om onödiga saker här i livet. just drop it!

Nu måste jag äta något, ligger helt yr här i sängen och har inte orkat gå upp än. hähä.

aaauuuuff...

Precis hemkommen från Mihao nu. Fan vad sjukt det känns att lämna detta ställe och alla nya människor man träffat. Det ska bli skitskönt att få komma hem för Trysil är brutalt litet och 5 månader här har varit påfrestande. Men människorna man har fått träffa känns jobbigt att lämna!

Jag har haft några dagar denna vecka, där jag bara vaknat upp på morgonen och ögonen blivigt helt tårfyllda. kommer sakna massor med folk. Jag är glad att jag iaf kommer att få spendera mina 5 kommande månader ihop med Amanda och Minna. Fyfan för att lämna dem.

Imorgon ska vi även ha en liten avskeds middag för Linda. Hon drar på lördag. Kommer gråta ihjäl mig. Sen lär jag behöva säga hejdå till Ally på lördag också. herregud. Hur ska detta då? Mina älskade vänner som jag hållt ihop med sen första dagen. Dem var ju de två första som jag träffades såfort jag kom fram till personalhotellet. ufff yaaa! Kommer sakna dem båda något så enormt!

Jag bestämde även nu ikväll med Mihao att säga hejdå på lördag eftersom jag drar på söndag morgon! många avsked blir det då jag även jobbar och ska säga hejdå till några där! nej fyfan för alla avsked!

Innan jag deppar ihop så avslutar jag istället med lite pictures!

Memories last forever







tjingeling tingeling!

Hemkommen från byn var de hääär!:)

På coop fick vi en kamera upptrykt i ansiktet från ingenstans, de var Mihao som var där!:D hihi. Har ju inte träffat honom på jättelänge så vi planerade att hänga och ev spela lite ikväll hemma hos honom!:) de blir gött!

annars så tänkte jag och Minna ladda upp med en riktig gormemiddag!;D hähä!

Torsdag

Halv 12 vaknade jag upp av ett viber meddelande från Minna. Haha var tydligen trött efter en veckas jobb;) Hon frågade när vi skulle äta vofflor. Jag hade tydligen lovat henne att äta det i något dimmigt tillfälle. Så det var bara hasa sig upp och göra iordning allting. Så nu sitter vi här och är mätta och belåtna och kollar på tv!:)

Ally var in hit nyss och föreslog att åka till byn ihop;) Jaa varför inte, jag har lite saker att handla så de passar utmärkt!:)


~

Korv med bröd i Minnas sällskap var grymt! Vad sugen man blev på sommarkvällar som består av goda vänners lag och korvgrillning!:) nostalgi :)

Nu är jag på bättre humör och bytt om och är klar för att dra iväg på jobb! Sista dagen innan två dagars ledigt:) wooohooo! :)

Ha en bra dag! :)



Människor är svin!

Jag såg nyss en jävligt dålig kommentar i liveuppdateringar.. ni vet där på sidan på facebook?

En grupp som har startats av vuxna människor på facebook av alla som typ gick i skolan tillsammans. Jag klickade in på sidan och ser hur folk hänger ut personer men framförallt en på ett jävligt dåligt sätt.. Det är hur många medlemar som helst. Alla hakar på och skriver till värre saker som de "minns" istället för att kanske ifrågasätta vafan resten håller på med?!

Hur fan kan vuxna människor bete sig på de sättet? Jag blir så jävla arg! Mobbning av alla sätt är inget man ska acceptera! Varför säger ingen att "fan de räcker nu!" ??..

Jag minns en dag i skolan när jag gick i 9an. Vi 9or hade överskåpen och 7orna hade nedeskåpen.(vi gick nämligen 9or och 7or ihop, 8or och 6or.) Då fanns de en kille i 7an som hade skåpet under en av de som då ansågs vara en av de populäraste killarna i 9an.. Han och hans polare står och bankar in skåpet i huvudet på killen i 7an och tar godis av honom och även puttas. Killen i 7an har jag har kännt i hela mitt liv. Jag sitter i soffan brevid och ser allting hända, jag bli skitförbannad och skäller ut de två klasskamraterna till mig och frågar om de är riktigt jävla dumma i huvudet och vafan de håller på och jävlas med *namnet* för!?.. Båda blir helt stumma och hade nog aldrig räknat med att jag som ändå var väldigt tyst av mig skulle vråla till.. Jag tvingade dem att be om ursäkt och sen gå där ifrån. Dem gjorde som jag sa och rörde inte den killen igen.!

Ibland räcker de med att man säger till en gång för att personen/erna i fråga ska fatta vad de håller på med. Och jag vet inte, men säkerligen räddade jag hans dag. Jag vet själv hur de känns när någon annan tryckt ner en och man inte vågat säga och då en annan person hjälpte till att få slut på det. De kändes jävligt bra och jag tackar personen i fråga fortfarande!

=)

En anledning till att jag längtar hem lite extra mycket är pga trippen till Jönköping som jag ska göra!
2010 träffades vi för första gången. Nu kör vi en liten återträff.


