Ändrade planer!

Det löste sig, dax för grillkväll! yeee-eees! ;)

Dolmades


Någon godare turkisk mat finns det nog knappt, detta underbara dolmades är brutalt goda! Varje gång jag ska åka hem så vill Fatma alltid göra iordning mat till mig.. Och jag får alltid välja vad de ska bli! Och detta är den rätten jag oftast väljer;) Denna underbara dolmades innehåller ris och köttfärs och sedan är de inrullade i vindruvsblad! Mmm, lovely! Eller varför inte deras goda tomatblandning i ris, som bara dom kan få till sådär perfekt!!

Ohh, den turkiska maten är gryyyyym!! :D

Lördag

Kvällens planer var grillkväll borta i Ekerö.. för lite mer än en timme sen när jag skulle hämta Nero eftersom jag är hundvakt kom jag just på det...jag är hundvakt i en vecka.. vilket gör det ganska omöjligt att dra dit ikväll eftersom det inte finns någon som kan passa honom då ALLA är bortresta... surt som fuuuaaan alltså!


Lille Nero är inte så liten längre! :P

herrååå

Ikväll blir det till att umgås med Tiinii ovh Krummen. Blir troligtvis bra! ;D

herrååå

Vad tycks?


Jag i Cias klädsel från Indien..


Ja har man inget för sig och Cia väl öppnar upp sin garderob, så varför inte ;)

Sömnproblem

Yes, nu har dom börjat komma tillbaka igen.. Det är lite över en vecka nu som jag kan ligga i sängen 3-4 timmar innan jag somnar, och sen vaknar jag efter ett tag igen mitt i natten och kan knappt somna om på nytt.. Vet ej vad de beror på, själva grejen att sova själv gillar jag inte..

Jag brukar ta hjälp av min lillsis när jag är hemma här i Sverige när de blir extra mycket att jag inte kan sova.. :p Då går jag alltid in till henne på kvällarna/natten, och jag somnar nästan på en gång.. Nu är jag inne i den där jobba perioden då det inte går att sova alls, så de dåliga är ju att just nu finns inte syster hemma, hon har varit borta över en vecka, kommer hem och mellanlandar på söndag, sen drar hon iväg en vecka till.. Ser ut som detta kommer sluta illa för mig..


Kom hem snart syster ♥

Fredag

Ohoo, heelt slut.. Jag har precis städat klart hela nerevåningen och håller även på i tvättis som jag straxt ska gå tilbaka till och skiffta! :) dutti tjej!

Jag kom på mg själv lite, de är ju faktiskt rätt bra att de regnat ändå, alla getingar och småkyp är typ borta!! wiiihoo, jag är brutalt rädd för småkryp..eller rädd, jag tycker det är vidrigt bara och vill inte vara i närheten av sånt! Så idag är de inte alls lika mycket, man tackar!

Fredag idag då.. bara lilla helgen kvar tills två veckors jobb sätter igång(Och mer där till förhoppningsvis), känns faktiskt bra! äntligen ska jag få jobba lite.. Inte jobbat en endaste dag sen jag kom hem från turkan den 6e juli.. Men nu så, nu kör vi!! Blir även bosatt uppe hos syster i deras lägenhet f.om imorgon då jag ska vara hundvakt en vecka framöver! Imorgon så drar nämligen familjen och släkt och lite vänner till Åland. Den traditionella veckan som släkten har haft sen min mor var 4 år.. Den veckan som jag missat nu för tredje året i rad.

Neej, tvättstugan var de!:P

Film

Har precis sätt klart filmen Brokeback Mountain. Grymt bra film, och helt klart sevärd om ni inte sätt den!

5 stjärnor får den av mig! :)

Nu ska jag sova, gonatt!

Sötunge!


Seni seviyorum lillskit ♥

regn regn regn


Såhär har det ungefär sätt ut heeela dagen lång.. Vart är den där värmen som skulle komma tillbaka? Men antar att det är ganska bra att de regnar lite nu.. men alltså hela natten och hela dagen? Det tycker jag är liiite att ta i!


Det här hade inte varit helt fel just nu ...

Vart tog tiden vägen?



ojojoj vad många år sedan...vart tog tiden vägen?

