Tihiii

Satan vad kul det var igår på paintbollen.. I två timmar höll vi på att spela totalt, sen var vi uppdelade i 4a olika lag. Mitt lag bestod av mig, Per, Erik och Line. Vi vann nog lika många matcher som vi förlorade, men under ett spel var jag sist kvar efter att ha spelat ut alla! :D Alltså det var ju så sjukt kul. Dock galet svettigt och att bli skjuten var inte allt för skönt! haha. Men ska absolut göra om det här någon gång igen! :D
 
Efteråt drog vi hem alla till Mona på jobbet där det blev grillning av hamburgare och korv och sen bjöds det på cider och öl. Riktigt trevlig kväll! :) Idag skulle jag ha varit ledig, men 07.20 ringde chefen och fråga om jag kunde hoppa in och jobba. Jag hade ändå hunnit bli väckt och fått ett mentalt utbrott så jag tänkte att äh vafan jag kan lika gärna jobba idag! Och så kommer vi dit och upptäcker att det är inventering.. ha-ha-ha... Det var verkligen en skitdag idag, allt gick snett.. jag hade nog stängt av min hjärna igår och den hann aldrig starta upp sig under hela dagen.. ;)
 
Ikväll är det fest hemma hos andra Anna på jobbet. De roligaste personerna från jobbet ska dit.. Är bjuden men vet inte om jag orkar gå. :P Vore säkert riktigt kul.. Och eftersom både Erik och Benjamin bor här i närheten kan jag få sällis både dit o hem.. Tåls att fundera på.. Ska in och hjälpa till i produktionen imorgon och stå på bandet, så vill verkligen inte må dåligt. We will see!:))
 
 

Paintboll

Jag har så fruktansvärt ont i mitt huvudet, jag vet inte om det är sömnbrist eller vad det är.. Inte kunnat somna på kvällarna och sen har klockan ringt allt ifrån 04.20-05-20 den senaste 1,5 veckan princip varje dag och jag har inte varit hemma förns mellan 15-16.30 heller! Så helt slut i mitt huvud. Sen för några dagar sen blev de inte som planerat och jag har mått riktigt dåligt över vad som hänt också.. Vilket inte hjälpt mig på några vis.
 
Så idag tänkte jag att jag skulle få sova ut.. Nä då vaknar jag av att dörrklockan håller på att ringa sönder mitt liv... Ignorerade den eftersom jag visste att jag skulle va själv hemma idag.. Sen ringer både norska och svenska telen.. Då var det T som "skolkar" idag som bara dök upp, sen ringer chefen på andra o hör om en annan person.. wtf liksom.. "oj väckte jag dig?" NÄÄÄÄÄÄ gjorde duu.....?
 
När jag har en dag i veckan, ledigt och får ha det helt själv.. Då är detta med att folk är lata verkligen inte uppskattat på något vis... -.-
 
Men för att avrunda lite glatt så kan jag berätta att jag, Minna, Magdalena och Arthur var på bio igår och såg baksmällan III. Den var faktiskt rolig och man fick sig ett par riktigt härliga garv! :D Kände att jag behövde få skratta lite så den var verkligen till sin hjälp!:) Så schysst när man har Netcom eller Chess som mobiloperatör här i Norge, då får vi gå på bio 2 för 1 på tisdagar. Så hela biosalongen var full igår trotts att de bara var en enkel tisdag!:)
 
Imorgon är det jobb igen sen direkt efter det så ska vi alla som jobbar i Tax free och på lager iväg och spela paintball ihop! :D Aldrig gjort det så de ska bli riktigt jäkla kul! Ska försöka se om jag kan ta lite bilder. Sen efter de så var det snack om att grilla ihop och förhoppningsvis ha lite "kalas" efter de! ;) hihi. Vi får se vad som händer, lär nog bli en grymt rolig dag i alla fall! :D
 

Jag vill känna mig fri-fri-fri, det är min filosofi-fi-fi..

 

In the end, i believe u are the person i'm gonna married.. Right?!

