Vet ni ?!

Jag hade faktiskt tänkt mig att gå och sova nu =P såhär tidigt.. japps.. somnade ju så sent i natt.. och jag är typ den sista som är uppe nu också.. men jag tänkte. klockan är bara straxt efter 11.. så då får jag sova några timmar också.. jag tror jag behöver vända tillbaka lite på dygnet =)

Dagens känslor har varit blandade..fick höra av en person idag som sa: Anna..du verkar må lite bättre nu, du är mycket gladare! Och det kändes faktiskt rätt bra=) även om jag inte är hel på insidan! Det kommer jag nog inte bli på länge..Tyvärr!


Askim sevgilim benim herseyim <3

Gonatt mina fans, nu ska jag sova!

/A

Tisdag .

Idag har jag jobbat.. jobbade t.om över..i 5 min ;) tiden går så snabbt när man har kul ;)

Inatt somnade jag inte förns halv 3..lagom sliten när man vet att klockan ringer kvart i 7.. då blir det bara ännu värre att somna.. men det gick till slut iaf.. Men sliten har jag varit hela dagen, som tur var har den inte varit så ansträngande. Dem frågade idag om jag kunde jobba imorgon, och snäll som man är ställer man ju upp ;) så imorgon blir det 9-15.30 schema.  Så lite sovmorgon iaf.. =)

Varför frågar du mig om det din dumma jävel?
/A

shit !

Jag vill spy när jag tänker på din ålder!

fyfan, inte todde jag något sånt!

hahaha !

Ho ho!

Idag är det en ny dag, och jag mår bättre, men fortfarande inte bra, det kommer jag inte göra heller! tyvärr !

Idag har jag hjälpt till massa här hemma, hållt på i tvättstugan sen aa kl 11 imorse..då förstår ni att det var rätt mycket tvätt.. (håller fortfarande på) Men nu är det de sista som håller på att torka..! så det är skönt =)

Idag så fick jag en påminnelse om att jag inte betalat min 3 räkning.. ehm okej!? Mamma ringde upp dem och frågade vad felet var.. jaa då hade den kommit in på en annan avdelning eller va dem snackade om...så dem hade fått den, men ändå så skickar dem en påminnelse?! =S varför de? pengar kåta? verkar så! =O

Menmen.. Nu funderar jag faktiskt på att gå upp och damma av mitt rum, dammsög bara igår, kom inte längre ;) hehe! Så ska försöka göra ett nytt försök nu!  Förstå hur mycket jag vill flytta hemifrån!! gaah vad jag längtar, då man kan göra exakt hur man vill! Och aldrig höra det där tjatet! åhh, ljuvlig känsla ;) haha!

My BIG love <3

/A

GAAAAAAAAAAAAH!!!


JAG VERKLIGEN HATAR SVERIGE !!

TA MIG TILLBAKA, ALLT ÄR SKIT HÄR !!

/A

Söndag .

Hallå där .

Idag är jag sliten.. jag vet inte varför.. gick försej och la mig rätt sent igår.. Men har ändå fått mycket sömn.. jag har tänkt på en sak..varför vrider man på sig när man sover? är det för man alltid drömmer? eller varför jag man det? Orolig känsla? Jag rullar extremt mycket när jag sover ensam, då ligger mitt lakan uppe vid huvudkudden eller nere på golvet..! Men när jag sover med någon, då rullar jag knappt någonting alls.. undra varför jag gör så?! humm =P

Nu är det 3 dagar sen vi kom hem.. och humöret är väl inte på topp.. Men vad ska man göra..Kolla på bilder och njuta av den tiden vi var där och längta tills nästa år, då jag och Jenni kommer åka dig igen!=D Och sen har vi en liten rolig sak vi ska göra också. Men den vill jag inte skriva om här eller säga till någon tills vi vet lite mer =) Så ni får hålla ut ;)

Dagens planer är bara att ta det lungt känns det som.. Kanske söka ett heltidsjobb också ;) det kan jag roa mig med.. Jag är fruktansvärt seg att ta tag i saker som jag inte tycker är kul! Måste ändra på de=P haha!

Ha en bra söndag!

Hep Onu özlüyorum <3
/A

Ska jag vara ärlig?

Jag orkar faktiskt inte skriva om andra veckan i turkiet. Så jag tänkte sätt in lite bilder ist. De är sjukt vad jag saknar dem!





<3 <3 <3



Måndag - Torsdag v1.

