Lördag!

Ska straxt göra mig iordning och packa lite inför dagens planer! Ska inte mötas upp förns om 50 min så jag tar de väldigt soft här ute på ballkongen! Galet så varmt de fortf är!

Dock blev de riktigt ruggit igårkväll så tjocktröjan åkte på! Så kvällarna är inte att leka med längre!;) haha!

På återseende! :)

One day.. u will be mine forever!

Solen skiner på här nere i Alanya idag också, även om de är några enstaka moln som skuggar ibland känner man ändå att de bränner. Såg imorse att jag fjällar lite i pannan, fml! Haha;) Mitt mål är ju att va mycket brunare än sist och de går framåt vill jag påstå!:) Men någon Michael Jacksson som J kallade mig 2009 är jag inte i närheten av att vara iallafall;) haha!

Gårdagen blev btw inte som planerat.. Turkey liksom... men är inte jätteförvånad om jag säger så, Haha! :P Men ja den blev awesome på annat sätt, så de gjorde inte så mycket! :)

Nu ska jag straxt knalla ner och möta upp P och gå till stranden! Pressa var de!

Puss!

Sol vind och te

Gårdagen kan ju ha varit absolut en av de bästa dagarna i mitt liv! kändes som de just då iaf!;) haha! Nä men den va verkligen kalas, t.om så en liten tår föll! Åter igen, hur ska jag kunna åka hem?

Pga gårdagens sena hemkomst efter en härlig måltid bestående av Merçemek çorbasi på Flash med 5 sköna killars sällskap och en promenad runt vattenparken efter de så har jag varit dödstrött idag! Direkt efter frukosten gick jag upp och sov 3 timmar till, gick till min älskade och har precis kommit där ifrån nu då jag höll på att somna in stårndes! Så nu ska jag ta igen mig lite.. Igen;)

Annars så vaknas de roligheter imorgon! :D förhoppningsvis blir de enligt planerna, ack den som ger upp hoppet!;) haha!

Pusss!

En Flod

Jag kommer troligtvis att gråta floder när jag ska hem. Har de så bra och vill inte släppa allt och börja sakna! Sen att ha den där seperationsångesten man alltid lyckas få är inte heller något att se fram imot!

Men jag njuter av stunden, varenda lilla sekund njuter jag av.

Idag har varit en sån dag då jag och P gått promenad. Jag har varit runt och hälsa på och hängt med alla nära och kära. Värmet i hjärtat när hon berättade om hur hon såg på allting, speciellt med min andra älskade lilla Çoban familj.. Ohh blir så varmt!<3

Men efter mycket promenerande fastnade vi på E's rest där vi satt ett bra tag innan jag lämnade av P på hotellet och fortsatte till min älskade!

Nu är jag nyligen hemkommen och sna soooova! Ögonen håller sig knappt upp så vi hörs när vi hörs!!

Fridens liljor!

Alanya baby!

Jag kunde inte vänta, jag kunde inte hålla mig borta. Så jag drog! Lite spontant sådär bokade jag resan ca 10 timmar innan avfärd!;)

Men so far är de värt varenda öre!:) har de kalas, trodde de skulle va trist att dra själv men nää, jag sysselsätter mig väldigt bra!;) dock hade jag aldrig klagat på att ha min Jerkis här, hon är saknad!

Så nu på dagarna umgås jag med massa kända ansikten men också nya!:) thats nice!

Nu ska jag slagga! Klockan är ställd på 08.30 för beachen! Lovade mamma att va brun när jag kommer hem denna gång, så denna gång ska huden få lida!;) haha!

Later friends!

Spontan much?

Jag älskar folk som är spontana! Inte bara när de gäller att göra saker, utan även de som kan kläcka en helt oväntad kommentar. Det är det bästa jag vet, de är sånt som får mig att verkligen kunna skratta från hjärtat.

Jag är själv väldigt spontan på vissa delar, inte att jag säger att jag är sådär sjukt rolig, även om jag kan tycka de själv då jag oftast skrattar åt mina egna skämt innan jag ens hunnit dragit dom! Men de e en annan grej!;) hä hä

Jag gör väldigt ofta ganska spontana saker, ibland blir följderna inte så bra, ibland blir det bättre än vad man tänkt.

Men de viktigaste av allt... vill man göra något, då ska man göra de!

Thanks...