Torsdag

Denna dagens timmar som har passerat jag jag spenderat en snabbis i Täby vandrandes med pappsen medans vi väntade på att Tessan skulle klippa sig. Sedan efter de drog vi direkt hem till fam.Svensson för att låna en film jag och Carina sncka om när dom var här i lördags!:) Så ikväll blir det filmtime! :)

Och för ett litet tag sen så rensade jag och pappa ur hela hans garderob, så nu är den en svart sopsäck mindre och mycket snyggare! ;) good!

Nu ska jag nog bara lata mig resten av dagen,förhoppningsvis kanske det kan sluta regna så jag kan genomföra min förmiddagsplan, vilket var ett varv i spåret! we will see!

som en liten egokick! ;)

Tänkte på en sak.. Det är säkert många som läser som inte fattar ett skit av när jag ex skriver inlägg som de innan detta. Men det är ju trottsallt internskämten som är roligast, och ibland måste man bara få skriva för att ge sig själv lite beröm över att ha kommit med något så klockrent skämt! ;D

Dom som känner mig vet verkligen att när jag väl kommit på något eget skämt som jag tycker är skitroligt och garvar så mycket att jag knappt kan andas åt så kan de lätt bli så att jag driver vidare på det ;) Och tillsist kan jag t.om ha glömt bort vad de egentligen var som man skojade om från början, det ha gått väldigt långt då, men tro mig..de händer! :D Det är något som är typiskt mig, men å andra sidan...hur underbar egenskap är inte det? ;)


Snygg-Anna gör det igen!! ;)

Jag tror jag dör!!!

Jag tror de var längesen jag skratta så mycket så tårarna rann.. Speciellt i ensamt sällskap! ;D hahahaah!!!

Kan väl säga såhär...Nu för tiden är det all over med MARYANA, För nu är det istället MARYEST ☾✫ 2011! :D Jag dööööör! :D

Over and out från konstapeln MARYANA

Jag vet inte vad jag ska säga riktigt ....


Men snygga är vi!! hahaha! :D

hahahahah!!!


Mikkinikks, snygg-Anna & Araben :)

Vi lekte döda fiskar som hade spolats upp från havet! :D ganska fiiiint va?!:D

Kubb

Lite bilder från i fredags! :)






Det är alla jag orkar ladda upp, resten finns på facebook! :P

Järn gänget!


Snart är vi återförenade igen förhoppningsvis! ;D

En dag på stan

Gick upp hyffsat tidigt imorse och drog med mor, far, syster, fru och herr Nilsson in till stan. Har vandrat runt lite all over liksom, vädret såg inte ut att vara de bästa när vi var påväg in, men väl inne så sken de upp som bara den och blev t.om otroligt varmt! Gick och tog en lunch vid Hötorget, sedan vandrade vi igenom gamla stan och slutade på en uteservering i kungsan :) Mycket trevlig dag!

Man tänker inte på hur fint Stockholm egentligen är. Speciellt gamla stan, det är ju liksom hur fint som helst!! Det har jag alltid haft en liten tanke på, när N väl kommer till Sverige, då är gamla stan ett typiskt ställe jag skulle visa honom.. hehe, dreamgirl eller vadå! ;)

Det är ofta jag kan tänka sånna tankar när jag är ute och knallar inne i stan, har sätt framför mig flera gånger att han åker med, och väl inne så möter vi upp Mikki och Yakke, hur grymt skulle inte de vara? 3 par liksom! ;) (N och Y beter sig som ett litet kärlekspar för er som inte förstod det där med 3par) haha!

Men vem vet, en dag kanske drömmen slår in! :)

Jag och Mattisen



Vad kan man säga?! hahaha. Snart knallar vi där på gatorna igen! Och första heldagen som Mattis kommit ner har vi från morgon till kväll redan bokat upp vad vi ska hitta på. Och tro oss, planerna är magiska och oslagbara! ♥

Medkänsla, vad är de?

Pratade med min man för ett tag sen, han fick sluta några timmar tidigare än han egentligen skulle ha gjort pga att han är sjuk.. Men ni ska inte tro att han var ifrån jobbet mer än två timmar innan han ber om ursäkt för att han måste gå tillbaka till hans jobb. Ibland undrar man hur dom tänker där nere, inte ens när dom är sjuka får dom vila!

deras chefer måste ju vara jordens mest pengarkåta personer! äckligt!

