Ä-n-t-l-i-g-e-n

Är jag klar.. puuhha!!

Nu ska jag umgås resten av kvällen med pappa.. eller vadå umgås....han har beslagtagit min Iphone igen och spelar Wordfeud... Så tjejer, ikväll är det ni som spelar mot min far och inte mot mig! haha! :P

"Vafan den här tar ju fan inga ord... aha jo sådär heter de ju.. hm connected error, dö din jävel.. hum vad var det jag tänkte på nu då.. mummel mummel...Nä nu snodde hon den jag skulle sätta.. sell för 73 poäng, nej nu jävlar måste jag chatta!"

"Anna nu fick hon 73 poäng, bara för att jag behövde de för att komma ikapp, nä blir så jävla arg! finns ju fan ingenstans där jag kan få in poäng just nu..."

Så låter det på ett ungefär brevid mig nu.. Min far börjar bli psykad av detta spel. Och han som princip aldrig svär (förutom under en fotbollsmatch!) så är ju detta brutalt! haha! ;D Och hans största motståndare är hans egna syster! haha shit vad de håller på! ;D

Jag ska nog fan spela in honom i smyg, så ska jag spela upp det för honom sen:D

"Me..me...men titta där da!"

Idag har vi verkligen haft en mysfredag!:)

Men nu är jobbveckan över och skönt är det. Nu ska jag byta om till träningskläder, sen ska jag ta tag i mitt hemliga uppdrag innan de blir försent! ;D

vi höööörs!

What to do when the children are sleeping?!

Jag har inte orkat blogga ikväll.. och som svar till kära Dulle.. Jo jag gjorde allt utom damma och dammsuga, jag tar det imorgon.. Jag gjorde iaf hälften som var att plocka bort alla mina kläder som låg slängda överallt!;)

Imorgon ska vi ha mysfredag på avdelningen jag och Maria. Alltid på fredagar lyxar vi till det genom att bara hämta kaffe och sedan rasta inne på avdelningen tillsammans i lugn och ro.. Så ist för bara 30 min rast så sitter vi i ungefär 2-2,5 timme medans barnen sover och snackar skit, sitter på facebook, spelar wordfeud och käkar något onyttigt.. Visst låter de rätt nice? ;)

Fast ska erkänna, vi får faktiskt väldigt mycket arbete gjort också! (vi latar oss inte bara).. Ni vet förskolans hemliga baksida... Pappersarbetet! ;D haha!

Nej nu ska jag sova, börjar 7.30 imorgon vilket jag fick sagt till mig 4 ggr innan jag gick hem.. "Anna glöm inte att du börjar halv 8 imorgon då!" jag har varit en dålig människa och råkat försova mig förra veckan! iiiiilla!

gonatt gott folk, gonatt!

Städning



Dax att städa, vilket betyder att man får klä ut sig lite utan någon anledning!;)

Till Vässan



Wiiiihoooo, på lördag får jag träffa Mattis igen! :D ♥

Uppdraget slutfört

Måste erkänna att jag lyckades bra med mitt lilla uppdrag jag gav till mig själv.. att irritera mina arbetskamrater! jag gick nämligen in på avdelningen och sjöng ganska högt samtidigt som 3 barn skrek på varandra då alla ville ha samma leksak och samtidigt försökte Maria beställa hem matterial.

Fick en utskällning att jag skulle vara tyst. 1-0 till mig! :D HAHA! They all love me yaaa! ;D

Nu ska jag byta om till träningen, vi höööörs!

Hej träningsvärk!

Känns ju inte alls i kroppen efter förrgårdagens träning...haha fan är ju typ halft död.. så idag tänkte jag göra de ända rätta.. att gå upp till gymmet igen och fortsätta jävlas med min kropp!! :)

Har haft fika idag på jobbet, sista dagen för Madde.. så jääääkla tråkigt men man överlever väl det också!

Ne nu ska jag gå tillbaka från rasten och göra det jag är bäst på... trackasera mina arbetskollegor!! ;D

see yaa!

-HAHAHAHAH

En invandrare går till sin kompis o säger. -eeeeyyooo min farsa dog idag,  - weyy ere sant??? Shiiiitt yao ja beklagar sorgen hur dog han?? -asså lyssna bre. Han skulle fixa vår parabol du vet sen han ramla från taket...- aboooo len fan va synd asså jag...- Tyst! låt mig prata färdigt, han kom till 3:e våningen o han höll i sig i i gardinerna du vet men sen dom gick av o han ramla - ay ay ay det måste vara... -heyyy tyst len ja försöker berätta! - aaahh förlåt förlåt... fortsätt -aaa o sen han kom till 2:a våningen då han tog tag i en blomkruka men sen den ramlade med honom lixsom... -Abriii jag bekla... -Shit re du e min kompis låt mig prata färdigt aaa min farsa e död yaao -aaah förlåt fortsätt.. -sen han kom  till 1:a våningen han tog tag i recket men den gick oxå av så han föll ner på marken men han klara sig... - Men..hur dog han ? -han förstörde huset bre, vi sköt honom...


Så jääävla rolig!! :D

You should not call me canım ..



Haha men lägg ner va!

27/9

Till en början så vill jag bara säga GRATTIS ROBIN som blir hela 26 år idag! Galet vad tiden går! :)

Ja denna dag såg ut precis som alla andra typ. Den bestod av jobb. Sen har det varit lite födelsedagsfika hos Robin under kvällen. Nu är man hemma igen, i väntans tiden på att somna så jag kan vakna upp och göra exakt lika dant imorgon.. lovely ?

