31/5

Sitter just nu hemma. Är barnvakt idag åt mosters ögonstenar! Dock så sover de båda lunch just nu!:)

Annars ska man väl inte klaga på vädret.. 25 grader visar det ute.. och här inne sitter jag;) haha! Men varit ute och lekt med Willam och Oliver hela förmiddagen! Bra grund, bra grund! ;D Och nu har jag precis hjälp Jossan lite läxor!

Lte senare idag när Maria och Madde slutat jobbet så ska vi spendera lite tid ihop! Mys!:)

:)

Başe :)

äääälska!

Rätt snygg ;D

A - Oh fan, titta! Jag var ju rätt snygg på den här bilden!
P - Nja alltså din turkiska sida kom fram här!
A - .... what?
P - Ja, jag gillar dig mest som osminkad, du ser så turkisk ut när du är sminkad!
A - ?

5 Min senare...

A - Tessan vad tycker du om den här bilden?
T - Jo den var väl bra!
A - Pappa säger att mitt turkiska jag kommer fram i den.. fan jag som tänkte ha den som en ny febban-bild!...
Vilket U-landsproblem! ;D

30/5

Jag tänkte ge mig på att skriva ett inlägg även fast internet krånglar som ett jävla helvette!

La precis på luren med Mathilda, fan livet är bra underbart nu alltså! Jag är sjukt taggad inför sommaren så de är sjuuukt! Och en sak som jag hade glömt som mamma påminde mig om i idag är ju att skattepengarna ramlar in nästa månad! Cooook güzel om man säger sååå! :)

Det är bara 7 dagar kvar.. jag tror jag dööööör, måste hämta min väska idag! Jag är en sån som absolut inte klarar av att packa några dagar innan, då glömmer jag 50% av allt jag tänkt mig ska med! det vore ju great liksom! :P haha! 

Pigg

Jag somnade vid 18 och vaknade upp för 1,5 timme sen.. Vilket konstaterar att jag inte alls är trött nu! Men hey, de gör ju ingenting för jag ska ju ändå inte upp imorgon!

eh, min blogg är tråkig nu, så jag tar å skriver i min andra ist! tjaao

sol dokuz gün

GRATTIS FRUGAN!


Idag blir min fru 21 år, grattis till henne! :)

Tjeeena!

Igår var det 50 års fest! Det var en riktigt trevlig fest, skönt folk och perfekt stämning, god mat, rolig lek och mycket dans! Vad mer kan man begära? :) Jaa, inte så mycket att säga om det! Kommer kanske lite bilder vid ett senare tillfälle!:)

Älskade unge!

Måste bara berätta en sak som Monika berätta för mig ikväll angående vad ett barn hade sagt igår efter att jag gått hem... Ungen är snart 2 år!

Jag talade om för barnen igår att jag var tvungen att gå för att jag skulle åka flygplan och skulle vara borta länge.. Jag kramade om dom alla. Dock blev de några som sa hej då flera ggr och skulle kramas. Så man fick känslan av att dom förstod att jag nu skulle försvinna för ett tag! Men till saken då..

På eftermiddagen så går vi alltid över på stora gården, och då sitter de där i sandlådan och ena barnet reser sig upp och pekar upp mot himlen där de kommer ett flygplan och så säger hon "Anna flyger, Anna flyger" .. ohh blev så rörd så jag nästan fick tårar, jag vet att man inte får favvorisera barn men vissa barn kommer man närmare än andra.. Och detta var de barnet jag kommit närmast av dom alla!

Fredag 27/5

Ja, då var Dagen med stort D kommen! Sista dagen på jobbet.

Det har varit planeringsdag idag, så inga barn. Dom sa jag hejdå till igår! Dagen flög iväg. Och även om jag inte varit med på tidigare planeringar så kom jag med rätt bra förslag på framtidens planer!:) Och middag tillsammans fick vi i kvarnstugans byggnad. Det var mysigt och roliga lekar, en mer perfekt avslutning är nog svårt att få! Jag kommer att sakna dom alla!

