In my face..

Tanya berätta för mig idag att..

"juste vet du vad Arvid sa till mig i tisdags? att han trodde du var värsta bitchen, inte att du hade gjort eller sagt något, men att du såg ut att kunna vara en riktig bitch!"

Hahah alltså neeej... Arvid är en av de som är ansvarig för stugorna här uppe.. Kul att jag verkar ge de som första intryck. Dock frågade jag alla här ikväll och de hade verkligen inte fått de intrycket av mig i början. Men jaa, jag har ju tydligen gett de signalerna förr;)

Jag är väl ingen bitch om jag inte sätter den sidan till såklart höhö. Jag tror bara att min blyghet kan uppfattas som otrevlig/bitchig ibland...

Svar



Haha Carro fucker ur, fuckar ur.. ;)
Men tack söööto!:D

Tårar ...

Både jag, Tanya, Minna och Allyson satt här och käka middag ikväll, sen kom även Linda in ett tag efter.. Vi satt och kollade på ett program där det var en tjej som inte klarade av att äta frukt eller grönsaker. Så de skulle lära henne att kunna börja äta det och så gjorde det andra tester där hon fick hålla i både döda och levande djur..

Ni tror inte på fan att hon fick hålla i en LEVANDE kackerlacka?! Jora det fick hon. Och jag börjar storgråta och lämnar rummet. Alla här börjar asgarva åt mig tills de verkligen insåg hur ledsen jag blev. Visst att jag får panik i verkligeheten när jag ser en, men när de visas på tv.. Shit alltså.. Kändes ju rätt pinsamt för jag kunde ju inte kontrollera det och låtsas att jag inte brydde mig om den.. nej fyfan..

hatar de små djuren!

Jag är svensk yaaa.

- Anna where are you from?

haha omg.. frågorna slutar inte att komma om vad jag är ifrån.. Efter ett litet tag man umgåtts med folket så verkar de "våga" fråga vart jag kommer ifrån..(förutom turkarna de frågar ju saker rätt ut utan att skämmas;)) Lite kul för ni vet när de verkligen märks då folk undrat över något under en länge tid och äntligen får fråga... 

"i'm from sweden!"
"aha... and your family?"
"yes they are also from sweden!"
"ahaa, because you look ...."

Och så säger de massa olika.. sist nu sa personen att hon trodde jag var från Italien eller Spanien.. haha. Jag vet inte hur många olika land jag hört, dock tar nog turk eller spanior rekordet.

Ser jag mycket utlänsk ut eller? - Vart ifrån så fall?

Vem vet jag kanske var utlänning i mitt tidigare liv.
Sen blev jag Svenne, haha lucky meee!;D

puhaa...

Nu har jag äntligen kollat klart och fått lite begrepp om hur bussar och flygen passar. har kollat inför när sis + pojkvän kommer och hälsar på. Fan va rörigt det är när man ska klaffa in med bussen som går från Oslo upp hit till Trysil, flygen går bra tider och sånt men det är inte direkt kul och sitta o vänta i tusen år i Olso..jaja!

Nu i veckan ska de pendla lite mellan 21-26 minusgrader här i Trysil, ahaaa skjut mig i huvudet...


Gonatt MF's....Gonatt!

- Vadå bara välja en?!

Såklart kunde jag inte bara välja en.. Så ja här kommer några till ♥

  
  
    
   

Oh yees!

30/1

Jaaa då var det måndag igen. Lediga måndag. Underbart att bara få sova ut, jag trodde jag skulle vakna vid 8-9 bara för att jag just hade möjligheten att sova längre, men nej faktiskt inte!:)

Linda kom precis och knacka på och sa att det är vårat lilla nördprogram om 15 min på tv. Så ska klä på mig lite och knalla över dit alldeles straxt!:)

vi hörs!

~

Fjorton miljoner känslor flyger just nu genom min kropp från alla håll. Vi pratade igår... Vad konstigt det kändes, men ändå så natuligt..  Men nej du ska inte komma närmare än detta. punkt slut.

Söndag

Nu ska jag dricka öl. Vi hörs!


Lördag

La precis på efter 40 min i telefon med min far. Kul att höra hans röst. Och nu lovar jag att det var surt att inte få vara där hemma när även Pajen och Helen från Åtvid är uppe. Hade varit riktigt kul att få träffa dem.



Jag tror jag måste åka hem snart, bara en liten tur för att få trätta alla. Jag har snart varit här i två månader och har minst tre månader kvar. Pallar nog inte hela den tiden utan att åka hem iaf en gång. Dock kommer lillsis + pojkvän upp på sportlovet vilket kommer bli riktigt jäkla kul!:D Det ser jag fram emot som fan! :)

Annars så rullar dagarna iväg. Januari är snart slut och denna vecka sprang iväg. Ställde kl på 09 imorse men gick inte upp förns 11 iaf. Helt död i kroppen efter gårdagens långa pass. Men nu har jag fått lite ny energi och är på topp inför dagens pass. Två dagar kvar med jobb sen är det ledigt i två!:)

För övrigt verkar det inte vilja sluta snöa heller. Det är nog femte dagen som det snöar konstant både natt och dag. Sjukt mycket snö har vi här iaf. 



Ha en trevlig dag gott folk!

"Nää men ni är väl två änglar, tack som fan"

Det var min chefs ord när jag ringde honom tidigare ikväll och sa att vi kunde ställa upp extra imorgon och hjälpa till på rummen. Så börjar kl 11.00 istället för 15.. Så det blir ett långt pass från 11.00-22.00 imorgon. Men cashen rullar in som de ska, man får väl tänka så!

Även om vi haft en väldigt lugn dag idag så är jag väldigt trött. bävar väl mig inför imorgon/helgen då all stress börjar igen. Helgerna är helt sjuka gemfört med veckodagarna. Så stor skillnad alltså. Och vi har fortfarande "Dansk-vecka".. Hela hotellet är typ bara bebott med danskar nu. Och jag förstår ingenting;) Blir lika glad varje gång då dem bara går förbi och hälsar och inte frågar något:D haha..