Annars så kommer lite Nickelback och Kid Rock ur hörlurarna. Rätt sweet måste jag säga! Så nu ska jag sjunga vidare medans jag läser igenom bloggar ;)

see yaaaa!

2 månader

Mathilda påminde mig just om att det är två månader sen som vi kom hem från turkiet. Det är helt galet!

Under tiden här hemma har det hänt en hel del, svårt att inse att tiden har gått så himla fort som den faktiskt har. Man blir liksom lite blind och inser inte riktigt! Den där bubblan som man alltid pratar om att man är i när man kommer hem har bara blivigt mindre och mindre. Och i nuläge har jag inget som helst behov av att åka ner. Vilket är riktigt skönt!! :)

Visst saknar man personerna som bor där, som vi spenderat mycket tid med. Men å andra sidan så finns alltid internet! :) skönt är ju det!!



De två största namnen som har gjort denna sommar helt fantastiskt är Mathilda och Tina.

Men sen får jag inte glömma.. Erika, Ramazan, Mehmet, Alex, Apo + Caligo, Ümit, Emre, Martin + Capella, Hassan + tropical, Kristina, Fanney, Emma, Bati, Ercan, Linda, Emelie, Emin, Filippa, Musty, Zandra, Familjen Coban + släktingarna där imellan, Evelina, Sara, Kemal, Norrbaggen, Mona, Veysel, Delfino hamam-folket + beachen, Liten Morot, Cubana, mfl.

Pinsamt om man glömt någon men allt kan man väl inte minnas?! ..Vissa har jag inte kontakt med i dagsläge alls. Men då och där var det grymt! Ja vad säger man.. Tiden förändras och vi med den..

Tack och hej leverpastej!

Yo

Jag har nu satt igång med träningen igen, ääääntligen! Cyklade en mil och körde lite cirkel. Tänkte att jag skulle hålla i detta nu! heja mig!!

Dirr efter drog jag hem till sis.. typ sådär 4 timmar efter att hon bad mig komma.. haha!

Tänkte att det får bli en tidig kväll ikväll.. Försöka kan man ju alltid göra. Men först och främst ska jag försöka att få tag på min kvinna vs Mattis. Seen sova!


Tjaaao

BlirSåJävlaTröttPåMigSjälv

Kl. 08.00 skulle jag ha suttit i tandläkarstolen.. gör jag det?! Neeeeeeeeej..

Vi brukar ALLTID vända runt allmenackans blad på söndagkvällarna. Men tydligen gjorde vi inte det igår vilklet resulterade i panik imorse. Så jag kasta mig på luren men det var upptaget. Fan de går ju bra nu med tandläkaren för mig.. Måste boka om mina två tider jag hade inbokade nu..

Annars så har jag precis gjort iordning en turkisk omelett. Faktiskt as längesen som jag gjorde en och eftersom frukosten som erbjöds inte passade mig i smaken så gjorde jag iordning en! mumma! :)

A men ni får ha en najs dag!

En gång familj, alltid familj! ;)




Älskar släkten Coban!

Ümit the maaan

"Anna, do you like my friend? look at his pic pls"
"haha okej wait..."
"no sorry, he's not my style!"
"oh now you broke his heart!"
"mhm okej okej"
"Anna what okej?"
"haha okej i'm sorry that i broke his heart!"
"He says thank you!"


HAHAHAHA DÖÖÖÖR! :D



Svar till Anonym!

Kommentaren du skickade blev inte godkänd för att det ej blev någon text på den utan "namnet" kom bara upp! just so you know! :)

Hey there

Då var man tillbaka i Sthlm igen.

Har haft en riktig härlig helg! När vi hade kommit ner i fredags blev vi serverade oxfilé, klyftpotatis och kantarellsås MUMMA! Sen blev det mys i soffan och prat om allt möjligt. Dock blev det ganska tidigt i säng, var trött som ett as efter veckan!

Sen på lördag förmiddag kom Zandra upp och hämtade mig. Och vi har väl egentligen inte gjort ett skit, men de behöver man inte i trevligt sällskap. Vi har pratat oavbrutet ungefär. Vi käkade även den otroligt goda och omtalade pizzan, lovely! Men som sagt, alltid trevligt att umgås med Zandrisen!:) ♥

I fredags hade jag fått ett mail som jag upptäckte igår.. Först fick jag en klump i magen när jag såg vem det var ifrån. Sen fick jag en ännu större efter ha läst vad han skrev. Fyfan säger jag bara! Det värsta jag föreställt mig händer just nu. :( ♥

Nu ska jag sätta på en bra låt och rycka upp mig och käka lite middag!

Hejråå hörs på söndag!

Jag har ingen större lust ang bloggen just nu, så därför det uppdateras lite dåligt men ett om dagen ska jag väl va snäll och ge er. För mitt liv är ju så jävla intressant...ELLER? ;)

Iaf, fick ett sms igår när jag var i Örebro av Amanda som frågade om jag ville möta upp henne och Mehmet när jag landade i sthlm igen. Såklart att jag ville det, så de blev att jag hängde på när dom skulle äta lite och sedan tog vi en promenad runt om i Sthlm, mycket mysigt!:)

Och vi kom ju självklart in på en hel del om turkar och kurder, skillnaden, hur de ser på varandra, politiken osv osv.. Mehmet är Kurd. Vilket man märkte ganska snabbt! haha. Men det var intressant! Tycker det är rätt kul att disskutera!

"Om du frågar både en turk och en kurd om något, så är alltid det kurden säger sant! Men turken lär säkert också säga att det dom säger är sanningen, men så är det inte!"
- Vad jag har för erfarenheter så är kurder förbannat bra på att ljuga dom också!

