Vaken .

Vaknade för ett litet tag sen, så nu sa jag vakna till lite, sen gå och möta jennifer vid bussen, och sen blir det middag hos henne;D Hahahah !!

Så det får bli ett kort inlägg =P

/A

Galet varmt.

Just nu ligger jag i soffan och kollar på våra bästa år.. Och mamma ligger brevid och pratar med Carina i telefon, hon berättade precis att dem skulle äta flygande jacob till middag, och det är verkligen min favoriträtt ! ;D haha, så nu har jag bjudigt in mig på middag hos familjen Svensson idag ;) haha, roliga är att inte Slit vet om de ! =D haha !

Jag gick och postade boken idag, och man skulle kunna säga att jag höll på att dö av att gå fram och tillbaka till bilisten =P haha, Troya var helt död också.. så nu sitter jag med fläkten på vardagsrums bordet;) hah !

Nu började våra bästa år så nu måste jag sluta skriva =P

/A

Ett vadå?



- Ett D sa du?



Okeej .

Kom hem för ett tag sen, är rätt så sliten .. men ska vänta ett tag till fall N kommer, får se om han är trött eller om han vill prata en liten stund.. Jobbigt när han slutar 3.00 på nätterna(Turkisk tid), när man måste vara uppe så sent, men det brukar det oftast vara värt =)

Just nu sitter jag och mamma och kollar på Tv4 fakta.. programmet hette 48 timmar, typ mord och sånt.. för någon timme sen så kollade vi på akut förlossning.. jätte intressant =P hehe.. även om vissa saker är hemska att se, men ändå !

Nu börjar mitt huvud göra ont igen =( hatar att jag får så ont i huvudet !

Detta inlägga var inte sammanhängande någonstans ! =P så bäst att jag avslutar det nu =P



- Haha, ha en trevlig kväll S !! ;)


/A

Lite bilder!

Tänkte fördriva min tid med att lägga in lite sexiga bilder ! =)



Slit och jag var och glassa vid stranden här om dagen !


Jadu, Slit ville testa att hoppa upp på mig av någon anledning ;) haha !


Här har ni sportmodellen av bilen Monster bettan -Renault ;) HAHA !

/A

HAHA !



Men ska han ta med sin schäfer då eller?



Ohh.

Kom hem för ett tag sen från Helen..det var trevligt där, dagen till ära så fick vi Slit på köpet ;) haha, nerå, det var kul att hon ville följa med =) Vi spelade lite guitar hero, och självklart vann jag ! :D HAHAH ! Annars var de mest chill ;) haha .

Haha, jaa du Slit, det dåliga blev bra tillslut ! L-M var ingen vacker syn ;) HA!



Talar du sanning ?

=)

Precis käkat klart, känner mig övermätt =/ ingen rolig känsla.. Under dagen idag har jag varit med Slit, vi har kollat på filmen Förtrollad, den var faktiskt bättre än jag trodde, har fått för mig att den inte alls skulle vara bra, men det var den iaf =)

kl 8 kommer Cia och hämtar mig med kärran idag, då drar vi mot Lindholmen hem till Helen..så får vi se hur länge vi stannar där.. om det blir till imorgon, eller om vi är hemma till 11 ;) haha !  Men kommer jag hem idag, så skulle jag ringa slit, och träffa henne en stund ;) haha !! Jag undrar när det kommer gå utför ! ;D Aldrig ? =P

/A

Tidigt =P

Som ni ser mina fans, jag är uppe tidigt idag, jag ställde klockan på 9, för att vända tillbaka på dygnet.. annars kommer jag vara helt död om jag nu får jobbet och ska börja jobba..sen är det väl mest tråkigt och bara sova bort hela dagarna..!

Idag är planen att jag och slit ska till stranden och sola och bada, förbättra brännan lite och så. ;) Slit sa att hon skulle försöka gå upp till 10 idag..Vi får se hur det går =P haha ! Så kanske att klockan blir runt 11 innan vi hoppar upp på cyklarna för att ta oss till stranden ;) hehe !

Ikväll blir det hem till Helen på mys.. Så jag skickade just ett sms till Cia och fråga när hon slutade idag, för det är med henne jag ska dit =) men det blir väl efter middagen någon gång, Helen slutar ju kl 8 idag.. MMM ;)
Cia slutar tydligen redan kl 4 idag =) ojoj.. så bra då :)

Nu ska jag ut med hunden, sen hem och käka någon frukost och sedan vänta på att slit vaknar =P kanske kanske att det kommer några heta foton..dem har faktiskt gjort iordning stranden märkte vi igår =D riktigt fint nu ju =)

Bye bye mina fans !

/A

Sann kärlek !

M-k , Is my real love, i have never feelt like this before! i call it true love !

- I never fail you, i promise !

You and me to the dead separate us !

<3 <3 <3

;D

Neeej men det skulle jag tydligen inte ;)

vaknade nu

Nu vaknade jag efter min lilla "vilostund" .. jag har vänt totalt på dygnet sen jag kom hem.. vaknar varje dag runt 12 tiden, sen vid 5 -6 tiden efter middagen efter jag käkat, så lägger jag mig och sover till 9-10 tiden... och så går jag och lägger mig runt halv 3 tiden .. Inte bra !

Snart ska jag ut och träffa jennifer ! ovanligt va? men bara en "snabbis" ;) haha !

Helen skickade sms förut om frågade om jag skulle komma förbi, men jag kan varken ta mig dit eller hem, så det får bli en annan dag, och en annan dag är typ imorgon =P då ska jag och Cia dit och umgås lite, men vet ingen tid, blir väl när lilla Cecilia har slutat =P

Jag säger som K säger;
I dont care what they say, im in love whit you! ;)

/A

Tillbaka .

Nu är jag tillbaka hemma från en trevlig stund på stranden tillsammans med slit ! man ser mer och mer att man börjar flagna ! och det är liiite irriterande ! =P men det kommer snart ny bränna.. Det var inte alls skönt i vattnet, kändes som 10 grader när man kom ner en liten bit, men väl i så var det varmt =) så där har vi nu legat och glassat i 2 timmar ;) haha ..

Nu sitter jag och snackar med Alex från Turkiet på msn ! :P haha, han är faktiskt riktigt rolig, inte ofta som man har en tråkig stund när han är med ! =D hehe ..

/A

gah så varmt !

Det är helt galet.. man kan inte göra mycket mer än att bara sitta inne och dricka vatten.. just nu känner jag mig helt kallsvettig och är helt yr.. jag måååste verkligen åka och bada..!

Gårdagen var trevlig, jag och Jennifer gick bort till ån vid bilisten och troya fick bada lite, men den mesta tiden tillbringade vi på jennifers nerevåning, helt underbart svalt det är där ! så där somnar man ofta in ;) haha. Sedan på kvällen tillbringade vi en snabbis med Cia också =)

Idag vill jag bara bada bada bada !!

Nu ska jag hälla i mig vatten och se om jag känner mig bättre ! ;)



Jag förstår inte varför du hela tiden gör så ! Men det är gulligt =)


/A

Slit slit slit .

Gårdagen var riktigt trevlig, vi var på fest hemma hos Agge i vallentuna =)

hela kvällen började med att jag och J satt hundvakt uppe hos moster.. men vid halv 10 bestämde vi oss för att dra hem till Agge på fest.. så vi skildes åt i svängen och planerade att vara klara till kvart över 10.. Hemma hos mig var det fest för fullt..massor med fulla människor, unga som äldre.. Så jag började fixa mig och hölla upp den första groggen =) kvart över 10 så gick jag upp till bussen där Svesse skjusade mig och Jennifer.. Och det var väldigt mycket folk där ändå, många som man kände igen och sen mycket nya ansikten också.