Tina, Zandra, jag och Mikaela
2010, Delfino Hamam

snurrigt!

Jag har så mycket i mitt huvud just nu så jag inte vet vart jag ska ta vägen.. miljoner tankar om framtiden lite.. jag är redan framme i sep/okt där ;) haha.. efter jag jobbat klart i Bergen så disskuterade jag en sak med Johan på mitt jobb.. Jag säger bara en sak.. Miami baby! ;D hähä. Resten håller jag för mig själv! Vi får se hur de blir och hur jag känner då helt enkelt!:)

Annars så har jag imorgon kvar att jobba innan jag går på två dagarns ledighet. Sen jobbar jag lördag och på söndag är det hemfärd.. Jag borde börja packa. Jag får ägna mina två dagars ledighet till de helt enkelt!:)

funderar på sängen faktiskt, är rätt sliten trotts allt och imorgon ska jag och Minna ha myslunch så då kan jag inte sova bort hela dagen! whoop!:)

äh vi säger så! gonatt!

denna bild får avsluta kvällen!:) Saknar!

Rumble

Ni har väl testat att spela?

Gratis Appen som heter Ramble. De är några bokstäver i en fyrkant som du ska bilda så många ord du bara kan på under tidspress! Jävligt stressigt och väldigt beroende!;D haha!

Sa till Tessan min syrra imorse "Spelar du Rumble?" hon "Nej jag vill inte beroende!" Smart svar!;D Jag började spela igår och är helt fast!

Har ni det och har lust att köra är mitt namn Annisen2 där! :)

Natti natti

Då har ännu en dag passerat. Min hjärna är död och min kropp är död.

Inom en vecka så är jag hemma i Sverige igen! skönt minst sagt. Gruvar mig för hur jag ska ensam släpa två stora resväskor, bandyklubban och en snowboard hela vägen hem.. Äh jag gör som vanligt, skjuter problemet framför mig!;D

nej fan jag ska ta en dusch sen blir de sängen!

gonatt folket!

:)

Ohh vilken bra dag de har varit :)

När vi sitter och äter lunch så kommer Mihao in, oh vad glad jag blev. Vi som nästan trodde han dragit. Sen fick vi sluta en hel timme, det har aldrig hänt på en söndag!:D

Sen får vi även säga grattis till Therese som fyller år idag! :) Vilket vi firar med utgång senare ikväll! Först ska jag och Minna gör iordning lite vofflor till middag, mumma! haha jag som sa att jag inte skulle käka de på säkert 1 år.. jaja, tog typ 2-3 veckor!:P haha!

sitter och lyssnar på Arvingarna efter en skön långdusch och så skriver ingen mindre än Lütfü till mig!:D

Life is good!

gonatt

Dagen har rullat på som den ska. Härligt!:)

Men nu är den slut och jag har spenderat de sista två timmarna genom att prata med Tina. Fan det var bra längesen som vi talades vid! gamla härliga barndomsvän!

nej gott folk, gonatt på er!

Glad Påsk

Det värsta med att vara iväg är att jag missar högtiderna hemma. Nu har jag missat både Julafton och Påsken.

Egentligen är jag en riktig traditionsmänniska på de sättet. Vi har varit hos mormor och morfar sen vi var små och firat påsk, sprungit runt deras tomt för att försöka knäcka koden på morfars lappar där ledtrådarna stod för att finna äggen. :) Komma då både hus och tomt är fyllt med olika saker som påminner om påsken. Mormors egna köttbullar och all annan mat där till. Ohhh.

Tur nog ska jag hem snart, då ska jag iaf spendera 2-3 dagar hemma hos M&M. Hjälpa mormor att måla allting som ska ut inför sommaren som jag gör varje år;) även det är en liten tradition jag och mormor startat eftersom jag är den ända med tålamod i släkten på mammas sida;D


Älskade morföräldrar ♥

Onödig fakta

Så heter en App som jag nyss laddade hem. Gratis.

Precis som rubriken säger så kommer de upp massa onödig fakta. Appen påminner lite om "Visste du att"... Egentligen inte onödigt. Jag lärde mig precis att katter har 32 muskler i varje öra och att krokodiler inte kan sträcka ut sin tunga.. Hade ni någon aning om de? ;D

Lite kul är den faktiskt! Perfekt när man sitter på en buss eller har allmänt tråkigt;)

Fredag

Planen efter vi varit på Stabben igår var att gå ut på T2. Men det blev inte riktigt så, vi alla höll på att somna på bussen ner hit igen från berget så vi böt om till något bekvämare och kollade film. Remember me. Jag har fortfarande inte sätt hela den, inte igår heller. Jag och Minna somnade medans amanda satt i tysta rum och kollade;D hahah!

Appropå Astrid Lindgren så vet ju alla att hon är en stjärna. Och alla gamla filmer som gick när man var liten går nu varje morgon på tv. Idag bjuds det på Bröderna Lejonhjärta!:D nostalgiiii! :)


Om du vill sprida något snabbt, säg då att det är hemligt!