Nu börjar nya äventyr! Om 11 dagar möter jag upp Tina i Istanbul, då blir de andra bullar! ;D

life is good

Min puls har nog höjts och sänkts oroväckande många ggr de senaste dagarna! haha! Men nu är allt cool lungt igen och jag kan slappna av. Vad skulle jag gjort utan den underbara vännen Mathilda? Fan vi är ett bra team, vi kommer på bra lösningar till allt! :)

Haha rätt kul, hon har varit hemma i sverige sen ett idag ungefär, och jag har nog redan hunnit ringa henne X antal gånger! ;)

25/5

Jobbade på Blå avd. idag och var med dom på utflyckt! Hur mysigt som helst! :) Sen när jag kom tillbaka fick jag en present av ett av våra barn eftersom jag slutar! Sööötunge! :')

Efter jag slutat drog jag hem till syster där jag hjälpte henne att fäga håret! blev snyggt! Far ringde till mig och bad mig följa med och träna, jag sa nej. varfööör?! jag orka inte, inte idag heller. Bangade igår. Usch går utför nu! Ge mig energi tack!

14


14 ynka dagar kvar tills vi SES! helt galet! :D ♥

whoop whooop

1-3 juni får jag finbesök hit till Sthlm. Mary kommer nämligen upp och spenderar tid med määääj! :D

It took one day or two, to say I love you

You just forget about it
You must forget about her
They keep on telling me, but I don't wanna hear
My life is going under
Without you, nothing matters
The best part of me, has just dissapear

Oh, I knew it was true the first time I saw her
Why do you think I do?
All the things I do
Oh, who would think we'll end up?
Will I hate you?
It took one day or two, to say I love you

Mosters bästa ♥

 
♥♥♥

HeyTell

Suttit runt en timme med Filippa i HeyTell nu, alltså jag blir rädd för mig själv när jag hör hur många ggr jag säger liksom när jag pratar! haha! :P

Annars då, inte gjort ett piss idag, arbetade 3 timmar. Hämtade ut mina beställda kläder från posten. Kul att allt var förstort förutom ett par byxor! då blir man bra lycklig!;) but hey, mer pengar till mig! Denna lön var inget att hänga i gran om man säger så, så det var nog bara bra egentligen! :P

 

Svar på kommentarer;

Zandra om ingen nämnd inge klämd;
Jag är så smart så tar inte åt mig ;)

- Bra för de behöver du verkligen inte!:)

Zandras om 15;
haha kan tänka mig att det var på tiden ;)

- HAHAHA, sus yaaa.. Äre så illa? ;)

Mikaela om 15:
aa bra Anna, jag fick astma efter att ha sovit där inne! ;)

- HAHAHAHHAHAHA!!!!! :D Det där gjorde min kväll!!! :D

Ingen nämd ingen klämd!

Vissa kan jag verkligen inte förstå mig på! Varför ska man försöka framstå så jävla smart jämt? Fan coola ner lite... personen/personerna ifråga jag skriver om skulle jag aldrig klara av att ha i mitt liv igen!  Människor är egoister, det är så man tar sig fram här i välden!

Ja som sagt, inga namn nämda så tar någon åt sig är de upp till den!:)

15

Mina känslor pendlar verkligen upp o ner, går som en bergodalbana genom hela kroppen. Just nu är jag stabil så varför inte passa på att skriva lite? ;)

dagen har erbjudit 4h jobb, en tripp till Täby och sen tvingade jag mig själv att dammsuga i mitt rum! på tiiiiden om man säger så!

jävla fejk alltså!

Fan .

Bilder sen i fredags!

    
Från när vi hade lite förhäng på Marias balle! :)

5 dagar är det kvar med er och 4 dagar kvar med alla barn. Det känns lite konstigt, men satan i gatan vad jag ser fram emot detta som väntas komma!

Seni çooook özledim



Jag får bara mer och mer brutal saknad efter Mathilda! Det är helt sjukt, jag vill bara dra nu nu nu på en gång så att jag kan få träffa henne!! Ohhh, det ska bli så underbart att få träffa henne snart igen!! :D ♥

lahmacum....

Jag skulle kunna döda för en liten lahmacum nu alltså, varit sugen på det i tre dagar!!!

22/5

Ja, då var det åter söndag igen!

Igår när jag satt på bussen hem så fick jag ett sms av pappa där de stod att träningskläderna låg och vänta på mig. Så det blev bara hem och mellanlanda innan vi gick upp och tränade! Skönt att man kan stötta varandra för igår var jag inte sugen alls pga all trötthet. Men vafan, de är bara bita i det sura äpplet och köra! :)

Idag har jag inga planer förutom att baka bröd. Turkisk vad annars? :D Ska bli smaskens!...förhoppningsvis!;)

21/5

Ja då är jag tillbaka här i bloggvärlden igen.