Nu ska jag faktiskt bädda ner mig och sova. Sleep well my friends, see yaaaa!

Awkward moment...

- När du snärtar till en gäst på hotellet med en trasa........


Haha tro mig, det var inte med mening och jag ville bara sjunka igenom jorden när de hände! hahah.

resimli günaydın





Värme, värme, värme, värme.....

Okej jag fryser som en röv och allt jag ber om är bara lite värme.. Skulle inte tveka en sekund på att dra till värmen nu. Det är assss kallt här i Trysil. Man gick från mördar hettan i sommras till ganska varmt hemma till fucking is här. Min resa som redan är bokad känns vääälidgt långt borta just nu, men fan vad jag längtar!

Det hjälper ju heller inte att mega många personer på facebook uppdaterar deras statusar om alla resor i värmen de ska till.. gaah. Spontanresa typ snart någon?

Whoooop!

Fan det var ju en riktigt härlig dag trotts min opepphet imorse!

Pizza beställde vi alla och vi hade en riktig trevlig lunch tillsammans. E tyckte att detta är något som kanske behövs 1 gång i månaden. Inte mig emot!:)

Jag och Minna har haft en bra och lugn dag på jobbet. Inte något stress. Hunnit vara sociala en hel del också, sånt är alltid trevligt!;) När vi slutat hade vi även turen att få plats i en bil direkt klockan 22. Så slapp t.om åka buss hem, lovely!! haha. Blev Audi, iiiinte fel de..jag lös upp som ett barn på julafton när den gled in!;D haha!

Nu är jag faktiskt pepp inför imorgon. Fan va skönt de va att vara tillbaka på jobbet med Minna!:D

 
Om man har några minuter över kan man ju alltid testa åka Spark på -2 ;)

Så jävla opepp!

fyfan ska snart iväg på Lunch med chef och resten av Public. Sen är det jobb direkt efter till kl 22 ikväll. Jag är inte mycket pepp kan jag lova. Skönt ändå att det är med Minna jag jobbar, vi funkar skitbra ihop och lättar upp stämningen med våran sjuka humor ganska så bra måste jag säga!;)


Minna och jag igår påväg hem!:)

Svar



Linda: Ohh Tack själv min fina vän!:) <3

Esther: Ja visst är hon söt!:D Hon är en American Staffortdshire Terrier. Nej det är min systers nya!:)

Lina: Jaa visst är hon! :)

hatırlıyormusun?

~


Jag är tillbaka på Paradise Hotell igen. Som de så fint kallar det här.
Jag och Minna tackade för oss och behav oss hem.

Ps. 14.1 sek på snowracer tävlingen;)

MRT Challenge

Yees. Det är kvällens planer.

kl 17.00 ska allt folk från Radinsson, MRT och stugorna samlas uppe vid Park Inn för kvällens Challenge. Vi alla ska utmana varandra i olika lekar, vi ska äta Tacos bufé och ha allmänt jäkla nice! Ser fram imot det riktigt mycket. Kommer nog bli väldigt nice! :D

De roliga är också att ingen har någon aning om vad som komma ske. Utan det är några killar i baren som tagit åt sig äran att dra ihop detta. De kommer tydligen någon överaskning och DJ Igor Fox kommer va på plats! Sweeet helt enkelt! :)

Förslag på namn!

Någon som är påhittig och kan ge förslag på vad man kan ge denna skönhet för namn? Det är en tik!

Det ska inte vara något alldagligt liksom.. Jag gillar namnet Hakuro, dock är det är killnamn.. :( men ändå.. Ge mig lite tips om ni har något intressant!:)

jag måste hej, jag måste hej, jag måste hejda mig..

- När jag ser på denna underbara serie.. haha..

Jag har gråtit som ett litet barn igen:P kan liksom inte hjälpa det.. de bara kommer!:P haha.. Men nu får det vara nog för inatt.. var verkligen inte planerat att klockan skulle bli såhär mycket. Men svårt att stänga av när man känner att pulsen börjar gå upp för att det är så jääkla spännande.. Jag satt och sa högt för mig själv när ett av de spännande avsnitten slutade att "Fan vad glad jag är att detta inte går på tv så jag hade behövt vänta 1v för nästa!" Då hade jag förlorat kontrollen liksom.. ;)


Men nu ska jag faktiskt seriöst sova. Så gonatt.


22.38

ohoo vad gott det var med pannkakor! haha lyckades bränna några men jag lovar, allting tog slut. Vi duka upp bordet och både Ally och Linda åt även här. Det var nämligen pannkisar på allysons önskelista för kvällsmat idag.. så varför inte göra iordning ett dukat bort med varma pannkakor till dem när de kom direkt från jobbet nu när jag ändå varit ledig?!:) Taggen är snääääll;)

Efter de blev de lite kortspel och disney-snack. lilla familjen var åter samlad! :)

Nu ska jag sätta mig och kolla på M&H.. Jag grät som ett litet barn till avsnitten imorse.. nu tänkte jag fortsätta! haha;)

Hallå där sorken!

Har inte ens uppdaterat än.. och klockan är snart 15.. what is this yaaa?!..

Har spenderat förmiddagen i sängen framför tvn, de var något program där folk höll på med krump. Rätt coolt måste jag säga. Man känner ju liksom hur de rycker lite i kroppen så hade det funnits en videokamera uppsatt här någonstans så skulle de nog sätt rätt kul ut när jag satt här oh digga till musiken och hängde med i några rörelser;)

Annars så är jag precis hemkommen från Minna. Jag har lånat hennes stekpanna då vårat handtag på stekpannan här hemma gått sönder. Så nu måste vi leta upp en skruvmejsel och laga den! Får skriva upp de på To do listan..

Juste badet igår var försig grymt. Vi gjorde lite egen påhittad vattengympa, njöt av bubbelpoolen, jag lekte James Bond och kastade mig runt i vattnet, klättrade på klätterväggen, kollade även på när två i personalen åkte på flowridern, ser så jäkla grymt ut! Det var en riktig behövlig kväll om man säger så!:) Så de gör vi om nästa söndag igen!