Jennifer hade nog inte så kul i början, så jag gav henne en grogg så hon kunde bli lite varm i kläderna;) haha ! och det blev hon..väldigt varm ;) haha ! Tina danne och hans kompisar var där också, så vi satt mest med dem..Sen var ju Caroline A där, så jag fråga henne vart Melissa var, och hon var hos john som bor 2 hus från Agge, så dem lyckades jag få dit ;) hehe, lite roligt, var säkert 2 år sen som jag såg john.. jag skickade försej ett sms till honom för någon vecka sen, men sen när han svarade så svara inte jag honom =P och det fick jag höra ;) haha !

Festen var riktigt lyckad tycker jag..om jag inte mådde så fruktansvärt dåligt idag, då skulle jag åka hem till Agge och fråga om hon ville ha hjälp med att städa och så..men mitt huvud är inte med mig idag ..

Haha, juste, sen fick vi typ pröva något som hette poppers..Som Iwan hade köpt när han var utomlands..fyfan va det kändes kan man ju säga, där blev jag sliten, kändes som man var skitfull samtidigt som du hade 42 graders feber =P haha, men ändå så var det skönt..man kände sig avslapnad =P

Och sen så pratade jag med Nusse igår =D ohh, jag saknar honom.. Han pratade först med jennifer, det ringde på min tele så hon svarade, och så var det han !! =D mycket trevligt !! han pratade t.om lite svenska som vi lärt honom! :D "Hhhörde jagi....skål...Sveyt lörkk" =D hahah, sötnos! =)

Just nu sitter jag och käkar lite mat, Terr gick ner på grillen och handlade, men det går inte snabbt..ingenting går snabbt idag .. det är skööönt ;) hah !

Tina pratade lite väl högt om en sak igår.. Hon sa till "charlie" och Iwan, om ni ska ha sex ikväll med Anna eller Jennifer, använd kondom, dem har fan AIDS.. HAHAHAHA !!! Men vafan det är väl bättre än klamydia? AIDS har man ju bara 1 gång;)

Nej nu ska jag försöka göra något åt livet..ge det en chans iaf !

/A

Lördag .

Det gick bra att städa hos moster imorse.. jag var där till 20 över 8.. och började straxt efter det.. sen var jag hemma till kvart i 11.. så tog lite mer än 2 timmar =) så rätt snabbt ändå :)

Just nu förbereds allting för ikväll. vickis är här nere och hjälper tessan att sätta upp tält, mamma och pappa står i köket.. själv sitter jag med ångest framför datorn =P haha nerå ;) !

Pratade med pappa lite förut, han tycker jag ska vänta lite med resan, tills jag verkligen har bra med pengar.. och sen sa han att Kurre vill nog att jag ska ha hundarna där hemma, eftersom dem inte har varit här förut .. och till viss del kan jag förstå honom, och jag kan förstå att kurre tycker så också! Så vi får se vad som händer.. Får jag inget jobb, då jag jag och Jennifer dra den 11 sep ;) får jag jobb..då kan jag tidigast dra den 25 sep .. Och det går ett flyg 26, men då får vi inte bo på Aside.. om dem inte har något extra att erbjuda mig och jennifer vid sidan om ;) haha !

Vi får skriva brevet idag, och skicka det till Tony imorogn.. Så allt är klart ! =) det är en bra start iaf ! så vi får reda på mera :)

Nu ska jag gå ner och hjälpa till lite..

/A

Right !

Vet ni vad denna dag har gått ut på? haha, inte speciellt mycket.. gick upp rätt skapligt, kolla lite på våra bästa år..sen följde jag med pappa till sollentuna och hämta utebord och så hos min syrra till kräftskivan hon ska ha här hemma imorgon.. sen har jag läst lite och så.. boken är riktigt bra =P haha, ni tror säkert att jag kommit hur långt som helst.. men icke sa nicke ;) jag är väl säkert på sida 70 något.. jag är ingen som stressar ;) så de så ! =P

Kvällen har bestått av kortspel med Slit, Tess och Jossan.. självklart vann jag och slit.. ;) något annat finns ju inte..!

Jag ska sova om ett tag.. ska upp tidigt imorgon..ska upp till moster och städa hela deras villa =P haha, och hon är rätt petig;) men jag vet ju hur hon vill ha det, så det blir bra =) men ska vara där redan kl 8 ;) haha, lagom härlig tid att gå upp runt halv 8 på en lööööördag.. så jag lär ju inte vara slitet imorgon ;) nejdå .. haha ! Men det var ju jag som erbjöd mig, och så sa hon när hon ville ha städat, så då är det ju bara att ställa upp för laget ;) snäll som jag är! =P

Nu ska jag vara mer social på msn .. HA !

Har ni lagt märket till att jag slutat skriva hela min text fet? Jag vet inte varför riktigt, förut gjorde jag alltid det, annars fick jag ångest =P haha ! Någon annan som har någon störd ångest känsla? eller som du får ångest över om du inte gör ? Tell me ! =P

/A

Det sägs att...



...En bild säger mer än 1000 ord !

jag säg...




- JAG SÄGER BARA 1 SAK...IMORGON... RUNT 12 TIDEN...DÅ FÅR JAG VETA OM DET BLIR EN AV DEM BÄSTA DAGARNA FÖR ÅR 2008!!!

...

Jag önskar att jag kunde få ett svar redan nästa vecka ! Jag måste få veta !



Paniken kommer sakta men säkert .. jag börjar bli rädd !

SKA !

Jag SKA SKA SKA SKA med . Hur detta än slutar .

/A

1 sak!

Finns bara 1 sak som kan göra så det blir riiiiktigt bra nu! 1 sak mina fans !  1!


/A

Galet !

Dåååligt sugen jag blev på röd paprika just nu..Haha sån där paprika som inte Helen tål, DEN! ;D

- HAHAHHA, Ibland är jag bara för rolig ;)

/A

Trött ?

Njaa lite sliten just nu, även om man inte kan tro det =P jag gör ju inte sådär jätte mycket just nu på dagarna =P mest hemma och så ;) haha !

Slit är ledig imorgon, så jag kanske åker med hennes familj och badar . omvi orkar vill säga ! =p får se vad hon säger på msn =)

Nu är det inte långt kvar, så jag kan vara uppe ett litet tag till =) sen blir det sova !

Läste lite av boken imorse, den blir bara bättre och bättre! =D hehe . Det är ju bra, då kanske jag kan läsa ut den här ;) haha !


/A

fan va slitet !!!

GAAAAAHH.. just nu skulle jag kunna döda för lite mindre än vanligt !! Är det tvunget att vara just den veckan .. ÅH !!! Kan man ha sådan otur ? TYDLIGEN !!!

Kom hem för ett litet tag sen, så nu har jag precis käkat lite middag! Jag var och hämtade mina saker hos T i bromma, så nu har jag ingenting kvar där..känns lite konstigt.. men de jag igentligen åkte dit för var att lämna hans nyckel..MEN den glömde jag hemma i hallen.. och det kom jag på när vi åkte förbi gillinge, så pappa sa att jag inte skulle vända, utan jag ska skicka den till honom imorogn! bra att man har hjärnan med sig ! yeeah !!