Iaf...Dagen idag har gått as segt och jag var skit trött hela dagen.. Så väl hemma la jag mig och slagga på soffan tills mamma satte sig brevid och prata as högt i telefon, då förflyttade jag mig en våning upp i hopp om att somna om.. Då ringer telefonen och syster frågar om jag vill komma upp till henne. Så där har min kväll spenderats.

Imorgon var jag snäll och ställde upp på en öppning.. så klockan ringer 05.45 imorgon bitti. Men hej massa extra timmar!! Tummen upp!

Dirr när jag slutar imorgon drar jag ner till Gränna/Jönköping. Såå, hörs på söndag igen! Ha en bra helg gott folk!!

Tjaaaaao!

Tjena hoooo!

Tänkte bara köra en liten snabb update innan sängen!:)

Kan väl säga ganska kort att det kändes iaf väldigt bra! :) Så nu väntar jag med spänning på ett svar!:D

Kan ju säga såhär, tur att vi satt i ett litet rum som lampan inte funkade i.. För annars hade dom nog nekat mig pga misstankar för drogproblem.. mina båda ögon är rödsprängda.. Troligtvis var det ögoninflamation som jag åkt på också men som gått över sådär lite halft..

Fyfan jag har immunförsvar som en nyfödd!!

Och även tack till alla er som skickat sms, skrivit i bloggen och skickat kommentarer om ett lycka till!! :D ♥




Gonatt på er!

Onsdag

Då var man på benen. Min buss går om 1 timma! Faktiskt inte nervös alls, kanske är för att jag vetat om det nu ett tag. Verkar som att jag har enklare för mig om det inte kommer spontant! haha Kanske det är därför som det aldrig går bra för mig..för att jag är spontan ;) haha!!

Fan jag tänkte inte på hur dålig förlorare jag är när jag skrev ut mitt namn på wordfeud.. Igår gick det riktigt dåligt mot typ alla jag mötte. Men jag laddar om batterierna idag!;)

Nej fixa det sista kanske jag borde göra. Tåget glider in 19.00 i sthlm ikväll igen..... Fan att jag går på mediciner annars hade ju en Rosa på Söders gator ikväll med Mia inte suttit fel! En annan gång helt enkelt! :)

- The only way to make your dreams come true is to wake up

I helgen får jag träffa denna härliga människa! Som jag längtar! :D


Nej jag är inte svettig, cocosolja yaaa! ;D

Ohh saknar att sola och bada!!

Blåmärke


Fick ett gulligt blåmärke på magen efter sprutan...Som inte verkar vilja lägga sig..

Wordfeud

Men spelar jag det lite eller? :P

Fan vad roligt det är!! Så är det någon som också är galen i det och vågar utmata så heter jag Annisen2 där också!! :)

sjukstugan

Jag är sjuk.. Näsan rinner som ett vattenfall, helt yr och sen halsflussen då.

Ska väl inte klaga, jag ska göra iordningn lite kaffe och sedan sätta på en disneyfilm tänkte jag. Sjukt sugen på att se Svanprinsessan, men vi får se!

IMORGON GÄLLER DET!! GAH GAH !!!

~

I need you Anna, pls come here!

Lyssnandets pedagogik



Mor tyckte att jag kunde läsa från sid 94-152 + ett extra häfte med verksamhetsplanen och sedan berätta för henne.. "Hon har ju faktiskt varit utomlands och inte hunnit läsa"... Kan ju inte erkänna att jag är minsta taggad...

Just nu orkar jag inte.. Får se om jag blir snällare fram mot kvällen! ;)

Monday

Vad händer med mig och min blogg.? haha sämsta uppdates liksom!! but hey, im back!

I lördags så hade jag det som jag misstänkte.. nämligen halsfluss.. Så nu svider det sådär härligt i halsen och jag spottar typ hela tiden eftersom det gör asont att svälja!! Men har börjat med medicinen redan så det är ju ett plus!

Igår så hakade jag på till Nynäshamn. Trodde faktiskt inte att det skulle vara så kul som det faktiskt var att kolla på Cross. Dock måstejag  säga att jag fick rätt ont i magen några ggr när dom håller på med backflipp och sånt.. galet hur dom vågar.. Levde mig in där lite i tanken att jag själv gjorde något sådant, men slog bort den rätt fort;) haha! Men det var coolt!

Nu ska ag försöka få i mig lite kvällsmat! på återseende!

- Anna, ska du med till Nynäshamn imorgon?
- Åker man förbi västerås då?
- Nej?
- Nehe.. nja vi får se..

Jag tror jag börjar sakna min dam alldeles för mycket! ♥

Will he still be your biggest love when you find out what kind of asshole he has been?!

.

Godkänner inte reklam!

Det finns vissa som bara vill göra reklam för sin blogg. Skriver enbart kommentarer i olika bloggar för att göra reklam för sin egen. Det är därför jag har valt att jag vill godkänna mina kommentarer innan dom publiseras!

Senaste "reklam-kommentaren" kom på mitt inlägg "Ångest"...

kommenraren löd "hej, hur mår du?:)" sen hade hon som kommentarsnamn att hon hade största modebloggen i *. Alltså hallå?! haha..

Jag bara skrattar åt det!! Vissa människor gör visst allt!! ;D

Då-lig uppda-te-ring

Har spenderat x antal timmar på sjukhuset och det är därför min blogg nästan gått i graven.. Men är okej nu!:)

Dagen idag har annars varit lugn. Lillan var och hälsade på idag på jobbet, skitkul att träffa henne för det var ett bra tag sen!!:) Sen kom även Lisa dit och hälsade på och hämtade upp mig och Madde.

