Nyårsafton 11/12

Yeni yiliniz kutlu olsun, Happy new year, Gott nytt år!!

Hoppas ni alla får ett riktigt trevligt kväll och en härlig start på nya året!:)

Var rädda om er så hörs vi nästa år, Tjjaaao!

8 timmar!

Wihooo 8 timmar kvar till ledighet!! :D

Klockan är ju fö fa-an över 12...

Igår (förrgår) pratade jag och Minna om att vi minsann skulle dricka öl efter jobbet, eller jaa det var typ jag som tjata sönder hennes öra om att jag ville ha öl och att jag bestämt skulle ta mig en när jag kom hem...

Men dirr när jag klev av bussen så ville jag mest självdö. På plats. Hur jäävla trött kan man vara liksom.. Men jaa jag var ju trotts allt tvungen att sticka in nosen hemma hos A och L som vanligt. Då möts jag av en tillpiffad Ally. Första man får höra är "Vi ska ut, du också så gå hem och duscha snabbt och kom tillbaka!" öhm.. "jag ska fan sova!" vad de dem fick tillbaka. 

Men ja jag tryckt mig förbi A och får syn på Tanya, Amanda och Linda som sitter där så fina och dricker en massa alkohol och då blev jag helt plötsligt väldigt lättövertalad och 30 min senare kom jag överspringandes med sminkväska och några öl! Festen vad igång!

T2 fick det bli. När vi är påväg dit och är ca 50m från stället så möter vi våran chef Erik, han bara skrattar och säga "jahaja ja ni drar ut när en annan drar hem!".. Skönt att ha en chef som är 2 år äldre än en själv som förstår sig på oss unga!;D

Vi dansade rövarna av oss hela natten lång. Så när de stängde bestämde vi oss för att dra hem till A och L på efterfest, fyllekäka lite toast som Tanya btw var grym på att fixa och bara umgås med härligt folk! Perfekt!

       

Ja kvällen var grym och även fast min klocka skulle ringa kl 10.00 imorse så gick jag inte hem förns 05.30.. Jag var en död människa idag på jobbet och jag ville bara självdö på plats vid flera tillfällen, men ja jag tog tag i kragen och jobbade på!

Skönt att jag börjar 15.00 imorgon.. EN dag kvar sen får jag ledigt, soooom jag längtar! :D

Nej men vafan gör jag uppe, min trötthet har slagit över.. Men jag ska allt trottsa den!

gonatt mina fans, vi hörs imorgon!

28/12

Ohoo efter 9,5 timmes sömn har jag nu vaknat till liv.

Dagen rullade på ganska så fort igår skönt nog. Och när vi hoppade av bussen så såg jag att det lös borta hos Allyson.. Som jag inte träffat sen julafton, så utan att tänka på det så börjar jag jogga till hennes lägenhet!:D haha!

Och där inne satt även Tanya och Linda. Så vi började kolla på film. Och eftersom det var tisdag så betyder ju det tårar, så de blev filmen Höstledenden.

Och imorse fick jag order om att inte komma in till Allyson innan kl 12.00, men för 10 min sen gled hon in här själv!;D hihi. Så nu äter vi lite frukost sen ska vi vandra in till Linda!:) Lilla familjen är samlad, mys!:)

Ni andra.. Ha en bra dag!:)

Varma koppen

Har precis haft Tanya här på lite besök. Vi ska tydligen jobba ihop på morgonshiftet nästa vecka fick jag information om.. vilket betyder att jag börjar 04.30 ist men slutar då kl 12.30 så de är ju skönt! Då ska jag umgås med folk som en vanlig människa igen! :P haha. Vet ej hur länge de kommer att hålla i sig så det gällar att passa på.. Vi ska tydligen snurra lite i personalen för att få testa på allting. För på Public morgon och kväll gör man inte samma saker!:)

Vi har ju haft lite planer på att jag och Tanya ska flytta ihop nu eftersom vi båda bor ensamma.. Men om vi både ska jobba och bo ihop så kanske de är lika bra som Erik sa att vänta ett tag;)


Jag och Tanjiiii :)

Nu ska jag slurpa i mig min varma koppen smak kyckling (vad annars?!) och sedan dra iväg på jobb!

Ha en fortsatt bra dag! :)

Tv4

Har precis avslutat frukosten så sitter och dricker kaffe nu och kollar på Pippi Långstrump.

Pippi får verkligen mig att påminna om min lillsis. Dulle bokstavligen älskade pippi när hon var liten!:P haha.. Hon hade alla filmerna och skulle alltid kolla. Har minnen i huvudet från tillfällen då jag ser henne sittandes där i soffan med nappflaska i blöja och nattlinne och kollar på Pippi:P haha!

Kom hem efter 10 timmars pass på jobbet där vi slitit som idioter idag och såg att jag var taggad i denna bild...


Blev helt varm i kroppen och glad. Fina människor!!

Misslyckat försök..

Igår ringde dem in oss 2 timmar innan för att hjälpa till att städa lite rum.. Då jag hamnar med en estländare eller om hon var finsk.. HAHA.. neej jag varken såg eller hörde skillnad men iaf.. Jag försökte iaf lätt upp stämningen lite genom att småsnacka lite...

A - When did you start working here?
Hon - november.
A - okej..is this your first time in Trysil?
Hon - yes.

....BIG FAIL....


Ingen tillbakafråga alls..Sedan gick vi tysta på varsitt håll efter hon sagt åt mig vad jag skulle göra.. ingen pratglad tjej där inte ;)

Özledim yaa!





Kooom hiiit, just i said to yooou! ♥

konstig känsla..

Där var den dagen över.. Erik ringde sönder mig imorse.. De var något problem så både jag och Minna fick börja 2 timmar tidigare för att hjälpa till på rummen. Så 13-22.30 idag.. Under kvällen började vi båda må illa så vi fick ta en paus för att inte svimma och kände även att vi höll på att spy.. De började med att Minna kände sig dåligt.. sen när väl hon mådde lite bättre så kom de på mig.. Hel skumt.. och känner mig fortfarande inte helt 100 :( Vi började fundera på om det kan ha varit maten eller så eftersom vi båda mådde riktigt dåligt!!:/

Men jaa.. det är lika bra att sova nu.. imorgon kör vi 12-22.30...


Jag och Minna förra veckan när vi chillade lite i ena barnrummet;)

hihih

I förrgår när vi var i Sverige så var vi ju och käka pizza som jag nämnde tidigare.. Men de roliga var att när vi väl kom in dit och hade satt oss så höll han som jobbar där fortfarande på med att ställa allting till rätta.. vi hängde nämligen på låset;) haha..

Så han tog våra beställningar och sedan gick in i köket.. Där satt vi och småsnackar lite och kollar på tvn.. Det var någon dam i slöja som höll på att skära till lever och kotunga vilket gjorde oss liiiite illa till mods.

helt plötslig kommer pizzagubben utspringandes och bara kollar på oss och sedan på tv och sedan på oss igen och så säger han till mig..

