Sista Augusti

Extra timmarna rullar in, det går bra nu! Känns som det ända jag gör är att jobba just nu!  

Har faktiskt städat hela min garderob idag! Det var verkligen behövligt, man hittar massa plagg man inte använt på länge och även sånna man aldrig använt alls!;D haha! Borde ha mer ordning men jag orkar liksom inte fixa varje gång man ska ha tröja nr 4 i raden och de tre översta ramlar ut.. inte så jag ställer mig och viker ihop det just då utan då trycker jag in det ist.. Men ska väl försöka hålla det snyggt nu ett tag! ;D

Annars så har jag spenderat kvällen i soffan med mamma och lillsis framför "hur många lingon finns det i världen?" Huuur bra film som helst, man fick sig både ett par riktigt härliga skratt men föll även tårar, som de ska vara helt enkelt! Helt klart sevärd film! :D


Det gör ju inget att Sverrir Gudnason är med i den...
Han är ju förbannat snygg! ;)

tom i huvudet, bara sådär!

Jag kan inte formulera mig på rätt sätt ikväll.. Har rätt mycket jag skulle vilja få ur mig men det går liksom inte att skriva, blir bara fel hur jag än vrider och vänder!!

30/8

Till att börja med, iyi bayramlar! :)

Har jobbat 9.00-19.00 idag med break på 1,5 timme! Hade möte direkt efter.. Det är inte direkt så att man tänker på allt pappersarbete som ingår när man jobbar på en förskola. Gah vad jag hatar det, så ni som utbildar er till barnskötare eller förskolelärare.. vad kuul för er, ni kommer ha tio tusen saker att göra brevid "att vara i barngrupp" .. haha;) 

Jag kommer troligtvis inte orka göra ett piss ikväll, kanske borde städa rummet.. eller ska jag ta det en annan dag?! Jo jag gör nog det!!;)

2a gången

haha alltså neej.. Nu får jag ge mig!

Andra gången ikväll är det som jag brister ut i tårar.. Jag satt tidigare och kolla på bilder på mig och Mathilda, gamla minnen. Och så helt plötsligt börjar jag storböla. Nu gör jag det igen, helt okontrollerat! Jag bara fick värsta saknaden efter min gamle sambo! :(

känns som det var år och dar sedan som jag fick träffa min bästa kvinna! ♥


ez te hezdıkım ♥

Pic

Jag har precis suttit och skickat efter massvis med bilder, ohh i love it!! :D

old

Satt mig vid den gamla datorn ikväll och hittade lite minnen från resan vi gjorde i mars!:)


Jag och Alex posar så snyggt;)


Middag hemma hos Mehmet:)


Ercan och Bati på förkrök


Emma jag och Mattis också:)


Glass i hamnen såklart!


Besök hos bröderna Ali och Halil <3


Vi båda gjorde en tattoo


Jag och Kemal :)


Älskade vännen <3


Besök hemma hos familjen <3

A hej !

Då var man tillbaka i sthlm igen!

Haft en trevlig helg i åtvid men är nu tillbaka för att sätta igång med alla måsten igen! Ikväll har jag passat på att gå upp till sis för att få träffa mosters älsklingar lite, det var ett par dagar sen så!!

Vi fixade även över alla bilder från åland. Så kanske dyker upp lite foton im lr så! :)

sålänge bjuder jag på en gammal psykbild! ;)

lite spya ...

Igår hade vi mycket disskutioner, jag pappa och faster satt och snackade i timmar om livet mm.. Saker som har hänt, hur man lever nu, vad som ska hända mm..

Vad är okej och inte
Jag har mått piss ibland under mina tidigare år pga saker jag inte tänker ta upp här. Min skyddsängel har varit min storesyrra i alla lägen! Förbaskatt vad hon ställt upp för mig utan att hon kanske vet om det eller att jag ens har tackat henne för det. Saker som kanske egentligen inte ens var något för henne kunde rädda min dag från att falla i gråt den natten.

Under mina tidigare år har jag varit väldigt blyg av mig. Jag är den som svalt de onda orden som folk har spottat i mitt ansikte. Jag gick där ifrån och låtsades att allting var cool lungt men egentligen ville jag bara klippa till personen i ansiktet!! Men då vågade jag inte..

För några år sedan var jag och ett gäng vänner ute och tog några öl.. Påväg mot bussen stötte jag i en tjej och hon säger ett ord som inte är värt att nämna jag stannade bara till. Det var som att "nu får det fan vara nog".. Men ist för att fråga vad hon höll på med gick jag ikapp henne, tog tag i håret och smällde ner henne i marken.. Det blev bråk och hennes pojkvän hoppade på mig. Resten utesluter vi.

