Jag tror inte du förstår !!

(I inlägget kommer inga namn att uppges!)
I helgen som var gick en tjej och hennes kille ut på krogen Tegelbruket som ligger i Täby för att ha lite kul, ett bra ställe tänkte hon, sen bodde hon ju precis vid tegel så det skulle inte bli några problem att ta sig hem heller. Denna tjej är bara 17 år gammal. Men hon kom in på Tegel ändå. Hon kände sig glad, en helt vanlig tjej, som hade lyckats ta sig in på en krog fast hon inte hade åldern inne. Men kvällen slutade som en mardröm.

Några timmar efter att tjejen hade varit inne på Tegel gick hon och hennes pojkvän ut, vet ej för vad, kanske bara för att få in lite friskt luft. Då efter ett tag så kommer 5 pojkar fram till henne och hennes pojkvän, drar ner dem för backen mot fontänen
(Har du varit på Tegel så vet du vart.) 2 av pojkarna håller i hennes pojkvän, medans dem andra 3 pojkarna misshandlar henne, (Hon är fortfarande vid medvetandet och vet vad som händer.) 1 av pojkarna börjar våldta henne medans dem andra håller i henne. Dem två andra pojkarna håller i hennes kille precis brevid så han ser vad som händer. han skriker och försöker ta sig loss, men lyckas inte. Detta händer bara några meter från ingången till Tegel och uteplatsen där alla röker. folk ser, men gör ingenting!

Tillslut går några personer fram till vakterna och ber dem om hjälp, det "händer något där borta". Vakterna ringer polisen och säger sedan "Det är inte vårat jobb, vårat jobb är att stå här". Vakterna på Tegel skiter i att den 17 åriga flickan blir våldtagen, bara några meter från dem! Är inte vakterna till för att hjälpa ungdomarna? För inne på Tegel kan dem dra folk i benen så dem ramlar och slår i ansiktet och sedan drar dem ut från Tegel. Då kan dem hjälpa till. Men nu då? bara några meter ifrån?

Inte änns en ända människa vågar gå fram och hjälpa den 17 åriga flickan och hennes pojkvän, utan dem bara står och ser på när allting händer. Vad tänker folk med? Hur kan inte änns 1 människa våga gå fram? jag förstår inte!

När pojken som våldtar flickan är klar så tar han upp en pinne han hittar brevid dem och pressar in i underlivet på henne, och sedan slår han henne medvetslös. sedan springer dem 5 pojkarna där ifrån, och lämar flickan och hennes pojkvän. Anledningen till att jag skriver pojkarna är att dem också endast bara är 17 år gammla som gjorde detta!

Nu ligger flickan på sjukhus och mår psykiskt dåligt. läkarna har fått tagit bort delar av hennes livmoder och sy ihop resten, om hon har tur så läker den ihop, annars kommer hon ha problem med underlivet resten av livet, och troligtvis bli steril. Flickans pojkvän vill inte träffa flickan längre, han tar på sig skulden för allting som hände eftersom han inte kunde hjälpa henne, utan blev tvingad och sitta brevid och se på. Även han mår psykiskt dåligt och pratar med psykologer.

Det jag undrar mest av allting är hur folk bara kan stå och se på? varför gör ingen något när dem ser vad som händer. Flickans pojkvän som är född i Sverige med har utländska föräldrar håller med svenskarna om att 90% av allt skit som händer i Sverige är invandrarnas fel MEN nu förstår han att Svenskar är tamefan inte bättre dem! och jag håller med honom fullt ut! Svenska folket är så jävla fega!

Åskådarna och vakterna på Tegel som såg med inte gjorde ett skit, har bara hjälpt detta pojkgäng att våldta den 17 åriga flickan. Hur kan ni leva med detta på samvetet?

2 Av pojkarna har polisen fått tag på. Med vad ska dem få för straff? samhällstjänst?

Du som läser detta, vill du verkligen till Tegel igen? Till dem hjälpsamma åskåderna och vakterna?


/A

Imorgon !

Imorgon när jag vaknar av min klocka som jag kommer ställa på 8 så ska jag ut på en timmes promenad med mormor=) hon tjatade lite på mig att jag skulle med =P haha.. kanske låter lite konstigt att jag ska med min mormor och gå på promenad..men tro det eller ej, hon är fan piggare än mig :D haha.. nej men hon är ju bara 65 så hon är fortfarande rätt ung ! :P haha..

Och efter jag kommit hem och duschat måste jag åka till Täääby.. jag ska inhandla lite saker ;D Sugen på att hänka me? det är bara att hööra av dig !! hatar att handla själv =D

Imorogn är det valborg.. vad fan ska man göra.. jag tycker ju förslaget Jempa kom med lät förbaskat bra ! :D låter så sjukt mysigt !!! jag tycker vi kör på det ! :D vi gör allt för "dem" ;D haha.. vare sig dem vill eller inte! :D VARSEGOD POJKAR ;D (Finns risk att Lina ska med, men det är väl en smäll man får ta!) HAHA PUSS PÅ DIG LINA ! :D  Meeen har någon annan en bra och rolig idé så säg den för faan!! :D

/A

Som sagt..

Prison Break var lika bra som vanligt..Meen..detta var näst sista avsnitter för nu är det säsongs uppehåll IGEN.. känns som det kanske hållt på i 4 veckor eller så.. och nu ska man behöva vänta i flera veckor igen.. så typsikt.. men det är väl sånt man får leva med :P haha.. Men något annat program jag verkligen har fastnat för är Navy CIS.. tycker det är så sjukt bra =)  sen även 2 1/2 män hehe.. vad tråkig jag är nu egentligen..pratar om tv program.. =D haha..

Om du vann exempelvis 1 Miljon.. vad är det första du tänker på då? vad skulle du köpa? kläder? bil? "billig" lägenhet? eller kanske spara? Jag hade säkert lagt undan massor med pengar.. MEN..först av alla, hade jag köpt denna bil ! Min absoluta drömbil !! jag skulle ge nsätan vad som helst för en ! :D hehe.. men det är jag! Vad hade du köpt ? =)

image109


/A

"När-man-har-lite-tråkigt-lista" =P

Jag är just nu: Sliten och lite ont i huvudet.
Hur gammal är du: Jag blir 20 i år.
Tycker du om någon just nu: Njee vet jag inte.
Jag samlar på: Ljus
Gröna eller röda äpplen: Röda.
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Ingen, då vill man ju vara själv =P
Gillar du golf: Jora det är rätt kul.
Vilken tid gick du upp idag: Det var runt 9 tiden.
Har du sovit i din egen säng inatt: Ja.
Har du strumpor på dig nu: Ja det har jag.
Hur svarar du i telefonen: Beror ju på vem som ringer, men oftast "Hallå" =P Åh jag e otrevlig =P
Är du ensam nu: Nej min syster och hund är i mitt rum också.
Vad ska du göra ikväll: Av de som är kvar försöker jag sysselsätta mig med något tills PB börjar =)
Vad ska du göra imorgon: Hum inget bestämt, kanske tracka Mikaela, eller åka till Thomas.
Vart vill du bo när du blir stor: Helst av allt Göteborg.
Vilken årstid tycker du mest om: Sommaren helt klart.
Laddar du ner musik och film från internet: Nepp
Vad skulle du göra om du vann 1 miljon: Resa, Köpa min drömbil (Mini cooper.) betala mor och fars lån =)
Bär du glasögon eller linser: Nepp, men solbrillorna åker väl på snart ;D
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Ehm, nej.. spelar väl ingen roll?
När går du upp ur sängen typ en helgmorgon: Haha beror ju på om vi varit på Roberts ;) Haha!
Har du piercing: Nej, har haft i tungan, vill ha i bröstvårtan.
Solar du ofta: Jaa är solen framme så =)
Gillar du att dansa: haha, jag är typ bäst ! ;D
Är du flygrädd: Nej.
Hur vig är du: haha, njaa inte så men kan när det gäller ;) haha
Vad dricker du helst när du är törstig: Juice eller vatten.
Vad äter du helst när du ser på film: Måste man äta?! :P
Har du någon gång gråtit dig till söms: Ja.
Biter du på naglarna: Haha neej !
Är du beroende av något: Skulle väl typ va godis så fall =P
Hur ofta tränar/motionerar du: Varje dag, jag har ju hund
Senast låt du hörde: Någon låt från High school musical som lillsyrran spelade =P
Önskar du att du bodde någon annanstans: Typ jättegärna !
Saknar du någon just nu: Njee, vet inte ..
Hur många lampot har du i ditt rum: 5 st.
Vem ringde du senast: Min moster.
Gillar du att slåss: haha nej känns lite onödigt.
Var du glad igår: Ja det var jag !
Vad är din favoritfärg: Helt klart blått.
Sminkar du dig: Jaa, om det inte är sol ute.
Känner du dig värdelös: Haha jag? Neeej neej ;D
Brukar du tänka på självmord: Nej?