Han - ahaa jag trodde du spelade turkisk musik från din telefon..
Jag - haha va, nej det är Tvn..
Ally - Hahah han trodde garanterat att du var turk!

sedan kommer han med pizzorna efter ett litet tag..

Han - Vart kommer du ifrån?
Jag - jag är helsvensk!
Han - neej seriöst, jag trodde absolut att du var turkisk du ser inte alls svensk ut!
Jag - hehe mmm jo jag får höra det en del...
Ally - Hon kan ju prata lite turkiska.. jaa vad hette det nu igen då.. jaaa valla..
Han - Ohhh haha jaaa valla yaa!

Sen går han igen och Ally säger "ja va betyder Valla nu igen?" ... då hon får svaret döö allyson, döö!!


Haha jaa lite kul var det faktiskt. Så komiskt på något sätt! haha!

25 december

Vilken mysig jul jag hade det igår. Efter att A och L kommit och hämtas oss var vi redan hemma kl 21.15, sköönt!:)

Det var bara hem och duscha och byta om till julfint, sen gick jag över dit och de hade gjort så himla fint med uppdukning och lagat massor med mat! :D Söta dem! Så vi satt och åt och skratta, prata om allting möjligt. Men magen sa ju stop ganska fort men som vanligt slank de ner lite mer senapsill, ohh det är så gott!:D haha!

Pratade med mor i telefonen straxt innan jobbet och då skar de lite i hjärtat att inte va hemma hos alla när dom just då bara satt och väntade in mormor och morfar! Men ja..what not kill you makes you stronger!

Kvällen avslutades med ett avsnitt från BB06.


Detta kort skickade jag hem på posten som en rolig överaskning till familjen, mosters familj och mormor och morfar. Min lillsis visste om det eftersom hon smuggla in korten och slog in dem och gav de till alla igår från mig. Inget speciellt sådär men en liten kul grej när jag inte kan va där! Och de uppskattades!:)



Det är jobbigare än vad jag trodde att det skulle vara att va ifrån sin familj på julafton!
Äskar er alla något så otroligt mycket ♥

Julafton 2011

Man kan säga att våran bil igår var verkligen full och vi ockuperade två st kassor en bra stund av två möjliga haha.. verkar faktiskt inte ha stört någon av de som stod och vänta, men efter att man är uppvuxen i Sthlm där det bara är stress stress stress så känner man själv paniken!:P haha.. Efter vi handlat drog vi till Pizzerian. ohhh vad gott det var med en svensk pizza. Såklart blev det en kebab för min del! Och jag lovar er.. även om vi höll på att spricka så åt vi ännu lite till;D haha!!

5 min innan vi måste gå till bussen för att hinna till jobbet så anländer vi här i Trysil igen.. stressade in med alla kassar.. alla tre är pisströtta och börjar garva så vi nästan tappar varorna och allt går segt. Minna kommer ner och sa att hon hade hört oss ända upp till hennes våning. Men istället för att stressa sönder bestämde Ally att hon skulle skjussa upp oss till hotellet istället, snäll som hon är!

Dagen bara rullade förbi, jag och Minna gick mest bara runt och flumma hela kvällen.. Vi var klara ca 8.30.. då var de bara att glida lite till, tills klockan slog 22.30 då våran buss kom och hämta oss! Men Erik våran chef berätta vart de fanns massa godis så vi sysselsatt oss ganska så bra ändå!;)

Hemma igen så snodde Ally allt jul'it jag har i min lägenhet för att senare idag göra julfint och duka upp julbord inne hos dom, där vi kommer att fira julafton!:)

Men först ska jag, Minna och Emma.H ha julfrukost här hemma! Om man inte kan vara med sin familj där hemma som just nu har det så får jag allt göra en liten här tillsammans med nya vänner!:) Så efter det kanske julkänslan sätter igång på riktigt!:)


^^

kvällen har jag spenderas inne hos Allyson och Linda. Vi har skrivigt en lista på vad som behövs inhandas imorgon då vi drar över till Svea för att handla. Dock har vi inte bestämt om vi åker mot Sysslebäck eller Sälen, vi skulle sova på saken!:)

Annars har vi kollat film, såg Scream 4, rätt läskig vid vissa tillfällen och speciellt när Allyson tar tag i ens ben och skriker till, då ville jag nästan slå henne!;) Och eftersom jag just nu bor själv så avslutade vi allting med två avsnitt från Big brother 2006 så jag inte skulle vara rädd! haha:P

Annars har det varit en del tjejsnack ikväll, men vi fick böja av.. 07.00 ringer klockan imorgon för 08.00 ska vi sitta i bilen klara för att ge oss iväg.. varför så tidigt kan man tycka?!.. joo för 15.00 börjar jag jobba.. inte nog med det.. nu jobbar jag 8 dagar irad.. så hur det blir med uppdateringen framöver får vi se!!

Men sjävklart ska ni få ett inlägg på julaftons morgon innan jobbet! ;)

Svar



Till Anonym: Tanya är bara hemma på julledigt, varför Carro sluta vill jag inte berätta utan du kan fråga henne själv i hennes blogg häääär!

Till Carro: haha nää men inte alls va! ;D

22/12

Min lediga dag igår bara försvann, gick ju hur snabbt som helst.

Men jag och Carro klädde oss varmt och gick ner till centrum där jag hämtade paket från familjen och ett från mormor och morfar! Fick massa nödvändiga saker och gottigheter!:D Dock var det inte för skönt ute.. termometern visade -17 grader.. KALLT! gaah säger jag bara..


När vi kom hem gjorde vi åter igen pannkakor till middag. Jag slängde även iväg ett sms till Tanya påvägen hem att hon inte skulle äta något än så kunde hon komma över på pannkisar. Det nappade hon på! Och jaa jag fick även träffa Linda och Allyson som jag inte gjort sen måndags, så jag var tvungen att krama om dem!:D haha!

Imorse vaknade jag av mig sjäv runt 11.. Då hade Carro varit vaken ett bra tag tydigen. Så vi bestämde oss för att laga frukost istället för frukost.. ja och vad blev de om inte pannkakor igen? ;D haha. Ally var ledig så jag gled över dit och knacka (läs slog in dörren) för att fråga om hon ville ha.. Dörren öppnades efter ett tag med en mindre glad tjej;) jag började as garva och fråga om hon ville ha pannkisat. Hon förklarade sen att jag varit väldigt nära en dödenupplevelse idag men att pannkakorna räddade mig!;D haha!

Efter lite mat i magen och två stora monsterväskor packade skottade vi fram bilen som inte varit ute och farit sen tredje dagen vi kom hit ungefär.. Och sen dess har det ju kommit en hel del snö om man säger så!..

lite snö! :P

När vi var klara skjussade vi upp Tanya och Carro som nu är påväg hem. Tråkigt att de blev som de bev med livet rullar på ändå, som alltid!