Men efter de har det svartnatt för mina ögon när folk spottar på någon pga henne. Efter denna händelse kunde jag förut ångra att jag inte sparkade henne i ansiktet.. Hon tog fram en sida inne i mig jag inte trodde fanns. Blev fan rädd för mig själv!

Sen när våran senaste förskolelärare på dagiset började var vi ute på middag ihop allihopa.. Hon kommenterade en person som gick förbi.. jag satt brevid förskoleläraren men tänkte "okej, andas!".. Några minuter senare skrattar hon och tar upp det på nytt.. Då brast det igen och jag sa "Nämen nu får du väl för fan ta och ge dig. skärp till dig för i helvette!" .. alla runt bordet blev helt tysta och hon skämdes som ett djur! Jag blev stolt då!!

Turklandet
Jag vet att jag är inne i Turk-cirkeln.. Jag trodde den skulle dö när jag och nusret gjorde slut.. Den gjorde det ett tag, sen kom den tillbaka! Jag har blivigt stark av detta land, alla resor,allt jag fått uppleva, alla ansvar och även alla svek!

Jag har fått höra efter att "inte trodde vi väl att lilla blyga anna skulle våga ge sig iväg bara sådär och muslimer också...!" MMM in your fucking face säger jag bara. Ni kan få sitta där hemma och ha era hemska och okunniga åsikter om muslimer.. Alla tycker det är hel konstigt.. hur kan du åka tillbaka så mycket till ett muslimskt land? hur har du kunna vara ihop med en... åk någon annan stans istället...

Kan säga såhär.. era jävla trångsynta smyg rasister. Kom ut ur skalet och upplev sakerna själva innan du kommer med åsikterna som du skaffat dig genom expressen och aftonbladet.. Blir så trött på folk som snackar skit om något de inte har en aning om.. Vad man inte har upplevt själv har man ingen erfarenhet om! Första gången jag blev medfrågad om att följa med till Turkiet var mitt svar "Nämen fyfan inte bland äckliga jävla turkar!" .. Jag visste ju fan inte ett skit, jag hade sätt alla inslag på efterlyst och läst vad som händer i tidningen.. Jag åkte iaf tillslut dit och hade min livs bästa vecka i livet! Hade så jävla kul och skulle inte byta ut en sekund! Det var skönt att kunna inse för sig själv att "HA, Fan va fel du hade!"

Nuläge
Jag gillar inte vart jag är nu.. Jag trivs inte i Sverige, utan jag skulle lätt kunna flytta utomlands. Jag vill inte sitta kvar hela mitt liv här. jag vill inte jobba med barn under hela mitt liv, jag vet inte ens vad jag vill göra när jag blir stor.. jag har åldersnojja, men är inte ens fyllda 23... jag vet inte vart jag är, men på ett sätt är jag ändå så jävla säker!


Ja, vilken spyattack detta blev..men det var bara kvällens tankar ... Tack för mig!!

Bara sådär ..


Nä men nej, de där knäckte faktiskt mig lite ...

I Åtvidaberg

Befinner mig sen igår i Åtvidaberg hos släkten.. Ikväll har vi haft släktträff på farfars sida bara. Vi "unga" avböjde lite tidigare och drog hem medans de äldre nu är kvar..

imorse skulle jag pappa och Dulle ut och springa runt gamla berg som är ung 5km... slutade inte riktigt så.. Pappa och Dulle sprang på och jag kom bakom.. Jag vandrar runt någonstans, utan klocka, utan mobil och mitt ute i ingenstans.. TRE ggr var de nära att jag satte mig ner och grät.. (haha jag vet!!) men fyfan vad less jag var på det.. efter mycket om och men så kommer en bil och jag får vägledning om vart jag ska..

påvägen så tutar en bil på mig.. det är pappa dulle och farmor.. då hade pappa och dulle också sprungit fel, gårr över åkrar och berg tillslut hittat ett hus där de fråga om telefon o ringt farmor. Jag hade bara tur att jag också kom ut helt jävla fel så de såg mig.. sen halsade jag i mig massvis med vatten, fyfan vilken tur de blev...

Faster frågar vafan vi höll på med när vi kommit hem.. rundan som tar ungefär 30 min hade tagit över 2 timmar! haha. kul o skratta åt i efterhand.. ;)

Om jag saknar mitt hår?

Jo, men det skulle man väl kunna säga... Å N G E S T !!

Snart sova

Ikväll har jag haft myskväll med mamma, kollade på filmen Grabben i graven brevid. Inte sätt den förut, jag tyckte den var bra!:)

Nu har jag även precis kolla klart på 2 1/2 män, så jävla bra det är alltså, haha!