Nusse, Komma häääär, just i said to you ...


Jag och raringen i Sanli urfa :)

gonatt!

Jag har precis suttit och kollat på massa komiker program tillsammans med pappsen. Så nu är man på bra humor såhär precis innan läggdax, även fast de ändå tar åratal att somna så är de ändå enklare när man är glad!

Såå, gonatt!

hahaha, bjuder på den! ;)

Arkadaşımın özledim

Eller Jag saknar min vän som de betyder på svenska!!


Söndag!

Nu kommer erat efterlängtade inlägg!

Jag har haft en heldag med familjen, varit och handlat lite, sen fixat och storstädat och så tog jag på mig jobbet att göra middan. Såå nu har jag landat för kvällen! :)

Imorgon är en bra dag, då kommer älskade släkten upp hit till stockholm, familjen Nilsson, lr aa herr och fru.! :D wihoo! Var ett tag sen man träffa dom (iaf jag) så det ska bli riktigt kul! Mer underbar familj får man leta länge efter, om de ens går att hitta någon! Kärlek till dom <3

Just nu gör jag inte så mycket. Min syster kom nyss upp med en tröja hon fått från fotbollen, och den var tydligen väldigt liten i storleken så hon fråga om jag kunde tänja ut den åt henne. (haha) Så tröck på mig den och sitter med den nu!! haha fyfan! ;D

Hur fan ...

Ska jag lyckas få ihop detta?

Snabba cash!

Var filmen jag och lillsis var nere på Ica för att hyra, och när vi står där säger hon "har du legget med dig?" Ehm.. neej?! jag hyr liksom aldrig film, hur skulle jag kunna veta?

Hon får i skuld springa hem och hämta det, bara det att en ful brud och hennes ännu fulare pojkvän stod bakom oss hyrde just den filmen vilket slutade att det stod Alla exemplar uthyrda när vi gå fram! Tro mig om jag var arg..

Imorgon ska jag stå utanför Ica från kl 8.00 på morgonen till 21.00 på kvällen och vänta in dom, och råka fälla dom så filmen går sönder och dom måste åka och köpa en ny film som han sen måste ge till Ica..HA!!!

Så, kvällens film blev Wolfman.

Lördag!

Dagen har bestått mest av bilåkning. Hjälp till och kastat allt som vi rensade ur förrådet igår. Så nu kan man faktiskt öppna den dörren utan att få ångest eller något över sig.. Konstatera även att jag har brutalt mycket skor, haha..

Vad det bjuder på ikväll har jag ingen aning om.. Mitt kontokort skulle helst vilja att jag klippte de i två bitar, fyfan skulle jag ta ut några pengar nu skulle de skrika mer från bankomaten än vad de hade gjort när du ska torka dig i röven efter 3v rännskita, rätt illa troligtvis! Tur nog har jag inte haft de så förr!

Saaaaraaa! :)


Jag lovar, en skönare brud få man leta efter!

Vet att de är några som har reagerat på att jag kallar henne arabjäveln.. Men ni kan vara lugna.. Vi har den tutchen av butalitet mellan oss ;) so ni behöver inte vara oroliga! ;)

everybody disapear

Snart försvinner alla igen och dras in i skolböckernas värld....  Meeeen, jag önskar er alla ett stort lycka till iaf!

Men vafaan ska jag göra? Jo visst jag drar ner till Turkan på obestämdtid snart, men sen då? när jag kommer hem och min man är inne i lumpen!? Hela världen kommer ju att stå stilla.. usch..

Förslag någon ?


Detta med telefoner!

Jag hatar att prata i telefon, men de verkar ingen vilja inse?!

Efter nyss mottagit 4 samtal på mindre än 40 min så ringer de igen...

A "ÅHhhhhhaaaaa?"
J "Varför svarar du sådär?"
A "Jaaa, men varför ringer alla mig hela tiden?"
J "hahaha!"
.........