Och nu verkar det ju inte som Turkiet resan blir av den 11 sep som vi kollat på, för är tydligen i sep om jag nu får jobbet som jag behövs mest.. Men nu är det inte lika viktigt att få jobbet, för nu kan jag fixa cash från annat håll !! så det finns igentligen 3 fördelar med om jag inte får jobbet!! jag fixar cash, och vi kan åka den 11 sep, och vi kan bo på Aside hotell !! =P haha.. men ändå bra med ett jobb lixom! =P Meen vi får se hur det går ! =P

Nu ska jag ta och ringa ett samtal till Slit ..

5,5 timme kvar <3

/A

.

Aldrig varit med om något gulligare !

- Slit, vi ska dra !



Det är tomt, Tomt TOMT utan dig !

Onsdag .

Den här dagen måste jag faktiskt säga har gått väldigt snart.. lite skönt.. =) jag vaknade upp runt 11 imorse, då gick jag ner och hjälpte mamma lite, sen tog jag 1 timmes promenad med troya, hon var helt slut stackarn..var ju varmt =P men kändes mycket bra efter.. så när jag kom hem igen så tog jag kycklingsalladen som frukost/lunch =P mycket nyttig =P haha..

Tänkte faktiskt köra seriöst med lite träning och mat nu, inget godis,chips och läsk nu mer! Det är många som säger att det syns att jag gått ner lite.. och sånt är ju kul att höra =) så till slutet av september ska jag väl vara slim slimigare slimigast ;) hahah .. Vi får helt enkelt se hur det går =)

Imorgon har jag bestämt att jag ska träffa Helen, och det bär väl av till Täby =) eftersom Jemps jobbar, så kan ju jag gå in på ving och höra lite med resan, för vi förstog inte riktigt med hotellet och sånt =P och alltid bättre att få hjälp av dem som kan det där =)

Jennifer är som en hök över mig att jag ska söka jobb..Och jaa, jag säker varje dag! =P Jag tänker såhär..Jag ska på interjuv den 4.. och den veckan får jag veta om jag får det, och börjar då den 11.. och då känns det lite konstigt om jag börjar på något nu innan och måste sen dra från de om 3 veckor! så jag är lite avvaktande..men jag har fortfarande sökt några! =) Meeen jennifer ger inte upp sitt tjat..lill morsan! ;)

Nu kom kusin vitamin

Hästskit, Slit och Slim !

Det kan man lugnt kalla pricken över i:t ! ;) hahaha !

Nu ska jag straxt gå och lägga mig, ska upp ganska skapligt imorogn..måste vända tillbaka dygnet. sover sjuuukt mycket .. Vaknar runt 11 på morgonen(om ingen hinner väcka mig innan) sen vid 3-4 så slaggar jag middag typ 2 till 3 timmar, sen käka, träffa Slit, hem kl halv 11, förbereda in för säng..kl 11 kommer Nusse in på msn, pratar med honom till ungefär den här tiden..och det är väl ungefär vad mina dagar har gått ut på sen jag kom hem =P haha !för tragiskt ..

Som ni vet så ligger ju Morakniven på hyllan..den behöver finslipas lite, börjar bli för slö ! och sånt accepterar inte jag lixom.. hur kul är det att använda en slö kniv? nej precis ! du hör ju hur det låter! ;)

Det var middag hemma hos Slit idag, kyckligsalladen blev kalasbra ! =D riktigt nöjd.. man behövde inte käka speciellt mycket förns man blev proppmätt =P så det blev väldigt mycket över, så jag tog hem lite så kan jag käka som frukost/lunch imorgon ;) haha !

Ikväll när jag pratade med N så fick jag lite bilder som han tagit.. en visste jag om på oss två, sen hade han tydligen fotat en på mig ensam..haha..där ser man! =P tur att man är snygg då ;) hahah ! Men det gulligaste av allt är ändå att han har den som visningsbild på hans msn =D ohh..då blev jag lite rörd =)

Måndag den 4 Augusti ska jag upp på dagiset och snacka med chefen..så får vi se hur det går.. Då får vi veta om jag får jobbet eller inte.. Vore ju mer än perfekt om jag kunde få det.. 2 min hemifrån, och jobba med någon man känner, jag ska få fall få jobba på avdelningen 1-2 årningar..dem jag helst av allt vill jobba med ! =D så jag hoppas verkligen..låt detta gå igenom! Jag har 3 + i kanten..tänker inte säga vad det är.. men vi får se om dem kan hjälpa mig ;)

Nu ska jag lägga mig ner och sova.. blir ingen läsa idag, är alldeles för trött ikväll.. får bli imorgon på dagen medans jag väntar hem Slit ;) haha Me love Slit ! <3

Gonatt mina fans ! sweet dreams!

/A

Great !

Nu har jag städat heeeela nerevåningen.. riktigt snällt av mig ;) nu slipper jag höra tjat om att göra saker resten av kvällen.. för nu har jag faktiskt hjälpt till hur mycket som helst =P haha.. gjorde t.om lite extra så jag fick lite extra beröm! =D hahaha.. dålig jag är..men vafan..lite måste man ju få ut av det hela ;)

Jennifer slutar vid 5 idag, så hon är kanske hemma runt 6, så jag ska gå ner på ica och köpa det vi ska ha till våran middag vi ska göra idag =) Hon skickade sms tidigare om vi skulle käka middag ihop, för hennes päron är inte hemma =) så det ska bli mysigt.. pratade om det lite igår, men då visste vi inte att dem skulle iväg idag, men nu när dem åkt måste vi ju passa på! =) vi hade tänkt att göra en sallad, och till de blir det säkert lite prat om turkiet ;) haha! Kanske ska man överaska henne med någon god efterrätt? =) vi får se sen hur jag gör =) !

Boken "måla alla speglar svart" som jag började på igår verkar vara riktigt bra =) jag orkade inte läsa så mycket, men blev en liten bit iaf=) och jag gillaren ! Så det blir läsa ikväll också =)!

Just nu sitter jag och lyssnar på Gyllander och Anton - vara hos dig. den låten gillar jag =) haha, kommer ihåg när jag satt på bussen hem så hade jag av han andra låtar som ringsignal på mobilen..och eftersom vi åker samma buss hem så hoppade han på, hälsar och sätter sig 2 säten framför mig..och sen efter några min så ringer min tele, och hans låt går igång =P haha, han bara vände sig om och log ! haha, lite pinsamt ! =P gillar någon av er där ute i bloggvärlden någon av gyllanders låtar? har ni inte hört dem? sök på gyllander på youtube ! =) han är duktig ! =)
Någon som ni ska söka på också är Infektionen -Tvånollnollsju, Den är riiiiktigt skön ! =) (Den mörkhyade killen som är med i videon är ju min sysling, det ni ;)

Juste, vill bara säga att det står 3-1 till mig ! HAHAHAHAH ville bara säga det, för att jävlas ;)

/A

Tro det eller ej, men det är sant !

Jag ska faktiskt lägga mig och läsa en bok nu.. Måla alla speglar svarta! Mamma älskar den boken..så nu ska jag ta mig tid att läsa den också. och se vad jag tycker om den! Den är verklighets passerad. och sånna böcker älskar jag mer än något annat ! =)(läser inga andra böcker) ;) haha !  så får se hur mycket jag orkar läsa ikväll. är rätt så sliten..

Så detta får bli sista, gonatt mina fans =)


/A


- I miss you

Städat och klart .