..

Bloggen kommer vara rätt trist tills jag vet vad jag vill ha för bild/er på headern!

Wihooo!!

Jag fick mitt personbevis idag, som jag trodde skulle ta typ 1v.. När jag beställde hem ett åt pappa för typ 2,5 vecka sen kom inget och har fortfarande inte gjort.. Mitt tog det inte ens 24 timmar för! wihooo! börjar ordna upp sig nu! ;D

visst blir man trött?

På när det går rykten om att tjejer dejtar ens x-pojkvän??..


Såg de här i hänt extra idag.. fyfan nästan så man fäller en tår..

Rafel Edholm, you and me 4-EVAA your fucking heartbreaker! 

Jag vill ha tillbaka min bränna!


gemfört med Erika var jag mycket brun...

"i dreamed about you last night"

"And i was walking.. i meet some boy, i think he´s name was emrah.. and i think i saw your X too.. and then i said "cavi?" he say "basim, tu cavi?" and then.. your x look at me and then i look at him..and then he looked again and me too.. and now i think maybe he is falling in love with me! hahahahah..."

jag - "AHAHAHAHAHHAHAHH meh!"

- "meh... hahahaha!!"

Jag - "hahahahahahah valla you so funny yaaa"



Frågan är bara vart jag kom in i bilden... ;)

good good

Så jävla duktig man är då!!

Pappa ropade på mig och vi gick upp till gymmet.. Självklart var Johanna där (som håller i cirkelträningarna) och berätta att det var cirkel kl 6 och att vi gärna kan komma upp efter vi sprungit eftersom de fanns lediga platser.. Efter 40 min på löpbandet sa vi "ja vafan vi går upp då!" andades i 5 min sen blev det 50 min cirkelträning...

När jag hade kvar de tre sista stationerna så höll jag på att både svimma och spy.. antar jag tog ut mig lite väääl mycket.... Men det kan ju vara bra för mina extra kilon!! ;) höhö..

Nöden har ingen lag;)

Denna dag har varit fruktansvärt seg.. Och mitt huvud har dunkat fortare än hjärtat efter dagens rädda-barnet-som-blev-slagen-med-pinne löpning... puha alltså!

Men ska vänta in min far, sen tänkte jag iaf försöka ta mig upp till löpbandet! Var lat igår och orkade inte.. Men varannan dag är väl inte dåligt de heller! :)


En dag var jag ute och sprang i alanya..sen gjorde jag de aldrig igen!
- hahaha så jävla äcklig bild, lagom svettig.. tog säkert 3 dagar innan jag andades normalt igen;)

Sattsar man inte, så har man ingen chans till vinst heller!

 i cant really control myself right now! Tänk att ett +90 samtal kan få en på så jävla bra humör! love it!

Nu ska Mathilda få veta nyheten som jag tyvärr måste hålla hemlig för alla andra! förutom typ några!;D

Svar till Linda!

haha ja gör det, då blir man inte av med dom istället! ;D höhö ..

özledim..








ähhh vafan, fortsättning följer ....

såklart!

"ıts a bad cıty and after 1 mount they will chance my cıty and probably ıts will be some cıty in east zone"

Det jag var mest rädd för och inte ville höra skrev han precis till mig, helvette! Perfekt att det bara kommer mer och mer saker så jag mår ännu bättre än vad jag redan gör!! Ännu en grej jag kommer vara orolig och stressad över!

Vad är detta?

Äntligen landat lite.. varit igång heela dagen lång. Arbetsdagen idag gick lite segt men det var kul att träffa alla igen och många föräldrar kom fram och sa hur kul dom tyckte det var att jag kommit tillbaka! Alltid kul att höra sånt!!:)

Nästan direkt när jag kom hem och käkat lite middag så drog jag pappa och dulle upp för att kolla när Robin hade match, vann tydligen med 2-1.. jag och syster gick lite tidigare för att inta löpbandet.. blev iaf 40 min! great!:) 

klockan har redan hunnit bli halv 11... så det är straxt dax att sova igen.. Inget jag direkt gjorde igår natt.. blev nog max två timmar sömn totalt.. Vet inte vad som riktigt håller på att hända med mig.. hade nästan som hjärtklappningar igår och tankarna gjorde så jag fick huvudvärk.. imorse när jag vaknade höll jag på att svimma.. as läskigt!:S

Nu har jag även sådär med hjärtklappning igen, känner man liksom där hjärtat sitter dunkar de som fan och jag är skakis i hela kroppen.. vad är detta liksom?!...