Glad jag är över att jag inte gick ut igår eller drack mer än den ända drinken jag faktiskt fick i mig. Jag var sinnes sjukt trött imorse.. Vilken skillnad det egentligen är på att börja 06 och 07. börjar egentligen varje dag 06 men våra bussar går inte så det passar att komma dit den tiden förutom på lördagar konstigt nog!:P
 
Annars en bra dag. Tog en liten siesta efter jag kom hem från jobbet, några dagars mer slit sen så är jag ledig en dag innan man ger sig på't igen!:) 
 
Nä nu ska jag se film!:)
 
 
 

Glad midsommar på er alla!

Här ifrån Norge. Eftersom att klockan ringer 04.30 imorgon bitti känner jag att det inte är värt att gå ut idag och dricka en massa alkohol och må piss imorgon på jobbet. Jag hade säkert partajat hemma i Svea om jag varit där, men här blir de inget. Lärde mig kanske en läxa från förra året då vi också jobbade dagen efter och jag mådde psykiskt dåligt i ca 2 dagar. haha.. :P Men jag hoppas alla får en fin dag! Såg att ni hade riktigt bra väder där hemma. Här har det spöregnat.. :P
 
Men jag har varit på bra humör ändå!:) Jobbet flöt på och vi hade det riktigt kul där idag!:) Sen nu under kvällen ringde jag R och vi snacka en del medans jag förberedde räksmörgåsar åt mig och Minna. Nu är ju klockan snart 22.. Om inte allt för länge borde jag gå och lägga mig! Livet är hårt här i Bergen!;)

20-06-13

En ledig dag vare här!
 
Enda lediga dagen på 9 raka. Så de e skönt!:) Börjar komma in i jobbet riktigt bra nu känner jag. Fortfarande helt slut i huvudet så de mesta jag göra när jag inte jobbar är att vila. Dock ska jag köpa gymkort imorgon, äntligen!
 
 

Snaaaart!

Nu sitter jag verkligen bara och väntar ut tiden. Jag borde legat i sängen för 2 timmar sen iaf.. Men jag sa att jag kunde va schysst att gå ner till busshållsplatsen och möta upp Minna så slipper hon släpa allting själv! :)
 
Hon hörde precis av sig och borde va i byn till halv1.! :) Att klockan ringer om 5 timmar och att jag kommer va pisstrött imorgon får bli morgondagens i-landsproblem!! ;D
 

man må jobbe

Denna dag har verkligen sprungit förbi. Först jobba lite, sen frukost 8.30 sen när vi käkar lunch vid 12 är de liksom bara 1,5 timme kvar av arbetsdagen om det inte är så att man behöver stanna och hjälpa några andra då såklart. Men tycker de är skönt att börja tidigt, då kommer man hem skapligt. Nu har jag tex varit vaken i 12 timmar och är dödstrött. Vanligtvis brukar jag inte va det, men jag måste ju använda hjärnan så jäkla mycket på detta jobb så blir alldeles slut! haha :P
 
De var annat när man jobba på dagis, visst man blev trött. Men man behövde ju aldrig tänka och anstränga hjärnan.. Här är det ju helt annat. Här måste man tänka hela tiden för att det sen inte ska bli fel. Trotts att jag trodde jag hade tänkt tillräckligt med mina lappar så kommer sen hon som kontrollerar och säger "De överstrukna är fel".. Va ju typ as många, då måste jag komma ihåg exakt vad jag lagt i varje trolly osv.. blev lite fml moment, men som tur var löste sig allt!:)
 
I fredags om inte annat hade vi ett riktigt fml moment. Jag och Erik skulle packa ner allting som inte ska säljas länge i olika kartonger sen ställa allt på en sj pall och köra ut till hallen. Eftersom vissa saker fanns de så lite av gick Erik och fråga om vi kunde blanda fall vi bara skrev ner vad det var i varje kartong. De gick alldeles utmärkt. Så när vi kommit halvvägs så kommer en annan person (som är lite mer stäng än våran chef Ludvig) in och säger "Har ni blandat? de får ni inte göra! Sen måste ni skriva på sidorna av kartongerna, annars måste vi lyfta av varje kartong för att se vad det är i den. Ni får göra om allting!" Jag och Erik bara tittade på varandra och kände hur man sjönk ner till noll igen. De var bara köra tillbaka pallen, och sen riva upp allt vi redan gjort iordning och sedan börja om från ruta ett.. KUL.. Det var tusen saker att göra. Sen kommer Ludvig tillbaka efter ett tag och säger "Ni måste va 110% säkra på att de är exakt de antal varor i kartongerna som ni skriver ner.. är ni så säkra?" Erik "Njaa, jag är kanske 90!" Jag svarade inte ens. Jag visste att en kartong hade jag inte heeelt koll på.. Tur att jag gick hem 20 minuter senare med då redan 2,5 övertid! haha.
 