Måndag.
Vid 12 gick vi ner till poolen. Riktigt varmt. Vi gick upp kl 4 igen och sov. Vi sov varje dag=P sliten av all värme.. Vid 7 tiden så gick vi in i duschen, och gjorde oss iordning. Vi käkade på ett ställe som vi kallar för skylten.(haha för bland de första dagarna vi var där så försökte dem få oss att äta där och han kolla inte vart han gick, så han gick rakt in i skylten =P haha!) Dem var faktiskt riktigt trevliga där och god mat =) efter vi käkat klart och så gick vi till vårat älskade The Queen =P halv 12 kom Nusse dit =) Vi 3 jag jenni och N spelade biljard och sen pingis..haha eller som Adem sa "Tennis" Haha =D ! När vi sen ska gå hem runt 3 då Adem slutat jobba, så går vi över på andra sidan för att undvika dem på Montana, med dem började ju självklart skrika saker på turkiska(Där stoppar vi) Sen gick vi 4a till mode centrumet, där satt vi ett tag och umgicks lite innan dem följde oss hem =)

Tisdag.
Redan vid 10 var vi nere vid poolen. Vi spelade lite yatzy. vi gick inte upp förns kl 5 och la oss och sov.Sen vaknade vi vid halv 8. så fick vi stressa lite, så inte middagen skulle bli allt för sen. Den kvällen käkade vi på Kinan. vi ville ha samma mat som sist vi var där, men det blev lite fel, men gjorde absolut ingenting, för det var lika gott de =D hehe. Efter maten blev det en öl på Lavash, sen gick vi till T-Q, men denna gång gick vi bakvägen dit för att slippa dem på M. =P haha.. Amin jobbade som vakt den kvällen, så träffade inte honom mycket. lite trist. När vi varit där i kanske 1 min kom N dit. och sen när Adem slutade så gick vi 4a ner till Stranden=) hahaha!! Jenni ;) HAHA!! Gillar vakten som kom fram till J och A..HAHA! =D vilket minne ;) Den kvällen slutade nice ;)

Onsdag.
Vid 12 gick vi ner till poolen..Vi pratade med några norsker som bodde på vårat hotell, som var riktigt roliga=) Sen kl 1 kom Adem förbi och hämtade upp oss. Då gick vi förbi lavash och kolla om Nusse skulle med ner till Stranden. men han var tvungen att jobba tyvärr. Adem är verkligen skön =D haha.. han är helt galen ;D haha. Sen så när vi låg och sola så ringde mammasen, hon var typ helt till sig=P trevligt att prata lite med henne också. Vid 5 gick vi hem. jag var riktigt sliten, så när jag vaknade vid 8 så var Jenni redan i duschen. Middagen blev på Lavash. Och självklart, som alla andra dagar gick vi till T-Q på kvällen ;) meen vi blev stoppade på vägen av M. Den svenska chefen ville prata lite, så han bjöd oss på en drink, och det var trevligt! =) "Chansen" hade hittat en ny brud också:D haha fett skönt ;) Sen blev det iaf T-Q och där var det inte så glada miner, men det ändrade jag och Jenni på ;) haha! senare på natten runt 2 kommer N dit. vi väntar på att A ska sluta, sen går vi hem, A och J sov ihop,och jag med N =) Meeen.. N var så trött så när hans alarm på mobilen ringde på morgonen så ska han trycka av och mobilen stängs av.. Vilket gjorde att vi somnade om och jag vaknar vid 11 på morgonen.. och N började jobba 8. så han fick lite lätt panik och skynda sig till jobbet. och chefen blev inte glad.. men det kan jag förstå =P J kom hem vid 1 tiden så A börjar jobba.

Torsdag.

Jag sov en liten stund i väntan på att J skulle komma hem. så när hon sen kom runt 1 så tog vi påoss badkläder och gick ner till poolen. Sen efter ett litet tag kom N förbi, han fick inte jobba idag eftersom han inte hade kommit i tid..haha stackarn.. så han gick hem och bytte om till badkläder, så kom han och bada med oss. Sen vid halv 7 så gick han hem. och vi gick upp och gjorde oss iordning inför middagen..Middagen blev på det Hollendska stället. Sen efter gick vi som vanligt till T-Q.. Nusse kunde inte vara allt för social. han var tvungen att prata med sin mor. Så jag Jenni och Adem gick till The Beckham´s och satte oss där. Och efter ett tag där så kom N dit. Adem var riktigt sliten =P haha övertrött och full.. ingen bra kombination =P Jag var inte på bra humör alls, så jag gick hem till hotellet, och J följde med A hem och sov där. En skön kommentar av "skylten" när vi gick förbi där: "Jenni, i want kill you" HAHAHAH!!! =D skön han är ;)


Så nu får ni vänta tills senare ikväll eller imorgon innan jag skriver mer =P

/A

Torsdag - Söndag i Turkiet v 1..Fortsättning Följer..