Svar till Tina;

Haha Självklart ska vi köra en repris på den kvällen, dock tror jag inte att vi får med oss honom! ;D HAHA!!!

heeey, yavas ya!!

Hurreni.. ta det lite lugnt med sidovisningarna.. blir ju fan rädd! ;D


- Are you buzy?
- u want say something to me later right?

Fan, han känner mig allt för bra! :P

tekrar arkadaş..

Dvs vänner igen.. Min sista dag i turkiet bestod av att säga hejdå till alla vänner. Jag skulle även säga hejdå till Ali min älskade bror och var därför tvungen att åka till shopen..Där mitt X jobbar.. Det visade sig att Ali inte befann sig där och istället slutar det med skrikande ord mellan mig och N.. Jag grät i bilen när vi blir skjusade till R.. han märkte att det var något direkt och när jag berättat vad som hänt fuckar han ur och skriver massa sms med N på kurdiska... mindre bra kanske.. Jag tar ifrån R telefonen och skriver att jag hoppas att han(N) aldrig hör av sig igen.. Efter de kom ett bittert sms som jag inte svarade på...

Nu efter har vi skickat mail till varandra. Jag kommer inte gå in på vad som sas under bråket, men det han sa, sa han för att han bryr sig.(Vilket han förklarade nu efter!) Men som ni vet med dessa kurder.. Dom får inte riktigt ur sig det dom egentligen menar vid rätta tillfällerna, utan de svartnar istället..

Såå, efter månader av bråk är det äntligen över, nu är vi vänner och de känns bra!


Bild från när jag var med honom hem till hans föräldrar i sanliurfa.

benim kizlar


MEN KOMMER NI IHÅG DEN HÄR NATTEN ELLER? :D

Haha, jag vet inte varför, man satt idag med hårddisken för att ladda över gammal musik och var såklart tvungen att titta på alla mina gamla bilder! Och så kommer den här bilden upp! Det finns ju en bild på alla oss fyra GLADA;) Men den är för opassande att visa upp! ;D Vilka galna minnen man har!!

"Vart tog han vägen?"
"ANNA, HAN KOMMER!!"
"Jävlar..."

Hahahahhah jag dör!! :D

Mr. Ümit

Är en kompis till Rami som jag fått lära känna. Alltså fan vad jag skrattar när jag pratar med honom!! Han är så jäkla rolig och jag kan sitta och vika mig av garv! ;) Vi har båda två sjuk humor så de passar ju utmärkt! ;D

Jag älskar sånt folk som man sitter och skojar med, sen helt plötsligt drar dom till om något heelt oväntat! Sånt är grymt! ;D

Bara att det senaste inlägget jag skrev till Ü är "The cowboy still looking for her horse, have you seen it?" Kanske förklarar en del på hur sjuka vi är! ;D
 

Mr.Ra-mii och Mr.Üm-iit ♥

Good news

pratade nyss med min kollega.. haha fan va gammalt de lät med tanke på att hon bara är 25..:P men iaf. Hon berättade att de chefen sagt till mig stämde inte då det blivigt ändringar.. så nu helt plötsligt ska jag få jobba tillsammans med Maria och Monkan igen på min gamla avdelning!! :D känns mycket mycket bättre. För om man säger såhär.. det är enklare att rida på en häst som redan är inriden!;)

hon sa även glatt att "ja du kommer ju mitt i inskolningarna nu också:D!" förstår inte varför hon lät så glad för de.. antar att de har något med att hon är förskolelärare;) medans jag själv tycker det är den absolut jobbigaste tiden!! :P

känns bra detta, äntligen ska jag få gå och jobba.. dör av att bara sitta hemma hela dagarna.. Det är ju inte så att de finns något på kontot att göra av med utan de är mer åt andra hållet!;D står liksom error.. haha! Meen det går sakta men säkert frammåt!

Cashen rullar in som dom ska, de går bra nu
rysk kaviar på mitt fat, det går bra nu
det går bra nu, kompis det går bra nu;)

jobb jobb

Imorgon börjar verkligheten! Dock har jag ingen aning om vilken tid som jag börjar.. Bra chef.. Inte fått något mail om tider..nepp sånt får man ta reda på själv helt enkelt!

Detta jobba har jag nu tills jag hittar mig ett annat. Ska nog glida in lite på arbetsförmedlingen och göra en insatts! önska mig lycka till! ;D

Go-morg-gen man-nen!