Nu har jag spenderat lite tid i väntan på att kl ska bli 10 iaf =D haha..

/A

Glad idag.

Igår kväll åkte jag hem till T. vi hade jätte mysigt. sen kom jag hem runt halv 3 tiden idag.. sen när jag kom hem snackade jag lite med daleke att vi skulle ses, så vi drog iväg till Arninge för hon skulle köpa något fodral till hennes data, men hittade inte det rosa hon ville ha så då kollade vi på musar ist.. så vi hittade en som vi gillade. så vi köpte en varsin mus och sedan köpte jag en musmatta, bara 148 kr =D på PC =D hehe..fett bra för oss arbetslösa/pluggare! :D hehe..
Sen efter vi handlat klart åkte vi hem till mig och gjorde middag, det blev kyckling ris och curry + tsatsiki :D hehe.. fett gott var det iaf ! och vid 8 så började ju power of 10 som vi kollade, men daleke drog i andra pausen.. sucker! ;) haha nerå! :D och kl 21.00 då började mitt nya favvo program, sanningens ögonblick! :D haha så bra.. men varför stannade han på 150 000 kr, när han hade 3 frågor från 500 000? dahh.. han hade redan erkännt att han fantiserat om killar, och gillar att ha kvinnokläder, vad finns det då mer att börlja? haha..shiiiit.. hade jag varit han hade jag suttit på planet just nu med 500 000 i fickan ;) yeah !! :D haha.. Jag skulle lätt kunna vara med! jag tar risken att alla hatar mig för 500 000 :D hahah..



/A

Gårdagen på Roberts.

Gårdagen var helt sjuk.. för det första så hade jag och jennifer sådan otur med bussar så det är sjukt.. vi satt och väntade på 625 mot danderyd., i 2 TIMMAR.. men ingen buss kom, det skulle ha kommit 2 av de bussarna.men ingen dök upp.. så vi tog bussen mot vallentuna och sedan där ifrån 610 till stationen innen ica stop där(Minns ej vad den heter.) så när vi hoppar av går våran buss som vi skulle ta rekt framför näsan på oss, men som tur var så kom det en till efter 15 min.. Så det tog väl ungefär 3 timmar för oss från Brottby till Hägernäs..(Tar ca 10 med bil.) då förstår ni.. Men vi kom iaf hem till Erik.. så var väl där runt halv 9-9.. så vi satt och drack och sminkade oss lite och så.. sen vid 10 i 10 började vi gå till Roberts.. det var riktigt trelivligt.. massor med folk, man blev faktiskt förvånad =D haha.. som jag sa till Jennifer, 9,5 av 10, så kul var det ! =D inga sura miner och sånt.. (Men jag var lite dum mot J, inte meningen, men glömt nu) =P jennifer är glad idag, vad hon säger =D hahah..!

Men efter Roberts stängt så försvinner jag, L, M, S, E och O. hem till E.. vi är typ där ett tag, S ligger helt avdäckad på hennes golv, L springer runt med ett glas vatten, M står och tjatar på L att vi ska hem NU!! =P och jag tjatar om Jennifers busskort som jag har. men efter ett tag så ringer Jennifer så vi går ner och så till henne, då låser E ut sig, så vi drar hem till O, och tänkt att vi skulle sova hos honom..men jag får ryck, då jag säger till O, att hålla käfften och drar därifrån..åker tilldandeyd, tillbaka till hägernäs och sedan går till arninge, där jag väntar i någon timme på första 625 som ska ta mig hem..hem hem hem.. jag vill bara hem.. väl hemma runt halv 8 imorse så går jag raka vägen till sängen och somnar.. Och vaknade runt 3.. Så nu har jag käkat lite mat , (eftersom jag inte fick äta min middag igår då jag stressade till 625 som inte kom på 2 TIMMAR!!!! så jag käkade nu ist =P men det e LUGNT!!!! =D haha..

Nu ska jag kolla på Tv och fundera ut vad jag ska göra ikväll!! =)
byebye

/A

Solig dag .

Äntligen fredag, inte för att jag har jobbat eller ansträngt mig något under veckan, nej nej.. utan för nu är alla andra lediga och jag kan äntligen ta ut min rastlöshet på er! :D haha.. Grattis! ;)

Just nu sitter jag ute på baksidan och solar, har precis läst lite på tjuvlyssna.se , en sida där folk skriver in olika konversationer dem hört andra människor haft ! finns faktiskt riktigt klockren ! :D En som jag tyckte var skön var denna:  (Två tjejer i 20 års åldern står och pratar. det har tydligen inte träffat varandra på ett tag så de koncentrerar sig framförallt på vad de gjort sedan de sågs sist.)
Tjej 1 - Vadå, har du på G med Johan?
Tjej 2 - Mm..
Tjej 1 - Jag har typ varit tillsammans med honom. jag har haft hans bebis i min mage lixom.
Det blir tyst.

Haha fett skön ! :D


/A

Torsdag .

Idag har jag tyvärr inte hunnit sola =/ jag gick upp lite tidigare för att hjälpa till i tvättstugan, meen den visades vara imorgon bitti ist.. så då ska man behöva gå upptidigt imorgon också. =P så typiskt.. så idag har jag hjälpt till massa här hemma, sedan åkte vi och kollade i berga för att se om SEB banken fanns där, men icke, så vi får åka till täby.. sen efter det åkte vi till Arninge och handlade blommor och agility saker till Troya =) hon var faktiskt ganska duktig för att det var första gången. jag köpte en ring som hon skulle hoppa igenom och sedan massa pinnar som hon ska gå sicksack imellan =) så det kommer bli kul !

Har precis käkat och jag är typ helt slut, blev jätte trött. så kanske ska gå upp och slumra in ett tag ;) hehe eller så går jag upp och sjunger lite singstar ! då blir man pigg, kan utmana Jossan, då vaknar jag verkligen till eftersom jag HATAR att förlora! :D hehe..

Nu ska jag hitta på något kul!
byebye

/A

Ganska cool!