Jag tycker verkligen inte det är kul att snacka i tele.. och svarar sällan hemma för att de kan vara någon som tycker om att "socialsnacka lite" ... Men jag lovar, de händer även att jag kan sitta i timtal, men då måste de vara väldigt speciella personer som har något väldigt intresant att säga.. Men de händer typ 1-2 ggr om året!! ;)

We no speak Americano

Detta är verkligen låten från en kväll på Queens Garden, haha!! :D
Har även en privat video på Mikaela som är så jäääkla skön med denna låt från den kvällen! :D



haha grymt!

Jobb

Även jag börjar väl inse lite sådär att ingen kommer komma och knacka på dörren och fråga om jag vill ha jobb hos dom.. även om det alltid har gjort de förr... så verkar de vara nya tider nu!!

Så nu ska jag ta tag i jobbsökandet! (Y)

film time!

Jag är obotligt trött, så nu blir de en dusch och sedan film, troligtvis djungelboken! den är grym!

Eriksö

Drog tillsammans med systrar och pappa åter igen till vaxholm för bad... det var riktigt iskallt i vattnet:S så fort man kommit till knänen så domnade hela benen.. då det blev snabba dopp och sedan upp och pressa. Inte för att de varit speciellt soligt idag, men när den väl titta fram så brände de på bra!

Jag fick min lönespec idag.. bra att jag fått betalt för alla mina dagar.. helt jävla fel.. för inte fan tjänar jag så dåligt som 259kr på 1 månad iaf!! idioter!!

Ben eve gitmek istiyorum


Şimdi gidip dönüş yok...

Wihooo

Känns jäääkligt bra att Mattis glider ner bara 1 dag efter jag har landat!! GLASSIGT!!

Strandsysselsättningar! :P


Sara jag och Mikaela försöker oss på något vi inte kan! ;D

Nergrävd!

N försöker stå på händer!

Det är ju dötrist att bara ligga och pressa.. så något måste man ju hitta på! :)

En liten tripp

Igår drog jag hem till Tina på eftermiddagen efter jag hjälpt till lite att måla uppe hos moster igen.

Vi var ute på en prommis och kom in på tal om hennes sommarstuga. Vi kom på att det nu gått hela två år sen vi alla var där ute och hade fest.. Så kvällen slutade med att jag Cia och Tina drog ut till sommarstugan över natten. Så för några timmar sen kom jag hem. Det blev en snabb med trevlig visit i Rånäs! :)

Nu är jag hur trött som helst. Men känns onödigt att gå och lägga sig och sova ett tag bara för att.. Jag ska nog kunna stå ut! :)

hmm

Jag ska kolla varje dag...känner att jag måste!

Måndag

Har spenderas hela dagen hemma hos moster, suttit i solen och kollat på när alla andra hjälp till att byta ut alla fönster och målat ;) ibland behövs de åskådare också! :)

Från och med idag kör jag stenhårt, här ska man bli sliiim! yeah! :)

Glad överaskning!

Snackade precis lite med Bedih, vilket är nusses syrras mans bror.. haha. invecklat;)

Han berätta att han och hans fru ska till turkiet i september!:D (han är gift med en norska och bor i norge) Men hur kul är inte de?!:D hihi. Dom har hus i Kemer, så hörde om dom bara skulle vara där eller kommer till Viranshir också, och de skulle dom, vad kul, då får jag träffa dom igen!! :D

Det kommer alltså inte bara pratas på med kurdiska i mina öron under en period, jag får även lyssna på norska.. haha. alla vet ju att jag är semst på att förstå de, men kan förstå lite, jag får iaf prata svenska!;D haha!

Och jag får väl erkänna att B´s fru är schysst, för ni vet ju vad jag egentligen tycker om norska personer! haha;D

Nu ska jag sova, iyi geceler!

:)

Ibland även om dagarna rullar på ganska så bra här hemma så säger något där inne att man bara vill tillbaka, man vill aldrig att dagen man åker hem ska komma! Även om det kanske är bra att komma hem så man riktigt hinner sakna varandra. Men grejen är att jag sakna honom som en galning när han bara gått iväg till jobbet under en dag. Och jag blir alltid brutalt glad inombords när han sedan skickar de där smset om att han är påväg och vart vi ska mötas, och att det ibland t.om kommer flera timmar innan han egentligen ska sluta. Eller att de kommer ett mitt på dagen för att bara komma hem en snabbis och säga hej och umgås lite innan han ska tillbaka.