Så kvällen har spenderats med dom hemma hos Maria! Vi avnjöt en tre rätters middag ihop och hade riktigt kul och så har vi disskuterat helt sjuka saker!! haha fan fick knappt ordentligt med luft där ett tag :D underbart!

Annars så dök det upp en igenkännande känsla igårkväll.. I min hals.... Jag säger bara HEJ HALSFLUSS....IGEN.. Det är väl typ 7e gången jag fått det nu detta år.. Först 5 månader irad... Sen fick jag det typ två veckor innan jag drog hem från Turkan och så kommer det nu! Man börjar liksom känna igen syntomerna.. Och det är precis såhär det kännts innan.. älskar't!

kanske bjuder på någon bild imorgon, för nu ska jag nämligen sova...läääänge!!!

see ya bitches! :)

Ångest

Vilken ångestdag detta är.. Börjarde få ångest igår på eftermiddagen, och idag vid lunch trodde jag att jag skulle bryta ihop totalt.. Fick kämpa för att hålla tårarna inne.. Jag vet exakt vad det beror på och jag vet varför det kommer just nu.. Tänka sig att allt är så jäkla olägligt..

Och som lite upp piggande så kan jag bjuda på en händelse i barngrupp..

Jag och några barn sitter och leker med lego då det kommer upp en kloss med en snigel på.. Jag säger "Nämen oj nu kom en snigel som också ville vara med.." Då hör man från andra delen av rummet vårat näst yngsta barn på straxt över 1 år säga "akta dig"

haha tyckte det var gulligt!!:)

Andy Whitfield

Jag inte inte missat det, har bara inte skrivigt om det.. För hallå, jag är nog en av de största fanen av Spartacus..Tro mig!

Finns inte så mycket och säga, bara tragiskt att en sådan begåvning togs ifrån oss tv-tittare! R.I.P snygging!

koncentrationssvårigheter

Sitter och hjälper lillsis med engelska läxan.. Läste ut de stycket i boken som hon skulle skriva om.. Förstod inte mycket när hon förklarade så kände att jag behövde läsa själv.. Så medans jag läser sitter hon och spelar spel på telefonen och helt plötsligt sätter hon på musik.. Som jag inte uppskattade...

A -Vad gör du? Jag har koncentrationssvårigheter!
J - Jag ska bara lyssna på den här!
A - Nej!! jag måste ha knäpptyst!
J - jaja okej...


haha jag kan skylla allt på mina koncentrationssvårigheter, underbart! ;D

Tjena på er era jävla puckon!

Dagen började lite osäkert imorse måste jag säga.. Börjar med att busschaffören visst "missade" våran hållplats så Maria kom senare. inte nog med det mådde hon piss och gick hem..

Ja där stod jag med 10 blöjbarn...nu då? så vi ringde Katta som kom efter någon timme men som tur var så tog jag mig ut.. där jag tänkte spela fotboll med barnen.. Slutade med att jag ramlar raklång ute på gården rakt ner i en vanntenpöl och får en sten rakt in i handen.. Såklart kollar jag blixtnabbt runt mig så ingen såg.. SEN reste jag mig upp.. HAHA sopa jag är!! ;D

Hade tandläkaren idag..kl 15.00... glider in liiite sent eftersom bussjäveln är sen (Älskar att bo på landet och ha tandläkare i stan!) så det ända vi hinner med är att ta bilder och planera framöver vad vi ska göra med min plasttand..

"Ja vi kommer behöva göra detta under två omgångar, första gången tar vi bort all plast sen får du en bena att sätta dit sålänge medans vi sen två veckor efter sätter dit den tanden du ska ha! Och vad jobbar du med? För vi efter kommer du vara bedövad i stora delar av ansiktet...."

*Öhhhhhhhhhhhm...okej!"

Jag verkligen längtar tills hon ska sticka mig med alla sprutor.. skön känsla liksom!

Seriöst?



Helt seriöst, är det någon där ute som har gjort de där klamydia testet som kommer upp som reklam på blogg.se när man loggar in? Att klamydia försämrar ens finmotorik.. Jag vet inte men jag tror då fan inte att om jag glider in till en undersökning och gör ett test och läkarn säger "jahajaa..finmotoriken är inte riktigt som den ska.. kanske borde testa dig för klamydia?!" 

Öhhhhhmmmmm ookej.... vart gick de fel liksom?

Kanske så att ungdomsmottagningen ska göra om sitt väntrum till gymnastiksal.. "Nej du gosse 17 år, du klarade ju att plocka upp pinnen mellan pekfingret och tummen, inget klamydia här inte!! NÄSTA!"

Har jag fel eller?

Snäll egentligen....

Då var man hemma efter att ha slagit ihjäl några trevliga timmar hemma hos Helen. Vi gjorde iordning en bra god köttfärssås måste jag säga! mums! :)

Självklart hjälpte jag till i tvättstugan också... ELLER?


Nerå, jag är inte så hemsk som jag framstår.. självklart var jag snäll o hjälpte henne! ;D

Tisdag!

Ännu en dag bestående av mestadels regn, men klagar faktiskt inte idag utan det har varit rätt skönt. Men man känner att hösten är oss hack i hälarna!! Skönt att vi får precis alla kläder till alla väder från jobbet, behöver liksom bara ta med sig sina egna gummistövlar! lovely!

Idag efter jobber beger jag mig mot Vallentuna för att träffa Helen så vi hörs ikväll!!

tjarååå!