Första som slog mig när jag vaknade upp imorse var att vi måste köpa med oss steksmör när vi åker till hölick =D hahah.. helt sjukt, förstår ni nu hur taggad jag är?! ;) hehe..

som vanligt sitter jag nu på baksidan och solar:D hur skönt som helst. ! och medans jag sitter här nu så kom jag på en låt. eller inte en låt, men annan text till låten Ingen sommar utan raggie eller vad den heter med Marcoolio. Och jag är ganska nöjd måste jag säga, det blev "Vad vore Roberts utan Anna?" HAhaha.. lite sköön är den ju! =D

Idag ska jag övningsköra när pappa kommer hem=) sen är det väl inget mer som händer idag vad jag kan komma på just nu, men eftersom jag är en sådan fruktansvärd spontan människa så kan säkert något hända!! Hahah ! ;)

Imorgon är det Torsdag.. kanske att man trackar Daleke eller så. det kan vara ganska kul.. kanske en tacobar i täby? det är också mysigt ! ;)

På Fredag är planerna att jag ska träffa Åsa och fika med henne, sen ge henne pengar till bilen och lite sånt.. ska bli riktigt trevligt att umgås med henne igen. det var längesen !=)

Imorse såg jag på något tv program på 1an, där dem frågade typ ungdomar vad dem hade för drömmar, några drömmar som folk hade var att; bli rika, få ett bra jobb, bli astronaut, flytta utomlands mm.
Det satt 3 personer i studion, det var en tjej som ville bli astronaut, en kille som ville bli radiopratare och en till tjej som ville lära ut i hiphop dans.  Den jag blev mest farsinernad av var hon som ville lära ut i dans..! Jag tror hon var runt 20 år gammal, och världsmästre i hiphop, OCH hon hade BARA dansat i 3 ÅR !!! förstå att hon var född till att dansa då! förstå att kunna bli världsmästare på så kort tid, det känns nästan omöjligt. men hon hade en dröm ! och hon lyckades. det e igentligen helt otroligt.. iaf med något sådant ! =D

Jag vet ingentligen inte omjag har någon sådär dröm. visst vore rätt coolt att bli världsmästare på något. men vet ej.. Vad har du för dröm? och varför just den drömmen? tell me! =)

/A

Jaaaa ! =D

Idag när jag var hemma hos Daleke så blev det bestämt att vi kunde åka upp till hölick, så vi börja skriva handlarlista och bestämma lite sånt ! haha riktigt kul, det är ju typ precis 1 månad och 1 vecka kvar. men vi lever för det nu ;) hahah.. fan va skönt det ska bli =D hoppas verkligen att det blir sol och sånt ! vi kommer ju åka upp på kvällen, för cia ska ju jobba till kl 8, så vi hämtar upp henne i vallentuna runt 10 över, sen drar vi mot uppsala och inhandlar allting för kvällen, och sedan raka vägen upp till Hölick ! =D haha jag e sjukt taggad, helt sjukt. Jag Cia Daleke och Helen helt utan vuxna i huset och leva hur vi vill ! :D haha.. underbart !

Den 3 Maj har vi bokat upp Tina, hon fyller 20 år !! Vi återkommer med mer info! =P (Så Tina, boka in det nu. haha)

Jag har faktiskt fått lite färg idag också, solade massor hemma, och sen solade vi typ hela dagen hemma hos Daleke med, så lite färg hart man fått, och det är ju schysst! hoppas det är riktigt soligt imorgon också, då ska jag sola ihjäl mig ! :D hihi

Men nu är jag trött och ska gå och lägga mig !
byebye


/A

Sommar? :D

Känns verkligen som sommaren är här nu. förhoppningsvis så fortsätter denna värme att hålla i sig, det vore ju kalas =D hehe eller att det kan bli ännu varmare =D .. Just nu sitter jag på baksidan och solar. skulle vara skönt med ett bad, men som sagt vattnet ser bara skönt ut på ytan, under är det nog inte många grader ! =P hehe.. men det kommer väl..!


Sooooligt ! =D

Jag hoppas verkligen att Hölick blir av, hoppas hoppas !! =) att det är lika fint väder där som det är här nu, bara sitta på baksidag och sola, och bli mycket bruna.. jag tror faktiskt att jag ska sola as mycket i sommar, har ju ganska lätt att bli brun, men bara jobbigt att ligga där ! =D haha.. Det kommer bli massa Vaxholm i sommar ! yeey ! =P


Hölick =)
(Snodde den här bilden av Susie på Facebook, Hahahah ;D)

Sedan längtar jag faktiskt till Tinas sommarstuga också, fast dem där jäävla bromsarna skulle jag kunna döda.. shit var mycket sånna det fanns där sist jag var där eller när det var.. man fick typ kasta sig i vatten varje gång en såndär kom..det gör ju svinont att bli biten.. usch ! =D haha..dålig panik man får, hahaha ! =D

Nu ska jag fortsätta att njuta av solen ! =D
byebye


/A

Lista - lite roligt när man inte kan sova :P

Äger ett par vita string: Nej, usch!
Har mer än 5 bhar: Ja, men använder ej alla :P
Älskar killar som har magrutor: Nej inte så snyggt !
Har haft trekant: Nepp
Har färgat håret minst 3 ggr: Nee, 2 typ
Går inte ut utan smink: Jora det händer.
Har någon gång spelat kläpoker: Haha jaa
Haft sex på ofentilig toalett: Nej
Du har någon gång föreställt dig att ha sex med Bred Bitt: Nej
Du har hånglat med över 15 killar på en kväll: Nej, känns ganska onödigt !?
Du älskar att prata om sex och killar: haha ja? ;P
Har dåligt självförtroende: Nje ibland, ibland inte
Älskar att få uppmärksamhet: haha lätt :D
Kysst en tjej: Ja
Strippat inför en folksamling: Nej
Tittat på en porrfilm: Ja
Du studerar ofta din kropp i spegeln: Nej
Älskar att shoppa underkläder: Nej
Romantiska filmer är det bästa man kan se: Beror på tillfälle
Du har solat solarium: Ne, men vill prova på
Du har haft sex med mer än 10 olika killar: Nej
Du bär alltid läppglans: Nej läppsyl :D
Du är nöjd med dina bröst: Ja
Du har provat droger: Alkohol så ja :P

Känns som de blev lite mycket nej i slutet, men men =P

/A

Natt/B-Kort/T/Dagen och Blåbär. =D

Jag kom hem för ca 1 timme sen från Daleke. jag drog hem till henne efter middan, och så kollade vi andra avenyn och lite sånt.. kom med lite förslag till mat som vi skulle käka när vi åker upp till hölick.. och går allting som vi vill nu så åker vi upp 29 Maj och stannar till 1 Juni =) hur skönt som helst, jag daleke cia och helen.. bara tjejer och käkagott och snacka skit, för det känns som det är vad vi är bäst på ;) hahah ! nej men det blir säkert skit bra !

Och snart så fyller Tina år.. och som det ser ut nu så är hon bokad på Lördag den 3 Maj. Då ska hon få vara med om en liten överaskning.. eller vi vet ej än försej.. alltså om vi ska säga vad vi tänkt göra.. så hon vet och sånt.. eller om vi bara drar med henne ! =) det får hon säga till om själv fall hon vill veta! =) Men det kommer bli trevligt =)

Bankomaten har tagit mitt kort. jag gissade felpå mon kod. typiskt.. så jag kan inte handla något förns jag fått mitt nya.. och det har både sina för och nackdelar. :P haha.. Men jag måste till täby någon mer gång i veckan känns det som nu.. hade jag haft pengar så hade jag dragit dit imorgon och så med Helen..men det går ju icke nu när jag verken har busskort eller bussremsa, och som sagt..jag kan inte köpa någon heller ! för mitt kort finns inte! :P

Dagen idag har varit bra tycker jag, jag vaknade runt halv 11, då tog jag 1 timmes promenad med Troya, sedan kom jag inte och käkade frukost.. och det var ju sjukt skönt ute också. på baksidan där sol sidan är så visade det 27 grader.. helt sjukt varmt.. så jag gick ut på baksidan och börja ränsa i rabatten och lite sånt=) så där är det kanon fint nu! så någon dag nu fram över ska jag sätta dit lite nya blommor och sånt ! Sen när pappa kom hem så åkte jag mamma troya och pappa till vallentuna och sen arninge och handlade lite! =) sen så var det bara hem och packa upp allting och börja med middan.. ! =P

Jag känner mig trött, men skulle inte somna om jag försökte.. jag sitter i min säng och dricker en c-vitamin med blåbärs smak.. jag e helt fast i blåbär.. igår köpte jag och testa den nya blåbärs smaken i bubbelvatten, vet ej om det är loka eller vad det är.. sen idag så köpte jag c-vitamin tabletter i blåbär och sen risifrutti i blåbär. och sen när vi var vid frysdisken kollade jag på om jag skulle köpa frysta blåbär och krossa ihop med glass =D hehe, helt sjukt =P ...