Ända anledningen till att jag kom hem nu i juli var för att jag var tvungen att åka till sjukan.. Annars hade jag stannat eftersom jag inte har jobb förns v31.. Så när vi igår pratade om att de är några veckor kvar så frågade han varför jag inte kom tillbaka på en gång efter besöket och stannade en längre tid.. Men pengarna har en stor del i detta förhållande, och man har inte alltid tillräckligt.. Visst jag har både gratis boende och mat när jag är där, men man måste ändå ha lite fickpengar för att kunna unna sig lite saker. Ni behöver inte tro att det bara är jag som betalar, för så är det verkligen inte! Men denna gång valde jag att stanna hemma i hopp om lite mer extra jobb så jag har tillräckligt mycket att röra mig med när jag drar ner nästa gång, då även han kommer ha slutat jobba efter inte all för lång tid och vi kommer ha massa tid tillsammans.

Blir de som jag vill är vi nog kvar lite i alanya, sedan får vi se, men jag har iaf bestämt att vi ska hem till hans päron efter ett tag, jag har saknat dom massor och ser verkligen fram imot att träffa släkten Çoban
igen :)


HAHA!

Alltså jag lovar, jag har faaan ett sinne för humor, lr så har jag bara tur och får till det jääkligt bra ibland!

Jag och Mary skickar sms från tågen och frågar om vi har sittplatser eftersom vi sitter i obokade vagnen och det är proppfullt på alla tåg..

A-"Det är snart avstigning här så kanske blir någon ledig då!"
M-"Ahh här också, i en annan del av köping;)"
A-"Glöm inte väskan.. ;)"
M-"(Massa text) men jag ska se till att ha mina saker i behåll"

Hon missuppfattade alltså hela mitt så kallade skämt!! ;D Fattar ni det inte, då är ni sämst! :D haha!!

Jag var tvungen att skicka ett sms och frågade om hon fattade mitt skämt, och även förklara hur jag menade.. DÅ fick jag tillbaka..

M-"HAHAHAHAHHAHAHA:D Faaaaaaan ta dig Anna:D NEJ jag fattade faktiskt inte det;) hahaha"
A-"HAHAHAHHAHA sinne för humor kallas det!"

Förlåt Majsan, var bara tvungen, men det förgyllde min resan hem! ;D

Söndag

Såå, nu kommer erat inlägg ni väntat på en hel helg! ;)

Helgen har varit hel fantastisk. Det har bjudigt på många härliga skratt och jag har trivits som fisken i vattnet, lr som gäddan i vassen för att inte följa något ordspråk! höhö..

helgen har bjudigt på ex antal timmars pratande, skrattande, badande, fika, bilkörandes, efes, film, mojitos, musik i alla slag och MAT!! haha:D

Kan säga såhär, tur att man ska börja köra stenhårt imorgon, för man skulle lätt kunna gissa på x antals kg uppgång haha!! ;D Nu kööör vi helt enkelt! :P

Grym helg brudar, grymt! ♥

Fredag

Morgonen har bjudigt på 32 grader vilket slutade med lite sol på baksidan i sällskap av syster.. Nu blir det till att ta en dusch för att sedan dra sig in till stan och slutligen västerås :) vi hörs på söndag, tjaaaaa!

sjukt!

Det var längesen jag skratta åt något så sjuka skämt alltså! :D hahah, jag dööööör!

Resimleri

Idag hoppas jag att den stora dagen blir.. att dom så kallade rasimleri kommer upp!! :D kom igen nu majsan, nu kööööör vi! ;D haha!

Fick nyss höra av Mattisen att hon fixat första showen med Shan the man Atic, en kurdisk komiker. Helgen kommer nog bli ganska grym om man säger så! ;D För kurder är något vi alla gillar, höhö.. M, du gillar dom innerst inne, i knooow it! :)

Nu ska jag packa klart min väska, för imorgon ska jag sova ut, sen blir det till att dra, äntligen!

giiiiirls!