Ja. då tänkte jag skriva och berätta lite om hur vi hade det i turkiet.. fortsättning följer imorgon! =)

Torsdag.
Vi kom till Hotellet ungefär vid 3 tiden.. När vi kommer in på hetellet så blir "Pappi" jätteglad. (Pappi är hotellägaren, vi kallar honom pappi) =P  Han kramade om oss. men vi fick vänta ett litet tag så hjälpte han ett annat par att checka in, sen kramade han om oss =D vi frågade om vi kunde få samma rumnr 117 som förra gången, men det var tyvärr upptaget, men vi fick 217 ist ;) hehe.. det var inte lika.. Men med oss i rummet så blev det svinto som förra ;) haha!
Efter vi tagit upp väskorna så gick vi ner till poolen och la oss ett tag. Sen gick vi upp och sov ett tag efter resan. Som ni vet så sa vi ju aldrig till Nusse och dem att vi skulle komma just den 11. Så vi funderade länge på hur vi skulle överaska dem på bästa sätt. Och det fick bli att bara gå ner till Lavash =P Och dem blev verkligen chockade. tro mig =P Nusse sa väldigt högt; Ohh my goood!!! Och började skratta, sen kom dem fram och krama och så sa han: ohh shit, feel.. och så tog han min hand på hans bröst.. hans hjärta dunkade väldigt mycket! En bra överaskning alltså =D hehe.. Det var riktigt trevligt att se dem igen =D Sen blev det iaf Middag på Beckham´s. Sedan gick Jennifer ner till The Queen och överaskade dem medans jag gick till parken med Nusse ett tag. Men sen kom vi ner där också. trevligt att se alla ansikten igen =D
Första kvällen slutade på The beckhams igen.. och den slutade väl sådär..Jennifer var lite sliten ;) haha!
(Dem på Beckham´s frågade om vi var syskon..haha)

Jennifer, Jag & Cetin och Pappi =)

Fredag.
Vid 12 tiden glider vi ner till Poolen och lägger oss där och solar, sen vid 1 kommer Nusse förbi ett tag och säger hej.Vid halv 4 går vi upp på rummet, sover fram till 5..sen duschar vi och gör oss iordning för middagen..och runt 7 tiden var vi klara.. Det blev middag på Montana. Vi fick mycket uppmärksamhet. det gillar vi ;) haha.. Och det är på den resturangen som Svenska Chefen äger. han är riktigt trevlig! =) Och även där frågade dem om jag och Jennifer var syskon =P haha! Klockrent när Mr.X som vi kallar honom var social och käkar upp alla popcornen, då Jennnifer säger "Is it okej if i take one?" Hahah! =D Senare på kvällen gick vi till Lavash, jag Jennifer Nusse och Alex, men vid 3 tiden började vi dra oss hem, jag och Nusse släppte av J vid hotellet så fortsatte vi mot parken. Trevlig kväll.

Jag & Mr.X, Jennifer & Marhaba, Murat, Nusse, Marhaba och Alex.

Lörsdag.
Tiden morgon, redan kl 10 var vi nere vid poolen ;) Och detta var verkligen min otursdag.. Det börjar med att jag lyckas ha sönder stegeln ner i poolen =P sen slog jag i väggen, och sedan mina stackars tår när vi gick upp för trappan.. Men iaf, vi gick upp ett tag på hotellrummet och käkade lite frukost. Sen kl 1 kom N förbi ett litet tag=) efter han gått gick jag och J upp och klädde på oss lite kläder, sen tog vi en promenad..och det skulle vi ju garanterat inte ha gjort, vi höll på att dö av värmen..fy satan så varmt det var.. Dem på Lavash blev helt chockade när dem såg oss komma tillbaka=D haha, lagom slitna ;) Så vi gick hem och sov ett tag, sen tog en dusch, och så blev det en sen middag runt 8 tiden på "Stress" (Vi har olika smeknamn på alla restauranger) =P Sen efter middagen gick vi och tog några öl på Momento. Sen gick vi till The Queen. drack lite till..Vi dansade massor med Adem och Amin..Efter mycket tid med dem gick vi till Montana igen..för att möta upp Mr.X och Jimmy. Vi gick ner till Stranden.. men det hände lite saker, polisen och sånt fick vi prata med och allt slutade i kaos den kvällen..Mer än så behöver jag inte skriva. Vi var rädda och bara ville hem! J gick hem lite innan, och jag gick till Lavash med Nusse och Alex och pratade ut om allting. Sen gick jag och N och sov tillsammans den natten=)<3 så det slutade ganska så bra iaf!=P