PS. Någon som har en aning om hur jag får upp min header lite? ser ju as fult ut när det är en bit ner liksom...Ds.

nice yaaa

Sådärja. Nu börjar regnet ösa ner igen.. Hann iaf med 1 timmes promenad, riktigt skönt var det ute. De gick och andas sådär friskt luft, så himla härligt!!

Men nu sviker jag er och går och lägger mig, såå gonatt!!




mın berıya tekır ye

Promenad



Efter att ha slagget ett tag efter jobbet och i den turen inte gjort
ett piss så passar en promenad med sis nu perfekt! :)

slitentjej.se

Jag har skit tött även fast jag kom i säng hyfsat igår! Kanske fick för många timmar så det slog till åt andra hållet istället?! kim biliyorum...

Regnet fortsätter att tracka oss alla... Öser ner här hemma från och till. Inte kul! Men ska tydligen bli schysst väder på fredag... Så då får man väl passa på att njuta!!

Neej, dax att försöka låtsas göra lite nytta kanske.. Alla barnen sover och jag sitter här i soffan "vakt" fall någon skulle vakna.. fan va slitet jobb man har ;) höhö..

En ny säng

Idag så hade vi lurat iväg Dulle till stan. Hennes säng har varit hemsk under en längre tid så idag skulle vi överaska henne med en ny, som en för tidig present.. Dock gick det inte att få upp den för trappan tack vare att den var för bred.. Så jag, pappa, Tessan och robin börjar skruva loss hela räcket på trappan för att få upp den!

Men allt slit var det värt! När hon kommer hem säger vi ingenting utan tänker att hon ska få märka det själv.. Hon säger att hon bara ska gå upp och byta om till mjukis.. Allt man hör är "nämen omg!!" och sen springer jag och Tessan upp, hon kramar om oss hårt och börjar gråta av lycka! haha :D Så det slutade riktigt bra! :)

Efter de så har vi spelat lite Yatzy, jag vann med 1 poäng över Gurra! haha tur eller vadå..


Nej. Sängen kallar på mig så dax att gå! Gonatt på er!

Snart en ny länk ...

En rolig sak som snart sätts igång är att Pappa ska börja blogga! :D haha. Allting är klart men han sa att jag inte fick länka till honom förns att han har börjat skriva! :P Han har pratat länge om att han kanske måste börja blogga så att han kan "få ur sig allt" som han hör på P1 varje dag! ;)

Det kommer nog bli ganska så grymt! ;D we will see!! När han börjat så kommer han finnas bland mina andra länkade bloggar!! Så ni får hålla koll där efter hans namn! :)


AG vs Lagerbäck ;)

i won't forget about you

never.

Hej Mathilda det är Dulle!



- Mathilda.. jag är ledsen att jag har tagit tillbaka min plats i hennes hjärta.. I'm the only one!

Vi hörs / Dulle

"Ja men det är lugnt, jag kommer!"

02.30 inatt så ringde min kusin och sa "vi får inte ut bilen, kan du hämta oss?" Vaknar i ett ryck och säger "ja men det är lugnt, jag kommer nu på en gång!" Sen slår det mig.. Jag har inget körkort, Visst jag kan inte räkna hur många ggr jag kört iallafall men det finns heller ingen bensin i bilen...

Hur fan ska jag lösa detta nu då? :P Men jag ringde och som tur var svarade Tessan så jag kunde fråga Robin om vi kunde åka och hämta dom. Och snäll som han är ställde han upp! haha.. Hur fan hade jag gjort om inte Robin var hemma? ;)

Jocke skrattade fortfarande åt mig imorse.. "Anna hur fan tänkte du?! haha det är lugnt jag kommer!" hahah, men vad gör man inte liksom?! Klart man ställer upp för släkten när dom behöver än! ;)

Om jag har tråkigt?

Så in åt helvette, haha!! Bara 3 timmar kvar tills kusin + flickvän landar på arlanda.. Sen ska dom ta sig hit ut också, sen kan jag lägga mig ner och sova!!

Men jag tycker jag sysselsätter mig ganska bra ändå! Känns så typiskt mig på något sätt! ;D

hahah!! =D



Det blev en liten spontan msn-dejt med min kvinna nyss och självklart är vi snygga som alltid!
- Vad jag saknar dig!
 ♥

Hon heter Anna..

I en av mina gamla barngrupper som böt avd för två ggr sen så fanns det en flicka.. Skriver bara F. Till en början när hon inskolades så var det som att vi inte klickade.. För man gör faktiskt inte det med vissa barn. Men efter ett tag så kom vi närmare och blev väldigt väldigt tajta. Det var jag som skulle sova brevid henne, det var jag som skulle byta blöjan och blev hon ledsen ropade hon mitt namn och kom springandes..

Jag var inte heller sen med att lysa upp som en sol såfort hon anledde till förskolan! Var hon där så var det liksom lite extra roligt. Man får inte favorisera barn, men man kommer vissa närmare än andra. Precis som med en vuxen människa. 

Denna F pratade ganska mycket om en docka som hon hade hemma. Hur hon beddade åt henne och berättade att hon ibland blev hungrig osv. En dag kommer hon med dockan och ska visa mig och så säger hon Anna.. Jag tänker inte mer på det förns mamman kommer på eftermiddagen och börjar prata om dockan. Då hon berättar för mig att F döpt dockan till Anna efter mig och att hon alltid pratar om mig hemma. Såfort dom pratade om att hon ska gå till förskolan så sa hon alltid "dagis och anna" Sååå jäkla gulligt! Sånt värmer verkligen!!

Idag så kom ett barn fram och sa "Anna".  jag svarade såklart "ja?" då han upprepar det och pekar på sin hylla där hans docka står. Han har också döpt sin docka till Anna! Jag började skratta och sa till Maria "Jadu Maria, jag vet inte riktigt vad jag gör som får alla barn att älska mig såhär mycket!!" Maria "haha kul Anna...."

