Dani. M

Sitter och lyssnar på Dani M, han är grym. Samtidigt avnjuter jag en tallrik mjölk och allbran och en kopp kaffe i min ensamhet hemma. Älskar att få vara själv på morgonen.
 
I fredags var det riktigt trevligt, vi blandade lite om i lagen men mestadels vann jag och Dulle. Men kan ju verkligen säga att det är ju fruktansvärt vad dåliga förlorare både jag, Dulle och pappa är. haha! ;) Så efter mycket spel, snack, skratt och drinkar var det dags att sova.
 
lördags, fotbollens dag skulle man kunna kalla den.. Började dagen med en morgonpromenad, sen drog jag och Dulle med Robin till Bålsta där han skulle spela match, serieprämier t.om. Riktigt både kul och irriterande hur andra lagets publik säger "jaha.. ja då kan vi åka hem!" efter att Brottby släppt in första.. haha gaah, jag bara kolla på dem och sa sen högt till Dulle att "jaja vänta o se!". Efter legat under med 2-0 så gick Brottby in och gjorde 2st. IN YA FACE MOTHERFUCKER. hähä ;)
 
Från ena matchen till den andra. Hann precis till Moif's prämiermatch men dock andra halvlek. Dom som alltid brukar segra låg under med 0-4 när vi kom och matchen slutade 0-7... skandal.. Vi kolla inte ens klart utan drog hem till lägis. Där fanns de annat folk och min bigsis dök sedan upp efter 24 timmars kryss. Vi satt drack grogg, sen helt plötsligt drog alla.. Där satt jag med en grogg och lyssnade på nationalteatern. hahaha. Och vad som hände sen överlämnar jag till de närmaste endast! Men ja, jävligt spontan kväll innehållande dans i Stockholm, random personer och även kända. höhö.
 
14.30 vaknade jag upp igår. Drog hem och duscha, slängde i mig lite mat sen blev de att umgås med Tina.. Riktigt kul, inte sätt varandra sen förra sommaren så de var ju verkligen på tiden!:) Aldrig en tråkig stund.
 
Idag känner jag mig as sliten. Funderar på om jag bara ska självdö i soffan en stund innan Christian Grey skulle kolla förbi, han har hamnat på sidan om senaste dagarna.. Bäst man ordnar upp en dejt så slipper de bli några onödiga bråk!;)
 
later.

Fredag

Sådärja, back on track i Stockholm.
 
I söndags blev de spontant bestämt att jag i måndags skulle dra till Borlänge istället för igår som tidigare var planerat. Så i måndags drog jag in till stan och tog en fika med Mikkinikks innan jag sedan hoppade på tåget som tog mig till dalarna. Eftersom Amanda åkte från Västerås så fick jag sällskap från Sala vilket var riktigt härligt, kändes inte alls som resan tog 2,20 timmar. Finns ju inget tråkigare än att åka själv!
 
Borlänge bjöd på trevligheter som vanligt i sällskap med syskonen Eriksson. Inte gjort något speciellt sådär förutom att njuta av sällskapet, lite shopping osv. Kakan var tvungen att dra till skolan några timmar så jag sysselsatte mig med Tony och hans kompis. Förhoppningsvis hinner jag träffa Kakan något mer innan Norge igen. Fick även Amanda att bli intresserad av dessa älskade böcker med Christian Grey! ;D haha. Så hon har redan plöjt igenom första boken fick jag sms om igårkväll. haha.. Jag köpte även bok tre som jag ska hugga tag i snart! Man får liksom inte nog av C.G! ;D
 
Igårkväll fråga även pappa mig och Dulle om vi ville följa med upp och spela badminton. Självklart, det är skitkul och jag är GRYM på det! ;) Dulle kom även på att om man missade var vi tvungen att göra olika övningar som tex, situps, armhävningar, benböj som straff. Jag kan lova att svetten rann ganska bra efter 1,5 timmes spel. Så idag skulle man kunna säga att träningsvärken pratar för sig själv! ;)
Sliten själ...
 
Nu ska jag ta tag i den otroligt roliga tvättstugan. fml.
 

Söndag

Har inte orkat slå på datorn något så därför har bloggen blivigt utesluten också. Skriver från telen nu så de är inte att jag fått någon energi till att slå på den nu heller;)..
 
Nu har man hunnit landa lite här hemma och igår festade vi även till det vilket visade sig bli en riktigt kul kväll!:))
 
Jag har ju även saknar mina dalmasar väldigt mycket så imorgon eftermiddag drar jag upp till Borlänge och hänger lite där ett tag. Inte bokat någon hembiljett så får se när jag drar hem sen igen!:) 
 
Så lär bli lite glest igen med uppdatering, men tror inte ni lider allt för mycket av det!;)
 
Fridens liljor.

Veckan på Rhodos

Ja ni, vilken jäkla resa. Den började lite bittert men slutade nog absolut på bästa sätt! :D
 
Fyrhjulingsåk, strandhäng, poolhäng, svenskar, amrikaner, pitbull, frappe/kaffe, återvändsgränder,
skratt, lycka, fylla, utflykt, restauranghäng, dans, C.G haha. Ja och mycket mycket mer!
Låter lite bilder tala istället för massa skriv!:)
 
 
 
 
 
Så, när jag orkar ska jag bara lägga ut bilderna på facebook också! Inte kommit så långt än!;)
 

Håll i hatten tant

Fan va jag flänger fram och tillbaka. Men nu är detta kapitel över och på torsdag drar jag och Minna hem till Svea. Härligt med typ 10 dagar mer hemma än vad jag hade räknat med!:)
 
Var över hos min TL för ett tag sen och fick lite update på allting som hänt osv. Visade även min hand som också bidragit till min tidigare hemfärd. Gör mig inte ett dugg faktiskt! bara skönt!;) hihi..
 
later.