Men nu ska jag iaf göra ett försök ! =) så gonatt mina fans !
byebye

/A

Nytt =)

Var ju i Täby igår med Daleke och Cia och jag hittade ju mina skor jag ville ha och en cool skjorta ! =P
Och här är bilderna som jag skulle visat igår ;P


Yeeey ;D


/A

Niiice..

Riktigt trevligt i täby, bara 1 grej som var jobbig, det var att vänta på Cia när hon skulle testa ALLA sina jeans. jag överdriver inte om hon testade 20 olika par jeans.. fyfan ! haha det var verkligen jobbigt :P jag hittade ingenting till T o R i inflyttningspresent, och inget till T heller.  Jag hittade ett par skor och en cool skjorta =) kommer upp bilder på de lite senare, för nu ska jag bra..
byebye


/A

Täby iaf ! :D

hahah, snacka om hattande.. men nu blir det av till Täby iaf med Cia och Daleke ! =D



/A

Solig söndag.

Det är hur varmt som helst ute.. vaknade för 1,2 timme sen.. gick bara upp och börja plocka ur och i diskmaskinen sen gick jag ut på timmespromenaden med Troya. båda två är lika slut :P haha..så nu har min huvudvärk försvunnit lite med all frisk luft. skulle ju ha åkt till Täby med Cia, men blev ej av, hade så sjukt ont i huvudet när jag vaknade.. men lite bättre nu iaf.. druckigt massa vatten också så =)

Idag kommer familjen hem, jossan skulle spela sin sista match nu vid 12..så efter den åker dem hem.. då blir det ingen lugn stund inte :P ... det hade tydligen inte gått så bra för deras lag, förlorade 2  och oavgjort 1.  menmen.. som jag sagt tidigare, hon måste byta klubb ! =P

Nu ska jag gå ut på baksidan och sitta i skolen och "sola" lite ;) hehe.. fett sköönt ! =D
byebye


/A

natten mot söndag.

Jag kom hem runt 20 i 10 från cina och mulle för att gå hem och umgås med Cia, så vi har suttit och snckat massor och vi har planer för sommeren..tro mig ;) haha...och vi SKA genomföra allting har jag planerat! =) men nu gick cia hem för en liten stund sen och jag sitter här och kollar lite tv samtidigt, inte ett dugg trött.. haha men kommer nog försöka sova.. ska upp vid halv 10 imorgon så ska jag och Cia åka till Täby och kolla på lite olika saker.. jag måste hitta en inflyttnings present till T o R. och jag vet vad jag ska köpa =) blir kalas bra ! sen efter det ska jag bara hem till troya och förbereda maten för resten av alla familjemedlemar som kommer hem =)

Nu ska jag försöka hitta en bra film på canal + eller så ! =P
byebye



/A

Egoist i duschen ?

haha, jo men det är en bra förklaring på mig ! =P
Jag tar verkligen slut på allt varmvatten..

(Jag i duschen)
* Sköjer
*Schampoo
*Sköljer
*Balsam
*Sköljer
*Hårinpackning (5min som jag har varje gång jag tvättar håret.)
*Sköljer
*Tvål 1
*Sköljer
*Tvål 2
*sköljer..

Klar, och duschen är färdig att använda för nästa som vill duscha kallt =D  haha.. Är jag onödig ?


/A

Haha vaa ?!

Jag satt nyss inne på Aftonbladet.se och kolla lite, sen så klickade jag vidare så jag kom in på Strureplan.se, då jag hittade en interjuv med Blondinbella.. alltså hon måste ju skojja?! vad är det för fel på denna människa? får man var mer blåst? jag förstår inte hur man lyckas bli så korkad som hon är ! Hon tyckte det var lite jobbigt att åka till sin pojkvän som bodde på Norra djurgården, för blondinbella bor ju faktiskt i vasastan.. lixom, fett jobbigt att ta sig ut till djurgården då.. "men vad gör man inte för sin pojkvän?" usch, din äckliga människa.. kom tillbaka till verkligheten !


/A

Så fin så ! =)

image104

Finare kan du nog inte hitta ! <3


/A

Promenad.

Kom precis in från 1 timmes lång promenad. kände att det var något som behövdes efter gårdagens ätande =D haha.. så nu känns det iaf lite bättre =)

Lina tycker att Sverige är tråkigt och hon vill hitta på något, så hon föreslog en öl på Östra eller bio. Jag vet inte riktigt vad jag är sugen på.. jag har bara lust att ta det lungt =) som sagt, film och öl finns ju hemma, och jag har ju huset för mig själv ;) hihi.. kanske film och öl hos mig ist?! :P låter mer bekvämt :D

Träffa en av mina "bandy-kompisar" när jag var ute och gick. och bandyn har nu bytt dag till Tisdagar 19.30 . mycket bättre tid än när vi hade den på Fredagar kl 6... men nu är det ju bra =)  så då blir det spel på tisdag !

Min mobil är verkligen helt sönder nu, går inte att göra ett skit längre.. typ ta bild och ringa någon om du kan nr utantill.. Grattis ! så jag har pappas gamla jobbmobil som han fick ha kvar. och den är iaf bättre än ingenting ! =)

Nu ska jag duscha som jag inte gjorde förut eftersom jag valde att dra ut på en lång promenad :D hehe..
byebye


/A

Mycket trevligt !

Gårdagen med alla tjejer var riktigt trevligt.. maten var jättegod och efterrätten tyckte alla om. jag hade fatiskt riktigt trevligt ! Men det blev lite för mycket av det goda, så alla hade rätt ont i magen till slut =P hehe.. men det är så det ska vara ! Imorse vaknade jag av att Tessan ringde och fråga om vi hade haft kul.. och det var redan kl 9.. usch usch.. hade tänkt att jag skulle sova lite längre .. men icke, så jag gick upp och gjorde ordning frukost och lite såntdär =)

Och nu har jag precis kollar på So you think you can dance. typ första avsnittet jag sätt, inte så insatt direkt :P men imorogn så är det ju prämier för det där nya programmet när man måste svara ärligt och så, det verkar as intressant. så det mååste jag se ! =D hehe..

Idag har jag inga planer, jag hade en liten tanke för ett tag sen om man skulle åka till Täby eller så och kolla om man hittar något fint klädesplagg.. men inte kommit så långt än, och vet ej om jag orkar åka än heller ! =P vi får helt enkelt se.. Sen så ringde Cina mig för ett tag sen och sa att jag kunde joina dem till middan, så får se om jag drar upp dit lite senare.. Men det är faktiskt rätt skönt att vara ensam också.. händer ju inte för ofta så ! :P men slippa laga mat är ju också skönt ! =) så får se !

Men nu ska jag faktiskt hoppa in i duschen så jag blir lite pigg !  =)
byebye


/A

Fredag 18/4

Åhh idag är jag glad =) Alla kunde komma till middan och det kommer bli kalas kul =)

Helen kommer lite tidigare och hjälper mig med lite saker, sen ramlar dem andra in runt 6 =)

Nu ska jag fixa lite saker, det fick bli ett kort inlägg :P hehe..
byebye



/A

17/4

Idag har jag varit och handlat  i Berga inför middan imorgon ! =) allt kommer bli helt perfekt ! =D så taggad !! =D