9/9

Haha dagen började med en ovetande försovning.. Vilket jag sen fick höra heeela dagen... Eftersom vi har 3v rullande schema på fredagar så fick jag för mig att det var fre 3, men de var fre 1.. glider in 30 min sent cool lugnt..

M - Anna, va kul att du kom iaf.. du är 30 min sen!!!
A - haha va? är du seriös eller?
M - Jaaa, jag var här 07.20 för jag inte visste om jag börja halv eller kvart i.. men jaa jag fick börja jobba halv då du egentligen började....
A - hahah, men shit.. måste kollat fel på fredagarna..Är det inte fre 3 eller?
M - Nej anna, det är fre 1!!!!
A - haha aja jag kom ju iaf, de är ju tur ;)
M - Ja, men du ska få höra detta hela tiden framöver!!

Så fort det var något idag så fick jag höra "ja du kanske är lite trött och seg, du kom ju trotts allt 30 min försent!" Hahaha.. Men annars har det varit en jäkla bra dag måste jag säga!! :)

Idag fick vi ris och chilicorncarne och barnen spillde som VANLIGT alltid as mycket ris på golvet.. Undra om de gör det med flit som straff mot oss pedagoger bara för att dom får höra "nej inte så" ibland ;) haha man vet ju aldrig..

Kändes som att jag stod där i all evighet och sopade upp allting... tid tog det iaf..

;)

Igår sa jag en smart sak när vi disskuterade en grej på jobbet. Då Lillemor som döpt mig till "snygg-anna" på hennes telefon säger...

L - ja jag får väl byta namn till smart-anna nu ist då..
A - skulle inte tro det!!

Och så gick jag där ifrån... Idag så kom vi alla rätt fixade eftersom vi hade fotografering.. Då sitter Lillemor och chefen i våran matsal och när jag går förbi stannar jag och säger samtidigt som jag gör en cirkel runt mitt ansikte..

A - Detta... är varför du inte kan byta ut "snygg-anna" mot "smart-anna"!!!
L - Hahahhaha!!!
Chefen - haha va, vad menar du nu?!


Ja ni... vad får jag allt roligt ifrån? ;D 

Hihihihi

Nu håller jag på med hemligheter igen!! ;D

nä men hej!

dålig update har det verkligen varit dagen till ära!!

Har inte orkat sätta mig ner utan efter att jag kom hem pisstrött efter jobbet så har jag spenderat hela kvällen tillsammans med mormor och delvis med lillsis.

Vi unna oss lite god mat och köpt glass till Robinsson som "grej" för "sista kvällen ihop" som lillsis så snyggt la fram det! Imorgon drar mormor hem efter sex dagar här..

Gillar att jag som 23 år inte får ta ansvar för min 17 åriga lillsyrra utan att mamma ger som förslag att mormor ska komma och "umgås" eller "hålla sällskap" ... Det kan ju vara trevligt som dom brukar säga.. haha!!

Försig så tror jag att jag till största del hade sagt "mm gör så" till henne angående princip allt, vilket kanske mamma redan genomskådat!;D


Jag och lillsis

"Säkert"

Jag borde ha suttit på ett flygplan just nu, men jag är hemma.

Ibland måste man ändra sina planer helt och hållet. Jag ville verkligen åka och jag är helt knäckt av att inte vara påväg dit. Men vissa saker har gjort så jag var tvungen att stanna här hemma i regnet istället!


Förmiddags

 

Jag och Maria på jobbet under förmiddagen.. Står där ute helt dyngsura när det vräker ner i regn och väntar på att klockan ska gå medans barnen har huuuur kul som helst!!

Åland

Minns inte om jag visat några bilder från när vi var på Åland, då bjuder på ett litet bildregn!:)










3 månader

Sen är väl det massvis med snö ute igen, då är det bara att börja ladda! ;D haha! Underbart va!? ;)

6 september

Dagarna rullar på.. Timmarna blir fler än de som står på pappret, klagar inte då jag faktiskt behöver få in allt extra jag kan! Men en sak som är jävligt irriterande är arbetsskygga personer! Min tekanna kockar liksom över på sånt!! Men vad e det man brukar säga.. Någon annas död är en annans levnadsbröd... (Eller hur äre man säger?? Skit samma, ni fattar!)

Annars då.. har hållt på med mitt "hemliga" lilla uppdrag hela dagen. Några av er kopplar nu direkt till en speciell sak, men nej det är INTE det. Tyvärr!  Men har haft riktigt kul iaf!! :)

Kom nyss upp på facebook...

Tony weseth har bett att få lägga till två taggar i dina foton.

Och ni som är nördar av Idol vet efter idag vem han är! ;D hihi..

Annars har väl dagen rullat på! Hade en förbannat rolig kväll igår tillsammans med Amanda, vi hittade ett as mysigt litet fik i gamla stan som vi spenderade några timmar på! Hon är bra underbar den människan alltså! :D

Annars sitter jag faktiskt just nu och söker jobb! Man kan ju alltid söka, sen får vi se vart det leder! :)

Svar på kommentarer;

Hanna: Ja det var verkligen hur underbart som helst!:)


GT: Det är Tupac! :)

If you want something you've never had, then you've got to do something you've never done.

~

Söndag vs dagen med ångest ..

Sovigt bort heeeela söndagen känns det som.. Hur fan kunde jag sova såhär länge?! Inte bra, inte bra!!