Nej Tanya har satt på kaffe så nu ska vi njuta av de, sen ska jag förbereda pannkakor till middag!:D whooop!

Feeeeta kille!!

Självdö...

2 timmars sömn natten till idag följt av 11 timmars arbete följt av 2 timmar badande i pool... Jag känner mig helt död rent ut sagt.. Gonatt!

gonatt!

Jag har verkligen inte gjort något idag. haha. Kollar serier. men jag antar det är sånt man får göra när man inte mår bra!:)

Imorgon blir det jobb igen.. 04.30- ca15/16.00. Sen direkt efter det ska jag, Ally, Linda och Tanya festa till det lite med att dra bort till Radinsson hotellet och bada bubbelpool och basta lite. Bara njuta helt enkelt!:) De behövs för våra kroppar!

Såå, nu blir det serie tills ögonen ger med sig sen sova, gonatt!

Sverige - Polen

Whoooop!

21/1

God morgon på er!

Det snöar här i Trysil.. Så man har ingen större lust att röra sig ut.. Febern har gått ner nu men hostar är där och jag blir yr fram och tillbaka.. Jobb blir det imorgon, jag har inget val enligt min boss, joooobbigt.. haha!

Ska nog göra iordning lite frukost nu så kanske de blir bättre.. Vaniljyogurt och Cheerios flingor is the shit just nu.. Sen ska jag kolla på M&H.. Låta turkiskan flööööda i mina öron!:)

Z

Har ni också någon speciell person i erat liv som betyder något så fruktansvärt mycket och ställer upp i vårt och torrt? Jag har verkligen funnit den personen som skulle simma ut och rädda mig om jag blev utpuddad från ett stup bunden i både ben och armar.. 

Blir alltid så glad när det plingar till på telen och det är min Zandra som skrivit.. Vi pratade på om allt möjligt ikväll, som vanligt. Och sen prata vi även om förr, haha.. Rätt sjukt att vi inte ens klickade med varandra i början men efter nu bara blivigt tajtare och tajtare för varje dag som går. Det finns inga ord som beskriver våran vänskap.

Jag är ingen direkt talare.. Och Zandra vet exakt allt detta redan, hon vet exakt hur jag känner för henne, de har jag redan talat om. Men man kan alltid skriva om det här och hylla en av sina absolut bästa vänner.

Vi har haft riktigt roligt ihop, vi har gett varandra kloka råd när den andre behövt det och vi har stöttat varandra i situationer då vi legat böjda och gråtit.


Kärlek till dig min vän!

Svar



Ahaa.. Kanske inte är så farligt som man hört då! :)

Halsfluss och feber

Jora.. visst slog det ut.. igår låg jag som en död fisk hela dagen så jag ringde Erik och sjukanmälde mig för idag.. jag kände liksom inte efter en hel dag i soffan att gå upp 03.45 för jobb.. men jag får ju betalt ändå fast jag är sjuk, så de syns ju inte på lönespec'en iaf...

Jag har nu gått och hämtat upp lite tvätt hos folk.. Det är nämligen så att redan den 13 januari var heeeeela januarilistan i tvättstugan fullbokad månaden ut.. Som tur var hade jag bokat upp en tid innan dess så jag var snäll och tvättar åt 3 andra pers också!:)

blev överbjuden på lunch hos Ally och Linda idag också. Så var nyss inne och hämtade lite fetaost och purjolök. glädjer mig att jag umgås med folk som kan laga mat! De är så snälla och tar hand om mig, lilla minstingen i gänget som jag är!

Svar



Tack så mycket vännen!
joo jag börjar fundera på att operera bort dom. Kanske något att ta tag i när man kommer hem..
haha jaa men precis, min mor har också tagit bort dom. så de verkar ju gå.. men ser dock inte fram emot ingreppet, verkar ju inte vara allt för niiiice...

Symtomen is here...

Sitter nu inne hos Allyson och Linda.. Linda gör iordning lite mat till oss snäll som hon är.. själv har jag okuperat Lindas divan sen 11 imorse.. mår inte bra för 5 öre och min vanliga symtom på halsfluss is here och de känns som jag även börjar få feber och lite hosta på det.. de värsta är när jag blir sjuk.. blir jag som ett litet barn.. gråter gärna för att det är fruktansvärt synd om mig... Visst att jag kan överleva vardagen med halsfluss efter ha haft det x antal gånger och de är lite som min bästa vän.. men feber.. ohh noo, hej en hjälplös anna på 4 år säger jag bara!

Nää nu ska jag gå tillbaka till mitt bakåtlutade viloläge och be till gud om att det inte kommer slå ut helt!

Jag och Tobbe



Vi är inte fullt normala måste jag väl erkänna. Har fått X antal frågor till mig
om han är seriös när han håller på att skriva såhär till mig haha!!:P

men nej såklart är han inte det, de är ett skämt vi började med för jättelängesen
och imellanåt så slänger vi iväg något liknande till varandra, men visst gör
det sig lite roligare när folk tror vi är seriösa!;D

Gårdagen i bilder







Fråga mig INTE vad Linda gör längst bak på sista bilden!;D haha!
Det var en grym kväll igår och jag mår inte som ett sänke! kalas!:)

Back on track in Trysil!

Nu är vi "hemma" igen efter en tur i Sverige/sälen. Det var trevligt att få komma bort lite och käka lite onyttig mat som inte kostar skjortan här! haha! :)

lilla familjen var iväg tillsammans igen på nya äventyr. mysigt!:) Kylen och skåpet är fullt. Ölen ligger på kallning och ska om ett tag börja göra mig lite redo för kvällen då de vankas partaj!:)


Fan hurrni..jag har skjorta på mig idag! ;D haha!

Sweden, here i come!

Efter lite ansiktsmassage och några tårar fällda inne hos Allyson känner jag mig lite bättre så nu tänkte jag krypa ner i min säng och försöka sova lite!