Nu sitter vi i här och värmes oss med nybryggt kaffe under filtar och lyssnar på julmusik!:) myys!

Titta vad Linda kom med..

..som låg i receptionen..

Det är lika roligt varje gång att få post. Denna gång har jag fått ett större paket.. 
Nu vet ni vad jag ska göra imorgon när jag vaknat!;D

:)

Jag fick reda på igår att vi har det rätt bra trotts allt..

Jag har faktiskt börja trivas rätt bra på public. Minna jag jobbar med är as skön och vi klickade direkt. Vad vi gör på dagarna/kvällarna är att typ gå runt och slappa.. börjar vid 15.00, då har vi lite kontroller mest så allt ser snyggt ut överallt och olika saker finns osv. Vi får inte jobba för snabbt för vissa saker ska bli fixat efter 19.30.. Men igår var vi klara vid 16.30.. Vilket resulterade i att vi gick runt och gjorde typ ingenting tills 17.40 då vi satte oss och käka. Sen gled vi runt ännu lite till.. När vi gjort resten av sakerna på schemat + 2 extra grejer eftersom vi hade tid över var klockan bara 21.00.. Så vi gick runt och snacka med lite folk bara. Sen hade ju Erik sagt att bussen hem gick vid 22.30..

Gjorde den de tror ni? Nepp.. Så efter 40 min i kyla gick vi tilbaka till hotellet och fick vänta på att servitriserna fick sluta.. 23.45 var vi hemma.. 3 timmar efter vi slutat.. surt, men jag tjänar dubbelt så mycket under en dag som jag hade gjort om jag var kvar på andra hotellet på rummen. Och jag är ju här för att tjäna pengar. Så att jag trivs och tjänar mer är ju inte fy skam, då får man ta de att man ibland kanske får vänta på andra för att komma hem.. Vi har liksom inget val ändå!:P

Men imorgon och på torsdag är jag faktiskt ledig, de ska bli skööönt! :)

;)


Hahaha!!!! :D

Kontoret

Måste bara fråga om ni sätt smakprovet från de nya programmet Kontoret som ska komma?? Jag var nyss inne på Tv4.se och såg det av en slump, haha fan de verkar riktigt roligt alltså! :P Henrik Dorsin har sin roll som Ove Sundberg som spelar chef på kontoret. Även Kim Sulocki, Sissela Benns och Björn Gustavsson är med..

Det är den svenska versionen av The Office och de kommer börja sändas i vår! Läääängtar!! :D

Måndag

Haha alltså vilken start på gårdagen.. Det började med att de hade bytt busshållplats utan att informera, så vi står där och bussen åker förbi oss.. Vi får ringa Erik och det slutade med att Arvid fick köra upp oss til fjället. 5 min sena men dagen var så otroligt lugn så de var hel lugnt när vi kom. Amanda är en jätte härlig tjej och hon var duktig. Vi gjorde lite extra saker och var ändå klara 21 alltså 1 timme tidigare.

Dock kom vi inte hem förns vid 23.. Servitriserna vi skulle åka med fick inte sluta i tid och vi åkte då tillslut med två tjejer från receptionen. Skönt de för man ville bara hem.

Nu är jag helt slut i hjärnan.. Men ville iaf ställa klockan så jag kom upp hyffsat!

Snällt nog hade A och L hämtat upp Carro igår, så nu är hon på plats. Och redan idag hade hon sin första arbetsdag så hon har redan åkt iväg på jobb!:) Hoppas att det går bra för henne! Jag har ju dragit iväg på jobb igen innan hon kommer hem idag, så vi ses väl inte förns 23 ikväll igen.. lite trist att en jobbar morgon och den andre kväll såhär i början när hon precis har kommit men jag är ledig onsdag & torsdag så förhoppningsvis slutar hon tidigt då om hon inte också är ledig!:)

Nu ska jag käka frukost, sen ska jag väcka Allyson som är ledig idag!;) hihi..

18/12

Idag har jag varit här uppe i Trysil i 17 dagar och livet rullar på.

Ikväll efter jag kommit hem om jag orkar ska vi svida om till lite partykläder och kolla utelivet. Det är nämligen söndagar som är festdagen här. Kan bli intressant och se vad de har att erbjuda. Just nu är det inte jätte mycket folk förutom de som jobbar. Men varje söndag kl 22.00 går den även en buss över till Sälen för de som vill festa där och den går sedan tillbaka hit på natten igen. Ganska schysst måste jag säga, så de ska vi absolut haka på på någon gång när man inte jobbar sent!:)

Annars idag har jag hängt lite med Tanya, alla förutom hon jobbar idag :p lite trist för henne, tur nog börjar jag sent och 3 timmar efter jag drar kommer A och L hem. Men å andra sidan kan de ju vara skönt att va lite själv:)

Jag fick reda på en bra grej igår som verkigen underättade mitt liv lite haha;).. De var att dom drar hyran på den lönen som man får den månaden. tex att hyran för januari dras på januarilönen, det är alltså inte så att man förbetalar som vanligtvis. Vilket betyder att denna månad sparar jag lite extra tusenlappar och sista lönen vi får när säsongen är slut tar dem ingenting ifrån! :D sweet!

Gaaalet

Haha galen kväll jag Linda och Allyson har haft! Dansat afgandans..heter de så om de som dansar från afrika typ?! Sen självklart lite semmame, cha cha slide och halay. Hur kul som helst, på med högtalarna nästan till max och bara dansa dansa dansa! :D både Linda och Ally har gått på afgandans så de lärde mig lite, fan as häftigt!:D tänk o kunna dansa så. Sen lärde jag dem lite turk/kurd och satan va snabbt båda lärde sig. :D Så nu ska vi ha egen dans träning några ggr i veckan;) hihi.

Vi avsutade kvällen med att kolla Stockholm live med Shan da man, han är bra härlig alltså. En dröm att gå o se honom live!!

Så nu har jag precis kommit hem till mig, helt nybäddat i sängen. Man sover nästan lite bättre när de är helt nybytt. Känns så om inte annat!:P haha. Imorgon ska jag på upplärning av en tjej Amanda. 14.30 går bussen mot andra sidan berget! Ska bli spännande. Tanya hade jobbat kvälls shift igår och det var tydligen as slappt, men jaa.. vi får se vad eftermiddagen/kvällen visar.

Och snällt nog möter Ally och Linda upp Carro vid bussen eftersom jag jobbar när hon anländer hit. Härligt att man kan hjälpas åt!:)

Nu ska jag slagga, gonatt!


hahaha jag ser fruktansvärt nöjd ut!;D

Çoban

Pratade lite idag på eftermiddagen med Lütfü. Kul att han har lärt sig lite engelska, sist vi träffades kunde han ingen alls! :D Kul att se när folk utvecklas! :)


Jag och Lütfü i Viransehir :)

Pannkakor

Jag är extremt sugen på att slå ihop en smet och göra pannkakor till kvällsmiddag, vore ju faktiskt inte helt fel även om jag åt de till middag i förrgår! Men de blev ju så bra och de är ju så gott! :)

En bild... bara för att förgylla inlägget! ;D

Lördag

Godmorgon!