Nu har jag dammsugit hela övervåningen, sedan gjort iordning mitt rum fint, så fint som det var när jag kom hem från Turkiet.. Då hade mamma städat mitt rum jättefint =) snällt snällt .. Och nu är det i sin ordning igen.. =P haha !

Man känner att man är tillbaka i verkligeheten igen.. allt känns som förut..när jag kom hem så såg man och jag märkte själv att jag var hur glad som helst..men nu är det där tråkiga tillbaka..Stockholm är verkligen fruktansvärt tråkigt ! skulle bara bli lite glad av att komma bort där ifrån.

sen så börjar jag flagna ganska så mycket också..och hur kul är det då? njaaaaa, inte så kul.. såg lite på ena axeln och sedan ovanför brösten.. gaah ! känner mig som en vidrig orm skulle man kunna säga ! =P

Fan alltså, känna som jag bara skriver om Turkiet.. jag ska försöka komma på något annat att skriva om, ber om ursäkt mina fans ! senare eller imorgon kommer det kanske ett inlägg som inte innehåller turkiet ! =P Meeen, i detta får det faktiskt göra det !


Jag saknar verkligen det här stället !

Haha, en skön grej jag kan berätta =P När Jennifer skulle ta ett kort på mig och nusret så råkade hon spela in ist.. tyvärr vet jag inte hur man sätter in videos här så jag skriver vad vi sa ist ! =P

J- Jag vet inte hur man sp....hahah
J- Hello my dear...(Jennifer trycker in kameran i Nusrets ansikte)
A- Spelar du in?
J- jag vet inte..tror de...paus..
(Jag reser mig upp för att hjälpa henne)
J- ja nu är det paus..haha.. (Hon spelar fortfarande in) =P
A- Men jag vet inte hur man gör!

Hahaha, kanske inte alls roligt att läsa sådär..men fyfan vad vi har skrattat åt det där efter..Jennfier bad inte änns mig om hjälp ! =D haha.. fyfan.. ! Vart kommer min kommentar ifrån? för den passar ju inte in speciellt bra ! =P hahah !!

Det är allt jag orkar skriva just nu.. hörs senare mina fans !

/A

På hyllan !



Now i put Morakvinen on the shelf !


- Now, i sit only and monitors it !


/A

Haha

Fick precis ett sms av min lillsyrra där det stod:


"Hälsa mamma att hon är ett jävla pucko!!"




Hahahah, Okej? =P Mamma hade tydligen lagt på i Jossans öra när dem pratade ! :D HAHAHA !

-Vem är mest omogen?!


/A

Dagen till ära.

Så ska jag faktiskt träffa Jemps =P ovanligt? njaa vill jag väl inte påstå.. =P

Imorse pratade jag med min granne som typ kanske kunde fixa jobb åt mig, jag tackade ja till det som erbjöds. tar vad som helst så jag kan få in pengar och kan resa. Och sen känner jag ju henne lite och jag kommer få jobba med henne, så det kommer nog att bli kalas =) sen kommer jag ju veta vilka några andra är där också. Så hon skulle ringa chefen imorgon bitti och prata och höra med henne, så förhoppningsvis går allt igenom =P Igentligen ville dem ha in en 50+ are, men grannen ska lägga in en gott ord för mig ;) så det ska nog lösa sig ! Annars tar jag fan donken alltså ! så är det !


Åh, so sweet, tanken som räknas =) <3

/A

. . .

Just nu är jag hemma, skulle gå hem för att sno lite nya foton från familjen Svenssons kamera. så nu ligger dem också uppe på Facebook =P synd för er som inte har*host Helen* haha, nerå , du kan få se dem en annan dag=)

Idag käkade vi sill lunch med grannarna.. och nu ikväll har vi även käkat middag hos dem, riktigt trevligt, det bjöds på Indisk mat. och det var faktiskt inte så dumt =) dem sa att det kunde vara lite starkt, men jag tyckte faktiskt inte det för ovanlighetens skull ! :P haha.. jag har en tilldens att vara sjuuuukt kräsen vid stark mat =P

Just nu sitter jag och lyssnar på en låt, som Nusret spelade i Turkiet som jag är helt kär i ! =P helst sjukt, jag kan inte sjunga med eller något sånt eftersom det är på turkiska, men han förklarade vad den handlade om, och nu är jag kär ! hehe.. Jag saknar Turkiet så sjukt mycket..skit konstig känsla faktiskt!

Men när vi käkade middag hos grannen så berättade hon att dem kanske hade jobb åt mig på dagiset uppe vid skolan, och start i agusti =D ohh.. då får jag ihop pengar till resan, ända jag tänker på just nu ! det är det som är min drivkraft nu..Som mormor sa: Ju snabbare du skaffar ett jobb, ju snabbare kan du åka ner dit igen, ha det som drivkraft! åhh =) jag är så himla glad=D

Haha, Helen sa igår när vi skickade sms att hon inte änns kände igen mig, och frågade mig om jag var sjuk..HAHA..klockrent! Nejdå Helen, jag är bara hur lycklig som helst =) och Totte som är så snäll, han tyckte jag också var en helt annan person, mycket gladare och så! =D kul att höra =) för det känns inte som förut..!

Nej nu ska jag gå över till grannen en liten snabbis igen och säga att jag inte ska ha någon efterrätt =P för Jennifer my love är påväg ner hit nu =)

Ha en bra kväll mina fans !

Har en känsla av lycka och ångest, hur går de ihop?

/A

Lördag morgon .

Vaknade bara för en liten stund.vaknar med en känsla av ångest. att jag inte kan göra något.Jag skulle kunna påstå att jag skulle göra vad som helst för att kunna åka. Vill vill vill. Det är bara du som förstår min ångest. Gah. 2-3 Mån kvar.

Dagen ska jag tillbringa åt att söka ett jobb. Måste ha jobb nu.





-Tack T för dem fina orden igårkväll, nu blev jag glad !

/A

Veckan i Turkiet .



Nusret, Vårat hak och Aty



Torsdag

Vi kom dit vid ungefär 5 tiden eller något sånt. vi gick upp och gjorde oss hemma, sen låg vi vid poolen och glassade lite;) haha.. sen berättade dem att det var turkisk afton på kvällen, så vi bestämde oss för att käka där och sedan vara med på den.. det var faktiskt riktigt kul. sen efter det var klart så drog jag och jennifer med Aty och hans kompis till en jätte mysig restaurang och satt och drack lite öl och pratade..och tro mig, jag pratade engelska oavbrutet en hel kväll =P det ni.. haha.. Men sen drog vi ner på stranden och satt och snacka, sen blev det ju lite bad där.. och efter ett bra tag så var det dax att dra sig tillbaka till hotellet för att få lite sömn =) . Mycket trevlig kväll var det!