Sedan har jag lekt men Jemps idag, alltid lika mysigt. VI fika uppe hos henne då hennes mor fyllde år idag, Grattis ingen =) sedan gick vi till gympasalen och kollade när 9orna hade kabare.. köpte en biljett i sista sekunden för att jag fick höra att min kusin skulle vara med och dansa ! =D haha lätt att jag måste se.. så vi kommer ner dit vad 30 min innan, och det är vääärldens kö ! men som tur var så såg jag jossan och hennes kompisar stå längst fram i kön, självklart gick jag och jennifer och ställde oss där, sen kom även Lina fram där me =D haha.. så vi kom in bland dem 10 första, och vi kutade som as för att få plats på första raden.. och det fick vi ;) haha.. vi satte oss så vi tog upp 4 platser för vi skulle passa en plats hos Cina (min moster) också ! =P så efter oss kom typ några jobbiga tjejer som typ gick i 4an och frågade om vi kunde hoppa in.. och såhär blev resultatet!
A- Nej (sa jag lite snällt)
Flickan- Jo men alltså vi är tre och vi får inte plats!
A- Synd det finns 3 platser på den sida, sätter er där.
Flickan- Men alltså snälla!! (hennes ton börjar bli otrevlig)
Jennifer- Fan heller att vi kommer flytta du får väl sitta där då! (och pekar på andra sidan oss)
Efter jennifer rät till så går flickan och sätter sig själv på andra sidan!! HAHAHAH :D

Men lite senare när kabaren precis skulle börja så slutade det iaf med att den lilla flickan som vi kallar "korrallen" satte sig ner på golvet !! ;) haha såja! det är dem äldre som bestämmer !! Otrvliga lilla flicka!! kom ihåg de !! =P

Min kusin var iaf helt underbar på senen, haha så klockrent.. spelade in han på film! så får se om den sparades eftersom min mobil är helt cp kan jag tyvärr inte se det ! :P

Nu ska jag gå och lägga mig, ska upp tidigt imorgon och se Våra bästa år som jag missade när jag var och handlade idag =/
natti natti



/A



Imorgon .

Jaag är galet taggad !! :D



/A

Yeey !

Nu börjar det likna något ! :D

!!!

SLUTA BARA !

- Det är bara tråkigt..

Middag !






Daleke, Tina, Gamen,
Cia, Helen &
Jaaag

Här är mina fans som jag hoppas ska jonia min middag ! =)

Först blir det en fördrink innan maten.

Huvudrätt:

Kycklingfilé tillsammans med klyftpotatis & Sallad

Efterrätt:

Päronklyftor i ung med after-eight på sedan glass till det.


Det kommer bli hur bra som helst, eftersom ingen kan/får tacka nej !
Ni kan ju tänka er själva ! =)






Hej Mikky ! ;)


/A






Onsdag.

Nu ska vi åka iväg, jag pappa och Troya, pappa ska förbi M och jag och Troya hem till Tessan och Robin, har ju inte varit där sen dem satt upp väggen, målat och fått iordning allting =) så ska bli kul och se hur allting blev =)
Troya ska stanna kvar där tills på Fredag då alla åker till Gränna förutom jag ! så jag tänkte bjuda över några fans till mig och käka en god middag på lördag ! =) t.om pappa som föreslog det haha.. ist för inte göra något lixom =) så får se hur många som är med på den idén =)
Intresserad? kommentera så får vi se om du är välkommen ;)

Nu ska vi åka..
byebye


/A

haha =D

Jag var nyss i tvättstugan.. och det första jag märker när jag kommer dit är att Jossan har glömt att sätta på torktumlaren och sen satt torkskåpet på 15 min iat 2 timmar! Bra jobbat lixom.. hon är verkligen inte bra på någonting ! Men iaf, jag sätter igång och plockar ner några plagg som torkat i tvättkorgen så länge.. sen efter ett tag så kollar jag mot vårat hus (Man ser framsidan från tvättstugan) och då står yttedörren öppen.. jag blir helt paff.. jag visste ju att jag stängde den när jag gick hemifrån.. så först står jag bara där och kollar på ytterdörren.. då efter några sekunder så ser jag Troyas ansikte sticka fram.. då har hon hoppat upp och öppnat ytterdörren och kollat vart jag tog vägen... haha shit jag blev helt chockad..  =P så jag var ju tvungen att gå hem och låsa dörren och sen gå tillbaka för att hämta resten av tvätten ! haha ! =P psyk-hund ! =P

Nu ska jag fortsätta kolla på unga mödrar :D
byebye



/A

Uhhh...

Dåligt spännande Prison Break är alltså.. nästa vecka kommer jag sitta som klistrad framför tvn =D haha..

Men nu ska jag faktiskt sova...såå gonatt ! =)




/A

Måndag.

Nu kom jag precis in från att oljat klart ute möblerna på andra sidan, kunde ju inte måla igår då det typ var snöregn-blandat..  Men idag lyser solen väldigt mycket och det visar 23 grader ute, där solen ligger på alltså =) Troya trivs som bara den, hon ligger på baksidan och "solar" sig, hon älskar värme =) och eftersom hon är så duktig och faktiskt lyssnar så får hon ju springa lös på baksidan! =)


Idag har jag inget inplanerat, kanske söka något jobb, och plugga lite teori. det måste jag ! jag får sköta mig nu och plugga iaf 1 timme om dagen. annars kommer det inte gå vägen för mig :P hehe..

Snart ska jag nog göra mig en frukost och sitta på baksidan och käka :D as varmt och mysigt ! men får sitta på lilla trappan, för möblerna håller på att torka ! =)


Här håller jag på för fullt ;)


Nu ska jag göra frukost och vänta in Våra bästa år ! :D
Byebye


/A

Vilket j*vla tjat ..

Det är om Brolle JR.. varför slutar dem inte?

Är tvungen att sätta in en bild på honom...

image86

..För han är ju förjävla snygg ;)


/A

Nej nej..

Jag sover inte än, det är väl inte så att jag fått tagit över Dalekes sömnlösa nätter nu???
jag brukar ju alltid lyckas somna.. kollat på tv tills typ 10 min sen.. men icke..
jag blev ju inte mycket tröttare för det..men nu ska jag iaf ge mig själv
en chans till att kunna somna =|



/A

Tro det eller ej..

Men nu går även stjärnan och lägger sig,
sjukt ont i huvudet och inte ett dugg trött,
men hoppas det blir bättre efter lite tv-kollande=)
gonatt mina stalkers..gonatt!!
byebye



/A

jahaja !

Underar när man kan somna ikväll..natt.. sitter och kollar på discovery när dem bygger motorcyklar .. haha yey!! =P tragiskt ju ! en lördag.. men vafan ska man göra om man har ont i huvudet och känns som man bara vill sova fast man inte är trött? =/ humm..

Jennifer och dem andra är på Roberts .. Mycket avensjuk.. men ikväll orkade jag faktiskt inte..och ibland måste även den bästa avstå ;)

Ikväll tror faktiskt jag att jag ska vara uppe hela natten ! :D fett ball jag är.. ska skriva ett sista inlägg innan jag döööör, om jaqg nu gör de ;)

Peace out, see ya ! ;)



/A

Samma.

Samma tid, samma ställe & samma folk... Ja ? ;)

Lycklig?

Lycklighetstest !

[ ] Du har pojkvän/Flickvän.
[x] Du har ett eget rum.
[x] Du har en mobil.
[x] Du har en ipod/mp3 spelare.
[x] Dina föräldrar är fortfarande ihop.
[x] Du har mer än 2 bästa vänner.
[ ] Du har en pool hemma hos dig.
TOTALT: 5
[x] Du klär dig som du vill.
[x] Du hänger med kompisar mer än en gång i veckan.
[x] Det finns en dator/Laptop i ditt rum.
[x] Du har aldrig blivigt nedslagen.
[ ] Du gråter aldrig mer än 3 ggr i månaden.
[x] Du får lyssna på vilken musik du vill.
[x] Ditt rum är stort nog för dig.
TOTALT: 6
[ ] Du har över 50 kompisar i bilddagboken.
[x] Du har bilder på bilddagboken
[x] Dina föräldrar låter dig ha bilddagboken.
[x] Du får tillåtelser.
[x] Du samlar på något normalt.
[ ] Du längtar till skolan.
[x] Du önskar inte att du var någon annan.
[x] Du spelar någon sport.
[x] Du brukar göra nåot efter skolan/jobbet.
TOTALT: 7
[ ] Du äger en bil.
[x] Du brukar inte bråka med dina föräldrar.
[x] Du är nöjd med ditt utseende.
[ ] Du har inget självförtroende alls.
[x] Du har aldrig fått IG. - Haha den var rolig ;)
[x] Du har vänner.
TOTALT: 4
[x] Du vet vad som händer i världen.
[x] Du bryr dig om folk.
[ ] Du är nöjd med ditt liv
[x] Du kan mer än 1 språk.
[x] Du har ett nickname.
[x] Du har ett husdjur.
[x] Du kan hela orden från 5 låtar
[ ] Du har inga "Fiender".
[x] Du är en ganska snäll person. - Tro det eller ej ;)
TOTALT: 7
Summa: 29

Multiplicera antalet X med 3.
87 % tydligen ganska lycklig :P


/A

Lördag.