Igår fick jag en försenad födesedagspresent uppskickat hit till mig. Ett par trosor med eget tryck. Dom var balla så istället för att använda dom ska jag rama in dom och ha de som prynad och kul grej!:P Men jag tackar och bockar, kul och otippad idé! :)

Vaknade upp 45 min innan klockan ringde, så har redan hunnit med en frukost och plockat ihop all smuttvätt. Har tvättis vid 12 idag. Såå förutom det tänkte jag och Linda ta en promenad ner mot Kiwi och även förnya upp våra dörrkort! Lite å göra, skönt de! :)

Ja, vi hörs!

Du är unik!

Tack för att du är du. Jag älskar dig!!




Svar; Jaaa så jäkla het!! ;D

schteeeeek!

Hade inte klagat en sekund på att få ligga i en solstol nu och bara njuta av värmen!
Sitter och häller i mig kaffe i mörkret och kollar på sommarbilder.  

 
  


Sweet memories ♥

Lütfen yaa...

Jag måste ju uppenbarligen betytt något eftersom du inte kastar in handuken och glömmer mig när jag så "snällt" ber dig. Det finns ingenting att hämta längre och jag tycker inte synd om dig, inse det!

Men sweeeeeet!



Mitt schema för nästa vecka. E-shift där tiderna är 15.00-22.00.
Kul att man kanske inte kan följa med på trippen til Svea den 23e
och att man får fira julafton på jobbet! buhu, jaa de är synd om mig!

Byta arbetsplats

Gårdagen var trevlig. En ledig dag som vi åter igen spenderade inomhus då det fortsatte att snö brulat mycket. På kvällen drog vi ihop ett gäng och gick hem till lillEmma och storEmma. LillEmma fyllde nämligen år så folk drack lite och njöt av kladdkakor och muffins.

Linda var jättetrött och gick och la sig medans jag, Ally, Daniel cch Partik hade filmkväll, kollade på Fritt Vilt. En nork skräckfilm, man röck till några gånger men den var inte speciellt bra faktiskt. Så vid 01 var det bums i säng eftersom klockan ringde 07.00 imorse, då var jag rätt död ska jag meddela!

Dagen på jobbet gick för övrigt riktigt bra idag, Anneli var nöjd med mitt arbete och man fick positiv feedback tillbaka! Dock ringde Erik (min chef) mig straxt efter att jag kommit hem. Jag ska tydligen förflyttas till det nya hotellet. Lite blandade känslor, för jag har precis lärt mig hitta på de gamla, men jag sa att jag ställde upp. Man kan väl inte få för lite med erfarenheter!:) Det blir nog lika bra och jag sitter inte fast.. Trivs jag inte sa han att jag får byta tillbaka! Det var tydligen två pers som han inte ville ha kvar där så han tänkte "sno" två nya. Så jag blev en av dom!

Nu sitter jag inne hos Allyson, fick middag här idag.. det var ju snällt av henne!:) Hon har varit ledig hela dagen gemfört med oss andra krigare!;D haha. Neej nu kommer snart lite folk hit på kortspel.

På återseende!

hahaha!

5 min dök hon upp.. Jag - jahaa du ville lyssna iaf! A - nej jag kom för chokladen du har! Jag - hahaha! A - åh vad är det här du gör? Jag - turkisk omelett, vill du smaka? A - ah!! ... Fan helvette vad gott! Den passade iaf!;)

godmorgon världen!

Nu har jag legat vaken här i sängen i snart 1,5 timme. För första gången på typ 4 dagar så funkar Tvn så var tvungen att kolla lite!:P haha!

Idag är dagens planer ut och leka i snön. Man har inte kunnat eller ja viljat vara ute så mycket senaste dagarna då det verkligen varit snöstorm, men nu verkar de ha lugnat ner sig lite så vad passar bättre än en utedag?!:)

Men först ska jag få i mig lite frukost! :)

Arvingarna

Jag frågade Allyson och Linda för ett litet tag sen "lyssnar ni på Arvingarna?" Allyson kollade på mig som jag var dum i huvudet och Linda svarade enkelt "nej"..

Så jag gick nyss in till mig, sitter nu och sjunger till Arvingarna och njuter av ensamheten med en kopp kaffe i handen!;D haha! rätt nice måste jag erkänna!

Vi hade bestämt att äta pannkakor idag, men både A och L var lata så jag och Emma gick ner till byn, fyfan va svettig jag var när jag kom hem, haha feta träningspasset men ändå väldigt skönt! Dagens motion skulle man kunna säga! Jag överaskade dom med lite skumtomtar och ris puffar om man kan julbaka ännu lite mer med. Ni vet när man lägger rispuffarna på en plåt och sedan smält choklad över och låta de stelna.. Mumma! :)

Gårdagens filmval blev tårar, ikväll blir det skräck! Yehj älskar skräck och vi har hittat en heeel del filmer som verkar as grymma! Ska bli spännande!:)

Svar



Jaa men precis! TACK till för att de finns fler som tänker som mig!:P haha sköna grabbar, du får läxa upp dom lite och säga vad de är som gäller!! ;)

Onsdag

Schysst att jag typ har nästan sovigt i 12 timmar.. Vaknade upp för kanske 40 min sen men har legat kvar i sängen och gör de fortfarande. Tänkte jag kunde slå på tvn men nej den ville inte funka just nu.

Igår så var det perfekt att vi alla var iväg på kurs. För på tisdagar har vi nämligen städaren här som gör fint i våra lägenheter. Så innan vi drog bad jag min roomie att diska upp allt för annars skulle köket bli lämnat som de var. De gjorde hon snällt..Efter 3 dagar(!!!!) Direkt efter kursen så gick jag in till grannarna och stanna där. Men sprang in en gång hit under kvällen för att hämta en sak.. vad ser jaag?!?! Jooo hela jävla köket i kaos!! Då har min roomie bjudigt över två folk på middag och de har inte tagit bort ett piss och bara låtit allt stå.. Jag fucker ur totalt och ringer upp henne och säger "Nu jävlar gör ni ordning i köket, det ser ju förjävligt ut!!"

Igår när jag kom hem så blänkte köket fint! haha yepp, man ska ha respekt mot de äldre även om det bara är ett år!;D Dock är ena tjejen 26.. så jag förstår inte vart självdiciplinet finns innanför hennes hjärna. Den andra är 19 och kommer från bålsta..säger sig själv att det är tomt där innanför..  Nej jag ska inte va dum, men att ta bort efter sig o skölja av tallriken och kanske fråga "ska jag hjälpa till med något mer?" sitter iaf i ryggraden hos mig, de är så jag blivigt uppfostrad. Så iaf jag blir rätt chockad när folk bara reser sig och går..