Ni är saknade! ♥

Vaxholm

Jag har för ett tag sen kommit hem från Eriksö efter lite bad tillsammans med systrar och mostern vår. Det var fakiskt första doppet för i år på svensk mark.. ganska sjuuukt.. den 15 Juli är det äntligen tillräckligt varmt för att ta sig ett dopp.. Och jag reagera på att vattnet inte är lika salt som förr...(!?) haha

Det funkar inte alls detta med nya kameran, den är typ semst! Så när pappa har vaknat så blir det att dra till OnOff och slänga kameran i ansiktet på någon som jobbar där och frågar vafan problemet är!!!

Just nu är inte humöret de bästa, jag vet inte vilket jag ska slänga sönder först...Kameran, mobila bredbandet eller datorn ?! återstår att se!

höhö

Kvällens höjdpunkt = Marys blogginlägg. Äntligen efter över en vecka har hon tagit tag i blogglivet! ;D haha!

____


Juste.. Hurru, sluta läsa min blogg så slipper du framstå som en idiot nästa gång! :)

Alltid du älskling ♥



Jag har nog egentligen inte några ord för hur jäkla mycket jag älskar den där grabben. Inte så jag kan formulera dom till meningar iaf. Men du är verkligen det bästa som har hänt mig, finns inte på kartan att jag känt så starkt för en annan person någonsin i hela mitt liv!!! You are the one!


Ez ji te hezdikim N

Onsdag

Haft en liten shoppingdag med min moster. Fick äntligen med mig min fotobok hem som jag trånat efter, så den ska jag nu sitta och sätta in mina bilder i som jag har beställt hem.

Sen blir det till att packa lite för trippen i helgen. Vi hörs!

Tisdag

Haft en liten shoppingdag med min moster. Fick äntligen med mig min fotobok hem som jag trånat efter, så den ska jag nu sitta och sätta in mina bilder i som jag har beställt hem.

Sen blir det till att packa lite för trippen i helgen. Vi hörs!

Gonatt!

Nej om man skulle ta och tänka på refrängen.. jag har en låååång dag framför mig i solstolen imorgon! ;D höhö..


Maryana på midsommar! :D

tummen upp!

Biljett bokad och betald, känns bra, känns bra! ;D

Viiilken varm dag:)

Men härligt har det varit, låg några timmar i solen bevid poolen och glassa uppe hos I&R. Mycket välbehövt, cocosoljan smörjs in och jag håller fägen! ;D Dock börjar de flagnas lite, men de är bara på det igen!!!;)

I helgen är det nu helsäkert att vi drar till vässan! Känns väldigt skönt att komma bort lite, och så får jag umgås hela helgen med skööönt folk. Kan nog inte bli så mycket bättre.. appropå de så kanske man ska boka biljett nu! :)jaooo så får det bli, så det är klart! :) Måste nog börja packa snart, och fixa överaskningen till Mattis!!! ;) hihi..

en svettig tisdag!

När jag gick hemifrån imorse visade termometern 32 grader!!!!!! Nu sitter vi och väntar på Moa, sedan blir det bad och bättra på brännan för hela slanten! :)

:)

Elena: thank you for help! One of the good things witch happend with me this time in Turkey was that i meet you:)

Fick nyss denna text av Elena på facebookchatten, Elena var en tjej som jag kom i samtal med på bussen ifrån alanya till antalya nu när jag skulle åka hem. Tro det eller ej men det började med att hon fråga han som jobbade på bussen om hur mycket klockan var, men han förstod inte och försökte säga det till henne på turkiska.. vilket hon inte förstod och frågade ist mig, så jag svarade henne, sen sa jag till han som jobba att hon inte förstår turkiska, och lyssna nu, allt detta sas på turkiska!! ;D aaahhh, hur imponerande är inte de?! ;)

Och där efter satt vi i 2 timmar och snackade om allt möjligt, och innan jag skulle av så böt vi msn och facebook och har haft kontakten sen dess! Roligt hur man kan träffa så mycket folk på olika sätt! :)