Stockholm

Jag har inte orkat ta tag i bloggandet sen jag kom hem, ni vet hur de är.. Man får lite separationsångest från allt folk, saknar värmen, man packar upp, tvättar, hänger med folk och packar om igen.
 
Om några timmar ska jag tillbara till Norrbaggarnas land för att avsluta allting. Dock ska det bli intressant och se hur bra jag kan jobba nu efter skadan. härligt!!
 
lite update om resan osv kommer när jag har landat i grannlandet! så det dess...
 
- Fridens liljor!
 

Mot Norrköping

Sitter nu på bussen ner mot Norrköping eftersom bussarna inatt inte passade för att jag skulle kunna ta mig till skavsta vid den tiden jag behövde.

Jag som är som jag är har nog fått med mig allt. Har cash och pass, de är väl iaf de viktigast! ;)

Halva vägen har jag nu åk, ingen uppdatering från Rhodos lär de bli, såå därför avslutar jag detta med ett..

- På återseende!;)

På flygplatsen

Jag fick några timmars sömna inatt, ja kanske 2,5 iallafall. Men ändå var man inte sådär galet trött, som man aldrig är när man är lite förväntansfull och vet att man ska iväg!:)

Maire va snäll och gick upp för att hjälpa mig bära väskorna osv, dock vi iväg lite senare än planerat så vi hade sådan tur attt busschaffören kom i backen precis utanför personalhotellet, så han öppna fönstret och sa att jag fick hoppa åå redan där om jag ville! Såklart jag ville!:)) hihi, en snäll dalmas var det!;)

Aov princip hela bussresan hit och nu sitter jag på något cafe, tog en dubbel latte och trodde jag skulle bli rånad, 42(!!!) spänn behövde jag betala, ingenting ju!!? Typ dyrare på arlanda!:p haha.

11.30 går planet, så jag har ju en del väntetid.. Lovely, man kan ju inte beta av tid på bättre sätt än bara sitta rakt upp o ner! Bra att de finns massa folk här, i stora folkmassor finns de alltid lite knäppt folk som sticker ut som kan förgylla min tid för några timmar!;) haha!



Later.

Sarkastisk humor

scheeeet, jag åker ju faktiskt snart hem. haha. Har inte bestämt mig om jag ska försöka sova lite innan jag drar med tanke på att jag typ ska gå upp runt 03 inatt. Har inte ens dubbelkollat packningen än;) Jag har ju vilat, sen pausat lite i solen också;).. verkligen en fullspäckad dag..nooot.
 
Jag skickade sms till pappa lite tidigare också..
A - Du glömmer väl inte mig imorgon?;)
P - Nej för fan! Total ångest! :D
A - hahahahahah, eller hur!!
 
Älskar den där härliga sarkastiska humor vi har;)
 
Dags att dubbelkolla så jag får med mig allting jag behöver!
 
 
later

It's not what you look at that matters, it's what you see.

 
 

Hastayım

Och däääär slog det till.. Totalt utslagen är jag. Vaknade för ett tag sen, drack lite vatten och nu är jag tillbaka i sängen för att sova bort denna skit!

Må morgondagens ledighet då jag kan vila bota denna förskylning + feber!

Gonatt

Dax för lite ledighet

Då var den dagen över. Igårkväll kände jag pest och pina över att behöva jobba idag. Men sen kolla jag schemat och såg att "team svensk" jobbar, vilket princip är alla svennar här! Då kändes det mycket enklare! Så även om det var segt att kliva upp imorse gick de ändå bra, sen jobbade ju även Edward som alltid gör tillvaron lite roligare!:)
 
Inte nog med att jag är trött och sliten, jag börjar även känna mig sjuk också. Kunde ju inte komma mer lägligt.. Haft ont i halsen, huvudet är tungt sen nyser jag och är snorig också. Ska försöka att bara ignorera faktan och låtsas att jag är fullt frisk! Kan ju inte bli sjuk nu!
 
Ringde även nyss och bokade upp mig på bussen från Trysil - Olso. Så på torsdag 04.15 beger jag mig mot flygplatsen, sen dröjer det inte länge innan jag är hemma. Ohh vad skönt de ska bli!:)
 
later
 
 

1 April

Hiiiiiiepppa, vi är inne i april. Galet! Har ni lurat någon idag då? :D
 
Mamma har försökt att lura mig men hon misslyckades totalt, jag ringde upp henne och fråga om hon va onykter. Själv tyckte hon dock hon var väldigt rolig. :P Så olika hur man uppfattar det där med humor! ;) Själv fick jag till det riktigt bra! Jag lurade skiten ur Steve när jag kom ner på kontoret efter att ha slutat. Steve älskar sina glas;) Och självklart råkade jag slå sönder ett idag, men jag sa att det landade på själva trollyn så en hel back gick sönder. Hans min skulle jag lätt betala för att få se igen! :D hahahah, som att hela hans värld rasa samman! ;D
 
Så där stod han kallsvettig och jag garvade och var nöjd över vad jag kom på för busigt skoj! ;D
 
 
RSS 2.0