Jag vet inte hur det är med lägenheterna just nu om de blivigt klar med någon till här ovanför men om de blivigt de som de sagt så blir jag ensam f.o.m imorgon. Då har jag tre dagar som jag bor själv i denna lägenhet innan Carro kommer, kan ju behövas! ;D

haha låter jag som en riktig bitterfitta nu eller är jag bara uppfostrad? :P

Svar



Haha han var en sådan kille som man la märket till och blev nyfiken på. Men såfort han öppnade sin mun så tänkte man bara "fyfan". Såå det är inget att ha!;)

Gråtkalas!

Har varit hemma hos Allyson och Linda ikväll. Vi julbakade lite, dock blev de inte sådär perfekt som när mamma gör det men de slank ner några hasselnötter inrullade i mandelmassa som sedan doppats i smält choklad!:) De andra gillade dom så de var ju tur!:)

Sedan kom Tanya över och joinade oss. Vi slog på Titanic. Skulle vi väl kanske inte gjort, de slutade med att vi alla fyra satt där och grät, sen börja vi prata om saker vi tänkte på och börja gråta ännu mer. Hahaha, där satt vi fyra pers och alla storgrät! Så vi var tvugna att slå på lite roliga klipp på youtube som sista grej för att få skratta lite också!

Nu har jag nyligen kommit hem så ska väl kolla blogglovin om de är något oläst där sen blir de sängen!



Gonatt!

13/12-11

Trevlig Lucia på er, vi sitter här och väntar på Tanya som jobbar sedan ska vi sätta igång med lite julbak! :)

Gårdagen på personalfesten var grym! Vi fick helt fantastiskt mat. Bjöd på allt möjligt. Sedan efter lite käk spelade nästan alla bowling/biljard/airhockey/PS3 mm. Man kunde även bada då de var öppet. Inte nog med det fick vi tre fribiljetter i baren där vi fick beställa vad vi ville ha! Så jäkla generösa med allt!

Eftersom jag och Linda inte hade badkläder så gick vi runt lite och småsnacka med folk vi inte kände. Alla är väldigt trevliga här men tro mig de finns dryga pers också. Vi har en skåning på hotellet som jobbar i baren då han frågar om vi är turister eller jobbar här.. När vi berättar att vi också jobbar på hotellet kläcker han ur sig "aha va synd, då kan vi inte ligga!" öhm.. haha jaa vad ska man säga.. de va ju tragiskt!;D haha!!

Men ja kvällen var lyckad och när vi kommit in på området bestämde vi oss för att ge oss hem till Tanya, hennes roomie måste nog flygit upp ur sängen när hela ligan kliver in sjungandes! fick oss ett Shhh... haha!

Idag ringde klockan vid nio. Dax att ge sig upp för kurs som hölls av bossen på hotellen. Riktigt skön är hon och vi gjorde roliga scener tillsammans allihop!:) Så nu har jag fått diplom och en "Yes i can" brosh(Stavning?). Sen efter direkt kom en kille som skulle ha brand o säkerhet med oss, höll seriöst på att somna men ja nu kan man lite om det också!

Nu har jag slagit mig ner i Allysons soffa, hon sover i sängen brevid. Jag är as trött nu så funderar på om jag kanske också ska slå igen mina bruna en kortis i väntan på Tanya. Ja så får de bli!

Ja vissa av killarna visste ju garanterat hur man använde sig av Flowridern som fanns på hotellet!
Visst ser de grymt ut?! :)

Jag kanske borde byta yrke till smugglare?

Dock gick de ju inte så bra för Ryssen men ändå..

 
Känns ju lite som ett skämt faktiskt!:P

Work work

ahooo. Jag är as trött och sliten.. Första dagen var rolig! Även om man är rätt stressad så är det ändå kul!:) Imorgon börjar jag 8.45 sen har jag kurs på tisdag och efter de 2 dagars ledigt! Men skönt iaf att vi fått ett schema! Även om det vara är ett litet tag framöver!

Nu tänkte jag lägga över lite bilder i väntan på Beck. För även om jag är pisstrött och vill sova nu kommer jag vakna vid 12 igen och inte kunna somna om.

Hallåååå

Idag när vi gled ner till tvättstugan höll en av mina maskiner på att gå.. jag tänkte aja hon kommer väl snart då det var en nära granne som hade tvättstugan. men efter 20 min tog jag ut tvätten och la den i torktumlaren. Gick och knacka på o sa att den låg där, men nej då var de tydligen denna jävla städtant som hade smitigt in.. även fast hon står uppskriven efter mig.

Nästa gång jag kommer ner.. då har den jävlen tagit mina kläder på den första maskinen jag starta och tryckt in i torktummlaren.. Jag slet upp den och såg att mina skjortor och byxor och allt ligger där. fuckar ur totalt och kastar upp hennes kläder ovanför tvättmaskinerna där det är dammigt. Hon höll fan på att förstöra hela min garderod. Bitch! Det är krig mellan oss nu. lovar att hon gjorde detta för att jag aldrig gav henne lappen förra veckan med min påskrift på.. jaja vi får se vad som händer i framtiden!

Förutom det så har dagen varit bra. Vi samlade ihop oss ett gäng och gick och åkte påse i backen. Sedan gick jag hem.. klockan är då runt 17 typ.. Tror ni min roomie hade diskat? Nepp, de står fortfarande kvar där i köket. Så jag tog med mig mat och gick in till Allyson och Linda för att låna deras kök. Och där har jag även spenderat hela min kväll. Spelat spel, druckit öl, snackat en hel del och dansat! Hel galen kväll faktiskt men rolig!

Imorgon är det första arbetspasset, det är både spännande och nervöst men de ska bli skönt att få börja. Inte nog med 1v ledigt hemma, nu har jag haft 1v ledigt här också! Så de är på tiden!! :)

Hoppas ni andra har/haft en trevlig lördag, gonatt!

Saknar!

Jag vaknade helt tårögd och har en riktig saknar-mina-syskon-dag idag!


Älskar er!
♥♥♥

10/12-11

Ställde klockan på 10.00 så att jag kunde vakna till ordentligt för idag kl 12.00 är det nämligen tvättstugan som gäller. Har hunnit fått ihop en hel del skitiga kläder på dessa 8 dagar, passade även på att slita av lakanen osv så jag kan bädda rent också!

Och nu står mitt rum på vädring.. Men kom nyss in i köket och fick en chock. Min roomie hade bara ställt allting på en skitig hög i diskon.. Kaffe låg de kvar i filltret som hon också vara lämnat.. wtf, sånt stör mig. Man tar väl undan efter sig?! Och framför allt om det är tredje dagen som hon har lämnat så och jag varje morgon innan frukost har fått stå och diska både från när hon käkat middag kvällen innan och frukosten.. Känns inte riktigt som jag får en bra dag på dagen över de..