Jennifer & Adem, Jag(Slit med lycklig) ;) och Amin

Söndag.
Vid 12 tiden gick la vi oss och glassa vid poolen. men redan runt 1 gick vi upp och käkade frukost igen =P Men vi gick ner igen vi satte oss vid baren och Pappi bjöd på öl. Sen vid 4 gick vi upp och sov. Och middagen blev sedan på Notan. N kom förbi och gjorde oss lite sällskap =) Våran plan var att gå till T-Q efter, men vi skulle till hotellet innan, så N gick.. Vi blev stoppade utanför Montana och pratade lite med Jimmy om gårdagen..Sen fortsatte vi uppåt till T-Q. Och när Adem och Amin slutat så gick vi upp till The Brothers och tog några drinkar. Där började vi prata med med en kille som jobba där. han hade tjej i gbg och så =) så han kunde lite svenska =) Sen när vi sitter där går Mr.X och "J" förbi oss, och bara glor. vi får problem..igen.. N ringer till Adem och frågar efter mig, och han var inte så glad han heller.. Gillar när Amin säger "Ingen kommer fram till det här bordet och är otrevlig" hah =P så söt så! Men senare på natten så går jag Adem och J hem.. Vi möter upp N i parken, och jag tänker inte berätta vad han gjorde mot Adem..det håller vi hemligt! Men efter 1 timme har dem pratat och jag kan få prata med N själv.. Det var folk som sa falska saker, så min pojk var ej glad den kvällen. Men det är väl sånt som händer ! =P Kvällen slutade bra iaf =)


Just nu orkar jag inte skriva mycket mer =P Så jag fortsätter imorgon när jag förhoppningsvis är lite utvilad =P

Natti natti !

/A

Hemma igen .

Så.. nu är man hemma igen.. planet var 1 timme sent. så vi var inte på arlanda förns kl 3 inatt..och innan jag visste att planet var försenat så hade jag sagt ja till att jag kunde jobba idag.. så halv 6 somnade jag, och klockan ringde 07:45.. kändes inte sådär jättekul.. men nu har jag iaf jobbat klart. och det kändes bra, nu har jag ju hela helgen på mig att vända tillbaka dygnet och sånt på! =P

Just nu så kommer jag inte skriva det där mil långa inlägget med hur allt har varit =P Nej nej.. Nu ska jag ladda upp bilderna på datorn och njuta och minnas..men först ska jag bara hitta kameran..mamma har lagt undan den..

Kommer säkert något inlägg senare med bilder =)
Nusse <3
/A

Halla igen !

Tankte ınte skrıva nagot langre ınlagg..tankte bara tala om att allt ar bra har. och vı har rıktıgt kul! Fınns nog ınge mer underbara mannıskor an dem har nere!! Men sjalvklart saknar men Sverıge lıte..eller sverıge?! mer vanner och famılj! =)

Horde att Cıas fest var kalas! Kul att hüra =) Synd att man ınte kunde delta..men horde att hon kanske kommer hem tıll nyar. och da blır det fet fest!! =D hehe..

Haha en lıten kul grej.. Har ı Turkıet sager dem Anna tıll alla Mammor. sa nu kallar dem mig for Nanna =P haha. later sa kul nar dem  fragar efter mıg.. Where ıs Nanna?! =P hehe!

Nu ska jag ga och vara socıal med Jenni! =)

Ha det bra i kalla Sverıge ;)

/A

Ett litet inlagg fran Turkiet!

Halla dar Sverıge. Har har vı det helt perfect(30,6grader ı skuggan!) ;) och vı vıll ınte aka hem.. vı har faktıskt blıvıgt rıktıgt bruna ocksa :D

Och Cıa, som svar pa dıtt sms.. vı lever ;D hıhı.. Saknar dıg ocksa.. var avskedsfesten for Cıa bra?? =)

Halsa alla dar hemma nı som laser! For vı njuter och har det underbart har!

<3<3<3

/A

Ett sista inlägg .

Nu är det bara 8 timmar kvar tills vi åker här ifrån lilla brottby, och jag börjar faktiskt få lite resfeber. =P men jag känner på mig att allting kommer gå bra =) och det känns skönt! =P

Nu ska jag kolla på paradis hotel och sen ska jag lägga ner det sista i resväskan, sen blir det en snabb dusch innan jag ska gå och lägga mig! så slipper man göra det imorgonbitti!  =)

Och kanske att det blir en uppdatering från Turkiet, men inte helt säkert, kanske kommer något litet inlägg bara för att säga hur vi har det och så =) det får ni vänta med spänning på och se ;D hihi..

Men annars får ni ha 2 riktigt härliga veckor tills vi hörs igen mina kära fans!
My dream is to fly over the rainbow so high!
/A

Sista dagen !

Kom precis hem nu från att ha jobbat sen 9 imorse uppe på dagiset vid skolan. det kändes som det var en ganska lång dag, och speciellt när kl är 1 och man börjar kolla var 3 minut =P haha.. Men nu är den dagen över och det är skönt!