Fantastiskt att man redan är vaken efter bara 5,5 timme sömn... Sovigt hur dåligt som helst inatt.. Min psyke är inte stabilt för 5 öre.. Jag fick tips om under min tidigare undersökning att gå och prata hos en psykolog.. Jag tänkte "haha, är du dum på riktigt?" Nu börjar jag fundera på det ordentligt, kanske de jag behöver för att de ska släppa allting?

pratade även i telefon med Mr.R igår.. Han frågar om och om igen, jag nästan gråter i telefon... Normalt? Inte mycket om ni frågar mig... nästan så jag skrattar lite åt mig själv faktiskt.. Skönt att han känner mig så pass väl och sätt dessa sidor hos mig innan.. Annars hade han nog hållt med om att jag är dum i huvudet! haha..

Jag har en liten plan i bakhuvudet.. Troligtvis kommer det bli så, för jag pallar inte mer. Frågan är bara om man kanske river upp gamla sår ist för att laga dom.. Säger som Erikas tatto...what you feel is what you are...


Ledsen meen...där ni är..Har jag redan trampat upp.. Varsegod.

some shit..

Om man ska vara din vän, då måste man höra av sig till dig först för du hör inte av dig.
Om man ska vara din vän, måste man passa sig för vad man säger angående princip allt.
Om man ska vara din vän, borde man kunna säga allt utan allt bli dömd.
Vi är inte riktiga vänner!


Det var nattens spyattack, tack för mig fuckers!

Veckan på Åland

Kortspel, yatzy, sola, bada, basta, gocart, singstar och guitar hero. Så skulle man kunna beskriva veckan kortfattad som vi hade på Åland.


Snygg bild på mig och syster efter någon öl eller två ...

jaja....

Heeelt omskakad.. Jag trodde det skulle bli bättre med en veckas paus från verkligheten.. Blev de det? nej inte det minsta..

Mitt huvud är sönder. Min kropp är sönder.

Nu flyr jag en vecka!

Utan mobil och någon kontakt till omvärlden.. Great! Hej då!

hmm

Skulle skriva en hel novell om vad som går runt.. men har ingen aning om vart jag ska börja.. Kanske borde spy lite i min privata blogg..Där jag kan skriva utan att trampa någon på tårna.. bläää

Om vi brukar gå in på Capella?? tiiiss, vi kommer knappt ut!







Om ni bara visste vad dom har gjort för oss under tiden vi var där så
skulle ni förstå våran kärlek till dessa grabbar!

Smaka ?

Haha det går alltid bra att baka tills man ställt in sista plåten i ugnen.. haha! Jag brukar alltid hur jag än gör glömma den! och som sagt, även denna gång..

Vad tycks, smaka kanske? ;D

Baka baka liten kaka

Som sagt var man uppe med tuppen.. städat hela huset nu, packat hela min väska och står nu och bakar bullar! På måndag blir mosters älsklingar hela 1 år gammla! omg, vart tog tiden vägen?! Dom börjar resa sig upp mot allting och William är på god väg att vilja resa sig upp utan stöd.. Sen att dom inte har någon kontroll på ballansen hjälper väl inte riktigt till..



Nu ska jag återgå till min bakning! tjaa!

Från psyko till ganska normal

Jag är på bättre humör nu än vad jag var igår och till några timmar sen.. Kan jag sluta göra en jävla gröt av allt i mitt huvud?!.. den dagen man slutar med det...den lyckan liksom!

idag har vi bara varit iväg och handlar.. heela dagen.. sen tog jag tag i mitt liv och gick upp till löpbandet.. Så jävla tråkigt men att träna ska tydligen vara bra! Känner mig faktikt redan piggare och för bara någon timme sen så började jag städa hela köket och vardagsrummet! sånt händer inte vanligtvis i mitt lata liv.

Imorgon ringer klockan 06.30... pga att vi ska TVÄTTA!!... Mamma drog iväg själv så jag och Dulle får ta tvätten.. jo man tackar.. Eftersom det är en av de roligaste sysselsättningen så varför inte gå upp lite tidigare än vanligt för några maskiner tvätt.. mmm lovely!

Såå innan mamma kommer hem imorgon är schemat tajt.. Vi måste städa ordning hela huset eftersom det alltid finns en tilldens att de blir väldigt stökigt såfort hon försvinner.. Kanske de som gjorde att jag fick sådan energi till att städa för ett tag sen.. Den pedanta är på ingång!! haha, kan faktiskt stämma till en viss del! Sen blir det iaf till att packa heeeeela dagen.. jag hatar och packa så tajt inpå..but what to do.. jag har haft en "busy" vecka....eller?

Nej, tack och gonatt!

Och som en extra grej, sätter jag in en bild för de blir ju så jävla mycket roliagre då som man brukar säga...