Dessa norrbaggar är inte de bästa på att förklara. :P Och efter varje grej dom säger så kommer detta "ische sant?" haha jojo, de stämmer.. :P
 

kurd hit o kurd dit

När jag skrev sista inlägget om utomlandsresor och precis publicerat det så skrev både N och R princip samtidigt på fb-chatten.. komiskt... Dom måste nästa ha känt på sig att jag satt och tänkte på Alanya! :P ;)
 
Men innan de blir några resor så ska jag först o främst hem till Svea för att träffa..hmm vad ska vi kalla honom?! Min svenske kurd?!... för honom saknar jag faktiskt lite även om jag mestadels vill slå en stol i hans ansikte också!:)) haha.
 
Även om jag velat slå alla dessa kurder väldigt hårt är nog R den som fått
mest slag både fysiskt och psykiskt. Men de är han värd den jäveln! :)

Åka utomlands

De börja suga i min åkautomlandstarm nu! Jag vill åka iväg någonstans! Dock vet jag inte vart. Spelar egentligen inte så stor roll. Jag och Amanda snackade lite om igår fall man skulle dra någonstans efter säsongen, bara en vecka och chilla lite. Kom in lite på Cypern, där har ingen av oss varit. Kanske kan va något o ta en sista min i september typ om man hittar någon billig!:)
 
Men sen efter vi suttit ett tag slår Amanda bomben. "Jag hittade en till Alanya med flyg, hotell + frukost för 2400kr/pers, kan du tänka dig att dra dit eller vill du inte?" Gaaah.. home sweet home var de första jag tänkte, men samtidigt blir jag lite. njeeeaaaa vill jag verkligen dit? Folket där nere skriver minst en gång i veckan och frågar när jag kommer. De får alltid svaret "I dont think i will come this year!" "whaaaat whyyyy".. Jaja, vi får se vad tiden och suget när det är dags säger! :)
 
Men någonstans måste jag ju dra!:)
 
Kastar iväg Erika! :D

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

:D
 

15.06.2013

Imorse vaknade jag upp as tidigt. Typ en timme efter jag hade börjat jobba. Om jag nu inte varit ledig vill säga. Så vände bara på mig när jag insåg att klockan var förtidigtförattorkagåupp och somna om fram till 12.. yeah, där försvann hela den förmiddagen! :P
 
Första lediga dagen är alltid en chilldag, så har kollat klart på Lejonkungen för ett tag sen. Man blir aldrig för gammal för alla dessa filmer alltså. Fortfarande lika bra!:) annars har jag ingen större plan, typ fortsätta att chilla. Kanske snacka lite med Mihow på skype!:) Så får de bli!
 
later.

moi moi

Jag har inte käkat middag kom jag på nu. Smart tjej. Tog ett glas juice när jag kom hem. Sen gjorde jag allt för att föröka hålla mig vaken genom att sjunga till musik och va social med mina roomies. Men jag orkar ju bara umgås med dom i korta stunder så nu sitter jag i mitt lilla krypin och chillar för mig själv. ;)
 
Jag hänger rätt mycket inne på arbetsförmedlingens hemsida. Som de ser ut kan jag få hyra en lägenhet genom en kompis fall jag fixar jobb hemma. Så kikar lite fall de är något som passar tant i smaken;). Det vore ju perfekt att kanske börja på något runt september, så jag hinner göra klart min säsong här och spara ihop lite cash!:) We will see.. De var ju lite därför man drog, för att de inte finns jobb hemma. (Och det är inte något jag bara säger pga att jag inte har utbildning! De håller resten av svennarna på jobbet i norge med mig om också!) Så de så!:)
 