Jag hatar att komma in i dessa moments när jag känner hat, när jag får upp alla dessa bilder i huvudet om vad som hände. Sakerna som gjorde att man förstördes totalt och inte ens idag kunnat släppa helt. Jag vaknade upp med de "bilderna" i huvudet idag och kände hur hatet bara växer i mig. Jag vet inte om jag kan göra detta, jag vet inte om jag kan göra detta med DIG.
 
 

Sliten!

Man skulle kunna tro att jag har ett jobb att gå till när klockan är ställd på 08.. Men nää, jag hade lite ångest att jag inte träna igår så gick upp för att springa.. Wtf har hänt med mig?:p

Så efter två pass är jag rätt mööör i heela min kropp!:) men vafan den ska allt få lida lite, det är bara bra som J brukar säga!;)

Så att jag är vaken nu är ju ett mirakel, har nog haft två moments idag när jag bara velat somna in men då blivit störd som gjort att jag sen måste hållt mig vaken! ;) men nu så, nu ska jag äntligen få sova.

Men innan jag slår igen mina bruna så får de bli ett litet gonattsamtal!:)

Natti natt.

!

Underbar dag!

Det var riktigt härligt att få lite ensamtid med Kakan! Uppskattas alltid och vi har alltid tusen saker att prata om trotts att vi princip har kontakt via telefon o internet varje dag! Men ibland behöver man få se och krama om sina fina vänner! :)
 

Onsdag!

Jag som trodde de var onsdag hela dagen igår.. Jaja nu är de onsdag iaf!;)

Gårdagen va grym. Först en dejt med Helen jag inte träffat på ett bra tag! Sen möta upp systrarna för PW runt om i Vallentuna! Skönt att se något annat än väggarna på gymet, dock verkar jag inte tröttnat på dom helt än eftersom jag mötte upp J där 2 timmar efter!;) Träningen flyter på om vi säger så!:)

Om ca 1 timme ska jag ta mig in till stan för att möta upp Kakan som lite spontant kommer till Stockholm och hälsar på under dagen!:D ska bli awesome!

Ha en fin dag gott folk.

Over and out!

Stress!

Trotts att jag gick upp vid 9 och min buss inte gick förns nu 11.14 så ska ni ju inte tro att jag inte behövde stressa för att hinna med den! Haha:p

Huvudsaken är iallafall att jag hann!;) nu blev de mys med Helen!:))

Later!

The Borgias

Har precis sätt klart sista avsnittet på säsong 1 av The Borgias, haft den på datorn hela sommaren men aldrig blivigt att att jag kollat tidigare. Nu fastnade jag ju totalt och måste fixa fram säsong 2!

Gaaah, jag hatar när man fastnar och så tar de slut. Speciallt om man är nörd och inte vet hur man laddar hem heller!:( haha poor girl liksom!;)

Annars har de varit en bra dag!:) haft tvättstugan och pumpat denna säsong med paus för lite träning och middag!

Imorgon ringer klockan ganska så tidigt då jag tänkt dra mig för att hälsa på både en och kanske två vänner, så dax att sova! :)

Gonatt, gonatt!

Mitt hjärta!

Sitter där lite lätt bakåtlutad i soffan och kollar på Wallander, drömmer mig bort då Per Morberg är farligt snygg i denna film! Haha så jag har mitt fokus där kan man säga!;)

Helt plötsligt så kollar jag ut.. Där de står ett ansikte upptryckt mot fönstret... Jag kan lova att mitt hjärta hann till sundsvall och vända innan jag fattade att de var Robin som stod där ute! Den jävla idioten försökte säkert ta livet av mig..

Och det är inte heller första gången han gör de. Inte undra på att man börjar få massa men för livet.. Haha!;) men karma kommer ikapp honom, de ska jag se till!;)

Men nu har pulsen sänks lite och jag har bäddat ner mig för att slagga!:) så på återseende mina vänner!

Söndag

Denna helg har varit fin fin. Fredagens minikräftskiva var riktigt härlig. Gårdagens kräftskiva var också härlig!:) Men nu är de slut på festligheterna och alkoholen kommer inte titta in igen förns jag blir 25 år gammal! ;) Nu är det bara fortsätta satsa på träning o hälsolivet!:))
 
Idag har varit vilodag, så jag har egentligen inte gjort speciellt mycket. Känt att gårdagens träning ömmat i armar, ben och rygg.. Kan ju varit när jag veva lite med kroppen på feesten också!;) hähä. Vem vet, träningsvärk är bra iaf!:)
 
Nu är de tjugo minuter kvar till Wallander, söndagens höjdpunkt!;)