Top model Stockholm nästa kanske... why not?

hej hej hemskt mycket hej

Igår spöregnade det.. idag vaknade jag nästan av att jag svettades, solen lös as starkt rakt in i rummet.. Jag älskar när man kommer hem sent och inte tänker på att dra ner rullgardinen! ;D

Igår var jag iväg in till stan och träffade Amanda, kärt återseende! Vi hann bara säga hej och sen hur är läget.. då helt plötsligt börjar hon as garva.. jag sa det till henne fan amanda vi har ju inte ens börjat snacka än! :D "haha nej jag vet!"  Alltid lika roligt att vara med henne, inte en tyst stund är det mellan oss!

Nee nu ska jag läsa bloggar, på återseende!

Enklare med ett X

Det vore mycket enklare om det fanns ett X att trycka på när man vill ta bort folk som vänner på facebook än att behöva gå in på varenda person och klicka på "ta bort som vän" går ju så jääääkla segt.. Kanske borde tipsa admin? ;D

regn regn mera regn....

Vilket jävla pissväder det är alltså. Bara vräker ner i regn här nu och oska och blixtrat har det också gjort! Nästan så att man blir lite rädd fast samtidigt är jag så farsinerad av det så jag måste stå där i fönstret och kolla! haha:P

Har bara packat idag, ja inte allt.. tar några dagar att packa min lilla väska! På lördag bär det av. Fan va skönt det ska bli att få komma bort hemifrån igen.. yeaah!

neej hoppas regnet avtar snart så mitt plattade hår inte förstös när jag ska bege mig in mot stan! ;D haha

Love



Med dessa två små hjärtan har jag spenderat min kväll! ♥

back on track!

Imorse ställde jag klockan på 09.00.. haha alltså seriöst, hur ska man orka gå tillbaka till ett vanligt liv igen?! Men jag var iaf uppe och pratade med chefen imorse! Den 22 augusti börjar jag arbeta igen. Känns sjukt bra faktiskt! Känns som en tyngd har lämnat mina axlar!

"tjenare anna-montana, allt är bra eller?"

Ja ibland är han ju bra gullig! Kan bara ringa och egentligen inte vilja något.. "we will speak later baby, tamam!"..


Vill även tacka Zandra, Kristina och Linda för all hjälp!:D ni är guld värda! :D hihi ♥

Avtängt

Igår när jag kom hem från västerås så skulle jag ta tunnelbanan till Danderyd där far skulle hämta upp mig. Men tydligen så var allting avstängt. Det stod massor med poliser, brandmän och akutambulanser överallt. Det hade tydligen skett ett självmord. Så jävla hemskt. Så alla folk som kom ner fick vända och vi alla fick gå upp igen.

Jag förstår inte varför folk om de nu är så att de ska ta självmord inte gör det typ från en bro eller så där inget annat folk är..För det utsätter ju massa andra människor som kanske får men för livet liksom. Tänk er själva och va lokshauffören.. hur bra lär han/hon må?.. nä fyfan!

Måndag

Idag ringde ingen mindre än min gamla jobbarkompis Maria, vi tog en liten promenad under hennes rast och då kunde jag inte undvika att gå in och hälsa på Monkan medans jag väl var där. Dock spred sig rycktet snabbt så hela personalstyrkan dök upp, trevligt att se dom!

Imorgon är det dax att vara tillbaka igen och snacka lite med chefen. Dock kommer jag bara ställa upp om jag får jobba tillsammans ed mina gamla arbetskamrater på min avdelning. Vill inte annars. Fick reda på lite saker som hänt och jag har ingen större lust alls att ens gå tillbaka. Meeeen vad gör man inte för pengar..visst?!..

Blev medbjuden på lördag att följa med på middag o fira av två pers som slutat hos oss. Så vi får se hur jag gör!

Hatar alla dessa jäkla måsten som nu börjar igen... Vad hände liksom?

ufff yaaa

Ikväll är en sådan kväll när jag verkligen saknar allting igen. Man vill bara vara där och umgås med alla och njuta till fullo. Kan tiden rappa på lite eller?!...


Jag och Tina när vi fortfarande bodde hos Mona.


jag och Rami på turkbar.


Jag hemma hos ena familjen.


Frukost hemma hos Mona.


Jag och Ali + Mattis på roadtrip! :)

last day in vässan

Jag skrattar när jag tänker på hur blödiga jag och Mattis är! Igår drog vi på en roadtrip till Hallstahammar och käka glass! Påväg hem så börjar jag helt plötsligt gråta.. hahah! Jag fick känslan av att jag skulle åka hem redan igårkväll. Slutade med att vi satt och asgarvade! :D haha "Anna det är 22 timmar kvar!" haha!!