Idag när vi satt ute efter frukosten och drack kaffe ihop ett gäng säger en av de äldsta norrbaggen inne på Tax Free'. "Fan alltså ni svenskar är ju som muslimer. Ni kommer i flock och tar över allting, fan..!" Hahahahah, de va sjukt kul att de kom från henne. Fin gemförelse. Men det är väl lite så kan jag tänka mig! :D
 
 
 

Kul med språk

Vad man lär sig snabbt egentligen. Minna kan ju Isländska och förstår ju till 99% vad Tinna och Kristijan alltid säger. Jag har alltid suttit som en frågetäcken och sagt "vad säger dom?" istället för att försöka lyssna och förstå själv. För det är ju inte speciellt svårt egentligen. Igår när jag och Tinna satt på bussen hem ringde Kristjan, o jag förstod princip allt av vad hon sa till honom. Rätt coolt egentligen! :)
 
Så nu får man väl skriva till Isländska på CV't också. haha skoja bara!;)
 
Sjukt hur jag lyckats snappa upp så mycket och förstå på bara 3v, å sen när de kommer till turkiskan o kurdiskan lärde jag mig knappt något under 3 år! haha. Seg tjej hej! ;D
 
"haha jaaaa" ;)

Lite studentbilder.

 
 
 
 
 

Enbart några bilder från telefonen som jag lagt över. Hittar inte min sladd till systemkameran så de kommer upp en annan gång! :))

Slit

Död tjej hej. Satan så trött jag är. Vet inte om det är för att jag går upp tidigt eller om de blir så jäkla mycket att lära in som gör mig såhär sliten. Vaknade till för ett litet tag sen efter ställt klockan på en timme för "vila lite".. Kunde verkligen inte hålla ögonen öppna längre utan va tvungen att sova en stund.
 
filmen igår va för övrigt sämst, slog på någon komedi istället som jag inte ens minns namnet på. haha fail. Så vi satt mest och snacka innan jag sedan begav mig hem. Galet egentligen vad fina kvällarna är nu när de är så fint väder. Solen ligger på och steker även fast klockan är 21-22.. Lovely!:)
 
Mindre rolig sak är att jag typ åkt på halsfluss också.. Det är något med denna jädrans halsmandlar som förföljer mig! Hon Lena som lär upp mig på jobbet var totalt hes och hade ont i halsen igår, Samuel har haft halsproblem, sen var Tinna o Kristjan nyligen sjuka. Så inte konstigt att jag skulle drabbas också kanske. När jag kom imorse började Lena skratta och sa att hon beklagar om det är från henne! :P jaja, de går över!;)
 
Nä om man skulle ta sig en dusch och sedan slå på en film innan det är dags att somna om!?.. Tråkigt nog har jag typ sätt alla dessa filmer jag har på min dator tusen ggr om. Men o andra sidan funkar ju TÄFTAB vilken dag som helst, hur många ggr som helst! ;)
 

Tax Free

Min första dag är förbi. Och jag kan säga att det är en hel del saker att hålla reda på, var helt slut i huvudet efter dagen upplärning haha.. Mycket räkna, scanna in, räkna lite till, klicka in allting på datorn, sätta på rätt lapp och sen va säker på att de stämmer också. haha. Så ska bli skönt att jobba hela veckan nu så man lär sig lite.
 
Var så slut på vägen hem så jag slaggade in! Orkade inte ens springa till bussen som stod vid stationen så missade den och fick vänta på nästa. Tur nog är det inte stort glapp med hur bussarna går. På vägen hem gick jag även förbi Adecco kontoret och lämnade in mitt skattekort, sen gick jag o köpte mjölk så jag kunde göra kaffe och sen köpte jag även en glass. Galet varmt väder idag ju! :)
 
Nu ska jag göra iordning lite middag. Sen ska jag iväg och möta upp Samuel för filmkväll. Dock blir det tidigt då jag ska dra hemifrån 05.30 imorgon bitti.
 
later! :)
 

MM.K

Jag märker verkligen hur tomt de är här hemma utan Minna Maaaariiit. Och då har jag bara varit vaken kanske 4 timmar av de 10 jag varit hemma här! haha. Hon tänker mig väl inte alls på lille mig eftersom hon är och glassar i Spanien just nu. Hon drog igår så jag ska klara mig utan henne ända tills nästa måndag. Jaja bra att få längta lite efter sin kära vän, då blir de extra kul när hon kommer sen! :D
 

Stolt över min syster!