Fredag
Vi vaknade runt 10 då Carina och svesse knackade på att dem skulle gå ner till stranden..så vi drog oss ett tag, sen vid 11 drog vi ner.Första mötet med den otroliga backen :P och det var galet varmt =P men ändå hur skönt som helst. men redan runt 3 så gick jag och jennifer upp till hotellet och sov lite..eller aa tills klockan var 6-7 ;) haha..dåligt slitna :P så det var bara att ta en iskall dusch, sen göra sig iordning och sen gå iväg och käka. Och första riktiga middagen blev på Lavash, det jobbade riktigt trevliga och snygga killar där, vi började bli psyk :P haha ..Men sen efter maten och sånt så drog vi tillbaka till vårat hotell,och då kom Aty dit också =) så vi satt där..Men jag mådde inge bra, blev sjösjuk av vågorna haha, så jag gick upp och la mig medans jennifer var ute med aty och hade det mys =)

Lördag
Vi vaknade upp runt 10 igen, när S och C går ner till stranden.. så vi gjorde oss klara och gick ner vi också.. värmen var helt galen.. sanden var hur varm som helst, men det var underbart ! vi var där lixom.. jag har knappt något tidsbegräpp, men runt halv 4 eller så drog vi hem, sov ett tag och sen gjorde oss iordning för middag =) vi gick till något ställe som hette Istanblue, sen efter det gick vi ner till Lavash igen, eftersom dem var så himla trevliga där =D haha .. Vi började prata mest med Alex, eftersom han inte var ett dugg blyg, så han gjorde så vi fick träffa Nusret =D så jag J, A och N gick ner till stranden den kvällen också :P och badade och hade mysigt =) .. Sen vid 4-5 på morgonen var vi rätt slitna så vi gick hem och sov =D haha ..

Söndag
Dagen efter var det slit, ingen orkade mycket:P vi har inte änns några bilder från stranden den dagen =D haha ..Så vi låg väl mest där nere bara =P Men kvällen var roligare självklart var vi vid vårat hak ;) haha =) men först fick jag ju liten lätt panik, då Jennifer tänkte dra med Aty in till stan och jag skulle få vara med Nusret själv.. jag fick bara upp engelska i huvudet, även fast det hade gått så himla bra att prata dagarna innan.. Men det var lugnt =) det gick över, jag tänker, han är fan inte bättre han :D haha.. det är typ bara Aty som är riktigt duktig =P vi förstog varandra när vi pratade iaf, så antar att det gick bra :D haha.. Jag och Nusret gick ner på stranden och gick runt där lite och pratade och lite sånt..Jennifer och Aty vet jag inte riktigt, dem hade det väl mysigt inne i stan ;) haha sen kom vi väl hem runt 4-5 på morgonen och slagga =P (Vid detta laget börjar vi skämmas lite att vi alltid var på lavash, så vi börja bjuda Svesse och Carina på öl, så dem kunde hänga med ner =D haha..)

Måndag
Vi var nere på stranden vid 10-11 .. Aty kom dit..Han börjar 4a på eftermiddagarna så han kan vi träffa på dagarna också, det kan vi inte göra med Nusret, om vi inte går till Lavash såklart ;D Men denna kväll gick vi till ett mysigt ställe och käkade, alla käkade tillsammans med varandra varje kväll, alltså jag jennifer svesse och carina, det tycker jag var mysigt =) skulle nog kännas lite fel annars.. =P men som alla andra kvällar, så drog vi ju ner till haket efter vi käkat klart..haha Men då gick vi faktiskt dit själva, tro det eller ej =P svesse och carina skulle gå och handla lite saker =P men vi gick ner, och på kvällen kom Aty och en kompis till honom ner och så =) det var trevligt =D men sen blev det lite dålig stämming ett tag, så jag jennifer och Nusret gick till kareoke stället och satte oss där, men J var inte så glad, så hon gick hem efter ett tag. så jag var med nusret ett litet tag innan jag drog hem till Jennifer =) jaag behövde ju bara gå in, för jennifer låser ju inte ;) hahaha !

Tisdag
Vi går ner till stranden som vanligt runt 10-11.. och denna dag var en speciell dag, för när jag och jennifer gick ner till stranden, fick vi en fest inbjudan =D Hahahah.. Alltså vi frågade ju om det var okej att Svesse och Carina kunde haka på, men alltså dem ville bara ha oss ;) hahahah !! Och denna dag var bra för Jennifer var glad igen =) och jag också. Vi var med våra så kallade pojkvänner hela kvällarna..Jennifer var väl i stan som vanligt, och jag och nusret gick till the queen och träffade chefen och lillebrorsan =) Jennifer var hemma vid 6, och jag knalla in vid 9 på morgonen =P haha.. när jag kommer upp för trappan på hotellet så möts jag av Carina som står i deras dörr och säga: kommer du nu?! haha.. jaa lilla carina, jag har haft en bortamatch inatt =D hahah ! ;) så jag kom ju lagom tills vi skulle dra ner till stranden =P

Onsdag
Så denna morgon hoppade jag in i duschen på en gång, sen drog vi ner och solade=) men var riktigt slitna, så vi gick säkert upp redan kl 1 till hotellet igen =P och jag sov fram till 7 på kvällen, Jennifer hade vaknat tidigare, så hon hade städat vårat hotellrum lite =P för det behöves haha.. så jag hade någon timme på mig att göra mig iordning, men det fixade jag ;) slim som jag är haha.. Så jag föreslog att vi skulle gå och käka på the queen, för där var dem också jätte trevliga =) så vi gick dit, jag och jennifer testade riktig kebab, jag tycker faktiskt att det var riktigt gott =) Men jennifer och Aty drog där ifrån på kvällen, till Atys hotell och hade det jävligt trevligt där ;) haha.. och jag gick ner på stranden med N..Det var trevligt, vi hade vårat första lilla bråk t.om haha.. men det löste vi ju såklart=) vi satt vid trappan(En trappa som kändes som en evighet när man skulle gå upp för den) och kollade ner på havet =) riktigt fint var det, sen gick vi till Nusrets restaurang som låg precis där, så träffade jag chefen och alex.. Det blev väldigt jobbig stämming där ett tag på grund av chefen =P haha.. men N sa något till honom på turkiska så han blöev tyst, det var skönt =P sen skulle jag gå hem, var jätte trött.. men Jennifer hade våran nyckel, så jag kom inte in i rummet.. så jag var tvungen och gå ner och fråga om dem hade en reservnyckel, för jennifer svarade in på smset.. så han testade massa nycklar, ingen funkade, så han var tvungen att väcka hans fru och fråga henne, och hon var fan sliten, hon var inte glad =P hahah.. lite pinsamt.. och sen när jag kommit in i rummet, knackar det på 5 min senare, då kommer Jennifer hem =D hahah så jävla slitet !!Hahah, då hade vi väckt henne i onödan =P stackarn.. hehe.. Natten var inge rolig.. vi skulle ju åka dagen efter..så det blev till att ta fram morakvinen och skära lite =P nerå.. men det var inte alls rolig natt ..

Torsdag
The day we leave Turkiet .. Vi gick upp kl 9..gjorde oss iordning, sen gick vi ner till Lavash och sa hej då till dem underbara människorna. lite sorgset.. men vi bör nr och msn med dem =) så vi skulle kunna hålla kontakten, dem frågade när vi skulle komma igen..så vi sa September/oktober eller nästa år .. Väl på bussen hem var det ingen glas stämmning, jag och Jennifer ville bara vara kvar..det är för lite att bara vara borta 1 vecka.. så det kommer bli minst 2 v nästa gång vi åker ner =)


Väl här hemma är det faktiskt svårt att tänka på något annat =/ saknar Turkiet .

/A

Lite bilder från Turkiet .

Slim fuckar ur fuckar ur, slit fuckar ur fuckar ur, Aty fuckar ur fuckar ur, Nusret fuckar ur fuckar ur, Alex fuckar ur fuckar ur
- And he really did ! ;)





- Together we are strong !

/A

Slit och Slim är tillbaka !