Imorgon blir det att ställa klockan igen.. kl 10 står Oskar (Lindas bil) redo för att ta oss till Sälen!

gonatt gott folk!

Svar


- haha Va? vad tänkte du på nu? :P


- Jaa det vore inte fel att dra dit typ nu (om de hade varit varmt) käkat lite och sen bara ligga utslagen i matkoma ett tag! HAHA men ooom jag minns! :D jäkla klant! ;D


- Hahaha du känner mig för väl! ;D

nomn nomn nomn..

Ska väl försöka laga iordning lite lunch innan jag ska dra iväg för jobb! Även fast de blev kyckling igår till middag så får de bli det till lunch idag också.. ingen har väl dött av för mycket kyckling.. jag har uppenbarligen inte iaf!;D haha!


Yeah!

Söta mormor!

Ohh titta vilket sött sms jag fick tidigare idag av mormor!:')
hehe sött o sött egentligen, men bara att de är från henne och att man vet att hon tänker på en värmer!
och självklart också tiden bakom det, säkert tagit iaf runt 15 min att skriva de där!;D



Bästa Mormor & Morfar ♥

13.10

Nu spelar Melissa Horn på högsta här hemma. Glider runt och har ångest att jag ska åka på jobb om 1,5 timme... Hade gärna varit ledig idag faktiskt men icke!

Så roligt igår att alla på jobbet princip gick runt o fråga om man skulle ut.. så vi tänkte, fan de kommer ju va as många ute ikväll.. haha jo det var det, men inte av de folket!:P Vi träffade på massa annat folk istället och hade roligt med. Det blev riktigt mycket dans alltså, de var live band där, dou o ja som de heter. Sjöng bara massa kända och nya låtar, riktigt kul! :D

Tog bara två bilder igår och de är från efterfesten.. haha ser kanske inte så Party ut ;)

En full Tanya hitta en spikmatta hon kände för att testa..


Minna skulle ta psykbild på mig och Steve men jaa, jag var inte beredd :( :P

hahah!

04 imorse...

08.00 ställde jag kl för att jag skulle vakna till ett tag innan vi skulle ses här utanför...
Men vad tror ni jag vaknar av 8.40? Jo en Allyson som står i mitt rum och sätter på strålkastaren
och skriker jävla fyllesvin! haha, jag är måttligt pigg.. sliten.se

Tre dagar..

..med idag är vad jag har kvar innan ledigt. Sedan blir det Sverige! Det ska bli skönt att komma bort lite här ifrån Trysil även om det bara är för en dag! de blir sweeeet!

Suttit nu i ett tag och lyssnar och sjungt till Arvingarna men ska börja byta om. Om 20 min blir vi upphämtade!

Så ha en bra dag gott folk!!

Svar



hahaha jaa vem kan inte koka potatis egentligen?! ;) haha.. Men iallafall så kollade jag upp hur man gör efter jag lagt i potatisen från början och det började koka.. haha men ska inte klaga blev rätt bra ändå!:D
Och jaaa, då vill jag ha värsta avancerat! ;D

Man kan inte vara bra på allt.. ;)

klago

Det känns som man inte gjort så jättemycket nu senaste tiden, man har bara jobbat och när man väl fått ledigt har man legat som en död fisk och kolla på serier eller hängt hos någon granne bara. Men på onsdag kanske de blir sverige, beroende på om vi hinner får vårat skattekort vill säga. Norge är as sega med papper, helvette alltså!! Så har vi otur drar de 50% skatt nu bara för att de är så jävla sega.. Men Erik gör allt för att försöka försena allting så vi ska slippa. vi får ju så fall tillbaka de pengarna i maj, men de är ju surt i nuläget!

Igår så fick jag en present när Tanya kom hem.. ett par jobbarbyxor som jag väntat på.. De var mindre än de jag från början testade.. Och det har ju tagit 1,5 månad att få detta så Erik var måttligt glad, så igår när vi kom till jobbet som kom Erik förbi då jag berätta om problem då sa han "Okej, men det gör absolut ingenting jag fixar det, kan skriva ett mail idag..eller vafan dom är så jälvla sega, gå ner till Centrum istället och så tar du ett par som du trivs i och vill ha så betalar jag dem åt dig sen!" Visst är han snäll!?:) Jag sa att det inte behövdes men han sa att det är pinsamt att det tar sådan tid att beställa så han sa att jag skulle göra de!:)

Så nu på måndag ska jag ner på jackt samtidigt som vi ska förbi skattekontoret. Och har inte dom fixat fram de än... blir jag troligtvis väldigt arg.... Vi var liksom där den 4 december och inte fått de än.. ku-ul...

haha klago inlägg.. De ändras nog snart ska vi se;)

Norska filmer

Efter att jag kom hem igår gick jag över till A och L. Vi satt och snacka ett bra tag innan ögonen gick i kors på Linda så jag och A gick över till henne och slog på tvn. Då säger hon "ah denna skräckis var en av de du ville jag skulle ladda ner men som inte fanns!" Så vi kollade på den.. Helvette vad läskig den var alltså.. fyfan!! haha..

När jag skulle hem så var jag tvungen att springa från A sidan på huset över till B.. genom den läskiga trappan upp som de självklart lät as mycket ifrån eftersom de varit lite snöoväder här i två dagar och blåser en hel del.. tro mig, jag sprang bokstavligen hem!;D haha.

Psykhumör!

Hahah alltså neeej, jag är på psykhumör just nu..
Passar ju bra precis innan jag ska iväg på jobb.. yeah vi får se hur denna dag slutar! ;D

 


Peace MF's! ;D

Svar



hahahahaha!!! Hade inte musiken räddat min morgon så hade ju garanterat Zandras kommentar gjort det! ;D Tack för ett jäkla gott skratt! :D

Och på den andra.. TACK!:D Visst är dem.. hihi! :D

Hej hopp

Jag har mjuknat lite sen imorse.. Inget svar från någon i gruppen än.. de ända är att Hugo har gillat inlägget. no more.. haha får se om någon skriver något!