Back on track in Bergen.
 
Denna vistelse hemma var kalas redan från start. Första Gurras student, sen att få umgås med alla nära o kära, allt fixandes som jag älskar o hålla på med inför Dulles student. Sen gick hon ut, riktigt stolt över att hon pallade stanna kvar 3 år och plugga! :D
 
Imorse gick jag upp 06.45.. trodde jag skulle dra hem runt 13 tiden.. haha fail, de var ju tur att jag kollade det så att jag inte missade planet, som jag redan höll på att göra när jag var påväg till Sverige! haha! Tjejen med koll! ;D Så efter att behövt väntat både på bagaget och buss från fleslandet så var jag väl hemma runt 12-13 i lägenheten. Och tur nog stötte jag på mina roomies i parken påväg hem annars hade jag nog fuckat ur rätt bra de första jag gjorde eftersom jag inte hade nyckel och dom visste om det! haha.
 
Så sen 15tiden har jag slaggat och tagit igen lite sömn efter Sveavistelsen. Vaknade upp för kanske 40 min sen. Tror dock inte det blir några problem med att somna om senare ikväll, min kropp är ganska död. Sen behövs det nog några extra timmar då imorgon är första dagen på Tax Freen, ska bli kul o se hur de går! :D Äntligen börja jobba lite, på riktigt. Sen har jag äntligen fått mitt skattekort, de var ju inte 4v förtidigt iaf! -.-
 
Så dirr efter jobbet lär jag gå och lämna det så det inte drar 50% skatt. Schysst nog höll vår chef inne lönen som skulle kommit i fredags just för jag inte skulle bli utsatt för de. snell hest hon e.
 
Stort grattis åter igen sis! <3

Fridens

Imorgon är det mot Sverige som gäller! :) Efter mycket om och men så lyckades jag lösa hämtning, snälla Danne kommer och hämtar mig. Guld värt! Sen när jag är hemma är de bara duscha, byta om, börja dricka och sedan ge sig iväg till Gurras studentmottagning.
 
Känner på mig att dessa fem dagar verkligen kommer att flyga förbi, så ska njuta av allting extra mycket! :)
 
Fick även höra nyss av lillsyrran att de hade tänkt haft en överraskning åt mig på fredag att en speciell person skulle komma. Men det hade tyvärr skitit sig. Gud, jag började böla direkt när jag läste om vem. Det är helt sjukt vad jag saknar den personen. <3
 
Men nu ska jag inte deppa ihop. Kommer bli hur bra som helst detta!
 
Så, vi hörs när vi hörs! :)

Vaken

Jag är knappt människa. Jag vaknade upp för ungefär en timme sen. Då hade jag sovit i ca 18 timmar... Vi gick ju ut i förrgår och firade Elena som fyllde år. Allt började med att vi drog hem ett gäng från jobbet till henne och käka lite osv. Sen drog vi ut på stan där även Rune joinade oss. Allt slutade på Scottsman. Vårat gamla lilla hak! :)
 
Riktigt rolig kväll var det iaf. När vi väl kom hem hade jag 2,5 timme på mig att sova och sen gå upp för att dra iväg på jobb. Bakfyllan var inte så extrem som tur var och jag klarade av dagen förvånansvärt bra!:) Var lite värre med Minna. :P Men på bussen hem kunde jag knappt hålla ögonen vakna. Så direkt när jag kom hem böt jag om och la mig i sängen och vaknade upp nu för en timma sen. Men känner mig ändå lite piggare efter duschen!
 
Om två dagar är det hemfärd. Hela denna hemfärden kommer nog bara vara en stor fest med tanke på allt som är planerat. Roliga är att jag hinner bara anlända innan det första börjar!:) Men de blir kul!
RSS 2.0