IMORGON ÅKER JAG OCH MIN ÄLSKADE J TILL TURKIET!!!! Hur taggad är jag inte? shit.. det är det ända jag har tänkt på hela dagen, och sen när J bara ringde för en liten stund sen och fråga om batterier till kameran och så! =D Åhh... är hur lycklig som helst ! =D ska bli så kul!!! Äntligen !! =)

Men nu när jag steg innanför dörren så var ingen hemma.. nehe?! vart är alla? menmen.. skönt ändå ;)

Och i vagnen utanför så låg det en påse, den var från Cia till mig och Jennifer!! =D HAHA... gissa vad det låg i den lixom ;) Något Cia hade för mycket av tydligen ;) hahah!


Färgningen på Cias hår blev jätte lycad igår =) Hon blev kalasfint, och inget mörkt i botten längre =) Åhh, jag kommer sakna Cia massa.. Sista dagen igår som jag fick träffa henne =( För 5 dagar innan vi kommer hem från Turkiet så åker hon iväg till Indien, och där blir hon ju kvar i nästan 4 månader =( Men hon kommer ha ett gott minne för livet, och jag önskar hon får det hur bra som helst ! =)

Här är påsen ;)

/A

hallå där gott folk.

Läget då? haft en bra dag? själv har min varit kalas, men ganska trött!

Imorse ringde demkl 9 från Tallstigen och behövde hjälp, så jag gjorde mig iordning lite snabbt, sen knalla jag upp dit. Och dagen där var trevlig, men mycket annurlunda gemfört med hur dagmammorna gör =P men det gick bra ändå =) Så vid 16.00 så slutade jag. Men det hände en rätt rolig sak på förskolan idag också, det var en liten kille där(Den första som vågade prata med mig) och han säger:
Lilla Killen:Jaha och vilket land kommer du ifrån då?
Jag: haha jag är från Sverige, dudå?
Lilla Killen: jag kommer från Sverige men jag tänkte du har så mörkt hår och mörka ögon!
Haha, jag blev faktiaskt lite chockad när han frågade =D och det roliga var att han hade lika mörkt hår och lika mörka ögon som mig! ;P hahah!

Men sen vid halv 6 tiden så åkte vi och hämtade mamma, hon fick komma hem idag, och såklart fanns det ju något hon kunde klaga över, hon hann väl ta av sig yttekläderna, sen började det ljuva tjatet igen! mmm,home sweet home...NOT!

Nu har jag precis ett litet minibad, jag frös så himla mycket så jag vr tvungen att fylla upp badkaret och lägga mig där i ett tag..och det var sjukt skönt.. och nu är ellimentet på i mitt rum också ;) haha! igår kväll var det väl hur kallt som helst? När jag gick och mötte J så fick jag ta en mössa, och jag höll ändå på att frysa sönder kändes det som!! helt sjukt! det är bara början av sep! =O

Och snart kommer väl Cia hit också, våra planer blev ju förstörda imorse när dem ringde och sa att jag behövde jobba, så jag sa att hon kunde komma hit efter hon jobbat ist =) så ska jag hjälpa henne att färga hennes hår =) jag är grym på de ;) hihi..

Och vet ni? det är bara 3 dagar kvar nu tills jag och J åker! =D (Jag räknar då med idag, imorgon & Torsdag) gissa om jag längtar!! =D åhh, ska bli så himla kul. Sen ska det bli kul att se minerna på dem som äget hotellet när vi dyker upp där igen =D Hahah!! Ohh, dem var så himla gulliga, eller aa han iaf=P henne är jag lite smått rädd för efter att jag gjorde henne ganska arg 2 ggr när vi var där sist =P haha! menmen, det är nog glömt nu ;)

Nu blev det här ganska så långt, så jag tänker avsluta det här =P ha en trevlig kväll!

/A

Cia är en ängel =D

Jag har som sagt inget nerladdningsprogram, hade förut, men nu verkar inte mycket funka på min dator =P haha Men iaf, så jag frågade om Cia kunde ladda ner lite låtar till mig, har 3 st, och kunde hon, visst är hon är snäll ängel? =)
tyvärr hittade hon inte alla, bara den översta =P men jag fick lite andra så det blev ju bra ändå =)

Dessa låtar var det jag strävade efter;
Kobojsarna - Bambi
David Guetta - My dream is to fly of the rainbow so high
R.I.O. feat sunshine- shine on
(
Sen vet jag inte om det stämmer med namnen på
dem två sista, men jag tror ni fattar ändå! Dem heter
så på youtube iaf, så rätta mig om jag har fel;)
)

Nu ska jag åka med pappa och hälsa på Mamma. Sen ska vi förbi och hämta T.

/A


En måndag .