Jag tror det var Lars Winnerbäck och Blake Shelton som räddade min förmiddag med deras musik.. lyssnat sönder nu ett tag medans jag avnjutit några koppar kaffe! och nu kockar äggen. hade egentligen viljat svulla pannkakor till frukost, lyxat till det lite och kanske gått upp något kilo.. Men neee det får bli en annan dag!:)

~

Fredag den 13

Jag ställde min jävla klocka på 09.00 för att inte sova bort hela förmiddagen men vaknar då istället 07.20 av att mina grannar snett ovanför börjar spela Guitar Hero på fucking högsta volym med troligtvis en vääldigt stor bas..

Så jag slängde nyss iväg ett mail till Erik och berätta.. Jag är inte den som inte har gett dom chanser.. detta är mitt första mail.. och då har "stug-folket" festat princip 5 dagar i veckan sen dem kom.. Det är nämligen så att de som jobbar med stugorna har typ max 50% arbete.. vilket vill säga att dom är här för att festa, åka bräda/skidor och ha kul och inte behöva jobba något alls precis, då t.om vissa av dem säger ifrån och byter bort de ända jobbtider dem får..

Det är inte första gången de får en varning. Och jag förstår ju mer och mer varför vi hotelljobbare vill bli av med alla dessa små 19-21 åriga parasiter... Tänk er en hel drös med ungdomar som dagarna i ända festar och spelar musik, drar till sälen för att fylla upp hela garderoberna med alkohol och pappa betalar deras hyror.

Inte ens då hade jag betett mig som dem! Alla är ungdomar någongång, men lite självdiciplin har väl ingen dött av!?..

Nej men fucking jävla godmorgon på er. Nu fick jag svar från chefen och ska svara på det! Gillar att jag började mailet med "Gaaah Erik!!" ..

Jag slängde även iväg ett litet snällt inlägg i gruppen och frågade....

Allt har med ägarna att göra ...

Så ni som påstår att "kamphundar" inte är bra med barn.. yeah right..

William, shiro och Oliver! :)

Dagen till ära

Viiiilken slappodag! Vi var klara redan vid 19.50.. Vårat schema är lagt till 22.00.. Då förstår ni hur liiite vi har att göra.. Men att få betalt fram till 22 ändå gör ju inget..hihi.. Vi drog hem vid 20.15 tillsammans med en från Spa't och ena "springpojken" på hotellet. Sweet att åka bil istället för att vänta på bussen som inte går förns 22.30... :)
Men imorgon börjar stresset igen så man ska väl njuta medans man kan!:))

Jag hade fått ett mail från Minna när jag kom hem nu ikväll.. Fall jag hade lust att byta tid med henne på söndag då hon ville ut och festa ist och lyssna på ett band som kommer upp hit som hon tydligen kände någon i.. Så istället för att jobba 08.45-15.00 så jobbar jag 8.45-22.00, Är jag snäll eller är jag helt dum i huvudet..?! tur att jag inte börjar förns kl 15.00 dagen efter.. haha!

Svar



Haha!! Vad han har för roll? ;) hur fan tänkte du nu?!:P
Han är en kompis och han jobbar i baren om du tänkte så!:) 

Torsdag

Ställde klockan imorse för att ha någon timme extra i vaket tillstånd innan jobb nu i eftermiddag. Men även för att ha ett skypesamtal med älskde Tina! :)

Så nu sitter jag här och väntar in henne, vi har dock inte sagt någon tid utöver förmiddagen:)

Gårdagen på jobbet var psyklugn.. var klara 2,5 timme innan sluttiden och då hade vi gjort massa extra saker för att få tiden att gå lite.. Det är just nu typ 130 rum incheckade.. vi har över 800.. Så vi gick mest runt och var sociala bland alla andra som jobbar på hotellet för de hade ju lika lite att göra dem också! :) skönt de ibland att man inte är psykstressad! :)

Nu kom Tina, whooop! :D

Svar



Mikaela:
haha ahh då förstår jag! ;D Men du gjorde alltså med kameran.. trodde först att de var direkt från mobilen:)


Josefine:
Hahah Jossan... jag eller Apo? ;)


Linda:
 haha så jävla svenskt.. "jag skriver en arg lapp i tvättstugan för jag vågar inte ta de face to face!" :P haha japps, de känns skönt! ;D

The awkward moment...

...När du berättar för dina vänner att du kommit till säsong 17 på 2 dagar....

"Men vafan Anna.. har du suttit och kollat hela dagen?"
"Jaa typ, är på säsong 17..."
"Nu jävlar lägger du ner och stänger av datorn Anna!"
"Men jag ska bara kolla klart på detta avsnitt, de är 3 min kvar!"
"ohh MF!"

hihi ♥


Hittade en gammal bild från barndomen med storasyster, pappa och mig på!
Gillar att snoret rinner.. haha ;D

10/1

Jag kommer inte erkänna för någon hur många timmar jag suttit och kollat på serien idag.. haha.. no life?

Fick nyss ett samtal av Tanya.. Erik hade berättat att det är två nya tjejer på ingång hit så redan ikväll ska vi börja packa ihop hennes saker och sedan ska hon flytta in till mig imorgon förmiddag! :) Skönt att det är Tanya som flyttar in och inte en okänd iaf!:)

Nuuu har jag tagit en paus och ska göra iordning någon middag, har levt på lite pastasallad och en burk med bitar av ananas. Jag har hittat sånna konserver med ananas i nere på kiwi för inte många kroner alls.. tro mig jag har köpt en heeel del! ;) haha.. love it!

Nej mat var det, sen ska jag nog tracka Linda och Allyson lite.. ;)


mina fina tjejer <3

~

Suprise MF's .....

Jag gjorde en grym pastasallad till middag ikväll. Det riktigt knullade i mun på mig som jag brukar säga;)

Annars har jag inte gjort ett piss idag.. typ suttit inne i min lilla lägenhet och kollar på den älskade turkiska serien Menekse ile Halil.. vad ska jag göra när jag kollat klart på alla säsonger..? vill inte ens tänka på det!!.... haha ..