Idag har jag varit riktigt duktig. jag har hjälp pappa o olja in ute möblerna och dem där "Väggarna" som står mellan grannen och oss och så =) det blev hur bra som helst !! :P riktigt nöjd. sedan jag jag suttit och broderat lite, måste ju bli klar med mina glad underlägg någon gång :P haha.. låter som jag är 60+ :P !

Huvudverken har inte gått över helt än. men hoppas det gör det efter en god middag, vi ska grilla tillsammans med Mulle och Cina idag =) myys !

T kom förbi här ett tag också för en stund sen. det var trevligt, men han stannade inte länge, han ville åka och kolla på Tessans o Robins lägenhet. så då skulle ju jag, den smarte förklara vägen. men han verkade hitta iaf :D jag är verkligen sämst på att förklara saker ! =P

Hoppas att det gick bra för Daleke idag på hennes tenta ! =)
Nu ska jag draaa...
byebye


/A

Halloj..

Ikväll har jag hjälpt till Tessan och Robin att flytta, fan va fin lägenheten var =) riktigt kul och man blev verkligen sugen på att flytta själv. och fortfarande har inte min huvudvärk släppt!! =( förstår inte.. humm..

Just nu har jag suttit och spelat röjja flaggan och sten, sax påse på msn ! =P såå om du har tråkigt någon gång kan du alltid adda mig på [email protected] så spelar vi ihop ;) haha!!!

Snart börjar sommaren komma och vad ska man hitta på? vore ju rätt bra att skaffa sig ett jobb och få in lite pengar så man kan hitta på något  skojj! :P

Jack och Totte håller ju på och tjatar om att vi ska åka till Öland också ;D haha men lille Jack ska ju sova på hotell.. jävla tönt, sov i ett tält som oss andra ! :D det där är en grej jag och Jemps får reda ut med honom. det är ju trotts allt vi som besämmer i vårat 2+2-manna-förhållande!! ;)

Mina mål i sommaren
!
- Åland, som alltid!
- Öland, Jag jempa jack o Totte ;)
- Hölick, hälsa på failjen Daleke, yeees ;)
- Ut och springa en bit varje dag, iaf varannan, slut på att bada i vassen nu! ;)
- Sluta med ALLT godis !
- Roadtripp med J, J o T i stan !

Om ni kommer på något mer jag borde lägga in i "mina mål" kommentera då det! =)


/A




Fredag .

Träffade Jempa nyss när jag var ute och gick med Troya, fan att hon ska skrika över hela byn ;) hahah !

Idag ska jag inte göra ett skit hade jag tänkt, bara vara hemma, har ont i huvudet och det går aldrig över =(
Men ikväll så har ju Helen sin studentskiva, får vila nu hela dagen så jag kan gå på den.. jag har inte ett skit att ha på mig, och det är cocktail tema.. kul kul !!

Nu ska jag gå och göra klart mina nudlar, till min frukost/lunch =)
bybye


/A

I´m a stolker !

Det finns vissa bloggar man MÅSTE gå in på varje dag och kolla, och dessa är det jag MÅSTE kolla =D

Dessa bloggar anses jag vara mest intressanta och läser varje dag!
(Av dem jag läst hittills.)

1. Annisen2.blogg.se
2. Daleke.blogg.se
3. Labanlina.blogg.se
4. Viungamammor.blogg.se
5. Jyees89.blogg.se

Dem jag måste kolla då och då ut över dessa ! =P

1. Alinneandersson.blogg.se
2. Mallae.blogg.se
3. Lovsi.blogg.se
4. Jemps8.blogg.se
5. Missmei.blogg.se



/A

Täby .

Kom hem för ett tag sen från Täby med Daleke, vi käkade på Tacobar, och som vanligt käkade vi chicken burrito =D såå sjukt gått alltså ! haha.. Efter vi käkade så gick vi runt lite och kollade runt, hittade ett så sjukt fina skor, dem satt perfekt, tror dem stod där för att jag skulle testa och sedan käpa dem sen när jag får lön ! =D

Åhh, dem är bedorande =D
Och Daleke vill självklart ha samma ;) haha. men hon får det, om hon inte använder dem samtidigt, då jävlar ;D haha..



Sedan nrä vi var på HM såg jag en skyllt !


Hahaha, jasså? ;)


Nu hade jag tänkt gå med tessan upp till Robin och Tobbes lägenhet och kolla när dem packar och sånt!! =) T & R flyttar ju imorgon =)
byebye


/A

idag idag idag..

Våra bästa år var riktigt intressant idag när hon började berätta om alla mord.

Idag är det Torsdag, vilket betyder EFTERLYST ! ;) hihi..

Nu ska jag snart börja göra mig iordning !

Kommer upp lite porriga bilder på mig och Daleke sen ;)
byebye


/A

Godmorgon Världen..

Jag ställde klockan på 12.00 idag, för att inte sova bort hela dagen, gick ju och ja mig vid 02.00 men somnade inte förns halv 3 typ, men jag vaknade vid halv 12, så jag gick upp och tog mig en dusch, och här sitter jag nu =)  precis 25 min kvar till våra bästa år. treeeevligt =) någon annan som är en stalker och kollar på det? =P  Ska snart gå och kolla vilken tid vi hade tvättstugan, hoppas vid 6, annars måste jag ju hjälpa till.. finns det något tråkigare än tvättstugan? humm.. inte vad jag kan komma på just nu! =/

Men igår var jag faktiskt duktig, städade hela nerevåningen, jag dammsög, damma och allt såntdär ;) fett nöjd, och ingen behövde änns tjata, jag fick ett ryck ! =) Och det första pappa säger när han kommer hem är: Åh här var det städat, vad kul, vem har varit duktig nu då? Jag springer fram som en 5åring och säger glatt att det är jag! =D Hahahaha!! dålig jag är ! =P men jag skäms inte, jag är nöjd ;)

Middag idag blir det på tacobar i Täby med Daleke, vi ska ses där vid 4 =) så först innan de måste jag köpa bussremsa eller så och sen ta mig till bussen =D men jag får iaf åka bil tillsammans hem med Daleke =D hihi..
Jag lovar, snart kommer mitt körkort! ;) Allt tar sin tid, allt tar sin tid!

Nu ska jag kila iväg. Hej hej.




/A


Varsegod!

Jag gillar inte svamp, men jag bjuder gärna ;D


(Hört att denna ska vara god!)

/A

Grym !

Jag är inte bara grym i bygg-världen...




 jag kan något i sy världen också !!





Ibland är det faktiskt jobbigt att vara bra på allt!  Åhh typiskt ;)


/A

När ?

Jaa, när ska denna snö försvinna? Ganska trött på den nu. nu vill jag bara ha värme och sol så man blir lite brun =)

När jag kom hem idag så möter jag troya i dörren, och blir genast irriterad på henne då jag märker att det ligger pennor, plastpåsar och skor sönderbitna. Och hon fattar att hon gjort fel så hon går undan lite, men efter att jag plockat undan allting så hälsar jag glatt på henne ändå, och då ska hon själbklart hoppa upp, och ger mig en FLÄSKLÄPP!!! satan vad ont det gjorde, och nu är jag helt svullen och är helt röd på min underläpp . och som sagt, jag har rätt stora läppar, jag behöver inte större ;) hahah !