Imorse vaknade jag av att jag hade hur ont i axlarna som helst. inte alls kul. sen har jag träningvärk i benen också, haha. vad har jag gjort igentligen? =P När jag gick upp så gick jag bort till tvättstugan och kollade om det fanns någon ledig tid idag, och det gjorde det, men inte förns kl 6. Hade ju planerat att jag skulle vara lite duktigt innan pappa och dem andra kommer hem. men icke då =P

Idag ska jag kolla igenom lite saker i resväskan. försöka packa ner resten av sakerna som jag inte använder nu. Igår fick jag låna en jättefin klänning av J också =) men den får hon ta i sin väska ;) hihi.. Bara 4 dagar kvar nu.. känns som har varit borta från dem hur länge som helst men det är igentligen bara 3 månader ungefär =P

Nu ska jag fixa lite! Tjoo tjoo !

/A

En sliten söndag .

Igår hade Jossan 4 kompisar här, och det var mycket liv. Och jag var med Jennifer såklart.. Men vi gick hem till henne lite senare och så. sen gick hon och träffade Anton ett tag medans jag hämtade en grej. Och sen drog vi iväg till Vallentuna ett tag och så. Väl hemma igen så dansade alla här hemma, så då började ju självklart jag och J också dansa ;) vi var galet grymma! ;) sen följde jag J hem, och gick hem. men gick inte långt efter de igen hem till "min gamla man" ;) haha! skämt o sido! Men kag var hemma straxt efter halv 5 imorse. galet sliten. Sen vid 11 tiden imorse så vaknade jag av att Josefine och hennes kompisar håller på att slå igenom väggen, så jag fuckar ur och går ner och lägger mig i pappas säng. men blir inte sängliggande länge..

Så vid 2 tiden så gick jag och la mig uppe på mitt rum igen,(då hade Jossans kompisar gått hem) och sov fram till 6. =P då gick jag upp och käkade lite kvällsmat, och sen har jag kört mamma till DS. så nu är hon där igen, men hon kommer väl förhoppningsvid hem igen innan jag åker till Turkiet, annars får jag åka och hälsa på henne där =)

Idag är det bara 5 dagar kvar tills vi åker, det ska bli skönt. Men jag fick reda på en tråkig nyhet också när jag pratade med Nusse idag, han ska typ sluta på vårat älskade hak Lavash(eftersom han måste jobba så mkt), och flytta hem till där han bor. Men jag vet inte riktigt vilket datum (Om 20 dagar från idag, vilket blir den 26e så fall), Men vi hinner iaf träffa honom, eftersom vi åker tillbaka 25de och det känns väldigt bra!=)<3

Nu ska jag dra vidare hem till J, inte träffat henne på hela dagen! <3

/A

Fotboll och bildag .

Tidigare idag så följde jag med T och RR till Lindholmen och kollade när han hade match. dem vann med 7-0 mot Rö =P haha. dem är riktigt bra pojkarna! =) hehe... Sen fick jag köra hem...hihi.. =P Och just nu sitter jag och kollar på Sverige matchen, andra halvlek har nästan precis början, och der står 0-0 fortfarande! =P


Men det har även varit lite Bildag också =P det har pratas mycket bil. jag berättade för pappa att jag är sugen på peuget 207, men han tyckte att jag skulle köpa en saab ist =P där ser man! haha.

 
1. Peuget 207, Galet snygg, en ny favorit..Rätt färg också ;)
2. Saab 9-3, klart den snyggaste saab-bilen..Skulle nog kunna tänka mig ;)
3. DELAD PLATS Lexus LS600h och Chrysler 300C, Båda är sjukt snygga, men frågan är om drömmen kommer slå in? ;)   (Jag har hört att det sista som överger än är hoppet;) haha)

/A

Lördag

Imorse vaknade jag redan halv 9, av mig själv. Och det gillar jag inte alls, för jag är fortfarande trött, men kunde inte somna om. Och jag har fått för lite sömn hela den här veckan som gått skäns det som, för när jag är över trött så börjar jag blöda näsblod. och det har jag gjort nu i torsdags kväll/natt sen på fredag morgon och nu imorse. not good!
 
Det blev ingen L idag, jag får ta allting imorogn. för idag så kommer S och M och dem hem också. så det blir bättre med alling imorgon ist. även om det inte alls är bra, och det lär jag väl säkerligen få höra också.men men!

T fråga om jag ville följa med henne och RR till Vallentuna och kolla på hans match, jag sa ja.. Men den är inte förns kl 2. så det är ju ett tag kvar. Jossan och pappa är iväg nu på Jossans match, så får se hur det går för henne. dem åkte typ 5 min efter att jag kom ner imorse, och då satt dem och snacka taktik ;) haha, eller pappa gjorde väl de, och jossan lyssna =P

Juste det där angående Blondinbella skrev i sin blogg om när man går och lägger sig med blött hår uppsatt i en toffs på nätterna..Och att man tydligen kan få svamp i hårbotten..tror ni jag blev äcklad? =S jag gör det nästan varje gång. jag har nästan alltid håret uppsatt..och jag går garanterat och lägger mig med det blöta håret uppsatt i en toffs. usch! Jag har slutat med det nu sen jag läste om det.. Man tjänar på att föna det ist, även om det sliter på håret, men vad gör man hellst? Får svamp infektion i håtbotten eller fönar håret och klipper sig oftare?! känns ju som allternativ 2 för mig iaf !