Nu sitter jag och väntar på ett klartecken från Amanda, sen beger jag mig in till stan och slår ihjäl några timmar med den kvinnan, kan aldrig bli fel! :)

Igår em drog jag hem till syster och fick mat där. Igen!... Sen käkade vi onyttigheter och kollade på en film hela kvällen.. Min plan var inte riktigt så.. Var rätt sugen på att dra ut så tog med mig öl.. men dom fick drickas där i soffan ist.. haha tragiskt!

klockrent från igår..
J - T ringer aldrig mig längre när du är hemma..
A - haha va?
J - Ja jag passar när du är i Turkiet..
A - Ahaa hehe okej...
J - Ja man märker ju vilka ens riktiga vänner är!!
A - HAHahahahahhahahahahhahahha!!!!!

HAHA!

Jag som hatar att prata i telefon la precis på efter 45 minuter med en av mina underbara vänner! Jag rent ut sagt vek mig av garv!! Inte skrattat så mycket på evigheter känns det som! Att en människa kan göra en så glad! Helt underbart!!!

Jag pratar självklart om min föredetta sambo!


Älskar dig! ♥

*

You can spend minutes, hours, days, weeks
or even months over-analyzing a situation;
trying to put the pieces together, justifying what
could've, would've happened ... or you can just
leave the pieces on the floor and move the fucking on!!

Välja sida

Hur ska man kunna ge upp och välja sida?!


psyk.

Miami Inc och 1 månad

Ohooo, kan morgonen börja bättre? i dont think so!!!

Solen lyser på bra idag, det gillas också såklart! Frågan är bara vad man ska orka hitta på idag! Jessika är ju här i Sthlm just nu, jag kanske ska knalla över till familjen R och tracka dom?! Ja varför inte..

Idag är det 3 september.. Jag har redan fixat Mathildas födelsedagspresent;D haha, hon fyller år om en månad! Men att va i god tid är väl bra antar jag! ;)


<3

Telefon

Min telefon är dum, så nu kan jag endast nås på mitt gamla nr! Troligtvis inte många som har kvar det men ni får väl skriva här eller på face så får ni det såklart!:)

Har inte gjort många knop ikväll, kollade på Sverige matchen såklart.. men gick ju som vanligt, fan va stolt man blir.. eller? jaja..

Ligger i sängen nu och väntar på att bli sov-trött.. gah, vill sova!

2/9-11

Det är fredag, glaaaad jag är!! :D

Snart kommer lite släktingar upp från Åtvidaberg. Imorgon åker dom + mor och far till Mallis för sol och bad en vecka!! Underbart för dom. FF hela veckan lång ;) haha!

Svar till DIG .

Vad jag skriver om här på bloggen, på sättet jag skriver det, kommer inte att ändras. Du läser uppenbarligen fortfarande min blogg och letar reda på saker i tron om att hitta något som kan "avslöja" honom...eller har jag fel?!... Men mailet han skickade avslöjade allting... Tilliten du har till honom är lika med noll. Och utan tillit fungerar inte ett sådant förhållande!!

Man blir dum i huvudet av ett distansförhållande och tänker i alla olika banor angående allt! Dom som inte varit inne i ett själva har ingen aning. Jag har varit i ett i nästan tre år. Man måste kunna släppa allting gammalt för att gå vidare! thats all!

Jag brukar inte vara schysst mot personer som dig, men tack vare att jag inte bryr mig längre så tänkte jag ge dig en ögonöppnare... Om man inte har tillit och inte kan släppa allt gammalt.. hur ska man då kunna gå vidare?!

Jag förlät en gång, men det tog över 1,5 år innan jag slutade tänka på det under varje dag. Tiden läker inte alla sår, man lär sig bara acceptera dom och leva vidare.. hur pissigt det än är! 

1 september

Det har varit en fruktansvärt seg dag idag.. Dom två sista timmarna ville jag bara hem hem hem. Känns som allt detta övertidsarbete får mig att vilja självdö.. Jag stod utanför här hemma och prata med mamma efter jobbet och kände att jag lätt skulle kunna somna stående! haha;)

Ikväll blev jag hembjuden på middag till stora syster och det slutade tillslut med att lillsyrran också hakade på, så det blev en middag bara vi alla syskon tillsammans. Händer då inte ofta så det var trevligt!!:) Det blev tacotallrik, as gott. Man skulle lätt kunna tro att hon jobbat på tacobar eller något, haha!


Ohlala så långt .

(Låååååångt inlägg om dagens tankar)

Jag saknar verkligen Viransehir, jag saknar fd svärföräldrarna och familjen där till. Dock inte Mr N. Ibland får jag upp bilder i huvudet av hur det var där borta. Saker vi alla gjorde ihop och allt där till. Hur man fick försöka sig på att bli förstådd när man pratar två helt olika språk.

Jag kan meddela att det var en upplevelse i sig. Jag lärde mig lite kurdiska när jag bodde där. Inte att jag kunde prata själv men att förstå vissa ord och kopplade där efter ihop allt och förstod ibland. Undrar även hur många gånger jag gjorde en frågande min under dessa veckor, dom måste tro jag är helt dum!;D haha! Men en grej som jag minns så väl är när N kommer hem och så frågar han mig något på kurdiska och jag ger svar på engelska.. Han kollar helt chockad på mig och sa "valla, how can you understand?" haha, "i learn yaa!" "omg.. ANNE...." och så berättade han att jag fattade.. Alla bara skratta åt honom! :D

Vid vissa tillfällen drog N iväg och hjälpte hans bröder eller kompisar med olika saker. Då tyckte flickorna i familjen + typ kusiner och alla andra som till mestadels också var där att jag kunde stanna hemma och umgås med dom. Min första tanke första gången jag skulle stanna kvar i hemmet var panik. N var den ända i släkten (som bor där) som pratar engelska. Jag satt där och alla frågade mig tusen frågor. Jag förstod lite tack vare teckenspråk. Min hjärna var helt låst pga av nervositet så att höra vad dom sa var omöjligt! haha!!