Och för er som reagerar på att Elena låter svenskt men hon skrev på engelska betyder ju självklart att hon troligtvis inte är svensk! ;) haha! Kanske var ganska självklart för er, men jag är en person som behöver tydliga förklaringar, så då ger jag också väldigt tydliga när jag berättar!! ;D haha... Dumförklarade jag mig nu igen? (haha)

haha det är Alanya darlingar...Alanya! ;D

Den där underbara människan ♥

Som det egentligen inte finns några ord för, men som jag egentligen skulle kunna säga hur mycket som helst om. En människa som jag tycker så otroligt mycket om! Sen dagen hon kom in i mitt liv har allting blivigt så mycket bättre och roligare. Ser saker från helt annat håll efter att ha lyssnat på dina kloka ord och råd.

All glädje, sorg och drama som händer som man upplever i en vänskap har vi redan hunnit med. Många skratt, tårar, dumförklarelser, kvällar på MP, planer, biljardkvällar, mys vid stranden, fika i sthlm, skrattstock, paradiset, födelsedagsfirande mm. Och allt har vi hunnit med sen 2010-04-10, the first day!

Jag har nästan varit hemma en vecka nu, och det är alltid hemskt att säga hejdå även till en vän när man ska åka hem.. Jag trodde jag skulle fixa det väldigt bra, men såfort jag såg dig komma där på våran gata så kom tårarna! Usch, jag saknar dig gumman! Och när du väl kommer hem hoppas jag det inte dröjer allt förlänge innan vi ses!

Jag pratar såklart om Mikkinixs, mikks, Mikaela N.



Tack för att du finns underbara människa! ♥

Detta är tillägnat just till dig; "NEEEERRREEEEDDEEEEE?????" :D

Turkan

Har ni tänkt på en grej.. Ända sen jag kom hem har jag inte skrivigt ett ord om turkiet.. Bilderna finns på fb(facebook), men inget har visats här eller så.

Jag har nog undvikigt att skriva så mycket om det eftersom denna gång kändes det som mitt huvud och hjärta slets sönder totalt. Men det har börjat lägga sig lite iaf.

Resan där borta var hur bra som helst. Med min älskade pojkvän, familjen och även bästaste vänner som fanns vid min sida, även alla nya ansikten man fick träffa! Jag kan inte riktigt samla mig och skriva något om resan just nu!

Men här är några bilder från en av mina favoritdagar där nere! :)


Jag, Nusse, Mikki och Yakke drog till vattenlandet! :)

Im back ;)

En ny vecka har startat.. en ny arbetslös vecka...
I fredags så drog jag hem till mormor och morfar och var bosatt där hela helgen lång.. varit mycket målande! Har även hunnit med lite kortspel, kolla på kort sen man var liten och snackat en hel del. Alltid mysigt!
Igår åkte jag hem till Thomas, kollade matchen ihop.. tyvärr var så var matchen brutalt tråkig och kolla på och var nära många gånger att somna in.. Meen maten var god iaf som vi tillagade.. eller aa han ;) höhö.. Hittade även våran gamla skiva "tjinka tjinka" som alltid spelades förr, som jag även fick ta med mig hem, snällt!
Och eftersom våra bussar är så jäkla bra på att passa fick jag vänta nästan 40 min i danderyd.. Väl hemma kom syster och mötte mig så gick vi hem och kollade på en film.. såå 4 inatt var jag rätt död och somnade in.. där av min härliga sena uppvakning! yeaah!!

Helger!

Imorgon drar jag till min mormor och morfar. Det finns massor att måla och annat som ska fixas som jag lovat att hjälpa till med! :) Och jag har inte träffat dom på några veckor heller och de skär lite i hjärtat, så nu måste jag dra dit! :)

nästa helg då!! Då finns det planer på att jag och Mary-kary drar oss mot Vässan vs Västerås hem till Mattis!! Huuur grymt!? MYCKET! ;) längtar som ett sviiiin! :D

Torsdag

Dagen erbjöd ernorm värme, så det blev att byta om till bikini, smörja in sig med cocos olja och steka 2 timmar på baksidan, färgen är grym just nu!

Sedan begav jag mig upp mot dagis för att hälsa på sötnosarna, dock var dom inte så många kvar eftersom de flesta gått på semester. Fick även en liten pratstund med gamla arbetskamrater. En av dom sa mig "vad du än gör, kom inte tillbaka hit, sök dig ett nytt jobb!" Först blev jag chockad, sen fick jag höra anledningen och förstod hur hon menade!