Ja eller vad säger ni, behövs det större? =D haha.. Nej jag är nöjd ! Faktiskt fått mest positiva kommentarer om mina läppar under alla dessa år som en snygging! ;)
Jag brukar säga såhär "Hälldre lite större än inga alls" ;P



Mmm där ligger hon "Ensam och förnedrad" ;)


40 min kvar till Våra bästa år!



/A

Gomorgon .

Vaknade bara för en liten stund sen, så nu har jag klätt på mig och gjort mig iordning. kollat bussarna och min buss går 10.25 :) då är jag hemma till 12.30  så då har jag hela 20 min på mig innan Våra bästa år börjar :D haha..

Igår när jag satt på bussen så läste jag om att forskarna kommit fram till att "Hemglass" melodin är en ren tortyr. och att dem borde förbjuda melodierna som motverkar fetma på barn. Men nu kommer jag till de jag tyckte var lite kul, för det finns en bild också, där det är en glassbil som åker förbi ett litet barn och hans mamma. barnet står och kollar på bilen medans mamman håller för öronen SAMTIDIGT som hon har ett glasspaket mellan benen!! :D haha, alltså dem var väl med på bilden för dem troligtvis inte gillade glassbilen?! Eller? Det såg bara lite skojj ut. Reklam mot glassbilen, och där står hon med ett bigpack glass och håller för öronen?! :D inte så smart eller?

Har ni hört talas som bytessajten? Jag visste inte att sånt fanns :P Du kan byta allt från kläder till bostäder, så om du får mina strumpor (Dem är nytvättade) så kan ju jag ta ditt hus :) deal ?

Nu ska jag fixa lite saker innan min buss går:)
byebye


/A

Trevligt .

Tack för kommentarerna i förra inlägget =)

Nu sitter jag hos T. jag är as sugen på en godis, men finns inget, och T vill inte vara snäll och gå hela vägen till affären.. taskigt :p hehe nerå.. Idag är igentligen en rätt tråkig dag, för det första är det sjukt tråkigt väder. och sen finns det ändå inget skojj på tv heller. Men jag har iaf sätt Våra bästa år. sånt missar man inte :D haha..

Var och hälsade på M idag, tycker synd om dig. hoppas allt blir bra snart. När vi ska åka där ifrån så ringer Robin till Tessan på mobilen och frågar när dem skulle komma och sånt, och då berättar han även att Troya fått syn på något djur inne i skogen när dem var på promenad. och han gick runt i 30 min och letade efter henne, haha.. det var faktiskt lite roligt :D ..

Nu är Hockey påsatt på tvn.. humm.. finns det inget som är lite roligare? :P börjar snart klättra på väggarna :p

Nu ska jag hitta på något .
byebye


/A


Tisdag.

Idag blir det ingen middag med Daleke i Täby, hon kom på att hon skulle jobba, så vi har planerat att käka där på Torsdag ist =)

om ett tag ska jag åka hem till T som det ser ut som nu iaf, ska höra lite när Pappsen ska bära sig av mot Danderyd så jag får skjuss halvvägs isf =P då ska jag öva väldigt mycket på gitar hero, jag är fortfarande på nivå  lätt, det stör mig ! =D hahha.. det ska det bli ändring på ;)

Och så hade jag faktiskt tänkt mig att söka ett jobb. eller några. måste ju ha ett jobb.. Önskar att jag valt Bygg ist för Handel & Administration i gymnasiumet, det var verkligen ett stort misstag. för det är inte direkt så att jag tänker börja om nu i gymnasiumet 2008 och gå med dem som typ är 10 år yngre=P okej inte 10 med typ 4 :D hehe.. För när jag blir stor vill jag bli målare eller snickare =)

Nu ska jag ta på mig lite andra kläder som passar det regniga vädret innan vi ska åka!
byebye


/A

Nice=)

Tackar Daleke för svaren på alla frågorna ! bra gjort ;) hehhe..

Det var riktigt trevligt att vara ute och gå 1 timma tsm med Daleke och Cia och gå ikväll =) mysigt !

Imorgon hoppas jag på en middag tsm med Daleke i Täby. Tacobar... lööööve <3 =D

Nu ska jag sova, natti natti.


/A

Kvällen .

Blir tillsammans med Cia och Daleke, vi ska ut på en härlig lång promenad, det ska bli trevligt =)

!

Dagen bara rinner iväg !


/A

Shit shit shit!!

Satt precis och läste på Aftonbladet.se då det stog som rubrik "Jag är inte pappa till min son".

Det handlade om en kille som hade en 4 årig son, som blivigt sjuk, han fick problem med njurarna och dem var tvungna att genomföra en operation som han skulle förlora mycket blod genom. Så pappan tänkte att han skulle ge blod till sin son, men då läkarna säger att det inte går. Dem talar inte om varför, bara att det inte går. Då går han hem och berättar allting för sin fru som börjar gråta, han förstår ingenting och tänker att det igentligen är han som ska gråta, han kan ju inte hjälpa sin son. Men då berättar hans fru att sonen inte är hans!!
Förstå vilken chock pappan har fått. förlorade hela sin familj på bara några sekunder. Hur kan man leva med sig själv som person så länge och ha på sitt samvetet att hon lurat "pappan" utan att säga något? Jag blir bara så arg när jag läste allting ! Hur kan man vara så rubbad som person?

Visste du att minst 2000 män testar sitt faderskap varje år, och 1 av 4 är inte barnets far!!
Förstå hur många barn i sverige som bor tillsammans med "fel" förälder!  Det är helt sjukt !



/A

Godmorgon alla glada.

Vaknade för ett litet tag sen, låg kvar i sängen och såg att klockan var 10.10 humm, då hade våra bästa år redan börjat, så jag slog på tvn, men upptäckte att jag redan hade sätt det avsnittet. Så jag dick upp och ut med Troya på en promenad, sedan har vi nyss spelat lite boll på baksidan =) trevligt.. Så snart ska jag göra mig lite frukost och vänta in dem nyare avsnitten av Våra bästa år som börjar 12.50.. haha, lite pinsamt nästan! Men jag är nöjd;)






/A

Dagen =)

Imorse vaknade jag upp med en känsla som sa åt mig att ligga kvar lite extra, hade den där känslan att min huvud inte skulle klara av dagen om jag gick upp direkt. Men efter ett tag tog jag mig ner för trappan för att inta min possition i soffan. Efter en längtan att någon skulle duka fram frukost men inget hände så fick jag göra allting själv. mycket besviken =p men det blev ist en tallrik kräm med mjölk, riktigt gott =) .
Skickade ett sms till Jennifer runt 9 tiden, men hon orkade visst inte gå ut på promenad just då, så där satt jag i min bubbla omringad av idoter som skriker, i ungefär 3 timmar, då skickar jennifer och frågar om vi ska ses. och då är det ju lika bra att jag ställer upp för laget (Jempa&Troya) och förljer med ut på en promenad! =P
Vi pratade om gårdagen, vi hade riktigt kul faktiskt =) bara trevligt folk och inga sura miner.. som en kväll ska vara helt enkelt!! =) och en bra grej som jag sa var att "Jag lurade ingen den 1 April, så jag har inte dåligt samveta" hahah, jora ni vet vad jag menar gott folk =P Tyvärr men du är vårat offer nu, och det är försent att dra dig ur ! =D Allt är på skoj och det är förhoppningsvis alla medvetna om ! =)
Men efter en rätt lång promenad (Enligt mig) så gick vi hem till mig för att käka lite lunch, det blev spagetti och köttfärsås, mums, det var hur längesen som helst. så vi njöt av måltiden innan vi gick upp till Linas port som då vi trodde att Lina skulle komma ut till, meen icke. =P så vi sitter kvar ändå!

Senare så ska jag övningsköra till Bällsta för att lämna träningskläder till min lillasyster.. Men innan vi åker, klockan är runt 4a, så ställer Jennifer en fråga till min pappa;
J: Vi är väl hemma till 6?
Gusten: Ehm jaa, det tar 10 minuter till Vallentuna.