Jaja, jag får väl slå till henne sen när hon kommer och fråga va-faa-an hon håller på med. 8 dagar kvar, sen kommer Carro, sooooom jag längtar!!

Svar

Zandra om Tips!: Vad är det för adress så man han kolla det?


Dumt att kanske inte ge er adressen på en gång, men häääär kan ni kolla! :)

Tips!

Planerar

Eftersom varken jag och fyra andra vänner här ifrån ska åka hem till jul så har vi valt att styra ihop den dagen tillsammans. Vi har skrivigt ner en liten lista på vad som behövs handlas. Vi har planerat hur vi ska duka upp långt julbord och fixa det allmänt mysigt i lägenheten!

Som det ser ut nu så kommer det nog bli en riktigt mysig julafton. Även om jag kommer sakna min familj något så grymt mycket den dagen så kommer de nog bli bra detta också! Det är ju snart dax, två veckor kvar sen är vi där! herre min gud vad detta år har gått fort!


Julafton förra året!

Svar till Linda

Lında om What can i do if am sexy yaaa?!: Lag o kolla dın blogg forut o M bara: Det dar har hon fatt fran mej!! Med dın overskrıft.. hahaha!!

hahaha.. Först när jag kollade kommentaren från mobilen kunde jag inte se vilket inlägg du kommenterat så jag tänkte ehm vadå jag har fått "Svettlök" från M. vem fan är M och vilken Linda är de som skriver..
Men nu när jag kollar från datorn fatta jag allting!:P haha jaa det är från M jag fått de!:D hoppas du har det kalas där nere och hälsa honom så gott!!:)

Svettlök!

Nu har jag precis kommit hem efter varit nere och handlat.. Jag tror jag inte varit såhär svettig på läääänge.. Hela feting omvägen ner, sedan bara lutning uppför hela vägen hem. Vi disskutera alla möjliga hjälpmedel som skulle kunna hjälpa oss..

HaHa juste påvägen ner.. Står det två män vid en traktor lite längre bort, vi skojjar om att vi kanske kan få låna den bara 30 min så vi hinner handla.. Sen när vi precis är brevid dom.. ja va fan händer.. Jag drar på en redig vurpa och gliiiiider förbi dom.. Det var ju inte alls as pinsamt! Där står A och L och as garvar... :P Fyfaan vad jag skämdes men kunde inte mer än börja skratta själv! ;D

Det måste nog sätt rätt kul ut för dom!:P haha. Kan ju bara tänka mig hur mycket jag hade skrattat! :P

Men nu är jag en riktig svettlök, så nu ska jag in i duschen sen göra lite mat!:)

Stop trying, it's too late!


~

What can i do if am sexy yaaa?!


Jag tycker de blev ballt iaf! :)

Sminkdax!!



Det snackades om att A var mycket duktig på ett sminka.. Så de blev upp till bevis!
Synd att man inte ska ut o parta nu, för resultatet blev grymt!;D

Spelar sönder lite ra..

Godmorgon

Trodde ni att jag kunde sova igår? haha knappast, straxt efter att jag postade inlägget så loggade Allyson in på facebook. Hon kunde inte heller sova så vi beslutade oss för att ta en promenad. Så vi slet på oss alla kläder, gick på en helt stillsam snötäckt väg längre ut i skogen, himlen var helt stjärnklar. Efter ett tag kom vi fram till en stor äng, där fällde vi upp luvorna och la oss på rygg alldeles tysta och bara kolla upp mot himlen och njöt av tystnaden, inte ett ljud hörde man. Riktigt häftigt måste jag säga!

Efter ett tag hittade vi en backe vi tänkte utnyttja idag!:D Skit stor som vi klättra upp för och satan så snabbt det gick påvägen ner! haha. Så när jag kollade på klockan efter jag slitit av mig alla kläder igen var den någon minut innan 03.00..

Spontant och trevligt, precis som det ska vara!:)

Nu ska jag göra iordning lite frukost sen ska jag maila min chef om mitt fönster som jag har fått en väldigt stor spricka i.. inte nog med det ju kallare de bli, ju mer spricker den så det är väl lika bra att få det gjort nu!:)

trött ?

Jag borde egentligen sova så som jag ligger efter i sömn nu de senaste dagarna.. imorse vaknade jag av polackerna som höll på att bygga här utanför 06.30 imorse.. När jag vaknade sa jag det till Erika "Hade jag haft ett gevär nu hade jag fan skjutigt ihjäl varenda jävel!" Jag var lite arg när jag vaknade!;)

Men ja smart som jag är hällde jag nyligen i mig två koppar kaffe.. Hur tänkte jag då?! Lär ju bli jättelätt att somna nu.. ELLER?

jaja jag ska iaf ge de ett försök, så gonatt!

Hej o hå

Denna dag har jag inte gjort många knop. Men vi har iaf varit iväg till hotellet och fått information. På söndag har vi vårat första pass! Alltså detta hotell är meeega stort. Kommer troligtvis ta hela säsongen innan jag hittar överallt!;) Skönt iaf att jag, Allyson, Linda och Emma jobbar på samma hotell! Allting lät skitbra och personerna som typ "har hand om oss" är jätte trevliga!:) Så just nu känns det inte som de kan bli bättre!:)

Annars har jag spenderat kvällen hos A och L. Fan vad jag tycker om de människorna, otroligt hur nära man kommer varandra under en sådan kort tid. Men ja efter att typ spenderat hela min vakna tid med dem sen jag kom så är de kanske inte så konstigt!?:)


Jag och Allyson påväg till informationsmötet på jobbet:)

Svar

erika om Svar till Jerkisen!:
haha, det var så lite, vill bara hjälpa till med alla problem som uppstår i det här grannlandet ;)
Ja, efter jul när jag kommer tillbaka måste vi styra ihop en träff, får jämföra scheman då helt enkelt och hitta nån dag som passar! Massa skidåkning räknar jag med då ;)

Blir du hemma över jul?
PUSS <3

Ja men det är ju perfekt när du nu kan så mycket!;D haha!
Absolut det får vi göra:) så får vi höras av om när det passar sen! Och självklart ska vi åka en hel del i backen!! ;)

Nepp jag åker inte hem över jul. Vet ej när jag kommer hem nästa gång som läget är nu.. Men jag hoppas du får en riktigt härlig mini semester hem över jul, vet att du längtar som en galning!:) Så får du hälsa familjen också!:)
Puss <3

şıkiya..

Ikväll känner jag för att kasta mig ner på golvet och bara gråta. Det var inte en sådan kväll från början, utan den har varit bra. Men nu vill inte tårarna stanna kvar innanför och det känns som allt behöver få komma ut. Det går i perioder detta och kommer troligtvis göra ett tag framöver också. Det är enklare att säga att man inte ska vara ledsen, men när man väl inser sanningen...så brister allt. 