I torsdags så fyllde min älskade far år. han blev hela 50 år, vi små firade honom lite med fika och Cina och Mulle kom ner! Men det kommer att firas ordentligt nästa helg den 28e då princip hela släkten kommer plus några av de närmaste vännerna till honom! Det kommer nog bli riktigt kul!:)

Igår var vi som sagt ute och käka tillsammans några från jobbet och åt middag på PÅ G här ute i Norrtälje, jag tyckte dock inte min mat smakade så jättebra men jag hade grymt härligt sällskap så det gjorde ingenting! Efter så begav sig halva gänget hem och resten fortsatte till Stället och tog en drink, mitt val blev en Rosa.. vad annars? ;)

Jag och Madde blev kvar här inatt hos Maria, så vi tog en liten prommis till Ica och handlade frukost och nu sitter vi här i soffan. Ska snart börje bege oss hemåt. Och ikväll blir det tydligen middag hos stora syster! güzel! :)

bilder från igår kommer vid ett senaste tillfälle!:) tjaao!

De händer mycket...

Jag har börjat hitta gråa hårstårn på mitt huvud. N sa att de kunde bero på stress när jag retade honom för de då jag hittade de på honom. Nu sitter jag själv här med skägget i brevlådan! Kanske kan stämma eftersom jag har tajt med tid och mycket jag vill hinna med innan avfärd. Och stress är verkligen något jag känner!

Jag har kommit fram till att maj är en stress månad! Jag har hur mycket som helst inplanerat och ännu mer som jag ska försöka få in på den lilla tid som finns kvar innan jag ska åka. Frågan är bara när tiden ska räcka till!

På fredag ska vi ut och käka några från jobbet i Norrtälje, ska bli as niiiice! Och jag ska smöra in mig hos Maria att jag kanske kan sova där sen efter! Men hon brukar aldrig vara omöjlig:)

Men imorgon, då är det en speciell dag. Mycket speciell! :) Men mer om de im!

18/5

Idag har jag varit arg. Inte alls på humör och de blev bara värre allt eftersom. Fast jag måste säga att jag inte märkte av de själv, jag kände inte att jag gav några signaler utår om det.. tills en unge från största avdelningen kommer springer fram till mig och säger "Men Anna, varför ser du så sur ut?" haha, då är det dax att skärpa till sig!

Annars har de varit bra, tror de vände lite där! ;) Träna har jag gjort, kör på nu varje dag med löpning och lite gym efter de! :) känns bra!

Tisdag!

Jaa, dagarna räknas neråååååt. 8 dagar kvar att jobba! Men det har faktiskt varit en bra dag, jag och Maria tröttnade så vi drog med oss ungarna ut på prommis! Dom sov som stockar sen!;) haha! Jag jobbade lite längre idag också sisådär 4a timmar. klirr i kassa!:)

Jag gillar en skön konversation två av våra äldsta barn hade idag. Dom sitter mitt emot varandra vid maten då den ena säger;
1 - tyst
2 - neej
1 - tyst sa jag, det räcker nu!

HAHA, tror jag skulle dö av garv! :D så jävla klockrent! GO KIDS!;)


Sen när jag slutade drog jag upp och träna! Yepp yepp, de går bra nu;) Sen har jag bara spenderat tiden med all family då vi var och kollade när Robin hade hemma match, men det var ju äckelregn så jag och mina två syskon begav oss hem till bigsis där det bjöd på.....håll i er nu... hundprogram, förjävla kul.. .... .....

Dock ska jag inte klaga, jag har haft en riktigt rolig kväll tack vare Filippa! Hon bjöd in mig eller vad man ska säga och börja använda HeyTell, faaan så roligt det är! :D Istället för att skriva ett sms, så håller du bara in en knapp medans du pratar och när du släpper skickas det iväg! :D hur kul och SKÖNT som helst!