Då var man hemma igen. Jag är kär. Ohh. Jag vill tillbaka. Jag älskar Turkiet !

Kan berätta lite senare mer vad som hände, men inte just nu. nu sörjer vi att vi är hemma !

/A

Det är väldigt nära nu !

Nu är det bara några få timmar kvar till vi åker..och jag längtar väldigt mycket, ser fram imot resan, det ska bli väldigt skönt att komma bort lite =)

Just nu sitter jag och kollar på förlosning på tv 4 fakta.. jag vet inte varför jag tycker det är så spännande att kolla på sånt =P men det värsta är att det gör bara så jag mindre och mindre vill ha barn själv =P så himla hemskt att se hur vissa får så ont..men sedan finns det ju även dem som barnet bara ploppar ut hur lätt som helst...Man önskar ju att man får så att ens eget barn bara ploppar ut =P haha.. Och nyss kollade jag på en kvinna som fick göra akut tjejsarsnitt för att hennes unge hade navelsträngen 1 varv runt halsen..

Men mamma fick inte göra tjejsarsnitt när jag föddes..Och jag hade navelsträngen 4 varv runt halsen vilket gjorde att jag inte kunde andas...Men sen när mamma hade tryckt ut mig så sprang dem iväg med mig och jag fick åka till ett annat sjukhus där dem försökte få igång min andning, och efter 12 minuter lyckades dem ffå mig att andas...Så jag har alltså varit död i 12 min i mitt liv..ganska hemskt om man tänker efter.. och min lilla syster hade också sin navelsträngen runt halsen fast 3 varv.. och då ville mamma göra tjejsarsnitt med henne, men då sa barnmorskorna åt henne att gå till en psykolog.. så fick hon trycka ut henne också.. Humm .. konstiga människor det finns alltså..sånna människor borde väl inte få jobba som barnmorska? =/ eller inom sjukvård över huvudtaget?

Jaa jaa, nu ska jag kolla klart på detta program sen ska jag sova, så detta blir sista inlägget för 1 vecka frammåt.. För även om det finns dator på hotellet eller så, så tänker jag inte skriva, jag måste ju njuta nu =) ni får njuta av det mil långa inlägget när jag kommer hem ist ;)

Så mina fans..Ha det så himla bra, för det ska jag ha =)

Jag kommer sörja den röda bilden denna vecka ! <3

/A

Hemma nu.

Kom hem för ett tag sen från Täby.. var ju där med J idag, och det var jätte mysigt =) jag köpte ett par shorts och sedan 2 linnen och sen trosor till min lillasyster =P men jag är nöjd, Jennifer hittade lite mer saker=) jättefina grejer =) Nu är det inte alls lång tid kvar tills vi åker, inte änns 12 timmar.. men det känns fortfarande inte som vi ska åka så snart.. =P men det kommer väl =) Sedan käkade vi på sandys också eller inte där, vi gick ut till fontänen och satt där och käkade riktigt mysigt, och riktigt goda mackor, man blev verkligen mätt..fortfarande hur mätt som helst =P så ingen middag idag känns det som.. =P Vi testade lite solbrillor också, men som sagt jag har ju mina Mr.M ;) hahaha....Men jag har med mig ett par extra också.. kan lägga in en bild sen på mig med Mr.M solisarna ;)




Meeen Jennifer, vad är detta?! =D HAHAHA
Liiiite suddig bild, vi var tvunga att zoooooooooma lite ;)


Igår åt jag och Thomas vääääärldens godaste sallad som vi gjorde iordning..jag är fortfarande helt farchinerad, även om det bara var vanlig kycklingsallad.. men shit..den var verkligen huur god som helst =D det får vi göra om..=) <3



HAHAHA, jag kom på en sak.. kollar lite på tv samtidigt som jag skriver lite här.. och så kommer reklamen med tele2 kompis..När det kommer upp texten "vad gör föräldrarna när du är utomlands" eller vad det står, när vuxna åker snowreaser ner från taket och sen ner i poolen =D såå sjukt rolig reklam :D HAHA.. men nu har det ju kommit en ny med dem också.. fast dem åker moppe inomhus =D sen står dem och spinner med moppen och åker runt..HAHAHAHAHAHA...Jag tycker reklamen är helt underbar ! kan inte sluta skratta när jag tänker på den =D haha.. helt sjukt roligt =D ahahhaha... =P


Neeej, nu ska jag höra av mig till Jemps, och höra om jag ska komma upp fixa hennes hår och hämta hem mitt pass som jag glömde i hennes väska =)

Den röda bilen ligger i diket vid gillige med krossad framruta..Det är över nu! HAHA!

/A

Haha, lite roligt var det =P

Måste bara berätta en liten rolig sak innan jag drar.. Jag är inne på msn, och jennifer skriver till mig, sen sätter hon på våra camar .. och efter ett litet tag så ser jag att MIN hund är där ! =P haha dåålig chock jag fick.. vafan gör Troya hos familjen Svensson lixom?! =P då säger hon att hon snodde troya.. haha aa eller hur lixom ! =P Men då var tydligen min mor där på lite fika.. haha där ser man ! =D  lite roligt var det väl allt? =D haha ..

Nu ska jag göra mig klar på riktigt.. kom ju på att jag inte hade käkat frulle, så var tvungen att göra det om jag inte ska få sjuuukt ont i huvudet idag.. för det vill jag inte ha ! =)


/A

Omständig ?

Nu är det så att min buss går om 55 min ist för om 25 =P

Jaaa omständig är väl rätta ordet för lilla fröken Jennifer Svensson ! ;)

- Har vi ingen mortion, så skaffar vi oss ingen heller ;)
HAHA !

/A

God morgon .

Nuu är jag vaken ;) soom ni har längtat :P haha .. varit lite dålig uppdatering.. men meen..

Idag vaknade jag upp i Bromma. och det var ju ett tag sen jag gjorde det. men det var mysigt iaf =) straxt ska jag börja göra mig iordning, jag ska ju möta upp Jemps i TC ungefär vid 12.. Så får vi se om vi hittar något fint nu i slut minuterna =P Jag tror inte riktigt att jag har fattat att vi åker hemifrån kl halv 7 imorgon bitti..  =D haha.. men det lär jag ju säkert göra imorgon.. eller i natt när man ska försöka sova..yeej =P haha .lär bli lite svårt =)

Jag får absolut inte glömma att köpa batterier idag, till kameran...Ingen av oss har ju kamera, så vi fick låna Tessan, så himla snällt =) det lär ju inte tas liiite bilder ;) nej nej, den ska med vart vi än går ;) haha..

Men nu måste jag göra mig iordning så jag slipper stressa =P Bajj bajj

/A

Aj.

I fredags innan jag och Tina åkte iväg in till stan så var jag med Daleke ett litet tag. Och då råkade jag gå rakt in i en vattenkanna hemma hos henne, och det gjorde fruktansvärt ont..alltså sjukt ont, tror inte du förstår..så ont =P Jag är öm än idag..!

Här är mitt mindre fina blåmärke..Och jag är inte klantig, det var någon i hennes familj som hade parkerat bilen för nära garaget och ställt en vattenkanna där.. inte helt genomtänkt av dem ;) Hahaha!



/A

Besöket .