Jennifer blir helt tyst, jag står bara och skrattar.. då ska ju hon också skratta(Azzoo) =P helt helt galet, men iaf, när vi sitter i bilen påväg hem blir jennifer jättearg för att vi inte stannade i vallentuna och köpte godis som vi skulle ha till OTH lite senare. ;) HAHAHA... pussy :p Men detta är inget vi retar Jennifer för nu efter! :D vi kan ju bara skratta henne rakt i ansiktet nästa gång ni ser henne, jag anser inte de är lika taskigt ;) har jag fel? va?va?va? nej förstog det.

OTH var fruktansvärt bra, som alltid=) sedan nu ikväll kollade vi filmen på 4an, riktigt bra var den =)

J och T dök inte upp idag, men jag vet varför.  Det gör ingenting, det bli nu massa straff för er framöver! ;D


Några bilder från gårdagen på Roberts ! =)



Bild 1: Jennifer och Singing bee mästaren Emil, Dem vet allting om varandra, och dem förföljer varande på heltid.
Bild 2: Knull-Jimmy och Torre
Bild 3: Malin och Min Stalker Lina.
Bild 4: Jack, Han är stum, prata inte med honom!
Bild 5: Jennifer och Lina..ehm..Dansar?

Tyvärr får jag inte lämna ut en bild på mig då jag fått mail från grundaren av blogg som sagt att jag är för snygg och att Blondinbellas alla besökare försvinner från hennes blogg..!

Tack för mig, nu ska jag sova! Peace out !





/A

Igen !!

När ska det sluta? Varför kan det aldrig bli bra?





/A

Roberts !

Okej, ikväll var det roberts. vi kom hem för ett tag sen till brottby.. idag åkte vi 625an hem, skönt, men det var lixom onödigt mycket folk på bussen..varför...?! förståååår inte inte inte!
Det var synd att du itne ville följa med T !! miss you you you.. man kan ju typ tri att jag sjunget, men neej de gör jah inte! O=)
totte jack och knull jimmy kom till roberts, det är trevligt sällskaop =)
snart ska jag jennifer och torrrr och jacccck åka på en tripp hade jag tänkt.. bara åka lite för åkandets skull.. sånt är mysigt,, ! jag försökte lura av lina hennes chip, så ci bara kunde gå hem och msysa men hon höll tideligen jävligt hårt i dem.. yoour fucking stalker !! fuck you !! men t, J och KJ kom till brottby för ett taf sen och umgicks med oss, dem jan tydligen inte bara utan oss länge, demm saknar oss så mycket...
och knull jimmy hade vlä kuuuul!!!!!!!!!!!!!!!!!! =D hahah din sopppa!! nej nej eej...

nu nu nu ska jag sova föe natten och ingte vakna upp,, byebye !!!

en sista grej...lina är min stalker !! she is the stalker!!! YO YO YO!!

No, det är inte sant!

Sitter här i köket och kollar ut på Troya som sitter i linan, då ser jag en HUMLA komma mot fönstret, åhh nej, har dem där j*vlarna redan kommit?! HATA HATA HATA !! hatar humlor, getingar och t.om flugor! usch ! får panik på sommrarna när dem kommer flygande..=P låter kanske sjukt, men det är en fobi jag har som jag inte kan bli av med, och inte vill heller, för så mysiga djur är det ju lixom inte! som tur var så har jag bara blivigt getingstucken 1 gång i mitt liv.. och jag trodde jag skulle dö! men som sagt jag lever ju! =P



/A

Arg arg arg..

Min telefon är helt J*a dum i huvudet! blir så himla arg.. det är helt värdelös! semsta köp någonsin ! När jag ska trycka neråt så går den in på allting hela tiden.. ÅHHH dåligt irriterad jag blir ! Så om ni hör någon skrika så är det bara jag som får ett utfall av damp !

En mobil för dig som vill irritera dig på något nytt !

image66


/A

Äntligen klart!

Nu är rummet äntligen klart =) måste säga att jag blev väldigt nöjd.. Målat sen kl 11 imorse och var klar för någon timme sedan =) Så sätter in bilder får ni se hur det blev ! =)
   Gjorde en liten målning också på väggen! hade inget att göra=D


Var det någon som såg Efterlyst ikväll ?!?
Jag satt som klistrad framför tvn när det började, Lennert skulle ju vara med=) (Lennart Hjelm, Idre polisen.)
Det är ju min lille syrra Jossans gudfar, han bodde ju här i sthlm innan han flyttade upp tidd Idre.. saknar verkligen honom ='(  . Men men..

Nu sitter jag och halv kollar lite på Nightmare kitchen, Fan vad Gordon är klockren, så skön människa =P men fattar inte hur vissa personer som jobbar inom resturanger kan låta det bara ske och bli så äckligt.! =S helt sjukt !

Men nu ska jag faktiskt sova. natti natti
byebye

Massa fint ! =)

Nu är jag hemma igen, kom hem redan vid 1 tiden, inte så jättelängesen men ändå=)

Jag har precis målat klart lite i mitt rum, det blev faktiskt snyggt. Färgerna passa väldigt bra ihop =)




En liten bild över mitt rum =)

Och jag vet inte om T slutar vid 16.00 eller 18.00 men då kommer hon hem med resten av all färg jag behöver =D
Nu har jag iaf något att sysselsätta mig med resten av veckan, men får jag som jag vill kommer allting vara målat ikväll/morgonbitti =D hehe..



/A

Lugg?

Funderar på att klippa lugg, men har inte helt bestämt mig, är jättesugen på det, för det är väääligt snyggt ! =D hittade en snygg frisyr på  frilla.se =) så sätter in en bild här. hon har fruktansvärt snygg frisyr ! =D

image61

Sååå coolt !

Så vad sägs, ska jag klippa lugg? lär bli likande denna så fall =)
Man måste ju våga lite ;D

/A

Yes =)

Kom hem till T för ett tag sen, blev visst kvar där en natt till =P

Men nu har jag iaf kommit fram, eller aa köpte lite prover hem med färger till mitt rum =) det blev en färgerna "Sand" och "Mullvad". =) så ska ha 2 vägger i mullvad och 3 väggar i sand, jag har ju 5 väggar i mitt rum ;) hihi.. jag måste ju vara lite udda iaf ! =P  men jag tror det kommer bli riktigt fint =)

Sedan ringde Tina för ett litet tag sedan, hörde om jag hade ringt till någon snickar eller målar firma och hört än.. men det har jag icke.. vet inte riktigt vart jag ska ringa eller så.. så det får Danne hjälpa mig med! =P Tina tyckte att jag ska bli målare, hon tror jag skulle passa bättre som de..men jag vet inte, jag måste tänka lite först. =)  Eller vet du någon som målar eller snickar som vill ha en lärling som älskar att göra både och?! =D haha..men säääg till mig då !!! =P

Nu ska jag förbereda mat, blir köttbullar och makaronen (samma som igår) för min del, men T ska käka fisk och potatis.. tänkte på en sak, tror jag inte käkar fisk på kanske 1 halv år minst, hur längesen som helst, men det gör ingenting, för det är inget jag saknar eller änns blir sugen på =) så de så..
byebye

/A

hallå hallå..

Nu var det ju faktiskt ett tag man skrev, men min blogg har iaf inte funkat att skriva i, vet ej om ni andra också haft problem.. lite tråkigt ju ..

Helgen var faktiskt riktigt kul, vi drog till Roberts, tyvärr måste jag erkänna att jag börjar gilla det stället mer och mer.. =P hehe.. Sen kom ju Totte och Jack dit också, det var trevligt, för det var ett tag sen man träffade dem =)

Snart ska jag åka iväg till min syrras jobb och kolla om dem har några snygga färger tills jag ska måla om mitt rum =D hehe.. är as taggad ju ! =D

Så nu ska jag göra frukost och sen göra mig iordning för att dra =)
byebye


/A
RSS 2.0