Hej hej hemskt mycket hej.. hej!

Min extradag är avklarad. Jag sitter väldigt död i min divan här hemma just nu och bara är... har inte orkat ta av mig några jobbarkläder utan satte mig bara ner och dog lite för en stund. As skönt!

Ikväll ska vi upp till Stabben (afterskin på jobbet). Amanda bangade sist vi hade "avskedsfest" för henne. Men idag är hon på! :D Så vi drar upp dit och möter upp Anna och Natalie först, sen drar vi hit ner till byn för lite utgång!:) De blir trevlans!

Jag borde egentligen bara stanna hemma eftersom jag har 7 dagar kvar på raken att jobba nu. Om de inte har ändrat om något vill säga, de skulle kunna ske! Men fram tills dess, så är jag inställd på att jobba jobba jooooobba oooh JOBBA.. hähä..

Nej lägga sig ner och dö lite till innan en dusch.
hej på er!

Hej o hå

Sååådärja!

Nu har jag fått iordning på lite saker som fanns på What to do listan, Skönt!

Idag ringde jobbet.. Så imorgon hoppar jag och Minna in för extrajobb, nu kör vi på 7 dagar på raden, en dag vila, en dag jobb och SEN hemgång till Stockholm! :D

Hade vi inte fått jobba imorgon hade vi åkt till Sysslebäck och käkat Pizza som turkarna som har stället gör så jääävla bra! deras egna hemgjorda sås till den där fantastiska kebabpizzan. Att jag går miste om de känns just nu lite som FML..

Dock kom jag nyss på en brilliant idé! ;D hähä. Ska nog knalla in till unga fröken Torres och höööra! ;D

Onsdag

God morgon!

Precis avslutat min frukost, nu ska jag göra mig iordning för att sedan ta en promenad runt byn med Minna!:) Skönt att få komma ut och röra på sig!

Igårkväll när jag och Amanda slutade jobbet så hade vi två och Minna filmkväll här hos mig. Såg på Masjävlar för den var ju tydligen så jäkla rolig enligt Hampus.. alltså de måste nog va den mest deprimerade filmen jag någonsin sätt? De ända man skratta till ibland var dialekten men de var bara för man tänkte på Amanda med hennes breda dalmål. haha!

Men idag så tänkte jag föreslå att vi ska se på filmen Schindler's list som vi ladda hem igår.
galet intressant!

~

En mor kan ha många barn,
men ett barn kan bara ha en mor.

Tisdag

Solen lyser stark in i rummet genom gardinerna. Var tvungen att gå ut för att känna men nej man blev lite lurad. Dessa kalla vindar håller i sig. Men man ska inte klaga när solen lyser!:)

Precis ätit frukost och sitter nu och pimplar lite kaffe till Pippi Långstrump som går på tv. Tänkte att jag ska väl hinna med gårdagens BB avsnitt också!:)

Yesterday in pic








<3

Han har något speciellt! ;D


.

Ja vad har denna dag gått åt till?

Jag och Ally har varit på kiwi en sväng. Sedan bestämde vi oss för att se The women in black. Jag vet inte hur mycke vi hann se men innan halva hade gått låg vi båda och snarkade! Jag hann iaf redan känna att pumpen gick upp.. Så se vidare på den vid ett mörkare tillfälle blir perfekt.. Vafan är förtjusningen med denna skräck?! Jag skiter ju typ på mig varje gång men ändå ska man se.. haha!

Skulle egentligen jobbat idag men min snälla vän Minna tog mitt pass. Vilken krigare hon är som jobbar hela 13,5 timmar. Snäll vän!:)

Nu ska jag sysselsätta mig med att lägga över de bilderna och videos som gjordes igår! :)

Måndag

Kvällen igår var riktigt trevlig med fina vänner. Jag tog det väldigt lugnt eftersom jag skulle ha tvättstugan 08 imorse. Slog upp jacken redan vid 07.20.. Varför sover man inte länge när man druckigt kvällen innan?

Jag kanske borde blanda mig en grogg alla kvällar innan jag ska upp tidigt. Verkar ju funka!

Nej jag mår inte topp i kroppen så tänkte gå in till Allyson och söka kärlek och sympati! hähä.

sö-sö-sönd-da-da-g

Wihoo, 10 timmar på arbetet är över och alkolholnen som ska drickas ikväll la jag in på kylning redan imorse!

Jag har inte riktigt orka ta tag i livet än så sitter av lite tid innan jag ska hoppa in i duschen för att sen göra mig redo!:) Får se vad jag ska ha för tuff outfit ikväll;) hähä.. Fan va trött jag är på alla kläder!:P

Har faktiskt beställt lite nya kläder och jag hörde av mamma att mina solbrillor även anlänt! JÄÄÄÄHJ de ska bli spännande!:D hähä.

nej jag luktar fan för illa för att sitta kvar här.. Nu kör vi på en dusch!;)
RSS 2.0