Ikväll har jag även kollat upp angående lägenhet..någon heeelt annanstans.. haha vi får se vad som händer!!:)

....nu ska jag återgå till serien, peace!

Lättroade nördar!

Heeeela sommaren har vi dragit samma skämt.. tydligen tycker vi det fortfarande är ganska kul! ;D



Ben ve Apo! :)

mın beriya tekır ye!!


Tvä nätter irad har jag drömt om anne. Det gör så jävla ont.

Godmorgon!

Man skulle kunna tro att jag alltid är ledig, men nej nej.. haha.. fick bara schemat för denna vecka helt annorlunda.. Hade jag varit lite snabbtänk och vi kanske inte fått schemat på torsdagen för denna vecka så hade jag troligtvis varit hemma nu på lite besök.. eftersom jag var ledig fre-lör och sen bara jobbade 5h igår och är ledig idag och imorgon. Hade fått 5 dagar hemma vilket hade varit riktigt skönt! Men nee så blev det ine denna gång!

Snart ska jag även ta tag i snowboradåkandet ordentligt.. Knäcker mig lite att jag inte kommit ut än, men ja jobbet går ju före allt! Och sen är det riktigt mycket skador bland det anställda faktiskt.. både ben, handleder och nyckelben som brutits av och fått sprickor i sig...  Vafan kan dom inte åka eller? ;) haha nej jag ska väl inte säga något som fortfarande har spricka i axelkulan som tydligen iiiinte vill läka efter en liten snowboard olycka några år sedan!

Såhär fint såg det ut här utanför fönstret för ca 1 timme sen! :) 

Jag i ett nötskal?

Jag - Visst finns det inte några disney figurer som heter Peter och Petra?
Tanya - ..Eller några inom Astrid Lindgren!?
Linda - Jo med det gör det har jag för mig!
Jag - Neej det gör de väl inte?!
Allyson - Njaa jag vet inte..
Linda - Jo men de gör det!
Jag - Neej Linda.. nu tänker du på Hans och Greta!
Linda - hahahahahha Anna det är ju fan inte ens likt!!
Allyson - hahaha jävla idiot..det börjar ju inte ens på samma bokstav.!!

Sen vek sig alla av skratt.. Mhhmm.. så kan man väl beskriva kvällen ungefär, känns lite som jag i ett nötskal.. Helt seriöst sa jag verkligen till Linda också! HAHA.. Jävla idiot man är!;D

i just can't get enough, i just can't get enough...

Är inne på säsong 6 nu.. Men efter detta avsnitt ska jag faktiskt stänga av och sova.. ofrivilligt.. men jaa, det är ju faktiskt jobb imorgon!

iyi geceler arkadaşlarım! :)

Fel tid!

Gillar när man är heeelt säker på att man har tvätt tid kl 12 så man går dit och laddar.. Efter när man ska boka upp sig på nytt så står det ett annat namn.. Fuck.. Märta hade tvätt tid 12 och min började inte föns 16.. haha.. det var bara gå och knacka på och fråga om det var okej att byta!:P Men ja hon var snäll så det gick!:)

Såå nu medans jag väntar på att min tvätt ska bli klar så ska jag kolla på Menekşe ile halil! Sjuukt vad jag har fastnat i det! haha.

Günaydın!

Igår slet jag med mig Linda ut på promenad! Svettit som faan men jäkligt behövligt. Man kan inte förstå hur fint det är här uppe på fjället om man inte har sätt det med egna ögon. Vi försökte fånga de på bild, men det blev inte i närheten av hur det egentligen ser ut! Så otroligt fint!:)



5/1

Ahooooo hejjj på err!

Allt är bra med er?! Här vaknade man precis upp efter 6 timmar.. Fan jag skulle ju bara sova 1-2.. Skönt att man är ledig imorgon!:))

Nu funderar jag på om jag ska laga iordning något så jag får lite mat i magen, ska bara komma på vad jag ska ooorka att göra.. En varmakoppen kanske, sätta på varmvatten och vips så var de klart! haha.

Tanyas pojkvän kom upp hit till Trysil idag.. men chokladbeställning till oss alla.. haha, fan va kul de är med besök!;D  Vi hörde om han inte kunde stanna vid gränsen i sysslebäck och beställa lite kebabtallrikar eller pizza, men han va tydligen inte så sugen på de!;D haha!

nej mat var det... Vi hörs! tjaoo!

ben ve anne




Reklam

För Dannes nya låt!!
Skönt gung!;D

Onsdag!

Wihoo, det var ingen fest inatt och jag fick sova hela natten, lovely!

Imorse när vi drog till jobbet och skulle upp för en backe och parkera så fastnade vi.. Men vi kunde ju inte stå där hela dagen så vi skicka sms till våran chef där vi skrev att bilen satt fast men att vi gått och jobbat och skulle försöka få loss den senare.. Det roliga är att när han kommer säger Tanya..

T - Fick du vårat sms?
E - Ja, hade ni kört av?
T - Va? nej vi fastnade borta vid D huset..
E - Jaha jag trodde ni kört av vägen.
T - öhm nej..
A - Hahah the awkward moment when your boss don't care aboute his employees! ;D

Frågan är ju varför hörde han inte av sig om han trodde de liksom?!:D haha, jävla pucko han är!;D

gråt-tisdag!

ohoo vad trött jag är.. suttit och försökt vakna till liv i typ 40 min nu.. somnade visst till i sisådär 2 timmar.. Fick 3 timmars sömn inatt då våra grannar hade fest..Igen.. somnade runt 21.. vaknade av festen 01.50.. då tog jag mina saker och skulle lägga mig i andra sängen. (bor ju fortfarande själv) men jaa, där hade Allyson lagt sig.. Hon har nämligen snott ena kortet för att kunna sova hos mig de dagarna då de är fest...Så ja där inne låg vi båda två inatt.. sen ringde klockan 03.40.. då var man rätt pigg...(!)