Och imorse väckte jag Mathilda på Big Brtoher viset! Jag smyger in och så börjar jag sjunga "vakna nuu, du kan inte soova...heeela dagen..du måste vakna nuuu!!" haha. När vi bodde i Turkan så sjöng jag alltid den när jag vaknade innan henne! Och samma sak gjorde jag med Tina när hon var där! haha ;) blivigt lite av en grej när jag umgås med dom kvinnorna! :P

Men nu ska vi käka lite lunch/middag och umgås sista timmarna innan jag beger mig mot Sthlm igen.. uhuuu, vill inte åka hem!

Västerås!

Satt vid 4a tiden inne på msn igår eftermiddag och hade videosamtal med Mathilda. Tre timmar senare mötte hon upp mig på västerås tågstation. Lite spontant sådär!! 

Det är väl ca 1,5 vecka sen som vi sa hejdå gråtandes på arlanda till varandra och ändå så fick jag hålla mig från att fälla tårar när jag rullade in på stationen. Varför ska man bo så långt bort från varandra för.. gillas inte! Känns dock underbart att va i hennes sällskap igen! :D

Igår drog vi hem till hennes kompis Cattis och drack lite, sen drog vi in till centrum för att kolla läget på Vässans uteliv. Jag var bara nöjd att få vara i närheten av trevligt folk, så att tiden inte blev så långvarig där spelade ingen roll för mig!:)

Eftersom Rami senaste gångerna i telefonen frågat om Mathilda har dött så tänkte jag att jag ringer upp honom och kör en suprise!;) Ringde och sa att jag var ute och att någon jävla brud kom fram och sa att hon kände honom och att hon tydligen hade något att säga honom.. as sur lät jag! haha, han säger att han inte vill prata osv men jag tvingar honom.. Det tar några sekunder innan han fattar att det var hon, men gaaalet så glad han blev! :D Så jäkla roligt att höra! Vi var ju trotts allt en väldigt bra trio!:)


Älskade trion! <3

mın beriya tekır ye

Svar på kommentar!

zandra om Vem skulle inte sakna de livet?: Ja jag vet finns ju inget bättre. Pinsamma människor.


HAHAHAH, du är så jävla underbar! De där gjorde min kväll!! :D

Vem skulle inte sakna de livet?











Jag njuter ganska mycket här hemma på ett sätt, skulle hjälpas lite om jag fick börja jobba, jag är på tok för rastlös. Men på tisdag ska jag och snacka med chefen och efter de får vi se vad som händer! Jag kam samtidigt inte få nog av att kolla på alla fina bilder och videos som finns! Vi fick verkligen till ett par helt oslagbara filmer på Rami, kan sitta och titta på dom hur mycket som helst, garvar lika mycket varje gång!:P

jaooo, det var en oslagbar tid! :)

3/8

Dessa varma dagar bara håller i sig, det är ju lovely! Spenderat hela dagen uppe hos Inger och Roger tillsammans med halva släkten mlf.  Badat i poolen och självklart insmord i cocosolja! Här ska fan inte brännan försvinna inte! ;) Så jag kör på! ;)

Moster + familj kom ner och åt middag här ikväll. Jag sken upp som en sol när jag hörde att även Sebastian skulle komma om ett litet tag. Min älskade kusin som jag saknat något så sjukt!! Det var fan lycka!! Blev en lång och hård kram! <3


Tur att någon av oss hade roligt iaf, Oliver ser inte alls lika road ut som jag!;)
naaaaaaaaa, mosters älskling! :D hihi

gonatt

Efter denna dag var det jag som somnade in lite skönt i min säng i några minuter innan min skönhetssömn avbröts av att de blev middag! Det var bara att bita i det sura äpplet och gå upp!

Resten av kvällen spenderades med moster, mamma och kusin samt faster som kommit hit upp till Sthlm för några dagar!:) Det är trevligt att träffa släkten nerifrån som man inte ser så ofta! Vi har bara suttit i soffan och snackat och käka massa gott hela kvällen! Välbehövligt!

Har även fått mig en riktigt skön massage, jag låter inte vem som helst massera mig och jag tackar princip alltid nej när folk erbjuder av olika anledningar. Men ikväll gjorde faster på mig och jag höll på att somna.. det tog säkert 15 min innan jag kunde slappna av och efter ett tag märker jag själv hur jag håller andan.. helt sjukt.. massage är inte menat för min kropp! ;D haha!