Man går från o till med tusen olika känslor i kroppen.. Insidan är totalt överkörd men ändå ska man le..

Nee gonatt mother fuckers, gonatt.

Svar till Jerkisen!

Haha Eriiiiika, jag gillar din novell du fick ner!;) Men tack så jätte mycket för tipset! Jag ska absolut testa och sedan berätta vad jag tyckte, du om någon borde ju veta!:)

Fan efter du varit i Svea är det dax för dig att komma hit, annars kommer jag ner till dig! Saknar dig!

Fina vän! ♥

Mysdag!

Idag har jag varit ute på en liten mystripp med Emma. Vi gick ner till centrum och handlade lite saker. Vi var även tvungna att testa den Norska varianten av choklad, för jag har hört att den ska vara godare än våran egna älskade marabou.. Jag säger bara Vem faan hitta på de? För de smakar inte alls som våran, den är inte alls lika god. Så det var ju en liten besvikelse. För att ge er en liten aning om hur de smakar kan ni tänka er chokladen i Julkalendrarna.. Vissa älskar ju den, jag tycker inte om det alls!

Och som vanligt kan man knappt andas när man gått hela vägen upp hit till fjället igen, men det är bra med motion så något gott kommer de ur det också!:) Så väl här hemma bjöd jag med Emma in till mig och vi gjorde iordning varm oboy. Riktigt mysigt!

Och tydligen så ska vi dit på middag idag jag och Erika. Så jag tänkte att då kan ju jag blogga lite i väntan på att hon ska bli klar!;) haha alla här tycker jag är en tönt som bloggar, men jaa, de tycker inte jag!;) hihi..


Bilen är från vägen hem idag och jag fotar typ allt jag passerar;)

A - Oh här måste jag bara ta en bild..
E - Anna du vet att du ska vara kvar här 5 månader till va?
A - hahahaha jo men jag måste bara ta en här också...
E - hahaha!

Neeej nu ska jag stressa på Erika så vi kan dra, hööörs!

I väntans tider ...

Haft en trevlig stund inne hos grannen, skrattat så mycket att jag nästan tappa andan. Fan vad underbart gäng man hänger med! Men ändå så kände jag att jag ville vara ensam.. Så nu har jag krypigt ner under täcket, satt på musik, gjort oboy och väntar på pappa som ska logga in! ♥

"Wy Knott?"

Dagen har flytigt på rätt bra måste jag säga. Vi alla samlades och tog kärran ner till centrum. Så tog då ändå chansen att handla med mig lite mer mat hem. Och allt gick skitbra med papprera! Perfekt!

Jag sitter nu bara mätt o belåten på mitt rum och lyssnar igenom all möjlig musik. Snacka om bred musiksmak när jag sitter först med Dia psalma byter till Guns N' Roses och sedan vidare till Björn afzelius och nu Justin bieber's jullåtar. Psyk ?

När vi kom hem gav Allyson förslag på att jag kunde komma över och tracka dom lite efter jag käkat.. ja varför inte..? jag kanske ska knalla över istället för att sitta här o ruttna!

Enjoy!

Måndag

Jäähuu, 3 timmars sömn och man är bra sliten. Orkar inte göra ett piss idag men tyvärr måste jag ta mig ända ner till centrum för att fixa massa saker! Men det är väl lika bra att få allt gjort!

Har flyttat mig in i Erikas rum och avnjutit en kaffe och smörgås med tomat o aromat på. Det är the shit just nu! Så nu lyssnar vi musik och väntar in Emma!

Neeeej men en dusch kanske!


Heej på er!

Trivs!

Jag har det faktiskt riktigt bra här uppe just nu. Synd dock att jag missade pappa på facebook ikväll, de skar lite i hjärtat på mig.. Men han kommer in imorgonkväll för min skull! Men fick mig ett par ord med mammi iaf!:)

Idag kom min sambo hem igen efter en helg på andra sidan backen! Härligt. Annars har jag varit inne hos grannarna och haft en filmdag! Sedan gick vi och mötte upp lite nytt folk, mycke trevligt folk dessutom. Vi tog en promenad bort till hotellet och kolla lite sedan gick vi alla hem hit till oss och hade spelkväll och käkade popcorn!

Nu har alla dragit så nu sitter jag och Erika här (sambon) och kollar på beck och nördar oss vid datorerna!:P Och redan på dessa 30 min sen alla gått har Allyson sprungit in här två ggr och bett om hjälp!! :P 


Linda, Emma, Tanja, Allyson, Emma och Erika :)

Och angående jobbet så fick jag mail idag. På onsdag så ska vi bort till hotellet och träffa en person och få arbetskläder och göra upp hur vi ska jobba. Känns skönt! Äntligen ska vi få börja arbeta lite! De känns bra!:)

"Innestadsproblem"

Demon Rasti och Ninni Schultz är gäster hos nyhetsmorgon söndag i tv4. De snackar om Sverigedemokraterna respekt och "innestadsproblem" som Demon kallade det.. De finns så mycket annat i Sverige som man kanske borde lägga sin energi på än en Ek tex..

Ja sitter ni inte och kollar nu så kolla de senasre på tv4.se. Det var faktiskt riktigt intressant!

Godmorgon!

Jag tänkte att jag skulle sova ut idag.. Men neeej tydligen inte.. Idag var det dock inte pga polackerna som bygger här utanför. Nepp de var pga att jag höll på att ramla ur sängen. Dessa sängar här kan knappt va 90 breda alltså.. Måste typ va 70 eller något. Och jag är en person som brer ut mig som bara den när jag sover. Så jag vaknade när jag håller på å glider ner från sängen men får tag i nattduksbordet precis så jag inte ramlar. Haha härligt sätt att vakna upp på!;)

Nu ska jag göra iordning lite frukost, sen får vi se vad dagen har att erbjuda! :)

Kvällens sysselsättning






Men min karl rasade när jag skulle sätta dit en arm :(

Läskigt!

Direkt efter att vi hade varit varit ute i snöstormen tidigare idag så gick jag bara förbi här hemma inne hos mig och hämtade kaffe. Sen spenderade jag några timmar inne hos L och A. Det läskiga är att när jag kommer tillbaka hit till min lägenhet så ser jag ett par skor på andra sidan..