Och nyss skrev Tanya och påminde mig om att det är Tisdag.. vilket betyder tårar.. Snyftkväll hos Linda och Allyson står på schemat. Dock har de inte ens kommit hem från jobbet än.. De stackarna!


Mina fina tjejer!:)

Tidsfördriv om år 2011

 

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Bodde utomlands i sommras och drog till Norge i vinter.
2. Höll du några av dina nyårslöften? Jag hade faktiskt inget nyårslöfte förra året, inte vad jag minns iaf..
3. Blev någon av dina vänner med barn detta år? Två st blev gravida:)
4. Vilka städer i Sverige besökte du? Utöver Sthlm blev de Åtvidaberg, Gränna, Jönköping, Gävle, Västerås, Örebro.
5. Dog någon som stod dig nära? Nej som tur var.
6. Vilka länder besökte du? Turkiet och Norge
7. Är det något du saknat år 2011 som du vill ha år 2012? Inte något speciellt sådär som jag kan komma på..
8. Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas? 7 juni, 15 aug, 1 dec, 17 dec. Säkert mer men minnet sviker..
9. Vad var din största framgång 2011? Att jag lyckades med något jag ville trotts att folk bad mig att inte göra det!
10. Största misstaget? Tillit, no shit..
11. Har du varit sjuk eller skadat dig? Halsfluss 7ggr under årets lopp
12. Bästa köpet? Ett liftkort för 2000 ist för 4700kr :P
13. Vad spenderade du mest pengar på? Skrämmande nog telefonräkningar..   
14. Gjorde någonting dig riktigt glad? Det fanns många saker som har gjort mig väldigt glad i år. Kan inte välja något bara sådär..
15. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011? what are words, The Next Episode, everyday im shuffling, moves like jagger, rain over me mfl.
16. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Tror nog jag varit väldigt glad i år.
17. Vad önskar du att du gjort mer? – Jag tycker jag fick uppleva en hel del..
18. Vad önskar du att du gjort mindre? Kanske varit mindre otrevlig mot familjen..
19. Hur tillbringade du julen? I en lägenhet på 10 kvm tillsammans med några nyfunna vänner i Norge
20. Blev du kär i år? Kär är fan ett starkt ord, men tyckte om otroligt mycket. but not anymore!
21. Favoritprogram på TV? Karatefylla
22. Största musikaliska upptäckten? Vet ej om jag upptäckte någon ny utan mer de gammla som kommit med nya sköna låtar!
23. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Yes de mesta faktiskt.
24. Något du önskade dig men inte fick? Tror inte det..
25. Vad gjorde du på din födelsedag 2011? Jobbade
26. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Lita på magkänslan
27. Hur skulle du beskriva din stil år 2011? Chill...Shorts, ett slappt linne och bikini under.
28. Vad fick dig att må bra? Alla underbara människor som funnits runt om kring
29. Vilken kändis var du mest sugen på? Jag är alltid sugen på Rafel Edholm, mmmm<3
30. Vem saknade du? Mikkinikks och F-Tina
31. De bästa nya människorna du träffade? Folket här i Norge och lite Alanyafolk.  
32. Hur ser nya året ut? Jag blir kvar i Norge till slutet på april, sen får vi helt enkelt se.. Lite planer smids men man vet aldrig vad som händer!:)

Svar;



Vi börjar 04.30.
Haha, ja men vi åkte direkt med bilen från jobbet så jag gick inte ner till byn, de hade jag aldrig pallat;)

2/1

Dagen började med en försovning, tur att vi hade kärra och att Tanya iaf hade vaknat. Var väl stressad att inte vakna när klockan skulle ringa imorse 03.40 så vaknade till flera ggr inatt och allt slutade iaf med att jag inte hörde klockan. Förhoppningsvis blir det inte samma skit imorgon!:P haha. Men att jobba morningshift var faktiskt rätt kul! får se om de håller i sig;) haha.

Efter jobbet var jag och Tanya ner till byn och kolla om vårat norska personnr osv hade kommit, yes de hade det, så gick direkt till banken och öppnade upp ett konto. Så nu är iaf allt sånt fixat, sköönt!:)

Nu ska jag faktiskt lägga mig ner och sova..jag behöver lite fler timmars sömn inatt, gonatt!

De var de året..

Januari: I januari spenderade jag mycket tid tillsammans med Mikki och Yakup och Amanda. Vi drog upp ett gäng till kungsberget och åkte snowboard och skidor en hel dag. Men Januari var också en månad med väldigt mycket saknad. Passade även på att börja träna vilket slutade med halsfluss.

Februari: Jag drog ner till Skövde där jag spenderade en helg med Mary och Zandra. Pratade mycket med släkten i Viransehir. Tränade lite som en galning. Jag blev sams med Nusse igen efter mycket tjaffs.  Jag och Zandra hade kommit väldigt nära varandra och hon var ett otroligt stöd för mig vid många tillfällen. Umgicks ännu lite mer med Mikki och Yakke. Jag blev besatt i serien Spartacus. Jag började lite smått att plugga turkiska. Kom in i en bak period och gjorde alla möjliga bakelser. Jag var väldigt i oblands i mitt psyke, många saker som förvirrade mig.

Mars: Jag spelade sönder Enrique Iglesias musik. Tränade en hel del. Jag drog iväg på en minisemester till Alanya med Mathilda.Gorde även en till tatto. William och Oliver döptes. Jag åkte på halsfluss igen. Mikki var den bästa av alla. Bestämde mig för att jag skulle spendera en längre tid i Alanya. Jag kom i ett par tidigare försmå jeans. En del after work med jobbarkompisar.Åkte på halsfluss.

April: Började umgås mer privat med Maria och Madde från jobbet vilket ledde till rätt mycket utgång. Jag fick dubbelsidig öroninflamation. Nusret började hålla på att förstöra för mig på alla möjliga sätt och vi blev åter igen osams. Zandra kom upp till Stockholm och hälsade på mig. Avnjöt fikor i solen tillsammans med Mikki. Jag och Tina bestämde att vi skulle se Istanbul och bokade biljetter. BB's kung röstades ut.. vs Rodney. Hade en härlig utkväll med både nya och gamla kollegor.