Har glömt bort att lägga in lite bilder sen släkten från Åtvid var här på besök, så jag lägger in några nu =)

På kvällen spelade lite fotboll, och släkten från Åtvid är
fruktansvärt dåliga förlorare, och därför ville dem köra
stockholm-Åtvid för dem skulle bevisa att dem var bättre..
Och eftersom vår granne Markus var med så valde pappa
och dem andra honom, så fick jag gå över i Åtvid-laget för att
jag tydligen är dålig =P haha.. och det var jag ! vart har mina talanger
tagit vägen? =P jag var ju grym förut ;) haha !! MEEN jag mår inte dåligt ;)

Matchen slutade 10-7 till Stockholm =P















/A



Buss strejken.

Börjar igen på onsdag natt då det slår över till 00.00 mot torsdag.

- Varför lixom, ge upp ist och kör era bussar !



/A

Morgondagen ..

Imorgon åker jag till Bromma och hälsar på T.. och jag har bestämt att jag övernattar där också =P han har inget att säga till om ;) haha ! Meen jag hoppas på lite finare väder. Det verkligen regnade idag. och det är inte kul. Inte alls.

J jobbar. så jag kan inte umgås med den häxan =P Men hon har tagit lite ledigt på onsdag som det verkar. då ska vi till Täby och kolla om vi hittar lite klänningar och så=) mycket trevligt. För på torsdag morgon åker vi bilen mot Arlanda för att gå på flyget som tar oss till Turkiet=) känns väldigt bra måste jag säga! OCH genom lite rykten har jag hört att en viss A ska möta oss redan på flygplatsen!? Är detta rykte sant? humm. jag måste ju förbereda mig mentalt ! =P Faan J ;D haha ! ska du nog få ångra ;)

Idag var jag nere i källaren och hämtade resväskan..den är inte liten..och den är ganska full..har massa saker jag ska packa ner på onsdag när jag kommer hem..men det ordnar sig;) luuugn bara =P tvättade typ 6 maskiner tvätt idag, jag mamma och Tessan hjälptes åt..gaaalet mycket tvätt..för 5 personer.. =P men det är sånt man får leva med =P

Appropå det Johan sa till mig tidigare.. jag har kommit på 2 saker jag strävar efter.. det är körkort och flytta hemifrån.. Men båda kräver pengar, så jag måste ju ha ett jobb också.. så jag ska nog börja med att söka mig ett jobb. och inte vara så kräsen. MEN jag vill inte jobba med människor som har någon sjukdom eller på ett ålderdomshem och torka folk i röven..Det är något jag bara INTE gör..så lilla Helen..sluta tjata om det nu! =P Och anledningen jag har är: jag vill INTE! =P

Nu ska jag försöka sova lite.. man vill ju inte sova bort hela morgondagen när man är "långledig" ;)

NU SÄGER DEM PÅ NYHETERNA ATT BUSS STREJKEN KOMMER BÖRJA IGEN. FRÅGAN ÄR BARA NÄR?!

/A

Vet inte riktigt vad jag ska välja..

Sitter inne på arbetsförmedlingen och söker lite jobb..eller söker o söker..kollar vad det finns! =P Mådde fan lite dåligt när Johan frågade mig på msn "Vad har du planerat för framtiden?" Det var en svår fråga tyckte jag..och jag mår nästan dåligt fortfarande.. =P jag har inte riktigt tänk i dem banerna, sen bara frågar han något sånt där.. jag är typ rädd, jag måste fan ha ett jobb lixom ! Men det värsta är att jag är så sjuuukt kräsen !

Men jag har kollat lite nu.. 1 grej jag har kommit fram till är att jag GÄRNA jobbar utanför stockholms området =) kanske Dalarna, Gbg eller t.om Norge? Jaa, det skulle inte vara fel =P

Lite jobb jag hittade i gbg var typ, idrotts lärare, engelska lärare eller Donken ! HAHA.. Vettefan alltså.. eftersom jag jobbar lite vid sidan av som Polis, så skulle jag ju passa utmärkt som idrottslärare..för konditionen finns GARANTERAT där ! Och sen även engelskan..den finns ju där också ! ;)





- Kära läsare, jag är inte en seriös människa..

/A

HÄR ÄR DEM !

DEM ÄR JÄVLIGT HETA ;D

Märke: Mr M.

Pris: Jääävligt dyra!





Jag är himla nöjd lixom !

/A

Mina nya solisar ;)

Dom är nya..frächa och jävligt dyra !!

- Slänger in en bild imorgon! ;P

/A

Då var det dax ;)

Jag har inte gjort speciellt mycket idag.. jag har typ städat hela övervåningen =) så nu är det fint här hemma igen =P haha..  Men nu iaf ska jag packa ihop lite saker, sedan gå upp till svängen och möta upp J.. sen drar vi vidare till garnsviken..där vi ska chilla lite på bryggan ;D, sen kanske det blir något dopp? jag packar med handduk och sånt, sen får vi se =) känns som det är rätt kallt ute.. men det skiter vi i..Poliser är både starka i psyket och fysikst ;) detta blir ingen match för oss ;) haha, då säger vi så just nu, så kanske några bilder kommer upp senare =)

/A

Grattis Bubblan ! =P

IDAG FYLLER MIN ÄLSKLING 2 ÅR =D




/A

Det var på tiden =P



Tro det eller ej, men här har vi henne, den omtalade J.. som nu gått tillbaka till sin gamla blogg ! ;) - Det gillar vi ! ;)

/A

Home sweet home

Nu är jag på hemmaplan igen =P

Gårdagen var trevlig =) dagen började med att jag och pappa tog en prommis till Bilisten för att sätta in pengar på svesses konto ;) sen gick jag till Tina och lämnade alla mina saker, sen gick jag vidare till Daleke ett litet tag och träffade henne =) när jag varit hos henne ett tag så gick jag tillbaka till Tina där vi åt lite lunch och packade ihop lite saker innan Bettan skulle hämta oss där, Vi skulle få skjuss ända in till Lilla essingen, men jag hoppade av i Mörby och tog tunnelbanan till t-centralen för att plocka ut mitt legg som jag letat efter som visades att jag tappat där =P Sen åkte jag till Fridhemsplan och gick där ifrån till L-E ..Det var gaanska svårt att hitta, men gick bra till slut =D hehe..
Rosies lägenhet som vi bodde i var mysig, låg typ 50 m från vattnet =) Där hemma så gjorde vi oss iordning, sen kom Danne, Iwan, Stand och hans tjej hem dit, och då blev det hemgjorda hamburgare till middag =P alla andra tyckte dem var goda, men jag tyckte dem var väldigt smaklösa haha, vi hade bara lite salt på, fanns ingen svart peppar ;) haha !

Sen väl påväg in, hade ju bussarna börjat gå, så vi slapp gå =D hah ;) men då gick vi till centralen där vi mötte Arlof och några till, en göteborgare, haha han var snygg ;) yee! dem ville dra till en pub och ta en öl, men vi andra ville gå på krogen.. så vi bestämde oss för att dra till ice, meeen efter att ha stått först i kö ett tag och alla andra av någon konstig anledning kom in före oss hela tiden.. Sen var det ett ganska stort gäng på typ 7 tjejer och 1 kille i, och då säger han den dryga som typ "sköter" stället eller vafan han gjorde att tjejerna kunde ställa sig på vänster sida, och killen på höger.. så alla tjejer slapp betala inträde men killen fick göra det :S heelt sjukt.. han killen var helt sjukt.. han bara stog där och rökte samtidigt som han såg as packad ut :S helt störd.. så vi drog där ifrån..