14/9

Kvällen var ung igår. Jag böjde av redan runt 22.30 snåret. Då var jag as trött när jag kom hem, men inte kan jag sova ut idag för de inte.. Har redan varit vaken en timme utan att lyckats somna om!-.-

Men middagen var riktigt mysig och bjöd på riktigt många härliga garv. Första kräftorna fick iaf jag i mig och de smakar ju gudomligt som vanligt! Synd bara att man luktar skaldjur i 3v efter om händerna..(ja jag inbillar mig de iaf;))

Idag ska vi glida iväg och kolla på ny bil!:D ska bli spännande och se vad vi kan hitta för något. Jag vill ju såklart ha en Audi, men ja de vill inte resten av familjen.. Så de kommer inte bli en heller... Haha!:P Men allt är bättre än den röda faran iallafall!

Sen ikväll vankas de kräftskiva igen.. Eftersom jag inte dricker någon alkohol alls just nu så får vi se hur länge jag blir där!;) Eller om jag ens kommer dit.. Men de kan försig bli ganska oundvikligt när festen är här hemma! Haha!

Later!:)

We will see!

Som mina närmaste vet har jag pendlat lite från och till sjukhuset senaste tiden. Idag var inget undantag. Så klockan ringde redan 06.10.. Just då va jag inte alls speciellt trött, men sen typ 2-3 timmar senare höll jag på att somna ståendes! haha. Jag som ändå går upp runt 08 varje morgon för att inte slappa på mig, och så va jag as trött ändå.. Kanske beror de på allt prat! ;) får hoppas de!:)
 
Ikväll är det kräftskiva, lika så imorgon. Påväg hem när de t.om va för varmt med en tjocktröja så kände jag bara att yeeah fan va gott de hade varit med en öl nu! Men sen slog de mig att jag har ju fan tränat som en idiot denna vecka, idag blir inget undantag utan så fort Jennifer slutat ska vi mötas upp igen.. Ska jag då paja denna veckas slit för att dricka denna helg?! känns ju lite surt måste jag erkänna. Vi får se helt enkelt!
 
Kääääära du vad du är saknad! <3

Dags att slita!

Denna dag har gått väldigt segt! Inte orkat flytta ut allt från mitt rum än heller för att påbörja nästa målarprojekt! För innan behövs de inhandla mer färg! Men såfort de är fixat ska jag ta tag i det också!:)

Nu sitter jag bara och väntar på att Jennifer ska sluta jobba så vi kan träna! Känner ingenting från gårdagens pass men de brukar ju som sagt slå till andra dagen!;) så vi får se hur mycket människa jag är imoron!:) haha!

Later!

Har sådan tur!

Tänk va sjukt bra man kan må om man bara har rätt människor runt om kring sig!:D efter gårdagens natt med enbart 3 timmars sömn så mår jag riktigt bra idag! Livet flyter på om man säger så! :D ända som saknas just nu är väl bara ett jobb!?.. Men tro inte att jag ligger på latsidan, no no! Och jag både VET och känner på mig att snart har jag ett! Fuck neggo tankar!:D

Och med de säger jag slut för idag, tack för idag.

På återseende!;)

Färg här och där!

Imorse var jag lite mer sliten och vandrade inte upp förns närmare 09 snåret! Då satte jag såklart igång med målandet direkt! Så nu har jag målarfärg på hela kroppen, precis som igår!:)

Har lite kvar att fixa, sen är jag klar! Då är det bara vänta ut tiden tills allt är snooortort så jag kan ställa tillbaka möbler och hänga upp hyllor osv igen! Btw, varför använder man ordet snortort?? Snor är inte direkt torrt och de låter ju faktiskt förjävligt! Haha!

Kvällens plan är träning med Jemps, hon har ju en envishet och psyke som heter duga så nu gäller de att passa på att hänga på den bättre för att komma igång själv!;) tänkte att jag skulle börja som jag höll på i Trysil. :) då mådde jag riktigt jävla bra! Och vem vill inte må bra liksom?!

På återseende! :)

Vilken dag!

Vadå sista solen? De va ju as varmt idag också!:D ute på våran altan visade termometern chockande 37 grader! Men då var de gassande sol rakt ned och heeelt vindstilla! Helt lovely!