Maj: Började hänga rätt mycket med Amanda. Behöver jag nämna att jag umgicks med Mikki också? haha. Jag drog ner en helg till Jönköping för att umgås med Zandra. Jag var kluven angående familj nr två då N sakt saker, men som jag senare fick reda på inte alls stämde. Spenderade mycket tid med Tessan som var mammaledig med OoW. Träna träna träna. Min far blev 50 år. Hade en hejdå-middag med jobbet för mig. Jag och Filippa upptäckte HeyTell och skickade pratsms till varandra heeela tiden. Hade även några till utekvällar med Madde och Maria.

Juni: Mary kom upp och hälsade på i Sthlm då de bjöd både på fest och skansen. Jag och Tina begav oss till Istanbul för att upptäcka staden med hjälp av en turkvän. Vet ej om vi upptäckte den men ja det var coolt att få se. Efter några dygn där begav vi oss till Alanya där vi bodde hos Mona i väntan på våran lägenhet. Umgicks med alla svennar man kände som var nere och även coban familjen. Lärde känna massa nya härlig turkar. Spenderade Midsommar med alla fina människor på Elite. Zandra och M kom ner till Alanya och hälsade på.

Juli: Spenderade mycket tid på vårat älskade Capella. Vi var några stycken som spenderade en dag inne på vattenlandet och hade riktigt kul. Träffade på lite Svenska kurder vi hände med. Många kvällar i hamnen och dagarna på beachen. Jag var bruuuun. Lärde känna Kristina och Fanney som vi hängde en del med. Linda kom ner till Alanya. Erika kom ner och bodde hos oss en vecka. Slutet på månaden drog vi hem från Alanya och var hjärtekrossade, spenderade bara tid med familjen och undvek alla runt om kring. Tiden i Alanya var grym. Drog iväg till Arlanda där jag mötte upp Tina för att säga hej och hejdå. Halsfluss IGEN.

Augusti: Jag var fortfarande ledig så spenderade mycket tid med släkt då vi åkte till älskade vaxholm och badade på dagarna. Jag insåg ännu en gång att jag betett mig som skit mot vissa människor. Jag, Tessan, Jossan, Robin, Gurra och niklas drog ut en dag på vattnet och åkte vattenscooter. Blev många dagar i poolen hos Inger och Roger. Jag bodde bokstavligen med telefonen i örat med R och M på andra sidan. Jag saknade Alanya och folket något så enormt. Drog till Västerås och spendera en helg hos Mathilda. Jag började åter igen att jobba på dagiset. Började spendera riktigt mycket tid med Amanda. Jag drog en vecka till Åland med familj och släkt. Jag blev på nytt sams med Nusret igen. Drog ner på släkt träff i Åtvidaberg.

September: Året innan spenderade jag tid i Viransehir vilket fick mig att tänka tillbaka på den tiden en hel del. Hade en systrarkväll och åt middag ihop bara vi syskon. Släkt från Åtvidaberg kom upp och dagen efter drog dem och far + mor mfl till Mallorca 1v. Himlen öppnade sig och jag och Maria stod på jobbet och tog tyck-synd-om-oss bilder. Blev många kvällspromenader med bigsis. Min älskade snygging från Spartacus Andy Whitfield avled. Åkte åter igen på halsfluss. Åkte till Nynäshamn och kollade på när Gurra körde cross. Fick åka till sjukhuset när de misstänkte att jag fått en propp. Drog till Örebro för intervju om jobbet här i Norge. Drog ner till Jönköping för att träffa Zandra igen. Kom igång med träningen igen. Min far började beslata min telefon för att spela WF.

Oktober: Drog iväg till Västerås för att hälsa på Mathilda igen då jag även passade på att hälsa på Cia. Fick reda på att jag fått jobbet i Norge. Hade många fredagar framför idol hemma hos Amanda. Började haka på min moster + pappa ut i skogen för svampplockning. Jag började sakna min gamla fruga något enormt, men sa aldrig något. Hade väldigt mycket kontakt med Nusret om framtiden osv. Drog spontant med Jossan som skulle spela match i Västerås för att få träffa Mathilda igen. Drog en helg till mormor och morfar. Söp mig full och var utklädd till gorilla. Jag började lyssna sönder Kapten röd.

November: Mary kom upp till stockholm igen. Träffade Amanda en hel del vilket även bjöd på lite fest när Jesper kom och hälsade på. Middag tillsammans inne i stan med alla jobbarkompisar. Drog hem till Tina och hälsade på. Jag fyllde år och fick bästa presenten av Zandra dvs Angry birds skal till telefonen;). Jag, bigsis och Angelica körde spontankväll ute i stan. Drog iväg en helg igen till Västerås för att säga hejdå till Mathilda innan Norge. Spenderade mina lediga dagar innan avfärd med mosters älsklingar och några koppar kaffe hos dagmammorna.

December: Den 1a så drog jag hit till Norge där jag fortfarande befinner mig. Lärt känna massa nytt underbart folk. Saknat mina vänner och familj ganska så mycket. Fått reda på en riktigt tråkig sak som sänkte mig totalt och har nu gjort att jag inte kan se tillbaka på sommaren och le, life is a bitch sometimes. Men annars mår jag prima ballerina. Jag trivs här i Norge. Jobbar och står i. Slängde även iväg ett mail till Mikki som jag fick positiv respons på som gjorde mig riktigt glad.

Ja, där har vi 2011 i ord för jag orkade inte lägg upp bilder! :)

2012

Jag hoppas alla hade en riktig härligt nyår igår, om 10 min blir jag upphämtad av chefen för extra jobb. När jag är hemma i eftermiddag igen så kommer "utväderingen" av 2011! :)

Ha en trevlig dag!

RSS 2.0