Jag borde egentligen sova nu.. Men sitter istället och laddar upp ett helt album på face med bilder till en viss herre... och det är ju inte några utan hela 101st!! Hur fan lyckades jag/vi?! :P

nee för mycket snack i en liten verkstad!... Mer än halva iaf.. Vi hörs imorgon!

PUSS

2/8

Som vanligt vaknade jag på bästa sätt imorse när telefonen ringde!

Sen dess har dagen rullat på bra! Vi beslutade oss för att åka ut med båten för att åka ring men även ta med oss vattenskotern. Sagt och gjort så har vi spenderat hela dagen på vattnet! Ohhh så kul det var!! :D jag har åkt ring förut men aldrig vattenskoter och satan så jävla fort det gick.. Man ska ju inte ankalaga bröderna ryhn för att köra lugnt.. puhhaa...

Samtidigt som man var så jävla rädd så man nästan sket ner sig så var det en kick så man satt o skratta hela tiden! :P haha!




Grym dag helt enkelt! :)

Dör lite utan dig! ♥



Efter att ha bott ihop och max varit ifrån varandra några timmar under sex veckors tid så får man en fruktansvärd abstinens genom att inte umgås! Nerdesen canim, seni cook özledim yaa! ♥

kvällen

Har haft en riktigt härlig kväll. Jag, Dulle och Gurra gav oss iväg upp till Tessan och Robin på middag, sen blev det till att spela spel. Tjejkväll och för killar som vågar hette det. Det slutade med att vi bara satt o läste upp massa frågor ist jag och Dulle..! :P Sen kollade vi på en äcklig skräckis! Så jag D och G gick armkrok hem alla tre;) haha! Snacka om att man verkligen kan skrämma upp varandra! helt sjukt! :P

Angående Norge

Det som har hänt där är heeelt sinnessjukt och man kan inte fatta att det är sant!!

MEN... Detta med Fredrik reinfeldt.. Vad kan han göra egentligen?! Folk skriver i tidningarna om att han inte finns "där"... Tydligen är han på någon semester just nu. Och ingen kan förstå varför.. Han är väl också människa som åker utomlands under sina semester veckor?! eller har jag fel..? Han kan väl inte hjälpa dom i norge på något vis?! Vad skulle det vara? som stöd? för vem? det är liksom inte en person de gäller...

Sen för det andra.. En rättegång PER människa som blivigt dödad.. det är över 80 pers som dött.. Och dom ska lägga ner pengar på att förhöra den där psykopaten och sedan sätta honom i fängelse..... Haaaallåååå.. varför skjuter dom inte bara huvudet av honom? Ska man istället lägga ut hur mycket pengar som helst på en sådan människa?! Jag hänger liksom inte riktigt med..

(DET FINNS ALLTID MÄNNISKOR SOM INTE TYCKER LIKADANT SÅ HETTSA INTE UPP ER I ONÖDAN. DETTA ÄR MIIIINA TANKAR OCH ÅSIKTER!)

Näh, det är bara sjukt allting!

Dålig vän!

När man befinner sig i Alanya så blir man dum i huvudet, precis som alla där nere! Allt är helt psykat. Men beter sig inte som en riktig vän utan man blir dum i huvudet istället. Och genom att lösa andra problem får man nya. Och man sårar folk på ett eller annat sätt. Ju fler man känner, ju fler problem får man, tyvärr!

Jag gjorde bort mig som fan och ställde till det. Jag har fortfarande inte rättat till problemet. För jag vet inte hur! Jag blev dum i huvudet och medans jag försökte lösa en annan sak så svek jag en vän! Det är farligt på ett sätt. Man sätter konstiga saker framför viktiga och man resonerar helt sjukt. Övertalningsförmångan jagar en i hälarna!

Jag tänker inte komma med några dumma jävla bortförklaringar. Utan jag var korkad och jag är ledsen för det!

1 augusti

Inatt vaknade jag till av ett ryck då min lillsyrra kommer hem kl 04 från Danmark och sliter ut kontakten till min fläckt och tar in den till henne.. Det kändes som det bara hann gå ca 20 min innan min telefon ringde då moster fråga om jag vill följa med och bada men i själva värket var den 8.45... "ah visst.." "bra ses om 30 min!" öhmmm. jag fatta knappt vart jag var men upp kom jag!

Så har spenderat min dag på Eriksö tillsammans med moster och Carina. Sen kom även T, R och twinsen dit! Dock gick solen i moln runt två tiden men några soltimmar fick vi iaf och jag kände hur de brände på ryggen så det kanske tog lite iaf!:)

 

Det ser ju inte ut att ha varit de bästa vädret men de brände på bra ett tag! ;D
RSS 2.0