Alltså våra lägenheter är ju sånna att man kan gå in från varsitt håll, och så har vi två dörrar så vi kan stänga om oss och så kök och toa där imellan som vi delar. Men eftersom min sambo jag har just nu skulle vara uppe i sin stuga här i närheten över helgen med sin kille så skulle hon inte komma tillbaka förns imorgon. Så när jag tittar in så är sängen bäddad, telefonen låg där brevid och skorna i hallen. Och täcket var liksom knöggligt så de såg ut som hon sov där under. Så när jag ska sätta igång o diska försöker jag inte låta allt för mycket. Sen tänkte jag att Men vafan jag säger att jag är hemma iaf.. och när jag skakar på täcket är det tomt under.. haha.. wtf? Så vart hon tagit vägen nu vet jag inte. Har inte sätt till henne på hela kvällen. Dock ej varit hemma men ändå.. :P

Hon kanske bara kom hit och gjorde iordning och sedan drog på nytt igen:P haha. Men att någon liksom hade gått runt här var lite läskigt när man inte har räknat med det alls!:P haha!

Lördag

Igår om idolutröstningen då.. Helt rätt tycker jag. Även om Moa är grym har hon inte samma kvalite på rösten som Robin och Amanda!

Annars då.. Livet här uppe på fjället rullar på även fast dagarna går rätt segt.. Beror väl på att vi inte börjat jobba än. Men har nu fått klartecken att imorgon kommer en tjej som jobbar på hotellet ta kontakt med oss alla och informera om allt! Känns skönt!:)

Annars idag har jag hängt med L och A. Vi har tagit oss en promend i SNÖSTORMEN upp till backarna för att se allt angående liftkort, krogar osv. Fett sweet att vi som jobbar här får ALLT för halva priset! :) inte dåligt!

Lite skillnad på väder kanske om man gemför mot igår!:P


Och eftersom att det har kommit en hel del snö idag så ska vi snart ut och göra fina snölyktor osv.. Lär ju behöva klä på sig absolut allt tjockt man har! Det är pisskallt här uppe!

På återseende!

Hittade massa gammal musik jag lyssnat på i mina yngre dagar..





Dagen till ära!

Första natten är då över. Vill väl inte påstå att jag sov speciellt bra. Det håller fortfarande på att bli iordning gjort här. Igår innan jag flytta in fick jag vänta typ 5 min på att städaren skulle komma ut som fixade det absolut sista som behövdes göra. Så nu håller de på att fixa iordning ovanför denna lägenhet och den brevid vägg i vägg.

Så imorse när dom gick med sina skor och flyttade (Läs drog längst golvet) på alla möbler osv så kolla jag på kl och den visade 07.00 (!!).. Hallåå liksom.. Sen kunde jag knappt somna om. Så jag gick upp och gjorde mig iordning för att sedan ta reda på lite vad som ska ske framöver.

Men borta i receptionen hittade jag istället mina grannar. Så dom hörde fall jag skulle med ner till centrumet och fixa bankkort osv. Men nee det var ju tydligen stängt. Vi tre gick runt där med kartor, tog lite kort imellanåt och var allmänt turistiga!;D

Vi gick runt på tre olika butiker för att kolla priserna!;) Man känner sig snål som fan men alltså vissa saker är ju helt sjukt dyra.. Men vi hittade en del fynd och nu finns det ju faktiskt lite i min kyl! ;D haha!! sweet! Grejen är att efter varit inne hos grannarna som kom med bil och hade med sig typ huuuur mycket som helst, då snackar vi dammsugare och hela kittet;) haha!

Men vi har bestämt att vi drar över till Svea efter jul någon dag och storhandlar, är ju trotts allt inte speciellt långt till gränsen!:) så de blir nog perfekt!:)

Haha vet ni..?! Just precis nu dök Arvid upp här med en tjej. hon ska tydligen flytta in här på söndag men skulle bara lämna av sina väskor osv nu. Jahaja.. hur många sambos ska jag ha?!:P haha jaja, det blir säkert bra, bara hon är ute tills Carro kommer! Jag kanske ska börja göra så mina saker inte ligger överallt och faktiskt dela med mig på utrymmet som finns;) haha!! Känns iaf lite skönt med sällskap!:)

Nu ska jag fortsätta att kolla lite tv. Har faktiskt svenska tv4 här! Så ikväll ska de kollas Idol!:)


idag från promenaden!:)

Tv

legat hela kvällen och kolla på tv på datorn. Just nu är det lyxfällan som går! Tycker det är så jäkla nyttigt program, alla borde kolla på det programmet och påminnas lite!

Jag har även suttit och druckit lite Nestea, lemon. Vilka minnen som dök upp... en natt i alanya, 40 grader och svetten rinner även fast vi bara satt i underkläder, hela AnRaMa var samlat och vi spelade in roliga filmer! oh memories!


AnRaMa <3

The new home

Ja då var man framme! :)

Har fått iordning och packat upp alla mina saker.. haha nu då? ;) Hade varit himla skönt om Carro varit med från början. jag vill ju inte direkt kliva in till grannen på en gång och ba "tjaaaaaa-aa-a!" .. Och så ångrar dom att de ens börjat prata med mig!;)

Men fick lite sällis av killen som tog imot oss, han stanna ett tag och snacka! thanks ya! :)

Ikväll eller imorgonförmiddag hoppas jag att Erik dyker upp. Så man får någon information om vad som sker! Känns lite otåligt att just nu bara sitta här och vänta.. och förhoppningsvis kommer någon o knackar på dörren inom en snar framtid och säger "nu ska du få börja jobba!":)

Men jag har iaf hunnit med detta..

Mitt lilla vardagsrum har jag gjort julfint i!:)


Sängen är nybäddad och fresh! älskade Teddyfilten är klart man har där med!:)


Och så en uttråkad Anna!;) haha.. Ska nog göra lite mat nu!

Rolig grej..

..Som hände igårkväll.

Jag började ju storböla när jag sa hejdå till pappa då han säger..

P - Ta de lugnt Anna, jag tar bort min blockning nu..
A - Vadå blockning?
P - Ja på facebook jag haft mot dig!
A - va?
P - Hahahahah
A - Du är ju störd!!
P - Hahahahahahha!!

Sen satt vi båda och skratta, ja mestadels han iaf! :P


Jag och bästa pappa! ♥

Gratis 1 timme!

Jag befinner mig just nu på flygplatsen, min buss mot Trysil går precis här utanför fönstret men dock inte förns 12.50! Och jag hade tillgång till 1 timme fri surf, så varför inte utnyttja de när jag ändå behöver vänta på bussen. Få tiden att rulla lite!:)

Allting har gått bra so far.. surt att behöva casha 840kr för övervikt, men överlever väl! (A).. Hahah juste, jag beställde nyss två kokta med bröd, fick i mig en smörgås innan men kände att jag behövde fylla ut midjan lite till.. och jag säger bara, stackars kassörska.. hon kan ju inte bara börja fråga mig om vilket bröd jag vill ha.. Haha, sa nog "va" 4 ggr iaf.. hon börja skratta lite och tänkte säkert "jävla svenne!" :P mitt svar blev bara "ta vilket som de blir nog bra!".. Hon kom tillbaka med ett i fullkorn och ett vanligt!;D

jaa, vi hörs!:)
RSS 2.0