Man kan även lyssna på ljudklippet man själv skickat iväg, HAHA OMG, hallå där Bitterfittan nr 1 till min röst! :D Filippi måste väl fått en chock! ;D fan vad jag låter aaaaaarg när jag pratar! :D Men som jag sa till F, jag är inte de! ;D Men testa! Det är kul! :D

Mycket text behöver en bild, eller hur! Så varför inte ta en som framhäver humöret jag är på just nu! ;)

Bellman sep 10.

Svar på kommentar;

Sofia om FallDown:
965 ;-)

Men alltså är du seriös eller? :O det ska jag ha bevis på så fall! Finns ju inte en chans! :O

FallDown

Idag upptäckte jag att Tessan hade massa roliga Appar på hennes telefon. Jag har sagt själv att jag INTE ska ladda ner något spel. Idag bröt jag de löftet! JAG ÄR FAST! Det heter FallDown och det är gratis, så nu tycker jag att alla ni som kan, ladda ner de och kör en omgång! ;D Mitt rekord är 180!

Det kan ju liksom vara bra att ha i nödfall;) haha!

Skulle de nu vara så att ni laddar ner det och får över 180, LET ME KNOW! Jaa, jag är en extrem tävlingsmänniska!

Goood

  

Detta bestod våran kväll av! Jag förstår dock inte varför bilderna blev så små som de är, tröck på stort men aja..Jag kände mig faktiskt nära till å spy efter! Men då har man väl kämpat ordentligt antar jag! Bra de! :) Nu ska jag köra på ordentligt innan avfärd! (Y)

16/5

Har precis suttit och satt in bilder i mina fotoalbum. Mitt andra snygga blev bara fult. Så jag köpte nu två nya helt enkla album som man bara har som en liten minibok och bläddrar i! Galet vad alla minnen för de stunderna dyker upp! :)

Ska även logga in lite och klicka hem lite fler bilder.. så jag har lite;) foton är verkligen något jag aldrig kan få nog av! :)

I lost the worst of all... to be without you



"lika bra, det är ju här du ska va!"

- i knoooow! :)

15/5

Söndag idag och det regnar, finns ju inte mycket annat o göra än att planera in ett träningspass faktiskt! :)

Igår så kom min frugis hem hit! Efter vi käkat så kolla vi lite tv och snacka i väntan på ESC. Haha, vi körde lite olika shower under tiden.. "den här låten känns lite såhär" och så dansade vi på olika sätt! haha riktigt rolig kväll måste jag säga! :D Och ett tag trodde jag faktiskt att våran egna lilla Saade skulle komma 1a, det var ju skaplig otur att Italien slog oss på mållinjen, men hey 3a är det bästa på vääligt länge!:)


Tack för ett grymt dygn min sköna! ♥

Seni de özledim

Kärlek till er grabbar!


De passar! :D

Förut så köpte ju jag två par jeans, båda var ju för små (hur de nu kommer sig när jag har fler jeans i samma storlek o modell) men iaf. jag har legat på latsidan och faktiskt inte tränat på 10 (!!!!!) dagar förutom att jag sprang igår! och för 3v sen kom jag i de ena paret. Imorse kom jag i de andra! :D hihi HEJ NYA BYXOR! :D


Super yaaaa!

Godmorgon

Vaknade upp as tidigt av pappa som höll på och röjde här nere. Och som vanligt på helger så kan man ju inte somna om, även fast kl bara var halv 8. lovely! Så jag sitter nu och kollar på Miami INC, dåååligt sugen man blir på att göra ännu en tatto när man ser det! Men just nu får de räcka med de jag har!:) 

Nyss så råkade jag visst skicka hem lite kläder...UPS;) hihi.. Kan va bra och ha i sommar! så det var typ nödvändigt!..Alltså finns det någon bra undanflygt egentligen..!? :P



13-05-2011

Senaste dagarna har minst sagt varit händelserika. Jag vet inte vart jag ska börja så jag tänker inte ens starta! Punkt.

Piss regnet är här, vilket betyder svensk sommar! great! Hoppas på finare väder inom snar framtid....typ imorgon! Annars ska man väl inte klaga på dagen! Man har känt av att det är fredag iaf och jag var sliiiiten som bara den efter jobbet, så de blev paus i soffan tills middagen var klar, sen drog jag och far hem till storasyster där det blev lite ost och kex för deras del!:)

Sen jag kom hem för en timme sen har jag suttit och snackat lite med Maria i telen. Fan jag kommer sakna den tjejen när jag åker sen! Det kändes verkligen as bra från start när jag träffa henne första gången och vi jobbar skitbra ihop, så känns faktiskt lite trist att lämna dom! Och vet ni mer vad vi kom fram till? Att de bara är 10 arbetsdagar kvar...shiiiiit!!;)

Jag längtar så jag spricker. Det kommer bli grymt!!