Så dagen har spenderats i lekparken ihop med syster och mina två älskade syskonbarn!:) grävde sandslott där vi "hoppade med crossen" haha. Trevligt var de iaf!:)

Ett tag efter pappa kom hem från jobbet började det klia i fingrarna och rastlösheten talade för sig själv, jag hade ju redan städat klart hela nerevåningen, så vi drog iväg och köpte målarfärg.. Så ikväll har jag målat om hela hallen:p snackat om att jag skulle ta tag i den och mitt rum ett tag nu, och när skulle va mer lämpligt än nu när jag ändå inte jobbar!?:)) så rond två på hallens väggar blir imorgon!:))

Så trotts en riktig bra dag och kväll behövdes bara lite negativitet från min... Öhm jaa... Vet inte... För att dra ner mig på noll och jag blev lack.. Så jag tackade för mig och gick in i duchen där jag högt satt på Kyss mig och sjöng med! Så nu är jag på lite bättre humör och tackar där efter för mig!:)

Sååå, gonatt readers! :)

Någonting har definitivt hänt!

Imorse när jag drog upp rullgardinen så var det helt dimmigt ute. Det är de fortfarande. Lite skillnad från helgen väder där de visades 25 grader och man knallade runt i kjol och linne! Kanske va de sista fina helgen och vi vänder mot höst nu? Inget mig emot.. Jag ser faktiskt fram emot hösten detta år! :D De ska bli mysigt med massa höst kläder, tända ljus och bara njuta. Veta att jag inte ska stressa iväg till Norge snart igen.. Eller ska jag de?! ;D haha.. Inga planer bestämda än men jag/vi jobbar på det!:) Hur som helst, blir de av så blir de spontant som allt annat i mitt liv typ! :P
 
Helgen har varit en av de absolut bästaste också! Få spendera kvalitetstid med två av sina finaste vänner, de är grejer det! Speciellt nu när vi princip bara kan ses 2 ggr om året som de blir pga allas levnadssätt. haha största boven är väl dock jag själv som är i Norge till största del! :P. Men de bjöds på mycket snack och skratt, road trip till Gränna där vi vandra runt nere i hamnen över en glass, hälsade på mina släktingar, köpte med oss mat och fika upp till Grännaberget och bara njöt av varandras sällskap och utsikten. Och att få träffa lilla Milo som INTE är en liten bebis längre, gaah vad tiden springer iväg! :D
 
Men ja, riktigt trevligt har jag haft det och självklart är det lika tråkigt att lämna dom varje gång. Om vi bara kunnat bo liiiite närmare varandra hade inte skadat!:P
 
Nu har jag putsat på mitt CV och Personliga brev, så efter tips från självaste arbetscoachen själv ska de nog gå vägen, jag är redo för att börja slita och fylla på kontot lite mer! :) Jag är väldigt laddad på livet som det är nu, någonting har definitivt hänt.
 

haaa deee! :)

6/9

Efter att ha ställt klockan på alarm, hunnit legat och dragit mig i 30 min, sen tagit mig upp och nu sitter och käkar frukost så börjar jag bli laddad inför helgens planer!:)
 
Jag hade väl för mycket att göra igår så jag hann inte packa!;) Så de ska jag sätta fart med efter min morgonkaffe!:)) Men tills dess ska jag bara njuta.. Har ju trotts allt 2,5 timme till innan de är dags att dra! Kan ju låta mycket men jag som är så sjukt glömsk och som knappt får med mig mitt eget arsle när jag ska iväg så gäller de att börja i tid! ;)
 
Helgen ska ju tydligen bjuda på brakbra väder, aweeesoooome!
 
Nu ska jag ta tag i mitt liv... (lägga mig ner i soffan och bara finnas till ihop med mitt kaffe i några min innan jag startar).
 
På återseende gott folk!
 

4/9

Tänkte lägga ut lite bilder från turkresan men datorn verkar inte alls vilja sammarbeta med mig just nu, så det får väl bli en annan dag då! :P
 
Sen jag kom hem har de verkligen varit fullt upp med vissa saker. Men lite mys med Jemps har jag allt hunnit med!:) Denna helg ska jag även iväg och träffa mina älskade tanter ;) hähä. Ska bli kul, känns som de var år och dar sedan vi sågs! :)
Har egentligen inget speciellt att säga, så avslutar det här! ;)
 
haha detta var den ända bilden som funkade! ;)

I Svea

Då var man hemma igen. Lite overkligt faktiskt!
 
Denna vecka har erbjudit allt från Dim cay, poolhäng, stranden, mördar tempraturer, kärlek, familjer, skratt, moppetur, djur, tårar, bebis, vänskaper, dans, promenader, shopping, utsikt, trasig mobil, natthäng vid havet och mkt mkt mer.
 
Nä, nu ska jag låta allting smälta in. Har varit en hel del nya upplevelser!
 
Puss!
RSS 2.0