Middagen igår var riktigt trevlig hos Helen, vi fick kött, krocketter och sallad =) och sällskapet var också trevligt, det blev bara jag Cia Helen och Mimi,för om Daleke skulle komma hade det blivigt så sent. Menmen det var hon som missade något;) hihi.. jag har lite bilder från igår, men dem kan jag lägga in om ett tag, för just nu ligger mobilen på laddning! =)

/A

Fredag .

Gaah, dåligt trött och sliten jag var imorse, jag kom inte i säng förns halv 2, och det är inte bra jobbat när man ska upp kl 7 på morgonen. men ändå, vad gör man inte för sina två "pojkvänner" ;) Hahahah !

kändes lite tråkigt att det var sista dagen att jobba också, även om den här dagen var den mest stressade =P haha. Men dem sa att dem gärna hörde av sig fall dem behövde hjälp =) Och det känns ju kul, då finns ju risk att jag träffar dessa trevliga människor igen =)

Just nu sitter jag och väntar på Cia, hon ska komma och hämta upp mig, sen så ska vi till Lindholmen och fira Helen som fyller 20 år(Imorgon) =P Så där blir det middag och fika och säkert massa skitsnack ;) hihi.. Nej nu måste jag röra på mig.

Ha en trevlig fredag!

Vi hörs senare, GARANTERAT ;)

/A

Bara sena inlägg.

Ja, nu för tiden verkar det bara ha blivigt det. Idag har jag faktiskt haft fullt upp. vid 10 i 3 så hämtade C mig vid bussen, så åkte vi hem till dem, där en lagom uttråkad J fanns =P haha. Vi snackade lite, hon har lite att berätta och så hämtade jag mina kläder där. Sen gick vi ner till mig, jag var tvungen att baka, så vi kollade vad som fanns, och det som inte fanns fick vi gå och köpa på ica =) Sen bakade vi, och var nog inte klara förns 7 halv 8 på kvällen =P ni ser, det tar galet lång tid =P haha..

Sen har vi mest bara tagit det lugnt, inte ansträngt oss. jag tycker faktiskt det verkar som J håller på att bli mer sjuk, hon låter iaf som det, själv har jag fått tillbaka rösten och halsen gör inte ont längre. men lite täppt i näsan och ont i huvudet har jag. Men inget jag har dött av förut så.. ;) hihi

Imorgon då..Först blir det Jobb, sen blir det hem och städa lite, jag skulle igentligen gjort det idag, men hann inte med det riktigt, helt slut efter allt bakande. Sen senare på kvällen blir det hem till H på födelsedags middag och sånt, det ska bli trevligt! =)

jag funderar på att gå direkt och lägga mig nu efter detta inlägg, för jag är trött!! riktigt trött!! Imorgon är sista dagen på jobbet också=( lite tråkigt, dem är så trevliga där ju! Men jag kanske kommer förbi någon dag och hälsar på;) hihi!

Natti natti .

/A

så skönt ..

Galet skönt det är att komma hem efter en hel dag så man har varit iväg.. vare sig det är jobb eller något annat.. och speciellt om man är ensam hemma.. helt tyst och lugnt.. för det kan jag ju säga er, det är inte alls ofta det är lugnt här hemma.. alltid är det något. och det är galet jobbigt på ett sätt.. Jag kan skratta åt RR ibland när han är här, han blev helt chockad i början när han börja komma hit av allt ljud =P HAHA! han har väl det jätte tyst i sin lägenhet i Solna, och så kommer han hem till familjen gustavsson, haha grattis killen ;D

Idag så är det bara 9 dagar kvar till Turkiet resan, jag tycker faktiskt att det gått ganska så fort.. Och som tur är så kommer resten av denna vecka gå fort också..eftersom man jobbar på dagarna, så försvinner så mycket tid, och det är bra, då slipper man tänka =P haha!