Den där Sara:)

Idag har jag haft en riktigt bra känsla. Jag har varit jätteglad efter min lilla msn-dejt med Sara igår! Den var försig inte så liten utan vi satt säkert 2 timmar och snacka konstant! Jag saknar den damen!!

Men snart snart snart så träffas vi! :D Mindre än en månad t.om! wiihoooo! Vi har redan bokat upp massa saker vi ska göra. Och för att inte prata om middagen på ELITE som vi bokat in dagen efter jag kommit, MUMMA! :D

Haha jag sa det till henne igår att de ända bilderna vi har tillsammans är MAT-BILDER! HAHA.. Det finns ju fler, men då är det inte bara vi två utan någon annan också! haha hur sjukt egentligen? :P Så det ska vi ändra på i sommar!:)


Älskade Sara och jag ska precis KÄKA lite på Günaydin! ;D

Mysig dag!

Idag har vi varit ute och haft vattenlekt på jobbet, galet vad barnen blev glada!:) Sen direkt när jag slutade 11.30 (!) så drog jag hem till syster och mös med henne, william och Oliver!:)

Idag:)


Yo bro !




Det har gått ett bra tag nu sen jag pratade med bror min. Tyvärr är det pga av mitt mer eller mindre psykade X som skickar mil långa mail till mig och hittar på saker som inte stämmer! Men i helgen fick jag svar på det jag länge gått runt och tänkte på och vilken lättnad! Föll t.om en liten tår! :')

Allt är som förr, tyvärr med det är och kommer alltid förbli som både A, H och F sa till mig i Mars när jag var där "Anna you will always be nr one" Vad annars liksom!:)

Right back in Sthlm

Ja då var man tillbaka i Sthlm igen då!

Helgen har varit helt galet bra! Det var jättekul att få träffa Zandra igen. Men satan i gatan vad helgen gick snabbt! När jag kom ner i fredags så mötte hon upp mig på stationen och så gick vi hem till hennes och M´s lägenhet. GAALET fin den var. Och det var häftigt att även få träffa på M på svensk mark!:)

Vi skulle bo hos hennes päron så det blev en kort visit innan vi begav oss iväg igen. Väl framma slängde vi in allting sen satt på kaffe och slog ihjäl några timmar i solen med massa prat! Mycket trevligt! Sedan på kvällen så blev det Ice Age maraton, mmm i just love it! Och eftersom vi är två äldre damer så blev det sängen ganska så tidigt! ;D haha!

Lördagen var det alarm på klockan som gällde! Vi avnjöt en underbar frukost ihop och sedan var det dax för Z att göra sig iordning för dop och jag för min färd till Gränna. Det var riktigt trevligt att få umgås med farbror + familj! Vi kom fram till att det var 5 hela år sen som jag var hemma hos dom! det är helt galet!! Jag och Helen knallade runt nere i hamnen med en glass i handen innan det var dax för Davids match som slutade 11-1. Varför nöja sig med några få mål när man kan förnedra?;D haha!

Och jag som har noll koll på allt missade min buss tillbaka till Jönköping men som tur var går det en en gång i timmen, så timmen som jag hade kvar i gränna spenderade vi genom att köpa lite polkagrisar och dricka en öl på deras balle! Grym visit!

Väl påväg till Z igen hoppade jag av vid fel station, haha!! Så jävla klantig! Som tur var kunde Z´s snälla syrra hämta upp mig! så tillslut kom jag på rätt plats igen! Att jag alltid ska råka ut för saker när jag reser runt! tur att jag alltid klarat mig helskinnat!;D

sista dygnet gick meeeega fort, vi tröck en fetgod pizza (den bästa kebabpizzan jag någonsin ätit, de ni!) på kvällen och det riktigt knulla i mun på mig! mumma!

Ja, min helg var helt enkelt grym! och jag ÄLSKAR Jönköping, fan vilken fin stad! Jag skulle lätt kunna flytta dit, utan tvekan!! :)

Taaack Zandris för en underbar helg! 