Såå det blir att jobba de veckorna man har lovat, sen är det bye bye karby dagis för gott!

Onsdag

Besöket på sjukan idag gick inte lika bra som jag hoppats på, menmen..

Efter kom iaf Cia och hämtade mig, då drog vi hem till Tessan ett tag och tog en glass och snacka. Sen spenderade jag eftermiddagen/kvällen i kvällssolen tillsammans med mor och lillsis. Min bränna är inte den bästa, tur att man är ledig och att de är bra väder här hemma så man kan bättra på den!

sverige

Jag är tillbaka, och knäckt över några saker som har hänt, så orkar inte skriva något speciellt just nu!

Meeeen, resan har varit bäst! <3

bye bye alanya

Sıtter nu och vantar ın Nusse. Halv 5 gar mın buss mot antalya flygplats. Usch vıll ınte aka hem, kommer sakna alla har sa otrolıgt mycket. Men jag ar snart tıllbaka! Man far se det sa!

Neeej dax att borja rora pa sıg och saga hejda tıll alla har nere.

Bye bye alanya, vı hors ıgen nar jag kommıt hem tıll Sverıge .

Fredag!

Haha, ıgen lıksom... Men ıdag ar det faktıskt mulet ute, sa what to do?! Dock ar fukten har, sa skulle nog ınte sıtta fel med ett bad ıaf.. we wıll see!

Imorse nar jag och N pratade om att jag bara har 3,5 dag kvar har ı paradıset fıck han en chock. Tıden har gatt sa mycket fortare an vad man hınner ınse sjalv.. Usch.. Det ar snart dax att plocka ıhop och bege sıg ıvag. Vılken hemsk kansla, blır helt vattnıg ı ogonen nar jag tanker pa det. Det ar fruktansvart att lamna detta stalle och dessa personer! Och efter varje gang blır det varre och varre...

Vılken sjuk lycka man kanner ınnan man aker hıt, man ar sa hımla uppspelt och glad! Sen ınnan man vet ordet av det sa ar det dax att packa ıhop, grata tılls ınte en endaste tar fınns kvar och sen sa sıtter man dar ıgen..ı vantans tıder!

Dock sa har dom rıngt valdıgt mycket efter mıg ang jobb. Sa som de ser ut nu ar jag redan uppbokad ı 4v nar jag kommer hem. Det kanns valdıgt bra! Det behovs. Och vet nı, jag staller ınte upp av vılja, jag vıll ınte vara ı Sverıge, jag fııns bara tıll dar ett tag for dom sa jag sedan kan ta deras pengar och sedan bege mıg ıvag mot mıtt mal, komma ner hıt och spendera all tıd ı valden tıllsammans med mın alsklıng ınnan det ar dax for honom att bege sıg ın ı lumpen!

Vılket deppınlagg detta blev, med det ar nog tack vare att jag vet att jag snart ska dra mıg. Lamna alltıng och aterga tıll det vanlıga lıvet ıgen. Men tva manader star jag ut. Det kommer forhoppnıngsvıs att ga fort! Sen sa ar man back on track ıgen!

Neej ınnan nı snıttar av er blodadern totalt av depp efter detta ınlagg sa ska jag avsluta! :P haha. Jag ska straxt mota upp mın alskade van Mıkks, sa far vı se vad denna dag har att erbjuda. Far passa pa att kramas med henne extra mycket ıdag eftersom ınatt kommer hennes mor och syster, da kommer all tıd ga tıll dom :)

Tjaaoo!

:)

Nu börjar fukten landa här i turkan..Mmm!! <3

Igår var jag Mikks och våra män på Dalmatas vattenland, det var grymt och våra män var som små barn.. Ja, dom trängde sig t.om sig före andra barn i kön för att kunna åka hela tiden.. Men det var härligt att se dom så uppspelta! :D haha.

Igårkväll på BigBrother visste jag inte om jag skulle skratta eller gråta.. haha! älskling, du är UNDERBAR! <3 :D

RSS 2.0