Men det gick bra! Det gick mycket bättre än vad jag trodde det skulle gå! Dom tycker det självklart var jättekul och ville testa klänningar och slöjor på mig. Ni kan ju tänka er mig som ensam svenne tillsammans med 5-8 kurdiska kvinnor..puha!;) Vet inte hur många klänningar som jag testade.. och där står dom och snakar oavbrutet och jag med ett frågande ansikte... Dom måste ju tänkt att jag var knäpp som knappt fattade något dom sa!!;)

Men dom nöp mig i kinderna och gjorde ett "utsökt" tecken med handen och sa "cok güzel, kurdish yaa!" haha. Jag bara tackade och tog imot. Deras kvinnor är ju så jäkla vackra så det tar iaf jag som en komplimang!:D Och i vissa syften var det faktiskt ganska skönt att se ut som dom. Om man tänker på bröllopet vi var på. ALLA glodde på mig och jag fick bra mycket med uppmärksamhet än vad jag ville!! Tanken av att inte vara blond och blåögd i de tillfället gjorde mig väldigt glad! ;D

Gillar när Bedih och hans norska fru kommer dit och ska hälsa på och frågar "skulle det inte vara en svensk tjej här också?" hahah, alla börjar skratta och peka på mig!! "men herregud, jag trodde du var en turk!" haha, jao.. jag var ju rätt solbränd! kanske hjälpte att dölja mitt svenska jag!:P

Efter någon vecka vandra jag runt lite som jag ville där.. Ja alltså inte ute fritt, inte en chans om man säger så! Jag vågade inte gå utanför deras "murar" utan någon med mig.. haha! Och när vi gick till vänner och hälsade på så höll alltid N´s syrra och jag armkrok!. ..Utan jag menar mer inne, jag spenderade mer tid tillsammans med familjemedlemarna utan N. Om dom satt alla i stora rummet kunde jag gå in i hans brors rum och säga att jag minsann skulle kolla på film. Eller så blev det att jag spelade kort med honom och hans kompisar ibland.

Två av hans bröder hade köpt en gramatikbok i engelska för att lära sig. Jag insåg att jag var värdelös på gramatik och blev nästan lite förnedrad utav N, haha och som ni vet kurder har aldrig fel så även om jag någongång hade rätt så hade jag ändå fel... Ja ni fattar!;D Så istället för att sitta och försöka förklara så gick jag ut till hans mamma och var med henne istället!

ohhh Anne.. Jag avgudar hans mamma!! Hon såg alltid till så jag hade det så bra som möjligt, röt till åt N ibland om hon inte tyckte att han tog väl hand om mig. hahah.. Han gjorde allt hon sa, så ibland var de rätt roligt att beklaga sig till hans mamma! HAHA.. elak jag är!!;) Hon var verklilgen som min skyddsängel där borta, när hon drog med mig och resten av kvinnorna i familjen hem till andra kvinnor för fika där borta blev jag som ett litet barn, jag skulle sitta nära henne och såfort dom frågade saker till mig kollade jag frågande på henne, då svarade hon dom sedan log hon mot mig! ohhhhh gud vad jag fick en längtan efter henne nu!!!

Ali har många gånger frågat om jag vill följa med hem till Viransehir igen och hälsa på alla. Men som läget mellan mig och N har varit så har svaret blivigt att det inte går. Ali sa då bara "Anna, my mother love you, you can live in our home!" Den kvinnan är också någon som jag tycker så himla mycket om!!

Första gången jag träffade Alis mamma var i Alanya. Plötsligt en dag berättade dom att hon skulle komma och så en dag så satt hon och Alis två små syskon där i vardagsrummet. Jag hade på mig en kort kjol och urringat linne med bikini under. Om blickar kunde döda så skulle jag nog ha dött då!;D haha. Lyckat förstaintryck!;D Grejen är att vid de laget hade jag inte träffat N´s familj än och A´s mamma är jätte tajt med N´s mamma.. Bra start! Men hon mjuknade på sig och de slutade med att hon ist avgudade mig och att jag minsann kunde följa med direkt hem till Viranshir ist för Svea.. Haha how can they all love me so easy? ;D

Nästa gång som jag var i Viransehir blev vi skjussade ut till en stor äng, där massa folk stod. N sa att jag skulle få träffa någon.. Fick panik som vanligt och frågade vem, men det skulle bli en överaskning. När vi stannat och hoppat ut ur bilen så tittar alla upp på oss. N roppar något som innehöll mitt namn. Helt plötsligt börjar en dam springa mot oss. Jag frågar vem det är... "its Alis mother!" Jag hoppar ner i diket och springer mot henne!! Guuud så jäkla glad jag blev att se henne. Hon krama och pussa på mig massor sen drog hon med mig bort till dom andra som tydligen var några till från A´s familj.

Det är ett sånt minne som sitter kvar, jag minns exakt hur jag kände när han sa vem det var och när jag sprang imot henne! Så jäkla lycklig som jag har varit där borta är helt obeskrivligt!! Finns inte ord till det.


Picknick tillsammans allihop!


Bakar bröd:D


Baba, ben ve Anne på kurdisk bröllop


Jag och N´s bror Eyüp har filmkväll!:)

PS. mı bériya gışi wekır!

RSS 2.0