Så tillslut så blev det Huset i gamla stan =P haha.. det var rätt trevligt i början, men sen spelade dem hur dålig musik som helst =P men kvällen var ändå rätt trevlig =) Men danne mådde fan inte bra alltså =D haha.. men han får skylla sig själv =P

Sen vill jag bara säga TACK för dem som förstört min dator ! TACK !

VART FAAN ÄR J? ;)


/A

Bangarn .

Vi kallar henne för bangarn ;) BJ !! =P

- Du är inte söt ikväll !


/A

Torsdag kväll =P

Kom precis in från en promenad med Troya..var faktiskt ute rätt länge.. det ända negativa var väl att det var tusentals nattfjärliar och skit ute..och det var en som förföljde mig..jag höll på att få panik..jag verkligen hatar småkryp..fyfan ! =S

Nu ska jag kolla lite film, tänkte sova ganska så snart, fast jag är inte trött ett dugg =P somnade efter maten och vaknade för 1 timme sen så =P jag har lust att hitta på något.. men INGEN som bor i brottby är hemma..och det finns ju inget sätt att ta sig här ifrån på heller =/ gaah!

Jag lackar ju lite på JB också.. en dissare skulle man kunna kalla honom ! jaaa jaa ;) haha !

/A

Gaah .

Jaaag blir lite galaen..jag är otroligt rastlös .. och kan inte komma på något speciellt jag vill göra =P

Har suttigt i telefon med Cissi i typ 40 min nyss=P det var trevligt, vi har ju inte hörts av varandra på hur länge som helst =) så vi bestämde att vi ska försöka ses innan jag åker till Turkiet nästa vecka. och det hoppas jag vi kan.. hon berättade att hon flyttat till Åkersberga för typ 2 månader sen =D trevligt för henne, att flytta..själv bor jag kvar här i Brottby ;) haha..

Nu orkar jag inte skriva mer just nu =)

/A

En utmaning.

Utmanar alla som läser detta att svara på denna lista. Bara för kul ;)

Namn:
Anna
Född: 88
Hårfärg: Brunt
Hur många hårfärger har du haft: 2
Ögonfärg: Bruna

Har du jobb:
Nej
När börjar du så fall: Lååång ledig;)
Drömyrke: Snickare
Vilket program gick du på gymnasiet: Handel & administation
Körkort: Jobbar på det ;)
Städer/länder/platser jag vill besöka innan jag dör: Thailand .

Detta attraherar dig hos partnen (utsidan):
Rumpa, Frisyren och ögon =P
Detta attraherar dig hos partnen (insidan): Trevlig, snäll och spontan
String, hotpants, hipster, boxer eller mammatrosor: Hipster/boxer
Favoritfärg på underkläder: Ingen speciell..
pushup, balconette, sportBH eller BH utan fyllning: Balconette
BH-size: 80dd
Blivigt av med oskulden: Ja
Önskar du att du väntat med att bli av med oskulden: Nej
Hur många fasta förhållanden har du haft: 1
Hur många sviniga killar har du träffat: Haha Mmm ;)
Har du pussat någon av samma kön som dig själv: Ja
Har du kysst någon av samma kön som dig själv: Ja
Vill du gifta dig: Ja kanske. men inte i kyrka så fall.
Vill du ha barn: Ja, 2 max.
Har du tänkt ut barn-namn: Bara 1 killnamn som jag gillar =)


Såå, nu är det din tur att göra detta =P så skriver du en kommentar så jag kan gå in och kolla dina svar =P

/A

Torsdag nu =P

Nu sitter jag i sängen, kvällen har varit riktigt bra. Jennifer kom hem idag =D jag och Carina åkte och hämtade henne =) och sen åkte vi hem till J, käkade lite mat, sen drog vi ner till mig, och där det var lite fest =) sen körde vi 5 kamp, men 4 grenar i ;) krocket, golf, kasta i hink, och välta burkar..och självklart så vann mitt lag..;) vi körde Stockholm mot åtvidaberg ;P haha, dem var iiiinte bra ;)  men kvällen var trevlig iaf ! =P

Men imorgon åker åtvidabergs folket hem =(..(Jennifer är ledsen och skär sig) ;) men vi har snackar med pajen och helen..så nästa gång vi drar ner till åtvid så följer jennifer med ner =D vi sover i Freddas gamla rum ;) haha YEEES ! ;) och då blir det krog ute i Åtvid =D haha!

Och nästa torsdag den 10/7 så drar jag med familjen svensson till TURKIET...det ska bli jävligt skönt kan jag lova !<3<3<3

Jaaag förstår att du vill hem J..jag förstår.. Men vi ses på fredag, och då blir det krogen i stan ! jaa, då säger vi så..!

Nu är jag sliten och ska sova ! =)

Men först en sak til som jag måste få ur mig.. DU ÄR SÅ JÄÄÄVLA PINSAM..ATT DU INTE SKÄMS !!!!... såå =P tack flr mig, nu ska jag sova jävligt skönt,. jag hoppas att du inte kan sova i natt och att din säng går sönder medans du sover =) HAHA... vi hörs mina köra fans..nu är jag sliten och trött.. TJAA

/A

God morgon.

Vaknade nästan precis av massa skrik där nere, Troya hade tydligen stuckigt, Nisse hade varit ute, och det är dem ända tillfällerna hon sticker, när hon ser honom, annars gör hon aldrig det, så det är lätt att veta vart hon är om hon är bort =P

2 min efter all skrik, då ringer mamma, och säger att dem är påväg till täby.. Alla utom jag och Fredda..Och just nu orkar jag inte skriva mer..så nu ska jag gå ner och käka lite frukost, och vara social =P

/A

Alla måste ha tur ibland.

Kom precis hem från Täby, var varit där och fixat ett nytt pass, och det ska jag hämta ut nästa tisdag eller onsdag, beroende på vilken dag pappa vill följa med =P men tisdag vore ju bra så man har det hemma. För nästa Torsdag den 10 är det nu bokat =) och pengar och allt är fixat, då det är bara börja packa lite om några dagar ;) haha.

Idag kommer släkten från Åtvidaberg hit, familjen Nilsson, alla utom Henka kommer, lite synd, för det är han som man träffar minst av alla.. fast jag har nog inte träffat någon av dem på väldigt länge om jag tänker efter haha =P  Men det kommer bli trevligt =) Vet ej hur länge dem stannar, men det är verkligen fullt hus, eftersom Jossan har sin kompis Linnea här också, så det blir 9 pers här, fullt hus ;)

(Här har ni då Fam. Nilsson ! fr.H. Helen, Pajen(Höger), Fredda , Henka och Jocke =)

Idag så började Jemps jobba =) får se hur länge hon orkar ;) haha, hon är säkert helt slut efter den här dagen =P och sen fick jag reda på att hon sover över där borta tills på fredag, så jag får inte träffa henne förns då =/ Men jag klarar mig, det är ju bara 4 dagar kvar ;) hihi..

På fredag så ska vi ut på krogen inne i stan, jag jennifer, tina, danne och hans kompisar, sedan får ju självklart fler hänga på..dem som vill =) det ska faktiskt bli riktigt trevligt, vi ska käka middag och sånt innan vi drar ut, sen efter åker vi hem till Rosie´s lägenhet som ligger vid Lilla mossen inne i stan och övernattar där =) kommer bli kalas kul! =)


Nu ska jag gå och äta lite frukost/lunch och sedan stada mitt rum =P


/A

Lite foton jag la in från mobilen nyss =)







/A
RSS 2.0