Lämnar Sthlm för Jkpn!

Jag har packat min väska för att imorgon bege mig till Jönköping där jag ska spendera en helg hos Zandra! hur grymt?! Jo mycket!! :) Jag saknar den människan och att vi hinner ses ännu en gång innan jag åker iväg känns asbra!!


<3

Gårdagen

igår efter jobbet så gick jag hem och slängde i mig lite soppa innan jag begav mig iväg in till stan för att träffa min älskade fru. Kärt återseende då vi inte setts på ett bra tag nu! Det blev en fika och en massa babbel, ja sånt vi är bäst på! Jag tänkte på de påvägen hem sen, jag tror inte ni förstår hur mycket jag älskar min lilla fru!!!


Den bästa! <3

Svar på kommentar;

kristina om Vidrig!: wohoo capella ;)

Svar; Ja men visst är det älskade Capella!;)

Vidrig!

Haha, alla som har knallat runt tillsammans med mig på turkans gator vet att jag oftast går med en Fresha i handen. Jag avgudar drickan och jag är långt  att vara ensam om det!

Och jag hade faktiskt 2st kvar. Så jag tog en nu, öppnade den och skicka en bild till Marie.. HAHA, en mer vidrig vän än mig får man ju leta efter!;D

Hos Helen:)

Sitter just nu i Helens soffa och kollar på när hon diskar och lagar mat! Det är inte så att jag är vänlig och hjälper till nej nej.. ;) haha! 

Hittade en sjukt gammal bild på oss.. herre min gud!

Snö den 3e maj ..?

Hur fan kan de snöa. När jag vaknade upp efter min 40 min långa snooz imorse så loggade jag in på facebook (Ja, man blir psykad när man har Iphone!) och ser att folk skriver att de snöar.. Jag ville liksom bara ta fram Moran på en gång men valde och ställe mig upp för att de själv! Fyfan, de vräkte mer!

Inte undra på att man ser fram emot att lämna landet!

Myskväll

Efter att Tessan kommit hem så drog jag in till stan för att träffa Amanda. Vi satte oss vid kulturhuset och fick fönsterplats så vi kunde sitta och glo på allt folk samtidigt som våra munnar gick i ett. Det är galet vad kul vi har ihop! :D Hon är helt underbart skön den människan alltså!:)

Och vissa saker hon sa idag, ohh det gör mig så glad! Vilken vän! ♥

Monday

8.45-12.20 ... Det var min arbetstid idag. Imorgon kommer det vara 8.45-11.30 .. Vad är det för dagar liksom?! Jag kommer inte ha något liv måndagar och tisdagar längre. Jag som vill jobba!!

 
Just nu sitter jag hemma hos Tessan och Robin och är barnvakt till två sovande barn! Så tänkte skiva av mig lite i min andra blogg.. hihi busigt av mig att ha två eller hur!? :)

Vilket U-landsproblem

Har ni inte sätt klippen Alex Schulman - U-landsproblem på Youtube, så gå in och gör det! Fyfan vad roligt! haha. Jag har aldrig riktigt gillat honom, men nu överraskade han mig possitivt!;) (försökte få in klippet här men de gick inte tyvärr!)

Başe

1 Maj

Till en början vill jag bara säga GRATTIS TINA PÅ FÖDELSEDAGEN!:) ♥

Igår så spenderade jag dagen tillsammans med bästaste Tina. Vi åt middag ihop och bara tog det lugnt, kollade på Pearl Harbor, den filmen är ju för bra alltså! Sen kom min snälla far och hämtade mig och jag somna på momangen när jag kom hem!

Imorse vaknade jag av ljud här nere, pappa satt och åt lite frukost innan han skulle upp och springa, så jag tog en banan och följde sedan med honom upp! Skönt att springa sådär direkt på morgonen även fast det var segt där ett tag! Och kl 15.00 står det gympa på schemat, så då ska jag upp igen! (Y)

Annars är väl planen inte så stor idag, ska ha en msn-dejt med Mathilda och eventuellt åka iväg och träffa Amanda lite senare! Härlig söndag med andra ord! Fan det känns bra, nu är vi inne i maj, 20 dagar kvar att jobba! Sen är det 10 dagar hemma och fixa allting som behövs innan avfärd! Jag längtar!


Jag är redo!;)
RSS 2.0