Men imorgon ska jag icke vara med på bandyn tyvärr, eftersom jag fortfarande inte mår bra, och jag vill inte bli ännu sjukare, sen ska man kanske inte träna när man är sjuk..hört att det inte sk avara så bra=P även om jag gärna hade varit med, men nej, jag måste bli helt frisk tills nästa vecka. =)

På fredag blir det födelsedags firande hemma hos H.. Och som jag fick reda på igår så skulle vi tydligen ha middag där =P haha, alla andra visste tydligen om det, jag trodde det bara var fika och lite sånt.. men icke sa nicke, här slog dem till på middag också, så det lär nog bli trevligt!! =) Och dår får jag ju en middag med girlsen innan vi drar också, kalas bra! =)

Jag funderar på om man ska hämta upp resväskan någon dag snart;) haha, men kan ju faktiskt börja lägga ner klänningar och shorts och sånt som man inte använder här hemma nu, alltså bara för att ha något att göra! (A) hihi.. Men vi får se hur det blir med den idén.. I helgen ska vi iaf åka och handla lite jag och J, typ shampoo och allt sånt där, sen sen jobbar hon Mån,Tis, och på onsdag ska hon klippa sig, så den tiden rinner bort ! Och det känns ju tråkigt att åka själv =P hehe..

Ja ja, det blev ett rätt långt inlägg, men det gör väl ingenting =P Nu funderar jag på att gå och kolla lite i min garderob vad som finns som man kan ta med sig(A) hihi.. (Jag vet typ exakt allting redan, men alltid kul att kolla lite extra, kan ju hitta något nytt ;) meen troligtvis inte) =P

Du var sjukt gullig igår...ohh längtar <3
/A

Sängen snart .

Jag är sjuk, och det är inte kul, men jag måste jobba.. jag är väldigt sliten, så igentligen skulle jag behövt sova för någon timme sen eller så. men jag har ju faktiskt umgåtts med min älskade J, och då kan jag stå ut och vara trött imorgon! =)

Imorse var jag slitnaste av dem slitnaste! det var kämpigt att gå upp.. får ett samtal vid ung kvart i 7.. och min klocka stog på kvart över, men jag somnade om.. och det är ju igentligen det dummaste du kan göra.. iaf enligt mig, man blir ju bara mer trött =/ och som sagt, det blev jag.. men jag överlever! =)

Nu ikväll ska jag iaf försöka sova och stängt av datorn till halv 12. det skulle vara lagom, då får jag 7,15 timmes sömn, och det är bra! =P Men nu sista tiden innan jag ska stänga av datorn ska jag spendera genom att vara social på msn (A) hihi..

Sov så gott !

/A

Tisdag .

Kom hem för ungefär en halv timme sen, jobbet var bra idag, igår och idag har jag fått stått i disken, men har inte varit mycket att göra då vi har 4 st killar som praktiserar, så dem får göra allting (A) haha ;D skönt när dem frågar mig vad dem ska göra, så sätter jag dem i arbeta, haha! ;D schyyyst =P

Igår så var jag jennifer helen och Cia ute på en road tripp..igen =P vi var lite överallt faktiskt.. men vi avslutade i Bromma, så jag och Jennifer gick och träffade Thomas ett tag, och det var faktiskt trevligt, tyckte jag.. inte träffat honom på länge nu så.. Har saknat honom..Men men.. Sen drog vi iaf hem, C släppte oss vid Ica, och sen gick vi hem till mig och hämtade lite saker, sen hem till J och så sov jag där..Jag funderade på om jag skulle ha sovigt hemma först, för jag var inte på bra humör och så.. men som sagt, min älskade J gjorde mig glad och jag sov där ändå!

Men idag så funderar jag faktiskt på att sova hemma, hehe.. har tappat rösten väldigt mycket nu.. och kände mig lite yr idag på jobbet.. och så tror jag att jag skulle behöva en natt i min egna säng =P hehe...för jag får inte bli sjukare än vad jag typ är nu.. så denna kväll ska jag verkligen slappo slappa! =P

Nu ska jag gå och vila ett litet tag, medans det är tyst här hemma, är ju ensam.. sköönt =)

10 Dagar kvar !
/A

Måndag igen .

Idag har jag jobbat, och det har gått väldigt bra faktiskt, men jag var väldigt trött i fötterna, hehe =P så ikväll blir det att ta det lugnt, framförallt för att jag håller på och bli sjuk, sen så ska jag upp tidigt imorgon och jobba, jobbar hela denna vecka ut! Och när jag jobbar har jag inte mobil en på mig, så ni får ringa efter halv 3, då har jag slutat! SKICKA INTE SMS SOM JAG SAGT TIDIGARE, HAR INGA PENGAR SÅ KAN EJ SVARA!!! Såå, nu har jag sagt det IGEN =P och denna gång förstod alla hoppas jag! ;)

Har nyss käkat middag, och just nu händr det inte mkt...skulle ha följt med Robin och Susanne och tränat spinning, men så blir det icke tyvärr eftersom jag har så ont i halsen och i huvudet.. Jag ska försöka spara mig fram till Torsdag så jag blir friskare, då kan jag vara med på bandyn =D jag tänker smart ;) hihi..

11 Dagar kvar ! <3

/A
RSS 2.0